Téma: Ma Reggel

adamnagysweetmovie 2012 máj. 09. - 19:45:07
(5852/8852)
Továbbfejlesztettem, ezt kapod majd menetrendszerûen:

"Ezek után minden gyurcsány-kritikára megkapod, hogy ehhez képest sokkal durvább jogsértéseket, morális elhajlásokat benyelsz Orbántól.
És amikor ezzel az ellentmondással szembesítenek, akkor mellébeszéléssel kitérsz a késõbbi válaszadás elõl.
Morális vész Csengõ"
adamnagysweetmovie 2012 máj. 09. - 19:29:42
(5851/8852)
Ezt mentettem el neked, Bébi:)

Ezek után minden gyurcsány-kritikára megkapod, hogy ehhez képest sokkal durvább jogsértéseket, morális elhajlásokat benyelsz Orbántól.
adamnagysweetmovie 2012 máj. 09. - 19:26:50
(5850/8852)
Ezek után minden gyurcsány-kritikára megkapod, hogy ehhez képest sokkal durvább jogsértéseket benyelsz Orbántól.
Te akartad, én egyet sem fogok kihagyni.

Remélem Meszag, Dantonb, Proktor, Seven7Crown, ennyi baromságot stb csatlakozik a mozgalomhoz!!!!
offtopic
-csengõzoli-- 2012 máj. 09. - 19:21:07
(5849/8852)
Tudod van,aki dolgozik.
Nem tudom ilyesmivel találkoztál-e már?
Azonkívül,ha rhadtul ráérnék se válaszolnék minden általad felhozott témára,mert arra két élet is kevés lenne.
Nem tudom,hogy jön ide Schmitt,de biztos.. :D
adamnagysweetmovie 2012 máj. 09. - 19:07:27
(5848/8852)
Ha Putyinnak van hadserege, Orbánnak is legyen.
De nem Orbánt kéne védeni a terrortól, hanem a nemzetet Orbántól...
adamnagysweetmovie 2012 máj. 09. - 19:05:56
(5847/8852)
Mondjuk ezt nyíltan is ki lehetne mondani.
Így sunyizol, akkor nincs mit számonkérned Fletón, de még smittet is jogtalanul kritizáltad abban az egy szem hozzászólásodban, amire emlékszem...
Seven7Crown 2012 máj. 09. - 19:05:15
(5846/8852)
Ja igen!
Õk már tényleg mindent megtehetnek.
Szinte törvényen fölöttiek!
adamnagysweetmovie 2012 máj. 09. - 19:03:18
(5845/8852)
Szóval azt akarod mondani, nem válaszolsz?
pozsizsuzsi 2012 máj. 09. - 18:58:22
(5844/8852)
nem, nem. a TEK (vagy mi) miden szabályon felül áll.Olyan jogosítványa van, mint senkinek. A rendõrség elvileg még korlátozott hatalommal bír, és nekünk tartozik elvileg elszámolással.
Seven7Crown 2012 máj. 09. - 18:53:35
(5843/8852)
Orbán nem megvédi a zsidókat, hanem hátulról támogatja Vonát, és pribékjeit.
Nem rökönyödik meg az Egri zsidózástól, és attól sem, hogy egy 58 éves zsidó férfit vernek meg származása miatt.
Csak ígérget, de ez ugyanolyan hazugság, mint minden szava, amivel a szavazóit kábította, és kábítja még most is.
Viszont az nagyon fontos, hogy saját hadserege legyen jó sok pénzbõl, a TEK, bár azt mindenki tudja, hogy normális esetben ennek a szervezet munkáját a rendõrség is eltudná látni, de a Vezér embereinek munkát kellett adni, és most büszkék lehetnek arra, hogy országunkat megvédték Brad Pitt fegyvereitõl!:P
offtopic
-csengõzoli-- 2012 máj. 09. - 18:46:27
(5842/8852)
Persze ezekrõl mind írok majd egy esszét :D
Orbán Viktorral kell egyeztetnem,mindig figyeli mit írsz ...
adamnagysweetmovie 2012 máj. 09. - 18:32:40
(5841/8852)
És persze egyeztethetsz a polgári körrel a válaszadás elõtt:)
adamnagysweetmovie 2012 máj. 09. - 18:30:48
(5840/8852)
Vigyázz, ha a legkényesebb kérdésre nem válaszolsz, könnyen válhatsz nevetség tárgyává.
De ne félj,nem felejtelek el erre figyelmeztetni majd, ha késnének a válaszaid választási csalás, demokrácia, jogállam, gazdaságpolitika tárgyában.
Üdv.
adamnagysweetmovie 2012 máj. 09. - 18:24:29
(5839/8852)
Meszag, az egykulcsos adó kinek jó?
Sztem a nagy jövedelmeket nem érinti, mert egy vállalkozó úgysem jövedelemformában veszi fel a pénzt, hanem elköltségeli.
Én úgy érzem, az egykulcs a versenyszféra egy szûkebb részének hat kedvezõen, de mindenekelõtt az állami szféra pozícióba ültetett Fidesz pártseregének, akik ugye nem számlán kapják a fizujuk egy részét, hanem minden forintot bérszámfejtenek.
Vagyis az egykulcs némi leegyszerûsítéssel hasonló pártcélokat szolgál, mint feltehetõen a Tocsik- vagy Hagyó-pénzek.

De miért vág ehhez jó pofát a társadalom?
Persze lehet félreértem az egészet...
adamnagysweetmovie 2012 máj. 09. - 18:19:06
(5838/8852)
Késõbb is jó lesz, nem baj, szedd csak össze a gondolataid.
És az sem baj, ha a kormány demokráciafelfogása mellett a gazdaságpolitikájáról is kifejted a véleményed.
Egyébként roppant furcsa, hogy nem kaptunk rá magyarázatot, miért kellene ezeket az adókat vállalnunk? Mire akarják felhasználni? Az eddigi különadókat és nyugdíjmegtakarításokat mire használták fel?

És az is furcsa, hogy a Jobbikon kívül a többi ellenzéki párt, civil szervezet nem jelentett be Matolcsy újabb megszorító csomagja ellen tömegdemonstrációt. Mire várnak? Vagy fél az MSZP, LMP, DK is, hogy egy népharag Orbán FizeSSével együtt õket is elsöpörheti, mint 2011-es arab tavasz? Magyar nyár...
-csengõzoli-- 2012 máj. 09. - 17:42:58
(5837/8852)
Proktornak mostanában stílusa lett óvodás mondókákat linkelgetni és úgy látszik az én 8. kerületi ovim egy elit ovi volt az övéhez képest...
offtopic
-csengõzoli-- 2012 máj. 09. - 17:40:44
(5836/8852)
Tudom,hogy most az jön,hogy elmenekülök a kérdések elõl,de dolgoznom kell,elnézéseteket kérem,nem fogok minden témára válaszolni.
offtopic
kõmacska 2012 máj. 09. - 17:31:58
(5835/8852)
Persze hogy tudom, hogy nem ez volt az oka.... csak totál kiakadtam, hogy ma Magyarországon egy egyetemi oktatónak ennyi az órabére. Persze ez nyilván nagyon kirívó eset, de akkor is hajmeresztõ.
Ami meg azt illeti, hogy kik és miért védik... :) Nos, amikor leírtam azokat a trampli kis szövegeket, amiket szerintem Gyurcsány taníthatott a nyári gyakorlatán az úttörõtáborban ("homoszex a legjobb szex" stb), proktor énrám próbált kenni valami szexuális perverziót. :) Mert Gyurcsány egy bálvány, még csak annyira se lehet ember, hogy ilyen malackodást kiejtsen a száján. Az az érdekes ebbõl, hogy proktor pontosan akkor irkált a kankutya szaráról - tulajdonképpen épp arra a durvaságra (is) reagáltam a zánkai tanítási gyakorlat leírásával. Ami a lényeg - aki az alpári szövegelésben érintett, az jött zavarba, az vádaskodott, az terelt és az tette "oszlopszentté" Gyurcsányt (no meg Freudot). :) Úgyhogy... ennyit arról, hogy ki és miért védi a védhetetlent.
adamnagysweetmovie 2012 máj. 09. - 17:16:08
(5834/8852)
És örülnék, ha kifejtenéd a véleményed a kormányfõ fellépésének milyenségérõl a terjedõ erõszak, antiszemitizmus tekintetében.
Te érzékeled az elegendõen határozott kiállást? Látod a választási kampányban a szélsõjobbnak beígért jobblengõt Orbántól?
Szerinted jó irányba megyünk és csak így tovább, vagy valamit változtatnia kéne a közhangulaton a kormánynak?
adamnagysweetmovie 2012 máj. 09. - 17:09:50
(5833/8852)
Meggyõzõdésem, ha kipukkantjuk viktor nemzeti focilufiját, ferkóra sem lesz szüksége senkinek, és végre megbékélhet az ország és a politika elkezdheti végezni a dolgát a közpénzköltés fejében.
Szóval fejtsd ki a véleményed, nyíltan!
adamnagysweetmovie 2012 máj. 09. - 17:06:48
(5832/8852)
Küldje el magát a francba Viktorral együtt, és aki nem hisz neki, ne szavazzon rá.

De Zoltán, a Narancsbolsi államcsínye feletti pálcatöréstõl kissé elkanyarodtál:)
Nos, mi a véleményed a most folyó jogállami átmenetrõl?
2/10
offtopic
meszag 2012 máj. 09. - 17:00:38 2/10
(5831/8852)
na akkor nem tartalak fel, monologizálj csak nyugodtan. :)
offtopic
-csengõzoli-- 2012 máj. 09. - 16:59:21
(5830/8852)
Igen erre kapom a zsét, 1 hozzászólás 500ft.
Úgyhogy még írnom kell párat :D
-csengõzoli-- 2012 máj. 09. - 16:58:10
(5829/8852)
Nézd, hogy Gyurcsány milyen szakdolgozatot írt egyébként leszrom.
Pontosan annyira leszrom,mint amennyire Schmitt kisdoktoriját is, kit érdekel ez?
De az nem járja,hogy Palibánál fél évig az összes médiumban kikértük magunknak a csalást, hallgatók tiltakoztak az egyetemeken, facebookon kb 1000 fotoshoppolt képet gyártottak róla stb., majd mikor kiderül,hogy Gyurcsány pontosan ugyan ezt csinálta,akkor megrántjuk a vállunkat.
Ráadásul Gyurcsány helyzete annyiból rosszabb,hogy míg Palibánál maximum a plágiumon háborodhattunk fel, Gyurcsánynál egy abszolute farizeus emberrel állunk szemben,aki hetekig hangoztatta,hogy miért nem lehet egy plagizáló közt. elnök és hogy ilyen meg olyan csalás ez.
Sokkal rosszabb Ferenc erkölcsi megítélése!
Hangsúlyozom egyrészt Schmittet utáltam mindig is, Gyurcsányt meg max nem kedvelem, de ezek tények.
Nekem ne tartson elõadást erkölcsrõl az,aki egyébként egy csaló!
Vállalja fel a múltheti véleményét és küldje el magát is a fenébe!
2/10
offtopic
meszag 2012 máj. 09. - 16:55:38 2/10
(5828/8852)
Hát a nyolcvanas évek elején még a fénymásolás se volt egyszerû. :D
NEM bizonyítás amit leírsz, hanem feltételezés. Ezt értsd meg, és megnyugszol. VAgy erre kapod a zsét, hogy itt tereld a témát?
MEgírtam már: ha megtette, szégyellheti magát, ha nem akkor csak jobban undorodom a mai jobboldali médiumoktól, és politikusoktól. Bosszúálló, szánalmas, tehetségtelen banda.

Az ország dolgaira fordítsanak ennyi energiát, mint erre. :P
adamnagysweetmovie 2012 máj. 09. - 16:48:20
(5827/8852)
Narancsbolsit akartam írni, hülyülök:(
-csengõzoli-- 2012 máj. 09. - 16:47:28
(5826/8852)
"A szakdolgozat a szakképzettségnek megfelelõ, szakmai tárgyakhoz kapcsolódó feladat megoldása, amelynek elkészítésével a hallgató tanúsítja, hogy jártas a tananyagon túlmenõen a hazai és a nemzetközi szakirodalomban. Tanulmányaira alapozva a szakirodalom feldolgozásával képes az elsajátított ismeretanyag gyakorlati alkalmazására, továbbá - különösen a választott szakterületeken - önálló munka végzésére."

A szakdolgozatok készítése egyfajta kutatásra alapul.
Saját gondolatok alatt akár a megszerzett tudás felhasználását is érthetjük.
Ha te sokat másoltál,akkor is kutattál az ügyben,hogy mely szak anyagokkal kapcsolódik stb.
Mindenfajta plágiumot szigorúan tiltanak ezeknél a szakdolgozatoknál,gondolom neked is mondták ezt anno.
Manapság külön programokkal ellenõrzik,hogy nincs-e sok egyezés más szakdolgozatokkal és évrõl évre sokan le is buknak,hogy "lopták" a szakdolgozatuk anyagát.
Egyébként itt nincs min moralizálni,az , hogy valaki odamegy egy fénymásolóhoz és lemásolja a sógor szakdolgozatának felét, az nem munka, erre nem kaphat valaki diplomát.
adamnagysweetmovie 2012 máj. 09. - 16:45:15
(5825/8852)
Az a baj, hogy ha Fletó kamaszkorában gyanúsan (de bizonyítatlanul) ír/másol egy szakdolgozatot, azt elítélem.
De ha valaki kussol a választási kampányban, hogy alkotmányozni akar és hogy felforgatja a jogállamot, na azt azonnal hadbíróság elé állítanám.
Orbán maga írta a szakdolgozatát, amelyben liberális elveket hangoztat. Ehhez képest azt látjuk, teljesen visszaél a jogi diplomájával és a jogállamiság eszméjével, kénye-kedve szerint, akár visszamenõlegesen változtatgatva a törvényeket, kinyírva minden elensúlyt képezõ intézményt.
Na ez az, hogy ha Gyurcsány moralitása labilis, Orbán egyenesen egy erkölcsi kráter a szememben.
Ezzel nem Ferkót mentegetem, de akkor õrizzük meg a másik irányba is ugyanazt a mércét.
Halljam Zoltán, törj lándzsát a Narancsoligarcha fölött!!!
2/10
offtopic
meszag 2012 máj. 09. - 16:42:48 2/10
(5824/8852)
te ebbe fogsz belebolondulni. :)
2/10
offtopic
meszag 2012 máj. 09. - 16:39:26 2/10
(5823/8852)
1.) vagy a suli jelöl ki témát
2.) vagy van valami saját témád

általánosságban ilyen nincs, hogy megszabják, hány százalék a felhasználható irodalom. :)

Nekem az elsõ pl. tervezés volt. Szabványok alkalmazása az alapja, ergo sok saját
gondolat nem kellett, sõt nem is lehetett volna alkalmazni. :)

A munkám bizonyítéka, a veszélyes anyag tároló tartály ma is üzemel. :P
-csengõzoli-- 2012 máj. 09. - 16:38:29
(5822/8852)
Egyetértek.
Viszont mivel mindkettõ, a sógor dolgozata és a bírálat is fent van a neten,ezért ez úgy tûnik bukta és nem a hír tv kreálmánya.
Ha az lenne Gyurcsány már vígan mutogatná,hogy nem is passzol egymásra a szakdoga és a bírálat!
Ebben biztos lehetsz.
-csengõzoli-- 2012 máj. 09. - 16:36:51
(5821/8852)
Pont ez a lényeg,hogy nem kell meglennie a dolgozatnak!
Ezt csak a Gyurcsány hívõk mondogatják,mintha nem tudnák nagyon jól,hogy ilyen véletlenek nincsenek!
Persze van benne 10 hiba és érdekes módon mind a 10 ugyan az mint a sógor dolgozatánál és mind a 10 ugyan azon az oldalon van,mint a sógor dolgozatánál.
Ráadásul a cím is ugyan az és ráadásul ez a dolgozat Gyurcsány bevallása szerint is ott volt a házban.
Ne humorizáljunk már...
Meszag ébresztõ,jó reggelt! :)
Ja és persze a fidesz lopta el,még véletlenül se Ferkó,mikor sejtette,hogy Palibá után õt is elõveszik!
Ja és szegény meg tudná védeni magát,de otthon se vigyázott rá, eltûnt,hát ilyet...
Ez mind-mind a véletlen mûve :D
adamnagysweetmovie 2012 máj. 09. - 16:35:44
(5820/8852)
Miért ilyen sürgõs a Matelcsy??
Orbán egy hónapja hazudta a Kossuth rádió péntek reggeli interjújában, hogy év közben nem terveznek adókat, csak ha lángol a ház.
Majd bejelentették, hogy leteszik a fegyvert és az IMF-hitel fejében nem az államigazgatás költségeit csökkentik, hanem egy megszorító csomaggal állnak elénk.
Harmadjára augusztust motyogott a kancsal angyal, most meg már júliust.
Volna egy ötletem ezzel a bandával, elég fájdalmas ötlet...
adamnagysweetmovie 2012 máj. 09. - 16:32:13
(5819/8852)
Én nem mentegetem, sztem elég ciki.
De fennáll bennem a gyanú, hogy a Köztévé, Hír TV objektíven tájékoztat-e, mert elég nagy csúsztatásokról hallani.
Vizsgálja ki a dokumentumokat egy bizottság.
2/10
offtopic
meszag 2012 máj. 09. - 16:28:48 2/10
(5818/8852)
hátha nem olvasod, vagy nem akarod hallani a lényeget, leírom én is:nincs meg a dolgozat...

és ne állítólagozz nekem, belenyugodhatsz abba, amit már megírtam.
offtopic
-csengõzoli-- 2012 máj. 09. - 16:21:26
(5817/8852)
Fú,te.. pontos szabályt nem tudok,megvan,hogy hány százalék lehet felhasznált irodalom.
A szakdolgozat lényege,hogy egy általad kitalált témáról írj szak anyagokat felhasználva.
Azokból természetesen idézhetsz ,de nem állhat abból a szakdolgozat, ugye értelemszerûen nem másolási gyakorlatról beszélünk!
A te gondolataidat támasztod alá mások szak anyagaival kiegészítve.
Fletó dolgozata nincs meg, csak a bírálata,ami érdekes módon mindenben passzol a sógor dolgozatával.
Minden hiba ugyanaz és ugyanazon az oldalon van,mint a sógornál.
Ne játszunk hlyét...
2/10
offtopic
meszag 2012 máj. 09. - 16:18:21 2/10
(5816/8852)
a lényeg õt nem zavarja. :)
adamnagysweetmovie 2012 máj. 09. - 15:55:23
(5815/8852)
"úgy idézhetsz,csak 1. megadott mennyiséget 2. fel kell tüntetni."

Ez hogy áll Fletónál, mit lehet tudni a két ismérv tekintetében?
És mi az a megadott mennyiség?
Szõrmentén követem csak, én úgy tudom, meg sincs a dolgozata...
-csengõzoli-- 2012 máj. 09. - 14:16:56
(5814/8852)
Hát persze, mondom én,hogy kevés olyan dolog van a világon,amit te nem a fideszhez kötsz :)
Gyurcsány dolgozatát is õk írták szerintem.
-csengõzoli-- 2012 máj. 09. - 14:13:41
(5813/8852)
Állítólag te írtál szakdolgozatot...
Ha így van tudnod kéne,hogy alapja a kutatás és a kettõ közt abban semmi különbség,hogy szakdolgozatnál és doktorinál is ugyan úgy idézhetsz,csak 1. megadott mennyiséget 2. fel kell tüntetni.
Mndjárt megmagyarázod,hogy azt a szakdolgozatot is el kell fogadják,ami egy másik másolata...
Hahaha.. :)
adamnagysweetmovie 2012 máj. 09. - 13:53:39
(5812/8852)
...és folyományai, az 58, 60-as.
adamnagysweetmovie 2012 máj. 09. - 13:51:33
(5811/8852)
Olvasd el a 6157-et, azt sztem különösen fontos lenne megérteni mindenkinek.
Persze te anélkül is érted, akinek meg kéne, az nem olvassa el...
2/10
offtopic
meszag 2012 máj. 09. - 12:32:38 2/10
(5810/8852)
Ebben az országban régóta rossz, de most aztán kiváltképp. és nem látni a végét: mitõl, mikor lesz jobb, ha nem áll a civil társadalom a sarkára
adamnagysweetmovie 2012 máj. 09. - 12:25:14
(5809/8852)
Akár, a HVG ezért felelõs szerkesztõje a Mandiner korábbi jobbos szerkesztõje volt.
És az államfõcsere ERÕ, blokkolási potenciál szempontjából mindenképp Orbánéknak kedvez.
Csakhát régen rossz, ha egy demokráciát kiszorítós alapon kell játszani...
És a fidesz botrány alatti viselkedése, valamint az új államfõ-pártkáder kinevezése sokak szemét felnyithatta a FizeSS émelyító-hipokrita moráljáról, és paranoid hatalomfelfogásáról.
adamnagysweetmovie 2012 máj. 09. - 12:20:53
(5808/8852)
..s ez a fokozott politizálási felelõsség szintén komoly energiákat von el a társadalom felelõs részétõl (akár az hírtv/echo által elvakítottaktól is), ami a társadalom nem egy békés, normális, hatékony állapota.
Vége-2:)
2/10
offtopic
meszag 2012 máj. 09. - 12:08:19 2/10
(5807/8852)
Ja és csak egy gondolat a tegnapi civil a pályán-ból: mi van, ha a fidesz intézte splagibá lekoptatását? :) a mór megtette kötelességét, a mór mehet, aztán meg így legalább a fidesz belepiszkálhat a következõ ciklusba is....
adamnagysweetmovie 2012 máj. 09. - 12:06:36
(5806/8852)
"unott-cinikus-fásult hallgatásukkal" - ez itt pontatlan, arra céloztam, hogy aki csak a hétköznapi taposómalomra koncentrál és teszi a dolgát, próbál túlélni, és nem foglalkozik egy ilyen helyzetben a közügyekkel aktívan, nem hallatja a hangját a pusztítások láttán, az passzivitásával sajnos élteti ezt a rendszert.
Vége:)
adamnagysweetmovie 2012 máj. 09. - 11:59:02
(5805/8852)
És mivel keveset írtam, még egy gondolat:)

Az embereknek azt kéne megérteni, hogy ez egy kis ország ahhoz, hogy lemondjon mindazoknak a szürkeállományáról, akik
- a magasabb fizetés és/vagy a kulturáltabb légkör miatt nyugatra távoznak
- akiket a kormány a közigazgatás, közmédia, közkutyafüle átszervezésének ürügyén eltávolított mindenekelõtt azért, mert önálló gondolkodásra ragadtatják magukat és a szakmai etika fontosabb náluk a lojalitásnál
- azok a fiatalok, akik új közoktatási és felsõoktatási törvény szerint az eddiginél is kevesebb eséllyel tudnak eljutni azokra a helyekre, ahol képességeiket a társadalom számára legoptimálisabban ki tudnák bontakoztatni. Helyette olcsó betanított és közmunkások lehetnek.

És magamon látom, akik még maradnak, azok is a minimumra szûkítik mindazt, amivel az állam közös ügyeihez hozzá tudnának járulni (bár a civilek és a közügyek elhazudásának leleplezése terén azért igyekeznek minél többet tenni), mert egyszerûen nem szeretnének adójukkal, megtakarításaikkal, társadalmi munkájukkal, unott-cinikus-fásult hallgatásukkal egy ilyen rendszert életben tartani.

Vagyis nemcsak a kõolajunk, uránunk stb kevés, de a szellemi kapacitásaink is. És ha ezt fenntartjuk, akkor az 5-6 milliós szellemi hontalannal hosszútávon biztos a lemaradása, az elszegényedése az országnak. És akkor már Bulgária, Románia vagy Bosznia fejlettségi szintje is csak egy vágyálom lesz...
Egy ideológia gyõzelméért ilyen árat fizetni luxus, ezt kéne minden választóval megértetni.
adamnagysweetmovie 2012 máj. 09. - 11:41:37
(5804/8852)
Lehet, nem csüngök a politikán, Szabó Máté médiatv-beadványáról még nem olvastam.
Nekem az ember hozzáállása szimpatikus, az AB tagjaival vagy csopperes Plagibával szemben nem alázza meg az intézményét. És ez a mai mûkonzerv' körökben bizony ritka-madárság.
Persze, az AB, ombudsman, az EU megállapításai, és a kormány ezekre adott kozmetikázásai csak a felszínt érintik, a törvények szellemiségét és egyoldalúságát nem orvosolják. Egyetértek veled, hogy ezzel élhetõbbé teszi az Orbán-rezsimet, ezáltal nõ az esélye, hogy elkerüljék a megérdemelt kokit és sallert 2014-ben, és hogy köztörvényes eljárások indulhassanak ellenük.
De ahol lehet, puhítani kell ezt a kemény székrekedést, én örülök minden engedménynek. Mert ezzel élhetõbbé válik addig is az élet, amíg a társadalmi többségben nem fogalmazódik meg az óhaj, hogy az állami gyámkodás, a középkori urambátyám államon élõsködés helyett a modernizáció útjára lépjen.
Bár magam az azonnali forradalmiság pártján állok, de nem akarnék abban reménykedve élni, hogy olyan rosszra forduljon a helyzet, hogy attól menjenek ki az emberek a kormány ellen lázadni. Egy ilyen helyzettel nagyon nehéz megbírkózni bármilyen új kormányerõnek.
De elismerem, hogy a felvetésed egy jogos dilemma, és a Fizess ezen a határon próbál belül egyensúlyozni mind a jogállamiság, mind az adóteherkivetés tekintetében.

Más.
Egy 51%-os népszavazási támogatottságú alkotmány sem lenne legitim, bár kétségtelen legitimebb, mint a mai 52%-os szavazatarányon nyugvó (amibõl legalább 45% fejében meg sem fordult, hogy itt alkotmányoznak és szétverik az összes intézményt). Én sem támogatnék errõl egy népszavazást, mert egy alkotmány a társadalom közös alapjait rögzíti, nem a többség akaratát hivatott mindenkire rákényszeríteni.
Egy ilyen alaptörvény-népszavazás pont olyan felelõtlenség volna a Fizess részérõl, mint amikor egy eleve kudarcra ítélt népszavazásba rángatta bele a határon túli magyarokat, hogy a politikai haszon érdekében megaláztassa õket.

Más.
Az sem lenne jó, ha "két SzalayAnnamária" lenne, volt már ilyen, ORTT-nek hívták, ami felosztotta a pártok között a közmédiát és a támogatási kereteket. Egy túlpolitizált rendszer volt, amit most a FizeSS köbre emelt, a médiamunkásokat megfélemlített rabszolgákká elõléptetve.
Ehhez kevés vagyok, hogy hogy lehetne jogilag ezt a jelenlegi rendszert egy konszenzusosra cserélni és az alkotmánytól az intézményrendszeren át mindent újraépíteni. De az biztos, a 2002 óta folytatott kokárdakitûzõs-nemzetelõ-árokásó FizeSSel ezt nem lehet megvalósítani. Sztem csak egy komoly választási vereség és torzult személyiségû Orbán félreállása hozhatná meg egy ilyen konszenzus elõfeltételeit.
2/10
offtopic
meszag 2012 máj. 09. - 11:41:04 2/10
(5803/8852)
Azért mókuska, mert egy doktori saját kutatási munka kell legyen. A szakdolgozatnál meg vígan idézhetsz. :) de hát úgy is tudod, csak próbálod terelni még a témát. Várd ki a végét, aztán nyavajoghatsz tovább, te fideszes
drProktor 2012 máj. 09. - 11:08:01 Előzmény adamnagysweetmovie
(5802/8852)
Adamsweet. . .

Fõszabályként maradéktalanul egyetértek rezsimkritikus megnyilvánulásaiddal,
egy ügyben azonban árnyalnék egyet, kiváncsi is lennék, mit szólsz.
Én nem vagyok annyira eltelve SzabóMáté ombudsman konzervativizmusától.

Egy hasonló téma az Alaptörvényrõl tartott népszavazás,
amin kezdettõl fogva sikk rugózni ellemzéki demokratáéknál.
Õszintén szólva, nekem egyáltalán nem hiányzik:
a birkanép valószínûleg csont nélkül megkajolná,
és pont az hiányzik, hogy majd egy akár csak 55%-os elfogadás esetén is,
még nagyobbra tátsák a mocskos nagy pofájukat!? (1).
Nem beszélve arról, hogy egy reménybeli, OV-tól különbözõ,
demokratikus miniszterelnök keze alkotmányosan még jobban meg
lenne kötve egy népszavazással legitimizált Alaptákolmány meglétével(2).

Érthetetlen, hogy mit szívóz(n/t)ak az ellenzékiek:
a légypiszoknyi LMP, a hatalmas seggberúgást látszólagos fapofával elkönyvelõ MaSzoP,
vagy a betegesen mániákus formál demokrata DK.

Hasonlóképpen az ombudsman, ellentétben azzal, anmit én gondoltam
(hogy a demokratikus jogállam elveiért õ is leteszi az obulusát),
nem, mint kiderült azért munkálkodk, hogy a jogtipró,
illegitim törvény(eke)t támadhatatlan utolsó símításokkal lássa el:

Ha jól rémlik, egyelõre az a helyzet, hogy egy OV-tól különbözõ,
reménybeli miniszterelnök kinevezhetne egy új szalayamáliát,
és mivel az elõzõ is megmaradna, kettõs hatalom alakulna ki.
Na, ezt a kiskaput most fogják becsukni, az ombudsman beadványa alapján.
Ha eddig be betonozás született,
akkor most az ombudsman segítségével a betont kopásálló mûgyantával átfestve még eõsítik is.
-csengõzoli-- 2012 máj. 09. - 10:18:29
(5801/8852)
A mostani botrányok mögött még csak nem is ez áll!
Schmitt is befutott NOB.-tag volt a kisdoktorijánál, Gyurcsány pártvonalon ment tovább az egyetemen, egyiküknél se érdekelte a tanárokat,hogy mit írtak.
A vicc az,hogy az eltávolított Schmitt legalább nem mindent másolt.
Õ legalább annyi fáradtságot vett,hogy keresett valakit,aki hosszan írt a témájában, lefordíttatta vagy talált egy fordítást róla és némileg kiegészítette.
Ellentétben a "demokrata" Gyurcsánnyal, aki végighaknizta a tévéket Schmitt erkölcstelenségérõl prédikálva, majd kiderült,hogy õ viszont egy az egyben lemásolta sógora dolgozatát.
Na õ aztán tényleg annyit csinált anno,hogy levette a polcról és lemásolta az elsõ 35 oldalt.
És ahogy Proktor mondta, ráadásul annyira hlye volt,hogy még a címét se változtatta meg.
Mindketten csalók, mindkettõjüknek távoznia kéne a politikai életbõl,de ilyenkor jól jön Gyurcsánynak a sok fanatikus, akinek most is megmagyarázza majd,hogy az õ ügyét miért kell másképp elbírálni,mint Schmittét!
Aztán csodálkoznak,hogy sosem változik semmi az országban,miközben ez a hozzáállás a kerékkötõje minden változásnak.
2/10
offtopic
meszag 2012 máj. 09. - 10:00:16 2/10
(5800/8852)
utóbbit nagyobb valószínûségûnek látom..
adamnagysweetmovie 2012 máj. 09. - 09:37:25
(5799/8852)
Vajon Orbán betartja a Mazsihisz vezetõjének adott szavát és megvédi a kisebbségeket, eljárva az egri önkormányzat ellen?
Vagy csak úgy védi meg õket, ahogy Gyurcsányölõ Gabriella nyugdíjvédelmi megbízott a nyugdíjmegtakarításokat??
adamnagysweetmovie 2012 máj. 09. - 09:22:42
(5798/8852)
A Médiatanács, Szalai Annamária számtalan bûne közül az egyik, hogy az Echo TV-t nem büntetik naponta milliós bírságokra.
Kíváncsi vagyok, mûködhetne-e így egy kommunista televízió, amely a sztálini-Rákosi-rendszer eszméit propagálja???

Persze nagy lenne itt is a hörgés egy Vörös Csillag logójú adás láttán, az Echo gyûlöletkampánya viszont természetes, hétköznapjaink része...
2/10
offtopic
meszag 2012 máj. 09. - 08:27:32 2/10
(5797/8852)
egyébként ezt az egri önkormányzat felé történõ állampolgári kirohanást Székhelyi ellen az echo tv kibeszélõ címû ocsmány mûsorában hallottam, konkrétan a szélsõjobbos kezdeményezõ nõtõl, aki a mûsor állandó betelefonálója...
Annak idején csintalannak is telefonált, de az leutálta a nézeteit, az echon zabálják a nevezett mûsor vezetõi. egy hányinger
offtopic
kõmacska 2012 máj. 09. - 02:06:05 Előzmény adamnagysweetmovie
(5796/8852)
"De egy amerikai sose hagyná bégetve, hogy megfosszák a nyugdíjmegtakarításaitól"
Kivéve, ha már úgyse lesz szüksége rájuk... (Neked se, megnyugodhatsz...)
Mutatok egy csokor öntudatos amerikai férfit és nõt: http://www.youtube.com/watch?v=Tc_dD_zhPE4
offtopic
kõmacska 2012 máj. 09. - 00:47:20 Előzmény -csengõzoli--
(5795/8852)
Na most már sejtem, mi van a kamu diplomák, doktorátusok mögött. Tegnap hallottam - van olyan egyetem, ahol az oktató - nem vicc - négyszázhetven forintos órabérért tanít. Most. És nem kezdõ egyetemi tanárról van szó, több évtizedes múlt áll mögötte, komoly szaktekintély. (És még csak nem is bölcsészkari példa). Tehát tíz óra megtartásával - négyezerhétszáz forintot keres. Száz órával negyvenhétezer forintot.
drProktor 2012 máj. 09. - 00:01:15
(5794/8852)
A megelõzõt pontosítom:

Persze, nem "izeSS", hanem "FizeSS"!
Rájöttél?

Így jár, aki fölösen vicceskedik.
drProktor 2012 máj. 08. - 23:59:38
(5793/8852)
Persze, nem "izeSS", hanem "FizeSS"!
Rájöttél?

Így jár, aki fölösen vicceaskedik.
drProktor 2012 máj. 08. - 23:57:05
(5792/8852)
Bizony!

Itt van pl.ez a "izeSS" parádés nyelvi lelemény,
szinte SchmittPlagit,a nyelvmûvelõt idézi.

Használni fogom, s kétségtelen, te hívtad föl a figyelmem.

E parádés lelemény nem indulhatott volna diadalútján közremûködésed nélkül!
(Remélem, kicsit meghatódtál)
drProktor 2012 máj. 08. - 23:50:31
(5791/8852)
Azért változatlanul pályázatot írok ki lelkes jobboldali
aktivistáknak 5853-as hozzászólásom megválaszolására.

Vénasszonyok nyara már próbálkozott.
A legjobb pályamûveknek értékes jutalmon töröm a fejem.
Lehet, javasolni fogom,
hogy a sikeres pályázók a kalapjuk mellé tûzhessék pályamûvüket.
drProktor 2012 máj. 08. - 23:43:06 Előzmény vénasszonyok_nyara
(5790/8852)
Én is csak itt nézegetek, hogy fölvegyem a fonalat,hát látom ám,
nem pártolja a hivatalosság a diskurzusunkat.
Igazán kár, élveztem.
Másfelõl ezek szerint soha nem fogom megtudni, mit lépsz arra, hogy nem az a kérdés,
miért viselkedtek a bal-libek kormányon demokrataként, hanem,hogy ezek a kutyaütõk miért nem,
Valahol itt mentem kertet locsolni
olahmiki1959 2012 máj. 08. - 23:21:12
(5789/8852)
Olvasgatom a hozzászólásaitokat, mag kell mondanom, van itt minden, mi szem-szájnak, gyomornak ingere. Itt olyan kiképzést kap az olvasó, hogy amerikai tengerészgyalogosok sírva könyörögnének a receptért.
Nekem meg az jutott eszembe, hogy milyen csodálatos a magyar nyelv. Egy betû is mennyire meg tud változtatni egy fogalmat, egy szót, mennyire árnyalttá tud tenni egy kifejezést.
Mondjuk, ha kiskirályok helyett egy betû behelyezésével KISZ királyokat írok, rögtön lesz az egésznek egy bukéja...
adamnagysweetmovie 2012 máj. 08. - 23:18:33
(5788/8852)
Kurva régóta mondom, hogy a fidesz félig beteg (persze azért nem zörög a haraszt...) "savanyú a szõlõ" vádaskodása most 100%-ban valóra válik.
Orbánék mostani agresszív hatalmaskodásaiból is látszik, hogy mennyire a Vezér paranoiás agyszüleményei voltak a vádjai 2002-201 között.
Saját magát leplezi le a Kedves Vezér...

A Békés megyei sleppjérõl nagyon szép történeteim vannak, most többjük ott van a tûz közelében. Jellemzõ, Orbán vidékrõl hozat fel embereket maga mellé, mert õket jobban befolyásolni tudja, jobban megvezeti.
Békés, Somogy, BAZ, HaBi, ezek a FizeSS bástyái, a magyar provincalizmus melegágyai...
Seven7Crown 2012 máj. 08. - 22:22:31
(5787/8852)
Én nem értem ezt a fideszt!:P
Orbán elõadja óriási elánnal, hogy a zsidókat is megvédi, de közbe a frakció nem tiltakozik egy Horthy Miklós-szobor felhúzása ellen, a KDNP-és honatyák, pedig húzza a belüket, amikor az Egri zsidózásról szeretnék kikérni a véleményüket.
Vajon mi lesz a következõ botrányos húzásuk?
1/10
dantonb 2012 máj. 08. - 22:02:07 1/10
(5786/8852)
Hihiohi:"Egy fideszes politikus családja nyerte el az állami földek nagy részét." Na kérem ,amit ráfogtak a szocikra hogy szétlopták az országot,az most realizálódik aFidesz részérõl saját magának.2002 ben jóélértesültek szerint Orbán abba betegedett bele hogy az eltervezett EU pénzek ellopása meghiusult.
Úgylátszik hagytak még elég lopnivalót a megrágalmazott szocik ha naponta hallani ilyen híreket és az iparban pedig a Közgép mindent visz:)
adamnagysweetmovie 2012 máj. 08. - 21:50:26
(5785/8852)
Hát ha a portnak ez jó reklám, hogy megtûr ilyen embereket....
1/10
dantonb 2012 máj. 08. - 21:37:11 1/10 Előzmény adamnagysweetmovie
(5784/8852)
Miért miért?neki itt elõjogai vannak" korrektül",nameg haverjai jó helyen.
1/10
dantonb 2012 máj. 08. - 21:35:25 1/10 Előzmény vénasszonyok_nyara
(5783/8852)
Egyik sem számít tabunak kivéve ha olyan nyilas agyatlan használja õket mint az imént pl madlib bele a pacekba ,Te egy kissé rafináltabban ,de szintén rasszista módra.
1/10
dantonb 2012 máj. 08. - 21:32:38 1/10
(5782/8852)
nem én vagyak te hogy állandóan szajkózzak valamit.emlékeim szerint ezen kívül talán egyszer bizonyítottam rád és mondtam ki hogy náci vagy.Dehát ez is egyik fogásotok uraddal hogy rákenni amásikra hogy állandóan nácizik alaptalanul.Sem az nem igaz hogy állandóan sem nem alaptalanul.talán nincs gárda ? talán elítéled a tetteiket?Naugye? és sorolhatnám ,mellesleg szük agykapacitásodat bizonyítja az ondokozásod is ,mert mit akarsz ezzel bizonyítani ,he? A csengõ féle alaptalan lejáratókampányr csatlakozol mint hû fegyverhordozó?mert egyáltalán nem vagy vicces csak izzadmányosan primitív.
adamnagysweetmovie 2012 máj. 08. - 21:04:35
(5781/8852)
Elvitte a Marslakók az MTV Örökös Tagok juttatását...

http://www.napiaszonline.hu/aktualis/nem_kapnak_juttatast_az_mtv_orokos_tagjai_36800
madib 2012 máj. 08. - 20:40:24
(5780/8852)
Mivel a legtöbb komcsi zsidó, így nem csoda.
madib 2012 máj. 08. - 20:39:35
(5779/8852)
Mekkora veszteség az emberiségnek :)))))
2/10
offtopic
meszag 2012 máj. 08. - 20:12:29 2/10
(5778/8852)
ezen a matelcsyn én is mosolyogtam
vénasszonyok_nyara 2012 máj. 08. - 19:59:55
(5777/8852)
Nem igazán értem, mi volt törlendõ abban, amiket írtam? lehet, hogy a moderátor gondolatolvasó?
Azért érdekes, hogy nyialaspatkányozni szabadon lehet, a az ú.n. rendszerváltásról írni pedig nem?
Vagy most már a kommunista is olyan tabu kifejezésnek számít, mint a zsidó?
adamnagysweetmovie 2012 máj. 08. - 19:53:43
(5776/8852)
Csak tudnám, miért nem a kötözködõgépeket törlik, ha kell, naponta....
adamnagysweetmovie 2012 máj. 08. - 19:47:37
(5775/8852)
Így meg fõleg nincs kedvem válaszolni, hogy a személyeskedõ vitáitok miatt kitörlik az én hsz-eimet is.
Abban leírtam, remélem megjegyezted. SZIA.
adamnagysweetmovie 2012 máj. 08. - 19:39:46
(5774/8852)
"A "Matelcsy" kiszámíthatatlan - a telekom cégek szerint nem jön be a telefonadó."

Szellemes kifejezés, de nem akarom, hogy a mobiltelefon szó hallatán a "matelcsy" jusson eszembe.
Bár elég mutyizós, idétlen szó, úgyhogy lehet megtartom....
-csengõzoli-- 2012 máj. 08. - 19:38:57
(5773/8852)
Írtam,hogy nem Navracsicsról beszélek, bármely politológiával foglalkozó könyvet kinyitod, így szerepel!
Viszont a tényekre nem tudsz mit írni,mi?
Akkor nézz,gondolom az megy...
http://index.indavideo.hu/video/A_munkaszunet_unnepe
adamnagysweetmovie 2012 máj. 08. - 19:36:43
(5772/8852)
Nekem Szabó Máté kifejezetten szimpatikus. Én õt egy olyan konzervatív embernek tartom, aki a hivatalával nem él vissza, nem a lojalitás és a politikai haszon szerint mérlegel, hanem azt teszi, ami a hivatalából adódóan a feladata.

Nem támadja hangulatkeltésbõl Orbánék törvényit, de mérlegelés után, amiben tud, ott javítani próbál és szembemegy a birkanyájjal.
Nekem a legpozitívabb közhatalomban lévõ figura. Tessék tõle tanulni.
adamnagysweetmovie 2012 máj. 08. - 19:33:17
(5771/8852)
"DK: Oligarchák, és fantomcégek - az elnöknek tisztáznia kell magát."

Bár itt Áderrõl és Kaja Ibrahimról van szó, de azért tanulságos Orbán tegnapi okfejtése is Karácsony felvetésére, hogy a kormány miért ad annyi megrendelést, miért játszik át állami monopolcégeket a hazai iparbárók javára.

Sztem az önmagában egy üres közhely, hogy "mert a stratégiai ágazatokat védjük" és "így határokon belül marad a profit".
Nem elemzem végig, de azért a hazai nagytõke folyamatosan odadörgölõzött a Fideszhez, majd az MSZP-hez, és egyáltalán nem bizonyult hatékonynak, versenyképesnek. Pont a kijárás reflexei miatt egy kontraszelekció érvényesül. És Simicskáékon is látszik, hogy azért vannak ott svájci bankszámlák és offshore-ok, szóval megy ki az a tõke, ha haza, akkor is, ha az éri meg.

Orbán befolyásos támogatást próbál vásárolni, hogy maga mögött tudja a gazdasági elitet, ahogy Hitler és Mussollini is tette anno, vagy ahogy a szociktól sem állt ez távol.
De pont mert a szociknál inkább szétszakítja a Fizess a társadalmat, az emberek nem érzik ennek pozitív hatását, és kifejezetten nagytõkeellenessé válnak.
drProktor 2012 máj. 08. - 19:27:58
(5770/8852)
StzabóMáté ombudsman a Média-törvény ellen.
Szted mi történt vele, méfg fölszívja magát?
adamnagysweetmovie 2012 máj. 08. - 19:22:38
(5769/8852)
A holnapi "Ma Reggel" tartalmából:

"Háborgó orvosok - a befagyasztott ügyeleti díj, és a csökkenõ pihenõidõ miatt berzenkednek."

Háborognak, berzenkednek. Hát gondolja valaki ezek után, hogy nem alaptalan az egész? (Lásd amit a Déli Krónika minõsítgetõ mûsorvezetõjérõl írtam délben)
adamnagysweetmovie 2012 máj. 08. - 17:32:20
(5768/8852)
A 80s évek végén nagyon szerettem a Faludy-riportfilmeket, a történelmi tényfeltárást (pl. Sára, Ember Judit).
Azok kifejezetten hasznosak, tisztázó szándékúak voltak.
Ami most van, az viszont a múlt jelenbõl való átideologizált újraértelmezése. Láttunk ilyet, 1945 után épp elég volt belõle. Keressük meg a középutat, ebben egyetértek veled!
vénasszonyok_nyara 2012 máj. 08. - 17:28:11
(5767/8852)
Igen túl kellene ezen lépni! De nem úgy, mint, ha mi sem történt volna.
Volt a görögöknél polgárháború is, meg diktatúra is, sok jogsértéssel. Láttam egy dokumentumfilmet, amiben a diktatúra néhány pribékje is kamera elé állt és beszélt a bûneirõl és bocsánatot kért az áldozataitól. Majd megjelent a képaláírás, hogy hány évet ült az illetõ börtönben, vezeklésül.
Ehhez képest nálunk körmös Bauer évekig a tsa. volt az Eõrsi és tsa ügyvédi irodában, aztán ágyban párnák közt lehelte ki fekete lelkét. Ez csak egy kiragadott példa, de ez a jellemzõ.
adamnagysweetmovie 2012 máj. 08. - 17:28:10
(5766/8852)
Az alkotmányban van benne, ilyet egy magára valamit is adó politológus sosem írna le.
Max egy politika szolgálatába áll egykori politológus (pl Navracsics).
adamnagysweetmovie 2012 máj. 08. - 17:26:40
(5765/8852)
Jogutód, hogy nem mondott le a pártingatlanokról, de szellemi örökséget nem vállalt sosem.

Orbán viszont szellemi és politikai örökséget vállal, bármennyire tagadod, ezt a vak is látja a pártrendszer átalakításától a társadalompolitikai felfogáson át a szélsõjobb felé sodró vak küldetéstudatig.
ennyi baromságot... 2012 máj. 08. - 17:24:50
(5764/8852)
Ezzel szemben nézz körül mondjuk a fideszben, hogy hány ex mszmps és népfrontos van közöttük! (hogy a jobbikodat ne is említsem, a nyilasokat megszégyenítõ mentalitásukkal, de ezzel ugye te is tisztában vagy, mint lelkes támogatójuk)
adamnagysweetmovie 2012 máj. 08. - 17:23:00
(5763/8852)
Szerinted Mesterházi kommunista?
:)
ennyi baromságot... 2012 máj. 08. - 17:22:53
(5762/8852)
Tévedés! Több okból:
1. Horthy-nak viszonylag kevés köze volt a nácikhoz, amennyire tudom. Egy röhejes vénember volt, egy tenger nélküli ország tengernagya, de úgy tudom, a nácikat elutasította.
2. Sajnos Orbánék mostani csürhéje valóban közel áll a horthysta bandához is, de egyre jobban közelít szálasiék nyilas hordájához is.
adamnagysweetmovie 2012 máj. 08. - 17:22:20
(5761/8852)
Pontosabban Orbán ezt a kártyát játszotta ki, ezt fújta fel, mert nem tudta elviselni a választási vereséget.
-csengõzoli-- 2012 máj. 08. - 17:21:33
(5760/8852)
Jaj :D
Adam te nem semmi vagy :D
Hányan ölnek a Horthy kormányból a fideszben?
Mitõl lenne "Horthy örökös"? :)
Egyébként vegyél szépen elõ bármilyen mai politológiával foglalkozó tankönyvet és az MSZP úgy fog benne szerepelni,hogy az MSZMP utódpártja,mert jogutódról beszélünk.
vénasszonyok_nyara 2012 máj. 08. - 17:20:55
(5759/8852)
Szerinted Horthy náci volt? Azért szállták meg M.o.-t a németek és azért rabolták el Horthy fiát?
adamnagysweetmovie 2012 máj. 08. - 17:19:49
(5758/8852)
Egyébként ezzel a kommunistázó mentalitással valóban nem lehet a saját farkunkon kívül senkivel sem összefogni.
Meg vagyok gyõzõdve, hogy ez a paranoia vezetett az elmúlt 10 év hidegháborújához..
adamnagysweetmovie 2012 máj. 08. - 17:16:39
(5757/8852)
Ebbyi erõvel Orbán Fidesze meg Horthy-örökös párt, és simán lenácizható. Jogosnak éreznéd?
adamnagysweetmovie 2012 máj. 08. - 17:15:11
(5755/8852)
Persze nem nagy ügy, kár hogy 10 éve folyamatosan ilyeneken liheg a jobboldal.
És velem szemben ezt vérkomolyan veszik...

Meg ha Kósa láncfûrésszel a kezében, fejlevágással fenyegeti a mozgássérült-csalókat (ami azért túlzás), akkor hadd lehessen már az elsõ "áldozatán" röhögni egy jót. Ez állampolgári kötelesség, a csehek jól tudják:)
offtopic
-csengõzoli-- 2012 máj. 08. - 17:05:39
(5754/8852)
-csengõzoli-- 2012 máj. 08. - 17:05:22
(5753/8852)
Múltkor a Klubbrádión Bolgár elvtárs ezen a videón akadt ki, pontosabban Orbánon,aki 2p 10nél poénkodik,hogy "ne válaszolj Gyula" :D
Ez Bolgár szerint diktatúra a sajtószabadság megsértése stb.
Noooormális?