Téma: Ma Reggel

offtopic
-csengõzoli-- 2012 máj. 20. - 17:58:37
(7052/8852)
Húh,szegény ez de ronda ember :D
adamnagysweetmovie 2012 máj. 20. - 17:39:16
(7051/8852)
Pont Orbán szopat be hozzád hasonló fajta embereket olyan gyûlöletszavakkal, mint kommunista, liberális, középosztály alatti vagy jelszavakkal, mint nemzet, közösségi érdek, erõs állam, szabadságharc...
Mindenki magából indul ki, maga begyöpesedett gondolkodásmódját vetíti ki másokra.
Ahogy a Kedves Vezér is valóra váltotta 2010 óta az összes vádját, amivel ellenzékbõl keltette a hangulatot. Az ilyenre mondják, hogy köpönyegforgató, dehát ezt neked minek magyarázom...
adamnagysweetmovie 2012 máj. 20. - 17:18:52
(7050/8852)
Pl én sem álltam mellé, sõt szóltam is.
Te hányszor állítottad le cigányozó haverodat?
offtopic
vénasszonyok_nyara 2012 máj. 20. - 17:08:41
(7049/8852)
De még mennyire, hogy ölni tudnának. Nézd meg ezt a békés humanistát, milyen indulatok feszülnek benne!

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=YEaF4nxUHI0
offtopic
-csengõzoli-- 2012 máj. 20. - 16:42:28
(7048/8852)
Hihetetlen ,hogy azzal a szóval,hogy ez és ez "náci" , mekkora tömegeket lehet mozgósítani.
Múltkor "ennyi baromságot" fórumtársunk elkezdett nácizni.
1p alatt állt mellé az összes törzs balos és mindenki náci lett,aki bármiben mást gondolt.
Komolyan mondom egész félelmetes volt.
A sok liberális egybõl ölni tudott volna, persze csak a jó cél érdekében... (mint minden rendes diktatúrában)
offtopic
vénasszonyok_nyara 2012 máj. 20. - 16:31:38
(7047/8852)
Pedig drágajóbolgárgyörgyúrnak nagy tábora van, mert selypegõ hangon nagy okosságokat bír mondani a pállott szájával. Betyéljük meg!

Ehhez a vonulathoz tartozik még az elmebeteg exgyülis Bartus a zamerikai népszava élén.
-csengõzoli-- 2012 máj. 20. - 16:20:24
(7046/8852)
Igen,be kell,hogy lássam,hogy õ tényleg azt hiszi,hogy azzal,hogy bemásolja ide a népszabit és bolgárgyuribácsi okosságait, jobbá teszi a világot.
Biztos úgy képzeli,hogy rengetegen olvassák és tisztelik õt,csak azok nem írkálnak be.
Némán isszák szavait.
Szörfözni mertél?
Szégyelld magad! Tán még fürödtél és napoztál is!
Mocskos burzsoá!
Janem,most az oligarcha a divat!
adamnagysweetmovie 2012 máj. 20. - 15:19:23
(7045/8852)
Lehet ide írtam a topicba (vagy a már bezárt alaptörvényesbe), még márciusban.

Mindenesetre megtaláltam és átküldtem most privátban.

Amit a HC-rõl írsz, azt jól értem, hogy nekem válaszoltál vagy egyvalakinek a reagálók közül és érjem be azzal?!?
7/10
offtopic
idlosza 2012 máj. 20. - 14:52:31 7/10
(7044/8852)
Szia,még a január 25-26.-án küldött privijeid is megvannak, de az az utolsó;márciusban nem kaptam tõled.
Bár kicsit félelmetesnek tûnik a hosszabb elemzés kifejezés, azért elolvastam volna és válaszoltam volna is,DE nem kaptam tõled ilyet sem.

Tipp: talán valaki más ráncolta a homlokát, mert nem értette miért kapta tõled, vagy a Portnál reklamálj.

Néhány nappal ezelõtti Clintonnés hsz-szel kapcs, pedig nem vagyok képben: Tegnap reagáltam egy H.C.-s hsz-hez, de azon túlmenõen nem, tehát te mire válaszoltál néhány nappal ezelõtt?
Hmm...???
adamnagysweetmovie 2012 máj. 20. - 14:31:14
(7043/8852)
Vagypedig az, hogy a brutál verziót küldik fel a Palotába, amit smitt visszadob átdolgozásra, ezzel szerez pár életerõpontot az emberarcú orbánizmus képviselõje, majd utána módosítják úgy a törvényt, hogy azt már Áder aláírhassa.

És mit ad isten, év végén a Médiatanács rosszhiszemûen fogja értelmezni a Lex Klubrádiót, és bezárja.
Politikailag ez talán a legcsábítóbb a populista önkényeskedéshez...
adamnagysweetmovie 2012 máj. 20. - 14:24:10
(7042/8852)
Áder akkor egybõl smittpáli mélységekbe zuhanna.
Egy ilyen szenteskedõ beszéd után ha aláírja jelenlegi formájában, az saját maga arconfosása lenne elõ aktusával...

Persze lehet úgy módosítják még a Lex Klubot, hogy Áder azt aláírhassa és év végén gyilkolják csak meg a rádiót. Talán ez a legvalószínûbb. Jövõ héten meglátjuk.
adamnagysweetmovie 2012 máj. 20. - 14:20:15
(7041/8852)
Bárcsak ilyen egyszerû lenne.
Nem revansot kell hírdetni, hanem demokrácia-újraépítést és a demokráciát akaróknak össze kell fogniuk a választásokra.
És nyitottnak kell lenni a Fidesz azon erõi iránt, akik nem játszottak kulcsszerepet ennek az államcsínynek a kiépítéséban és mûködtetésében.
Szerintem addigra akkora lesz a baj, hogy akár földcsuszamlásszerû gyõzelmet lehet egy ilyen mérsékelt programmal aratni. Revanspolitikával a mérsékelteket csak el lehet riasztani.
És minél erõsebb egy demokratikus tömörülés, a fidesz annál mocskosabb trükkökkel veszi el a jóérzésû konzervatívok kedvét a rájuk szavazástól.

Ha a társadalom mégis erre az õrületre vevõ, akkor menthetetlen ez az ország.

Ha a Fidesz 25%-kal, a határon túliak torzításával kerül hatalomra, akkor abból nagy balhé lesz. És még az sincs kizárva, hogy az ellenzéki pártok bojkottálni fogják a választásokat. Mindesetre ha ezt a 2 esetet is lenyelnénk forradalom nélkül, én biztos dobbantok Észak-Koreába.
offtopic
kõmacska 2012 máj. 20. - 14:15:17
(7040/8852)
A következõk azok, amik mind fontosak:
"Mivelhogy az õ isteni ereje mindennel megajándékozott minket, a mi az életre és kegyességre való, Annak megismerése által, a ki minket a saját dicsõségével és hatalmával elhívott; A melyek által igen nagy és becses ígéretekkel ajándékozott meg bennünket; hogy azok által isteni természet részeseivé legyetek, kikerülvén a romlottságot, a mely a kívánságban van e világon. Ugyanerre pedig teljes igyekezetet is fordítván, a ti hitetek mellé ragasszatok jó cselekedetet, a jó cselekedet mellé tudományt, A tudomány mellé pedig mértékletességet, a mértékletesség mellé pedig tûrést, a tûrés mellé pedig kegyességet, A kegyesség mellé pedig atyafiakhoz való hajlandóságot, az atyafiakhoz való hajlandóság mellé pedig szeretetet. Mert ha ezek megvannak és gyarapodnak bennetek, nem tesznek titeket hivalkodókká, sem gyümölcstelenekké a mi Urunk Jézus Krisztus megismerésére nézve. Mert a kiben ezek nincsenek meg, az vak, rövidlátó, elfelejtkezvén a régi bûneibõl való megtisztulásáról. Annakokáért, atyámfiai, igyekezzetek inkább a ti elhívatástokat és kiválasztatásotokat erõssé tenni; mert ha ezeket cselekszitek, nem ütköztök meg soha. Mert ekképen gazdagon adatik majd néktek a mi Urunknak és megtartónknak, a Jézus Krisztusnak örök országába való bemenetel.
Valának pedig hamis próféták is a nép között, a miképen ti köztetek is lesznek hamis tanítók, a kik veszedelmes eretnekségeket fognak becsempészni, és az Urat, a ki megváltotta õket, megtagadván, önmagokra hirtelen való veszedelmet hoznak. És sokan fogják követni azoknak romlottságát; a kik miatt az igazság útja káromoltatni fog. És a telhetetlenség miatt költött beszédekkel vásárt ûznek belõletek; kiknek kárhoztatásuk régtõl fogva nem szünetel, és romlásuk nem szunnyad. Mert ha nem kedvezett az Isten a bûnbe esett angyaloknak, hanem mélységbe taszítván, a sötétség lánczaira adta oda õket, hogy fenntartassanak az ítéletre; És ha a régi világnak sem kedvezett, de Nóét az igazság hirdetõjét, nyolczad magával megõrizte, özönvízzel borítván el az istentelenek világát; És ha Sodoma és Gomora városait elhamvasztotta, végromlásra kárhoztatta, például tévén azokra nézve, a kik istentelenkedni fognak; Meg tudja szabadítani az Úr a kegyeseket a kísértésekbõl, a gonoszokat pedig az ítélet napjára büntetésre fenntartani. Fõképen pedig azokat, a kik a testet követvén, tisztátalan kívánságban járnak, és a hatalmasságot megvetik. Vakmerõk, magoknak kedveskedõk, a kik a méltóságokat káromolni nem rettegnek: Holott az angyalok, a kik erõre és hatalomra nézve nagyobbak, nem szólnak azok ellen az Úr elõtt káromló ítéletet. De ezek, mint oktalan természeti állatok, a melyek megfogatásra és elpusztításra valók, azokat, a miket nem ismernek, káromolván, azoknak pusztulásával fognak el is pusztulni, Megkapván gonoszságuk díját, mint a kik gyönyörûségnek tartják a naponkénti dobzódást; undokságok és fertelmek, a kik kéjelegnek az õ csalárdságukban, mikor együtt lakmároznak veletek; A kiknek szemei paráznasággal telvék, bûnnel telhetetlenek; elhitetik az állhatatlan lelkeket, szívök gyakorlott a telhetetlenségben, átok gyermekei; A kik elhagyván az egyenes útat, eltévelyedtek, követvén Bálámnak, Bosor fiának útját, a ki a gonoszság díját kedvelte. Ezek víztelen kútfõk, széltõl hányatott fellegek, a kiknek a sötétség homálya van fenntartva örökre. Mert hiábavalóság kevély szavait szólván, testi kívánsággal, bujálkodással elhitetik azokat, a kik valóban elszakadtak a tévelygésben élõktõl, Szabadságot ígérvén azoknak, holott õk magok a romlottság szolgái; mert a kit valaki legyõzött, az annak szolgájává lett. Mert ha az Úrnak, a megtartó Jézus Krisztusnak megismerése által a világ fertelmeit elkerülték, de ezekbe ismét belekeveredve legyõzetnek, az õ utolsó állapotjuk gonoszabbá lett az elsõnél. De betelt rajtok az igaz példabeszéd szava: Az eb visszatért a saját okádására, és a megmosódott disznó a sárnak fertõjébe."
(Péter 2. levele)
1/10
dantonb 2012 máj. 20. - 14:09:00 1/10
(7039/8852)
Hát merthogy azt írtad hogy Ádert akarnák esetleg fényezni .Én nem vagyok naív,ez már rég egyeztetve van alegfelsõbb szinteken.
1/10
dantonb 2012 máj. 20. - 14:06:20 1/10
(7038/8852)
Ráadásul ezt kontrának kapnák,míg ez a rezsim saját ötletük volt ,ezzel bizonyítva hogy ademokrácia halálos ellenségei,és azokkal szemben jogos a korlátozás.mellesleg Orbán felesküdött arégi Alkotmányra azzal hogy megvédi és betartja azt.ezzel szemben megfúrta azt ,ezért puccsot követett el és a következõ kormánynak joga lesz mindent visszacsinálni kétharmad nélkül is .Az összes beültetett pártkatonát mindenhonnan kirúghatja Polttól Áderig stb és mögötte lesz atöbbség .ez lesz az igazi fülkeforradalom.
pozsizsuzsi 2012 máj. 20. - 14:03:29
(7037/8852)
de ha egyesek az álarcukat sem bírják vállalni, mi a francot lehet várni tõlük?
Semmit. Troll.
adamnagysweetmovie 2012 máj. 20. - 14:01:48
(7036/8852)
Még hátravan a jövõ heti módosítók és a zárószavazás.
Természetesen csak utána relevás a kérdés.
Ezért kellett volna most hétvégén Szalai Annamária háza elé vonulni. Én õszintén becsengettem volna és ígérem, nem futnék el...
1/10
dantonb 2012 máj. 20. - 14:00:31 1/10
(7035/8852)
Változik a cégér de a nóta ugyanaz.
adamnagysweetmovie 2012 máj. 20. - 13:58:47
(7034/8852)
Csengõ egyszer nem próbált még meg vitatkozni érdemben senkivel sem.
Max. ha a baloldalon nem tetszett neki valami. Akkor egybõl oldódott a spleen benne.
Mondjuk ne is várja, hogy ha neki nem tetszik valami, hogy mondjuk a következõ kormány Gyurcsányt 18 évig köztársasági elnöknek választja és kollektíve bûnösnek mondja ki az összes fidesz-közhivatalt betöltõk, akkor én ágáljak ezellen.
Annyit fogok mondani, ez nekem sem tetszik azért.
pozsizsuzsi 2012 máj. 20. - 13:57:37
(7033/8852)
ezektõl a nickváltogatóktól hányingert kapok.