Téma: Ma Reggel

adamnagysweetmovie 2012 máj. 13. - 22:36:57
(6352/8852)
Apropos Kutyus!

Tegnap ezzel a témával harangoztam be Smitt Pál szülinapi ünneplését a Duna Tv-n.

Nem tudom, mintha veszélybe került volna az ADÁS, mert a Dunatexten nem látom. (Amit talán kevésbé ritkán frissítenek, mint a portot).

Lehet úgy voltak vele, ahogy az Alaptörvény életbe lépésére rendezett Operabál is eléggé az Orbán-rendszer Dance Macabreja volt, úgy egy ünnepi Smitt-interjú is kontraproduktív lenne.
Ezekszerint mégis ismerik a pofátlanság és az emberek indokolatlan dühítése fogalmakat.

Éljen Nagy Navarró Balázs és a Tiszta Kezek Mozgalom éhségsztrájkja a tisztességes közmédiáért!
offtopic
kõmacska 2012 máj. 13. - 22:32:58
(6351/8852)
Nem, nem vagy érthetõ :) Azért nem, kedves apóca, mert ide eddig még bármilyen népesség érkezett, akármilyen nagy tömbökben is, simán beolvadt. Böszörmények, kunok, besenyõk, jászok, palócok, szászok, svábok, görögök, vallonok, szlovákok, szerbek, horvátok stb stb.... mára mind ASSZIMILÁLÓDTAK. Tudod, ez a NORMÁLIS viselkedés. Akik azt istenért se bírnak ASSZIMILÁLÓDNI, és x évszázad elteltével is ÁLLANDÓAN FESZÜLTSÉGET GERJESZTENEK MAGUK KÖRÜL, ott valami probléma van...aminek SZELLEMI gyökerei vannak. És a szellemi gyökér az ELEVE HAMIS IDENTITÁS.
Pontosabban, a dolog úgy áll, hogy éppen a XX. sz. elsõ felében már majdnem sikerült az asszimiláció. A német zsidók úgy érezték, németebbek a németeknél, és a magyar zsidók is elmagyarosodtak. Erre jött a nácizmus, ami visszarántotta õket egy nagyon-nagyon-nagyon durva, mindenkivel szemben ellenséges állapotba. Valakik NEM ENGEDTÉK AZ ASSZIMILÁCIÓT. És ez a lényeg, sajnos. Valakiknek érdekükben áll, hogy õk ellenségesen viselkedjenek, állandó feszültséget generáljanak maguk körül, és folyton álljon a balhé, mindenki sík ideg legyen a "zsidók" miatt.
Akik közülük kiszakadnak ebbõl, és asszimilálódnak, azok körül megszûnik ez a probléma. Én például két emberrõl is tudom itt, hogy asszimilálódott családból való. Õk nem hisztériáznak, eszükben sincs vádaskodni és verni a tamtamot.
drProktor 2012 máj. 13. - 22:09:28
(6350/8852)
Egy újabb fõtudort lehet kedves személyedben üdvözölni?

Én nenm errõl bestzélek, kedves apóca!

Ha a zsidók akiket jelenleg annak tart a világ,
valójában nemzsidók, abból nem sok minden következik.
Azokat, akiket a világ antiszemitái gyûlölnek, azok, akik jelenleg gyûlölik õket,
továbbra is gyûlölni fogják,mert nem a "zsidó" név miatt gyûlölik õket,
hanem azért mert egy gyûlölendõ csoportnak tartják.

Ez az Elsõ dolog.Ez nem változik egy fikarcnyit
Egy másik dolog: Én ezt az Elsõ dolgot nem helyeslem,
másokkal együtt, akik utálják az antiszemitizmust, ez is változatlan,
ez sem változik egy fikarcnyit sem.

Akik rasszisták,azoknak szükségük van gyûlölködésre
(ez a pirézek esete: megkérdezték jó népünket,
hogy szívesen élnének-e egy piréz szomszédságában
(sztem elõtte ugyanezt kérdezték cigányról - tehát a válasszoló azt hihette,
egy másik etnikum a piréz). És azt is hitte(ez még amúgy a butaságot is jelezte),
mert hallj csodát a lakosság nasgy részze a pirézeket sem kedveli,
nyilván a magyarokat azoknál különbnek tekinti.
Egy õrobléma van: piréz etnikium nincs és nem is volt soha,.

Tehát aki antiszemita annak édes mindegy hogy az utált csoport zsidó-e vaqgy nem is sémi,
utálja õket, mert õ olyan.

Érthetõ vagyok, tudóskám?
BicskaMaxi 2012 máj. 13. - 21:47:41
(6349/8852)
A probléma az, hogy azt, hogy az askenázik nem sémiták, nem más állítja, mint a Talmud (Ószövetség). Úgyhogy ezt ha neked nem is, de a Talmudot ismerõ írástudóknak mindenképpen illene tudniuk, pontosabban tudomásul venniük.
1/10
dantonb 2012 máj. 13. - 21:30:52 1/10
(6348/8852)
Mindig mondtam hogy csengõ nem hülye csak roppant álságos.
offtopic
kõmacska 2012 máj. 13. - 21:27:47
(6347/8852)
:) ösvénynek pedig egy szép kutyust :)
1/10
dantonb 2012 máj. 13. - 21:26:47 1/10
(6346/8852)
Ami azt illeti Sofiát én is szívesen kereszteztem volna:)
offtopic
kõmacska 2012 máj. 13. - 21:22:32
(6345/8852)
ugye nem gondolod komolyan a kérdést? :) De ha nagyon érdekel, vannak antropológiai kiadványok, abból valamit ki lehet silabizálni, de azért elég nehéz, szerintem. Pl. ez http://bookline.hu/product/home.action?id=2100738374&type=10&_v=Kiszely_Istvan_A_fold_nepei vagy ha valahol hozzájutsz Bartucz Lajos szöveghez http://hu.wikipedia.org/wiki/Bartucz_Lajos - én olvastam tõle egy rövid, de elég érthetõ kis szöveget, egy 1943-as könyvben (Magyar föld, magyar nép) http://www.antikvarium.hu/ant/book.php?konyv-cim=magyar-fold---magyar-nep-i-ii&ID=359357
drProktor 2012 máj. 13. - 21:20:40
(6344/8852)
Nekem nem indul el!
offtopic
kõmacska 2012 máj. 13. - 21:17:45
(6343/8852)
:) ez jó, megjegyzem :)
drProktor 2012 máj. 13. - 21:15:11 Előzmény kõmacska
(6342/8852)
Az ég áldjon meg, kedves kõmacska!

Határtlanul fásrasztó vagy ezzel az ostoba mániáddal, hogy a zsidók nem zsidók,
csak állítják magukról.
Egy részt mondhatnéám, ha kicsi esélye lenne a tudatodig hatolni,
hogy számtalan okos ember régen és most viszont a zsidókat zsidónak tekinti, mi van,
ha te tévedsz és nem õk? A tiéd csak egy vélemény! A több lehetséges közül.

Másrészt valami abnormis okoskodással olyasmit állítasz, hogy ha a zsidókrólkiderülne, hogy történetesen nem is zuswidók, akkor megszünne az ntiszemitizmuskllenül,
Ez akkora baromság, hogy ezer okból téves:
1. hallottál a pirézek esetérõl? (a többi 999 okot tán nem is sorolom)

Harmadrészt it elõjösz egy légbõl, kapott esettel,
amelyben csúfos szerepet osztasz Székhelyi fiának.
De tegyük föl hallott arról az ostobaságról,hogy õ nem is zsidó, hanem kazár.
Na,most jön a nagy attrakció, amit végre kellene hajtanod: próbáld elképzelni,
hogy ha hallott is róla(talán nem is!), õ azt képzeli, hogy õ tõrõl metszett zsidó,
hogy ne mondjam, zsidó a javából, el tudod ezt képzelni?
Föltéve, de nem megengedve a zsidóságával még maga elõtt is fölvág,
még ez esetben is kiröhögteted magad, amikor ezt tõle nehezményezed.
Ráadásul olyan éktelen rosszindulatot indukál benned ez a mondva csinált "bûn",
hogy tkp, ha az antiszemitizmus miatt nem is, de emiat a mondvacsinált bûnük miatt
szerinted az ilyen "álzsidókkal amagad rézérõl hajéandó vagy állantiszemitizmussal kzelni.
Nyúlj már a fejedhez, kérlek!
Oh, mondd!
zampano 2012 máj. 13. - 21:11:51
(6341/8852)
Ez vajon milyen típus?
offtopic
kõmacska 2012 máj. 13. - 21:04:14
(6340/8852)
offtopic
kõmacska 2012 máj. 13. - 21:01:42 Előzmény dantonb
(6339/8852)
Ja, bocs, erre nem is válaszoltam. Szóval, a cro-magnoni és a mediterrán keresztezõdésébõl jön létre Sophia Loren. Ami azt illeti, a cro-magnoni erõs, kissé durván kidolgozott, szögletes arca inkább a férfiaknak áll jól. Nem túl nõies, persze azért vannak nagyon szép nõk is ilyen vonásokkal, pl. Karády is meglehetõsen szögletes volt, vagy éppen Romy Schneider lánya. Mivel az ilyen típus nem éppen gyönge virágszálnak néz ki, ezért Sarah Biasini is harcos, férfias szerepet kapott: http://port.hu/pls/fi/films.film_page?i_film_id=70723 Ennek nincs sok jelentõsége, de mondjuk elég eltérõ ettõl pl. az alpi típus (szerintem Christina Ricci színésznõ is ilyen) - ez alacsony, kerekded, kissé puhány, könnyen zsírosodó, gyermeteg vonásokkkal rendelkezik. Riccit nehéz lenne kõkemény harcos csaj szerepében elképzelni, egyszerûen mert nem úgy néz ki.
BicskaMaxi 2012 máj. 13. - 20:55:19
(6338/8852)
Kacsa az egész. :)
drProktor 2012 máj. 13. - 20:48:48 Előzmény kõmacska
(6337/8852)
Meglepne, ha Kukorely azt mondaná bárhol bárkinek(ha csak nem viccel),
hogy "ébrdj fel, kisköcsög!"

Hadd jegyezzem meg, nem tudom, JózsefAttila öngyilkos lett-e,
legkevésbé ezen voltam fönnakadva, amikor szóba hoztam.
A Hufnagel-i pofátlan merényleten vagyok kiakadva még úgy is, ha csak képzelt
(mint remélem, állítólag LSimon FizeSS kultúrbajnoknak JA a kedvence).
HufnagelRózsi kártevõ dühétõl azonban minden életszerû lehet.
drProktor 2012 máj. 13. - 20:33:48 Előzmény dantonb
(6336/8852)
Az álnaivitása éppen abban áll, arra szolgál, hogy velünk mondassa ki,
hogy a FizeSS-bebn az SS a nácizmusra utal, ezzel eléri,
hogy elkövessük a legborzalmasabb õsbûnt,
az ideális Fidesz-közönség bármely egyede ezek után bármikor jogosnak érzi,
hogy akár legyilkoljon bármelyikünket.
Észre vehetted te is, hogy u.n. véleményformálók, még bal-lib oldalról is,
mennyire óvatosan mondják ki az igazságot, ha a Fidesz fasisztoid alûrjeirõl van szó?!
Pedig éppenséggel Csdengõ írta, hogy:
„Ha egy madár úgy néz ki, mint egy kacsa, úgy úszik, mint egy kacsa, és úgy hápog,
mint egy kacsa, akkor az valószínûleg kacsa”
És ebben kivételesen nagyon igaza volt!
offtopic
kõmacska 2012 máj. 13. - 17:08:27
(6335/8852)
köszi, hogy felvilágosítottál :)))))))))))))
offtopic
kõmacska 2012 máj. 13. - 17:07:39
(6334/8852)
Egyszer a könyvtárban a kezembe került egy zsidó kulturális folyóirat, lapozgattam, és találtam benne egy internetes baráti beszélgetés bemásolását; Székhelyi Márton jogászhallgató beszélgetett a haverjaival. A beszélgetés a cigányokra terelõdött, és Sz.M. már rögtön Auschwitzot vizionálta, dörgedelemesen kirohant a haverok viccelõdése ellen (mert valamelyikük bemásolta azt a "kérdõívet", amit ide is belinkelt valaki, csak ki lett törölve, és aminek az a vége, hogy "Maximum 3 mondatban írja le élete legnagyobb vágyát, amennyiben ez más, mint egy félkilós aranylánc.") Na, elolvastam a szövegelését, és naivan írtam egy hosszú levelet a szerkesztõségnek, miszerint történelmi tény, hogy az ún. "zsidók" a kazár birodalom szétesése után vándoroltak Európába stb stb stb. Tehát, ha õk maguk belátnák, hogy nem is szemiták, egycsapásra megszûnne az "antiszemitizmus", hiszen nincs is racionális oka. Azt válaszolták, hogy majd válaszolnak... azóta is várom az érdemi választ....
Nézd, õk pontosan tudják, hogy mûbalhékat kreálnak. Székhelyi Jocó ügyvédbojtár fiacskája is tudja, meg az egész kompánia.
zampano 2012 máj. 13. - 17:03:58
(6333/8852)
...hírcsárda egy viccblog...