Téma: Ma Reggel

Seven7Crown 2012 máj. 18. - 23:25:42 Előzmény idlosza
(6872/8852)
Én is remélem, hogy sokan fogják(vagy már olvasták) a bemásolt levélváltást!

Ugyanis a válaszlevél csupán blöff, mert ha egy olyan módosítást fogad el a parlament, amelynek köszönhetõen a bíróság által odaítélt frekvenciajogosultság egy rádió részére nem kell, hogy érvényesíthetõ legyen ha éppen a médiatanács úgy akarja, akkor az egyenlõ a sajtószabadság megsértésével, ami a demokrácia egyik meghatározó alappillére, és bizonyíték Orbánék hazugságára, aki szentül állítja, hogy kormánya mindent megtesz annak érdekében, hogy az ország megfeleljen a nemzetközi normáknak.

P.S.
És ezek csupán tények, amelyeket nem lehet letagadni a fidesz jóvoltából!
offtopic
kõmacska 2012 máj. 18. - 23:07:42
(6871/8852)
"emberi dimenziókról írsz, amibe bele se kezdtem."
Miféle más dimenziója lehet egy embernek, mint emberi dimenzió?
Én nem érzem magam sem állatnak, sem növénynek, sem tárgynak, sem ufónak, sem szellemnek.

Te a PÉNZRÕL beszélsz; azt gondolod, az embereknek ára van, lehet õket adni-venni, kereskedni velük. És kikkel szokás kereskedni? Hát a RABSZOLGÁKKAL! Tehát, ha szerinted a szocializmusban az embereket meg lehetett venni pénzzel, éppen ezzel BIZONYÍTOD BE, ÉPPEN TE, hogy az emberek rabszolgák voltak!

Mert ahol semmi más nem számít, csak a pénz, ott valóban nem emberekrõl van szó, hanem RABSZOLGÁKRÓL.
De az embernek nincs ára, nem lehet vele kereskedni, és nem megvehetõ!
Az ember lelke nem áru! És amíg ezt nem ismered fel, valóban rabszolga maradsz. A Mátrixban.
adamnagysweetmovie 2012 máj. 18. - 23:01:09
(6870/8852)
Mielõtt sokáig nem kapsz rá választ, megírom: Nem tudom.

Amúgy rendet kéne rakni ebben az országban, ami itt 2000 óta biztosan ránkrohadt.
Ez itt a vége sztem ennek a pártrendszernek, és nem kéne arra várni, hogy erõszakkal kelljen félretolni jó vagy akár rossz szándékkal.
Sztem vannak akkora szarban, hogy közösen is nehéz lenne valami jó megoldást találni. Egymást a víz alá nyomva meg lehetetlen...

És akkor még itt van 6-8 millió magyar, akiknek attól, hogy a politika kiegyezne és hajlandó nem a falnak vezetni a buszt, miközben rabolja a kasszát, szóval attól önmagában még nem lenne sokkal jobb...

Szóval nem tudom.
adamnagysweetmovie 2012 máj. 18. - 22:43:52
(6869/8852)
Hidd el, hogy vertek össze ihaj-csuhaj az átkosban, nem értem, mirõl beszélsz.
Egy szóval nem mondtam, hogy az egy paradicsom volt, csak hogy kevésbé doglöttél éhen, mint most vagy Horthyék alatt.
Te meg emberi dimenziókról írsz, amibe bele se kezdtem.
De skip.
pozsizsuzsi 2012 máj. 18. - 22:39:35
(6868/8852)
ezt tényleg jóindulatúan írtam, és engem is szorít ez a cipõ.
offtopic
kõmacska 2012 máj. 18. - 22:33:46
(6867/8852)
Hát marhára szánlak, ha azzal érvelsz, hogy "nem jó a hangnemem."
Biztosan jobban tetszett volna neked, ha egy ávós csizma rúg fejen.
Vagy bevisznek a rendõrségre és összevernek, mert azt mondod: "Ideiglenesen ihaj-csuhaj!"
Csak álmodozz a "kiszámítható szocializmusról". Az úgyse létezik máshol, mint a fejedben.
pozsizsuzsi 2012 máj. 18. - 22:31:55
(6866/8852)
Van elég rádióadó, újság, netes lap, tvcsatorna, stb. A barátodnak így sincs könnyû helyzete, mert több az eszkimó. A klubrádiónak meghatározott arculata van, összeszokott, viszonylag szûk csapat, jól mûködõ mûhely. Nyilván fontos az is, hogy jönnek ki egymással emberileg.
adamnagysweetmovie 2012 máj. 18. - 22:26:21
(6865/8852)
Ha nagybetûvel írod, értem.
Amúgy éltem benne, tudom milyen volt.
Másról beszélünk, és nem jó a hangnemed.
Szia.
adamnagysweetmovie 2012 máj. 18. - 22:21:01
(6864/8852)
Mintha rólam beszélnél:)
Amúgy ez mindig is így volt Mo-n és sajnos ez feudális örökség, hogy nem az számít, milyen a teljesítményed, hanem hogy kinek a haverja, rokona, kolesz-szobatársa vagy.
És ez most méginkább így lesz, még egy kis "megbízható vagy-e ideológiaiag"-gal megfejelve. Minél kevésbé szabad a sajtó, annál szarabb benne a helyzet, ez a rossz hírem.
offtopic
kõmacska 2012 máj. 18. - 22:16:29
(6863/8852)
EMBERNEK lenni nem volt jó a szocializmusban, ÉRTED?
pozsizsuzsi 2012 máj. 18. - 22:14:38
(6862/8852)
én sem az õ kenyérkéjükért vinnyogtam, hanem a sajtószabadságért. De ezt írtam is.
adamnagysweetmovie 2012 máj. 18. - 22:14:04
(6861/8852)
Tök másról beszélsz, hagyjuk.
Illyés Gyula nem az a tipikus jobbágy/gyári kábelhúzó/csatornatisztító közmunkás.
Értelmiséginek lenni nem volt jó a szocializmusban, ahogy most sem a székházgyújtogató B-közép meg a kormány félmûvelt kiszolgálói azok, akik átérzik, mi van itt nagyon elsikálva...
adamnagysweetmovie 2012 máj. 18. - 22:09:54 Előzmény idlosza
(6860/8852)
Nagyon helyes amit Clinton ír.
Kár hogy az EU nem azt mondja, egy ilyen szavahihetetlen, a demokráciát, jogállamot, sajtószabadságot, gazdasági versenyjogot minden nap, minden intézkedésével meggyalázó kormánnyal nem tárgyalok és nem tartom a hitelemmel lélegeztetõgépen.
Sajnos az EU, mint intézmény ezt nem teheti meg, Clintonné igen. Ahogy az egyes nyugat-európai állam- és kormányfõk is ugyanezt teszik, és nem is fogadják már.

A következményekkel számolnia kell, vagyis kellett volna. HC figyelmeztetése abszulút jóindulatú és csak az erõviszonyokra hívta fel a figyelmet, amit talán megfogadni kellett volna, nem megkerülni és rosszindulatot belemagyarázva véres rongyként lobogtatni a szurkolótábor felé.

Hamár akkora a sajtószabi, a Lex Klub Rádióról mi a véleményed, ami finoman megkerül 2 bírósági ítéletet?
És arról, hogy a Fidesz állami pártpénzek nélkül is vígan megélne 2 évig? Hogyan?
offtopic
kõmacska 2012 máj. 18. - 22:09:32
(6859/8852)
Olvasd már el ezt kérlek! http://www.pccd.hu/nemzetismeret/?id=4.55
Ha valaki tudta, mi a szegénység, akkor Illyés Gyula tudta. De mégis rabnak érezte magát ebben a "kiszámítható" szocializmusban! Hagyjuk már a süketelést! Tisztára Thürmer Gyula-i magasságokban jársz.
pozsizsuzsi 2012 máj. 18. - 22:08:26
(6858/8852)
ez így, minden háttérinformáció és a barátod nevének ismerete nélkül inkább az õ személyes sértettségének tûnik, nem tudok érdemben hozzászólni.
pozsizsuzsi 2012 máj. 18. - 21:53:28
(6857/8852)
nem értem, hogy ez hogyan kapcsolódik a háeszemhez mint reflexió.
adamnagysweetmovie 2012 máj. 18. - 21:47:22 Előzmény kõmacska
(6856/8852)
Erre mondom, érdemes disztingválni.

A Horthy-korszakhoz képest még több joga volt talán a kisembernek és biztosan biztosabb volt a megélhetése.
Nem voltak ilyen égbeszökõ jövedelmi és vagyonkülönbségek.
Állami rabszolgának nem nevezném a szocializmus alatt a munkásokat, bármennyire is korlátozták a szabad kezdeményezést, az önálló teljesítményt és fõleg a politikai véleményt.

Ma a közmunkások az állami rabszolgák, és minden más munkavállaló is elég kiszolgáltatottá válik az új MT értelmében, akár a korai, szabadversenyes kapitalizmusban.
Ez ami most van, a feudalizmus, az államszocializmus és piacgazdaság igen bizarr, és leginkább azok negatívumainak ötvözete.
7/10
idlosza 2012 máj. 18. - 21:18:23 7/10
(6855/8852)
Nagyon helyes, hogy ez itt is publikálásra került. Remélem minél többen olvassák!
Máris megdõlt az az állítás, hogy Magyarországon nincs sajtószabadság.
Legalább minden nyitott szemû láthatja H.Clinton felületes fogalmazását : "pl a külügyminisztériumban mások azóta is aggodalmukat fejezték ki" Nem sokkal több szakmaiságot, konkrétumot tartalmaz az egész levél sem.
Különösen kár,hogy H.C. diszkréten hallgat arról, hogy milyen USA állami érdekeltségû vizsgáló bizottságok ténykednek és ténykedtek a múltban Magyarországon. Ez elég aggasztó és fenyegetõ-különösen, hogy H.C felhívja a magyar miniszterelnök figyelmét,hogy az USA külügyminisztere kér, majd nyomatékosan kér.
Nos, H.C.-nak is pejparipa pisilõje a popójába!
Te meg gondolom- egy ilyen egyéni szabadságjogokat és sajtószabadságot tipró országban- egy ilyen tökös és frappáns hsz. után illegalitásba vonulsz.

Hihhetetlen bátorság, ha nem.
offtopic
kõmacska 2012 máj. 18. - 20:37:10 Előzmény adamnagysweetmovie
(6854/8852)
Teljesen mindegy, mennyit kerestek, akkor is az egész ország állami rabszolga volt, és mindenkinek kuss volt a neve.
adamnagysweetmovie 2012 máj. 18. - 20:24:25
(6853/8852)
Mindenesetre õt ide betenni szerintem nagyon tisztességtelen lépés volt Orbántól, és szerintem azt jelezte, hogy nem akar változtatni a rendszerén semmiben. Ezt mutatja a Horgonyember kifejezés is.
De ne legyen igazam.