Téma: Ma Reggel

7/10
idlosza 2010 márc. 23. - 10:40:28 7/10
(912/8852)
Igen, és neked is, mert tudsz róla!
offtopic
filiszteus 2010 márc. 23. - 10:39:18
(911/8852)
Medgyessy nem juthatott eszembe mert egy nem túl értelmes se..fej. Gyurcsány amellett, hogy tagadhatatlanul jól vág az esze, pszychopata. Aki ezt nem látja rajta az vak, vagy mondhatjuk finomabban elkötelezettnek
offtopic
filiszteus 2010 márc. 23. - 10:36:19
(910/8852)
Miért logikátlan a válaszom? A holocaust-tagadó nácik a rablók, az ország szovjet megszállását felszabadításnak nevezõ kommunisták a kalózok, a kiskommunista KISZ vezetõk a hajósinasok.
2/10
offtopic
meszag 2010 márc. 23. - 10:34:26 2/10
(909/8852)
Azért érdekes, ki jutott eszedbe ellenpontként... Morvai már leszerepelt. Szeretné ugyan szalonképesebbé tenni a jobbikot, de ilyen Pörzse féle önjárók megmondják néha az igazat rólatok.
3/10
offtopic
kgyuri0 2010 márc. 23. - 10:30:39 3/10
(908/8852)
Na, az a helyzert, hogy 1. én ráadásul úgyrudom,azon ágott be, hogy vissza hívták a zsírosállásból:Feneegy elvi elkötelezettsége lehet! Az eset elõtt nem politizált egyáltalán. Jogvédett, srendszeresen nõk elleni agresszió ellen szólalt föl,akkor még láthtólag ennyi is kielégítette a szereplési viszketegségét.
Mostanra megmérgezõdött(ugyanis gyönge jellem a demagóg hatalmi késztetéssl szemben.
Derék dolog, hogy te nemnevezed "butának" Gyurcsányt, A szinonimáktól egypillanatra tekintsünk el.
De mi van,haMK esetében a legnagyobb igyekezettel sem tudunk eltekinteni a tipikuan lihegõ, csáráló stilusától, ami méltán "gágogásnak" nevdezhetõ ?
Aztán meg a Stilus az ember!
offtopic
kagylóhéj 2010 márc. 23. - 10:24:34
(907/8852)
"Azért azt nem zárnám ki, hogy cigányok követték el a tényõi gyilkosságot, a szokatlanul brutális elkövetés nem profi bérgyilkosokra vall."
Ó, hát ez kedves. Miért? Az nem lehet, hogy épp így akarták volna utánozni egy brutális apa dührohamát? Csak rápacsáltak, mert egy álomférjbõl akartak brutális vérengzõ dúvadat faragni.
Ha ez az ember tényleg bekattant volna, talán begyógyszerezi a családját és önmagát.
De azt nem tehették, mert a gyógyszerezés rögtön felvetette volna az idegenkezûséget.
Azt kellett használniuk, ami épp otthon van.
és hogy ennyire nem féltek a vér látványától, azt mutatja, ezek profi bérgyilkosok voltak.

Különben meg, ha romák öltek volna, nem vittek volna magukkal fegyvert? Nekik tudod mijük is van? Vérebük. Ha egy roma feldühödik (mondjuk), egyszerûen ráuszíthatja a pitbullját az ellenségére, és kész. (Én a kutyán kívül mástól nem féltem náluk, csak azért említem).

Szóval szerintem direkt, feltûnõen használták a baltát, mintha Sz. Kolos Christian Bale, a bekattant yuppie volna az Amerikai pszichóból. Úgyis tavaly valami nagy irodalmi díjat kapott Magyarországon ennek a regénynek az írója - hát teremtsük meg a figurát a valóságban is! Abból meríthették az ihletet.

Az elkövetõ profi "mészáros" volt, és kulcsfontosságú információt tüntettek el egy hatalmas disznóság ügyében. Szerintem.
3/10
offtopic
kgyuri0 2010 márc. 23. - 10:22:17 3/10 Előzmény filiszteus
(906/8852)
Komolytalan válasz!
„Vannak tengeri kalózok: Horn Gyula, Kovács László, Medgyessy Péter, Thürmerék és a hajósinasok: Gyurcsány, Bajnai stb.”

De hálás vagyok érte!
Mindennél jobban példázza a (szélsõ)jobb alkalmatlanságát. Pedig te egy értelmes ember vagy privátim, oszt tessék.
Ha egy logikusságában nyilvánvaló kérdés fölmerül, a tesztoszteronnal elárasztott agyak lehütésére, akkor nyegle idétlenség a válasz.
Ti akartok országot irányítani? Törvényeket hozni?
Agyrém!!
offtopic
filiszteus 2010 márc. 23. - 10:16:59
(905/8852)
Hát persze, Mohácsi Viktória társadalmi munkában ült az EU parlamentben. Bár õ nem az egyetmi karrierjét követõen került oda.
offtopic
filiszteus 2010 márc. 23. - 10:14:56
(904/8852)
Véged van. Leleplezted õket, már keresnek az IP címed alapján. 10 perc múlva ott van a gyilkos kommandó.
Mi az utolsó kívánságod?
2/10
offtopic
meszag 2010 márc. 23. - 10:12:23 2/10
(903/8852)
"nem olyan nagy dolog számára, hogy az EU-ban dolgozhat." :DDDD Csak jó pénz.
offtopic
kagylóhéj 2010 márc. 23. - 10:09:59
(902/8852)
Nem tonfás rendõr volt, hanem alezredes rendõr. Aki csak ült a kocsijában. noha annyira a nyílt utca volt, hogy jó páran várták a buszt a közelben, mások épp a buszon ültek. És a rendõr alezredes "megijedt". Na persze. Vagy épp a gyilkost kísérte...az nem lehet?

Ami Tényõt illeti: semmi sem tûnt el! Ez nem rablógyilkosság volt.
Bocsáss meg, de efy olyan üzletágban (építõipar), ahol nemrég valami kaszinóvárost vagy mit akartak volna építeni, errõl nem navgyon tudok, és nem is akarom idekeverni, csak úgy mondom: egy építész sok mindent megtudhat, amit nagyon nem kellett volna tudnia. Legyen az például valami új technológia. Tényõn épült fel valami kísérleti passzívház például. Szóval akármi lehetett.

És szerintem teljesen összevág: a férfi pár hónapja "szétesett", figyelmetlen lett, félt, gyötrõdött, azt mondogatta, csak hónapjai vannak hátra, pszichológushoz fordult...miért ne lehetett volna ez egy halálos fenyegetés miatt? És a feleség miért sietett haza a kórházból idõ elõtt? És a testvére miért ment hozzájuk aggódva?

A romák miatt? Nevetséges.
Amúgy ismertem gyõrszentiváni lopós romákat. Pont a környékbeli színesfémkereskedõ nagycsaládot. Jó, már rég volt, és nyilván nem tenném értük tûzbe a kezem.
De semmi okuk nem lett volna ezt a családot kiirtani. És így???
offtopic
filiszteus 2010 márc. 23. - 09:57:03
(901/8852)
"A gyilkosságot tétlenül végignézte egy rendõrtiszt. Érdekes."

Elég nevetséges, a mögötte lévõ autóban végignézte a gyilkosságot és nem mert közbelépni, mert saját elmondás szerint, nagyon "megijedt".
Szép kis rendõrtiszt, szép példája a személyes bátorságnak. Persze az igazi bátorság ahhoz kell, hogy tetõtõl talpig védõruhába öltözve, békés tüntetõket verjenek tonfával.

Azért azt nem zárnám ki, hogy cigányok követték el a tényõi gyilkosságot, a szokatlanul brutális elkövetés nem profi bérgyilkosokra vall.
offtopic
kagylóhéj 2010 márc. 23. - 09:20:24
(900/8852)
És aztán itt a következõ furcsaság: a holttesteket, noha szörnyû állapotban voltak, fõleg Kolosé/Károlyé(?), valami erdei úton zötyögtették Gyõrbe. Ugyan miért? Szerintem csakis amiatt, hogy az elõzõ éjszakai keréknyomokat eltüntessék, mivel a gyilkosok is ott hagyták el a falut. Ugyan mi oka volt annak, hogy a mentõk és a rendõrök is azon át távoztak?
És nekem különös a riasztás idõpontja is. A férj testvére - aki rendõr - pont, amikor besötétedett, hat után átment hozzájuk. De minek? Miért lett volna nyugtalan? Vagy tõlük tudott meg valamit, ami miatt nyugtalan lehetett; vagy rászóltak fentrõl, hogy ugyan, nézz már át, mert nyugtalannak kéne lenned. És ha nem találja õket otthon - tán nem mehettek át a szomszéd nénihez stb? Neki "megérzése lett". Ismertem valakit, akinek a fia felakasztotta magát - két hónapig nem lett "megérzése", amíg a srácra rá nem bukkantak az erdõben. Szóval hogy pont a rendõr rokonnak lett "megérzése" és pont este hat után (amikor már épp besötétedett, de még az egész ejszaka rendelkezésre áll bármiféle külsõ elvezetõ nyom eltüntetésére) - nekem különös.

És az is fura, hogy ez történt hétfõn - két napra rá Pesten profin kivégezték a Kulcsár-ügy egyik tanúját, egy rendõrségi informátort. A gyilkosságot tétlenül végignézte egy rendõrtiszt. Érdekes.

Énszerintem sose tudjuk meg, milyen nyomokat tüntettek el, ami megért pár emberéletet. És szerintem az igazság azért nem fog kiderülni soha, a gyilkosok azért nem kerülnek elõ, mert már nincsenek Magyarországon. Múlt szerda óta.

Mi érjük be azzal, hogy olyan állatok vagyunk, akik egy finom reggeli után két perc alatt kiirtjuk a családunkat. Mert a Blikk azt is tudja, hogy mindez két perc alatt zajlott le.
Esetleg azzal, hogy bizonyára a romák akartak tõlük disznót lopni.
offtopic
filiszteus 2010 márc. 23. - 08:55:46
(899/8852)
Magát a jogtudományt én sem sokra becsülöm mondjuk a mûszaki tudományhoz képest, de ettõl függetlenül nagyon nagy elfogultságra vall Morvai Krisztinát libának nevezni. Lehet nem szeretni, én sem szeretem Gyurcsány Ferencet, de nem nevezném butának.
Fogjátok már fel, MK korábban az ENSZ egyik szervezeténél töltött be fontos állást (a palesztin nõk helyzetéért való felszólalása miatt távolították el) tehát nem olyan nagy dolog számára, hogy az EU-ban dolgozhat.
Mindegy, nem szorul rá, hogy védjem Ondok elvti rágalmaitól és minõsítésétõl. Valahol Téged minõsít, az, ahogyan megnyilvánulsz vele kapcsolatban.
offtopic
filiszteus 2010 márc. 23. - 08:48:10
(898/8852)
A rendõrséggel kapcsolatban elég Kaiser Ede nevét megemlíteni. Egyfelõl dilettánsok, másfelõl vastagon össze vannak fonódva az alvilággal.
7/10
idlosza 2010 márc. 23. - 07:16:39 7/10
(897/8852)
Igyekszem nem messzirevivõ feltételezésekbe bonyolódni; a telfonhívás idejéról, módjáról is,stb. különféle szaktechnikusok minden bizonnyal fontos tényeket tudnak feltárni.
Részemrõl inkább csak egy érzés- biztosan te is jártál már így, pl. most is :)-, hogy valahogy nem kerek egész ez a történet.
kagylóhéj 2010 márc. 23. - 07:05:20
(896/8852)
És mi van azzal, hogy a gyerekek ágyban voltak, betakarva? És nem védekeztek? Mi van akkor, ha ez az egész akkor történt, amikor a gyerekek még fel sem keltek? Ha egyszerûen az ágyban lettek agyonverve? És az anyjuk azért hevert a gyerekszoba elõtt, mert vagy kényszerítették, hogy megmutassa, hol alszanak a kicsik, vagy épp védeni próbálta õket? Egyáltalán lehet tudni, milyen ruha volt rajtuk? Nem tán hálóruha? Mert az egész nem is reggel 9 körül történt, hanem még éjjel vagy hajnalban, amikor mindenki a legmélyebb álmát alussza? És semelyik szomszéd sem nézegeti, hogy jön-e, megy-e valaki? És talán a nõt csak kényszerítették arra, hogy ezt az idióa szöveget rámondja a telefonra, aztán reggel nyolckor szépen lejátszották... Különben meg minek is keltek volna fel olyan korán, hogy reggel nyolcra már meg is reggelizzenek? És az miért telefonhír, hogy reggelit csinált a férj? Kissé nevetséges emiatt bárkit is felhívni - hacsak nem volt fontos a TERELÉS miatt!!
Azért nem látott senki semmit, mert a gyilkosok már éjjel (max. hajnalban) végeztek velük!!!!!!! Szerintem.
Szerintem egyszerûen valami iszonyatos gazemberség volt a háttérben, aminek valamiképp az útjába akadtak. a pszichológus azt mondta, amikor utoljára látta õket, kézenfogva mentek, azt mondták, már semmi baj, és a feleség megemlítette, hogy most sajnos egészen más problémájuk van.....
Már eleve a halálfélelem, depresszió - nem tán valmi szennyes ügy miatt kínozta a férjet, amirõl fontos információkat tudott meg, és ami miatt megfenyegették?????
7/10
idlosza 2010 márc. 23. - 06:35:05 7/10
(895/8852)
Engem is nagyon felkavart,szörnyû és megdöbbentõ.
Különösen az, h. miért kell 5 és 8 éves gyerekeknek meghalniuk.
Én is gondoltam arra, hogy az életösztönnel összeegyeztethetetlen a mód,ahogy a férj "végzett magával?". ( Félre ne értsd nem akarom elviccelni vagy bagatellizálni, de az jutott eszembe,hogy annyira életszerûtlen, amit a rendõrök elõadnak a férj halálának körülményeirõl, mintha egy Steve Martin film eseményeit akarnák valószínûsíteni.)
Az is meglepett, hogy milyen gyorsan jutottak erre az eredményre és azt sajtókészen tálalták; hogy a polgármester azt nyilatkozta, h. nem ismerte a családot, de ennek ellenére feltételezte a családi tragédiát... Vajon nyomoznak még egyáltalán az ügyben?
offtopic
kagylóhéj 2010 márc. 23. - 01:54:10
(894/8852)
élettanilag is ki van zárva.
(és azt sajnálom, hogy eleinte elhittem)
offtopic
kagylóhéj 2010 márc. 23. - 01:47:34
(893/8852)
Érdekel itt valakit a tényõi négyes gyilkosság? Mert engem rettentõen felkavart. Utánaböngésztem, és a következõre jutottam:
1. ostobaság a férjet gyilkosként beállítani. Sajnálom, hogy elhittem.
2. mint ahogy a cigányokat vádolni is hasonlóan butaság.
3. ezek az emberek építészek voltak, a nyugati határszélen. Az építõiparban iszonyatos pénzek forognak - és tûnnek el. Ismerek valakit (ép. ip. váll.) aki a száz leggazdagabb magyar egyike - gondolom, a top 100-ban több építõipari cég is van, a külföldi tulajdonú befektetõkrõl nem is beszélve. És meglehetõsen sötét ügyek, pédául az új kormányzati negyed....(Az is érdekes, ki kampányol pont az építõipar érdekében...) Szóval ki tudja, ez a házaspár mibe tenyerelt bele, amiért érdemes volt a pasit megkínozni (a lábán is voltak láncfûrésztõl eredõ sebek). A gyerekeket meg nyilván azért végezték ki, hogy ne maradjon szemtanú.

Arra persze kíváncsi lennék, a rendõrség miért kardoskodik amellett, hogy egy ilyen értelmes, szeretõ, gondos és figyelmes férj miért esik neki a családjának, miután finom reggelit csinált. És egy rakás halálos seb után (pl. a szívébe szúrt) - még összevissza vagdalja magát motoros fûrésszel is. Ez bármelyik pszichiáter szerint ki van zárva.