Téma: Ma Reggel

olahmiki1959 2012 júl. 16. - 20:24:30
(8292/8852)
"hozzátok hasonló rasszistáktól"
Dantonb, ezt légyszíves, fejezd be.
Én még soha nem zsidóztam és cigányoztam le senkit, ellentétben VELED, és mondjuk Seven7Crownnal, akik pl. Orbánt már neveztétek porbafingónak, Hitler utódjának, "ennek a cigánynak", stb.

A ti két cikluson át, nyolc évig uralkodó baloldali kormányaitok, mit tett a cigányság felemelkedéséért?
Medgyessy Péter azt mondta, hogy fel fogják számolni a cigány telepeket. Marhára felszámolták.
Az általad bálványozott Gyurcsány Ferenc egyszer kiment a cigányok közé, és ott sétálva, egy cigányasszonnyal beszélgetve, kicsit lekezelõen, kicsit bizalmaskodva, azt mondta neki:
- Dolgozni kell. - Biztatóan még hunyorított is hozzá. - Az a megoldás. Dolgozni kell.
Ezután beült a luxusautójába, és kiintegetve az ablakon az ott ácsorgó cigányoknak, elegánsan elhajtott. Porzott az út utána.
Ezen röhögött akkor az egész média, politikai hovatartozástól függetlenül.
Dolgozni kell. Azt, hogy hol van munkalehetõség, - a környéken sehol, - azt a miniszterelnök úr valahogy elfelejtette megemlíteni.
Dehát mindent ne akarjunk egyszerre ugyebár?

A rasszizmusról még annyit, hogy nem az a rasszista, aki a bajokra, problémákra felhívja a figyelmet.
Nektek, baloldaliaknak és liberálisoknak, - nem tudom, te melyik csoportba tartozol, de a lényeg szinte ugyanaz, - az a legfõbb bajotok, hogy mindig a legkönnyebb végét fogjátok meg a dolgoknak. Mindenkit lerasszistáztok, és a dolog azzal el van intézve.
Ahelyett, hogy megoldásokat mondanátok.
A cigányság gyermekeit taníttatni kell, hogy majd annak idején ki tudjanak emelkedni, mert iskolázottság nélkül, végzettség nélkül a mai világban semmi remény az elõbbre lépésre, a felnõtteket pedig foglalkoztatni kell, nem alibi munkákkal, hanem jól megfizetett, a cigányok ügyességét, kreativitását felhasználó hasznos munkákkal. Vannak olyan szakmák, amelyekben a cigányok kiemelkedõen ügyesek, most nem a zenérõl beszélek, mert azt tudjuk, hanem bizonyos kézmûves munkákról.
A Fidesz kormány ügyetlensége, hogy nem használja ki ezeket a képességeket, és nem újítja, eleveníti fel azokat a szakmákat, ahol a cigányok érvényesülni tudnának.

Ugyanakkor, az is igaz, hogy a törvényeket mindenkinek be kell tartania, mert anélkül nem lehet az elsõ lépéseket sem megtenni.
Seven7Crown 2012 júl. 16. - 19:52:59
(8291/8852)
Kevés dolog van, amihez nincsen köze, de azoknak örülni kell!
danton-b 2012 júl. 16. - 19:49:32
(8290/8852)
Az a manipuláció hogy nem mondják be abûnözõrõl sem azt hogy cigány sem azt hogy sváb vagy székely? Nóóóómális???
A klubrádió is nyilván azért mondta be elõször ,mert kapcsolódott hozzá, hogy tartanak a hozzátok hasonló rasszistáktól a környékbeli ártatlan cigányok .aztán nyilván rájöttek ,hogy nektek ebbõl nem az lesz a lényeg hogy nyugtalanság uralja a környéket ,hanem hogy lehet csámcsogni a cigányokon.
olahmiki1959 2012 júl. 16. - 19:18:55
(8289/8852)
Arra persze egy szót sem mondtál, hogy a baromi kiegyensúlyozott, elfogulatlan, és fair Klubrádió hogyan manipulálja a híreket, ugye?
Ugyanaz a szisztéma, most néztem meg az ATV.hu híreit, ahol úgy jelent meg a hír, hogy egy huszonhat éves magyar férfit gyanúsítanak a pszichológusnõ meggyilkolásával.
Ez nem manipuláció?...
Ez nem rasszizmus?...

Bizony, ez a legkeményebb rasszizmus, tudod?
Amikor pozitív vonatkozású a hír, akkor azonnal kihangsúlyozzák az illetõ származását, amikor viszont bûnözõkrõl, gyilkosokról van szó, akkor mélyen hallgatnak róla.
Ez a színtiszta rasszizmus, ha tetszik neked, ha nem...
danton-b 2012 júl. 16. - 19:12:00
(8288/8852)
Azt vitatom hogy csak cigány verte meg pl a gyermeke tanárát.stb.Nade nyilván nem Simicska és Orbán fog fémet lopni ,aki más módon lop milliátdokat, hanem a legszegényebbek vannak rákényszerülve ,ugyanúgy mint a falopásra .Miután acigányok an blokk szegények ,nyilván fõleg õk lopnak kábelt pl.
Seven7Crown 2012 júl. 16. - 19:10:09
(8287/8852)
Nem csodálom, hogy fogalmad sincsen Irán nemzetiségének összetételérõl!
danton-b 2012 júl. 16. - 19:08:52
(8286/8852)
Nem mentség ,de normális nõ nem megy el sétálgatni kihalt helyekre pláne egy romával,hiszen azt tõletek lehet tudni hogy az eleve egy gazember.De ha mondjuk nem rasszista a hölgy ,akkor sem jut el odáig hogy felmerüljön egy ilyen helyzet,ha van egy kis sütnivalója .
olahmiki1959 2012 júl. 16. - 19:04:21
(8285/8852)
"Ez persze nem mentség a cigányok által elkövetett bûnökre ,nade összekapcsolni ezt egy olyan kis uszítással ,ahogy te teszed ,na ez a rasszizmus a javából."

Ez egy csapda volt, amibe szépen belesétáltál, és gondolom, lesztek még néhányan.
Én pirézekrõl írtam. Akinek nem inge, ne vegye magára.

De komolyra fordítva a szót, tudod, ha a homokba dugjuk a fejünket, attól a problémák még nem oldódnak meg. Azok a bûncselekmények, amelyeket felsoroltam, KIZÁRÓLAG egy népcsoport számlájára írhatóak.
És ezen még az sem változtat, ha te engem rasszistának bélyegzel. Ami a legkönnyebb.
olahmiki1959 2012 júl. 16. - 18:53:50
(8284/8852)
Ha az Alkotmánybíróság meg tudta szüntetni a bírák 62 éves korban való nyugdíjaztatását, akkor ugyanezzel az erõvel egy csomó visszamenõleges hatályú törvényt is meg lehetne szüntetni, az Alkotmányra hivatkozva, amivel sok téves, káros döntést is hatályon kívül lehetne helyezni.
Én várom a további intézkedéseket.
danton-b 2012 júl. 16. - 18:52:19
(8283/8852)
Kurvára demagóg vagy ,ugyanis ,amikor elterjedt hogy Kiskunlacházán egy kislányt egy roma megerõszakolt és meggyilkolt ,kiderült nemsokára hogy a valóságban azt egy árja magyar követte el.És kb huszonhatezer árja által elkövetett bûncselekményt lehet felsorolni ,amik miatt senki nem magyarozik ,eszébe nem jutna(kivéve Romániában).Ez persze nem mentség a cigányok által elkövetett bûnökre ,nade összekapcsolni ezt egy olyan kis uszítással ,ahogy te teszed ,na ez a rasszizmus a javából.
danton-b 2012 júl. 16. - 18:47:26 Előzmény olahmiki1959
(8282/8852)
Egész meghatódtam,ahogy szegény Orbán mennyit dolgozott.Csak van egy bibi ,neki aparlament volt amunkahelye ,nem amiket irogatsz és amit még az sem szop be ,aki a falvédõrõl jött:)
Ráadásul ha az MSZP mindannyiszor kivonulna ,ahányszor egy Gyurcsánynál hazugabb Fideszes beszél pl ,akkor nem sokat lenne bent emberileg érthetõ okokból.itt van pl Orbán ,aki az AB határozatát nyiltan leszarja,hogy csak egyet említsek a simlisségeibõl.Az nem lenne érthetõ ,ha ,amikor õ beszél ,akkor mindenki kivonulna? Nagyon is az lenne ,mert hozzá képest Gyurcsány egy grál lovag,akárhogy is dobáltátok õt szarral meg hazug vádakkal.
olahmiki1959 2012 júl. 16. - 18:44:13
(8281/8852)
Friss hír:
Szombat éjjel elfogták Bándy Kata gyilkosát, aki beismerõ vallomást tett.
Mivel a tettes roma származású, a környékbeli romák tartanak a rasszista támadásoktól.

Egész délután a Klubrádiót hallgattam, - tudom, nem lehet eléggé elítélni ezt a megbocsáthatatlan viselkedést, - a dolog lényege, hogy ezt a hírt így, ebben a formában összesen egyszer mondták be, azután az összes késõbbi hírblokkban már kihagyták a tettes származására vonatkozó utalást.
Vajon miért?
Valaki esetleg szólt a Független Klubrádiónak, hogy nem kellene ALAPTALANUL az elõítéleteket gerjeszteni?!
Alaptalanul...

Én most egy pillanatra naivnak fogom tettetni magam, és az elmélkedéseimbe egy nemlétezõ népcsoportot fogok belekeverni. A pirézeket.
Abból talán nem lehet baj. Aztán lehet, hogy jól pofára fogok esni.

Tehát ennek jegyében a hír, mégegyszer:

Szombat éjjel elfogták Bándy Kata gyilkosát, aki beismerõ vallomást tett.
Mivel a tettes piréz származású, a környékbeli pirézek tartanak a rasszista támadásoktól.

Talán nem kellene egész településeket rettegésben tartani, nem kellene autóbalesetben vétlen tanárembereket halálra verni, - a nagyszámú nézõközönség biztatása közepette, - nem kellene a tanyavilágot végigrabolni, az ott élõ magányos, kiszolgáltatott öregembereket megkínozni, vagy meggyilkolni, nem kellene az iskolába bemenni, és a tanárnõt megverni, nem kellene a beteghez kiérkezõ mentõsökre rátámadni, nem kellene a nagyobb gyerekek által az iskolában a kisebbeket naponta terrorizálni és kirabolni, nem kellene a rézkábeleket a vezetékekrõl lelopni, egész településeket napokig áram nélkül hagyva, nem kellene a környéken forgató tv stábokat életveszélyesen megfenyegetni, nem kellene a kórházakba tömegesen beözönleni, a doktort és a nõvért az üvegszekrénynek nekilökni, nem kellene tizenéves lányokat prostitúcióra kényszeríteni, nem kellene kiskorú gyerekeket lopásra, fosztogatásra betanítani, - a büntethetõséget kizáró okokra bazírozva, - nem kellene a legszegényebb emberek szorult helyzetét kihasználva csillagászati összegeket visszakérve, uzsorakamatra pénzt kölcsönözni, aki pedig nem tud fizetni, azt hidegvérrel meggyilkolni, nem kellene kisebbségi vezetõknek éjszaka betörni járni, és nem kellene a származásra hivatkozva a törvényeket semmibe venni.

Borzasztó, hogy ezek a csúnya rasszisták mindig ártatlan, szegény, védtelen embereket fenyegetnek...
danton-b 2012 júl. 16. - 18:41:18
(8280/8852)
Milyen érdekes ,mitõl lettek jók azok a kocsik ,amik korábban megbuktak a fékpróbán? he?
Csak nyálverés volt az egész,hogy rá lehessen megint valamit kenni Demszkyre ,miközben elveszett 2 év,A projekt ezáltal egyre drágul és rohad le mint minden a Fidesz keze alatt.
danton-b 2012 júl. 16. - 18:38:25 Előzmény adamnagysweetmovie
(8279/8852)
Ráadásul a Strabag tulajdonosi köre nem töltött be párt és kormányfunkciótt az SZDSZben és az MSZPben mint pl Simicska .Úgyhogy ez az egykutya erölködés is befuccsol,mert el kell ismerni hogy a Fidesz sokkal korruptabb mint a szocik ,jóval többet is lop ,méghozzá úgy hogy nem is titkolja.
-csengõzoli-- 2012 júl. 16. - 18:31:01
(8278/8852)
Ennek a szegény lánynak a gyilkosa is cigány...
Ember legyen a talpán,aki így nem lesz elõítéletes.
adamnagysweetmovie 2012 júl. 16. - 18:02:35
(8277/8852)
A Pávatáncos és a Mesemondó, egy falusi búcsúban talán kalapoznak annyit ezzel a mûsorral, hogy ne haljanak éhen.
Talán igen, talán nem.
adamnagysweetmovie 2012 júl. 16. - 18:00:56
(8276/8852)
És fõleg a Kisgömböc van útjában a kulturált közéletnek, a jogállamnak!
Menjenek Matolcsyval együtt oda, ahová kívánja a népharag...
adamnagysweetmovie 2012 júl. 16. - 17:57:09
(8275/8852)
ÉS JÁRAI ZSIGMOND IS GONDOLKODJON EL AZ MNB FELÜGYELÕBIZOTTSÁGI LEMONDÁSON ÉS
SZABÓ MÁTÉ OMBUDSMAN IS VISSZAÉL A POZÍCIÓJÁVAL ÉS KIFORGATJA, FÉLREÉRTELMEZI AZ ÁLLAMPOLGÁROK BEADVÁNYÁT.
adamnagysweetmovie 2012 júl. 16. - 17:54:28
(8274/8852)
MONDJON LE HOLNAP AZ ALKOTMÁNYBÍRÓSÁG, HA VAN BENNÜK MINIMÁLIS SZAKMAI TARTÁS!
FÕLEG A KORMÁNYNAK JOGI KISKAPUT BIZTOSÍTÓ 8 FIDESZ-DELEGÁLT, AKI KÜLÖNVÉLEMÉNNYEL JUHÁSZKODOTT MEG A GAZDÁIKNAK, AKIK JUTALOMBÓL JÓL BELÉJÜK TÖRÖLTÉK A LÁBUKAT!
offtopic
kõmacska 2012 júl. 16. - 16:38:09
(8273/8852)
" az Izrael eltörlésén munkálkodó"

Tegnap felgyújtotta magát valaki Tel-Avivban egy tüntetésen.
Az önkéntes áldozat egy levelet hagyott hátra, amelyben azt írta, hogy "az izraeli állam meglopta õt, és emiatt semmije sem maradt".
http://hvg.hu/vilag/20120715_telaviv_tunteto_onegeto