Téma: Ma Reggel

3/10
kgyuri0 2009 szept. 29. - 11:09:44 3/10
(32/8852)
Nem azért mondom, de már megint engem igazolt az élet!
Hányszor de hányszor írtam, mondtam, hogy a jobboldaliság itt és most (jelenleg Magyarországon) egy fajta lelki betegség. Mindig le lettem ugatva, még olyanok is ellenem fordultak, akiktõl amúgy különben nem vártam volna.
Na, most tessék megnézni Kendy és Cece88 fórumtársak kecses összjátékát:

„Igazad van bárcsak megszûnne az is” nyilatkozza éleselméjûen Kendy kolléga, a 7i7 címû „ballibsi gyûlölet mûsorról”, hogy azt is le kellene „radírozni”, - gondoljatok bele, úgy amúgy milyen személyiségük lehet. Hát én nem szívesen akadnék össze ilyenekkel egy sötét éjszakai utcán.
Ilyen baloldalt aztán még nyomokban sem fordulhat elõ!
10/10
Kendy 2009 szept. 28. - 21:13:34 10/10
(31/8852)
Igazad van bárcsak megszûnne az is.
3/10
kgyuri0 2009 szept. 28. - 20:35:54 3/10
(30/8852)
Én abszolute világosan és precízen fejeztem ki magam legutóbb, próbálj rájönni az értelmére!

Egyébként valami érdemit és értelmest is szándékozol megosztani a fórum nyilvánossággal? Vagy csak hõbörögz?

Hogy jön ide a 7i7?
Ha azzal akarsz foglalkozni, van saját topicja!
Cece88 2009 szept. 28. - 20:23:45
(29/8852)
Te mirõl beszélsz??? Zsidózott bárki is??
Vagy szted a Heti Hetes az nem balos mûsor??
3/10
kgyuri0 2009 szept. 28. - 20:02:23 3/10
(28/8852)
Helyben vagyink! Megjöttek az ügyeletes antiszemiták!

Féreértés elkerülése végett, senki nem hülye, pontosan tudjuk, hogy a "ballibsi" a "bibsi" folyománya!
Vigyázzatok a szátokra!
3/10
kgyuri0 2009 szept. 28. - 20:00:13 3/10
(27/8852)
Te valamiboxoló vagy, akinek agyára ment a sport?!
Cece88 2009 szept. 28. - 19:19:59 Előzmény Kendy
(26/8852)
Már csak a heti hetes címû balibsi gyûlölet mûsort kéne leradírozni.
10/10
efzoltan 2009 szept. 28. - 19:10:36 10/10
(25/8852)
http://comment.blog.hu/2009/09/28/egy_hetvege_alatt_megvertek_gyarfast

"Egy hétvége alatt megverték Gyárfást"

"Az MTV egy hétvége alatt jobb mûsort dobott össze, mint amilyet Gyárfás, Lakat T és Verebes évtizedes rutinnal bármikor is képes lesz. Mert legyen bármilyen pazarló állami gépezet is az MTV, azért az egy televízió, a Napkelte pedig csak egy bartervállalkozás."

:)
1/10
fredi60 2009 szept. 28. - 16:15:29 1/10
(24/8852)
"Önmagában hírt csináltak azonban azzal, hogy megjelent a stúdióban Semjén Zsolt, a KDNP elnöke is. Ez azért volt érdekes fejlemény, mert a magyar jobboldal elfogultsággal vádolta a Nap-kelté-t, így 2006 õszén fideszes és KDNP-s politikusok bojkottot hirdettek ellene.

Ettõl a két párttól tehát nem is jelent meg senki ma reggelig a köztévé reggeli mûsorában, így közel három év után hangzott el újfent a "balliberális propaganda" kifejezés."

http://www.origo.hu/teve/20090928-elrajtolt-az-mtv-uj-reggeli-musora-ma-reggel.html
3/10
kgyuri0 2009 szept. 28. - 15:45:19 3/10
(23/8852)
No lám!

A szakértõ, akinek neve a mûsor közben ismerõs volt, de aztán nem ugrott be, PröhleGeregely, mint meglepetésemre kiderült, berlini nagykövet, egyébként az evangelikus egyház magyarországi (nem papi fõembere.
Mint ilyentõl, õszintén szólva több empatiát várnék tõle, de persze a tévé vezetõi, már az ATV vezetõi is régebben, de a Nap-TV vezetése is, meg BetlenJ, Verebes, LakatT is megleptek. Már volt szerencsém idézni egy másik fórumról: 10millió seggnyaló országa leszünk.
3/10
kgyuri0 2009 szept. 28. - 13:53:39 3/10
(22/8852)
FOLYT.
3. Kereszttûz fordítva: nem 3 kérdezõ kérdez egy politikust, hanem 1 kérdezõ 3 politológust.
Jaj, de nagyszerû! És milyen szellemes ötlet. Kissé zabolázza a renitens politológust, aki képes akár vitatkozni a szent tehénnel (inkább ökörrel) meg nyilván olcsóbb is, nem kell 3 kérdezõt fizetni.
A szent ökör ezesetben maga a nagy TõkéczkyLászló, õ már nem is pótficeszes, mint a hangyatojáseszû Semjén,
Nem, ez a kihízott seggfej a BayerBencsikLovas trió nagy szekundánsa még a hõsi idõkbõl, de kontrázott õ már HankissÁ CsermelyP BayerZs triónak is (DebreczeniJ végtelenül gusztustalan megtámadtatásakor) . Emlékszem egy cikkével õ kezdte meg a 7i7 mûsor minõsíthetetlenül durva hangú fikázását is, s mint ilyen, fõideológusként egyik felelõse a hazai közállapotok és közbeszéd minõsíthetelen züllesztésének, amivel a föltörekvõ magyar újfasizmus szálláscsinálója.
Ha Süvegesünk netán tudna is ellenevetni, nyilván nem szeretne kirúgódni) így hájfejünk elõvezeti összes demagógiáját arra nézve, hogy a Ficesz miért titkolja remek ötleteit, amellyel majd mgvalósítja nálunk a tejjel-mézzel folyót.
3. Apróság, de egy számomra (régrõl ismerõs, de már)ismeretlen nevû „szakértõvel beszélget Süvegesünk arról, hogy Merkel kancellár kereszténydemokrata-liberális koalícóval marad hatalmon, ilyen nálunk elképzelhetetlen, hogy lehet ez?
Szakértõ szerint a német szabaddemokraták különböznek a magyar liberálisoktól. Hoppá!
Ha én Szakértõ helyében lennék, úgy fejeztem volna ki, hogy a német és hazai viszonyok(pártok páronként) különbözõek. Ugyanis jól tudjuk (még szakértõk is tudhatják, hogy a magyar liberalizmus nem különbözik jobban a némettõl, mint a KDNP a német kerszténydemokratáktól, sõt megkockáztatom, hogy utóbbiak sokkal különbözõbbek.Persze, értem én, nem kell egy adódó ilyen kicsi alkalmat sem kihagyni, hogy belerúgjunk a földön fekvõ SzaDeSzbe, csak elõre, szakértõkém, Csak így, kisszerûen, pitiánerül, nemtelenül s sunyin, ahogy azt már jobboldalunkon szokás. Nem lepõdünk meg.

Visszatérve 1. Pozitív véleményemhez: Friderikusz élõ szóval mondta be a mûsorban a hátralévõ fontosabb programpontokat, ezzel rugalmasan valósította meg azt, amit az alul mutatott csík formálisan és rugalmatlanul, õ az elmúlt mûsorszámokról is adott összefoglalót, az is fontos, beharangozott beszélgetés miatt rákapcsolsz a mûsorra, de az már lement, hiába nézed végig a sok baromságot.
Szóval, nyomorult ficesznyikek, hiába is igyekeztek Friderikuszt majmolni.
Arról nem is beszélve, hogy Friderikusz gondolkodva is gondolkodásra késztetett, nna ettõl nem fáj fejetek, meghalnátok!
Végezetül, kedves ondok,fórumtársam!
Fogjuk mi még vállvetve visszasírni az általad kárhoztatott BetlenJ-t, mert, kedves barátaim, ez még csak rosszabb lesz!
3/10
kgyuri0 2009 szept. 28. - 13:47:25 3/10
(21/8852)
Megszüntették a Nap-keltét, ezt én nem helyeseltem, bár magam is sokat kritizáltam azt a mûsort, fõként az azt vezetõ egyéneket.
Így ezt, ami helyette indult, fokozott figyelemmel kisérem, igyekszem objektív maradni, bár ezt néhány fórumtárs nehezen fogja elhinni(CsengõZoli, évi100).
1. Jóhiszemûségemet egy pozitívummal való kezdéssel bizonyítom: Észrevettem, hogy egy csík húzódik a képernyõ alján a hátra lévõ mûsorszámok várható pontos kezdési idejével. Ez a nézõnek kijáró tiszteletadás. Friderikusztól származik, de õ intelligensebben csinálta, azért mégis üdvözlendõ.
2. Megjelent a Ficesz a mûsorban, SemjénZs eléggé undormányos képében. Ez a dióverõ pózna képében viruló, hangyatojásnyi aggyal rendelkezõ szentfazék senki (süvegesG-tõl aztán) háborítatlanul fröcsögte elõ álszent, hazug és ostobán, aljasul arrogáns rágalmait az ellenoldal lejáratására.
Egy költött példa a szokásos típusú nap-keltés hírre: „a miniszter(elnök)/kormányszóívõ bejelentette, hogy BajnaiG ma reggel 7óra30-kor kelt, Fidesz(szóvívõje)/SzíjártóP véleménye szerint ez hazugság, amellyel csak az emberekrõl akarnak egy újabb bõrt lehúzni, ez különben is az Átverés fölkelése lett volna, ami bizonyítja az alkalmatlan kormány tehetetlenségét, amely kormánynak mielõbb vissza kellene vonnia, és különben is mondjon le”
Ez elég primitív és nyögvenyelõsen mondvacsinált módja, a "kiegyensúlyozott hírközlésnek”, igaza is volt mindenkinek, aki kifogásolta, a jobbosoknak is, bár tõlük inkább imádott Nagyvezírük befolyásolását vártam volna, hogy a Ficesz ne bojkottálja az egyik jelentõs(mégis csak közszolgálati) mûsort.
De ez a suta igyekezet legalább jelzi, hogy a Nap-Kelte tisztában volt azzal, hogy lenne egy kiegyensúlyozotsági elvárás. A mostani agyrém kisérletet sem tesz semmi ilyesmire, magasról tojnak rá.
10/10
feeco 2009 szept. 28. - 09:42:22 10/10
(20/8852)
Igen, õk jól élnek.. Csak az ország nagy része hal éhen..
10/10
Kendy 2009 szept. 28. - 08:11:37 10/10
(19/8852)
Hála a jó égnek,hogy eltûnt a Napkelte!
Színvonaltalan,abszolut balliberális pártvéleményeket hápogó csõd volt!

Pl a Jam az Atv-n igaz ugyanúgy ballib mûsor de sokkal színvonalasabban csinálják.

Remélem sosem lesz Gyárfás bandája képernyõn egyik csatornán sem!
Eltûnhetne a balfenéken!
Örökre!!!!!
s.palffy 2009 szept. 27. - 21:39:47
(18/8852)
Na igen az öszödi beszéd abbol is csak két mondatott jegyeztetek meg a mondanivalóját azt meg se értettétek,ilyen alapon érdemes volt kilopatni legalább van a jobboldalnak mit mondani.A napkelte meg már totál jobboldali volt, nem véletlenül állitották félre a profi riportereket,még valami cikit találnának kérdezni.A T Kata szépen tudta a pilláit rezegtetni meg nagyon tudott fidesz álványként szerepelni.Szisztematikussan átvették a hatalmat..Mindenhol mindenre ráteszitek a kezeteket.Csak szeretnétek ha meghalna az mszp 2006-ban is temettétek:)))Akit temetnek sokáig és jól él:)))
10/10
pupac80 2009 szept. 27. - 17:59:29 10/10
(17/8852)
A Ma Reggel fõbb témái
2009 szeptember 28., hétfõ:

*Éhezõ gyermekek - Szabó Endre elnök, Nagycsaládosok Országos Szövetsége

*Sztrájkkészültségben a VDSZSZ: elbocsátások, szárnyvonal-felszámolások, MÁV-megvonások. Vendég: Halasi Zoltán
*Újra itt a támogatott lakáshitel. Vendég: Csider László, Önkormányzati Minisztérium, lakásügyi fõosztályvezetõ
*Roma gyakornokok és hivatalnokok a közigazgatásban. Vendég Teleki László államtitkár
*Bujtor Istvánra emlékezik Kulcsár Gyõzõ
*Németország órákkal a választás után - elemzés Prõhle Gergellyel

(Forrás:www.mtv.hu)
10/10
pupac80 2009 szept. 27. - 17:52:13 10/10 Előzmény kacsamalyom
(16/8852)
Így van, a Napkelte mindig is az MSZP szócsöve volt. Örülök,hogy ezentúl nem így lesz... Az MSZP meghalt. Má "Õszöd" elõtt ...
Szabó László Oszkár 2009 szept. 27. - 10:56:40 Előzmény hugi1947
(15/8852)
hugi! nincs igazad,párt müsor volt,és végre elnémúl!Kinek hiányzik a Lendvai,hetente legalább egyszer? Vezérvonala volt a "párt" politikájának ajnározása.
andatti 2009 szept. 26. - 20:08:05
(14/8852)
Ma Magyarországon nincs olyan hírmûsor, ami pártatlan lenne, és ez a napkeltére sem volt igaz. Én csak hétvégén szerettem nézni, mert akkor nem politizáltak, igaz akkor meg az volt gáz, hogy sokszor többet beszélt a riporter, mint a riportalany. De hétköznap, ha nagynéha néztem akkor is többet beszélt a riporter mindig... Pedig az alap egy médiaiskolában, hogy ezt tanítják meg elsõnek. Mert a nézõ sosem a kérdezõre kíváncsi, hanem a válaszra. Ha normális, rövid, érthetõ a kérdés...
Summa, summárum nagyon kevesen értenek ehhez a szakmához. Kíváncsi leszek milyen riporterek, mûsorvezetõk lesznek benne, mert azt itt se írták még meg...
hugi1947 2009 szept. 26. - 18:59:52
(13/8852)
Szerinted mi abban a "baloldali" mûsor - amikor pl. a gázár csökkenésrõl adnak hírt 10 másodpercben, utána 10 percig azt lehet hallani, hogy a Fidesz miért tartja ezt szemétségnek?