Téma: Ma Reggel

adamnagysweetmovie 2012 júl. 13. - 07:54:50
(8212/8852)
Egyébként az igaz, hogy Csányi, Vajna, Demján egy külsõ kör, akiknek a lábára a vérszemet kapott Fidesz Zrt sokszor rálép (bankadó, végtörlesztés vs OTP; Közgép vs Demján).
Az állam kiszorítja gyermekeit...
adamnagysweetmovie 2012 júl. 13. - 07:52:31
(8211/8852)
Orbán szánalmas magyarázkodása a parlamentben, hogy a hazai kormányközeli nagyvállalkozói kör (Simicska-Nyerges, Csányi, Vajna, Demján stb) azért nem oligarha, mert nincs közvetlen kormányzati befolyásuk, annyiban teljes hülyeség, hogy a Közgép és az állam hirtelen megszaporodott vállalkozásai (csak egy pl: minek 4. állami mobilszolgáltató egy szûkülõ piacon?) maga az oligarhia, a fidesz és a vállalkozásai elfoglalták az államot.

Definíciószerûen teljesül az oligarha fogalma. Csak nem úgy, mint az oroszoknál, ukránoknál, hogy privatizációs kiskirályok fizetik le a kormányt, hanem hogy maga a kormány és vállalkozásai foglalták el az államot, nevezik ki a saját bürokratáikat (Nyerges rokon a fejlesztsi tárcához, Némethné stb).
adamnagysweetmovie 2012 júl. 13. - 07:41:31
(8210/8852)
Tényleg nem oligarha egy simicska cég, akinek rapportra állnak a politikusok.
Persze Orbán csendestársa, maga a fidesz zrt az oligarhacsoport, az állam, az ország, a nemzet a foglya.
Na így már érted, kedvesem?
2/10
offtopic
meszag 2012 júl. 13. - 06:41:15 2/10
(8209/8852)
csakhogy orbán mégis felvette a parlamenti fizetését, fizette volna csak a fidesz a szarkeverését... persze nem mulasztod el mentegetni. :)
2/10
offtopic
meszag 2012 júl. 13. - 06:38:00 2/10 Előzmény danton-b
(8208/8852)
hihetetlen, egyetlen jelzõt írtam a banda szó elé, azt is kiszedték. :D
offtopic
kõmacska 2012 júl. 13. - 01:19:55 Előzmény vénasszonyok -nyara
(8207/8852)
Igen, születhet különbözõ országokban különbözõ ítélet ugyanabban az ügyben, ha a tettes más állam polgára, mint ahol elkövette a bûntényt. Erre példa a mi búvalbaszott Keleti Györgyink, aki futtatásból és lánykereskedelembõl éldegélt Németország és Olaszország területén; mindkét országban körözés volt ellene, a németek elfogták, az olaszok meg nyolc évre ítélték. Erre hazahoztuk (az egész haza megmozdult érte), és itt három év felmentettet kapott, miután a kedves papa végigházalta és sírta érte a bulvármédiát, sok dádát beígérve, amit majd saját kezûleg oszt ki neki.
offtopic
-csengõzoli-- 2012 júl. 13. - 01:02:52 Előzmény vénasszonyok -nyara
(8206/8852)
Szerinted,ha te vagy én okoztuk volna ugyanezt Pl németországban, hány óra kéne, hogy kiadjanak nekik? Megnézném mikor állna ki mellettmem az igazságügy miniszter... Nem értem az egészet, mi az, hogy maganemberek peres ügyeirõl állami vezetõk nyilatkoznak...?
offtopic
-csengõzoli-- 2012 júl. 13. - 00:39:45 Előzmény adamnagysweetmovie
(8205/8852)
Szegénykém, neked bedobták ezt az oligarha szót és úgy ráharaptál, hogy el se bírod engedni... Politikai marketing duma, te meg egy jó vásárló vagy! :)
olahmiki1959 2012 júl. 13. - 00:33:36 Előzmény danton-b
(8204/8852)
A Fidesz frakció kizárólag Gyurcsány beszédei alatt vonulgatott ki, azzal jelezve, hogy az õszödi beszédben saját magát leleplezõ miniszterelnököt nem tekinti kompetens politikusnak. Nem adtam igazat nekik, de emberileg megértettem õket.
Orbán nagyon sokszor nem ment be a Parlamentbe, ez igaz, de nem nyaralt és nem lébecolt, hanem állandóan az országot járta, gyûlésekre, lakossági fórumokra járt, a legkülönbözõbb szakterületek képviselõivel találkozott, tehát tulajdonképpen politikai munkát végzett, ahogy az elvárható egy ellenzéki vezetõtõl.
És hogy akkor ezt miért nem tettem szóvá?
Mert nem volt internetünk. Ennyi...
adamnagysweetmovie 2012 júl. 12. - 23:13:42
(8203/8852)
Nem volt az jobb? Most bejárnak, csakhogy tönkretegyék a parlamentarizmust.
Jobb volt, amíg a büfében laptopoztak, irányították a feleségük cégbirodalmát....
Régi szép idõk.
adamnagysweetmovie 2012 júl. 12. - 23:10:41
(8202/8852)
Hogy kiszedték a hsz-em, hiába én nem élvezek mentességet, mint Rogán.
Pedig vele ellentétben nem tapló, hanem szellemes voltam, megérdemli, hogy az ember rajta köszörülje a nyelvét...
Dehát a port úgy tûnik fél a groteszktõl is...
adamnagysweetmovie 2012 júl. 12. - 23:07:54 Előzmény -csengõzoli--
(8201/8852)
A Strabag ma is majdnem ugyanannyit nyer.
Csak emellett még a közgépet is tömik.
Mennyivel jobb...
Neked meg nekem biztos jobb, hogy egy fideszközeli cég kapja a megrendeléseket, amelyik parasztvakítóan magyar.

Annyira fideszközeli és fõleg magyar, hogy Rogán azt érezte, gyalázkodásokkal kell megvédenie a céget a parlamentben, végképp aberrált perverznek mutatva a nyakunkon ülõ uralkodó elitet. Na ez az oligarcia, mikor kötelességének érzi rogán a nyalást a közgépnek.
Ezt tekinthetjük definíciónak, hamár Orbán legutóbb olyan szánalmasan belesült, miért nem oligarchia az, ami annak látszik. Vele együtt látszik annak, belülrõl biztos másnak tûnik.
danton-b 2012 júl. 12. - 22:48:50
(8200/8852)
Hülye népet könnyû orránál fogva vezetni,ezért aztán bármennyire sajnálatos hogy az értelmesebbje is megszívja,végül is ha atöbbség korlátolt ,akkor jön az Orbán.
danton-b 2012 júl. 12. - 22:46:22
(8199/8852)
Arra nem emlékszel hogy a Fidesz frakció állandóan kivonulgatott a terembõl? Orbán meg be sem járt a parlamentbe hónapokig.Õk nem voltak herék?Ráadásul válogatás nélkül,témától függetlenül tették ezt.Akkor hol tetted ezt szóvá?
vénasszonyok -nyara 2012 júl. 12. - 22:24:00
(8198/8852)
Valószínûleg fogházba küldik az ilyen ügyek tetteseit.
olahmiki1959 2012 júl. 12. - 21:47:47
(8197/8852)
"a gyerekgyilkosokra (gyakorlatilag tényleg az) rászállnak a rabtársak és pokollá teszik az életét."

Ez igaz, de a korrektség kedvéért meg kell jegyezni, hogy a közlekedési balesetet okozókat, ittas vezetõket, cserbenhagyásos gázolókat - legyen az a baleset bármilyen súlyos, - nem a "nehéz" fiúk, a köztörvényes bûnözõk közé rakják, - úgy tudom, - hanem konszolidáltabb környezetbe.
Végül is akármilyen rohadék ez az ír fickó, mégsem egy alapjában véve bûnözõi életmódot folytató, visszaesõ figuráról van szó, hanem egy gyáva szemétládáról, aki örül, hogy haza tudott menekülni, és áldja az ír hatóságokat, hogy nem kell visszajönnie ide.
Az ír igazságszolgáltatás meg egyszer és mindenkorra leírta magát nálam...
vénasszonyok -nyara 2012 júl. 12. - 19:54:28
(8196/8852)
Nem ismerem a nemzetközi jogot, hogy születhet e egy külön bírósági ítélet Írországban, ha mát itt elítélték. Elképzelhetõ, hogy úgy gondolták, nem szolgáltatják ki egy félvad, kelet-európai ország börtönviszonyainak a saját állampolgárukat. Valamit sejthettek az itteni börtönszokásokból, mert a gyerekgyilkosokra (gyakorlatilag tényleg az) rászállnak a rabtársak és pokollá teszik az életét.
offtopic
-csengõzoli-- 2012 júl. 12. - 19:45:18
(8195/8852)
Ezt se értem és azt se,hogy mi az,hogy ült 7 hônapot és kész? Ha ült... Ha engem elitélnek Németországban 3 évre, abbol lehet itthon 3 hónap felfüggesztett?
offtopic
vénasszonyok -nyara 2012 júl. 12. - 19:34:21
(8194/8852)
Állítólag 7 hónapot ült otthon. Ezzel le van tudva a büntetése. Én egyedül a szülõket nem értem. A történtek után, hogyan maradhat valaki európai, ahelyett, hogy átalakulna szerbbé és felfogadna egy bérgyilkost, vagy saját maga cselekedne, miután még megbánást sem láthat?
-csengõzoli-- 2012 júl. 12. - 18:56:22
(8193/8852)
Érti valaki ezt az ír Tobin ügyet? Van egy két gyermek haláláért jogerõsen elitélt ember, akit az Írek nem adnak ki. Oké, ne adják, ülje le ott. De mi az, hogy az ír igazságügy miniszter nyilatkozik, hogy nem fogják kiadni és le sem ültetik? Mi ez a nonszensz???