Téma: Ma Reggel

drProktor 2012 máj. 12. - 21:53:13
(6232/8852)
Ha az LMP tényleg helytelenítette volna a székelyhimnusz vartyogást, akkor kivonul közben,
de legalább ülve marad és látványosan mással foglalkozik(ami persze egy fajta tahóság,
jobb kivonulni).
Ha jól csalódom, eddig még a székely himnuszról ergyetlen képviselõ vonult ki,
természetesen Gyurcsány, esetleg még egy-két haverja.
Te nem így emlékszel?
drProktor 2012 máj. 12. - 21:46:28
(6231/8852)
Nem foglalkozol velük?
De egy idõben próbálkoztál velük?
drProktor 2012 máj. 12. - 21:42:43
(6230/8852)
Te tényleg képtelen vagy megérteni, hogy szó sincs FizeSS versus MSzP szembeállásról,
mindent elhomályosít a demokrata versus antidemokrata szembenállás!
Ennek csak következménye a FizeSS versus demokrata szembenállás,
mert mit tesz Isten, a legnagyobb antidemokraták a FizeSS berkeiben lébecolnak!
offtopic
kõmacska 2012 máj. 12. - 21:41:10 Előzmény adamnagysweetmovie
(6229/8852)
Na, akkor leírok egy példát. Geréb Ágnesben ébredt egy meggyõzõdés, hogy a kórházi szülés embertelen, sokkal jobb lenne visszatérni a hagyományos módszerekhez. És mivel meggyõzõdött arról, hogy ez jó, neki is állt csinálni. Mostanra közügy lett belõle. Persze ez mindig is közügy volt. De mondhatod magánügynek is, nem? Attól függ, honnan nézed. Ennek a tanulsága, amit szeretnék neked átadni -
1. Geréb Ágnes meggyõzõdött egy dolog POZITÍV voltáról, és minden erejével erre a pozitív dologra koncentrált.
2. Nem várt senkire, nem kezdett el harcolni, hogy változtassák meg a törvényeket, és tegyék kötelezõvé az otthonszülést.
Hanem elkezdett valamit csinálni, valamit, ami tõle telt.
offtopic
kõmacska 2012 máj. 12. - 21:33:07 Előzmény drProktor
(6228/8852)
Nem. Mivel nem foglalkozom velük, így aztán véleményem sincs. De ajánlok neked egy honlapot: http://exjt.hu/
offtopic
kõmacska 2012 máj. 12. - 21:31:02
(6227/8852)
"hiteltelenné teszi számomra ezeket a konteókat, hogy leragadnak a keresztény/izraelita kultúrkörnél. ...Õket is a mi... illuminátusaink, szabadkõmûveseink akarják leigázni, jóllehet, nem is hallottak még róluk..."
Szerinted mi közük van a szabadkõmûveseknek a keresztény/izraelita kultúrkörhöz? Mibõl gondolod, hogy abból nõttek ki? Mi közöm lenne nekem keresztényként a szabadkõmûvesekhez? Hát kurvára, kibaszottul, rohadtul semmi. Általában óegyiptomi motívumokat mutogatnak, tehát ezek GIPSYK. Teli van a világ piramisokkal, Hórusz-szemekkel, obeliszkekkel stb. A másik fõ forrás a káldeus vagy babiloni mágia, na az is ókori találmány. (Ugyan az igaz, hogy leginkább a Kabbala õrizte meg, de a Kabbalának a Bibliához semmi köze sincs). Meg ezeken kívül nyilván a woodoo, indián és cigány mágia is belekerült, stb stb. Miért ne kombinálnák bele a kínai taoista mágiát is.
Hogy ezek nem "keresztény" dolgok, abban biztos lehetsz. Az egy más kérdés, hogy a mostani kereszténység sajnos rohamos ütemben csúszik bele a mágiába és attól félek, szinte teljesen összenõ a titkos társaságokkal. Legalábbis az én ismerõseim; de attól tartok, ez általános. Eddig nem vettem észre - ez volt az egyik legfájóbb abból, amire az Üzenet ráébresztett.
offtopic
-csengõzoli-- 2012 máj. 12. - 21:16:52
(6226/8852)
Számomra az õ véleménye totál lényegtelen ez ügyben is.
1/10
dantonb 2012 máj. 12. - 20:47:38 1/10
(6225/8852)
Egyébként ez a nem összeállok senkivel ,mert azt hiszem hogy nekem így a legjobb mutatja hogy ennek a pártnak nincs határozott elvi politikája,nem tudja eldönteni hogy amindennapi konkrét kérdésekben kivel azonos az álláspontja ,ugyanis ott vagy a -t vagy b-t kell mondani ott nincs külön LMP válasz.Nem tudja akkor eldönteni azt sem hogy mi a demokratikus politizálás és mi nem az ,ráadásul azt hiszi hogy nála a bölcsek köve,azaz tiszta manipulatív hatásvadászat ,néphülyítés a legrosszabb fajtából.Megjegyzem belátták ezt apárton belül is ezért kellett háttérbe vonulnia Schiffernek ahülye Gyurcsány fóbiájával együtt.
1/10
dantonb 2012 máj. 12. - 20:42:32 1/10
(6224/8852)
Ha lesüllyednének az MSZP szintjére akkor még mindig 3 emelettel feljebb lennének minimum mint a Fidesz .Aki egyenlõségjelet tesz közéjük az csakis egy hamis propagandát követ illetve bedõl annak,namármost sokan mondták hogy az LMP aFidesz fiókpártja és segített neki begyüjteni az ajánlókat ,de ennek fényében ez nem is kizárt.
offtopic
-csengõzoli-- 2012 máj. 12. - 20:36:55
(6223/8852)
Én sem értem mit nem lehet érteni az LMP politikájával kapcsolatban!
Õk azt akarják bebizonyítani,hogy lehet más a politika!
Az üzenet egyszerû,mint az egyszer1, se a fidesz,se az mszp mellé nem fognak odaállni és jól teszik!
Ha odaállnak elvesztik minden hitelüket és vége a pártnak, nem tudom mit olyan krva nehéz ezen felfogni egyeseknek.
1/10
dantonb 2012 máj. 12. - 20:24:54 1/10
(6222/8852)
Valahogy íg yérzem én is hogy az ellenzéknek ez afõ baja ,hogy képtelen egy közös cél érdekében mindent félretenni.Plaz LMP makacsul elzárkózik az MSZptõl és gyurcsánytól,ezzel próbálja elvtelenül sütögetni saját pecsnyéjét ,ami egyrészt csak azt mutatja hogy egy nagy nyavaját más a politikája,másrészt ezzel csal álfüggetlen,mert aFidesz malmára hajtja avizet.Másrészt ha mindent elvetnek ,amit aJobbik javasol ,akkor egyszerû aforgatókönyv,aFidesz megbízza a jobbikot hogy kezdeményezzen kényes témákat és ezzel ki is van az lõve.
drProktor 2012 máj. 12. - 20:14:09
(6221/8852)
Szerintem össze nem moshatnak.
Ha, meg valaha valaki megpróbálja,
akkor folyik a politikai "harc": meggyõzzük, hogy téved.

Akkor, ha föláll a bizottság a Jobbik kezdeményezésére,
majd a demokratikus pártok nem küldenek belé tagot?
Nómális? Nem létezik!

A politizálás nem szerelem és nem kívánsághangverseny.
drProktor 2012 máj. 12. - 20:08:46
(6220/8852)
Miki!
Senki a nyomodba nem jöhet!
Az már biztos is!
drProktor 2012 máj. 12. - 20:04:08
(6219/8852)
A jehovásokról köztudott, hogy ha elküldöd õket az ajtóból,
bemásznak az ablakon.
Lehet kõmacskáékat(általában nem egyedül járnak,
mint a népnevelõk a rákosizmus teljében)egyszer elzavarták a Gurcsány-portáról,
ezért van teli a buxája.

Persze,hogy észrevettem hatalmas tudasanyagát és érdeklõdését a témában,
csak eddig még nem kérdeztem rá, úgy érzem, itt az ideje.
ennyi baromságot... 2012 máj. 12. - 19:58:30
(6218/8852)
Pedig igaza van. Kerülni kell mindenféle közösködést a nácikkal, mert késõbb összemosnak velük.
drProktor 2012 máj. 12. - 19:56:41
(6217/8852)
És ráadásul érdemes megigyelni, hogy OláhMiki mennYire igyekszik valóban fogást keresni,
teljesen mindegy, hogy valami jelentéktelen "oldalvíz"-témában,
de valósággal ünnepet ül, ha úgy véli, egy baloldali nyilatkozót csõbe húzott.
Az se baj, ha egy mllékmondat legeldugottabb kis betûjérõl van szó, úgy örömködik,
mint ha fészkében semmisítette volna meg az ellenséget
Ilyenek végzik az apró munkát a FizeSSnek.
drProktor 2012 máj. 12. - 19:43:43
(6216/8852)
Úgy legyen, zampipi!
1/10
dantonb 2012 máj. 12. - 19:38:27 1/10
(6215/8852)
A kommunista ideológia még ma sem azonos erkölcsi megítélésû avilágban mint anáci.Pláne nem volt az Sztálin idejében ,amikor haladó nyugati értelmiségiek szimpatizáltak vele nagyrészt persze illuziók és ismerethiány okán.
drProktor 2012 máj. 12. - 19:34:26
(6214/8852)
A minap Vadaynak RónaEgon fölvetette,
hogy a Jobbik és Vona parlamenti vizsgálóbizottságot akar fölállítani,
és remélik, hogy a többi ellenzéki párt támogatja a kezdeményezésüket.
Vaday szerint semmi nem támogatható, ami a Jobbikhoz köthetõ. Ez sem.
Szerintem ez baromság!
Ha Churchill, Roosewelt Sztálinon finnyáskodtak volna ilyen vadaysan,
akkor Hitler gyõz.
1/10
dantonb 2012 máj. 12. - 19:34:21 1/10
(6213/8852)
Nem fordulsz elõ mostanában túl sûrûn,hogy csak most tünt fel neked,hogy kivülrõl fújja a Bibliát sõtbármikor levezeti az askenáz és semita törzsfejlõdést.csak az a kár hogy afelebaráti szeretet nevében olyan átlátszóan útálja gyurcsányt,nade nem lehet senki hibátlan:)