Téma: Ma Reggel

adamnagysweetmovie 2012 máj. 13. - 22:36:57
(6352/8852)
Apropos Kutyus!

Tegnap ezzel a témával harangoztam be Smitt Pál szülinapi ünneplését a Duna Tv-n.

Nem tudom, mintha veszélybe került volna az ADÁS, mert a Dunatexten nem látom. (Amit talán kevésbé ritkán frissítenek, mint a portot).

Lehet úgy voltak vele, ahogy az Alaptörvény életbe lépésére rendezett Operabál is eléggé az Orbán-rendszer Dance Macabreja volt, úgy egy ünnepi Smitt-interjú is kontraproduktív lenne.
Ezekszerint mégis ismerik a pofátlanság és az emberek indokolatlan dühítése fogalmakat.

Éljen Nagy Navarró Balázs és a Tiszta Kezek Mozgalom éhségsztrájkja a tisztességes közmédiáért!
offtopic
kõmacska 2012 máj. 13. - 22:32:58
(6351/8852)
Nem, nem vagy érthetõ :) Azért nem, kedves apóca, mert ide eddig még bármilyen népesség érkezett, akármilyen nagy tömbökben is, simán beolvadt. Böszörmények, kunok, besenyõk, jászok, palócok, szászok, svábok, görögök, vallonok, szlovákok, szerbek, horvátok stb stb.... mára mind ASSZIMILÁLÓDTAK. Tudod, ez a NORMÁLIS viselkedés. Akik azt istenért se bírnak ASSZIMILÁLÓDNI, és x évszázad elteltével is ÁLLANDÓAN FESZÜLTSÉGET GERJESZTENEK MAGUK KÖRÜL, ott valami probléma van...aminek SZELLEMI gyökerei vannak. És a szellemi gyökér az ELEVE HAMIS IDENTITÁS.
Pontosabban, a dolog úgy áll, hogy éppen a XX. sz. elsõ felében már majdnem sikerült az asszimiláció. A német zsidók úgy érezték, németebbek a németeknél, és a magyar zsidók is elmagyarosodtak. Erre jött a nácizmus, ami visszarántotta õket egy nagyon-nagyon-nagyon durva, mindenkivel szemben ellenséges állapotba. Valakik NEM ENGEDTÉK AZ ASSZIMILÁCIÓT. És ez a lényeg, sajnos. Valakiknek érdekükben áll, hogy õk ellenségesen viselkedjenek, állandó feszültséget generáljanak maguk körül, és folyton álljon a balhé, mindenki sík ideg legyen a "zsidók" miatt.
Akik közülük kiszakadnak ebbõl, és asszimilálódnak, azok körül megszûnik ez a probléma. Én például két emberrõl is tudom itt, hogy asszimilálódott családból való. Õk nem hisztériáznak, eszükben sincs vádaskodni és verni a tamtamot.
drProktor 2012 máj. 13. - 22:09:28
(6350/8852)
Egy újabb fõtudort lehet kedves személyedben üdvözölni?

Én nenm errõl bestzélek, kedves apóca!

Ha a zsidók akiket jelenleg annak tart a világ,
valójában nemzsidók, abból nem sok minden következik.
Azokat, akiket a világ antiszemitái gyûlölnek, azok, akik jelenleg gyûlölik õket,
továbbra is gyûlölni fogják,mert nem a "zsidó" név miatt gyûlölik õket,
hanem azért mert egy gyûlölendõ csoportnak tartják.

Ez az Elsõ dolog.Ez nem változik egy fikarcnyit
Egy másik dolog: Én ezt az Elsõ dolgot nem helyeslem,
másokkal együtt, akik utálják az antiszemitizmust, ez is változatlan,
ez sem változik egy fikarcnyit sem.

Akik rasszisták,azoknak szükségük van gyûlölködésre
(ez a pirézek esete: megkérdezték jó népünket,
hogy szívesen élnének-e egy piréz szomszédságában
(sztem elõtte ugyanezt kérdezték cigányról - tehát a válasszoló azt hihette,
egy másik etnikum a piréz). És azt is hitte(ez még amúgy a butaságot is jelezte),
mert hallj csodát a lakosság nasgy részze a pirézeket sem kedveli,
nyilván a magyarokat azoknál különbnek tekinti.
Egy õrobléma van: piréz etnikium nincs és nem is volt soha,.

Tehát aki antiszemita annak édes mindegy hogy az utált csoport zsidó-e vaqgy nem is sémi,
utálja õket, mert õ olyan.

Érthetõ vagyok, tudóskám?
BicskaMaxi 2012 máj. 13. - 21:47:41
(6349/8852)
A probléma az, hogy azt, hogy az askenázik nem sémiták, nem más állítja, mint a Talmud (Ószövetség). Úgyhogy ezt ha neked nem is, de a Talmudot ismerõ írástudóknak mindenképpen illene tudniuk, pontosabban tudomásul venniük.
1/10
dantonb 2012 máj. 13. - 21:30:52 1/10
(6348/8852)
Mindig mondtam hogy csengõ nem hülye csak roppant álságos.
offtopic
kõmacska 2012 máj. 13. - 21:27:47
(6347/8852)
:) ösvénynek pedig egy szép kutyust :)
1/10
dantonb 2012 máj. 13. - 21:26:47 1/10
(6346/8852)
Ami azt illeti Sofiát én is szívesen kereszteztem volna:)
offtopic
kõmacska 2012 máj. 13. - 21:22:32
(6345/8852)
ugye nem gondolod komolyan a kérdést? :) De ha nagyon érdekel, vannak antropológiai kiadványok, abból valamit ki lehet silabizálni, de azért elég nehéz, szerintem. Pl. ez http://bookline.hu/product/home.action?id=2100738374&type=10&_v=Kiszely_Istvan_A_fold_nepei vagy ha valahol hozzájutsz Bartucz Lajos szöveghez http://hu.wikipedia.org/wiki/Bartucz_Lajos - én olvastam tõle egy rövid, de elég érthetõ kis szöveget, egy 1943-as könyvben (Magyar föld, magyar nép) http://www.antikvarium.hu/ant/book.php?konyv-cim=magyar-fold---magyar-nep-i-ii&ID=359357
drProktor 2012 máj. 13. - 21:20:40
(6344/8852)
Nekem nem indul el!
offtopic
kõmacska 2012 máj. 13. - 21:17:45
(6343/8852)
:) ez jó, megjegyzem :)
drProktor 2012 máj. 13. - 21:15:11 Előzmény kõmacska
(6342/8852)
Az ég áldjon meg, kedves kõmacska!

Határtlanul fásrasztó vagy ezzel az ostoba mániáddal, hogy a zsidók nem zsidók,
csak állítják magukról.
Egy részt mondhatnéám, ha kicsi esélye lenne a tudatodig hatolni,
hogy számtalan okos ember régen és most viszont a zsidókat zsidónak tekinti, mi van,
ha te tévedsz és nem õk? A tiéd csak egy vélemény! A több lehetséges közül.

Másrészt valami abnormis okoskodással olyasmit állítasz, hogy ha a zsidókrólkiderülne, hogy történetesen nem is zuswidók, akkor megszünne az ntiszemitizmuskllenül,
Ez akkora baromság, hogy ezer okból téves:
1. hallottál a pirézek esetérõl? (a többi 999 okot tán nem is sorolom)

Harmadrészt it elõjösz egy légbõl, kapott esettel,
amelyben csúfos szerepet osztasz Székhelyi fiának.
De tegyük föl hallott arról az ostobaságról,hogy õ nem is zsidó, hanem kazár.
Na,most jön a nagy attrakció, amit végre kellene hajtanod: próbáld elképzelni,
hogy ha hallott is róla(talán nem is!), õ azt képzeli, hogy õ tõrõl metszett zsidó,
hogy ne mondjam, zsidó a javából, el tudod ezt képzelni?
Föltéve, de nem megengedve a zsidóságával még maga elõtt is fölvág,
még ez esetben is kiröhögteted magad, amikor ezt tõle nehezményezed.
Ráadásul olyan éktelen rosszindulatot indukál benned ez a mondva csinált "bûn",
hogy tkp, ha az antiszemitizmus miatt nem is, de emiat a mondvacsinált bûnük miatt
szerinted az ilyen "álzsidókkal amagad rézérõl hajéandó vagy állantiszemitizmussal kzelni.
Nyúlj már a fejedhez, kérlek!
Oh, mondd!
zampano 2012 máj. 13. - 21:11:51
(6341/8852)
Ez vajon milyen típus?
offtopic
kõmacska 2012 máj. 13. - 21:04:14
(6340/8852)
offtopic
kõmacska 2012 máj. 13. - 21:01:42 Előzmény dantonb
(6339/8852)
Ja, bocs, erre nem is válaszoltam. Szóval, a cro-magnoni és a mediterrán keresztezõdésébõl jön létre Sophia Loren. Ami azt illeti, a cro-magnoni erõs, kissé durván kidolgozott, szögletes arca inkább a férfiaknak áll jól. Nem túl nõies, persze azért vannak nagyon szép nõk is ilyen vonásokkal, pl. Karády is meglehetõsen szögletes volt, vagy éppen Romy Schneider lánya. Mivel az ilyen típus nem éppen gyönge virágszálnak néz ki, ezért Sarah Biasini is harcos, férfias szerepet kapott: http://port.hu/pls/fi/films.film_page?i_film_id=70723 Ennek nincs sok jelentõsége, de mondjuk elég eltérõ ettõl pl. az alpi típus (szerintem Christina Ricci színésznõ is ilyen) - ez alacsony, kerekded, kissé puhány, könnyen zsírosodó, gyermeteg vonásokkkal rendelkezik. Riccit nehéz lenne kõkemény harcos csaj szerepében elképzelni, egyszerûen mert nem úgy néz ki.
BicskaMaxi 2012 máj. 13. - 20:55:19
(6338/8852)
Kacsa az egész. :)
drProktor 2012 máj. 13. - 20:48:48 Előzmény kõmacska
(6337/8852)
Meglepne, ha Kukorely azt mondaná bárhol bárkinek(ha csak nem viccel),
hogy "ébrdj fel, kisköcsög!"

Hadd jegyezzem meg, nem tudom, JózsefAttila öngyilkos lett-e,
legkevésbé ezen voltam fönnakadva, amikor szóba hoztam.
A Hufnagel-i pofátlan merényleten vagyok kiakadva még úgy is, ha csak képzelt
(mint remélem, állítólag LSimon FizeSS kultúrbajnoknak JA a kedvence).
HufnagelRózsi kártevõ dühétõl azonban minden életszerû lehet.
drProktor 2012 máj. 13. - 20:33:48 Előzmény dantonb
(6336/8852)
Az álnaivitása éppen abban áll, arra szolgál, hogy velünk mondassa ki,
hogy a FizeSS-bebn az SS a nácizmusra utal, ezzel eléri,
hogy elkövessük a legborzalmasabb õsbûnt,
az ideális Fidesz-közönség bármely egyede ezek után bármikor jogosnak érzi,
hogy akár legyilkoljon bármelyikünket.
Észre vehetted te is, hogy u.n. véleményformálók, még bal-lib oldalról is,
mennyire óvatosan mondják ki az igazságot, ha a Fidesz fasisztoid alûrjeirõl van szó?!
Pedig éppenséggel Csdengõ írta, hogy:
„Ha egy madár úgy néz ki, mint egy kacsa, úgy úszik, mint egy kacsa, és úgy hápog,
mint egy kacsa, akkor az valószínûleg kacsa”
És ebben kivételesen nagyon igaza volt!
offtopic
kõmacska 2012 máj. 13. - 17:08:27
(6335/8852)
köszi, hogy felvilágosítottál :)))))))))))))
offtopic
kõmacska 2012 máj. 13. - 17:07:39
(6334/8852)
Egyszer a könyvtárban a kezembe került egy zsidó kulturális folyóirat, lapozgattam, és találtam benne egy internetes baráti beszélgetés bemásolását; Székhelyi Márton jogászhallgató beszélgetett a haverjaival. A beszélgetés a cigányokra terelõdött, és Sz.M. már rögtön Auschwitzot vizionálta, dörgedelemesen kirohant a haverok viccelõdése ellen (mert valamelyikük bemásolta azt a "kérdõívet", amit ide is belinkelt valaki, csak ki lett törölve, és aminek az a vége, hogy "Maximum 3 mondatban írja le élete legnagyobb vágyát, amennyiben ez más, mint egy félkilós aranylánc.") Na, elolvastam a szövegelését, és naivan írtam egy hosszú levelet a szerkesztõségnek, miszerint történelmi tény, hogy az ún. "zsidók" a kazár birodalom szétesése után vándoroltak Európába stb stb stb. Tehát, ha õk maguk belátnák, hogy nem is szemiták, egycsapásra megszûnne az "antiszemitizmus", hiszen nincs is racionális oka. Azt válaszolták, hogy majd válaszolnak... azóta is várom az érdemi választ....
Nézd, õk pontosan tudják, hogy mûbalhékat kreálnak. Székhelyi Jocó ügyvédbojtár fiacskája is tudja, meg az egész kompánia.
zampano 2012 máj. 13. - 17:03:58
(6333/8852)
...hírcsárda egy viccblog...
zampano 2012 máj. 13. - 17:03:16
(6332/8852)
Nagyon szép, hogy használod a Google-t, de a hírcsárda ez egy viccblog, amit humoristák írnak álnéven. Érted???? (Vagyis lehet röhögni azon, amit írnak, de nem szabad készpénznek venni.)
offtopic
vénasszonyok_nyara 2012 máj. 13. - 16:52:39
(6331/8852)
offtopic
kõmacska 2012 máj. 13. - 16:42:57
(6330/8852)
"Nekem a kolégám egy álltalános iskolába járt velük, és akkor még Orbánék voltak, Lehet közben meg orsósodtak vagy valami dédapa orsós volt, de az tuti gyerekként is orbánék voltak.
A kollégám azért emlékszik csak rájuk mert a testvér pár mindig szerepeltek az iskolában, nem egy visszahúzódó gyerekek voltak."
"Az anyja KB titkár volt, az apja meg párttitkár. Nem voltak cigányok, mert az mszmp nem tûrte meg a cigányokat a maga soraiba!!!!"
"A Lakatos, Horváth, Oláh, stb. nevek nem cigány nevek, csak közöttük nagyobb ezek relatív elõfordulása. Példa erre a Horthy-korszakban Lakatos Géza m. kir. honvéd vezérezredes, az 1. Magyar Hadsereg parancsnoka, aki Magyarország miniszterelnöke volt 1944. augusztus 29 – október 15-ig. Horthy õt bízta meg a háborúból való kilépés és a fegyverszünet elõkészítésével. Az október 15-ei sikertelen kiugrási kísérlet után Lakatos Géza is a németek fogságába esett. Túlélte, Ausztráliában halt meg."
"Két cigány hajótörést szenved. Kiúsznak egy szigetre.
- Dik má gázsi, há ez á sziget lakatlan!
- Mosmá LAKATOS!"
http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__182659-orban-viktor-igazi-neve-orsos
offtopic
kõmacska 2012 máj. 13. - 16:30:24
(6329/8852)
"Orbán sikerének titka egyértelmûen az arcfelépítésében rejlik, így látja legalábbis az általunk megkérdezett szakértõ. "Viktor fizimiskája egyszerûen univerzális. Vannak arisztokrata vonásai, de akkor sem lepõdsz meg, ha egy pajta oldalának dõlve bámul rád tök részegen, fején egy homlokába húzott jambóval..." - nyilatkozta lapunknak Walter Gábor alteregológus, aki szerint ez az univerzális arcfelépítés az oka annak, hogy Orbán Viktor ilyen sok hasonmással rendelkezik....hogy milyen veszélyekkel járhat egy alkalmatlan hasonmás kiválasztása, jól példázza az MSZP köreiben csak alteregó botrányként emlegetett incidens, amikor Gyurcsány Ferencet Béla nevû hasonmása részegen helyettesítette Balatonöszödön." http://hircsarda.blog.hu/2010/08/01/10116_exkluziv_orban_viktor_alteregoinak_teljes_listaja
offtopic
kõmacska 2012 máj. 13. - 16:11:56
(6328/8852)
Kukorelly mondta, hogy a '80-as években szerveztek egy ún. Örley-kört. Irodalmi, értelmiségi társaság volt, és úgy tettek, mintha szocializmus nem is létezne. Egyszerûen nem foglalkoztak vele, nem is lázadtak ellene. Úgy éltek, mintha normális világ lenne körülöttük. Ez tetszik. Jobban tetszik, mint hogy most azt mondja: "Ébredj fel, kisköcsög."
offtopic
kõmacska 2012 máj. 13. - 16:08:18
(6327/8852)
- mondjuk ilyen :)
adamnagysweetmovie 2012 máj. 13. - 16:07:19
(6326/8852)
Még akkor sem, ha nem rasszizmus, hanem a rasszista drukkersereg kigúnyolása, önbecsapásuk, kettõs mércéjük, megvezetettségük kikarikírozása is nyilvánvalóan az indítékunk.
offtopic
kõmacska 2012 máj. 13. - 16:06:44
(6325/8852)
Szerintem ez a három nõ látta a holttestet. Tehát tudják, milyen állapotban volt. A mostani "rendõrségi szakértõ" viszont nem. Nekem úgy tûnik, ez csak afféle "József Attila újratöltve" - baromkodás, húzzunk le róla még egy bõrt, mert amúgy is divat a múlt átírása, akkor írjuk át József Attila halálát is. A lényeg, hogy a "szakértõ" kapjon egy kis dicsfényt. Hasonló ez, mint a barguzini Petõfi-kutatás.
adamnagysweetmovie 2012 máj. 13. - 16:01:17
(6324/8852)
Lehet, de tényleg sértõ a cigánysággal szemben, ha ezeket a tisztességtelen politikusokat hozzájuk hasonlítunk.
Meg minek leromázni azt, aki ezt nem vállalja? Pont annyira fair, mint lezsidózni.

Szerintem nem jó irány, hogy ha õk zsidóznak és cigányoznak mindenkit, akkor mi az utóbbival vágjunk vissza.
1/10
dantonb 2012 máj. 13. - 15:56:05 1/10
(6323/8852)
Meghajlok tudásod elött,de mi van akkor ha egy Cro- magnoni keresztezõdött egy mediterránnal:)A dinári az milyen? ,mert nekem Gyurcsány inkább tót legénynek tûnik
1/10
dantonb 2012 máj. 13. - 15:49:58 1/10
(6322/8852)
Becsületes ember nem hamisítja meg testvére halálának körülményeit ,mert azzal elárulja azt.Itt csak arról lehet szó hogy vajon a szemtanuk hitelesek é?: Ld Tizenkét dühös ember.messzirõl pontosan látják hogy elõször az ujjait vágatta le stb. De persze lehet igaz.
adamnagysweetmovie 2012 máj. 13. - 15:48:29
(6321/8852)
Én sem erõltetem, legfeljebb néha megemlítem, ha már nagyon kékvérûnek mutatják magukat vagy nagyon kétszínûen kupeckednek vagy nagyon habzószájjal uszítanak / hallgatásukkal statisztálnak a jobbik uszításához.
Huh, ez elég sok opció azért. Na jó, ennek így tényleg nincs értelme, egyszerûen tisztességtelenek punk-tum.
1/10
dantonb 2012 máj. 13. - 15:46:34 1/10
(6320/8852)
Azér tedd a szivedre a kezed hogy ahogy öregszik és kiáll beszélni öntelt lebiggyedt szájsarkával nem azt a jóarcú nyilt tekintetû benyomást kelti,és ráadásul ahogy Lendvai Ildikóról egybõl megállapították a jobbos zsidó szakértõk hogy askenázi típus,nem lenne nehéz egy cigányszakértõnek megállapítania hogy lovári vagy beás vagy oláh típus é.Mert nagy keletje van manapság a fajelméletnek ld árja magyar japán rokonság ,Attila isten ostora és Jézus pártusi herceg.Ez egyiküknél sem mérvadó,de a tevékenységük az mán inkább.
adamnagysweetmovie 2012 máj. 13. - 15:43:40
(6319/8852)
Én is csak a hírt hallottam.
Nem tudom, ez így ebben a formában már a jobboldalnak is értelmetlen. Ezért nem is foglalkoztat a hír.
adamnagysweetmovie 2012 máj. 13. - 15:41:15
(6318/8852)
Nem hiszem, hogy marginális ügyek, csak a civil szféra ügyei. És remekül megfér a közéleti véleménnyilvánítás állampolgári felelõsségével, kötelezettségével.
A civil szféra szereplõinek ki kell fejteni politikai tevékenységet is, különösen olyan rezsimek esetén, amelyek ellenforradalmiak, azaz kifejezetten szûkítik a személyes szabadság, életvitel, civil kezdeményezések mozgásterét (támogatás meg ugye csak álom ennek a szférának, ma csak a nemzeti szósszal leöntött bulvár kaphat támogatást, nevezzük hungaropopnak).
Ezt teszi pl. Schilling Árpád, Kulka János vagy Parti Nagy is.
offtopic
kõmacska 2012 máj. 13. - 15:39:42
(6317/8852)
Tudod, nekem ez azért tûnik roppant hitelesnek, mert egyébként ennek a három nõnek (a két testvérnek és Szántó Juditnak) állt volna érdekében az, hogy József Attila halálát balesetnek állítsák be. Mert akkor nem vádolják õket, hogy miattuk történt (amint az késõbb meg is történt, Szántó Juditról pl. azt mondták "elátkozott asszony"). Szóval, ha õk öngyilkosságnak és nem balesetnek mondták, akkor nincs okom azt feltételezni, hogy érdekbõl hamisítottak az ügyön. Fordítva már könnyebb lenne...
1/10
dantonb 2012 máj. 13. - 15:36:09 1/10
(6316/8852)
Szerintem meg a Fidesz nem ugrott be neki ezt utolsó írásában el is ismerte,és akérdezésekor nálad és adamnál egyáltalán nem utalt a náci vonalra ,mert ha álnaív akkor így kérdez hogy "ki a túró lehet ez a náci szervezet?" és nem civilt ír.Ezzel együtt az biztos igaz hogy barkochba módjára eltalálta az SS-t,amit más ember akinek beugrott aFidesz, általában átugrott ,mert számára megvolt a megfejtés.
drProktor 2012 máj. 13. - 15:33:23
(6315/8852)
Akkor inkább az Lázár!

(Hadd örüljön vénasszonyok nyara!)
1/10
dantonb 2012 máj. 13. - 15:28:30 1/10
(6314/8852)
Hát nem tudom mit írt erre az illetõ könyv írója,de valamit biztos.egyébként Latinovics esete még kérdésesebb szerintem.
offtopic
kõmacska 2012 máj. 13. - 15:27:49
(6313/8852)
mármint ennek ellenére....
offtopic
kõmacska 2012 máj. 13. - 15:27:13
(6312/8852)
tudom, azért tetszik :)
drProktor 2012 máj. 13. - 15:26:57
(6311/8852)
Hogy miért kérdezte meg?

Egyszer említette az 5715-ben, ahogy utánanéztél.

Nem keltett különösebb visszhangot, ez rosszul esett neki.
Én nem töprengtem a FizeSS-en, de amikor 5715-öt láttam, akkor bevillant az SS jelentõsége.

Egyszer vicceskedtem is OláhMikivel, hogy neki köszönhetem.
Azért kérdezett rá,
mert
1.Ez ia szereplés;
2. érzékelteti kicsit, hogy mi milyen kutyaütõk vagyunk:, lenácizzuk a FizeSS-t.
(Mert természetesen a rákérdezése már álnaiv volt
offtopic
kõmacska 2012 máj. 13. - 15:26:55
(6310/8852)
meglehetõsen erõteljesek a csontjai és a vonásai, ez pedig, én úgy tudom, az ún. "cro-magnoni" típus jellemzõje, amit a legõsibbnek mondanak és az egész világon el van terjedve. a cigányok az ún. "mediterrán" típushoz tartoznak. Gyurcsány pedig jellegzetesen dinári típusú (a neve is mutatja).
BicskaMaxi 2012 máj. 13. - 15:22:54
(6309/8852)
Úgy tudom, hogy a Waldorf-módszer, és a Waldorf iskoláknak Rudilf Steinerhez, és az antropozófiához van közük.
1/10
dantonb 2012 máj. 13. - 15:20:20 1/10
(6308/8852)
Ja és hogy Kende tagadja ,az nem csoda ,hiszen így is le akarták lõni mint egy kutyát(Smitt mariska ),hátha még a rasszizmus ellen is védekeznie kellett volna.Speciel nem hinném hogy mélyen beleásta magát Orbán Gyõzõ családfájába.Mivel fentartásaim vannak az olyan állításokkal kapcsolatban ,amikor valaki hallotta valakitõl stb ,ezért írtam az elöbb külsõ jegyeket ,mert egyébként egy volt kolleganõm állította hogy ismerõse szomszédja volt a faluban Orbánéknak és eredetileg Orsós volt a nevük.Ez mondom akár lehet alaptalan is ,de akülsõ jegyek nem.És itt nem játszom Dr mengelét de hülye az ,aki tagadja hogy vannak meghatározó külsõ adottságok.:Bõrszín,arcberendezés stb.
offtopic
kõmacska 2012 máj. 13. - 15:16:11
(6307/8852)
"Már jöttek is a kíméletesek tudatni, hogy mint történt a tragédia. Két gyerek látta: Négy percig állt az állomáson a tehervonat. A leeresztett sorompó elõtt járt idegesen Attilácska szegény, majd mikor a vonat lassan elindult, átbújt, letérdelt a sínek elé, két kezét elõre téve a sínekre. Mikor egy kocsi hátsó kereke átment rajta és leszelte szegénynek az ujjait, az új kocsi elé hajtotta hangtalanul fejét is, de az oldalrész elütötte és csigolyája elfordult - már nem szenvedett többé, már nem érezte, hogy 15 métert vonszolja a vonat. - Ütõdött teste és arca mutatja mit szenvedhetett amíg ezt a borzalmat választotta, a kevesebbet, a lelkiek helyett." (Szántó Judit levele Illyés Gyulának, 1937 dec. 4. éjjel fél 1-kor)
1/10
dantonb 2012 máj. 13. - 15:13:05 1/10
(6306/8852)
Igen mert nem a szóval van baj,hanem ahasználójával hogy miért tartja eleve aszót nem szalonképesnek.Nyilván mert a kis agyában egy zsidó egy cigány eleve alsóbbrendû ember.ezért is beszél csengõ cigánybûnözésrõl és rikácsol hogy Orbán nem cigány.
mellelleg mivel nincs jelentõsége külsõ jegyei alapján szerintem Orbán és Lázárban is van cigány vér.Áder az szerintem nem egyértelmû.a nagyobb baj az hogy ,amit anépnyelv cigánykodásnak hív az is jellemzõ rájuk teljes egészében.Ez aprobléma és nem agenetika.
1/10
dantonb 2012 máj. 13. - 15:07:50 1/10
(6305/8852)
Az a bizonyos rendõrségi szóvivõ,akinek aneve nem ugrik be állítja könyvében hogy József A. baleset áldozata lett.
drProktor 2012 máj. 13. - 15:06:34
(6304/8852)
Wass versei csengnek-bongnak, mint PósaLajoséi.
1/10
dantonb 2012 máj. 13. - 15:05:53 1/10
(6303/8852)
Azt persze értem hogy valakinek a két S betürõl beugrik az SS ,de ez csak olyannál fordul elõ ,aki általában nem egy dolog, egy szó értelmére koncentrál,hanem szóbarkochbát játszik az értelmezés helyett.Egyébként még pihent aggyal más dolgokat is ki lehet rakni az ominózus szó betüibõl ,de nem megérteni ,ami kézenfekvõ és alényeg az kissé ciki.:Fizess pl benne van az izes is rövid ível,ami utalhat arra hogy a fidesz hazugságain izesen lehet röhögni vagy pl ezis,hogy namég ezis ráadásul a többire:)Most mán lelövöm magam mielött más lõ le.:)
drProktor 2012 máj. 13. - 15:01:41
(6302/8852)
Az ám, ma de. hallom Váradi Júlia Esterházyval beszélget s megemlíti,
hogy valaki szerint JózsefAttilát se kéne tanítani az iskolában, mert öngyilkos lett.

Te hallotál errõl?
Én el tudom képzelni Eperjes mûvészúrról akár.
Vagy ez is a HuffnágelRózsi?
offtopic
kõmacska 2012 máj. 13. - 14:58:36
(6301/8852)
"Csak belsõ szabadság, belsõ emigráció létezhet. Ha neked ez elég, akkor neked jó, nekem ez kevés és megalkuvónak érezném magam."
Adam, nem ezt írtam. Nem egy magányos elefántcsonttoronyra gondoltam, és szerintem, amit Geréb Ágnes csinál, az sem egy magányos emigráció és belsõ elefántcsonttorony. Nagyon is hatással volt a környezetére. Csak egyszerûen nem várt POLITIKAI intézkedésre, hátszélre, engedélyre. Persze egy csomó más példát is említhettem volna. A világra igazán nagy hatást gyakorló dolgok civil kezdeményezésként indultak; aztán, egy idõ múlva a politika is kénytelen volt ezeket integrálni. De a politika, mivel a legszélesebb tömegek irányításával foglalkozik, nem szereti az újat. Például, egyszer elmentem egy lakossági fórumra, amit Pokorni tartott. Megkérdeztem, hogy támogatják-e a Waldorf iskolákat (merthogy az milyen nagyszerû kezdeményezés). Vagy legalább tanulnak-e belõle, átemelnek-e abból elemeket a normál oktatásba. Azt felelte, nekik ez nem feladatuk. Ilyesmit nem fognak támogatni; ha civilként képes vagy kiverekedni valami jót, akkor jó. A lényeg, hogy TE elindulj, és TE csinálj valamit, amitõl jobban érzed magad - és ez majd ki fog vetülni a környezetedre is. Vagy nézd meg, pl. az ún. "bio"-mozgalom, az egészséges élelmiszer, vegyszermentes termelés is meglehetõsen civil kezdeményezés, amit a politika maximum eltûr, de nincs kormányzati szintre emelve, hogy mostantól kezdve márpedig betiltjuk a vegyszerezett élelmiszerek termelését és forgalmazását. Hallottam "bioépítészeket" - õk is küszködnek, mert a törvényi szabályozás gyakorlatilag tiltja az olyan építészeti megoldásokat, amirõl nem lehet számlát adni (pl. vályog, használt cserép stb). Nem megyek bele, mert nem értek hozzá, de napokon keresztül tudnák sorolni, hogy a hatalom miben akadályozza a racionális, ésszerû, ember- és környezetbarát ötleteiket. De persze nem adják fel. Vagy mondhatom a Kodály-módszert is, ami szintén nem politikai akaratból indult ki. Rengeteg dolgot írhatnék le, ami elindult valahonnan, valakitõl, és hatással kezdett lenni a környezetre, anélkül, hogy várt volna a hatalom engedélyére. Addig próbálkozott, amíg utat nem tört magának. Talán azt mondod, ezek marginális ügyek, amik nem oldanak meg átfogó, globális, mindenkit érintõ problémákat. Hát, szerintem meg még mindig jobb ilyesmivel próbálkozni, mint színészként a "nemzet nagyjává" válni. Egy olyan világban, ahol az építkezés, a szülés, az oktatás, az élelemtermelés gondja csak marginális ügy, ott Taki bácsi és Juci néni a nemzet nagyja. http://designsarok.blog.hu/2012/03/28/szineszoriasok_a_rakoczi_hidon - a kép aláírása: "A nemzet nagyjai figyelik lépteink"
drProktor 2012 máj. 13. - 14:46:24
(6300/8852)
Én speciel nem hiszem, hogy Orbán, Lázár, Áder cigány lenne.
drKende Viktor c. könyvében kifejezetten tagadja, már pedig úgy gondolom, õ megírta volna,
ha így lenne. Áder és Lázár pedig igazából ki a lótüdõt érdekelnek?
A magyar nyelvben van egy rakás igen eleven cigányozós kifejezés,
ez nyilván a nép életbõl származó történeti hagyomány,
semmi képpen sem következik belõle rasszizmus,
ilyenek használatát csak elmeháborodottak próbálják rasszizmussal való vád kovácsolására használni.

Hogy miért sértõdnek meg a hivõk, ha hõseiket "lecigányozzák"?
Elsõ blickre azt mondanám, mert rasszisták, náluk a "cigány" becsmérlés,
azt gondolják ez az általános.
Hasonló eset ahhoz, hogy a SzaDeSz zsidó párt, ezt is olyanok hangoztatták,
akik ezt a jelzõt messze nem dícséretnek szánták,
aztán csodálkoztak ha rasszizmusukat leleplezték.
adamnagysweetmovie 2012 máj. 13. - 14:45:34
(6299/8852)
A FizeSS minden politikája gazdaságpolitikán kívüli, hiszen az nem létezik:)

És akkor egy újabb újhun kettõsbeszéd:
"unortodox gazdaságpolitika" = ahol a közgazdaságtan és a józan ész szabályszerûségei nem érvényesek, remények-vágyak furcsa keveréke, konkrét megvalósítási intézkedések, lépések nélkül.
És mindez a kuszvány arra a legjobb, hogy lehet benne ezerrel keverni a pártállamközeli cégek megbízásaival, vagy maga az állam szorítja ki vállalkozási, hitelpiaci tevékenységével a piaci szereplõket.
Ha bárki kérdi az ésszerûséget, a piaci versenyt, a költségeket, a válasz ennyi: unortodox. Esetleg még azt is odavetik: Ha az Unió megbüntet minket, akkor a kormány majd kifizeti. FizeSS.
1/10
dantonb 2012 máj. 13. - 14:42:11 1/10
(6298/8852)
Hát ha értette ,akkor minek kérdezte meg tõled jóval késõbb újra?
1/10
dantonb 2012 máj. 13. - 14:41:22 1/10
(6297/8852)
Utoljára az ovodában hallottam ezt az érvelést,hogy amikor valakit megcsípnek ,akkor azt mondja ,hogy direkt volt beee!:),napersze.Osztán még mindig adós vagy a válasszal ,ha olyan nagyon leesett a tantusz ,akkor miért kérdezgetted ugyan Proktort valóban egyszer ,de adamra is panaszkodtál hogy nem válaszolt.Az mán kettõ:)
Ha meg az SS -rõl egybõl beugrott neked a náci szimbólum,ami jellemzõen nekem aki állítólag mindíg nácizok meg nem,akkor még szomorúbb hogy ennek ellenére a teljes szóhasonlatot meg nem sikerült megértened.Ezzel én nem dicsekednék a helyedben.De vót már egy két ilyen minimális agymunkát igénylõ dolog ,ami nem jött neked össze korábban ,nem emlékszel?
Abszolút kis logika kellett volna hozzá pedig csak.
1/10
dantonb 2012 máj. 13. - 14:34:21 1/10
(6296/8852)
Ezt pont Te mondod a fórum legendás agyasa?:D
1/10
dantonb 2012 máj. 13. - 14:32:45 1/10
(6295/8852)
Napersze:) biztos úgy volt:D
drProktor 2012 máj. 13. - 14:32:41
(6294/8852)
Én is emlékszem, hogy megpendítetted te mennyire ért(ékele)ed „FizeSS” mgnevezést,
adamsweet sztem sem válaszolt erre, én egy alkalommal köszönetet mondtam neked,
hozzá járultál, hogy fölfedeztem én is.
Mert nem fogod elhinni, a FizeSS a Fidesz gúnyos, kicsavart változata
A Fidesz gazdaság politikájának az a lényege, hogy a kisembereknek,
a szegényeknek egyre többet és töbet kell fizetni: Fizess!
A zsenialitás ott található, hogy két nagy S-betû használtatik( erre döbbentettél rá te)!
Igen, miként az eredeti „ SchutzStaffel”,
ez a rendkívül finom kis allúzió kifejezi a Fidesz ideológiáját is
(értsük ez alatt a a teljes nem gazdaság politikáját),
azaz mindent, ami gazdaság politikájukon kívüli).

Azért szoktam használni, mert nagyon ötletesnek, szellemesnek tartom,
remélem, e fórum eléggé ezoterikus világán túl is el fog terjedni.
Egészen más FizeSS írásformát használni, mint lenácizni belõlük bárkit
(végül is persze, hogy nem nácik, hiszen nácik csak és kizárólag a
hitleri nemzeti szocialista német munkáspárt (NSDAP) tagja lehet
(Ez tipikus, gyakori, jobboldali érvelés: természetesen,így nácik egyáltalán nincsenek
(csak némely észlény kedvéért jelzem: ”nácik”, és nem „náczik”))
zampano 2012 máj. 13. - 14:27:55
(6293/8852)
"Tesztvizsga" nélkül is lehet látni, hogy agyilag zokni az illetõ.
olahmiki1959 2012 máj. 13. - 14:13:39
(6292/8852)
A tartalom és a forma az egy tesztvizsga volt, ugyanis biztos voltam benne, hogy ráharapsz, meg is történt, úgy látszik, téged ilyen gyerekes módon be lehet húzni a csõbe. Elnézést kérek, ezt kihagyhattam volna.
A másik dologban viszont sajnos, nincs igazad. De nincs ám!
Ugyanis két teljesen más dologról van szó.
Az csak egy dolog, hogy nem háromszor, hanem összesen egyszer kérdeztem meg Proktortól, hogy mi az a FizeSS, az tény, hogy nem ugrott be, nem is tagadtam egy percig sem.
Az viszont teljesen más dolog, amit Adamnak írtam, hogy értem, hogy miért írja ezt a szót ilyen formában.
Tudod, amikor egy hullámhosszon vagy valakivel, akkor fél szavakból is értitek egymást. (Emlékezzél a filmes diskurzusainkra). Ott nem akartam az SS-t konkrétan kiírni, csak jeleztem Adamnak, hogy én értem a bújtatott poénját. Másoknak nem kellett tudniuk.
Ha meg olyan logikus gondolkodásúnak gondolod magad, akkor mondd már meg nekem, hogy mégis mit akartam szerinted mondani Adamnak az 5715-ben? Miután ott konkrétan leírom neki, hogy értem, mirõl van szó!
Te a 6640-ben beismerted, mintegy a homlokodra csapva, hogy zseniális ötlet Adamtól ez a szó, míg én saját magamtól jöttem rá ugyanerre.
Szerintem túltárgyaltuk ezt a dolgot, én a FizeSS jelentésére nem jöttem rá, te pedig az írásmódban elrejtett poént nem ismerted fel. Szerintem ezért nem kellene bántanunk egymást.
1/10
dantonb 2012 máj. 13. - 13:10:46 1/10
(6291/8852)
Hát sajna kedves Miki megint van egy rossz hírem: Én ugyanis nem azt írtam hogy nem a tartalom a fontos hanem a forma,mintahogy te idéztél ,hanem pont fordítva:) Úgyhogy csak atorka véres a poénodnak,amiknek eröltetéséért látom minden mást elhanyagolsz.
Namármost én sem voltam rest és kikerestem a hivatkozott írásodat,amivel páratlan zsenialitásodat akarod bizonyítani(5715),és mit láték?:

"Hogy a FizeSS szót miért írtad ilyen formában, úgy látszik, egyedül én értettem meg a sok hozzászóló közül..."

Csak hogy megértetted, az ebbõl nem derül ki sajnos,az ebbõl hiányzik.Éshát hogy életszerütlen is hogy aki az SS finom utalást megérti az meg háromszor rákérdez adamnál és Proktornál hogy :"mi a túró az a FizeSS,talán valami civil szervezet?"
Ezt Te sem gondolod komolyan hogy beveszi bárki is? De hogy ne legyek felületes még azt is megnéztem hogy ezen hozzászólásnak mi az elõzménye ,éshát ott sem találtam semmiféle utalást hogy megértetted volna .Egyébként megha mégis ,akkor minek kérdezgetted utólag?
Úgyhogy további jó étvágyat kívánva maradok.dantonb
offtopic
vénasszonyok_nyara 2012 máj. 13. - 12:40:54
(6290/8852)
"nem néz a szemedbe,"

Én a szemedbe néznék, de a szemed elõtt található szódásüvegtalp miatt valószínûleg nem jönne létre a szemkontaktus. Azért mindenképpen érdekes következtetés részedrõl, hogy nácinak találsz azért, mert egy zsidó írótól való idézetre válaszoltam egy másik zsidó író idézetével. Hiába, aki keres az talál (nácikat minden fûszál mögött)
Ez a FIDESchutzstaffel annyira, de annyira találó, hogy már elképzelem Orbánt tölgyfalevelekkel díszített parolival.
olahmiki1959 2012 máj. 13. - 12:29:07
(6289/8852)
Kedves Dantonb! Köszönöm, hogy Proktor helyett segítettél, a rám pirításban is igazad volt, tudtam, hogy nem hagyod ki, de valószínûleg Proktor sem tette volna. A Fidesz-FizeSS párhuzam nagyon szellemes és magasröptû, magamtól soha nem jöttem volna rá az összefüggésre.
Azért, mielõtt végleg a földbe próbálnál döngölni intellektuálisan, kétségbe vonva elmém pallérozottságát, és humorom átlag fölötti mivoltát, felhívom a figyelmed arra tényre, miszerint az Adam írásmódja szerint leírt FizeSS szót, a végén a két nagy S betûvel, - ami egyértelmûen az SS-re való utalás, - valószínûleg az egész porton én vettem észre, és én értettem meg legelõször, nálad legalább 64 oldallal hamarabb. Ami azért, pestiesen szólva, nem semmi!
Az 5715-ben szóvá is tettem. (Nem voltam rest, direkt csak neked visszakerestem, ellenõrizheted.)
Abban igazad van, hogy nem a tartalom a fontos, hanem a Forma-1. Meg is nézem délután.
adamnagysweetmovie 2012 máj. 13. - 12:25:06
(6288/8852)
De a "radikális kocsonya" kifejezés is elég pontos az ilyen amõboid emberek jellemzésére, mint te vagy Csengõ...
adamnagysweetmovie 2012 máj. 13. - 12:23:18
(6287/8852)
A jogászok már most kimondják, levezetik az alkotmánysértés módját:
http://hvg.hu/velemeny/20120308_allmcsinytevok_voros_imre
adamnagysweetmovie 2012 máj. 13. - 12:20:52
(6286/8852)
Mindig jót röhögök a szélsõjobb sunyizáson. Nekem olyannak tûnik, mint a pornófüggés - nem néz a szemedbe, zavartan beszél, izzad, mindenki látja, hogy nem stimmel a sráccal valami.
De egy darabig disztingválja magát, mert tudja, hogy vállalhatatlan, megbélyegzett dolgokat folytat: bújkál a folyamatos mimikri rejtõzködéssel, mellébeszéddel, kibújással, önfelmentéssel.
Úgy is hívom az ilyenek "bátor" radikálisokat a zsebhokisok mintájára, hogy ZSEBNÁCIK.
1/10
dantonb 2012 máj. 13. - 12:19:05 1/10
(6285/8852)
Mantrázzad csak mondogassad mint aki fél a sötétben ,hogy "meglesz agyõzelem 2022-ig".Szerintem meg akármilyen hülye ez anép hamarabb pi...n rúgja vezéredet,és majd utána jogosan kimondják hogy hatalmatok illegitim volt és megsértette a hatályos alkotmányt ,amire esküszegõ módon felesküdött a miniduce ,tehát nem kötelezõ semmit betartani.Ez lesz az igazi fülkeforradalom,nagyobb zsarnokokat is elûztek már mint a jelenlegi degenerált és korrupt bagázst,akikhez képest minden eddigi kormány grál lovagokból állt.
offtopic
vénasszonyok_nyara 2012 máj. 13. - 12:18:28
(6284/8852)
NOVASCABIN külsõleges emulzió / Parazitaellenes készítmények ...

A válasz termékmegjelenítést tartalmaz, azért nem mertem leírni.
offtopic
vénasszonyok_nyara 2012 máj. 13. - 12:16:43
(6283/8852)
Hozzájuk valóban nem mérhetõ, de egészen jó verseket írt.
adamnagysweetmovie 2012 máj. 13. - 12:16:09
(6282/8852)
Érdekes, hogy én téged a közös metszetbe tennélek orbánnal együtt. De a legkeményebb legény kétségtelenül a legkisebb keresztkérdéstõl megizzadó Matolcsy.
zampano 2012 máj. 13. - 12:11:06
(6281/8852)
Matolcsy géniusz, OV naná hogy az. Ilyen kormánnyal, ilyen erõs szavazói bázissal (minden idõközi választást megynyert a Fidesz!!!) 2022-ig garantálva van a jelenlegi vezetés hatalma.

Az ellenzék istentelenül kretén alakokból (mszp, lmp, szolidaritás, milla stb.) vagy gátlástalan gazemberekbõl áll (gyf-párt). Közös metszet: a jobbik.
adamnagysweetmovie 2012 máj. 13. - 12:07:44
(6280/8852)
Egy átlagos nemzeti, gyöngyösbokrétás író-költõnek gondolnám, akit megfertõzött a kelleténél jobban is a revízionizmus. Mondjuk nem volt ezzel a kor irodalmában egyedül.
Csak szegényt felkapta egy hülye ideológia, és ezzel szúrtak ki vele igazán...
adamnagysweetmovie 2012 máj. 13. - 12:04:47
(6279/8852)
Jó, hát hiba volt feltételeznem rólad, hogy le tudod/mered írni, mire is idézted be.
1/10
dantonb 2012 máj. 13. - 12:03:07 1/10
(6278/8852)
Szegény Wass inkább prózákat írt ,de azok hatásvadász giccsek,semmiképp nem mérhetõ egy Móriczhoz vagy Karinthyhoz.
adamnagysweetmovie 2012 máj. 13. - 12:02:12
(6277/8852)
Demján és a Simicska Zrt is gyakran használja, amikor nem klientúrát építenek.
Bár a nemzeti együttmûködés is acélszilárdságú, tehát oda is jó a gömbWass. Fõleg a fejeket, a gondolkodást teszi betonkeménységûvé.
offtopic
vénasszonyok_nyara 2012 máj. 13. - 12:01:31
(6276/8852)
Ráadásul nyílbordázott, tehát tagadhatatlan a nyilas érintettség. Jól leleplezted õket. Most aztán reszkethetnek.
offtopic
vénasszonyok_nyara 2012 máj. 13. - 11:59:12
(6275/8852)
Ez érdekes következtetés, de az a helyzet, hogy egyáltalán nem vagyok képben Kertész bõrbetegségeivel kapcsolatban. Valamit félreértettél. Én csak viszonoztam az idézett bölcsességet egy másikkal, ami nekem jobban tetszik.
adamnagysweetmovie 2012 máj. 13. - 11:58:27
(6274/8852)
Nagyszerû Wassbetonhoz, kiváló stadiont lehet belõle építeni Felcsúton, amibe az arra járó oknyomozó újságírókat is bele lehet dolgozni...
adamnagysweetmovie 2012 máj. 13. - 11:57:00
(6273/8852)
Mutatom a gömbvasat.
1/10
dantonb 2012 máj. 13. - 11:55:23 1/10
(6272/8852)
Szerintem õ találta ki,nem Karinthy.
adamnagysweetmovie 2012 máj. 13. - 11:53:42
(6271/8852)
A GömbWass pontosabb kifejezés, kifejezi azt a szellemiséget, ami miatt erõsen vitatható Wass egyébként inkább átlagos költészete. Gömb, mint Gömbös.
adamnagysweetmovie 2012 máj. 13. - 11:43:20
(6270/8852)
Mert azt értem, hogy egy magyar Nóbel-díjas író számodra rühes, de ez kevéssé érdekes Karinthy valódi mondanivalójához képest...
Egyébként Kertészt a szintén zavart értékrendõ HufiRózsi is bevette a NAT-ba, hogy ezzel védje piszkaWass Albert pajzsra emelését.
adamnagysweetmovie 2012 máj. 13. - 11:40:37
(6269/8852)
Azaz, mire írta Karinthy?
adamnagysweetmovie 2012 máj. 13. - 11:39:41
(6268/8852)
"Nincsen politikai oligarchia, csak nemzeti nagytõke van"
- Az, hogy a haverjaimnak, elvtársaimnak osztok megbízásokat, privatizált közjavakat, nem jelenti azt, hogy õk bármiben befolyásolnák egy és oszthatatlan hatalmamat. Együttmûködnek, támogatják mindenben pártunkat és kormányunkat, hogy az egypártrendszer végre valahára rögzülhessen. Ez mindnyájunk érdeke, de különösen az enyém, a FizeSS-é, a svájci Simicska Holdingé és apukámé, Orbán Gyõzikéé.
offtopic
vénasszonyok_nyara 2012 máj. 13. - 11:35:53
(6267/8852)
Én is küldök Nektek egy Karinthy idézetet átgondolásra: "Rühestõl ne kérj kucsmát!"
adamnagysweetmovie 2012 máj. 13. - 11:33:54
(6266/8852)
Egy Kertész-idézet, küldeném minden rasszista neonáci köménymagnak átgondolásra:

"Mégiscsak a racionális gondolkodás a legradikálisabb"
ennyi baromságot... 2012 máj. 13. - 11:32:57
(6265/8852)
Õszinte leszek: qrrrva magasról lesz*rom a véleményedet ***moderálva***
adamnagysweetmovie 2012 máj. 13. - 11:31:03
(6264/8852)
"Én a törvénykezés motorja kívánok lenni" = sportolóként fingom nincs a közjoghoz, idétlen kriplikkel veszem magam körbe tanácsadóként és aláírok minden antidemokratikus, elõkészítetlen, a nemzet egységét aláásó szart. Az AB-t úgyis sakkban tartja Viktor, nem fognak megvétózni semmit.
adamnagysweetmovie 2012 máj. 13. - 11:27:59
(6263/8852)
Igen, várom a további újhun kettõsbeszéd jelmondatokat, amik ráégtek Orbánék gengjére, mint a Ferrari Laudára...

Másoktól is!
FizeSS most és mindörökké
1/10
dantonb 2012 máj. 13. - 11:04:41 1/10
(6262/8852)
Apropos ."nincs szükség alkotmányozásra"= csinálunk a réginél egy sokkal kirekesztõbb ,az állampolgári jogokat leszükítõ nacionalista és vallási szósszal leöntött fércmunkát,alaptörvényt.
1/10
dantonb 2012 máj. 13. - 11:01:55 1/10
(6261/8852)
Komplett kis választási program,de õk nem hazudnak soha ,a hülyék meg rágódnak ma is az öszödi beszéden meghogy plagizált e Gyurcsány az általánosban:)
offtopic
vénasszonyok_nyara 2012 máj. 13. - 10:59:47
(6260/8852)
Elsõsorban a pirézeket. Már megvan az exkluzív szerzõdés a szolgáltatóval. Téged meg inkább csak kiröhögni szándékozlak, amikor meglátogatlak az intézetben és Te abban a kis hercig, deréktájban megköthetõ ujjú otthonkában fogadsz.
adamnagysweetmovie 2012 máj. 13. - 10:54:07
(6259/8852)
Összegyûjthetnénk még pár ilyen ritka pontos kifejezést, ami leírja a Fidesz természetét!

Pl:
- Gyurcsány hazudott= mi a 13. havi nyugdíjak felelõtlen ígérete helyett egy rendszerváltást fogunk elhallgatva elhazudni // Ne a szavaimat figyeljék, hanem a tetteimet // Ha az IMF jön, én megyek!

- 2010-tõl minden másképp lesz= új államot alapítunk, ellehetetlenítjük vagy kiûzzük az országból a másként gondolkodókat, nyílltan, kérkedve visszaélünk a hatalmunkkal, a korábbi mutyizást törvényerõre emeljük, mindenhova pártkádereket ültetünk, a köztársasági elnöki posztot is beleértve. Miközben az EÜ, oktatás, közlekedés stb reformját két évig halogatni fogjuk, hogy aztán koncepciótlan és senkivel meg nem vitatott intézkedéseinkkel nagyobb káoszt okozzunk, mint amennyi hasznot hajtunk. A médiát a korábbi paritásos rendszer helyett teljesen párturalom alá hajtjuk, a hírdetési piac befolyásolásával az egész médiapiacot pártérdekek alapján torzítjuk.

- nemzeti együttmûködés rendszere=lefejezzük a minket ellenõrzõ intézményeket, a határon túli magyarok szavazatait pedig felvásároljuk

- centrális erõtér: a magyar pártrendszert domináns egypárti pártrendszerré alakítsuk, ahogy a Horthy korszakban volt

- megvédjük a nyugdíjakat: államosítjuk a nyugdíjakat, szabadon felhasználhatóvá tesszük a TB-rendszer eltörlésével és eltõzsdézzük egy jelentõs részét

- felülrõl nyitott középosztály építése: pofátlan szétosztunk évi 350-500 milliárdot a leggazdagabbaknak az egykulcsos adóval, adunk hozzá még jövedelemfüggõ családtámogatást, kedvezményes végtörlesztést és hiperkamattal jegyezhetõ állampapírt. Noés aki az iparbárók közül megfelelõen törleszkedik és elég jól oszt vissza, annak kiutalunk állami megbízásokat, latifundiumokat.

A sor folytatható, hajrá!
1/10
dantonb 2012 máj. 13. - 10:44:27 1/10
(6258/8852)
OK zseniális,de soha nem mondtam hogy én vagyok a legokosabb ember,mert elsõ felületes blikkre csupán nyomatékosításnak hittem.:)
Ebbõl is látható hogy nem forog minden gondolatom a náci témakör tartományában,ahogy ítt egyesek rám akarják kenni.
adamnagysweetmovie 2012 máj. 13. - 10:37:13
(6257/8852)
Kieg: az SS pedig a kormányzásuk erõszakos, kirekesztõ, ellenségképzõ, körültekintés nélküli voltára utal.
1/10
dantonb 2012 máj. 13. - 10:34:19 1/10
(6256/8852)
kedves olah miki!
úgy látom,hogy Proktor más elfoglaltsága miatt még nem válaszolt kérdésedre,ezért elmondom hogy én pl ,akinek senki nem magyarázta el hogy mi az a FizeSS,hogyan jöttem rá.Most eltekintve a szövegbeli kontextusoktól ,ami nyelvtanárok szerint a legjobb módja egy ismeretlen szó helyes értelmezésének és megjegyzésének,ezen szókreálmány magánhangzóiból kiindulva és szótagszámából szintén adja magát a szinonima a Fidesszel,pláne ha belegondolsz hogy ez a párt más sem csinál csak újabb adókkal feji az állampolgárt.
Úgyhogy örülök hogy segíthettem ,mint amúltkor ,amikor kezdõ internetezõ voltod miatt nem jöttél rá hogy hogyan kell egy hozzászólás elõzményét megnézni,bár aki Proktor és önmaga szerint is mindenkinél különb,szerintem lehetne egy kicsit kreatívabb és találékonyabb.
Egyébként meg sok mindenben egyetértünk kivéve a politikát,ahol szintén nem árt ha valaki tovább lát az orránál,tiszteletre méltó ahogyan megpróbálod a fórum stílusát,vitakultúráját csiszolgatni,csak azt ne feledd soha hogy a TARTALOM a lényeg nem a Forma.
adamnagysweetmovie 2012 máj. 13. - 10:34:18
(6255/8852)
Igen, ez jó, ez nálam nagyjából a magán, civil kategória.

Az ügy közéleti aspektusa, hogy jól be is varrták érte, mert az álszent közélet nem szabályozta megfelelõen a kérdést. Késõbb, Geréb meghurcolásával párhuzamosan, azt hiszem, a szabályozás szerencsére megtörtént.

Én azt gondolom, mindkét területen helyt kell állni. A 20. századi autoriter vagy önkényuralmi rezsimek tulajdonsága, hogy a modern államigazgatás révén az élet minden területére ráteszik a kezüket, és ellehetetlenítik az emberek hétköznapi életét. Csak belsõ szabadság, belsõ emigráció létezhet. Ha neked ez elég, akkor neked jó, nekem ez kevés és megalkuvónak érezném magam.
Persze ha Orbán+Vona bekeményítenek még jobban, akkor ez az egyetlen menekülési út, nomeg az emigráció. De ezt el kéne kerülni.
adamnagysweetmovie 2012 máj. 13. - 10:24:51 Előzmény drProktor
(6254/8852)
Dilemma.
Szerintem sem kell összefogni a Jobbikkal, amint az elmúlt hónapok ámokfutása is rávilágított erre.
De bizonyos ügyekben, mint egy parlamenti vizsgálóbizottság, amelyik a Fizess pártpénztárnoka vagy Orbán apuci részére kiutalt csilliárdokat vizsgálja meg, nos ilyen helyzetekben munkaköri kötelesség lenne beállni a bizottságba.

Pont azért, mert a FizeSS a házszabályt is úgy módosította, hogy össze kelljen fogni a demokratikus ellenzéknek bizonyos kérdésekben a Jobbikkal. Ha ilyen rosszhiszemûen járnak el a narancsbolsik, akkor ehhez kell alkalmazkodni, sztem sem lehet kesztyûs kézzel disznót vágni. Na.

Ráadásul Polt Peti vagy az ÁSZ vagy a KEHI nem fogja ezeket a panamákat kivizsgálni, mikor a legjobb haverjai Orbánnak.
adamnagysweetmovie 2012 máj. 13. - 10:18:10 Előzmény dantonb
(6253/8852)
Persze.
És azt is meg kéne vizsgálni, hogy miért okoz lelki sebeket a hívõknek, ha valaki felveti, hogy Orbán, Lázár vagy Áder esetleg cigány származású.
Ez adottság (vagy nem, én nem tartom õket annak, mert nem vállalják fel, és megbélyegzésként gusztustalan olyan emberre rásütni, aki nem ismeri el!!!), de ettõl még lehetnének rendes emberek. Nem ettõl nem azok. És a cigányokat sem akarom megsérteni azzal, hogy ilyen politikusokhoz hasonlítom õket!!!!!
De ezt már sokszor leírtam.