Téma: Ma Reggel

1/10
dantonb 2012 máj. 12. - 10:56:47 1/10
(6132/8852)
Ismét könnyen cáfolható valótlanságot írtál ,dehát Ti viszont ilyenek vagytok.Hazudik aki azt állítja hogy bármikor is a balodali kormányzás alatt ilyen egyoldalú lett volna az egséz társadalom képviseletére hivatott közmédia pl.Soha nem volt ekkora baloldali túlsúly mint ma jobboldali,ráadásul a baloldali médiumok rendszeresen bírálták (Népszabadság stb) a baloldali kormányokat sokszor igazságtalanul is.Hol érhetõ ez ma tetten egy Hír tvben ,magyar nemzetben? He? Kizárólag hazug propaganda néphülyítés és seggnyalás ,amit ott találhat bárki.
Veled nem érdemes vitázni ,mert Te akomcsizáson kívül mindenre süket vagy na meg azsidózás is megy neked,mindennek ez nálad az alfája és omegája.Rád már pár értelmes emner nem is reagál,én is erre hajlok,ha még mindig válaszolok az kizárólag azért van ,mert élvezetet nyújt amikor buta emberek pökhendi irományait saját otrrukra tudom ráhúzni.
zampano 2012 máj. 12. - 10:50:31
(6131/8852)
Huhh...
Te teljesen beteg vagy. Kezeltesd magad.
vénasszonyok_nyara 2012 máj. 12. - 10:14:03
(6130/8852)
",hanem akkaor is amikor megszálják a médiát"

Ez a jelenség valahogy úgy látszik nem zavart, amikor szinte 100%-ig a szoclib oldal kezében volt a média. Nem ilyen arányok voltak, mint most.
De hát ezek vagytok Ti, ha nem Ti vagytok hatalmon, az már egyenlõ a diktatúrával. megint elkövettem a hibát, hogy adtam kérõdzni valót. Már itt sem vagyok. Megyek át "a meleg erdei nyenyecek párzása" topic-ba.
1/10
dantonb 2012 máj. 12. - 10:02:06 1/10
(6129/8852)
Egyébként pedig hogy egyenlõre nincs fizikai likvidálás az egy percig sem az óhajon és a jellemén múlik a mai hatalmon lévõknek ,hanem hogy eltelt 60 év és teljesen más apolitikai környezet és mások a LEHETÕSÉGEK.Amire lehetõségük van adiktatúra megvalósításában azt az utolsó cseppig kiaknázzák.
1/10
dantonb 2012 máj. 12. - 09:56:57 1/10
(6128/8852)
A diktatúra nem csak akkor létezik ha az ellenvéleményen lévõket fizikailag likvidálják,hanem akkaor is amikor megszálják a médiát pl,amikor egy párti médiatanács azt csinál amit akar még abírósági döntésre is szarik.Amikor nem mûködnek ademokrácia elengedhetetlen kritériumai ,az ellensúlyok.amikor minden ellenvélemény figyelmen kívül van hagyva ,amikor az államfõ aláírógépként mûködik,amikor minden szervezet élén bebetonozott pártkatonát találsz.És folytathatnám .Igen sok szempontból még akomcsik sem voltak ennyire arrogánsak ,még õk is adtak alátszatra.
Errõl beszéltem ,amikor okostojás módjára próbáltál lehurrogni,sajnos nem sikerült ,mert most is bizonyítottad felszínes és hibás abszolút elfogult gondolkodásodat.Jellemzõ hogy mindezekbõl annyit ismertél el hogy nem szereted az adókat:)
Úgyhogy nekem nincs szükségem semmiféle levezetõ kiirogatásra és kezelésre mert igazam van,veled ellentétben,aki már többször is felmutattad,hogy nagyon is fogékony vagy paranoiás és rasszista elméletekre.
1/10
dantonb 2012 máj. 12. - 09:47:37 1/10 Előzmény olahmiki1959
(6127/8852)
Képzelem hogy megnyugodott adam ahogy méltattad õt mint a Fórum hivatásos értékfokmérõje eme hosszú értekezésed elején.Biztos reagált rá ,mert nem olvasom végig az összes hozzászólást csak a tied megtetszett.
Némi kis kiegészítést bátorkodnék hozzáfûzni ,mégpedig azt hogy Horn példája nem jó ,mert Orbánt nem alacsony termete miatt kritizálják fõleg még azok sem,akik külsejét veszik célba .hanem pl azért ,mert akinek van egy kis emberismerete és ért a metakommunikációhoz ,annak mindent elárul pl az öntelt lebiggyedõ száj,a hanghordozás,és bizony a Mussolinira kifejezetten hajazó fejrándításai.Erre mondja a szummás népi bölcsesség hogy "rosszarcú ember ,akire nem bíznám a lovamat sem nemhogy egy országot."
1/10
elizabeth 2012 máj. 12. - 09:35:30 1/10
(6126/8852)
Hagyjuk a politikát!! Ki ez a málészájú mûsorvezetõ?Borzasztó!!!Annyi tehetséges fiatal van, hogy kerül ez ide?
vénasszonyok_nyara 2012 máj. 12. - 09:35:27 Előzmény dantonb
(6125/8852)
Szerintem meg elmebeteg, aki napjainkban diktatúráról beszél. Nekem sem szívem csücske a Zorbán és Rogán, valamint a telefonadó, meg a cipõfûzõhossz-adó, de diktatúráról beszélni azért egy agyrém.
Ezen a berögzõdésen csak egy szakember segíthet. De lehet, hogy az is segít, ha napi ezer sorral kiírod itt magadból a feszültséget.
1/10
dantonb 2012 máj. 12. - 09:28:39 1/10 Előzmény adamnagysweetmovie
(6124/8852)
Éshát ezek Gyurcsányoznak hogy hogyan gazdagodott az meg,miközben õ legalább nem a politikai hatalmát használta fel agazdagodásra mint Orbán akinek a segge kilógott a lukas farmerjébõl mielött politikus lett,ma meg megjátsza gróf Csekonicsot családjával együtt.
Nekik már nem jó a putri ,kastély köll.
adamnagysweetmovie 2012 máj. 12. - 09:17:28 Előzmény olahmiki1959
(6123/8852)
Azért azt az "orbánozást" érdemes átolvasnod és elgondolkodnod a felvetéseimen. Mert azt hiszem, konkrét kifogásokat, veszélyeket írtam, nemcsak "indulatból-szidtam-a-vezért".
És várom a válaszod rájuk, különben még úgy érezném, hót feleslegesen írtam le, és a jövõben felesleges erõltetnem magam, ha kérdezel. De bízom benne, nem ez a helyzet:)
adamnagysweetmovie 2012 máj. 12. - 08:53:28 Előzmény kõmacska
(6122/8852)
Nahol, Felcsút környékén.
Orbán Privatizõr Gyõzike szállodát akar nyitni a kastélyban, ahol állítólag Andy Vajna etyeki stúdiójának filmes stábjait látná vendégül.
Egymásnak csinálják az üzletet, nyilván. Aki szaglászik, mint az Átlátszó újságírónõje, azt követi a rendõrség. Tiszta Balkán.
offtopic
kõmacska 2012 máj. 12. - 01:39:33
(6121/8852)
Ha az Üzenet c. film miatt gondoltál erre - nos, az elég más. Annyi a hasonlóság, hogy az is "leleplezés", de egyrészt másra van kihegyezve, másrészt már a Holdig lehetne járdát építeni abból a rengeteg leleplezõ cuccból, ami elöntötte az internetet. Nincs is idõ ilyesminek rendesen utánajárni. Például nemrég órákat töltöttem azzal, hogy megpróbáljak utánaolvasni a "chemtrails"-nek; aztán mérges voltam magamra, mert nem lettem okosabb. Az Üzenet folytatásait megnézem, ennyi. Heti negyed óra. Ráadásul azt gondolom, hogy akik állandóan azzal vannak elfoglalva, hogy "leleplezzék a sötétség titkait", azok a sötét rendszer aktív részesei, különben nem tudnának róla annyit. Az Üzenet film is a sötét rendszer része, de elég érdekesnek találtam.
offtopic
kõmacska 2012 máj. 12. - 01:14:03
(6120/8852)
kösz. elég álmos vagyok már, azért valahogy átböngésztem. csak azt nem tudom, hogy mit kezdjek vele, és.... mit is írtál? hogy ezzel megzaklatsz? :) hát öööö..... :) nem nagyon értem, hogy került ez ide. téged miért érdekel?
offtopic
kõmacska 2012 máj. 11. - 23:45:38
(6119/8852)
figyusz, én nem értem egészen pontosan ezt, de az "öngyilkos" Bartha az Demján közvetlen munkatársa volt, nem?
http://www.origo.hu/itthon/20120511-bejaronoje-probalta-koltogetni-a-halott-trigranitvezert.html#
https://www.granitbank.hu/rolunk/bartha-ferenc
offtopic
kõmacska 2012 máj. 11. - 23:15:09
(6118/8852)
hol?
adamnagysweetmovie 2012 máj. 11. - 22:38:10
(6117/8852)
Orbán Gyõzike kormányfõ-apuci hót titokban kiprivatizáltatott magának egy kastélyt, ahol lázas építkezésbe kezdett.
Mikor az átlátszó újságírója feltûnt a környéken, hamarosan egy rendõrautó kezdte kísérgetni...
Tisztára, mint Texasban, a kiskirályok és a tenyérbõl etetett sheriff, valamint az életveszélyesen megfenyegetett újságíró, aki szimatolni mer...
Ja és Gyõzõ bácsi birtokait Demján latifundiumai veszik körbe...
Seven7Crown 2012 máj. 11. - 22:37:51
(6116/8852)
És még valamit a burkolt rasszizmusról:
Horthy Miklóst nem kéne úgy favorizálni, és Faludy György lejáratását szorgalmazni, aki még le is tett valamit az asztalra, világszerte elismerik, csak "valamiért!" a Jobbik nem szereti.
Bár az ok nyílt titok!
adamnagysweetmovie 2012 máj. 11. - 22:33:39
(6115/8852)
Jaj, a hétvégén a Balaton közelében már lovasszobor-alapkõletétel és bál is lesz.
Fluxuskondenzátort beizzítjuk és vissza a 19. századba. Azért megnézem, ahogy attilás, kakastollas ruhába beöltöznek az ország seggnyaló vállalkozói, menedzserei:)
adamnagysweetmovie 2012 máj. 11. - 22:31:27
(6114/8852)
Egyébként viszonylag kevésszer bonyolódom vitába, inkább monologizálok, leírom azokat a helyzeteket, ami sztem a közállapotokat, demokráciát leginkább fenyegeti és kommentáromat is leírom.
A személyeskedõ vitáknak nem látom értelmét, nem vagyok szimultánjátékos.
Seven7Crown 2012 máj. 11. - 22:29:52
(6113/8852)
Látom, hogy nem figyeltél, mert Te a mostani kormány "bujtatott rasszizmusára" kérdeztél rá, viszont a válaszomat már elég furcsán értelmezted.
De sebaj, mert bemásolom újra a válaszomat:

"Bújtatott rasszizmus:
Pl.egy olyan közigazgatás kiépítése, ami nem egyenlõ feltételeket biztosít a fiatalok fejlõdéséhez, és ez még nagyobb szegénységhez fog vezetni, ami a lemaradt rétegeket bûnözésre fogja ösztökélni a megélhetésükhöz, és arra, hogy a tehetõsebbeket gyûlöljék.
És ugye nem nehéz kitalálni azt sem, hogy a szegényebbik réteg kikbõl fog állni.
A nyíltan rasszista Jobbik, pedig az õket támogató, de a háttérben megbújó fidesszel együtt, pont õket megtéve bûnbaknak állítja majd maga mellé az olyan fiatal részeg kemény gyerekeket, akik egy 58-éves zsidót is képesek megverni a származása miatt!"

Gyurcsányéknál viszont nem volt fasiszta párt a Parlamentben, és nagyon helyesnek tartom, ha felháborodsz, amikor olyan híreket hallasz, hogy megvertek, vagy megöltek valakit, viszont egyáltalán nem mindegy, hogy valakit csak a származása miatt bántanak, vagy azért mert pénzt akarnak szerezni a megélhetéshez.
Persze a pénzszerzés ezen formája még nem ment fel senkit a tettei alól, de azon is elgondolkodhatunk, hogy egy ilyen gazdasági helyzetben, amibe Orbánék lökték az országot,a jövõben miért is lesz egyre több dolga a rendõröknek.

És végül:
"Mondom: büntessék meg õket, fizessenek kártérítést vagy amit akar a sértett.. aztán shalom."
Nem a "kártérítés" szó keltett bennem olyan érzést, hogy gyûlölet van a mondatodban, hanem az stílus, amivel odavetetted ezt a mondatot.