Téma: Ma Reggel

Seven7Crown 2012 jún. 06. - 16:23:40
(7412/8852)
Nem!
Mert egy ország finanszírozása a piacról mindig drágább, mint az IMF-hitel, és mi már így is feléltük a tartalékainkat!
Seven7Crown 2012 jún. 06. - 16:21:01
(7411/8852)
És az is elképzelhetõ, hogy ha nem is tudatosan, de valahol egy kis elismerést mégis kaptak a zsidók "a hozzá nem értõ, leginkább értéktelen, nagyszájú elemekkel" szemben.
Mert ha õk is értettek volna ahhoz, amihez a zsidók, akkor lehet, hogy az adott gyárak, és a felsorolt dolgok, mind-mind "magyar" kézben lettek volna!
De õk csak "hozzá nem értõ, leginkább értéktelen, nagyszájú elemek" voltak még H.Miklós szerint is!:D
adamnagysweetmovie 2012 jún. 06. - 16:14:03
(7410/8852)
Persze csak 2014-ig, a választásokig elfogy, ahogy a magánnyugdíjat is felzabálták...
adamnagysweetmovie 2012 jún. 06. - 16:12:02
(7409/8852)
Szerintetek Orbán kihúzza 2013 tavaszáig IMF-hitel nélkül, hogy ráraboljon az MNB devizatartalékára, amibõl fedezheti a triplakamatokat is?
Seven7Crown 2012 jún. 06. - 16:09:56
(7408/8852)
"Azonban, minthogy a kormányzat egyik legfontosabb feladatának az életstandard emelését tartom, tehát gazdagodnunk kell, lehetetlen a zsidókat, kiknek minden a kezükben volt, egy-két év leforgása alatt kikapcsolni, és hozzá nem értõ, leginkább értéktelen, nagyszájú elemekkel helyettesíteni, mert tönkre megyünk."

Ez a mondat tetszik a legjobban, mert a "leginkább értéktelen, nagyszájú elemek" most hõsnek tekintik H.Miklóst, miközben ez fordítva, még csak véletlen sem volt így!:P
adamnagysweetmovie 2012 jún. 06. - 16:08:13
(7407/8852)
Orbán ott lesz az EB nyitómeccsén.
Remélem onnan is kifütyülik, mint Debrecenbõl...
Nem baj, Ukrajnában majd baráti csókkal fogadják a pártkáderek, oligarhák:)
Seven7Crown 2012 jún. 06. - 16:02:08
(7406/8852)
Ráadásul, Kövér kitart a nyilasszimpatizáns Nyirõ mellett, és paraszt módon belepofázik egy másik ország belpolitikájába, mire pártja arra hivatkozik, hogy amit Tony Blairnek szabad, azt ennek a barbárnak is lehet.
Csak azt nem mondták el a rajongóknak, hogy a szóban forgó személy éppenséggel nem ismerte el soha egy olyan ember munkásságát, aki egy gyilkos rendszert támogatott volna, és azt is elfelejtették közölni, hogy kicsit civilizáltabban tudott viselkedni, mint Kövér, aki miatt most még a mélyen tisztelt miniszterelnökünk is kussol.
adamnagysweetmovie 2012 jún. 06. - 15:50:10
(7405/8852)
Egyébként meglehetõsen unom, rátapintottál...
adamnagysweetmovie 2012 jún. 06. - 15:48:15
(7404/8852)
És te? Vígan nyeled? Tudod követni a magyarázatokat, hol tart a szabadságharc?
adamnagysweetmovie 2012 jún. 06. - 14:53:32
(7403/8852)
adamnagysweetmovie 2012 jún. 06. - 14:04:08
(7402/8852)
Áder a Médiatörvény visszaküldésekor nem érezte azt, hogy a Lex Klubrádió értelmetlenül a törvényhez csapott, oda nem illõ módosító??
A tegnap visszaküldött újabb törvénynél meg már érezte ezt?
Vagy a tegnap visszaküldött másik törvénynél, ahol meg koherenciazavart emlegetett? A Médiatörvény-módosítás és a homályos Lex Klub mennyiben volt koherens??

Politikailag szelektál három hasonló eset közt?
adamnagysweetmovie 2012 jún. 06. - 12:47:03
(7401/8852)
"Nettó kilencmillióért fotózzák Orbán Viktort
Újabb egyéves szerzõdést kötött a Miniszterelnökség a Fókusz-Pókusz Kft.-vel az Orbán Viktor kormányfõ részvételével zajló események fotózására, a fényképek archiválására; a díjazás az egy évre kilencmillió forint plusz áfa."
adamnagysweetmovie 2012 jún. 06. - 11:31:52
(7400/8852)
Egyébként a Budai Gyula-Selmeczici-Szíjjártó által megvádolt emberek, intézmények, akik ellen késõbb a mégoly elfogult ügyészség is ejtette a megalapozatlan vádakat, miért nem indítanak a pártállam ellen kártérítési pereket????
Vagy indítanak?
Fõleg annak fényében, hogy Orbán fõkápó-szócsövei késõbb nem rohannak a jobboldali-közmédiába nyilvánosan bocsánatot kérni (a szintén szarrálihegõ Echo vagy Hírtévébe is el kellene menniük és hamut szórni a fejükre!!)
adamnagysweetmovie 2012 jún. 06. - 11:17:10
(7399/8852)
"MSZP: Egyre zavarosabb a Matolcsy-puzzle."

Matolcsy távozása önmagában többszáz, akár ezermilliárdos megtakarítást jelentene a költségvetésnek.
Potenciális lehetõség rejtõzik benne...
adamnagysweetmovie 2012 jún. 06. - 11:15:24
(7398/8852)
"Káosz és kapkodás? Egységes nemzetpolitikát sürget a Jobbik."

A kettõs állampolgárságot intézõ intézményrendszert a Fideszhez kötõdõ fiókpártok infrastruktúrájának kiépítése érdekében használta fel a Fidesz.
Imígyen a kettõs állampolgárság pártpolitikai, definíciószerûen megosztó célokat szolgál, a Fidesz idehaza megroggyant támogatóbázisának extenzív növelését, a hazai nacionalista és mind szélsõségesebb politika határon túlra exportálását.
A negatív következményeit a kintélõkkel itatják meg Kövérék...
adamnagysweetmovie 2012 jún. 06. - 11:06:04
(7397/8852)
Miközben bezárták a Kamaraszínházat, újnyilasok kezére játszották az Újszínházat (ahol azóta sincsen elég látogató, mert a gójmotorosok a díszelõadás után nem ragadtak meg a nézõtéren), és további megszorítások, színházleépítések vannak kitûzve;

aközben az állam által elfoglalt és kormányközeli üzletemberekre (Kálomista), szakemberekre (Bereményi) bízott Tháliában hihetetlen fejlesztési-társulatépítési projekt kezdõdik.

Miközben máshol színészek nyomorognak és nem tudják, meddig marad meg a munkahelyük.

Oszd meg és uralkodj!
adamnagysweetmovie 2012 jún. 06. - 10:59:37
(7396/8852)
A Nokia 250 milliárd forintnyi tõkét vont ki tavaly és idén MO-ról.

Hiába járt Finnben Orbán, és gondolom nagyon szépeket is mondott, a politikája inkább elriasztja a külföldi munkahelyteremtõ beruházásokat.
offtopic
kõmacska 2012 jún. 05. - 23:14:06
(7395/8852)
a vége lemaradt - szóval a háború és a Benes-dekrétumok, és átdobták õket a határon. Lehet, hogy õk voltak az EGYETLEN nemzsidó gyár- és üzemtulajdonosok, de ezt azért kétlem.
Az egészbõl maradt egy fénykép a falon.
offtopic
kõmacska 2012 jún. 05. - 23:11:08
(7394/8852)
"Tûrhetetlennek tartottam, hogy itt Magyarországon minden-minden gyár, bank, vagyon, üzlet, színház, újság, kereskedelem stb. zsidókezekben legyen" - hát öööö.... én ugyan nem éltem abban a korban, de azt tudom, hogy ahogy II. József engedélyezte Magyarországon a manufaktúrák létesítését (1790-ben, amikor trónra lépett az anyja után), az elõdeim két év múlva már manufaktúrát alapítottak, amibõl aztán gyár lett. Ez egészen Trianig jól mûködött, akkor összeomlott a piac és tönkrement a gyár. A romokból még csináltak egy kis üzemet, aztán jött a háború és
Seven7Crown 2012 jún. 05. - 22:40:23
(7393/8852)
"A zsidókérdés Magyarországon

"Ami a zsidókérdést illeti, én egész életemben antiszemita voltam, zsidókkal sohasem érintkeztem. Tûrhetetlennek tartottam, hogy itt Magyarországon minden-minden gyár, bank, vagyon, üzlet, színház, újság, kereskedelem stb. zsidókezekben legyen, és hogy a magyar tükörképe - kivált külföldön - a zsidó. Azonban, minthogy a kormányzat egyik legfontosabb feladatának az életstandard emelését tartom, tehát gazdagodnunk kell, lehetetlen a zsidókat, kiknek minden a kezükben volt, egy-két év leforgása alatt kikapcsolni, és hozzá nem értõ, leginkább értéktelen, nagyszájú elemekkel helyettesíteni, mert tönkre megyünk. Ehhez legalább egy emberöltõ kell. Én hirdettem talán elõször hangosan az antiszemitizmust, azonban nem nézhetek nyugodtan embertelenségeket, szadista, oktalan megaláztatásokat, mikor még szükségünk van rájuk."

Horthy Miklós levele gr. Teleki Pálhoz 1940. október 14. Horthy Miklós titkos iratai. "

Nem hiszem, hogy ezek után, ennek az embernek szobrokat kéne állítani, és a jó népet azzal hülyíteni, hogy bármit is köszönhetünk neki!
Antiszemita volt, és csak addig lettek volna jók számára a zsidók, amíg hasznot húzott volna a szolgálataikból.
Ezt a kegyes bánásmódot, pedig kár holmi hõstettnek beállítani, mert egy normális ember ezért csak lenézi a jobboldalt, ami Obánnal, és Vonával az élen szítja a gyûlöletet!:P