Téma: Ma Reggel

offtopic
pozsizsuzsi 2010 márc. 26. - 13:09:33
(1152/8852)
Ha nem lennék világos: Nekem nincsenek hipotéziseim az üggyel kapcsolatban. Informátoraim sincsenek. A névtelen olvasói levelek meg annyit érnek, amennyit.
offtopic
pozsizsuzsi 2010 márc. 26. - 13:05:25
(1151/8852)
Ez aztán az érvelés. Bravo.
De, mivel ez a te hipotézised, igazold te, úgy illenék, nem?
offtopic
kagylóhéj 2010 márc. 26. - 13:01:33
(1150/8852)
1. nem ismerem a szerzõk nevét, mivel olvasói levelek.
2. ha számodra ez illogikus, úgy a tudományosság alapszabályát alkalmazd, a verifikációt: azaz igazold kísérletileg a rendõri verziót. Mivel csak az fogadható el igaznak, ami megismtételhetõ. És ha végigcsináltad, gratulálhatsz önmagadnak, hogy sikeresen igazoltad a hipotézis helyességét.
offtopic
pozsizsuzsi 2010 márc. 26. - 12:45:02
(1149/8852)
Honnan szeded az információidat? Ki van az idézõjelek között?
2/10
offtopic
meszag 2010 márc. 26. - 12:40:53 2/10
(1148/8852)
Aranyom. Pffffffff
2/10
offtopic
meszag 2010 márc. 26. - 12:40:09 2/10
(1147/8852)
Nem járok oda, csak szerintem ott is jó néven vennék ezt a részletezõ leírást.
offtopic
kagylóhéj 2010 márc. 26. - 12:39:53
(1146/8852)
Igen, és azt is tartsd meg, amit errõl az esetrõl gondolsz.
Már bemutatattál egy agyi nullszaldót, úgy látom, most bõszen ismétled önmagad.
fõzz, úgy tán okosodsz.
offtopic
kagylóhéj 2010 márc. 26. - 12:37:18
(1145/8852)
én pedig arra, hogy ez VALÓSÁG. MEGTÖRTÉNT. Ez itt nem filmes topic, hanem a híreké. Te vagy eltévedve, menj vissza a vacsoracsatádba.
De tényleg ne fárassz tovább, by.
2/10
offtopic
meszag 2010 márc. 26. - 12:35:59 2/10
(1144/8852)
Megtartom magamnak mit gondolok rólad.
2/10
offtopic
meszag 2010 márc. 26. - 12:34:35 2/10
(1143/8852)
Arra próbáltam felhíni a figyelmed, hogy ez nem horror topic. Hiába...
offtopic
kagylóhéj 2010 márc. 26. - 12:34:26
(1142/8852)
ja és dolgom van, mivel pedig te pedig csak egy unalmas, buta és fecsegõ liba vagy, így búcsúzom.
offtopic
kagylóhéj 2010 márc. 26. - 12:31:00
(1141/8852)
1. akkor szörnyülködj
2. légy tisztességtudó - ez tragédia, a nyelvedet tartsd a szádon belül
3. és nem mese ez gyermek
2/10
offtopic
meszag 2010 márc. 26. - 12:28:13 2/10
(1140/8852)
NEm kedvelema horrort
offtopic
kagylóhéj 2010 márc. 26. - 12:25:10
(1139/8852)
olvasd el itt többször.
2/10
offtopic
meszag 2010 márc. 26. - 12:22:22 2/10
(1138/8852)
Te másold ezt át oda
offtopic
kagylóhéj 2010 márc. 26. - 12:21:13
(1137/8852)
majd hívj meg rá, kíváncsi vagyok, sikerül-e.
2/10
offtopic
meszag 2010 márc. 26. - 12:00:12 2/10
(1136/8852)
Meg lehetne ezt ismételni a vacsoracsatában is pl.. :P
offtopic
kagylóhéj 2010 márc. 26. - 11:54:09
(1135/8852)
Nem pusztán lélektani, hanem egyszerûen fizikai okokbók is képtelenség a történet:

"Mint azt mindannyian tudjuk szörnyû tragédia történt Tényõn, ahol egy család, két kislány, és az õ szüleik vérbefagyott holttestét fedezte fel egy hozzájuk látogató rokon. A rendõrség nagy erõkkel a helyszínre vonult, azt lezárta, majd hosszas és alaposnak tûnõ helyszíni szemle után egy sajtótájékoztatón nyilvánosságra hozta a borzalmas történetet. A történet negatív hõse az édesapa, aki megölte családját, utána pedig önmaga ellen fordult.

A rendõrségi jelentés logikusnak látszik, de néhány dolog azért már akkor feltûnt. Mûszaki ember lévén nekem nehezen hihetõ az, hogy egy felvágott erû, többszörösen mellkason szúrt ember hogy a fenében tud beindítani egy benzinmotoros láncfûrészt, illetve apaként, férjként nem tudom elképzelni azt az elmeállapotot, amiben végzetes támadást indítok azok ellen, akik az én világom központjai. Értelmiségi, tisztes anyagi és egyéb egzisztenciális körülmények között élõ magyar családról van szó.

De kezdjük a fûrésznél. Akinek már volt szerencséje ilyen masinériához, az tudja, hogy az indítás nem egy "megnyomokegygombot" mûvelet, hanem ezeknek a gépeknek az indítása bizonyos sorrendiséget ír elõ. Nevezetesen bekapcsol (típusa válogatja), láncfék kiold, "szívató" ráad, majd berántás, akár többször is, ha szükséges. Ezt én nem tudom elhinni egy olyan emberrõl, akinek a csuklóján az erek (ne adj' Isten az inak egy része is) átvágva, onnan erõsen vérzik, többszörös mellkas-szúrástól sérültek a mellizmok és talán a beljebb lévõ nemesebb szervek is. A benzinmotor úgynevezett "berántása" bizony férfimunka, ráadásul nem mindegy mit mikor csinál az ember. Amikor pedig beindult, azt bizony kemény kézzel tartani is kell.

Ide társul a mai napon tudomásomra jutott információ, miszerint a rendõrség felülrõl "szájzárat" kapott, és ragaszkodnia kell a családapa ámokfutását felvázoló sztorihoz...az elkövetõ(k) személyére(eire) utaló adatokat fû alatt kell tartani....

Az informátorom szerint a rendõrök találtak idegen lábnyomokat a házban (nem a gyilkosságok felfedezõjének nyomait), és még a zsaruk szerint is életszerûtlen az érfelvágós, késsel többször mellbeszúrós, láncfûrészes öngyilkosság. Az, hogy nem volt behatolási nyom a házon, az csak azért lehetett, mert a garázsajtó nem volt becsukva és ezen keresztül az elkövetõk bejuthattak, illetve amikor elhagyták az épületet, a garázsajtót lecsukva, az automatikusan bezáródott. Így valóban azt a látszatot kelthette a helyszín, hogy az tette, aki nagy valószínûséggel eleve benn tartózkodott, ugyanis a bejárati ajtók be voltak zárva és belül himbálózott a kulcs is. Ehhez jön még a nem publikált láncfûrésztõl eredeztethetõ sérülés az apa lábán.

Mindezek fényében pedig fura, hogy a héten mennyi családja ellen forduló egyénrõl olvashatunk az újságokban és a neten is, illetve a rádió, televízió is megszaporította ezen esetek számát, kül- és belföldieket, múltban és napjainkban történteket egyaránt.

Amennyiben ez így történt és történik most is (elhallgatás), ez hihetetlenül pimasz cinizmus a (háttér)hatalom részérõl. Egyrészt szabadlábon van(nak) az elkövetõ(k), veszélyt jelentve bárkire, másrészt ez az összekacsintás kegyeletsértõ... "

"Most beszéltem egy sebész ismerõsömmel, aki elmondta, hogy a kórházukban dolgozó patológus kollégáival kielemezték a tényõi híreket és a következõkre jutottak: Tételezzük fel, hogy egy ember képes baltával kiirtani két kislányát és feleségét, tehát elborult az elméje. Ebben az esetben az még elképzelhetõ, hogy többször mellkason szúrja magát, az is elképzelhetõ, hogy ezek után felvágja a csuklóján az ereket, de amirõl ezek után szólnak a hírek, az elképzelhetetlen.

Amennyiben valaki többször mellkason szúrta magát az nem fog vigyázni, mikor az ereit vágja föl, bizonyosan megsérti a csuklóját mozgató izmokat és inakat is. Az elképzelhetõ, hogy nem érzi a fájdalmat, mert a szervezet által beindított vészreakciók blokkolják a fájdalomérzetet, de az elképzelhetetlen, hogy ezek után beindít egy benzinmotoros fûrészt.

A fûrész beindításához nemcsak egy meghatározott mûveleti sorrendet kell betartania, de az átvágott izmokkal, inakkal lehetetlen megtartani a berántáshoz. Arról nem is beszélve, hogy a vér minden bizonnyal ráfolyna a fûrészre, síkossá téve azt.

Ez akkor is megnehezítené a berántást, ha nem lenne sérült a keze. A továbbiakban vázol események pedig a teljes képtelenség határát igen csak átlépik. A rendõrség szerint a motorosfûrésszel elõször elvágta a lábát, majd fejéhez emelte de a koponyáját nem tudta átfûrészelni, de ezek után van annyi ereje, hogy elvágja vele saját torkát. Akik láttak már láncfûrésszel okozott lábsebeket, azok tudják, hogy iszonyatos roncsolást végez. Láb bármely részét találja el szinte bizonyosan a földre kerül a sérült.

Itt a hivatalos verzió szerint szét akarta fûrészelni a fejét, majd végül a torkát sikerült felvágnia.

Az orvosok véleménye szerint, a hírekben közölt információk alapján egyértelmûen kijelenthetõ, hogy az ÖNKEZÛSÉG KIZÁRHATÓ!!!"
CsengoZoli 2010 márc. 26. - 11:51:01
(1134/8852)
Fredikém,ezekkel a hozzászólásaiddal te viselkedsz úgy,mint egy óvodás :)
Miért baj az,ha valakinek van egy hobbija és örül egy real meznek?
De mondjuk igazad van, a nyugdíjasokkal éneklõ Mesterházy, aki a Hajdú Péter féle frizbiben mûszakállakat próbálgat sokkal jobb!
2/10
offtopic
meszag 2010 márc. 26. - 10:00:54 2/10
(1133/8852)
HOgy hogy nem magyarokét gyûjti???? Fel vagyok háborodva! :D
1/10
offtopic
fredi60 2010 márc. 26. - 09:25:49 1/10
(1132/8852)
Röhej. A vitézlõ tábornok úgy viselkedik, mint valami óvodás. :)
"a kampány eddigi legnagyobb zsákmányai".
Kár, hogy a választások után az ország lesz a mégnagyobb zsákmánya. :(

Christiano Rondaldo és Iker Casillas, a spanyol Real Madrid futballistái által dediktált mezekkel büszkélkedik Facebook-oldalán Orbán Viktor, a Fidesz elnöke. Orbán azt írja: a személyesen neki dedikált mezek a kampány eddigi legnagyobb zsákmányai.
http://www.origo.hu/itthon/valasztas2010/kampanynaplo/20100326-c-ronaldo-mezevel-buszkelkedik-orban.html
1/10
offtopic
fredi60 2010 márc. 26. - 09:17:34 1/10
(1131/8852)
Az Országos Választási Bizottság szerint jogsértõ volt, hogy a Fidesz elnöke kedden elment a zuglói zeneiskolába, és ott a tanulók elõtt beszélt.

http://www.origo.hu/itthon/valasztas2010/kampanynaplo/komment/20100326-ovb-jogserto-volt-orban-zugloi-iskolalatogatasa.html
3/10
offtopic
kgyuri0 2010 márc. 25. - 18:11:19 3/10
(1130/8852)
Bár megértettem, hogy mi nem beszélgetünk, nem is akarnék veled ilyen vonatkozásban ujjat húzni.
Mivel azonban láthatólag átvetted a topikot.
Annyit meg kell jegyeznem, hogy tárgyi tudásod(inkább tájékozottságod) meglepõ, föltehetõleg valami szakember vagy(szakembere a pszychének). De, mint ha a tudományod ráment volna a fejedre.
offtopic
kagylóhéj 2010 márc. 25. - 17:09:02
(1129/8852)
Még valamit megjegyzek, ami számomra nyomasztóan következik az eddigiekbõl:
a rendõrség elképesztõen egyértelmû, annak ellenére, hogy
a. egyáltalán nem nyomoznak
b. az állításaik józan paraszti ésszel nézve egyértelmû és átlátszó hazugságok
Ebbõl az következik, hogy úgy tûnik, egyetlen céljuk van, az ügyet azonnal lezárni. Minél kevesebbet kérdezni, minél kevesebb adatot, nyomot rögzíteni, minél hamarabb mindent elfelejteni, titkosítani. Még csak esélyt sem adnak annak a feltételezésnek, hogy mi van, ha mégis kivégezték õket? Pedig a jelek egyértelmûen erre mutatnak, és szánalmasnak tûnik a rendõrök sumákolása.
Ebbõl pedig az következik, hogy a rendõri vezetõk pontosan tudják, kik a tettesek. Tökéletesen biztosak benne, egyértelmûen be tudják azonosítani, kérdezniük, nyomozniuk sem kell; számukra minden világos.
Merthogy ugye rögtön felmerül, hogy vizsgálni kellene Kolos és Virág munkájából eredõ esetlegeges leszámolásokat, esetleges alvilági megrendeléseket stb....meg kellene vizsgálni, milyen projekteken dolgoztak, mi van a számítógépeken rögzítve, az összes iratot, tervet, megbízókat stb. mindent aprólékosan feltárni.....ez nagyon hosszú ideig tartana.

Ha mindezt nem teszik meg, abból csak egy következik: abszolút tisztában vannak vele, mi történt, ki követte el, és úgy gondolják, jobb, ha õk maguk minél távolabb maradnak, minél kevesebbet tudnak, inkább bele sem ártják magukat, nem is akarják tudni a részleteket, nmert a tudás számukra is életveszélyes volna.

Tehát a homokba dugják a fejüket, elbújnak, hátha megússzák, hogy belekeveredjenek. Eltitkolják, amit tudnak, sõt elhazudják, az se érdekli õket, hogy a civil társadalom számára még inkább gyûlöletessé válnak ezzel.

Csak éppen arra nem gondolnak, és ez az, ami nagyon nem tetszik, ami felháborító: hogy a hazugság soha nem ment meg. Ha õk maguk rettegnek (mert mi mással lehetne magyarázni a kapkodást), akor olyan valós veszélyt titkolnak el, amiek az egész társadalmat kiteszik. Mert ha nem tudunk egy veszélyrõl, akkor nem is védekezünk ellene, mert nem számítunk rá.

És ez még akkor is igaz, ha Kolos tényleg hirtelen megõrült. Mert akkor épp azért kellene az esetet a legapróbb részletekig, a leggondosabban, akadémiai szinten elemezni, és nagyon komoly szaktudományos publikációkat írni belõle, sokat-sokat, mert ez forradalmasítaná az elmekórtan, a pszichiátria és pszichológia tudományát: kötelességük volna mindenkit felkészíteni erre a veszélyre hogy bárki képes egyik pillanatról a másikra, minden elõzetes jel, súlyosan demens leépülés vagy elõrehaladott skizofrénia nélkül is vérengzõ õrültté válni. Sõt ezt a veszélyt az egész emberiséggel közölni kellene, hogy mindenki tudja és számítson rá, hogy a legapróbb jelbõl is következtethessen, hogy a gyerekek reggeli után meneküljenek, nehogy az apjuk/anyjuk átvágja a torkukat (miközben még szájukban a falat). Ez fontos! Igenis, akadémiai tanulmányok, nemzetközi konferenciák kellenek róla.
Az egész világ ki van téve annak a veszélynek, hogy reggel felkeljen. Tudnia kell mindenkinek, hogy a reggelizés közveszélyes állapotot idézhet elõ. Mert azonnal, nagyon sürgõsen farmakológiai kutatásokat is kell indítani a reggelizés veszélyének elhárítására. Minden étkezés elõtt beveendõ dilibogyókat kell kifejleszteni, ami megakadályozza az evés utáni õrjöngõ mészárlásokat. És különben meg ki tudja...ha meg nem eszünk, akkor tán kannibálokká válnánk. Szóval sürgõsen ki kell találni valamit az emberi psziché beszabályozására, ha az ennyire kiszámíthatatlanul mûködik.
Azt a problémát nem tudom, mivel lehetne elhárítani, hogy még dolgozni is kell, a számlákat fizetni, neadjisten lakásrészleteket is, mert ha ez máris elegendõ ok az egész család lemészárlására, akkor minimum kötelezõvé kéne tenni a marihuána fogyasztását, és azt megbüntetni, aki elmulasztja.
Mert ha szedatív szerek nélkül még a legnormálisabb és legangyalibb ember is megõrül, akkor nyilvánvalóan muszáj volna az agymûködést állandó kontroll alatt tartani,, folyamatosan szabályozni. Mondjuk minden reggel megmérni az neurotranszmitterek arányát, és ahhoz képest növelni vagy csökkenteni a szerotonin, dopamin, etcetera szintet.

Egyszóval: tudni akarom, mi az, amivel a hekusok nem mernek foglalkozni? Hadd féljek én is velük. Hadd tudjam, honnan fenyeget a veszély. Ha az elmémbõl, akkor azzal akarok tisztában lenni. Ha kívülrõl, akkor pedig azzal.
Rahel 2010 márc. 25. - 15:28:46 Előzmény ondok
(1128/8852)
-Ja, mint az én szerénységem is szép lenne, csak nincs mire!!:))
Rahel 2010 márc. 25. - 15:23:49 Előzmény filiszteus
(1127/8852)
-"Kívánok mindenkinek kirekesztésmentes, nyugodalmas jó éjszakát, a MOSZAD is aluszik már, álmában gyilkolászik picit, aludj el szépen .kis.Fatah!!!:)))"
Grafitti 2010 márc. 25. - 14:52:03 Előzmény idlosza
(1126/8852)
-Akkor pusszantlak!!:)))))
offtopic
kagylóhéj 2010 márc. 25. - 13:16:08
(1125/8852)
Még egyre lennék kíváncsi. Mivel a tényõiek meg vannak gyõzõdve, hogy ez gyilkosság volt (állítólag láttak is valami gyanús alakot), és félnek, hogy visszatér; vajon a család nem fél ettõl? Vajon õszintén hisznek a rendõrség öngyilkosság-verziójában, vagy rettegnek, azért nem ellenkeznek?
offtopic
kagylóhéj 2010 márc. 25. - 12:25:40
(1124/8852)
Lehet, hogy az elkövetõk nem is akarták öngyilkosságnak beállítani az esetet, csupán kellõen brutálisnak, minél véresebbnek, direkt megfélemlítésként: aki beleköp a levesükbe, az családostul így jár, még a gyerekeket sem kímélik. Ez valamiféle pszichológiai hadviselés. És a rendõrség kellõen be is ijedt, iszonyatosan kapkod és kamuzik.
offtopic
kagylóhéj 2010 márc. 25. - 12:01:26
(1123/8852)
1. az boncolás szerint nem volt a gyomrukban étel, csak nyák. Nahát....mennyire csodálkozom....de hogy a rendõrök nem csodálkoznak ezen, az mégiscsak fura....
2. ennek ellenére a rendõrség befejezettnek tekinti a helyszíni szemlét, átadta a házat a családnak. Holott, ha komolyan gondolnák a kiterjesztett öngyilkosság meséjét, most klinikai és kriminológiai pszichiáterek egész csapatát kellene oda küldeniük (a rendõrségen belül sok pszichológus dolgozik); vagy akár egyetemi kutatókat is, akik hónapokon keresztül tüzetesen átvizsgálnák az utolsó cetlit is, a számítógépeket, a fotókat, a gyerekek rajzait, a számlákat, a ház színhasználatát és bármit, ami elõjel lehetett; azán vaskos tanulányköteteket írnának arról, hogyan kattanhat be valaki ilyen hirtelen és ennyire brutálisan, hiszen ez vlágszenzáció, ilyen még soha sehol nem fordult elõ, tehát ezzel nagyon komolyan szolgálnák az egész emberiség számára a lélektani kutatásokat, a preventív megelõzést....nemzetközi publikációkban, konferenciákon kellene részletesen elemezni az esetet.
A pszichológus, akit Kolos felkeresett, azt mondta, õ nem tud semmit állítani Kolos elmeállapotáról, majd a szakértõi vizsgálat....de hol és milyen formában lesz szakértõi vizsgálat, ha a ház lezárását megszüntették és visszaadták a családnak?
3. a rendõrök még a szomszéd nénit sem hallgatták ki!!!!!!!!!!!!!!! Õ ugyan nagyon furcsa dolgot állít: szerinte 15-én délelõtt még éltek, mert hallotta a gyerekeket. Tehát nem süket, ez biztos. Viszont halálsikolyokról, üvöltözésrõl, elborult elméjû és a fájdalomtól tébolyult ordításokról, láncfûrész zajáról nem szólt....
4. két kutyájuk van a kertben: meg kellett volna vadulniuk az õrült zajoktól, a vérszagtól. Vajon miért nem?
5. és egyáltalán: hogy zárhatják le az ügyet ennyire hirtelen, mitõl ilyen biztos a konklúzióban a rendõrség? És miért tartottak sietve sajtótájékozattót már másnap, ha még a szomszéd néni vallomása sem érdekelte õket, nemhogy bárki mást kihallgattak volna?
7/10
offtopic
idlosza 2010 márc. 25. - 06:16:07 7/10
(1122/8852)
A víznek árja?
offtopic
filiszteus 2010 márc. 25. - 00:24:40
(1121/8852)
Azért szerintem hiányos egy kissé Debreczeni önvallomása, mert kifelejtette belõle az üzleti érzéket, a muzikalitást, az absztrakció iránti érzéket, az összetartást, az elkülönülésre való hajlamot és még hosszan sorolhatnám.
3/10
offtopic
kgyuri0 2010 márc. 25. - 00:21:17 3/10
(1120/8852)
Hát ez a billentyûkezelés kriminális, inkább pihenni térek.
Szebb jövõt mindenkinek, valamint GuteNacht(idloszának, aki sztem idõsb Lovas Szabolcs, s akár hogy is, de "jó németbõl"!)
1/10
offtopic
ondok 2010 márc. 25. - 00:19:29 1/10
(1119/8852)
mellesleg nem tudom mi bajuk a Debreczeni idézettel ,ugyanis amellett hogy kiderül belõle ,hogy õ nem zsidó ,még mást is közöl vele ,amit az egyszerû tényközléssel nem tudott volna közölni.Mégpedig azt ,hogy jogosan érzékenyek a zsidók ,és õ ezzel empatikus.
De ezeknek a finomságokra nincs érzékük ,azért is nem tudják felfogni pl az öszödi beszédet sem.
3/10
offtopic
kgyuri0 2010 márc. 25. - 00:16:21 3/10
(1118/8852)
Javítás: megkivánvaimásott helyett megkívánva imádott
offtopic
filiszteus 2010 márc. 25. - 00:16:05
(1117/8852)
Az orrmonológgal egyértelmûen erre célzott.
3/10
offtopic
kgyuri0 2010 márc. 25. - 00:13:11 3/10
(1116/8852)
Te is úgy véled, hogy idlosza koma arra akart célozni, hogy õ maga is zsdidó?

És megkívánvaimásott Debreczenitek erényeit õ se utolsó módját választotta a vallomásnak?

Ha nenm erre célzol, akkor semmi értelme nem volt a Debreczeni idézetnek.
Ha csak nem úgy agy velem hogyí nem bírsz szabadulni tõle:
Nocsak!
1/10
offtopic
ondok 2010 márc. 25. - 00:08:48 1/10
(1115/8852)
Az önbizalom az szép dolog fõleg ha van mire:),ha nincs akkor meg marad a mondás ,hogy "van mire szerénynek lenned:)"
7/10
offtopic
idlosza 2010 márc. 25. - 00:05:53 7/10
(1114/8852)
Azt hiszem kedves fórumtársak, egyelõre elbúcsúzom tõletek.Talán idõként benézek,de az a helyzet én maradtam az a makacs Fideszes, aki már ideérkezésekor is undorító önbizalommal bírt,:) s ez semmit sem változott,sõt Gyurcsány F. és Mesterházy A. és Vona G. sem hátrált meg; Orbán V. meg nem is fog.:)))
(Ja ondok a neved tényleg a szoftwer írta rosszul, nekem eszembe sem jutott, hogy vajon van-e benne hosszú ó és többesszámban van-e.)Ígérem még lesz alkalmad, hogy visszavágj!:) Tulajdonképpen meszag nyert, mert megláttam, hogy õ már több, mint 27500-szor hozzászólt és,ha egy olvasáshoz-íráshoz max. egy percet használt, az akkor is 458 óra 2,5 év alatt. Szóval megláttam és meghátráltam.További jó szórakázást.
Mindenesetre az ész tényleg az, ami olyan igazságosan lett kiosztva, hogy mindenki azt hiszi neki van belõle a legtöbb.Szóval Világbéke! :)( Aranyesõ hulljon rátok,szebb jövõt,Shalom,bis bald,sziasztok,до свидания!)
1/10
offtopic
ondok 2010 márc. 25. - 00:02:35 1/10
(1113/8852)
Tessék az ondó az rendben van :)Különös véletlenek ezek ,csakhogy én nem hiszek a túl sok véletlenben.
1/10
offtopic
ondok 2010 márc. 25. - 00:01:06 1/10
(1112/8852)
Ja értem és az ondok az ugyanaz mint az ondó:).Ilyen alapon a faszekercét is csillagozni kéne .ráadásul mondom ,hogy a "zsidó" -ban is csillagozva volt az "i"
offtopic
CsengoZoli 2010 márc. 24. - 23:59:17
(1111/8852)
Szerintem az egész világ összeesküdött ellened :)
1/10
offtopic
ondok 2010 márc. 24. - 23:33:53 1/10
(1110/8852)
Szerintem idlosza világbajnok a kontextusból való kiragadásos csúsztatgatásban.Másrészt a szófacsarás is erössége,mert azt hiszem õ volt az a Lösung-Losungos is ,amikor beleverték az orrát a tévedésébe ,osttán hiába ,sõt még büszkélkedett is vele ,hogy megnyerte a vitát:D
1/10
offtopic
ondok 2010 márc. 24. - 23:26:13 1/10
(1109/8852)
Röhögök ,ahogy kiragadsz két szót az irományomból és azt tetszõlegesen alkalmazod oda ,ahova neked jólesik.Pontosan megírtam ,hogy miben értek egyet vele ,mégha nem is írtam ,hogy "részben":D
A zsideszes eszmefuttatásod meg sokkal egyszerübb dolog nálam,mégpedig azon okból ,hogy egyrészt fáradt vagyok minden marhaságra újból és újból reagálni.Megszoktam már a szélsõségesektõl ,hogy nekik mindenki zsidó ,aki nem zsidózik.Másrészt pedig annyi mocskot,rágalmat zúdított a Fidesz a baloldalra ,hogy némiképp jólesik ha a nála is szélsõségesebbek õt is fikázzák egy kicsit .Legalább megérzik ,hogy milyen az ha ráfognak másokra igaztalan dolgokat.Valójában a fidesz az tényleg nem zsidesz ,hiszen pl Deutsch Tompika is díszzsidó ,ahogy Csurka mondta.Nade ezt leszámítva éppen elég jogos vád érheti a Fideszt ,például hogy a nyilasokat elõvarázsolta a kloakából stb stb..
offtopic
filiszteus 2010 márc. 24. - 23:22:32
(1108/8852)
Hát akkor én zárom ezt a magasröptû beszélgetést, vagy inkább anyázást, Debreczeni József halhatatlan soraival, amivel a lehetõ legtapintatosabban, valósággal szégyenkezve,
mintha testi hibáról lenne szó, megvallotta csúf goj származását:

„Sem én, sem a felmenõim nem tartozunk azok közé, akiknél a huszadik század történelme során elszenvedett rettenetes személyes és családi traumák miatt jellemzõvé – és teljesen érthetõvé – vált az a felfokozott szenzibilitás, ami igen érzékennyé teszi az embert a nácizmus megnyilvánulásaira"

Kívánok mindenkinek kirekesztésmentes, nyugodalmas jó éjszakát, a MOSZAD is aluszik már, álmában gyilkolászik picit, aludj el szépen . . .
7/10
idlosza 2010 márc. 24. - 22:56:16 7/10
(1107/8852)
Még annyit, megosztom veled a titkom: nekem szabad, csakúgy, mint Cyrano de Bergerac-nak a saját orrát bántani. Persze csak részben és nem álluk egy oldalon :).
Jó éjt!
Grafitti 2010 márc. 24. - 22:49:48
(1106/8852)
-Nyílt titkomat most leleplezted, és ha nem baj, ezért én sem foglak kitüntetni, sõt a boszik korát is átugorhatjuk, csak egy a lényeg, hogy ne zsidózzál, és ne hajszoljad túl magadat munkával!!:))

Jó éjszakát!!
7/10
idlosza 2010 márc. 24. - 22:46:27 7/10
(1105/8852)
Ez szép volt!!! :)))))))))
"Légy erõs!

Sok minden nem megy még neked" Bevallom: átláttál rajtam. Tényleg így van, Sõt szenvedek ettõl, mert ahelyett, hogy csökkenne, csak nõ egyre azok száma, amikrõl tudom, hogy nem értek hozzá.
Te, hogy vagy ezzel?
7/10
idlosza 2010 márc. 24. - 22:39:31 7/10
(1104/8852)
Óh hát azt nem tudom, hogy hány nicknéven nyomulsz ( figyelmeztetlek, hogy légy óvatos, mert meszag már tett erre vonatkozólag még Csengõzolizós korszakában elítélõ megjegyzést, meg a csúnya nõi kifejezésekre is háklis), de az biztos, hogy nõ vagy. :) Ez ám tõlem nem dícséret :))
Szerinted kibuktam?? Vajon hinnél nekem ha ezt tagadnám?
Azt hiszem nem. :(
No kedves Ráhel,igazán szellemes és magas röptûekvoltak megnyilvánulásaid. Örülök, hogy közösen felfedtük rasszizmusomat. Szerintem a középkorban iszonyú jó statisztikával mûködhettél volna, mint boszorkány vallató inkvizítor,ahol az olyan elvetemültek, mint én a boszorkányok.
Jut is eszembe, van olyan szóformula, ahol elhinnéd, hogy anélkül,hogy kibuktam volna teszek rá,hogy rasszistának hiszel vagy sem? Esetleg úgy is érdekel, hogy azt hiszed kibuktam. Jó éjt egyelõre, még dolgozom egy kicsit.
3/10
offtopic
kgyuri0 2010 márc. 24. - 22:21:08 3/10
(1103/8852)
Légy erõs!

Sok minden nem megy még neked.

Mellesleg milyen igazam volt kagylóhéj barátunkkal kapcsolatban!

Amit írtál, értsem úgy, hogy ha én (pusztán orbitális emberismeretem és gyakorlatom megfeszítésével) hangot adok a gyanúmnak, hogy egy fórumozó kolléga kissé szétszórt stílusa határozatlansága s (nem kevésszer önellentmondó) kissé összetákoltnak tûnõ szövegei, összeesküvéselméletei alapján föltehetõleg nem a velem egyetértõ fórumozók kicsiny csapatát fogja erõsíteni, nos ezt te úgy kódolod, hogy nekem "üldüzési mániám" van?
Akkor neked alapvetõ gondjaid lehetnek az univerzum felfogásával(beleértve önmagadat is), rövidebben szólva: fogalomzavarod lehet, s persze ebbõl az intellektuális szituációbólkövetkezõen pszychés problémáid is elõfordulhatnak, õszintén remélem, nem súlyosak s számosak. Szóval nem irigyellek, na!