Téma: Ma Reggel

offtopic
vénasszonyok -nyara 2012 júl. 18. - 09:55:19
(8372/8852)
Úgy tudom Mongóliában bujkál a tatárjárás egyik felelõse. Követeljük a mongol kormánytól a kiadatását! Több szemtanú szerint háborús bûnöket követett el az úr 1241-es esztendejében Magyarországon.
vénasszonyok -nyara 2012 júl. 18. - 09:46:20
(8371/8852)
offtopic
-csengõzoli-- 2012 júl. 18. - 09:06:36 Előzmény Seven7Crown
(8370/8852)
A kérdés az, hogy Gyurcsányék keresték-e? Ha nálunk találtak rá, akkor 2006 után lehetett nálunk. Egy szót nem hallot unk rôla a Náci bujtató Gyurcsányék alatt.ha most 97 éves, akkor 2006-ban 91 volt. Gondolhatod mennyire cselesen menekülhetett... kb felült az elsõ gépre, ami hazajött. Biztos baromi nagy munka lett volna utánajárni hova repült Kanadából...
2/10
offtopic
meszag 2012 júl. 18. - 06:29:11 2/10 Előzmény kõmacska
(8369/8852)
pusztán udvariasságból válaszoltam, de megint olyan témát boncolgatsz, ami nem érdekel. Jézus nekem mese, elmondtam sokszor, te nyugodtan féld. Biztos jobb lenne, ha õ lenne a gondolataimban, mert akkor a mai valóság nem érintene. :)orbán meg egyáltalán nem érdekelne, ha az ostoba dölyfösségével nem rongálná tovább az ország helyzetét, ha otthon a családját sanyargatná, és nem az embereket
olahmiki1959 2012 júl. 18. - 06:07:30
(8368/8852)
"Azért vicces fú vagy ,hogy azért a Moszad a felelõs hogy Polt péterék helyett egy napilapnak kellett megtalálni Csatáryt:)"

Egy szóval sem mondtam, hogy a Moszad a felelõs, csak megkérdeztem, hogy hol voltak, és mit csináltak.
Az viszont igaz, hogy Kanada felelõssége elvitathatatlan, mert ahelyett, hogy egy náci háborús bûnöst azonnal letartóztattak volna, kiutasították az országból.
Ami példátlan.

Jó lenne, ha a dolgokat egy kissé árnyaltabban próbálnád látni, és mindenkinek a felelõsségét felismerni egy ügyben, nem csak azokét, akik neked nem tetszenek.
1997-ben Orbánék még sehol nem voltak, és igenis, az elmúlt nyolc évben a baloldali kormányok nem csináltak semmit, pedig megtehették volna, sõt, a közvélemény sem tudott arról, hogy egy Csatáry nevû ember nálunk bujkál.
offtopic
kõmacska 2012 júl. 18. - 01:55:28
(8367/8852)
http://www.hatalyonkivul.hu/daniel-peter-allitja-elhagyja-az-orszagot
Dániel Péter állítja: elhagyja az országot

"El lehet menni." (Gyurcsány Ferenc)
http://www.youtube.com/watch?v=nNPnQJUuAyc

http://mandiner.hu/cikk/20120711_karsai_zuroff_megelhetesi_nacivadasz
Karsai László: Zuroff egy megélhetési nácivadász
danton-b 2012 júl. 18. - 00:05:56
(8366/8852)
Azért vicces fú vagy ,hogy azért a Moszad a felelõs hogy Polt péterék helyett egy napilapnak kellett megtalálni Csatáryt:)Hiányolom Gyurcsány sulykolását is ,ja bocs csengõnél ez már megvót.
danton-b 2012 júl. 18. - 00:03:15
(8365/8852)
Bajuszkirály Kövér nagy garral kijelentette,hogy Nyirõ temetésének az az akadálya ,hogy az RMDSZ ben nem tudnak kitölteni egy ûrlapot.megkérdezték errõl az illetékes RMDSZ vezetõt,aki elmondta hogy mióta belementek hogy egy nagyobb rangú hivatal,Kövér hivatala átvegye az intézését,amelyik sajnos politikát vitt egy kegyeleti dologba,hiba hiba hátán történt,pl Nyirõ nevét Kövér fõmegbizottja Hosé Nyirõ-nek írta ,holott minden hülye tudja hogy nevet nem szokás lefordítani kivéve Kövéréket.
Nos ismerõs fidesz módszer ez, hogy amit másra kenegetnek az rájuk tökéletesen igaz.Így van ez azzal akorábbi vádjukkal is hogy "a szocik szétlopták az országot".mert amostani szétlopás az igazi ,az elõzõ nagyrésze nyálverés volt.
olahmiki1959 2012 júl. 18. - 00:01:19 Előzmény Seven7Crown
(8364/8852)
"A kanadai hatóságok 1995-ben találták meg, mivel a legkeresettebb nácik listáján szerepel, és így a kõrözött személynek számít!
Az ország, a kassaiaktól kért segítséget a vád elõkészítésében, és 1997-ben kiutasították az országból, de Csatáry akkor viszont hirtelen eltûnt, és nem találtak rá sehol!"

Most nem érdekel a helyesírás, ennél sokkal fontosabb dologról van szó.

A kanadaiak 1997-ben kiutasították az országból??? Egy olyan embert, aki a legkeresettebb náci háborús bûnösök listáján szerepelt???
Miért nem fogták el?
Mi az, hogy Csatáry akkor viszont hirtelen eltûnt, és nem találtak rá sehol?

Tételezzük fel, hogy az akkor már 82! éves öregember át tudta verni a hatóságokat, nevet változtatott, és eltûnt. (Én teljesen életszerûtlennek tartom a dolgot).

Tessék mondani, a Moszad, amely tudtommal a világ leghatékonyabb titkosszolgálata, - és ezt most abszolút elismerõen mondom, - hol volt ekkor? Pont õk, akik mindenkit megtalálnak, akit akarnak, megtalálták az 1972-es müncheni olimpia palesztin terroristáit, és sorban levadászták õket, megtalálták annak idején Dél-Amerikában Eichmannt, és visszavitték Izraelbe, hogy bíróság elé álljon, sõt, még a 90-es évek elején, amikor valakik kirabolták a Dohány-utcai zsinagógát, és milliárdos értékek tûntek el, õk segítettek a magyar rendõrségnek, és néhány hét alatt meglett minden hiánytalanul, õk mit csináltak?

Ha Kanada elkövetett egy ilyen kapitális hibát, hogy nem tartóztatta le azonnal Csatáryt, sõt, KIUTASÍTOTTA az országból, - ez akkora baromság, hogy a hajam égnek áll, mert nem akarom elhinni, hogy megtörténhetett, - akkor mirõl beszélünk?
Kanadát, és a vezetõit is nácibarátnak nevezitek ezután?...Nem hiszem.

Pedig õk aztán bõven rászolgálnának a hülyeségükkel.
Seven7Crown 2012 júl. 17. - 23:52:34
(8363/8852)
Kifelejtetted, hogy: Ámen!

Jó éjszakát!:)
danton-b 2012 júl. 17. - 23:38:12
(8362/8852)
Hol van errõl statisztika hogy pl azsebtolvajok hány százaléka cigány.Szerintem sehol ,mert az törvénysértés lenne.ennek ellenére ti és elvtársaid gátlástalanul terjesztitek ,hogy ám ez speciális cigány bûn.Én pl ismertem magyar erdõtolvajokat is ,fairtókat és fémlopó is van bõven magyar is.namármost a szegény ember nem tud milliárdokat lopni mint a Közgép tulajdonosai pl vagy az adómból a híveknek visszaosztott suskához sem fér hozzá ,tehát mire fel vháborogtok.én meg erre azt mondom ,hogy afehérgalléros bûnözés amagyar bûnözõk speciális bûnelkövetése .melyi a rosszabb?Csak ahülye emberek próbálkoznak ebbõl is fajelméleteket gyártani.persze hogy egy alacsony ember nem tud bemászni magas ablakon lopni ,de ebbõl csak ahülye mondja rá, hogy az ablakon való betörés az a magas emberek bûnözése.Érted már? Nem ez alényeg ,aki mégis az etnikumra koncentrál az beteg ill náci mentalitású sajnos.
offtopic
kõmacska 2012 júl. 17. - 23:32:36
(8361/8852)
tökmindegy, de ez a vallomás nem életszerû. http://www.delmagyar.hu/belfold_hirek/reszletes_beismero_vallomast_tett_p_laszlo_-_video_pecsrol/2289431/ ez az ügy megint olyan, aminek a "megoldása" ezer sebbõl vérzik.
danton-b 2012 júl. 17. - 23:30:48
(8360/8852)
Ja pl nyilas antiszemita giccsirókból akarnak mártírt faragni ,és ezzel kivívják a világ útálatát.Erjed ez az egész poshadt klíma ,aminek törvényszerû mozzanata ennek a nácinak a bujtatása is.
danton-b 2012 júl. 17. - 23:27:45
(8359/8852)
És akkor még mindig meg sem közelíti vele a ti gyurcsányozásotokat,ráadásul míg Gyurcsánynál mindez alaptalan ,addig Orbán rászolgált.
Seven7Crown 2012 júl. 17. - 23:27:05
(8358/8852)
Elég a politika eliten végignézni, és nem nehéz levonni a következtetést, hogy miért pont õk a háborús bûnös H. Miklós legnagyobb támogatói!
Arról nem is beszélve, hogy ezt az imádatot, magyarokba is beleakarják kódolni!
Seven7Crown 2012 júl. 17. - 23:20:22
(8357/8852)
Csengõnek segítséget kéne kérnie, ha már leül a gép elé!
Talán akkor nem dõlne belõle a hülyeség!
danton-b 2012 júl. 17. - 23:18:13
(8356/8852)
Ja és nem is tudtam hogy a sok gyerek az torz családszerkezetet jelent:) Éppern most ösztökéli pl Orbán vezér anyugdíjak elvonásával a kevés gyerekes családokat atöbb gyerekre .vagy acigánygyerek az netán felesleges?Esetleg vigyük õket Auschvitzba ? nagyon buta vagy.
Seven7Crown 2012 júl. 17. - 23:15:37
(8355/8852)
Nehéz egy olyan embernek falazni 2006-tól 2010-ig, akit nemzetközi körözése ellen nem találnak!
Viszont most a Simon Wiesenthal Intézet végre kézre kerítették 2011-ben, de a miniszterelnökünket már nem a demokratikus Gyurcsánynak, hanem a szélsõséges nézeteirõl hírhedt Orbánnak híják!
De ha már számokkal játszunk, akkor Orbán is menedéket nyújthatott neki 1998 és 2002 között, mivel akkor éppen õ volt hatalmon, és ez a náci, pont 1997 végén tûnt el!
danton-b 2012 júl. 17. - 23:08:16
(8354/8852)
Navégre neked is egy kis sikerélmény:)Bár szerint ema túrós kajának sincs sok köze a franciakártyához,osztán mégis kõrözött.Éshamár szóba került miért két "kk" valakire pikkelni és miért nem treffelni?
offtopic
kõmacska 2012 júl. 17. - 23:01:31
(8353/8852)
"így a kõrözött személynek számít!"
http://www.wiselady.hu/2009/03/korozott-bolcs-asszony-modra.html#axzz20um5aOV6
http://www.derchef.hu/2009-09/korozott-vs-korozott
http://www.nosalty.hu/recept/korozott-7
http://www.harmonet.hu/asztalra/17487-korozott,-ahogy-a-ferjem-szereti.html
http://www.serpenyo.hu/recept/korozott/1510
stb.
Tudod, Magyarországon a "kõrözött" szón paprikás tejfölös túrót értenek. Bár szabályosan rövid ö-vel kellene írni, de sokan hosszú õ-vel írják, szóval ez az írásmód eléggé elterjedt. Viszont mindig túrót gondolnak mögé és nem embert.
Ha nem is érzed magad magyarnak, azért tanulj meg magyarul.