Téma: Ma Reggel

adamnagysweetmovie 2012 máj. 17. - 13:17:14
(6732/8852)
Kioltja a sok írás, ezt tudom, nem hiszem, hogy valaki elkezdi bogarászni, mit írok.
De a lehetõség adott, ha valaki rámegy az összes hsz-emre, akkor szelektíven visszaolvashatja. És vannak olyanok, akik így csinálják, igaz nem e fórum olvasói közt. Nem is nektek írok, tisztelet a kivételnek.

ezért kerülöm, hogy felesleges dolgokat írjak, felesleges vitákba bonyolódjak.

Egyszer talán hasznos lesz visszaolvasgatni, amikor olyan nagy lesz itt a baj, mint a görögöknél - remélem nem lesz ilyen, de a politikai osztályunk felelõtlensége, társadalommal szembeni õszintétlensége, problémaelkendõzése megdöbbentõen hasonló.

Akkor a jobboldal is nyitottabb lesz rá, hogy a francba jutottunk idáig (ahogy 2012 elején is süket/néma/vakon várták a válaszokat a jobboldali médiábók, hogy mi a baja velünk Európának - persze a válaszok félrevezetõek voltak, de egyszer összeomlik a hazugságok bábeli tornya, ahogy Kádáré is összeomlott és a mai napig nyögjük, dolgozgatjuk).
adamnagysweetmovie 2012 máj. 17. - 13:09:51
(6731/8852)
Valójában egyetlen hsz-emnél nem emlékszem, hogy érdemben kommentáltad volna, max azon lovagoltál, miért nevezem patás diktátornak Orbánt stb.
Hogy mi a véleményed a dolgokról, nem tudom, nem nagyon olvaslak, csak ha belefutok. Azok egytõl egyig hülyéskedések voltak - ahogy te is írod. A vicc akkor jó, ha van magva, az itteni hülyéskedés cinikus (mert értékeket, problémákat tagad) és infantilis, korod ellenére rád is igaz.
Szerintem elég sok humort, szarkazmust viszek az írásaimba, ezt rosszul látod.
Amúgy én sem nickkel írok, ahogy te sem, ezt mondjuk becsülöm.

Mindegy, nem akarom személyeskedõ vitákra pazarolni az energiám, úgysem foglak megváltoztatni.
olahmiki1959 2012 máj. 17. - 12:52:14
(6730/8852)
Már vártam, hogy mikor szólalsz meg te is. Nagy megtiszteltetés a számomra, hogy országjobbító szándékú íráscunamid közepette szántál rám fél percet, bár ha elolvastad volna az írásomat, talán nem lett volna minden tanulság nélküli.
Kettõnk között az a döntõ különbség, hogy én hülyéskedni szoktam, de ha kell, mintegy gombnyomásra, azonnal tudok felelõsen, és halálosan komolyan is nyilatkozni bármilyen kérdésrõl, méghozzá érdemben, te viszont a küldetéstudatodtól áthatva, képtelen vagy könnyed lenni, és szakad a víz a hátadról, miközben kétségtelenül figyelemreméltó módon nyilatkozol meg közéletünk ügyes-bajos dolgaiban.
Ha már váltunk néhány szót, elmondom neked, hogy mindent észreveszel, mindenre felfigyelsz, mindenre reagálsz valamit, mindössze azt nem veszed észre, hogy ez a töménytelen mennyiségû írás, amit nap-mint nap leteszel az asztalra, egyszerûen kioltja saját magát. Erõtlenné válik, megjegyezhetetlen, hatástalan, pedig önmagában mindegyikben "van valami". Összességében mégis csak egy parttalan írásfolyam, ami rázúdul arra, és maga alá temeti, aki elolvassa.
Úgyhogy abban megnyugodhatsz, hogy ez a könnyed, bolondozó stílus, amit én magamra veszek olyankor, amikor idõnként írogatok ide valamit, egy nagyon jó álca, ami úgy látszik, jól mûködik, hiszen te is bedõltél neki.
Köztudott dolog, hogy annak idején az udvari bolond volt a legokosabb ember a királyi udvarban. Bukfencezett, csörgõsipkát nyomott a fejébe, és közben tökéletesen átlátta az intrikákat, az összefonódásokat, a háttérben zajló folyamatokat.
Én hideg fejjel, halálosan pontosan tudom, hogy mi történik ebben az országban, mindenre odafigyelek, "látok", az pedig ne tévesszen meg, hogy nem szállok be abba a meddõ vitába, ami itt folyik a fórumon. Nicknevek mögé bújt emberek kiadják magukból a vélt vagy valós sérelmeik miatt bennük lévõ feszültségeket, változó színvonalon, nekem pedig egy remek szórakozás ezeket a hozzászólásokat olvasni.
Ez még szociológiai szempontból sem haszontalan, hiszen az ember egy nagyon érdekes, tanulságos képet kaphat közéletünk egy bizonyos szeletének pillanatnyi állapotáról, és az Internetezõ, általában fiatal emberek hangulatáról, gondolkodásmódjáról, indulatairól.
Úgyhogy nyugodtan menj ki a pályaudvarra, hátha valamelyik vonattal megjön az eszed. (Ez nem az enyém, Moldova György írta a "Ferencvárosi koktél" címû, zseniális kis könyvében, de szerintem nagyon jó).
Üdvözöllek.
2/10
offtopic
meszag 2012 máj. 17. - 12:20:14 2/10
(6729/8852)
egyébként is amit írtál, téged minõsít.
adamnagysweetmovie 2012 máj. 17. - 12:14:46
(6728/8852)
Végigolvastam, és gratulálok a szexizmusodhoz.
Igazán jól leplezed udvariaskodásoddal azt, hogy milyen sunyi tahó vagy.
Bocs, ki kellett mondanom. A jövõben nem teszem:)
2/10
offtopic
meszag 2012 máj. 17. - 12:13:41 2/10
(6727/8852)
hát mondjuk a vasorrú bábán mi a szent ... a vicces??
adamnagysweetmovie 2012 máj. 17. - 12:11:06
(6726/8852)
Bocs, hogy beleszólok, és végig sem olvasom a hsz-ed.
Csak annyi, ami részetekrõl megy, az nem humor, hanem felelõtlenség, infantilizmus, tespedtség.
Annak van joga viccelni, aki normális, felelõs hozzáállású. Egyébként magáról állít ki bizonyítványt. Ez rád is igaz.
olahmiki1959 2012 máj. 17. - 12:08:09
(6725/8852)
Látod, errõl beszéltem. A könnyedség, az elegancia, a felülemelkedés képességének teljes hiányáról, amelynek az iskolapéldája ez a hozzászólásod, amit most nekem írtál. Ti baloldaliak mindig a jobboldalt szoktátok azzal megvádolni, hogy nincs humora. Általában sajnos jogosan.
Viszont te most bebizonyítottad, - nem vagy vele egyedül, - hogy azoknak a baloldali kommentelõknek, akik ide írkálnak, kb. annyi humorérzékük van, mint ennek a klaviatúrának, amin éppen most pötyögök. Talán az állandó rosszindulat, a másiknak a földbe döngölésének szándéka öli ki még a csíráját is belõletek a vidámságnak, vagy annak, hogy néha mosolyogjatok egyet. Nem veszitek észre, hogy saját magatoknak ártotok vele hosszú távon.
Annak viszont kifejezetten örülök, hogy nagyon jó minõségû, jól megépített házban laksz, ezért nem szakadt a fejedre a mennyezet, amikor leírtad, hogy "Nekem cseppet sem vicc az, ha valakit kora, külseje alapján gúnyolnak."
Ez akkora hazugság volt, hogy önkéntelenül is füttyentettem egyet. Még az is lehet, megengedem, hogy te ritkábban teszed, de tökéletesen beleillesz abba a társaságba, akik minden második hozzászólásukban Orbánt cigánynak, porbafingónak nevezik, meg olyan fasiszta diktátorokhoz hasonlítják, akiknek embermilliók élete szárad a lelkén, élvezik, hogy valami miatt a moderátor nem b*ssza ki õket úgy a szemétdombra, hogy a taknyukon csússzanak, és akkor te jössz ezzel a szöveggel?...
Tudod, van egy olyan régi mondás, hogy "cinkosok közt vétkes, aki néma". Nem emlékszem, hogy te bármikor szóltál volna a többieknek, hogy ugyan, hagyjanak már fel ezzel a gyakorlattal.
Mindegy, ennek ellenére azért üdvözöllek. Bár az jutott eszembe, hogy ha te valóban nõ vagy, akkor ha ketten lennénk egy lakatlan szigeten, elég sok idõnek el kellene telnie ahhoz, hogy rád fanyalodjak. Valószínûleg akkor megtörténne velem az, ami máskülönben elképzelhetetlen.
Elveszíteném a humorérzékemet...
adamnagysweetmovie 2012 máj. 17. - 12:08:08
(6724/8852)
Akkor ne csodálkozzanak, ha 4 millió ember kiviszi a megtakarításait - lábon.
adamnagysweetmovie 2012 máj. 17. - 12:07:06
(6723/8852)
Bolgár: Ha a magyar sajtó nem vállal szolidaritást a Klubrádióval, saját maga halálos ítéletét önként írja alá.
2/10
offtopic
meszag 2012 máj. 17. - 12:03:37 2/10
(6722/8852)
Természetesen aláírja. integrálni szeretnék a baloldalt is
adamnagysweetmovie 2012 máj. 17. - 12:00:12
(6721/8852)
Vagy pedig olyan báb lesz, mint Schmitt?
adamnagysweetmovie 2012 máj. 17. - 11:59:04
(6720/8852)
ÁDER VAJON ALÁ FOGJA ÍRNI A LEX KLUBRÁDIÓT?
Mint nemzeti integrátor, mit fog ehhez szólni?
adamnagysweetmovie 2012 máj. 17. - 11:55:13
(6719/8852)
A politológus egy háttérösszefogást tart inkább elképzelhetõnek, nyílt-közös kampány nem valószínû.
adamnagysweetmovie 2012 máj. 17. - 11:52:28
(6718/8852)
A tegnapi választási közvéleményadatok alapján az LMP, MSZP, DK együttes támogatottsága meghaladta a FizeSS-ét!
A dunaújvárosi választásokon is a 2-3. hely vastagon meghaladta már a nyertes narancskomisszárét.
A kérdés, mennyire fog egy LMP-s mondjuk egy DK-s jelöltet támogatni. Én biztos megtenném az Orbán-patással szemben, a demokrácia visszaállítása és az állami korrupció visszaszorítása érdekében.
adamnagysweetmovie 2012 máj. 17. - 11:48:11
(6717/8852)
Orbán sosem tervezett tovább a gazdaságban 5 napnál:(
Államcsínytervezésben viszont évekre elõrelátó, bár a médiacenzúrával eléggé leleplezték, hogy pöcse van a magyar nemzeti menyasszonynak.
adamnagysweetmovie 2012 máj. 17. - 11:40:27
(6716/8852)
De, ötig símán elszámolnak, és a Helyi témában döngetik is, igaz 28-ig már nem megy:)
adamnagysweetmovie 2012 máj. 17. - 11:39:08
(6715/8852)
Elveszítheti a vidéki bázisát a FizeSS a földpanamái miatt???
2/10
offtopic
meszag 2012 máj. 17. - 11:37:04 2/10
(6714/8852)
ebbõl is látszik, hogy sose tudtak számolni (se)
adamnagysweetmovie 2012 máj. 17. - 11:33:47
(6713/8852)
Az állam a hazai GDP több mint 50%-át rekvirálja, Európa egyik legtöbbe kerülõ állama.
Simicska Zrt-t és a FizeSS-közszolgákat/kápókat etetni kell.