Téma: Ma Reggel

adamnagysweetmovie 2012 máj. 21. - 15:43:58
(7092/8852)
Én meg örökbefogadok 2 állami gondozottat, ha egyszer rendezõdik az életem.
Remélem ezt is jutalmazza a nyugdíjrendszer.
adamnagysweetmovie 2012 máj. 21. - 14:14:43
(7091/8852)
A Jobbik-MSZP által indítványozott oligarchabizottság felállítását elutasítja a Fidesz.
Lázár - hamarosan Orbán-fõbizalmi - János szerint ha az ÁSZ vizsglhatja, akkor a parlament ne foglalkozzon vele. Elmebeteg???
Az MSZP kormányon sohasem merte megcsinálni, hogy ellenzéki vizsgálóbizottságot ne támogasson, mert ez a GYANÚSÍTÁS ELISMERÉSE.
Ismerem Domokos Lászlót közelrõl, hát õ ÁSZ-elnökként közelebb nem is állhatna Orbánhoz, eddig sem vizsgált kis semmit. Egy gazdasági smittpál.
adamnagysweetmovie 2012 máj. 21. - 14:08:34
(7090/8852)
A múlt heti tervezet szerint az a nyögdíjas, aki 2 gyereknél kevesebbet nevelt fel, akár 45 ezerrel is csökkentheti a kormány a nyugdíját.
Akkor most megvédjük a nyugdíjakat vagy pofátlanul csökkentjük visszamenõlegesen?
Ha ezt a negatív diszkriminációt elfogadják, akkor csak azokra vonatkozik, akik most még tanulnak? Mert egy 40-50 éves nõ nem kezd hirtelen gyereket szülni emiatt...
adamnagysweetmovie 2012 máj. 21. - 13:41:36
(7089/8852)
Kösz, hogy véleményezted.

Ajánlom 7539 hsz-t, dantonb a határon túliak levélben történõ szavazásáról.
Egybõl anyukám esete jutott eszembe, ez számos visszaélésre adhat okot kellõen agresszív kampánycsapat esetén.
Fidesz ma: "Nekünk már 2010-ben is az önkéntesek személyes megkereséseiben volt az erõnk, akik kimentek a házakhoz kopogtatócéduláért és elbeszélgettek az emberekkel, miért szavazzanak egy olyan pártra, aki szakít az elõzõ kormány hibáival."
Szerinted egy öreg néni, akihez egy agresszív kérdezõbiztos kimegy, és felajánlja, hogy írják meg a szavazólevelet, meri majd azt mondani, hogy nem, vagy azt, hogy rendben, kedveském, a demokratikus erõkre is megírná nekem, vagy csak a fidesz esetében segít fogalmazni?
adamnagysweetmovie 2012 máj. 21. - 13:32:53
(7088/8852)
Tóbiás (MSZP) felvetette, hogy a kampányfinanszírozásban meg kéne tiltani a közbeszerzésben nyertes cégeknek, hogy pártokat támogathassanak.
Na ez az, amit Orbán elfelejtett felvetni pénteken....
adamnagysweetmovie 2012 máj. 21. - 13:29:02
(7087/8852)
Folyamatosan saját paranoiás gondolatidat adod más szájába.... Errõl leszokhatnál, gusztustalan trükk.
"Látom csak sikerül megmagyaráznod,hogy az MSZP közeli oligarcák azok megint jobbak,mint a fidesz közeliek :D
Mindig ide jutunk, mindig ez a tanulság."

A felvetéseimre te sem tételesen válaszoltál, hanem a magad mantráit rángatod elõ. Ez nem vita, ez terelés. Így csak azt cáfolom, ami kapcsolódik az elõzõ cáfolatomhoz.

"1.Nem tudom feltûnt-e,hogy idõközben volt egy gazdasági válság, ami óta fele annyian hirdetnek?"

Nem tudom, ez hogy jött ide... Nézd meg a köz / jobboldali / baloldali média reklámbevételeit, kit hogy érintett a válság.

"3.Nem tudom feltûnt-e,hogy egyetlen kereskedelmi sem adta ki a kezébõl a reggeli mûsorsávot?
Vajh miért?"

Cicasimogató, celebmutogató "reggeli hírmûsorokról" beszélsz. Ezek a nyereségesek, nem a KDNP-LMP vita közügyekrõl.

"4.Nem tudom feltûnt-e,hogy valaki ingyen használta az MTV mûsoridejét?
Ja, a tartalmat nagyon köszönjük, minden reggel Lendvaival kezdtek és Hillerrel zártak."

Vannak számaid, hogy teszemazt 1998-2002 között mennyibõl jött ki a reggeli hírmûsor egyenlege? Enélkül nem állíthatsz semmit sem érdemben.
Most mennyiben objektívebb a Ma reggel? Ahol nem számolnak be a kormány számára kellemetlen hírekrõl, kritikus embereket (pl Nagy Navarró) egyáltalán nem hívnak meg. Semennyivel!! Ha megnézed, hogy a közmédiában vagy az ATV-n/Klubrádión (akik nincsenek is erre kötelezve) szólal-e meg több elentétes vélemény, akkor rájössz az igazságra. Az Echo vagy a Hír TV hol van ettõl???
És a Marslakók-szerzõdéshez mit szólsz, ahol a fõmûsoridõt (!!) áldozza be az MTV, anélkül hogy bármilyen nézettségi elvárást támasztana fél évig. És nem ingyen engedi át Jáksónak, hanem a borzalomért fizet még 2 milliárdot.... Most nem gyárfásozol??? Pedig az egész ország háborog rajta.

"Mindez a nyolcvanas években berendezett studióban, mert Gyárfás a saját szrát megenné két forintért..."
Nemcsak a külcsíny számít, én elborzadva kapcsoltam ki tegnap a Heti Hetest 15 perc erõfeszítés után, pedig elég szép volt Bajor napszemüvege meg jól mozgott a kamera is...

Ha tételesen válaszolsz, folytathatjuk, máshogy nem.
Meg nincs is idõm nagyon erre, ezzel lezárnám.
2/10
offtopic
meszag 2012 máj. 21. - 12:26:19 2/10
(7086/8852)
a birka nemzet megvan, a gátlástalan kormány is.
offtopic
-csengõzoli-- 2012 máj. 21. - 11:33:01
(7085/8852)
Látom csak sikerül megmagyaráznod,hogy az MSZP közeli oligarcák azok megint jobbak,mint a fidesz közeliek :D
Mindig ide jutunk, mindig ez a tanulság.
Akkor is ugyan ez ment,de az mégis más volt...
1.Nem tudom feltûnt-e,hogy idõközben volt egy gazdasági válság, ami óta fele annyian hirdetnek?
2. Nem tudom honnan veszed,hogy akkor ugyanerre ne lett volna képes az MTV marketing stábja...
Ráadásul úgy,hogy a reklámozók jó részét külsõs cégek hajtották fel.
3.Nem tudom feltûnt-e,hogy egyetlen kereskedelmi sem adta ki a kezébõl a reggeli mûsorsávot?
Vajh miért?
4.Nem tudom feltûnt-e,hogy valaki ingyen használta az MTV mûsoridejét?
Könyörgöm,mirõl beszélünk??? Hol kapsz te manapság bármit ingyen? Pláne reggel 4 órát egy tv-ben...
Nonszensz...
Ja, a tartalmat nagyon köszönjük, minden reggel Lendvaival kezdtek és Hillerrel zártak.
Közte meg volt némi Lakattés "na mi újság van veletek" a hetihetes színészeivel.
Mindez a nyolcvanas években berendezett studióban, mert Gyárfás a saját szrát megenné két forintért...
Ugyanmár...

Namindegy,ha nem akarod megérteni,mert nem akarod..., akkor lapozzunk,Orbánozz csak tovább.
adamnagysweetmovie 2012 máj. 21. - 10:57:43
(7084/8852)
Várjuk meg a választási eljárási törvényt.
Remélem képeslapon is lehet majd szavazni...
adamnagysweetmovie 2012 máj. 21. - 10:56:05
(7083/8852)
A Fidesz egy gazdasági vállalkozás, azért is annyi ott az opportunista ember. Ennek kiaknázására állami vállalatokat alapít.
Egy szakember hót komolyan azt nyilatkozta, hogy az állami mobilszolgáltató megjelenése elvileg élénkítheti a versenyt. Hát, a lefejezett versenyhivatalban nem bízhattunk eddig sem, Közgép-típusú közbeszerzési ügyekben...
1/10
dantonb 2012 máj. 21. - 10:51:52 1/10
(7082/8852)
Másrészt meg máris azon töri a buksiját hogy külföldi magyarok majd levélben szavazhatnak és annak hitelességét egy fideszes politikusokból álló bizottság fogja megvizsgálni:)
Na kérem eljött a kékcédsulás választási csalás ideje is ,és még orosz csapatok sem kellenek hozzá csak egy ilyen birka nemzet.
2/10
offtopic
meszag 2012 máj. 21. - 10:46:15 2/10
(7081/8852)
a matelcsybõl meg az új állami telefontársaságot
adamnagysweetmovie 2012 máj. 21. - 10:40:56
(7080/8852)
Ja és a külföldi sajtó is attól hangos, hogy Orbán Közgép-típusú pénzekbõl finanszírozná az egypártrendszert...
adamnagysweetmovie 2012 máj. 21. - 10:37:27
(7079/8852)
"LMP: csak blöff a pártfinanszírozás megvonása."

Fasza, ha a miniszterelnök ilyenekkel szórakoztatja magát. Amúgy az LMP egy ilyen terv esetén bojkottálná a választásokat.
adamnagysweetmovie 2012 máj. 21. - 10:35:38
(7078/8852)
"Levelet írt Navracsics - felülvizsgáltathatja-e az ítélkezési gyakorlatot a miniszter?"

No komment, a csávó politológus-jogász végzettségû...
adamnagysweetmovie 2012 máj. 21. - 10:34:44
(7077/8852)
"Tisztújítás után - a Jobbik kormányképes erõ?"

Csak egy gondolatkísérlet. Ha a Jobbik annyira védi a hazát, miért tûri békében, hogy a FizeSS külföldre olyan magas állampapírkamatokat fizetett ki az IMF-kamatok duplájáért, miért tûri békében, hogy egypártrendszer oligarcháinak zsebeit tömik tele az orruk elõtt?
Ha nem lennék ilyen naív, felmerülne egy informális koalíció képe, ahol a jobbiknak is csurran-cseppen valami a Simicska Holding-típusú kormányzati közbeszerzésekbõl. Máskülönben miértis hallgatna ilyen békésen a Jobbik?
adamnagysweetmovie 2012 máj. 21. - 10:29:28
(7076/8852)
A mai közmédiánál elképzelhetetlen elfogultabbnak lenni, esetleg a talibánban.
Tényleg, tüntetésrõl totálkép nélkül számolnak be, a híreknek csak egy szegmensét mutatják be, bizonyos véleményeknek nem adnak teret, ezáltal alternatív valóságot teremtenek a bal és a jobboldalon.
Van olyan, hogy pártpolitikai hatás, ami az ORTT-idõszakban is fennállt sajnos, de azért akkor volt bal- és jobboldali közmédia, és egyik sem tagadta le a másik híreit. Ettõl lenne KÖZ, és nem Hír TV vagy Echo TV. Mivel ma nincs semmi különbség köztük, normális ember már nem is nézi, így kell neki évi 60 milliárd (!!!), Szerencsejáték Rt, Simicska Holding reklámjai.
1/10
dantonb 2012 máj. 21. - 10:15:27 1/10
(7075/8852)
Akkoriban a rádióújságban pl rendszersen közölték a reggeli mûsorok nézettségi adatait,és bezony a Napkelte nézettsége nagyobb volt mint az összes többié EGYÜTTVÉVE.Ezért így már érdemes volt ott reklámozni bárkinek.Szánalmas hogy ez egész mai korrupciós berendezkedéssel és diktatúra kiépítéssel csengõ állandóan ezt a Gyárfás csontot rágja,és lám még az is gumicsont, nem valódi.Muhahaha

Ebben része van annak a hazugságnak is hogy az Pártkelte volt,miközben bármelyik mai köztv mûsornál sokkal objektívabb volt teret adott az ellenérveknek is ,ami ma kizárt.Éshát belejátszik az is hogy Gyárfás zsidó,nameg a sárga irigység faktor is tehát csupa ilyen nemes állati ösztön.
adamnagysweetmovie 2012 máj. 21. - 09:58:27
(7074/8852)
Gondolod, Kedves Csengõ (látod, nem buzizlak le, ha nem próbálsz minõsítgetéssel földbedöngölni), hogy az emberek ingyen dolgoznak? Hisz kifejtetted, miért kéne neked közhasznú munkát végezni?? Na.

De egy pénznyelõ reggeli kormánypolírozás (ami az orbáni éra) vagy a mûsorsáv ingyenes fenntartása-e a jobb (gyárfásék)?
És utóbbi esetben Gyárfás hibája, ha egy nagy marketingstábbal értékesíti a mûsoridõt, amire a láblógató-politikai terrorban tartott közmédia képtelen. Persze lehet a zsebében turkálni irígykedve, de azért ez nem a-priori, magától értetõdõen szuper üzlet, ezt jól kell csinálni. Én is dolgoztam a Nap TV reklámértékesítésén, kemény munka ment ott.

Nézd meg, Gyárfás alatt milyen volt a reggeli mûsor nézettsége meg most milyen (ma már csak a nagyon betegek nézik), mennyi kormányfüggetlen reklámozót tudtak felhajtani akkor és most?

Nem ragozom tovább a témát, jólCSENGÕ féligazságokat magyarázol...
offtopic
-csengõzoli-- 2012 máj. 21. - 09:36:17
(7073/8852)
Kedves Adam!

Tehát te továbbra is azt gondolod,hogy a reggeli mûsorsávot akkor nem lehetett eladni?
Gondolod Gyárfás humanitárius munkát végzett, mert egyébként ráfizetéses volt a mûsor? :D