Téma: Ma Reggel

offtopic
-csengõzoli-- 2012 júl. 08. - 23:12:36
(8092/8852)
El nagy szégyen lenne az országnak,ha neked diplomád lenne :)
adamnagysweetmovie 2012 júl. 08. - 23:03:29
(8091/8852)
Én EU-bó írtam a szakdolgozatomat, mégsem neveztek ki Barrosonak.
Pedig kesztyûs kézzel bántam volna a magyar államcsínytevõkkel szemben:)
adamnagysweetmovie 2012 júl. 08. - 23:01:46
(8090/8852)
Nem mondod....
Hát ez az, ez a karrierút ehhez egy kicsit kevés.
Persze "akik nem pozíciót, hanem munkát osztanak a Fideszben" (Orbán), ott egy ilyen kvalitású embert kizárólag komigazgatónak lehet kinevezni. Mert ott dolgozhat a legtöbbet.
adamnagysweetmovie 2012 júl. 08. - 22:59:16
(8089/8852)
Nekem is rögtön Iványiék jutottak eszembe a hír hallatán (nem mai hír).
De õk már nem is egyház...
A belépés jó ötlet, bárkinek szívesen segítek, aki nemcsak papol a morálról, miközben minden nyilatkozatával a sárba tiporja (KDNP).
adamnagysweetmovie 2012 júl. 08. - 22:54:52
(8088/8852)
Végy egy kétkarú mérleget.
Pakold rá Draskovicsot és Kovács Antalt, közigazgatási, szakmai tapasztalatok alapján.

Egy napon nincs két ember, pedig Draskovicsnak voltak hajmeresztõ dolgai, de nem "kb. friss tesidiplomásként lett pénzügyminiszter..."
Egy konzervatív embernek ezt nem kéne magyaráznom, tudod mit, hagyjuk, fáraszt:(
olahmiki1959 2012 júl. 08. - 21:37:48
(8087/8852)
Wikipédia.
Draskovics Tibor (Budapest, 1955. június 26.) magyar jogász, politikus, a Medgyessy-kormányban és az elsõ Gyurcsány-kormányban pénzügyminiszter, a második Gyurcsány-kormányban a kormányzati igazgatás összehangolásáért felelõs tárca nélküli miniszter, késõbb igazságügyi és rendészeti miniszter. Utóbbi beosztását 2009 decemberéig a Bajnai-kormányban is megõrizte.

A budapesti Fazekas Mihály Fõvárosi Gyakorló Gimnáziumban érettségizett. Az ELTE Jogtudományi Karán szerzett diplomát 1979-ben.

Ezt azért linkeltem be, hogy lásd, nem példa nélküli dolog a mai magyar politikai életben, hogy egy egyszerû jogi diplomával a zsebben valaki - mint valami dzsolidzsóker, - 3 vagy 4, teljesen eltérõ miniszteri posztot is betöltsön. Ráadásul, mint ahogy mindnyájan láttuk, hiszen van rálátásunk, túl vagyunk rajta, gyakorlatilag minden poszton katasztrofális teljesítményt nyújtott.
Csak hogy tudjunk mirõl beszélni, Ádám...
offtopic
kõmacska 2012 júl. 08. - 21:20:48
(8086/8852)
Errõl jut eszembe - állítólag hoznak vmi tv-t, hogy egy egyház ne láthasson el több közösségi feladatot, mint amennyi a tényleges támogatottsága.
Állítólag ez a hitgyüli ellen van - de szerintem egy frászt. Sokkal inkább Iványiék ellen.....
Ádám, a helyedben belépnék Iványiékhoz tagnak, már csak azért is, mert a civil ellenállásnak õk szerintem elég megbízható bázisa... Iványit baromira utálja Orbán, ráadásul rettenetesen sok jót tettek eddig is, és remélem, egy darabig még kibírják....
offtopic
kõmacska 2012 júl. 08. - 21:15:11
(8085/8852)
Pedig épp ez lenne az elsõ számú közösségi feladat... :(
Ma pénzt és gyümölcslevet adtam egy hajléktalan fiúnak. Sovány volt és meglehetõsen elkeseredett. Nagyon megköszönte; közben arra gondoltam, ki tudja, én mikor kerülök sorra?

Annyi mindent kéne még elmondanom
S ha nem teszem, talán már nem is lesz rá alkalom
Hogy elmeséljem, milyen jó, hogy itt vagyunk
S mint a régi jó barátok egyet mondunk s egyet gondolunk

Mint a villám tépte magányos fenyõ
Mint a vízét vesztett patak, mint az odébb rúgott kõ
Mint a fáradt vándor, ki némán enni kér
Otthont, házat, hazát, nyugalmat már többé nem remél

S BÁR A LÉNYEGET MÉG NEM ÉRTHETED
AMÍG NEM ÉLTÉL NEHÉZ ÉVEKET
Hogy történjen bármi, amíg élünk s meghalunk
Mi egy vérbõl valók vagyunk

Mint a leszakított haldokló virág
Mint az öt millió magyar, akit nem hall a nagyvilág
Mint porba hullott mag, mi többé nem ered
Ha nem vigyázol ránk, olyanok leszünk mi is, nélküled.

S bár a lényeget még nem érthetted
Amíg nem éltél nehéz éveket
Hogy történjen bármi, amíg élünk s meghalunk
Mi egy vérbõl valók vagyunk!

http://www.youtube.com/watch?v=alhauVGdsow&feature=g-vrec
-csengõzoli-- 2012 júl. 08. - 20:43:57
(8084/8852)
Ádámka!
Kommunikációs igazgató lesz!
Teccikérteni?
Kommunikációs diplomával, atomerõmûvekkel foglalkozó szakdolgozattal!
Mibõl kellett volna írnia?
A Balaton-felvidék szõlészetérõl és borászatáról? :D
adamnagysweetmovie 2012 júl. 08. - 20:25:27
(8083/8852)
Egyébként ha nem lennének ilyen telhetetlenek, önelégültek, úrhatnmok, kivagyiak a fideszesek, bedughatták volna antit a kommunikációs osztályra, mondjuk arra a posztra, ahová a lefokozott igaugató került....

És akkor talán nem szörnyülködik rajta minden diplomás, kivéve téged meg vénasszonyokat...
adamnagysweetmovie 2012 júl. 08. - 20:20:40
(8082/8852)
Szégyellje magát Budapest (azon keveseket leszámítva, akik kimentünk), hogy nem állt ki mellettük...
adamnagysweetmovie 2012 júl. 08. - 20:19:34
(8081/8852)
Szted ha az unokatesóm bekilincsel az Atomerõmûhöz, hogy komszakon végzett, kinevezik igazgatónak?

Te is tudod, hogy sosem lehetne Kovács Anti az erõmû komvezetõje, ha nem egy sportmániás miniszterelnökünk lenne, aki a mai "fényes szelek" messzirõljöttjeit ülteti számukra idegen terepre, amit egyáltalán nem indokol szakmai tapasztalatuk.

Elhiszed, amit leírsz, hogy kiérdemelte? Mert akkor nincs mirõl beszélni, hagyjuk egymást.
adamnagysweetmovie 2012 júl. 08. - 20:09:30
(8080/8852)
smittpál közgázon diplomázott meg doktor volt, de köze nem volt ahhoz a feladathoz, amire megbízták, sem mûveltsége, sem emberi tartása nem volt hozzá.
Nem tudom, Antal kommunikációs diplomája (amit úton-útfélen büfészakként oktatnak) mennyire jogosítja fel egy erõmû vezetésére, szerintem röhejes. És ne haragudj, az hogy ezt komolyan beidézed, az is elszomorító.

Dilettáns az egész kormányzat, félmûveltségû emberek, karrierkatonák és bólogatójánosok gyülekezete.
adamnagysweetmovie 2012 júl. 08. - 20:03:48
(8079/8852)
Ne fárassz.
Gazdasági válság idején egy láhatatlan fejlesztési miniszter (aki egy másik ugyanilyet követett) és egy elméletgyártó gazdasági miniszter, akinek az apukája a Pannónia rajzfilmstúdióban dolgozott... Hát a fiacskája biztos sokat járt be celleket színezi oszt úgymaradt...
olahmiki1959 2012 júl. 08. - 18:25:02
(8078/8852)
"Mit csinált Németh Lászlóné a kinevezése óta?"

Azt mondják, nagyon finom sütiket tud készíteni. Állítólag a tökös-mákos rétes a specialitása.
olahmiki1959 2012 júl. 08. - 18:21:41
(8077/8852)
2003-ban történt egy kisebb üzemzavar a paksi atomerõmûben, amelynek következtében fûtõelemek sérültek meg, kisebb mennyiségû radioaktív szennyezõdés is a levegõbe jutott.
Egy-két munkás enyhe sugárfertõzöttségén kívül nagyobb baj szerencsére nem történt, de számomra, aki abszolút laikus vagyok, meglepõ volt az esemény utóélete, az a hihetetlenül dilettáns "tökölõdés", ami a történteket követte.

Látszott, és az ügyben érintett vezetõk nyilatkozataiból egyértelmûen kiderült, hogy gyakorlatilag fogalmuk sem volt, hogy egy ilyen helyzetben mi lenne a teendõ.

Kérdéseim, amiket akkor is megfogalmaztam:

Hogy lehet, hogy különbözõ vészhelyzetek esetére nincsenek kidolgozott forgatókönyvek az atomerõmû páncélszekrényében?
földrengés
árvíz
terroristák elfoglalják az erõmûvet
rázuhan egy repülõ az erõmûre
tûz üt ki valahol az erõmû területén
stb.

Hogy lehet, hogy egy ilyen országosan jelentõs, hatalmas területû veszélyes üzem területén nincs egy tökéletesen berendezett kórházi részleg, a legmodernebb berendezésekkel, hogy az esetleges sérülteket ne kelljen külsõ kórházba kivinni?
Hogy lehet, hogy a szükséges számításokat a Tudományos Akadémiára kellett elküldeni, ahelyett, hogy az atomerõmû területén lennének a legmodernebb számítógépekkel felszerelt szobák, bennük magasan kvalifikált matematikusokkal, és fizikusokkal?
Hogy lehet, hogy a sugárszennyezett férfiakat kiküldték a városba, ahol fodrászhoz mentek, és a sugárzással szennyezett, levágott hajukat, ami egyébként veszélyes hulladéknak minõsül, egyszerûen besöpörték a szemétbe?
Hogy lehet, hogy a sérült fûtõelemek kiemelése közel két évig tartott, annyira nem tudták, hogy mit kellene velük csinálni?

Hogy lehet, hogy ezek e kérdések nekem, aki LAIKUS vagyok, eszembe jutottak, azoknak a vezetõknek és "szakembereknek" pedig, akik ott dolgoztak, és mellesleg a magyar átlagfizetés sokszorosát kapták havonta, nem jutottak eszébe?

Ezeknek az eseményeknek a fényében, látatlanban tudom azt mondani, hogy Kovács Antal vezetése alatt nem fog rosszabbul mûködni a Paksi Atomerõmû, sõt...
offtopic
vénasszonyok -nyara 2012 júl. 08. - 17:46:24
(8076/8852)
"Egy cselgáncsbajnokot neveznek ki a Paksi Atom élére."

Ez akkor is olyan jó szlogen, hogy nem tudják kihagyni.

Einstein elég jól hegedült. Már látom a szalagcímeket a ballib sajtóban: " egy zenész kontárkodik bele a fizikába!"
olahmiki1959 2012 júl. 08. - 17:30:01
(8075/8852)
"Egy cselgáncsbajnokot neveznek ki a Paksi Atom élére."

Névjegy

Dr. Kovács Antal, a közvélemény által Atom Antiként emlegetett olimpiai és világbajnok cselgáncsozó, nemcsak ismert és elfogadott személyiség, hanem kommunikációs szakember is egyben. Marketing kommunikáció szakos diplomáját a Pécsi Közgazdaságtudomány Egyetemen szerezte. Szakdolgozatának és doktori értekezésének témája egyaránt az atomerõmû kommunikációja, társadalmi kapcsolatrendszere volt. Az Atomerõmû SE elnöke, a Magyar Olimpiai Bizottság tagja, és a pécsi egyetemen kommunikáció tárgykörben jelenleg is tanít.
Dr. Kovács Antal Pakson született 1972. május 28-án, nõs, két gyermeke van: Léda és Ágoston.
offtopic
kõmacska 2012 júl. 08. - 17:05:20
(8074/8852)
oké, rendben. ezek elfogadható érvek.
vénasszonyok -nyara 2012 júl. 08. - 14:46:06
(8073/8852)
szerinted mit csinált? Milyen látványos tevékenységei lettek volna? El kellett volna mennie a celebekkel Afrikába szafarira, mint moderálva*** Ágnes egészségügyi miniszter tette?