Téma: Ma Reggel

3/10
kgyuri0 2009 nov. 09. - 09:12:55 3/10
(132/8852)
Érdekes, hogy az ATV JAM címû reggeli mûsorának nincs topikja.
Holnap mindenkinek ajánlom, Dési vezeti és benne lesz DebreczeniJózsef vitája hülye politológusokkal s éppen rólik és a Jobbikról.
1/10
ondok 2009 nov. 04. - 09:30:52 1/10
(131/8852)
Ma véletlenül idekapcsoltam,és azt hittem az Echo tv-t látom,mert betlen jankó azt mondja ,hogy amunkanélküliség alakulásáról kérdezzük az illetékest csak elötte hallgassunk meg egy áttekintést.Az pedig egy gúnyos arrogáns hangnemû duma volt ,ahol a "pannon pumázás és a döbörög agazdaság" volt minden második szó,és a kormány simfelése,hogy lám nõtt amunkanélküliség.Arról persze kuss ,hogy mindenhol nõtt aválság mián.Pedig még nincs is hatalmon aFidesz,majd ha lesz ,akkor figyelje meg mindenki ,hogy egy árva kritikai szó nem fog elhangzani ,ugyanúgy ahogy aRákosi idejében volt.
Mindenesetre én abárgyú miniszter helyében kiigazítottam volna afelkonferálást ,ha egyáltalán hallhatta,vagy mint Pokorni otthagytam volna a stúdiót.Ráadásul neki nem is volt oka ,mert akkor csak a tényeket nem akarta hallani Kálmán Olgától.
3/10
kgyuri0 2009 nov. 03. - 20:50:54 3/10 Előzmény fredi60
(130/8852)
Legszebbek a festményen egy kis bársony párnán a kotronázási jlvények mellett klátható rubens-i angyalkák - puttók!

Én el tudom képzelni, hogy Nemeskürthy ezel a megrendeléssel meg akarta tréfálni OV-t, föltételezem, hogy nem igen bírhatta idegekkel a Vezír cezaromániáját. Végtelen jóhiszemûségemben ugyanis nem tudom elképzelni a valóban kiváló és szuperintelligens tudósról az ostoba izléstelenségnek ezt a hatalmas fokát.
A ToJóra hajazó hülyeségû kisgazda mentalitásra mg a "mûvész" igyekezet jellemzõ (mint a piaci légí!) A festmény valóban kordokumentum lesz még egyszer a kérészéletû magyar demokrácia emléke: "Kormány puttókkal"
1/10
offtopic
fredi60 2009 nov. 02. - 17:25:25 1/10
(129/8852)
"nehezíti a bizonyítást, ha semmilyen írás nincs a munka állítólagos megrendelésérõl - mondta lapunk érdeklõdésére Kolláth György alkotmányjogász.
Kiemelte: a közfelfogással ellentétben polgári jogi szerzõdés nem csak írásban jöhet létre, hanem szóban vagy ráutaló magatartással is. Sõt, a hétköznapi életben, az esetek nagy többségében az utóbbi esetrõl van szó, elég arra gondolni, ha valaki például felszáll egy tömegközlekedési jármûre. A ritkább az az eset, amikor a jog okirati formát követel meg."
1/10
fredi60 2009 nov. 02. - 17:19:32 1/10
(128/8852)
"A kisgazda pártelnök nejének javaslatára Róth föl is kereste Nemeskürty Istvánt, aki - állítja Róth - Szent László megfestése helyett javasolta neki az Orbán-kabinetet, mondván, ez méltó lenne a magyar millenniumhoz. A kormánybiztos e szóbeli - és titoktartást kérõ - megrendelése után Róth azonnal munkához látott.......
Amikor kiderült, hogy a kép politikai vihart kavarhat, Nemeskürty eltûnt Róth elõl. Róth ekkor levében kereste õt - levelére levél érkezett. A kormánybiztos közölte, hogy õ nem rendelhet meg festményt, de a kép mindenképpen fontos kordokumentum. Utóbb, amikor a sajtó megkereste, cáfolta, hogy bármivel is megbízta volna az egyébként õt önálló festményen is megörökítõ mûvészt. (Utóbb Torgyán József cáfolta Nemeskürtyt.)
Akármi is az igazság, a kép 2001 nyarán elkészült, csakhogy már nem akadt senki, aki átvegye. Nemeskürty elzárkózása után erre Várhegyi Attila, a kulturális tárca akkori politikai államtitkára sem vállalkozott, és a Járai Zsigmond vezette Magyar Nemzeti Bank is csak egy gratuláló levéllel reagált, így fogalmazva: "alkotása kimagasló mûvészeti értékkel bír, és méltóképpen örökíti meg az Orbán-kormány fémjelezte idõszak szellemiségét és eredményét".
1/10
offtopic
fredi60 2009 nov. 02. - 16:31:09 1/10
(127/8852)
"Az Orbán-kormányról ötméteres történelmi tabló készült a millenniumi ünnepségekre. Alkotója, Róth István 2000-ben festette mûvét, és állítja: Nemeskürty István akkori millenniumi kormánybiztos megrendelésére. A mûvész húsz-millió forintra taksálja képét, ám úgy fest, hogy az Róth úr nyakán marad. Ugyanis a képet nem vették át tõle.
Róth István impozánsan örökítette meg a népnemzeti oldal nagyjait. Jobbra életnagyságban többnyire a Fidesz-méltóságok sorakoznak – Pokorni Zoltán, Deutsch Tamás, Áder János, Stumpf István, Martonyi János, Pintér Sándor. Tõlük balra kisgazdaminiszterek tömörülnek, és szerényebb létszámmal az MDF-csapat. Dávid Ibolya világos kosztümben pillant az örökkévalóságba.

Róth tizenöt kormánytagot számolt össze 2000-ben. De nagylelkûen úgy gondolta, a leváltott jobbos minisztereket is képre viszi, nehogy sértõdés legyen. A nappalijában kifeszített vásznon harminc tárcafõ is kényelmesen elfér. Ünnepélyes sorfaluk elõtt áll a két "honvédõ": Torgyán József és Orbán Viktor. Az ex-miniszterelnök a Szent Koronára mutat, a kisgazdavezér kedélyes mosollyal tekint a jövõbe. A két államférfi körül – mint szárnysegédek – kövér kis puttók játszadoznak."
1/10
offtopic
fredi60 2009 nov. 02. - 08:49:48 1/10
(126/8852)
Dr. Polt Péter (2000. május 16. – 2006. május 16.) "a Magyar Köztársaság legfõbb ügyésze"

Volt bõ négy éve, hogy leállítsa az ondok által említett vizsgálatokat. És sajnois meg is tett! :(
1/10
ondok 2009 nov. 01. - 20:58:05 1/10
(125/8852)
Mivel Te az utóbbi 7 évre hivatkoztál ,aminek nagyrészében aPolt sumákolt.Másrészt õ kiépített egy hierarchikus szervezetet(helyettesek,BPi fõügyész, stb stb)Gondolod ,hogy a joviális Kovács belenyúl egy méhkasba az igazság kedvéért? Mindenkivel bajuszt akaszt.Ráadásul az MSZP kurvára jól tud választani ,látjuk hogy az Alkotmánybíróságnál a Tv elnököknél is milyen jókhoz adta a beleegyezését.Vagy most a slágerrádiós paktumnál is mit gondolsz hogy bár apártok megegyezésérõl beszélnek ,de hosszú távon ki jár rosszul ? természetesen az MSZP ,amelyik asaját érdekét sem tudja igazán képviselni ,azért tart itt egy a demokráciát majd felszámoló párt ellenében a leghülyébben sakkozik.
Nem beszélve arról ,hogy Kovács nem hülye ,és tudja hogy aválasztások után mindenki ki lesz nyírva ,aki nem tetszik a Fidesznek.
Úgyhogy ne szédíts már a hülyeségeiddel.
Meg fogjátok kapni ,amit érdemeltek a leválthatatlan Orbán elnök urat és a Fideszt.Eljõ egy autokratikus elnöki rendszer ,ami köszönõ viszonyban nem lesz ademokráciával .Szabad lesz a lopás rablás ,a médiához az ellenzék nem fog hozzáférni.A pártfinanszírozás úgy lesz átalakítva ,hogy csak az állami szervek férnek hozzá aközpénzekhez ,azokon keresztül pedig a kormányzó párt.És ne mondja nekemsenki hülye ,hogy nem majd kutúrált demokrataként fognak viselkedni.
Amikor 2002ben megkérdezték az elnök urat ,hogy mi a tanulság ,mit kéne másképp csinálni.nem azt váaszolta ,hogy nem kellett volna apoarlamentáris rendzser gyengítésére törni,hogy nem kellett volna olyan arrogáns módon kisajátítani a kõzmédiumokat.hanem azt,hogy :"Mindent ugynígy kellett volna ,csak sokkal keményebben"
Pedig akkor még nem volt meg a 2/3 os többsége.
1/10
ondok 2009 nov. 01. - 16:16:30 1/10
(124/8852)
Atyafi ne röhögtess mán,majd várjuk meg ,hogy mi igazolódik be a vádakból!Hogy egy kirúgott sofõr miket hablatyol össze ,hát borzalmas.Aminek a csúcspontja ,hogy vásárolt egy többmilliós karórát.Úgy látom afidesznyikeknek ez a heppje ,mert egyszer már ráfaragtak ezzel Kóka esetében a Magyar Vizsla szennykiadványnál.
Aztán tudod van egy nagy különbség,hogy az MSZP kormány alatt ha valakire ilyen gyanú vetül ,az megy adutyiba ,viszont aFidesznél ez érdemnek számított,lásd Várhelyi Attila ,vagy adebreceni bírói ítélettel elmarasztalt ,de továbbra is magas poziciójú tisztviselõk.
Aztán meg tudod érdemes lenne körülnézni mondjuk az Orbán villában is.Õ pl nem lacafacázott ,hogy akm pénzt hova írja ,nála a nörsznek is külön kocsi járt ,és magánügyben (diplomaátvevés ) különgépen repdesett Amerikába kvázi 30 milkóért.Tudod itt rácuppant az ügyészség hunvaldra meg Zuschlagra ,viszont egyetlen Fidesz üggyel nem volt hajlandó foglalkozni ,még ha a napnál világosabb is volt a bûncselekmény.hallottál bizonyos Polt fõügyészrõl ? ,aki korábban Fidesz pártkatona volt és az is maradt?Ezért nem sikerült afidesznyikekekt zár alá küldeni.Világos?
CsengoZoli 2009 nov. 01. - 13:17:34
(123/8852)
Ezeket mind rosszul tudod!
Ez megint valami Orbán féle összeesküvés lesz.
Vagy az ügyészségek elfogultsága!
Múltkor nyilatkozta Hunvald ügyvédje,hogy nem tudnak lemondani a fizetésérõl addig sem mig a börtönben van,mert a felesége ebbõl tartja el a gyerekeket :)
Ez egy szegény család, éheznek! :)
1/10
ondok 2009 okt. 30. - 22:48:25 1/10
(122/8852)
Tudjuk ,most pl köröznek egy füzetecskét ,hogy hova tüntek a pénzek?Egyetlen konkrétum a Zuschlag 75 millkója,amibõl 60-at már visszadott,meg aHunvald ,akit még konkrétan megse vádoltak semmivel.Hiába kerestem benne Várhegyit,akit jogerõsen elítéltek,meg a tokaji birtoklenyúlásokat sajnos nem vót benne.Igaz ezek egy napot sem töltöttek börtönben ,mert a fijuggnál olyan arendszer ,hogy nekik mindent szabad ,oszt jónapot!
1/10
fredi60 2009 okt. 30. - 12:48:46 1/10 Előzmény ondok
(121/8852)
Szádra ne vedd a fijjug nevét!! Õk csakis hibátlan példaképek lehetnek mindannyiunknak! ;)
1/10
ondok 2009 okt. 29. - 22:26:59 1/10
(120/8852)
bár amennyivel jobb mûsorvezetõ volt Forró,mint az a sok analfabéta,aki most abból él meg ,hogy befekszik elõre a Fidesznek.Hogy belekeveredett a Kulcsár ügybe,hát biztos nem lopott annyit azzal együtt mint, egyes pártelnökök vagy olyanok ,akik ellen elmarasztaló ítélet született Debrecenben(pl kamura vettek fel szocpolt),aztán nemhogy riporterek ,hanem közszolgáti vezetõ állást töltenek be Kósa úr mellett.Majd ha ezek is "eltisztulnak" ,akkor érdemes lesz rágódni a kisebb stikliken.Addig nekem pl Forró egy fasza riporter.
1/10
ondok 2009 okt. 28. - 23:06:59 1/10 Előzmény Aggerawayter
(119/8852)
lehet ,hogy nem eléggé nyal a Fidesznek.
Aggerawayter 2009 okt. 26. - 21:35:06
(118/8852)
Apáti Tóth Katát, miért hanyagolják?
1/10
elizabeth 2009 okt. 21. - 08:53:58 1/10
(117/8852)
Bekapcsoltam a tv-t és azt hittem, hogy a HIRtv-t látom nagyon csodálkoztam, mert nálunk nem lehet fogni. Ki volt ez a riporter aki Orbánt interjuvolta? Én ha Betlen helyében lennék és ha lenne egy picike kis önérzetem, most mondanék fel.
1/10
ondok 2009 okt. 15. - 09:25:14 1/10 Előzmény rudirokka
(116/8852)
Az abaj ,hogy van egy a Hírés ÍEcho Tv és magyar nemzet által meghülyített jobboldali nem túl gondolkodó tömeg ,akiket szépen meg lehet lovagolni.És meg is lovagolja õket a Fidesz.Egyértelmû a jobboldal média túlsúlya,de a röhejes az ,és egyben jellemzõ a tárgyilagosságukra ,hogy még most isa baloldal médiatúlsúlyát szajkózzák.amíg az emberek nem látnak aszemüktõl ,addig reménytelen az ország helyzete.majd azt fgyeljétek meg ,ha ne adj isten a a hatalommániukus Orbán újra kormányra kerül ,milyen gyorsan romlik a gazdaság helyzete,a tõzsde mélyrepülésbe kezd,de majd rá lesz fogva az elõzõ kormányra, pedig a 270Ft körüli euró az jelenleg tény az nem a jelenlegi kormány miatt fog felmenni gyorsan 300ra minimum.A tömegek villámgyorsan megbánják a Fidesz hatalomra segítését ,és mindenki azt fogja mondani ,hogy õ bizony nem rájuk szavazott,kivéve egy kört ,amelyik fanatikus rajongó,azoknak nem lesz érdekes semmi.ja meg azokat ,akik szabadon lophatnak a húsosfazékból ,úgymint 98 után 4 évig.
rudirokka 2009 okt. 12. - 08:05:35
(115/8852)
Az jó, ha valakirõl véleményed van, de ahhoz,hogy érdemleges véleményt mondj elõbb meg kell hallgatni. Ha nem teszed, akkor csak egy elõítéletes BUCKALAKÓ vagy.
3/10
kgyuri0 2009 okt. 07. - 11:33:52 3/10
(114/8852)
Hát, tévedtem, a 76. hsz-ben, Bencsiket emlegettem, pedig Pálfi-G-re gondoltam.
Pofára sztem hasonlít a két jómadár.

Tévedtem továbbá, jelentõsebbet, részint BetlenJ-t illetõen részint Lakat-T-t illetõen

Itt is említették, és néhány helyen a neten is olvasható, hogy Lakat-T nem vállaklta el a Ma reggel fõszerkesztését.

Ezennel megpróbálom megkövetni.
Tényleg jellegzetes “fürdõsqrvás sipákolásával, “igyekvõ kappan” szerû kukorékolásával sok viccelõdés s sokszor jogos kritika és támadás okozója volt. Nos, ez az ember valóban nem ficeszes, van gerince, legalább is az érdeklõdõ külsõ szemlélõ számára ez “jön le”.
Másik csalódásom, volt iskolatársam, BetlenJ, igaza lett ondok fórumtársunknal, amikor nem hallgatott rám, s kitartott szigorú Betlen-kritikájában.
Tényleg immorális karriervadász. Õt nem zavarta a fölmerülhetõ szolidaritás elõzõ munkatársai felé, mint Lakatot.
Máris ott ragyog, mint az uritök a Ma reggel képernyõjén.
Két adalék ehhez máról:
1. BalsaiI (aki, mint a legellenszenvesebb MaDöF renegát: rosszabb LezsákSnél, SalamonLnél, de még DemeterE-nél is) így zár(hat)ta a jóllakott napközisként vigyorgó Betlennekl való beszélgetést: “Megoldjuk szerkesztõ úr, megoldjuk.”
(Arra a kérdésre ui, hogy ha az elsõ parlamenti ülésnapon eltörlik majd az ingatlanadót, ugyan mivel fogják pótolni a bevételkiesést)
Beszélgetés a régen látott KónyaI-vel a rendszerváltásról. Nosztalgia ide vagy oda, egyszerûen megengedhetetlen egy önmagára valamit is adó mûsorvezetõ számára, hogy valamilyen formában ne kérdezzen rá a reportalany véleményére a jelenlegi helyzetet illetõen. Ez Betlennek láthatóan eszébe sem jut, pedig ilyen szarvashibát aNap-tv egyetlen rettegett és gyûlölt mûsorvezetõje sem követett volna el.
Lehet fogadni, miért nem volt érdekes KónyaI ebbõl a szempontból.
Sztem BorosP-hez hasonlóan meglehet a saját különvéleménye Ficeszünk aljas, sunyi, magas szinten kártékony politikájáról nem lepne meg ha B az errõl hallgatást már elõzetesen megbeszélte volna vele, s persze Kónya úriemberként tartotta magát a semlegességhez, ellentétban a Nagyvezír esetéhez,amely Friderikusz könyvében olvasható(OV-rõl van szó).
2/10
toshiba321 2009 okt. 07. - 05:34:35 2/10
(113/8852)
nekem a nap tv sem jött be és nem néztem megmondom õszintén de úgyhogy ezt sem fogom nézni ugyanolyan sz..... mint az elõzõ és az azt megelõzõ mûsorok