Téma: Ma Reggel

offtopic
kõmacska 2012 jún. 05. - 22:39:05
(7392/8852)
"rávicsorogtam és a következõ mondattal kínáltam meg:
-háj, áj níd ö vazelin krím, bébi...

...és akkor ez volt az a pont, ahol távoztam - majdnem önként"

olvasói vélemény: "Felolvastalak a nagymamámnak, fél napra visszaállt a cukra."

Mivel támogatni kívánom a magyar kultúrát, ezért megrendeltem a könyvét....
2/10
offtopic
meszag 2012 jún. 05. - 08:40:03 2/10
(7391/8852)
nem mintha a parlamentben az utóbbi két évben keletkezett szarságok megoldást jelentenének valamire is. Csak a csõd került hozzánk sokkal közelebb.
2/10
offtopic
meszag 2012 jún. 05. - 08:25:21 2/10
(7390/8852)
jah, már megint a lényegtelent fogtad meg... nem vagy igaz
adamnagysweetmovie 2012 jún. 04. - 23:53:17
(7389/8852)
Ádernek lehetett volna 22 év politizálás után gyûszûnyivel több esze, hogy egy alapjaiban szar, a nemzetközi és hazai kritikák kereszttüzében álló médiatörvény kapcsán nem a pontosvesszõbe köt bele....
Ez így nagyon átlátszó, nem így kell a Kedves Vezérnek falazni... Ha így nyal, hamar nevetség tárgya lesz õ is, mint Pááál.

Mindegy, ezzel az egy pontosvesszõnyi kiigazítással is már többet tett, mint smittpál:(
Többre meg asszem ne számítsunk az igazságszolgáltatási és a választási törvény "atyjától".
adamnagysweetmovie 2012 jún. 04. - 23:36:26 Előzmény olahmiki1959
(7388/8852)
Szerintem sincs mit továbbragozni ezen a magyar bákingemen a nyomor szemétdombjának tetején.

Egyébként anno tételesen azért nem válaszoltam, mert felvetettél 20 részletkérdést, amirõl egyesével 1-1 oldalakat írhatnánk pro és kontra, fõleg ha összefüggéseiben, és nem egy párt szemüvegén vizsgáljuk meg azokat.

De az alapbaj akkor is az, hogy a fidesz azzal kampányolt, amit gyurcsányék elbasztak, azt teljesen máshogy fogják csinálni. Erre a hibáikat köbre emelték, sõt még a demokráciával is viszaéltek és államcsínyt vezényeltek le, úgy hogy 2014-tõl akkor is kormányozhatatlanná teszik az országot a 2/3-os törvényeikkel, ha sikerül 25%-os támogatással is többségbe jutniuk a parlamentben.

Aki ezt eltûri, az egy fasz, mindnyájunkat beleértve.
adamnagysweetmovie 2012 jún. 04. - 23:17:37
(7387/8852)
"Jegybanktörvény - kinek a térfelén pattog a labda?"

Neee, egy hétéves gyerek háziba megírná azt a 2-3 tûpontos kifogást, amivel baja van az EKB-nak...
Pont ezért baszakszanak ezzel a Lapostetûink, mert tudják, hogy ez 13 sec alatt kijavítható, két és fél év látszatértetlenkedés és cirka ezermilliárd kamatfelár után...
adamnagysweetmovie 2012 jún. 04. - 23:13:35
(7386/8852)
"Taxisvita: a felelõs megoldások nem az utcán születnek."

2006 õszi zavargások? Orbán felelõtlensége?
Seven7Crown 2012 jún. 04. - 23:12:43
(7385/8852)
Hát akkor némileg álmos leszel reggel!:)
offtopic
-csengõzoli-- 2012 jún. 04. - 23:08:41
(7384/8852)
Nem, ne reménykedj :)
adamnagysweetmovie 2012 jún. 04. - 23:00:42
(7383/8852)
Ha érdekel titeket, mi az a fenyegetõen közel lévõ ACTA, akkor alább egy video:

http://www.youtube.com/watch?v=YQ4K3uNsNck

Az amerikai tartalomszolgáltatók titokban összehozták a normaszöveget és az európai kormányok egy haszonlesõ része (közte az Orbán-kabinet) szintén titokban aláírta.
Az egyedüli remény, hogy az EU Parlament nem bólint rá. Persze ott is megy a függönyök mögötti lobbi ezerrel, ezért vonul hétvégén egész Európa jórésze az utcára.
Seven7Crown 2012 jún. 04. - 23:00:02
(7382/8852)
Nem!:D
De azért remélem, hogy nem alszol majd az igazság miatt rosszul:)
offtopic
-csengõzoli-- 2012 jún. 04. - 22:45:56
(7381/8852)
Jézusom, ezek valami borzalmas "viccek".
Atya ég... Sas kabaréból?
Seven7Crown 2012 jún. 04. - 22:40:47
(7380/8852)
Remélem, hogy ettõl Mindenkinek jobb kedve lesz!:D

"A gyerekek tanulják az iskolában a Nemzeti dalt. A tanárnõ mondja nekik, hogy másnapra hozzon mindenki valami tárgyat, ami a verssel kapcsolatos.
Másnap jelentkezik az egyik tanuló egy karddal. Kérdezi a tanárnõ:
-Ezt miért hoztad?
-Mert "Fényesebb a láncnál a kard, jobban ékesíti a kart..." – idéz a versbõl.
Egy másik tanulónál van egy lánc.
-Ezt miért hoztad?
-Mert "Fényesebb a láncnál a kard,jobban ékesíti a kart..." – idéz a versbõl.
Móricka is jelentkezik. A tanárnõ szörnyülködve látja, hogy Mórickánál a felcsúti vezér fényképe van.
- Hát ezt miért hoztad?! - fakad ki a tanárnõ.
- "Sehonnai bitang ember, ki most, ha kell, halni nem mer..."

Két ember beszélget:
- Te ez a felcsúti vezér mekkora színész!
- Igen, én is szeretném minél több darabban látni!

A felcsúti vezér felriad álmából. Kérdi a felesége:
- Mi baj, Vezérem?
- Jaj! Borzasztó álmom volt.
- Mi volt az?
- Képzeld, azt álmodtam, hogy dübörgött a gazdaság, az emberek jól éltek, megerõsödött a forint.
- És mi ebben a rossz?
- Az, hogy már nem én voltam a Vezér.

A vezér ma folytatta az országos nemzeti konzultációja körútját. Egy kis falu mellett elhaladva, szolgálati autója sofõrjének figyelmetlensége miatt elütöttek egy disznót. A sofõr lefékez, és kissé riadtan kérdezi:
-Vezérem, most mitévõk legyünk?
-Barátom, mi becsületes emberek vagyunk, nincs messze a falu, menj és kérdezd meg, hogy mivel tartozunk!Kis idõ elteltével éljenzõ tömeg
érkezik, vállukon cipelve a sofõrt. A Vezér megdöbbenve kérdezi sofõrét:
- Mit csináltál, mit mondtál nekik?
- Hát én magam sem értem, én csak annyit mondtam, hogy én vagyok a felcsúti vezér sofõrje, és azért jöttem, mert elütöttem a disznót.

A felcsúti vezér a jósnõnél.
- Mondd, öreganyám, mikor fogok meghalni?
Jósnõ nézi az üveggömböt, némi hókuszpókusz után megszólal:
- Egy nemzeti ünnepen fogsz meghalni.
- Úgy mondd, hogy itt vannak a jogászaim, de mikor, melyik évben, melyik napon?
- Az teljesen mindegy, fiam. Az a nap nemzeti ünnep lesz, oszt jónapot!

A felcsúti vezér és kísérete sétál a határban, amikor is látják, hogy egy egyéni gazdálkodó vet:
- Hé, paraszt, mit vetsz? - rikkant oda az egyik delegált. Az öreg hátranéz, látja, kik azok, köp egyet, majd folytatja munkáját.
- Hagyd már - szól oda Vezér -, bármit vet az öreg, úgyis a miénk lesz, meg a szavazatára is szükség lesz!
No, erre már megfordul az öreg:
- Kendert vetek, kötél lesz belõle, hogy ne kelljen többet szavazni!

- Hogyan kell értelmezni a himnuszt az új vezéri alkotmány hitvallásának szellemében?
- Jókedv el, bõség el."
offtopic
-csengõzoli-- 2012 jún. 04. - 22:19:54 Előzmény meszag
(7379/8852)
Elvonultam zenebonálni? :D
2/10
offtopic
meszag 2012 jún. 04. - 21:27:33 2/10
(7378/8852)
Na ne dumálj mellé, egyrészt most is csak azért jöttél, hogy a háttérben megint belecsípj Adamba, aztán meg azért vonultál el zenebonálni, mert már te se bírod tovább védeni a védhetetlent, kormányod idióta, és néhol aljas megnyilvánulásait, intézkedéseit. :P
offtopic
kõmacska 2012 jún. 04. - 21:17:09
(7377/8852)
Hát még a többi.... ennek a csajnak halálos humora van (merthogy a szerzõje nõnemû, bármilyen meglepõ is). Persze nem mindegyik sikerült jól, abból a párból, amit elolvastam, voltak fárasztó, lapos kis írások is; de ez a kettõ kegyetlen:
http://tekasztorik.blog.hu/2012/05/14/fasiszta_vagyok_2
http://tekasztorik.blog.hu/2012/05/05/sadafakap_avagy_inkabb_nem_kene_angolul_beszelni
offtopic
-csengõzoli-- 2012 jún. 04. - 18:34:46
(7376/8852)
Szegény elég nehezen érti meg,hogy nem azért nem válaszolunk arra 4200 kozzászólásra, amit naponta ír,mert nem tudunk,hanem azért,mert vele ellentétben nem ülünk 0-24-ben a port elõtt...
olahmiki1959 2012 jún. 04. - 18:28:02
(7375/8852)
Itt valami tévedés lehet, kedves Adam. Ugyanis én egy szóval sem mondtam, hogy reagálni szeretnék a te ellenérveidre.
Egy régebbi, elég hosszú írásomban felsoroltam neked majdnem egy oldalon keresztül régebbi dolgokat, amelyek kifogásolhatóak lehetnek a baloldal mûködésében, mindezt azért tettem, hogy árnyaltabbá tegyem a közélet megítélését, és javítsak valamit az egyoldalú bemutatáson, már ami azt illeti, mintha minden jót a baloldal tett volna ebben az országban, és minden rossz csak a jobboldalhoz köthetõ lenne.
Te erre azt válaszoltad, hogy tételesen nem akarsz reagálni az általam felvetett dolgokra.
(Szerintem nem nagyon tudtál volna, mert én vagyok annyira okos fiú, hogy csak azokat az eseteket soroltam fel, amelyeket nem nagyon lehet megcáfolni.)
Én tiszteletben tartom ezt a hozzáállásodat, viszont akkor te se kérd rajtam számon az általad írottakra való reagálást. Már csak azért sem, mert én - veled ellentétben - nem töltöm a fél életemet a számítógép elõtt, sokkal inkább szeretek kulturális mûsorokhoz hozzászólni, filmekrõl, zenékrõl kritikákat írni, és inkább csak ötletszerûen, ide-oda kattintgatva szoktam benézni különbözõ fórumokra.
Megnyugtatásul közlöm veled, hogy téged azért mindig elolvaslak, és hogy még nagyobb legyen a meglepetés a számodra, azt is elárulom, hogy az esetek túlnyomó, döntõ többségében egyet kell értenem azzal, amit írsz.
Ezt nem volt könnyû leírnom, de ez az igazság.
Sajnos...
Seven7Crown 2012 jún. 04. - 16:28:51
(7374/8852)
Egy olyan embertõl, aki világéletében gyûlölte, ha felügyelik a munkásságát, ne várjad, hogy a kormányát bíráló rádiónak zöld utat adjon.
/Egyébként a sajtószabadság a demokrácia egyik alappillére!/
Ezért gyûlöli az EU-t is, mert a közösség országai felé is elszámolással tartozik, ami egy demokráciában ugyan nem gond, de neki, mint fõ diktátornak lelki trauma!
adamnagysweetmovie 2012 jún. 04. - 16:09:10
(7373/8852)
NA KIDERÜLT A MAI MÓDOSÍTÓKBÓL, HOGY NAVRACSICSÉK ÍRTÁK A LEX KLUBRÁDIÓT, MÉG SZALAI ANNAMÁRIÁÉKNAK SEM VOLT BELESZÓLÁSUK...
EZ IS SZEMÉLYESEN ORBÁN-KÖRÉNEK A FIXÁCIÓJA, HOGY KI KELL NYÍRNI A RÁDIÓT.

MÉGHOGY MINDENÉRT ORBÁNOZUNK - HÁT EZÉRT, MERT SZTÁLINI MÓDRA CENTRALIZÁLJA A HATALMAT.