Téma: Ma Reggel

offtopic
kõmacska 2012 jún. 28. - 18:47:53
(7852/8852)
Ráhel nem héber, inkább hun. Hunor s Magor, két dalia.... "A Képes krónika változata szerint azonban a testvérpár Magor nevû tagja valójában Magóg, s mindketten Jáfet fiai voltak, nem pedig Nimródé." http://hu.wikipedia.org/wiki/Hunor_%C3%A9s_Magor Ha Magor Magóg, akkor Hunor Gómer, Askenáz apja. (A H - G hangváltásra példa Halics - Galícia, Hoverla /Hóvár hegy Ukrajnában/ - Goverla, Hitler - Gitler stb, ez tehát egy szokásos hangváltás a kelet-európai térségben). Az askenázok nem Ábrahám, hanem inkább Attila népe. De ezt hogyhogy sose vallják be? Inkább mondják magukat hébernek, meg legújabban magyarnak, hunnak sose. Vajon miért nem? Pedig a Biblia még azt is leírja, hogy hol volt Askenáz országa - az Ararát és Arménia mellett, pontosan ott, ahol a kazár birodalom, és ahonnan a kabarok csatlakoztak a magyar törzsszövetséghez. Az egész sztori tehát teljesen klappol, és teljesen nyilvánvaló, ez nem valami zugolyában lett dolog... minek akkor a csillagokat is lehazudni az égbõl???? Minek a palesztinokat terrorizálni, minek zsidó identitást hazudni, és minek egy hamis magyar identitással próbálkozni, ahelyett, hogy büszkék lennének Attilára? Persze nem biztos, de igencsak lehetséges, hogy õk Attila népe. Minek hazudják magukat másnak, mint Jáfet, Gómer és Askenáz leszármazottainak? "Aki hazudik, az lop, aki hazudik, az csal, hazudni, lopni csúnya dolog..."
Ráhel származásához szerintem ez sokkal inkább illik: http://www.youtube.com/watch?v=aLK3s9k0Vs4
olahmiki1959 2012 jún. 28. - 18:26:08
(7851/8852)
Ez övön aluli volt! Még most is fáj az oldalam a röhögéstõl!
olahmiki1959 2012 jún. 28. - 18:23:34
(7850/8852)
Lehet, hogy picit erõs, amit mondok, de amikor Albright asszony azt mondta, hogy idõs korában tudta meg, hogy zsidó, akkor felmerült bennem a kérdés, hogy évtizedekig nem nézett tükörbe?...Mert akkor rögtön rájöhetett volna...
offtopic
kõmacska 2012 jún. 28. - 18:18:52
(7849/8852)
olahmiki1959 2012 jún. 28. - 18:15:34
(7848/8852)
Nem is tudtam, hogy rúdtáncos vagy!
offtopic
vénasszonyok -nyara 2012 jún. 28. - 18:03:01
(7847/8852)
próbáltam? A rendõr odajött a kocsmában az asztalunkhoz, mindenkitõl elkérte a személyit, csak tõlem nem.
offtopic
kõmacska 2012 jún. 28. - 17:55:47
(7846/8852)
inkább huszonévesen próbáltad magad négernek álcázni.
offtopic
vénasszonyok -nyara 2012 jún. 28. - 17:45:38
(7845/8852)
Stevie Wondertõl kérdezi a riporter:
-nem zavarta sose, hogy vak?
-Még mindig jobb, mintha nigger lennék!-feleli Stevie Wonder
offtopic
vénasszonyok -nyara 2012 jún. 28. - 17:43:56
(7844/8852)
Én 40 évesen tudtam meg, hogy néger vagyok.
offtopic
kõmacska 2012 jún. 28. - 17:40:41
(7843/8852)
Nem az a baj, ha valakinek "zsidó" (tulajdonképpen nem zsidó, hanem askenázi) felmenõi vannak. Az miért lenne baj? Azzal nincs semmi gond.
Az a baj valakivel, ha hazudik. (Sajnos itt már eleve a zsidó származás hazugság, mert ezek az emberek annyira zsidók, mint én rúdtáncos). És nyilván minden politikus hazudik - eleve a hazugságból él, a hazugság a hivatása. Te elhiszed Albrightnak, vagy Hillary Clintonnak, hogy deres fejjel jöttek rá, hogy askenázi származásúak? Abban a kultúrában, ahol tudvalevõleg az askenázi származás az érvényesülés útja? Abban a világban, ahol õk "véletlenül" a hatalom csúcsaira jutottak? Pont abban mondanának igazat, hogy nem is tudtak arról, hogy õk is askenázik? Jaajjj.
Például nekem Ráhellel nincs semmi bajom. Sõt nagyon is kedvelem, pont azért, mert elég õszinte, legalábbis eddig nem láttam sunyinak és kétszínûnek. Különben sem szeretek gyanakodni. Jobb bízni másokban, mint parázni. Csak az a gondom, hogy kötõdik a Seven7Crown-hoz, ami ebben a világban a hatalom forrása. És hogy is írta nekem Vinogradov? Üdv Lucifer világában!
Jézus meg ezt mondta: Az emberölõ volt kezdettõl fogva, és nem állott meg az igazságban, mert nincsen õ benne igazság. Mikor hazugságot szól, a sajátjából szól; mert hazug és hazugság atyja.
De általában egy politikusnak semmit sem szabad felhinni, azt pláne nem, amit a magánéletérõl állít. Csak az tény, hogy a jobbikban belháborút váltott ki Szegedi Csanád, és arra panaszkodnak a tagok, hogy õ (és még néhányan, pl. Novák Elõd) bármit megengedhetnek maguknak következmények nélkül, miközben másokkal csúnyán elbánnak. Ezek után nyilvánvaló, hogy Szegedi az önvallomásával csak megelõzte azt, hogy mások derítsék ki róla, hogy askenázi.
Nekem nem fûzõdik érdekem ahhoz, hogy higgyek neki, úgyhogy nem is hiszek. A BAZ megyeiekhez sem köt semmilyen érdek, úgyhogy nekik is csak ezt a sérelmet hiszem el, egyébként meg nem érdekelnek.
olahmiki1959 2012 jún. 28. - 16:51:54
(7842/8852)
Távol álljon tõlem, hogy beleszóljak a köztetek zajló magasröptû vitába, de az, hogy valaki felnõtt fejjel tudja meg, hogy zsidó származású, illetve, hogy a felmenõi között van zsidó, azért nem példa nélküli.
Néhány évvel ezelõtt olvastam, hogy Madeline Albright, amerikai külügyminiszter-asszony kb. 70 éves korában "jött rá", illetve akkor tudta meg, hogy van benne zsidó "beütés", és hogy ez mennyire megdöbbentette õt, illetve a meglepetés erejével hatott rá.
Hogy ez a dolog egy média elõtt felvett póz volt-e, egyáltalán, hogy valóban így történt-e, és hogy évtizedekig nem tudott errõl, - ami elég hihetetlennek tûnik a számomra, - azt soha nem fogjuk megtudni.
Hillary Clinton is nyilatkozta egyszer, hogy számára is meglepõ módon "zsidó gyökereket" talált a felmenõi között.
Ezekkel a példákkal csak azt akartam érzékeltetni, hogy bár meglehetõsen abszurd, és nem nagyon hihetõ, de elméletileg elõfordulhat, hogy valakinek az esetleges zsidó származása csak felnõtt korában derül ki.
Elnézést, hogy beleszóltam.
offtopic
kõmacska 2012 jún. 28. - 15:52:57
(7841/8852)
Nem érdekel Bobby Fisher és nem fogom tanulmányozni. Tudod, mivel te jobbikos vagy, ugyanilyen erõvel hihetnél azoknak is, akik Szegedi Csanádot és a Jobbik vezetésének más tagjait (ha jól emlékszem, a Novák házaspárt) negatív erõnek tartják. De persze elhiheted azt is, hogy azok hazudnak, akiket kinyomtak, és Szegedi Csanád az igazmondó kiskondás. Azt, hogy KINEK és MIT hiszel el, nagyon sok elõzetes döntésed és tapasztalatod befolyásolja.
Jézusnak volt egy érdekes kis szösszenete a gazdagról és a koldusról. A gazdag a pokolban mindenféle kérésekkel állt elõ, például hogy Ábrahám küldje vissza a koldust a testvéreihez, nehogy õk is a gyötrelem helyére kerüljenek. Ábrahám így válaszolt: Van Mózesök és prófétáik; hallgassák azokat. A gazdag ellenkezett: Nem úgy, atyám Ábrahám; hanem ha a halottak közül megy valaki hozzájok, megtérnek! De Ábrahám lezárta a vitát: Ha Mózesre és a prófétákra nem hallgatnak, az sem gyõzi meg õket, ha valaki a halottak közül feltámad.
Ez általános igazság. Aki az igazságra hallgat, az képes Istenre is hallgatni. Aki viszont Istennek nem hisz (tehát az Õ szavát hazugságnak tartja), az az a hazugságnak fog hinni és azt nevezi igazságnak.
Azt nem tudom, hogy a BAZ megyeiek hazudnak-e, de hogy Vona és Szegedi hazudnak (ki tudja, miféle hátsó szándék érdekében), az hótziher. Nem tudatlanság és naivitás õket igazmondónak tartani, hanem DÖNTÉS.
offtopic
vénasszonyok -nyara 2012 jún. 28. - 14:04:26
(7840/8852)
Én legtöbbször hajlamos vagyok elhinni az egyszerûbb és kézenfekvõbb magyarázatot és nem keresek a dolgok mögött mélyebb összefüggéseket (legalábbis többet, mint, ami van). Persze, lehet, hogy a Te sejtéseid az igazak és Szegedi a Joint ügynöke. Ez az, amirõl szerintem egyikünk sem fog 100%-ig megbizonyosodni. Sem az ellenkezõjérõl.
Ha a Szegedi személyében lévõ ellentmondás zavar, akkor tanulmányozd Bobby Fischer sakkzseni személyét.
Születhet valaki bárminek, attól még lehet számára ellenszenves bizonyos mentalitás.
offtopic
kõmacska 2012 jún. 28. - 13:51:44
(7839/8852)
És amúgy mi köze van a szegedi illetõségû, EU parlamenti képviselõ Szegedi Csanádnak BAZ megyéhez? Ahol ugye, teljesen véletlenül, a legerõsebb a Jobbik szervezet? Vajon miért tört ki ekkora belháború pont emiatt? Miért háborognak a BAZ-iak, hogy bizonyos emberek - pl. Szegedi Csanád - következmények nélkül bármit megtehetnek a pártban, akik pedig összehozták a Jobbik parlamentbe jutását, azok ki vannak rúgva? Te elhiszed, hogy ezeket a hazafias buzgalom vezeti, azért verik szét a pártot? És kik azok, akik odatolták a zsíros valagát ennek a rendkívül hiteles, igazmondó (és nyilván zseniálisan okos) fiatalembernek? Szerintem saját magadat csapod be, ha hiszel nekik. Porhintés, ámítás, kábítás, pátosz és áhítat, de hogy mi van a mélyén... http://www.youtube.com/watch?v=Ff_zSlTFYgw
offtopic
vénasszonyok -nyara 2012 jún. 28. - 13:41:46
(7838/8852)
Jack Nicholson 40 éves volt, amikor újságírók kiszaglászták, hogy akit az anyjának hisz, a valóságban a nagyanyja és a nõvérének hitt családtag az igazi anyja. Annak idején a család eltitkolta, hogy a lány megesett és ezt a megoldást választották.
Tehát semmi okom feltételezni, hogy szegedi Csanád valótlant állít.
A Jobbik nem antiszemita párt. Sajnos a rendezvényein mindig megjelenik egy elmebetegekbõl és lecsúszott nyomorultakból álló kis csoport. Belõlük áll a zsidózó kórus. Mindig ugyanazt a néhány jellegzetes arcot látni.
offtopic
kõmacska 2012 jún. 28. - 13:20:26
(7837/8852)
Kedves vénasszonyok nyara, én azt szeretném megkérdezni tõled (amit az újságírók nem kérdeztek meg) - hogy te elhiszed-e Szegedi Csanádnak (és Vona Gábornak), hogy csak nemrég tudta meg, hogy a nagymamája holokauszt túlélõ? Ezt õ NEM TUDTA EDDIG????
Ezt nem veszem be. Lehetetlen eltitkolni (már csak a tetoválás miatt is, no meg ugye kapta a kárpit). Hogy ezt Szegedi Csanád NEM TUDTA.... ez szemenszedett hazugság. Teljesen mindegy, hogy ki, kinek, mit és miért hazudik, a lényeg, hogy hazudik. És aki hazudik, az eltitkolja az igazi céljait, az nem jár egyenesen. Már az is mindegy, hogy ezt most "bevallotta". Hah! És ráadásul õ a bizonyíték arra, hogy a Jobbik nem antiszemita párt! Hah! Hát rögtön a falnak megyek a meghatottságtól. Most aztán nagyot durrantott Szegedi Csanád (eSTébé).
offtopic
vénasszonyok -nyara 2012 jún. 28. - 11:19:43
(7836/8852)
Seven7Crown 2012 jún. 28. - 02:22:15
(7835/8852)
"Izrael bekaphatja.."

Diplomáciai csõd az, hogy Kövért az izraeli parlament elnöke nemkívánatos személynek minõsítette Nyirõ istenítése miatt, aki egy gyilkos rendszert szolgált, mivel így már nem csak Románia ítéli el házelnökünket, hanem egy másik ország is botrányosnak találva provokáló magatartását, szégyenpadra ültette a világ szeme láttára, ami egy újabb szégyen Orbánra nézve, mert senki nem adott igazat kormányunknak, csak a minket tiszteletbe tartó Izraelnek!
Viszont ennek ellenére még mi sértõdünk meg, és próbálunk visszavágni azzal, hogy sajnáljuk a szegény palesztinokat, akik az 1948. május 14-én kikiáltott szabad, és független Izrael ellen folyamatosan hadakoznak.

Bár kötve hiszem, hogy a palesztin párti fórumozók akkor is annyira odalennének kedvenceikért, ha családjuk élete folyamatosan veszélybe lenne miattuk, és attól kellene rettegniük, hogy a reggel még életben lévõ gyermekük estére már csak egy koporsóban landol!
offtopic
kõmacska 2012 jún. 27. - 17:23:49
(7834/8852)
Senki sem kérdõjelezheti meg, hogy Izrael egy baráti ország.
adamnagysweetmovie 2012 jún. 27. - 16:22:22
(7833/8852)
Szerintem Kövér mércéje eddigi munkássága alapján minimum megkérdõjelezhetõ (maga is elment nyírõi mélységekben, nemegyszer), vagyis akire õ felnéz, azzal nagy baj lehet...