Téma: Ma Reggel

adamnagysweetmovie 2012 máj. 17. - 17:02:25
(6752/8852)
Egyébként annyival gusztustalanabb Orbán, mint hitler, mert a saját honfitársaival csinálja meg ezt, csinálja ki nagyrészüket.
adamnagysweetmovie 2012 máj. 17. - 17:00:09
(6751/8852)
Az utcai reklámok közt a kormány monopolhelyzetet teremtett, 1 milliárdos nyereséget biztosítva a cégnek, amit a tulajdonosai (köztük Simicskával) egybõl felmarkoltak.
adamnagysweetmovie 2012 máj. 17. - 16:56:47
(6750/8852)
2010-es kormányváltás óta nem volt olyan építõipari közbeszerzés, amiben a KÖZGÉP pályázóként vagy konzorciumi partnerként ne szerepelt volna (Veres János).
A Versenyhivatalt pedig elsõk közt fejezték le, osztályvezetõi szintig.
adamnagysweetmovie 2012 máj. 17. - 16:46:48
(6749/8852)
Igaza volt dr. Proktornak, Szabó Máté ombudsman valóban röhejes kifogást emelt a Médiatanács szabályozásával szemben az AB felé. A lakossági beadványokat egyértelmûen rosszhiszemûen, kiforgatva továbbította a csicskáztatott AB felé.

Fel kell készülni a gerillaháborúra és a belsõ ellenállásra a kúszó-mászó, mindenkit ragadósan benyálazó FizeSS-maffiával szemben.
adamnagysweetmovie 2012 máj. 17. - 16:38:12
(6748/8852)
Mennyetek má' át privibe, kit érdekel mindez?
Játsszátok le egymás közt.
offtopic
kõmacska 2012 máj. 17. - 16:37:59
(6747/8852)
Akárhogy is válaszolt, értettem belõle. Nem a stílus volt a lényeg, és nem sértõdtem meg. De mások helyett nem tudom elvinni a balhét.
adamnagysweetmovie 2012 máj. 17. - 16:37:28
(6746/8852)
Mennyetek má' át privibe, kit érdekel mindez?
Játsszátok le egymás közt.
2/10
offtopic
meszag 2012 máj. 17. - 16:36:49 2/10
(6745/8852)
Tudod mit? Nyugodtan haragudj, mert látom most téged is megcsípett a csecse légy.... (direkt írtam el)
offtopic
kõmacska 2012 máj. 17. - 16:30:17
(6744/8852)
Szerintem meg egyszerû kérdés volt, amire egyszerû lehet a válasz. Ha tõlem megkérdezed, miért ez a nicknevem, nem jövök zavarba és nem beszélek mellé, nem hisztériázok és nem írom, hogy "Te Gubera Vera, olyan ostoba vagy, mint a föld" stb. (Azért kõmacska, mert a macskakõ már foglalt volt.) Amit Ráheltõl kérdeztem, abban nem volt semmi bántó és illetlen - Ráhel válaszul bántóan és illetlenül viselkedett.
Erre te még a blogger sarát is a nyakamba varrod. :) Bölcs lépés. :)
adamnagysweetmovie 2012 máj. 17. - 16:20:35
(6743/8852)
Orbán a szakdolgozatát a KORLÁTLAN ÁLLAMHATALOMMAL szemben írta. Szembeköpte magát?

Nem, mert már abban is azt írtja, hogy a társadalom, az összes intézmény elfoglalásával kell a pártállamot kiszorítani.
A bökkenõ, hogy ezt a totalitárius módszert pont egy pártállam kiépítésére használja, egy demokrácia eltiprása érdekében. Szembeköpte magát?

És végig többes 1.személyt használ, mint egy (hõö)kíírály.
2/10
offtopic
meszag 2012 máj. 17. - 16:11:14 2/10
(6742/8852)
te kevered a dolgokat.... az fel sem merült bennem, hogy közöd lenne a bloggerhez, csak a névválasztás miatti felesleges zaklatás volt sok, egy ilyen nyomoronc blogger után.
és nagyon nem igaz, hogy állandóan itt vagyok. Már jó ideje csak egy - egy egysoros erejéig.
offtopic
kõmacska 2012 máj. 17. - 16:07:17
(6741/8852)
Nos, rosszul láttad. Én kérdeztem tõle valamit, amire nem válaszolt, hanem ezt a kérdéstõl teljesen független ügyet húzta elõ, válasz helyett. Bár nyilván õ is csak most szembesült vele, amikor próbált valami linket elõszedni a seven7crown magyarázatára. Azt gondolta, ezzel elterelheti a figyelmet. Csakhogy ez egyáltalán nem volt válasz arra, amit kérdeztem. Neki kell tudnia, kivel beszélt itt ilyen hangnemben. Vagy esetleg neked, mert te mindig itt vagy. Én nem tudom, kin kérjem számon. Üresen siránkozni, rinyálni, fantomokkal harcolni, árnyékra lõni, passzív-agresszív módon vádaskodni, alamuszi módon buzgólkodni pedig nem az én mûfajom, arra vannak itt elegen. Ha Ráhel tudja, ki volt, akkor mondja meg vagy próbálja meg önállóan számon kérni.

A problémát azzal a személlyel lehet megoldani (legalábbis megkísérelni megoldani) akirõl tudom, hogy okozta. Errõl a dologról nem tudom, tehát megoldani sem tudom. Megkértem vkit, hogy kérjen bocsánatot, ha õ írta - tévedtem. Te pedig rám akaszkodtál, noha nyilvánvaló, hogy semmi közöm a dologhoz. Ez szerintem sunyi és ostoba próbálkozás, a felelõsség teljes összemosása.
2/10
offtopic
meszag 2012 máj. 17. - 15:46:12 2/10
(6740/8852)
Pontosan azért szóltam rád, mert úgy láttam Rahelt zrikálod azután, hogy - visszaolvasva, keresve láttam mi történt vele.
2/10
offtopic
meszag 2012 máj. 17. - 15:41:39 2/10
(6739/8852)
kirõl raktak fel gúnyrajzot? Ha nem vennéd észre, mostanában igen ritkán vagyok itt...
offtopic
kõmacska 2012 máj. 17. - 15:34:39
(6738/8852)
" nem ismersz, csak tapogatódzol. :)"

meszag | Válasz | Elõzmény (olahmiki1959)
ma 12:20 | 7150/7153
egyébként is amit írtál, téged minõsít.

Meszag, te írtad le - amit ír valaki, az minõsíti. Nem kell "tapogatóznom", mert amit írsz, az minõsít. "Offline" nagyobbakat lehet tévedni valaki megítélésében, mint itt.
Félreértettél, nem a magánélet kiteregetésére gondoltam, mint õszinteségre. Nem kell elmesélni az életedet ahhoz, hogy egy megnyilvánulásodban õszintének látszódj vagy képmutatónak (netán behízelgõnek).

"hanem keresem a megoldást."
Jó. Amikor a barátnõdrõl gúnyrajzokat raktak fel a fórumra, miért nem követelted, hogy töröljék ki? Nagyon csodálkoztam, hogy mindenki hallgat. Én dühösen követeltem, erre kitiltottak.
Most azt írtam vkinek, hogy kérjen bocsánatot Ráheltõl. Tévedtem, nem az illetõ írta a szöveget. Te hogy kerested a megoldást? Úgy, hogy belém akaszkodtál. Ez megoldás? Nem látom, hogy a megoldást keresnéd. Lehet, hogy inkább problémákat keresel, amiken a végtelenségig el lehet rágódni, siránkozni, sopánkodni... de megoldást keresni, egy adott, konkrét dologban; azt gondolom, ahhoz egészen más kell.
adamnagysweetmovie 2012 máj. 17. - 15:34:31
(6737/8852)
Persze itt nem a fajelmélet, hanem egy privatizációból kimaradás miatti szerzési vágy és egy elvakult, valóságtól elszakadó nemzeti küldetéstudat a hajtóerõ, ennyiben tényleg más a patologája Orbánnak, mint Adolf Hitlernek.

De a kirekesztõ módszerek és a rendszer természetrajza azonosak, ahogy a károk is hasonlóak lehetnek.
adamnagysweetmovie 2012 máj. 17. - 15:11:35
(6736/8852)
...s természetesen a magyar történelemben sohasemvolt mértékben mélyen korrupt rendszer (gyorsan, mielõtt kiegészítenél).
Jogállami és gazdasági hálózatában semmi különbség nincs ahhoz képest, ahogy Hitler bánt el a weimari demokráciával. Mindössze az EU miatt kell a részleteket kozmetikázgatni néha.
Jogállami és gazdasági hálózatában semmi különbség nincs ahhoz képest, ahogy Hitler bánt el a weimari demokráciával. Mindössze az EU miatt kell a részleteket kozmetikázgatni néha.
adamnagysweetmovie 2012 máj. 17. - 14:54:39
(6735/8852)
Ahogy te legelteted a szemed az ezerarcú kommentelõkön, ugyanolyan érdekes dokumentálni, ahogy szemünk elõtt, személyes zsarolások útján próbál kiépülni egy minimum autoriter, látszatdemokratikus rendszer.
Nem élvezetes, roppant szomorú, de nagyon tanulságos.
adamnagysweetmovie 2012 máj. 17. - 14:32:23
(6734/8852)
Egyébként a parasztnyakú hollókõi pont az ellenkezõjét hazudta egy napja: "nem volt célom a Klubrádió tönkretétele, amikor láttam, hogy az elõterjesztésem hová vezet, mi lesz a hatása, akkor egybõl viszavontam." Na, a kis Pinokkió:)

Na a nõvámpír (Menczel Erzsébet, jegyezzük meg a nevét) ekkor adta be a még diszkriminatívabb elterjesztését, de ezekszerint õ még annyira sem belátó, mint Bikanyak, a kritikákat kollegájával ellentéteset hazudva alaptalan paranoiának nevezi:)
adamnagysweetmovie 2012 máj. 17. - 14:24:18
(6733/8852)
A Fidesz elõterjesztõje (az, amelyik beszélni is tud, a bikanyakú hollókõi polgival szemben, aki Janus Pannoniust hosszú Ú-val írja) szerint Paranoiás a Klubrádió, a Lex Klubrádió nem ellenük szól, hanem a sajtószabadságért.

Beszarok, ennél nagyobbat még Selmeczi és Orbán sem tud hazudni:) A fekete fehér, kész.
adamnagysweetmovie 2012 máj. 17. - 13:17:14
(6732/8852)
Kioltja a sok írás, ezt tudom, nem hiszem, hogy valaki elkezdi bogarászni, mit írok.
De a lehetõség adott, ha valaki rámegy az összes hsz-emre, akkor szelektíven visszaolvashatja. És vannak olyanok, akik így csinálják, igaz nem e fórum olvasói közt. Nem is nektek írok, tisztelet a kivételnek.

ezért kerülöm, hogy felesleges dolgokat írjak, felesleges vitákba bonyolódjak.

Egyszer talán hasznos lesz visszaolvasgatni, amikor olyan nagy lesz itt a baj, mint a görögöknél - remélem nem lesz ilyen, de a politikai osztályunk felelõtlensége, társadalommal szembeni õszintétlensége, problémaelkendõzése megdöbbentõen hasonló.

Akkor a jobboldal is nyitottabb lesz rá, hogy a francba jutottunk idáig (ahogy 2012 elején is süket/néma/vakon várták a válaszokat a jobboldali médiábók, hogy mi a baja velünk Európának - persze a válaszok félrevezetõek voltak, de egyszer összeomlik a hazugságok bábeli tornya, ahogy Kádáré is összeomlott és a mai napig nyögjük, dolgozgatjuk).
adamnagysweetmovie 2012 máj. 17. - 13:09:51
(6731/8852)
Valójában egyetlen hsz-emnél nem emlékszem, hogy érdemben kommentáltad volna, max azon lovagoltál, miért nevezem patás diktátornak Orbánt stb.
Hogy mi a véleményed a dolgokról, nem tudom, nem nagyon olvaslak, csak ha belefutok. Azok egytõl egyig hülyéskedések voltak - ahogy te is írod. A vicc akkor jó, ha van magva, az itteni hülyéskedés cinikus (mert értékeket, problémákat tagad) és infantilis, korod ellenére rád is igaz.
Szerintem elég sok humort, szarkazmust viszek az írásaimba, ezt rosszul látod.
Amúgy én sem nickkel írok, ahogy te sem, ezt mondjuk becsülöm.

Mindegy, nem akarom személyeskedõ vitákra pazarolni az energiám, úgysem foglak megváltoztatni.
olahmiki1959 2012 máj. 17. - 12:52:14
(6730/8852)
Már vártam, hogy mikor szólalsz meg te is. Nagy megtiszteltetés a számomra, hogy országjobbító szándékú íráscunamid közepette szántál rám fél percet, bár ha elolvastad volna az írásomat, talán nem lett volna minden tanulság nélküli.
Kettõnk között az a döntõ különbség, hogy én hülyéskedni szoktam, de ha kell, mintegy gombnyomásra, azonnal tudok felelõsen, és halálosan komolyan is nyilatkozni bármilyen kérdésrõl, méghozzá érdemben, te viszont a küldetéstudatodtól áthatva, képtelen vagy könnyed lenni, és szakad a víz a hátadról, miközben kétségtelenül figyelemreméltó módon nyilatkozol meg közéletünk ügyes-bajos dolgaiban.
Ha már váltunk néhány szót, elmondom neked, hogy mindent észreveszel, mindenre felfigyelsz, mindenre reagálsz valamit, mindössze azt nem veszed észre, hogy ez a töménytelen mennyiségû írás, amit nap-mint nap leteszel az asztalra, egyszerûen kioltja saját magát. Erõtlenné válik, megjegyezhetetlen, hatástalan, pedig önmagában mindegyikben "van valami". Összességében mégis csak egy parttalan írásfolyam, ami rázúdul arra, és maga alá temeti, aki elolvassa.
Úgyhogy abban megnyugodhatsz, hogy ez a könnyed, bolondozó stílus, amit én magamra veszek olyankor, amikor idõnként írogatok ide valamit, egy nagyon jó álca, ami úgy látszik, jól mûködik, hiszen te is bedõltél neki.
Köztudott dolog, hogy annak idején az udvari bolond volt a legokosabb ember a királyi udvarban. Bukfencezett, csörgõsipkát nyomott a fejébe, és közben tökéletesen átlátta az intrikákat, az összefonódásokat, a háttérben zajló folyamatokat.
Én hideg fejjel, halálosan pontosan tudom, hogy mi történik ebben az országban, mindenre odafigyelek, "látok", az pedig ne tévesszen meg, hogy nem szállok be abba a meddõ vitába, ami itt folyik a fórumon. Nicknevek mögé bújt emberek kiadják magukból a vélt vagy valós sérelmeik miatt bennük lévõ feszültségeket, változó színvonalon, nekem pedig egy remek szórakozás ezeket a hozzászólásokat olvasni.
Ez még szociológiai szempontból sem haszontalan, hiszen az ember egy nagyon érdekes, tanulságos képet kaphat közéletünk egy bizonyos szeletének pillanatnyi állapotáról, és az Internetezõ, általában fiatal emberek hangulatáról, gondolkodásmódjáról, indulatairól.
Úgyhogy nyugodtan menj ki a pályaudvarra, hátha valamelyik vonattal megjön az eszed. (Ez nem az enyém, Moldova György írta a "Ferencvárosi koktél" címû, zseniális kis könyvében, de szerintem nagyon jó).
Üdvözöllek.
2/10
offtopic
meszag 2012 máj. 17. - 12:20:14 2/10
(6729/8852)
egyébként is amit írtál, téged minõsít.
adamnagysweetmovie 2012 máj. 17. - 12:14:46
(6728/8852)
Végigolvastam, és gratulálok a szexizmusodhoz.
Igazán jól leplezed udvariaskodásoddal azt, hogy milyen sunyi tahó vagy.
Bocs, ki kellett mondanom. A jövõben nem teszem:)
2/10
offtopic
meszag 2012 máj. 17. - 12:13:41 2/10
(6727/8852)
hát mondjuk a vasorrú bábán mi a szent ... a vicces??
adamnagysweetmovie 2012 máj. 17. - 12:11:06
(6726/8852)
Bocs, hogy beleszólok, és végig sem olvasom a hsz-ed.
Csak annyi, ami részetekrõl megy, az nem humor, hanem felelõtlenség, infantilizmus, tespedtség.
Annak van joga viccelni, aki normális, felelõs hozzáállású. Egyébként magáról állít ki bizonyítványt. Ez rád is igaz.
olahmiki1959 2012 máj. 17. - 12:08:09
(6725/8852)
Látod, errõl beszéltem. A könnyedség, az elegancia, a felülemelkedés képességének teljes hiányáról, amelynek az iskolapéldája ez a hozzászólásod, amit most nekem írtál. Ti baloldaliak mindig a jobboldalt szoktátok azzal megvádolni, hogy nincs humora. Általában sajnos jogosan.
Viszont te most bebizonyítottad, - nem vagy vele egyedül, - hogy azoknak a baloldali kommentelõknek, akik ide írkálnak, kb. annyi humorérzékük van, mint ennek a klaviatúrának, amin éppen most pötyögök. Talán az állandó rosszindulat, a másiknak a földbe döngölésének szándéka öli ki még a csíráját is belõletek a vidámságnak, vagy annak, hogy néha mosolyogjatok egyet. Nem veszitek észre, hogy saját magatoknak ártotok vele hosszú távon.
Annak viszont kifejezetten örülök, hogy nagyon jó minõségû, jól megépített házban laksz, ezért nem szakadt a fejedre a mennyezet, amikor leírtad, hogy "Nekem cseppet sem vicc az, ha valakit kora, külseje alapján gúnyolnak."
Ez akkora hazugság volt, hogy önkéntelenül is füttyentettem egyet. Még az is lehet, megengedem, hogy te ritkábban teszed, de tökéletesen beleillesz abba a társaságba, akik minden második hozzászólásukban Orbánt cigánynak, porbafingónak nevezik, meg olyan fasiszta diktátorokhoz hasonlítják, akiknek embermilliók élete szárad a lelkén, élvezik, hogy valami miatt a moderátor nem b*ssza ki õket úgy a szemétdombra, hogy a taknyukon csússzanak, és akkor te jössz ezzel a szöveggel?...
Tudod, van egy olyan régi mondás, hogy "cinkosok közt vétkes, aki néma". Nem emlékszem, hogy te bármikor szóltál volna a többieknek, hogy ugyan, hagyjanak már fel ezzel a gyakorlattal.
Mindegy, ennek ellenére azért üdvözöllek. Bár az jutott eszembe, hogy ha te valóban nõ vagy, akkor ha ketten lennénk egy lakatlan szigeten, elég sok idõnek el kellene telnie ahhoz, hogy rád fanyalodjak. Valószínûleg akkor megtörténne velem az, ami máskülönben elképzelhetetlen.
Elveszíteném a humorérzékemet...
adamnagysweetmovie 2012 máj. 17. - 12:08:08
(6724/8852)
Akkor ne csodálkozzanak, ha 4 millió ember kiviszi a megtakarításait - lábon.
adamnagysweetmovie 2012 máj. 17. - 12:07:06
(6723/8852)
Bolgár: Ha a magyar sajtó nem vállal szolidaritást a Klubrádióval, saját maga halálos ítéletét önként írja alá.
2/10
offtopic
meszag 2012 máj. 17. - 12:03:37 2/10
(6722/8852)
Természetesen aláírja. integrálni szeretnék a baloldalt is
adamnagysweetmovie 2012 máj. 17. - 12:00:12
(6721/8852)
Vagy pedig olyan báb lesz, mint Schmitt?
adamnagysweetmovie 2012 máj. 17. - 11:59:04
(6720/8852)
ÁDER VAJON ALÁ FOGJA ÍRNI A LEX KLUBRÁDIÓT?
Mint nemzeti integrátor, mit fog ehhez szólni?
adamnagysweetmovie 2012 máj. 17. - 11:55:13
(6719/8852)
A politológus egy háttérösszefogást tart inkább elképzelhetõnek, nyílt-közös kampány nem valószínû.
adamnagysweetmovie 2012 máj. 17. - 11:52:28
(6718/8852)
A tegnapi választási közvéleményadatok alapján az LMP, MSZP, DK együttes támogatottsága meghaladta a FizeSS-ét!
A dunaújvárosi választásokon is a 2-3. hely vastagon meghaladta már a nyertes narancskomisszárét.
A kérdés, mennyire fog egy LMP-s mondjuk egy DK-s jelöltet támogatni. Én biztos megtenném az Orbán-patással szemben, a demokrácia visszaállítása és az állami korrupció visszaszorítása érdekében.
adamnagysweetmovie 2012 máj. 17. - 11:48:11
(6717/8852)
Orbán sosem tervezett tovább a gazdaságban 5 napnál:(
Államcsínytervezésben viszont évekre elõrelátó, bár a médiacenzúrával eléggé leleplezték, hogy pöcse van a magyar nemzeti menyasszonynak.
adamnagysweetmovie 2012 máj. 17. - 11:40:27
(6716/8852)
De, ötig símán elszámolnak, és a Helyi témában döngetik is, igaz 28-ig már nem megy:)
adamnagysweetmovie 2012 máj. 17. - 11:39:08
(6715/8852)
Elveszítheti a vidéki bázisát a FizeSS a földpanamái miatt???
2/10
offtopic
meszag 2012 máj. 17. - 11:37:04 2/10
(6714/8852)
ebbõl is látszik, hogy sose tudtak számolni (se)
adamnagysweetmovie 2012 máj. 17. - 11:33:47
(6713/8852)
Az állam a hazai GDP több mint 50%-át rekvirálja, Európa egyik legtöbbe kerülõ állama.
Simicska Zrt-t és a FizeSS-közszolgákat/kápókat etetni kell.
adamnagysweetmovie 2012 máj. 17. - 11:31:51
(6712/8852)
Politológus: Orbánék 28 új adónemet vezettek be 2010 óta, ebbõl 17-et 2012-ben.

Amit elõszeretettel hangoztatnak, hogy 5 kisadót eltöröltek, abból 3-at saját maguk fogadtak el.
Tehát a mérleg: kivezetett adók: 2 // új adónemek 28

Ehhez jön még hozzá a meglévõ adónemek mértékének emelése.
adamnagysweetmovie 2012 máj. 17. - 11:19:10
(6711/8852)
Politológusok kimutatták, hogy a FizeSS hány olyan politikai intézkedést valósított meg, ami orbánék programjában nem, csak a Jobbikéban szerepelt.
Gyakorlatilag az összes programpontjukat átvették, amik még egy látszatdemokrácia keretei között megvalósíthatóak.
Ezért kell a jobbiknak egyre radikalizálódnia, a FizeSS meg nyilván muszájból is lohol az egyre nagyobb szélsõjobb tábor után, és kapkodja fel a neonáci programpontokat...
adamnagysweetmovie 2012 máj. 17. - 10:40:20
(6710/8852)
Magam sem értem. Nincs mit becsülni a hozzászólásaidon, mert üresek, unottak és rosszindulatúak. Csak gondoltam szólok, ha másokat fikázgatsz... SZIA
adamnagysweetmovie 2012 máj. 17. - 10:38:39
(6709/8852)
Mégha a kisautót piros-fehér-zöldre is festették gondos kezek, hogy jobban lekösse a homo ludensek figyelmét...
offtopic
vénasszonyok_nyara 2012 máj. 17. - 10:38:27
(6708/8852)
Ahhoz képest, hogy meg sem szólítottalak, kapásból írtál 3 választ. Túlértékeled szerény személyemet, még, ha az ellenkezõjét is írod.
adamnagysweetmovie 2012 máj. 17. - 10:31:04
(6707/8852)
Egyébként engem sem érdekel a politika, mindaddig, amíg nem kerül olyan emberek kezébe, akik tönkreteszik az játszóteredet...
Onnantól debil, aki tologatja tovább a matchboxát...
adamnagysweetmovie 2012 máj. 17. - 10:23:36
(6706/8852)
A homo ludens és a felelõtlenség nem ugyanaz...
Én még ilyen megkeseredett homo lúdat nem láttam...
adamnagysweetmovie 2012 máj. 17. - 10:21:12
(6705/8852)
A nemzeti közGéposztályról, az állam egy magánérdekcsoport általi elfoglalásáról, a sohanemlátott közpénzlenyúlásról interjú Ferenczi Krisztinával:

http://www.klubradio.hu/index.php?id=28

2012-05-17
7. rész (08.58.59)
8. rész (09.28.58)

Ha többet akartok tudni a közpénz-maffiáról, akkor itt:
http://atlatszo.hu/
adamnagysweetmovie 2012 máj. 17. - 10:12:55
(6704/8852)
Ezer hozzászólásból egy sem volt rosszindulattól, gyûlölettõl, rasszizmustól, gúnytól mentes...

Mondjuk látszólag van, akinek ez bejön, azok helyében azért elgondolkodnék.
2/10
offtopic
meszag 2012 máj. 17. - 09:47:59 2/10 Előzmény kõmacska
(6703/8852)
Mivel valóban nem vagyok túl bizalmas csak kevesekkel, maradjunk annyiban, hogy nem ismersz, csak tapogatódzol. :) Másrészt mondtam már, nekem Jézus a mesék, mondák körébe tartozik. Nincs is vele semmi bajom, csak nem õ jut eszembe, ha valami gondom van,hanem keresem a megoldást.
2/10
offtopic
meszag 2012 máj. 17. - 09:30:17 2/10
(6702/8852)
:D
offtopic
vénasszonyok_nyara 2012 máj. 17. - 09:06:45
(6701/8852)
Csak próbálok "Homo ludens"-ként élni. De azért nagyon felnézek rátok.
2/10
offtopic
meszag 2012 máj. 17. - 08:35:10 2/10
(6700/8852)
te is sokszor túljátszod magad... :)
offtopic
vénasszonyok_nyara 2012 máj. 17. - 08:33:42 Előzmény olahmiki1959
(6699/8852)
Amíg itt többen éjt nappallá téve az ország megmentésén fáradoznak, Te léhán kigúnyolod õket. Mélységesen fel vagyok háborodva a viselkedéseden. Hogy tudnál egy olyan hazafi szemébe nézni, aki több, mint 4000 hozzászólást írt?
2/10
offtopic
meszag 2012 máj. 17. - 08:19:54 2/10 Előzmény olahmiki1959
(6698/8852)
Ha valaki arra adja a fejét, hogy trollkodik, az úgy jár, mint te: nem etetjük.
Az, hogy mi a vicces, mi nem, mindenki másképp ítéli meg.
Nekem cseppet sem vicc az, ha valakit kora, külseje alapján gúnyolnak.
Sziluett2 2012 máj. 17. - 07:00:52
(6697/8852)
Volt már a Mystery Gang?
2/10
offtopic
meszag 2012 máj. 17. - 06:12:30 2/10
(6696/8852)
Azt hallottátok, hogy most meg a Bárándi gyerek diplomáját firtatja a jobboldali média? Idióták...
olahmiki1959 2012 máj. 17. - 05:55:32
(6695/8852)
Már a puszta kérdés is felháborító, bár neked ezt is elnézem.
Természetesen én találtam és találom ki ezeket, bár már itt is van egy óriási félreértés. Én nem "találom ki" ezeket a dolgokat, hanem mintegy kívülrõl nézve az elmémbõl kristálytiszta forrásként felbugyogó ötletsziporkákat, nekem csak annyi a dolgom, hogy lejegyezvén az utókor számára, ne hagyjam a feledés homályába veszni ezeket. Szeretek "agyalni" mindenféle aktuális dolgon, ami a politikát, kultúrát, közéletet illeti, és sokszor beugrik valami szójáték, csavar, a dolgok fonákjának a meglátása.
Az igazság az, hogy ez a rengeteg halálosan komoly elemzés, erõfeszítés a másik lejáratására, személyeskedés, a "csak nekem lehet igazam, mindenki más hülye" attitûd, engem inkább mosolygásra késztet. Ha én is sopánkodnék, mindig a szívemre vennék sértéseket, még olyanokat is, amelyek a legtöbbször nem is nekem lettek szánva, igazságtalanságokat, hazugságokat, csúsztatásokat, ha pontról-pontra akarnám megcáfolni a nyilvánvaló baromságokat, egy idõ után lehet, hogy beleõrülnék, vagy legalábbis rányomná a bélyegét a hangulatomra, közérzetemre.
Ha jó sok oldalra visszamenõleg átolvasgatod az itteni hozzászólásokat, azt láthatod, hogy - és ez sajnos mindkét politikai oldalra igaz, - hogy egymás meggyõzésének a szándéka még csak-csak tetten érhetõ, de a sikere még nyomokban sem nagyon fedezhetõ fel.
Ezért én arra jöttem rá, hogy hosszú távon csak úgy lehet mentális sérülés nélkül "megúszni" az ittlétet, ha könnyedén, félvállról, ironikus szemüvegen keresztül nézed a dolgokat, és jót röhögsz az acsarkodókon, a fröcsögõkön, és rájuk hagyod a hülyeségeiket. Néha meg írsz a témáktól teljesen függetlenül valami baromságot, bár az én intellektusommal ez gyakorlatilag kizárt, és élvezettel figyeled azt a kétségbeesett erõfeszítést, amivel megpróbálnak valami hasonló színvonalú dolgot írni válaszként, mintegy jelezve, hogy õk is értik ám a humort piszkosul!
Egy dolog igaz, a humort, a szarkazmust, az iróniát, a finoman éreztetett intellektuális fölényt baromi nehezen viselik, és ez olyan jó! Amikor szinte magam elõtt látom a tehetetlen dühüket, aztán elolvasom az - általában helyesírási hibáktól hemzsegõ - válaszaikat, akkor annyit röhögök, hogy sokszor napokig fáj az oldalam.
Ha felveszed a kesztyût, a szívedre veszed a személyeskedéseiket, akkor õk gyõznek. Ha kineveted, megmosolygod, finoman lenézed õket, akkor te gyõztél.
A legelszomorítóbb, hogy a legtöbbjük olyan ostoba, hogy nem tudja megkülönböztetni a kõmacskát a macskakõtõl.
Úgyhogy van még dolgunk, és nem is kevés...
BicskaMaxi 2012 máj. 17. - 03:08:03
(6694/8852)
Eljön az idõ, hogy meg is köszönnéd.
BicskaMaxi 2012 máj. 17. - 03:06:59
(6693/8852)
Örvendetes módon számos „zsidó” származású, szentéletû keresztény van.
offtopic
kõmacska 2012 máj. 17. - 01:42:41
(6692/8852)
"Tul. képen ebben hiszek, szolipszizmus(csak mindig elfelejtem a nevét), tehát már most messiás vagyok, csak a környezetem nem tart annak, nyilván elhitethetném pár karakterrel, hogy az vagyok, ha számítanának annyira."
Ebben szerintem az a logikai difi, hogy ha a világ csak képzelet, de nem objektív, valódi, tõlem független létezõ; és ha minden karaktert csak beleképzelek; és ha magamat ebben a világban messiásnak képzelem, akkor ugyan mi akadályozna abban, hogy minden - általam elképzelt karakter - messiásnak tartson. Hiszen csak én vagyok valódi létezõ. Ha arra van szükségem, hogy "elhitessem" velük, hogy messiás vagyok, akkor ezzel beismerem, hogy õk tõlem független, valódi létezõk. Tehát a világ nem csupán az én képzeletem terméke. Ha pedig tõlem függetlenül létezik, akkor meg kell ismernem, milyen is ez a tõlem független világ.
Aztán ezt írod: "Lehetnék sorozatgyilkos és míg más életével játszok, addig is Istennek érezhetném magam." - tehát te is érzed, hogy ez játék. Meg hogy Istennek "érezhetnéd" magad, de tudod, hogy valójában nem lennél az.
Azt hiszem, az ember egészen biztosan az, és annak van a birtokában, amiért felelõsséget vállal. Mármint nem a kötelességtudatra gondolok, amikor valamiért kénytelenül számon kérnek. Hanem amikor önként, egyszerûen felismered és vállalod a felelõsséget valamiért. Ha mondjuk magadért ismered fel és vállalod a felelõsséget (ami egyáltalán nem könnyû) - akkor azonos leszel magaddal. Abban a mértékben birtokoljuk önmagunkat, amilyen mértékben felelõsséget vállalunk magunkért. Ez nem is megy egyszerre, elég hosszú folyamat.
Ahogy önmagunkat lassan birtokba vesszük és megismerjük, úgy a világgal is - lassan - kezdünk megbarátkozni. Tehát egyre kevésbé érezzük, hogy muszáj kontrollálni azt. (Mert amit nem kontrollálunk, az kiszámíthatatlanul kaotikus és félelmetes). Egyre jobban elviseljük, hogy a világ olyan, amilyen, és megy a maga útján. Egyre kevésbé érezzük azt, hogy a kontrollálással a világ fölébe kerekedhetnénk. Mert amíg magamat muszáj kényszerítenem, kontrollálnom, leigáznom, addig másokat is szeretnék kényszeríteni, kontrollálni, irányítani. Az megadja a hatalom és uralom mámorát. "Azt csinálod, amit én akarok!!!! Mert különben...!!!!" Ennek az a csúcsélménye, hogy akár az életével is játszhatok valakinek, elvehetem azt, megölhetem, és akkor az "istene" leszek.
Ez az elképzelés mind a kontrollból fakad. Amikor az ember megszületik, egy jó ideig ösztönösen érzi, hogy számára mi a jó és normális, mire van szüksége és mit szeretne; tisztában van a szükségeivel és határaival (érzi, mikor fáradt, álmos, szomjas stb). Hatalmas igénye van a fejlõdésre (de nem mások rovására, hanem a maga gyönyörûségére akar egyre több és több lenni).
Csakhogy ezt a természetes, ösztönös szabályzórendszert a külvilág folyamatosan elkezdi roncsolni és pusztítani. Áttörik a természetesen meglévõ korlátokat, abnormális igényekkel és elvárásokkal bombáznak, egy természetellenes normarendszert és kontrollt erõltetnek rád-rám-mindnyájunkra. És ha én elhiszem, hogy figyelmen kívül lehet (kell) hagynom a természetes szabályzórendszeremet, a természetes határaimat, és a külvilág által megszabott feltételekhez, normákhoz kell igazítanom magamat, akkor az a furcsa dolog történik, hogy miközben a tudatalatti, természetes kontrollt átváltja egy természetellenes, mesterséges normarendszer, egyre inkább elvesztem a kontrollálási képességemet, egyre kaotikusabb világba kerülök (ezért most már egyre nagyobb szükségét érzem a külsõ kontrollnak, szinte könyörgök, hogy kontrolláljon valaki) - és rákerülök egy olyan hullámra, ami egyre közelebb sodor a halálhoz. A halál egyre pozitívabbnak fog tûnni. Vagy a saját halálom, vagy mások halála, vagy mindkettõ.
Ezt nevezik függõségnek vagy addikciónak. Én ebben a folyamatban egyre jobban elmérgezõdöm, testileg-lelkileg-szellemileg. És ha ki akarok belõle szállni, hát az kutyanehéz, keserves és lassú.
Ha egy gondolatmenetben emlegeted a halált és a kontrollt, és ezt, így együtt, pozitív dolognak láttatod, annak szerintem az az oka, hogy valamilyen területen annyira megsérültek a természetes korlátaid, hogy addiktív lettél. Én is elég sok dologtól voltam függõ (és még vagyok is, mert ha nem lennék még mindig függõségre hajlamos, akkor például most aludnék, és nem "kontrollálnám" az álmosságot. De már olyan sokszor zúztam szét az álmosság határait, hogy már nem emlékszem, mit jelent szabadnak lenni). Vagy mondok egy másik, nagyon fájdalmas példát. Azért ezt említem, mert most olvastam róla, és nagyon felkavart. Ha valakit gyerekkorában megerõszakolnak, az szexfüggõ lesz. A szexfüggõ pedig kegyetlenül szégyelli, hogy képtelen uralkodni magán. (Sokszor inkább belemenekül a piába vagy drogba, hogy magyarázatot találjon a viselkedésére: "Nem tudtam uralkodni magamon, mert sokat ittam". "Nem is tudtam, mit teszek.") Szégyenében kiszolgáltatja magát bármiféle külsõ irányításnak. Olyan hajlítható és manipulálható lesz, mint egy zombi. Ezért aztán egy sötét hatalmi rendszernek nagyon is érdeke, hogy minél több szexfüggõ egyedet termeljen ki.... - szóval, ezt most csak azért írtam, mert épp ezt olvastam, és nagyon kiakadtam rajta. De bármiféle addikciót említhettem volna. Mindegyik a kontrollra épül és valamiféle halálvággyal jár. És mindnek az az oka, hogy az ösztönös önkontrollt, a belsõ, normális, természetes határokat lerombolták, és egy külsõ, mesterséges, természetellenes szabályozással helyettesítették.
Ha ebbõl sikerül kiszakadni, úgy egyre kevesebb visszajelzésre lesz szükségem a külvilágból ahhoz, hogy mások igazolják és minõsítsék a létezésemet. Mert ezt írtad: "dicsõségszerzés, média, a környezetem annak tart".
Szóval, az addikció úgy mûködik, hogy a külvilág elhiteti, hogy borzasztó fontos az a jutalom, amit õ ad. A külsõ elismerés mindennél fontosabb, és akár a halálig is pusztítsd el, tedd tönkre, rombold le magad, csakhogy megszerezhesd azokat a jutalmakat, amiket a külvilágtól kaphatsz. Legyél doktor, Kossuth-díjas, Nobel-díjas, kaparj, kurta... De hogy VALÓJÁBAN mit ér a külvilág elismerése, azt remekül bemutatja ez a kis jelenet: http://www.youtube.com/watch?v=kVTJOAWjU3g (7:10-8:40-ig). Vagy ezek a mostani botrányok is szép példái a külvilágból érkezõ elismerés haszontalanságának. Ezekbõl is lehet látni, hogy amirõl elhitették, hogy objektív mérce, és aminek a teljesítésébe sokan rengeteg energiát fektettek, azt mások lazán LOPTÁK. És ugyanúgy megkapták érte az elismerést...
Azt hiszem, egyetlen külsõ elismerés van, ami fontos. Már írtam, talán emlékszel rá. Hogy a nõ õszintén elismerje a férfit. Ez az egy tényleg fontos, más nem.
Persze, azért lehet hajtani a külsõ jutalomfalatokért :) http://indavideo.hu/video/Spike_ugrik_a_bogyoert
offtopic
kõmacska 2012 máj. 16. - 23:39:32
(6691/8852)
Hát igen, téged jobban érdekel. Nem tudom, pontosan hogy érted, talán így: http://www.youtube.com/watch?v=SY4_HO1pNyA
Ez érdekes kérdés, több nézõpontja is van, pl: "Mert éheztem, és ennem adtatok; szomjúhoztam, és innom adtatok; jövevény voltam, és befogadtatok engem; Mezítelen voltam, és megruháztatok; beteg voltam, és meglátogattatok; fogoly voltam, és eljöttetek hozzám. Akkor felelnek majd néki az igazak, mondván: Uram, mikor láttuk, hogy éheztél, és tápláltunk volna? vagy szomjúhoztál, és innod adtunk volna? És felelvén a király: Bizony mondom néktek, a mennyiben megcselekedtétek egygyel az én legkisebb atyámfiai közül, én velem cselekedtétek meg."
Szerintem nem erre gondoltál, de érdekelne, hogy mire.
offtopic
kõmacska 2012 máj. 16. - 23:30:57
(6690/8852)
:) Na ugye, mondom én, szó szerint ezt írod te is :) " akkor arra csupán annyit tudok válaszolni, hogy sz*rok rá"
offtopic
kõmacska 2012 máj. 16. - 23:29:14
(6689/8852)
Azt gondolom, nagyon sokan várnak egy új messiást. Nagyon sokan, egyre többen. Ha Ráhel tényleg várná, felismerné. De fogalma sincs róla, ki az. Szerintem szarik az új messiásra (is). Nem hiszem, hogy érdekli. Valami ráragadt ugyan az okkult misztikából, de az annyira jelentéktelen és felszínes, hogy nem sokat számít.
Seven7Crown 2012 máj. 16. - 23:18:17
(6688/8852)
De azért azt mindenféleképpen értékelnünk kell, hogy kõmacska így törõdik velünk, és ezt meg is köszönhetjük Neki!
Seven7Crown 2012 máj. 16. - 23:03:05
(6687/8852)
És most hálálkodhat az Orbán a mi rovásunkra, mert a családja elég sokat köszönhet neki.
Seven7Crown 2012 máj. 16. - 22:58:40
(6686/8852)
Igazán megható, hogy gondolsz rám, de szerintem ettõl a bizonyos "hiábavaló hiánytól" inkább a kormányt kéne megmenteni.
De ha Te azt mondod, hogy ez csak engem jellemez, akkor arra csupán annyit tudok válaszolni, hogy szarok rá, tudok magamra vigyázni, és nem kell miattam aggódni.
Seven7Crown 2012 máj. 16. - 22:44:44
(6685/8852)
Az ilyen emberek miatt én nem fogom idegesíteni magamat, de azért azt kívánom nekik(mert valószínûleg nem az én esetem az egyetlen)hogy ennél nagyobbat soha ne élvezzenek!
adamnagysweetmovie 2012 máj. 16. - 22:40:17
(6684/8852)
Pár fin(g)omság, várom a jobboldali kommenteket.

A fideszes javaslat lehetõséget adna arra, hogy ha a Médiatanács nem küldi el a bíróságnak a tartalomszolgáltatótól érkezõ keresetet (mert az nem közvetlenül a bíróságnak, hanem a Médiatanácsnak kell benyújtani), akkor a bíróság el sem tudja bírálni az ügyet.

Ezen kívül a Menczer-féle kapcsolódó módosító indítvány a Médiatanácsanak azt a jogot adná a kezébe, hogy nem terheli szerzõdés kötelezettség a nyertes pályázóval szemben. A Mandur-féle javaslat ezt is kivenné a javaslatból.

Mandur László azt is eltávolítaná a törvényjavaslat módosításából, hogy védett titok legyen a pályázati eljárás lezártáig a pályázati ajánlat.
adamnagysweetmovie 2012 máj. 16. - 22:36:01
(6683/8852)
Na akkor az iparág új csillaga alább:)

Nyamm, szexi kis sramli-könig...
BicskaMaxi 2012 máj. 16. - 22:34:37
(6682/8852)
Hála Istennek, szép számmal vannak.:)
adamnagysweetmovie 2012 máj. 16. - 22:34:29
(6681/8852)
Nade ki az, aki sosem hallgatja, mégis törvényt hoz róla, anélkül, hogy tudott volna róla?
1/10
dantonb 2012 máj. 16. - 22:22:54 1/10
(6680/8852)
Mé' nem maradt ez a pornóiparban ,ahhoz legalább értett.
1/10
dantonb 2012 máj. 16. - 22:21:59 1/10
(6679/8852)
társadalmi átalakulásoknál ,forradalmaknál sajnos mindig felkavarodik a szenny.
adamnagysweetmovie 2012 máj. 16. - 22:21:20
(6678/8852)
Nade ki hajtja végre Orbán médiaparanoiáit?
adamnagysweetmovie 2012 máj. 16. - 22:14:16
(6677/8852)
Nade ki az a SimLicska Lajos?
1/10
dantonb 2012 máj. 16. - 22:13:19 1/10
(6676/8852)
Kis kiegészítés:
Orbán Viktor:Hogyan égtem le strandon,utána meg Gyurcsánnyal szemben.
Hír Tvkiadó: Hogyan húzták az orrunkra újabb rágalmainkat Gyurcsány állítólagos plagizálása kapcsán.
hehehe
1/10
dantonb 2012 máj. 16. - 22:06:25 1/10
(6675/8852)
Simicska visszadátumozott ügyleteket,és gátlástalan adócsaló volt már akkor.
BicskaMaxi 2012 máj. 16. - 21:39:58
(6674/8852)
Edith Stein például ki?
http://en.wikipedia.org/wiki/Edith_Stein
BicskaMaxi 2012 máj. 16. - 21:33:07
(6673/8852)
Tényleg, ki a zsidó?
BicskaMaxi 2012 máj. 16. - 21:30:36
(6672/8852)
A te problémád, hogy mit gondolsz rólam. Engem nem érdekel.
adamnagysweetmovie 2012 máj. 16. - 21:07:38
(6671/8852)
A 2010-es 20-ról 28. helyre romlott Európában a magyar EÜ helyzete 2012-re.
adamnagysweetmovie 2012 máj. 16. - 21:05:35
(6670/8852)
"Jön a drachma és az olcsó görög utak?"

Ha a forint nem romlik majd méginkább össze egy beköszöntõ gazdasági-pénzpiaci összeomlás kapcsán... Ezesetben a görögök tudnak majd legatyásodva ide jönni katasztrófaturistának...
offtopic
kõmacska 2012 máj. 16. - 20:47:20
(6669/8852)
Hát ez marha jó :))))))) Te találtad ki?
offtopic
kõmacska 2012 máj. 16. - 20:30:16
(6668/8852)
Sokféleképpen lehetne nevezni. Talán a legegyszerûbb így: a hiánytól. A hiábavaló hiánytól. "Mindenki érzi. Mint egy szilánkot az agyban. Nem lehet elmondani, mi is a Mátrix. Mindenhol ottvan."
offtopic
kõmacska 2012 máj. 16. - 20:24:53
(6667/8852)
Rahelnek nem az én törõdésemet kell éreznie (nem is hiszem, hogy azt érezné, körbenyaldosom, nyilván ezt más tartja feladatának...) Azt írtam, remélem, hogy nem veszik el, megmenekül. De megmenekülni mindenki csak akkor tud, ha ÖNKÉNT Istenhez fordul, megtér, megalázza magát, elfogadja Jézus bûnbocsánatát és megváltó áldozatát. És saját maga kéri Istent, hogy mentse meg. Önakarata ellenére senkit nem lehet megmenteni. Azért kérdeztem, hogy te vajon ezt tennéd-e. Mert így nem lehet. Én nem TUDOM megmenteni, ezért nem értem, mit vársz tõlem. Sem saját magától, sem testetlen fantomoktól nem tudom megmenteni. De TE MEGTEHETED, ha szerinted képes vagy rá.
Én csak arra gondoltam, hogy Rahelbõl inkább kinézem ezt a lépést, mint belõled. Nem tudom, miért, talán mert õszintébbnek ismertem meg. Ezért (talán) könnyebben szembe tud nézni magával és reálisabban látja a világot. Erre nyilván azt mondod, hülyeségeket írok, mert te abszolút realista vagy. Hát igen, jól tudom, bizonyos szempontból talán sokkal sikeresebben eligazodsz a valóságban, mint õ (és még tömegek). De sajnos, ez a világ valahogy úgy van felépítve, hogy ahhoz, hogy sikeresen beilleszkedj, el kell szakadnod magadtól. Persze, nyilván pontosan tudod, ki vagy... de mégis - az, amit önmagadnak gondolsz, olyan személyiség, aki rendkívül sikeresen elsajátította a elvárásokhoz való alkalmazkodást. Amit látsz önmagadból, az a környezeted elvárásain keresztül szûrõdik át és ahhoz idomul. Te jóval könnyebben tudsz másokhoz igazodni, mint Ráhel. Nyilván személyiségtípustól is függ ez, ha emlékszel (http://mbti.tarhely.biz/tipusok/nf/enfj/jellemzes) Azt gondolom, hogy te annyi pozitív visszajelzést kaptál már a könnyû alkalmazkodásod miatt, hogy azt látod - ez így épp jó és elég.
Nekem az egyik kedvenc magyar filmem a Kertész Ákos regényébõl készült Makra, ami arról szól, hogy egy férfi minden erejét megfeszítve igyekszik beilleszkedni a környezetébe. És amikor sikerül, és már tényleg nem lóg ki sehonnan, akkor rádöbben, hogy teljesen elvesztette önmagát, fogalma sincs róla, kicsoda valójában - és magára nyitja a gázcsapot.
Az ilyen kedves, könnyen alkalmazkodó, sikeresen szocializálódott, jó embereknek, mint amilyen te is vagy, bizonyos szempontból nehezebben megy az önmagukkal való szembesülés. De nemcsak neked - ugyanezzel a nehézséggel kerül szembe mindenki, aki már vallásos: "Némelyeknek pedig, kik elbizakodtak magukban, hogy õk igazak, és a többieket semmibe sem vették, ezt a példázatot is mondá: Két ember méne fel a templomba imádkozni; az egyik farizeus, és a másik vámszedõ. A farizeus megállván, ily módon imádkozék magában: Isten! hálákat adok néked, hogy nem vagyok olyan, mint egyéb emberek, ragadozók, hamisak, paráznák, vagy mint ím e vámszedõ is. Bõjtölök kétszer egy héten; dézsmát adok mindenbõl, a mit szerzek. A vámszedõ pedig távol állván, még szemeit sem akarja vala az égre emelni, hanem veri vala mellét, mondván: Isten, légy irgalmas nékem bûnösnek! Mondom néktek, ez megigazulva méne alá az õ házához, inkább hogynem amaz: mert valaki felmagasztalja magát, megaláztatik; és a ki megalázza magát, felmagasztaltatik."
2/10
offtopic
meszag 2012 máj. 16. - 19:32:25 2/10
(6666/8852)
nagyon viszket Szívecske? :)
adamnagysweetmovie 2012 máj. 16. - 19:28:39
(6665/8852)
Nemcsak emiatt mondom, de ez volt még a legintelligensebb megnyilvánulásod.

Noés a legmélyebb, legõszintébb is:)
offtopic
-csengõzoli-- 2012 máj. 16. - 19:27:37
(6664/8852)
Nem lehet õket kizökkenteni :D
adamnagysweetmovie 2012 máj. 16. - 19:26:41
(6663/8852)
Nana, jószág, még lehányod az új, vörösre mázolt hohohoHorty-szobrot...
adamnagysweetmovie 2012 máj. 16. - 19:20:29
(6662/8852)
És akkor az Ekézõ meg a HisztiTV-t hagyjuk is.
2/10
offtopic
meszag 2012 máj. 16. - 19:20:01 2/10
(6661/8852)
na igen, ez rettenetesen elkeserítõ
adamnagysweetmovie 2012 máj. 16. - 19:17:55
(6660/8852)
Viccelsz? Az MTI ilyen lejárató blogokra hivatkozik...
adamnagysweetmovie 2012 máj. 16. - 19:17:03
(6659/8852)
Orbán saját napi politikai célaira használja ki a nemzet traumáit, megoldatlan ügyeit (amiket részben maga is generál).
Ez a tömegek hergelésére jó, amint láttunk 2006-ban...
2/10
offtopic
meszag 2012 máj. 16. - 19:15:37 2/10
(6658/8852)
Nem is értem, hogy létezhetnek ilyen velejükig romlott hazug emberek, mint az a blogger, és hogy hogy nem törlik az ilyen blogokat...
adamnagysweetmovie 2012 máj. 16. - 19:14:42
(6657/8852)
Jaj és a két császár, a port köztársasági elnökei, malib és zampano ki is maradt. Igaz õk csak ritkán szólnak, de az mindig brutális...
BicskaMaxi, aki állítólag nõ, kimaradt, vele még a lehülyézésnél sokkal messzebb nem jutottunk. Tehát kb csengõvel lehet egyenértékõ.
Kihagytam valakit a sötét oldalról?
2/10
offtopic
meszag 2012 máj. 16. - 19:13:20 2/10
(6656/8852)
Pontosan. Zagyva, hazug beszédeivel teljesen lebecsüli a híveit, de meg is érdemlik....
Errõl mindig Goebbels jut eszembe. Õ is nagyon értett az üres agitprophoz, és totál hülyének tartotta a tömeget. Ezért veszélyes dolog a tömegben feloldódni, mert a tömeg valóban nem gondolkodik.
Seven7Crown 2012 máj. 16. - 19:11:16
(6655/8852)
Lassan ez aszó nem a "színvonal hiányának" bizonyítéka lesz, hanem maga a kézzel fogató intelligencia Rózsi néninek köszönhetõen.
Seven7Crown 2012 máj. 16. - 19:08:05
(6654/8852)
Na ezt nem bocsájtom meg Neked soha, hogy nem lehettem elsõ!:D
adamnagysweetmovie 2012 máj. 16. - 19:07:36
(6653/8852)
Gyurcsány hogy bealázta a személyes vitákban, sõt még a korántsem hasbeszélõ Medgyessy is, pusztán az érveivel lemosta a Ködszurkálót.