Téma: Ma Reggel

Seven7Crown 2012 jún. 20. - 00:13:52 Előzmény olahmiki1959
(7672/8852)
-1;Válaszaim stílusát mindig az elõzmények határozzák meg, és ezért ítélkezni csak a másik fél irományának elolvasása után érdemes!

-2;A "meglehetõs indulat és zsigeri gyûlölet", amit felfedeztél, tagadhatatlan, viszont arra emlékeztetnélek, hogy származásom miatt itt nagyon sokan sértegettek már, sõt még egy szélsõséges nézeteirõl elhíresült fórumozó kolléga, az egyik web oldalon, nagyon keményen zsidózó, és mocskolódó szöveget írt rólam, ami 1000-szer undorítóbb volt, mint az én reagálásaim, aminek ráadásul igazságalapja is van!

-3;Továbbiakban, pedig hidd el, hogy ha a fél családod, a haláltáborokban veszítette volna el az életét, és aki esetleg mégis visszatér, szétvert koponyával, és egyetlen túrógombóc majdnem a halálát okozza az éheztetéstõl összeszûkült gyomra miatt, majd évekkel késõbb az antiszemitizmus újra fenyeget, a nép, pedig érthetetlen módon isteníteni, és tisztelni kezdi azt az embert, aki ezért a borzalmas tragédiáért felelõs, ráadásul a fórumozók többsége is ezzel próbál folyamatosan hergelni, akkor már Te sem lennél olyan békés, ugyanis ez nem olyan béka, amit simán lelehet nyelni!
Csak olvassál vissza!
H.Miklós ráadásul magyarok ezreinek haláláért is felelõs, és nem csak a zsidókat intézte el!

-4;Gyurcsánynak testõrei voltak, és nem saját hadserege!
A kettõ, pedig nem ugyanaz!
Bár az a közhangulat, ami ellene irányult, jobban indokolta volna egy ilyen szervezet felállítását, de ennek ellenére, mégis a mostani miniszterelnökünk fél jobban a béke ellenére, és inkább erre költ, mint pl. az egészségügyre.
Az pedig cáfolhatatlan, hogy ez a saját hadsereg, jóval többe kerül nekünk, mint az általában minden kiemelkedõ személyiség védelmére kirendelt testõrök tartása.

-5;Amit leírtam Orbán feleségérõl, sajnos mind igaz, de a családja sem piskóta.
Az a kép, amit kialakítottak róla, pedig nem több mint egy álarc, és nagyon ügyelnek rá, hogy semmi ne szivárogjon ki, a nép pedig egy jóságos tündérként hordozza a tenyerén.

-6;Azt, hogy Gyurcsány fia lopott/ami lehet akár gyerekcsíny is/, természetesen elítélem, de azért azt hozzátenném, hogy Orbán gyerekeit egy szóval nem bántottam, csupán jeleztem, hogy a közszereplõknek mindig többet kell szalonképesen elviselni, mint egy átlag embernek.

-7;A tisztességtelen zsidókat, pedig én sem istenítem, de remélem, hogy ezért a mondatomért, Tasnádi, nem fog savval lelocsoltatni, mint ahogy szegény anyósát is elintézte!:D
adamnagysweetmovie 2012 jún. 19. - 22:46:48
(7671/8852)
Elolvastam az ügyet, elismerem, ezt az írek valóban nem tûzhetik ki a kalapjukra...

Ez tipikusan az az ügy, amit egy hétköznapi gipszjakab nem húzhatott volna el 12 évig, csak egy joggal visszaélõ ügyvédekkel felkent pénzesbalázs.
Nameg meg volt ott keresve a megfelelõ döntnök anyagilag, azis tutifix.

Befolyással és joggal való visszaélésnek tûnik így elsõre...
adamnagysweetmovie 2012 jún. 19. - 22:16:26
(7670/8852)
"A kettõs gázolót,akinek két gyermek köszönheti halálát, nem adja ki Írország."
adamnagysweetmovie 2012 jún. 19. - 22:08:24
(7669/8852)
Ki is csinált belõle politikát?

"Nagyon kíváncsi lennék,hogy ezt hogy merik megtenni és mi lenne,ha mondjuk kis hazánk csinálná ezt, meddig hallgatnánk,hogy nincs demokrácia..."

Sick.
adamnagysweetmovie 2012 jún. 19. - 22:07:15
(7668/8852)
Én speciel jobban bízok már lassan az ír jogrendszerben, mint a magyarban...
adamnagysweetmovie 2012 jún. 19. - 21:32:05
(7667/8852)
Talán nem bíznak egy olyan igazságszolgáltatásban, ahol 9 évre neveznek ki egy teljhatalmú politikusfeleséget és ahol ha nem elég populista cigányítélet születik, akkor a politológus végzettségû (!!) közigazgatási miniszter egyszerûen rosszalló leiratot küld.

Bazze, Ukrajnának, Szíriának vagy Észak-Koreának sem adnak ki senki.
adamnagysweetmovie 2012 jún. 19. - 21:28:03 Előzmény meszag
(7666/8852)
Meszag, de más is, aki egy gyûszûnyit meghaladja ennek a lotyogó topicnak a színvonalát, hallgasd meg a Klubon a mai szabad sávot.
Lengyel László beszél az orbáni oligarchapolitika mechanizmusáról. Nagyon kemény maffiaduma...
-csengõzoli-- 2012 jún. 19. - 21:25:33 Előzmény olahmiki1959
(7665/8852)
A kettõs gázolót,akinek két gyermek köszönheti halálát, nem adja ki Írország.
Friss hír...
Nagyon kíváncsi lennék,hogy ezt hogy merik megtenni és mi lenne,ha mondjuk kis hazánk csinálná ezt, meddig hallgatnánk,hogy nincs demokrácia...
adamnagysweetmovie 2012 jún. 19. - 20:52:01
(7664/8852)
Orbán-Lázár-Áder bevezetik a füstadót is?
adamnagysweetmovie 2012 jún. 19. - 20:44:08
(7663/8852)
Svédben a polgárok a dugódíjat bevezettetõ politikus rendszámát ragasztották fel a kocsijukra, és csináltak neki pármillió eurós adófizetési kötelezettséget:)
adamnagysweetmovie 2012 jún. 19. - 20:38:29
(7662/8852)
Fogorvosnál // minden felüljárón hídpénz?
adamnagysweetmovie 2012 jún. 19. - 20:34:21
(7661/8852)
Lesz a dugás után (vagy inkább elõtt/helyett) dugódíj?
:)
olahmiki1959 2012 jún. 19. - 17:38:29
(7660/8852)
Elég régóta nem jártam itt, de most beleolvasgattam a hsz-ekbe, a színvonal nem nagyon változott ebben a kánikulában, a gyûlölködés is megmaradt. Sok mindenhez hozzá lehetne szólni, nem mintha a meggyõzés legkisebb reményével járhatna a dolog.
Nõ létedre meglehetõs indulatot és zsigeri gyûlöleted érzek ki az írásaidból, ami eléggé lehangoló. Férfiak esetében még csak-csak érthetõ, vagy elfogadható az ilyen hozzáállás, esetleg csak megszokott, nõk esetében azonban szomorú. Tõletek az ember egy kissé megengedõbb, a konfliktusokat inkább elsimítani akaró attitûdöt várna el, nem a feszültségekre még "rádobok egy lapáttal" hozzáállást.
Mindegy.
" Gyurcsánynak nem volt szüksége hadseregre, mert Õ, Orbánnal ellentétben békepárti volt." - ezt írtad. Ez még akár igaz is lehetne, kár, hogy nem az.
Talán emlékszel még egy márc. 15-ödikére, amikor a Nemzeti Múzeum kertjében mûsort adtak fiatalok 1848 alkalmából, a múzeum kertje tele volt gyerekekkel, szülõkkel, kisiskolásokkal, és a múzeum tetején fekete símaszkos kommandós mesterlövészek vigyáztak Gyurcsány testi épségére.
Általában annyira rettegett volt miniszterelnökünk a néptõl, hogy képes volt október 23. alkalmából több kilométeres körzetben lezáratni a várost, amikor ment valahová, ájtatos arccal koszorúzni, vagy beszédet mondani, nehogy véletlenül közel kelljen kerülnie valakihez.
Vagy egy lakossági fórumon, amikor lement az ott üldögélõ nyugdíjas nénik közé, - akik egyébként imádták õt, - és egy kétméteres testõr ment utána két lépéssel, mintha a hetven feletti nénikék közül bárkinek eszébe juthatott volna megtámadni õt.
Mindezt a békepártiság jegyében, ugye? Ha valaki ennyire fél a néptõl, hogy gyerekek, és járni alig tudó öregasszonyok társaságában is csak testõrök és kommandósok kíséretében mer tartózkodni, az minden szónál többet mond.
Lévai Anikó általad való támadása egy nagyon kisstílû, és igaztalan dolog. Ez a nõ ugyanis soha nem bántott senkit. Az, hogy te haragszol Orbánra, az a szíved joga. Nekem sem tetszik nagyon sok minden, amit ez a kormány csinál.
De a családját, feleségét támadni, ez egy nagyon álságos, aljas, kiszámított módszer, az õ lejáratására. Nem méltó hozzád.
Tudod, amikor néhány évvel ezelõtt valamelyik média véletlenül elkotyogta, hogy Gyurcsány egyik fia csokoládét lopott a szupermarketben, érdekes módon, senki nem "ugrott" rá a lehetõségre, és nem volt téma hetekig a tv-ben, újságokban.
Mert azt mondták, - szerintem helyesen, nagyon egyetértettem vele, - hogy családi dolgokat nem kell felhozni egy politikus megítélésekor. Ennyi lovagiasság volt a jobboldali médiában, akiknek a mûködésétõl egyébként nem vagyok elájulva én sem. Viszont amilyen minõsítéseket olvashatsz évek óta Orbánról a baloldali médiában, - nem itt a fórumon, mert itt a névtelenség mögé bújva nincs határ, legfeljebb idõnként a moderátor közbelép, de a szellemiség egészen elképesztõ, - hanem az újságokban, rádió és tv mûsorokban, az szerintem példa nélküli. Nincs még egy ország a világon, ahol a regnáló miniszterelnököt ilyen kifejezésekkel illetnék, függetlenül attól, hogy tetszik-e, amit csinál, vagy sem.
Nálunk ezt is lehet, miközben ti állandóan a sajtószabadság hiányáról sírtok, ami viszont közröhej.
Amit a zsidóságról írsz, az sajnos igaz. Zsidó honfitársaink nagyon sokat tettek le az asztalra az elmúlt évtizedekben, talán évszázadokban, tudományban, kultúrában, irodalomban, mûvészetben, kreativitásban, összességében talán többet, mint "nem zsidó" honfitársaink, amit el kell ismerni.
Engem csak egy apró dolog zavar ezzel kapcsolatban.
Amikor valakirõl pozitív értelemben nyilatkozunk, akkor rögtön hozzáteszi valaki, hogy az illetõ zsidó. Ha Nobel díjasokról van szó, világhírû zongoramûvészrõl, találmányokról, filmes szakemberekrõl, Amerikában karriert csinált üzletemberekrõl, újságírókról, színészekrõl, akkor rögtön ott van a titulus, kihangsúlyozva, diadalmasan, hogy zsidó az illetõ. Oké.
A cégéres gazemberekrõl, bûnözõkrõl, perverz sorozatgyilkosokról, a múlt rettegett politikusairól, szadista verõemberekrõl, országok pénzügyi helyzetét megrengetõ spekulánsokról soha nem hallom azt, hogy zsidók lennének. Vajon miért?
A pozitív dolgoknál rögtön elõjön a zsidó származás, a negatív dolgoknál mélyen hallgatunk róla. Ennek a jelenségnek a kitárgyalása is megérne egy jó hosszú vitát, pro és kontra.
Végezetül ne haragudj, hogy ezeket a gondolatokat pont rád kattintva mondtam el, csak amikor az ember elkezd írni, és belemelegszik a lendületbe, akkor egy szuszra szeretne mindent elmondani, és ez lesz belõle.
2/10
offtopic
meszag 2012 jún. 19. - 16:32:15 2/10
(7659/8852)
radíroztak látom
offtopic
-csengõzoli-- 2012 jún. 19. - 10:37:58
(7658/8852)
Képzeld tegnap este ki jött velem szembe?
Lendvai Ildikó! :)
Nem bántottam :D
offtopic
vénasszonyok_nyara 2012 jún. 19. - 10:20:16
(7657/8852)
Én is hallottam valamit. Nem zörög a haraszt...
adamnagysweetmovie 2012 jún. 19. - 09:58:36
(7656/8852)
Hát ha neked az indoklás mindegy, akkor csá.
offtopic
vénasszonyok_nyara 2012 jún. 19. - 09:41:25
(7655/8852)
na ez a "ha van sapka az a baj, ha nincs sapka, az a baj" klasszikus esete. lemond a házról ugyan, de már ez sem jó, mert erõs forint esetén nem mondana le.
Próbáld ki, hogy egy félórán át nem írsz! Elõször lesznek elvonási tünetek, izzadni fogsz, remegni fog a kezed, de aztán rájössz, hogy túl lehet élni.
offtopic
vénasszonyok_nyara 2012 jún. 19. - 09:37:21
(7654/8852)
Ez a népmese kategória. A Viktor betörte Anikó orrát stb. A szomszédom látta azt az embert, aki hallotta, hogy valaki látta.
Hadd élvezkedjenek! Szerencsétlenek!
adamnagysweetmovie 2012 jún. 19. - 09:35:16
(7653/8852)
smittpalcsi ezekszerint nem mondana le a 4. házáról, ha kicsit erõsebb lenne a forintárfolyam, nem esett volna 5%-KAL IDÉN A REÁLBÉR, és orbánpapa nem pávatáncolta volna el az államadósságot.

Exköztársaságielnökúr, köszönjük az indoklását, valami nem stimmel - morálisan rohad valami.
Ja és a havi másfélmillás fizetésre és a két titkárra nem vonatkozik a gazdasgi válság?