Téma: Ma Reggel

adamnagysweetmovie 2012 máj. 03. - 10:01:12
(5252/8852)
Egyetértek, bár ha a politikai morálba belefér, hogy Orbán azt mondja, "ne a szavaim hitelességére figyeljenek", akkor sztem Gyurcsány kicsit sem lóg ki...

Amikor a narancs elõtt azt írtam pár nappal, hogy pártpolitikai belügy, erre mondta csengõ, ez igenis országos ügy, ami mögött eltörpülnek a kisemberek hétköznapi problémái...
-csengõzoli-- 2012 máj. 03. - 09:56:25
(5251/8852)
Az én apai nagyszüleim pl Vas megyében laknak, ha gondolod számold ki mennyibe kerülne naponta vagy akár hetente meglátogatni õket...
10p adómentes telefonálás?
Viccnek is rossz.
Ráadásul ez egy tipikus belsõ fogyasztást csökkentõ intézkedés, ez még nálunk is ritka nagy ökörségnek számít,pedig kis hazánkban hlyeségekbõl nincs hiány.
BicskaMaxi 2012 máj. 03. - 09:50:12
(5250/8852)
Gondolkozz!
zampano 2012 máj. 03. - 09:46:10
(5249/8852)
„Hogy Gyurcsány Ferenc – mint már hetek óta – képtelen hitelt érdemlõ választ, cáfolatot adni az õt ért vádakra, az az õ politikai végét jelenti – írja vezércikkében az eddig Gyurcsány Ferenccel szemben megengedõ Magyar Narancs. – Ennyi volt. Valószínûleg marad még egy darabig, de semmi szükség nem lesz rá. Mi ugyan nem mondjuk, hogy menjen. Ki õ nekünk? Schmitt az elnökünk volt, a köztársaságé, ha rossznak is tartottuk – neki volt miért mondanunk. Gyurcsánnyal intézze a dolgot a pártja például.”
offtopic
-csengõzoli-- 2012 máj. 03. - 09:39:13
(5248/8852)
Odaadod?
Elég ,ha lemásolod nekem :)
adamnagysweetmovie 2012 máj. 03. - 09:31:32
(5247/8852)
Vagyis?
Én nem errõl beszéltem, konkrétan fogalmazz.
adamnagysweetmovie 2012 máj. 03. - 09:30:17
(5246/8852)
Irredenta célból adták a székelyek szájába, és választási kampánycéllal énekelték tegnap.
Nem magyarkodás, hanem manipuláció.
Az erdélyi barátaim mélyen felháborodtak tõle...
BicskaMaxi 2012 máj. 03. - 09:29:11
(5245/8852)
Az idõs és magányos szülõket meg is lehet látogatni, ha már idõs és magányos létükre az édes jó gyermekeiknek nem sikerült õket magukhoz venniük.
A ma idõs és magányos szülõk annak idején mobiltelefon, vagy egyáltalán telefon, és idõsek otthona nélkül is meg tudták oldani, hogy a szüleik ne magányosan, méltatlan körülmények között fejezzék be az életüket. Az a mód, ahogy az idõs és magányos szüleinkkel bánunk, a mi saját személyes egoizmusunkat jellemzi.
offtopic
vénasszonyok_nyara 2012 máj. 03. - 09:11:06
(5244/8852)
Sokat hallani bizonyos emberektõl, akik már a "magyar" kifejezéstõl is fanyalognak, hogy a "Székely Himnusz" egy mûdal. A nemzeti himnuszunk micsoda, ha nem mûdal? Népdal, Kodály gyûjtésébõl?
Persze valószínûleg õk ugyanúgy fanyalognak a Himnusztól is.

Vajon az nem zavarja õket, hogy nyugati példaképek, akiken ájult rajongással csüggenek, angolkodnak, németkednek, vagy az amerikai kertvárosokban hatalmas zászlókat húznak fel a házak kertjében?
adamnagysweetmovie 2012 máj. 03. - 09:07:36
(5243/8852)
Vegyék el Ukrajnától a foci EB-t!!!!!!!
Orbánt nem zavarja a koncepciós perek ügye, ha belefér az agendájába, utazik, pedig még csak protokollból sem érintett.
Nem fanyalog, nem finnyás, megy a "tanulmányútra"...
adamnagysweetmovie 2012 máj. 03. - 09:03:19
(5242/8852)
Mit szóltok a sanda Matolcsy ajánlatához, h. havi 10 percet lehet adómentesen telefonálni, "az idõs, magányos szülõk felhívása végett".
Hát aki havi 10 perccel letudja a dolgot, arról megvan a véleményem. Sõt, aki ekkora faszságot hangoztat a sarcoltatás megszépítésére, arról fõleg.
adamnagysweetmovie 2012 máj. 03. - 09:00:33
(5241/8852)
Azért vicces a kampány-székelyhimnuszozás kapcsán a korábbi hsz-em, miszerint a Duna TV az Önök kérték és a Kívánságkosár közé illesztette be az áderválasztás közvetítését.
Dalra, magyar...
olahmiki1959 2012 máj. 03. - 03:19:12
(5240/8852)
Rendben van emberek, nálam van a dolgozat. A Teleki-téren vettem egy ócskástól 200 forintért, azóta nem billeg az éjjeliszekrényem lába.
offtopic
-csengõzoli-- 2012 máj. 03. - 01:10:39
(5239/8852)
Az az alapvetõ baj,hogy elbeszélünk egymás mellett!
Én egy józanul gondolkodó demokrata vagyok, aki ha hiszed-ha nem konzervatív liberális elveket vall.
Én abban hiszek ("hit"-szó nem kiemelendõ) ,hogy amíg az emberek lövészárokba bújva pufogtatnak egymásra,bármi is történik,addig egy helyben fogunk toporogni!
Amíg minden aljasságot, csalást elnézünk a sajátjainknak,addig nem lesz elõrelépés!
"Oszd meg és uralkodj" gondolom ismered!
Ezen csak akkor változtathatunk,ha az aljasságokat és csalásokat MINDIG, MINDENKINEK felrójuk!
Ez az alapja annak,hogy ne röhöghessenek rajtunk politikusaink, ugyanis,amíg mindenki a sajátjait védi,addig õk sosem lesznek felelõségre vonva semmiért! Ez pedig rajtuk kívül senkinek sem jó!
Persze rengeteg dolog van,ami egyikünk számára aljasság,másikunk úgy látja nem az!
Ezek legtöbbször nem fekete-fehér dolgok.
Egyikünk örül a Nemzetinek, másikunk szerint ronda és inkább kórházat kellett volna építeni stb.
Azonban vannak olyan esetek,melyek egyértelmûek,melyeken nem lehet moralizálni,hümmögni.
Ilyen volt öszöd is, ilyen volt Schmitt ügye is és szerintem pontosan ilyen ez is.
Ezeket kéne kihasználni,ilyenkor kéne tényleg azt mondani,hogy hopp,megvagy!
Nem azért,mert ez bárkit kéjes örömmel tölt el,hanem mert ilyenkor kitehetnénk egy csalót a közéletbõl,ami neked is,nekem is érdekem.
Ez hosszú távon eredményezhetné egy olyan politikai elit létrejöttét,mely nem tud vagy nem mer csalni,mert következménye van a tetteinek!
Tisztában van vele,hogy nem lesz ,majd aki odaálljon mellé,csak azért ,mert balos vagy jobbos.
Te állandóan megvádolsz,hogy "közéjük tartozol", miközben Schmitt Pál ellen ugyan úgy elmondtam a mondókám,mint Gyurcsány ellen.
Te állandóan "alatvaló"-zol,miközben ha összehasonlítanánk,hogy én hányszor és miket írtam Orbánról,akkor kijönne,hogy te kb. 100-szor annyira isteníted Ferencet,mint én Orbánt.
Hol olvastál tõlem valaha olyat,hogy Orbán mekkora formátumú politikus?
Az érveid meg teljesen nullák!
Az érv,hogy te mindent jobban tudsz?
Az érv,hogy neked szabad,mert te jól látod?
Az érv,hogy neked szabad,mert te demokrata vagy?
Bocsánat,ezeket ki döntötte el? Az óvónéni?
Állít ilyeneket magáról intelligens ember?
Tán a bölcsek kövét is te õrzöd...
Gyurcsány meg akár tetszik,akár nem szép nagy szrban van.
Bizony-bizony,ha érdekelne te is utánnajárhatnál hány ponton egyezik a szakdolgozata a sógoréval.
De nem,fogadni mernék te inkább meg se nézed a célpontot,nehogy hozzájuss ezekhez az információkhoz!
Inkább megvárod mit kell róla gondolnod,majd megmondja neked Gyurcsány, esetleg Bolgár...
Olyan érveket hozol fel,hogy ááá,biztos nem lehet plágium,annyira nem lehet valaki hlye,hogy még a címet is lemásolja...
Mit mondjak, igen erõs érv ez!
MOndjuk,ahogy te is írtad,mindegy mi lesz a végeredmény, te körmöd szakadtáig demokratázod majd Gyurcsányt.
Najó, így éjjel egykor ennyire futotta.
A holnapi elemzõknek nem fogok válaszolni,már most szólok.
Tessék szépen szavakat kiragadni és rugózni rajtuk!
Jó szórakozást!
drProktor 2012 máj. 03. - 00:59:00
(5238/8852)
Nem mondom, de valóban néha elõfordul, hogy úgy érzem,
Himalaja nagyságú hülyeség-kása-hegyen kellene átrágnom magam,
és ilyenkor idegesnek is mondható vagyok, akár.
Most azonban ez távol álljon tõlem.
Jó éjszakát.
Ezt az egészet abba kéne hagyni! Nem gondolod?
offtopic
-csengõzoli-- 2012 máj. 03. - 00:51:04
(5237/8852)
Gyurikám,ha nem idegeskednél,hanem higgadtan elolvasnád,meglátnád,hogy nem is olyan bonyolult az a mondat és amit leírtál,az meg egy jó nagy bromság!
drProktor 2012 máj. 03. - 00:37:28 Előzmény -csengõzoli--
(5236/8852)
"(.. .)a sógor dolgozata Gyurcsány dolgozatának bírálatával"

Nem igaz,hogy értelmes emberek nem veszik észre magukat
és nyomják-nyomják a hülye sódert!

Szerintem a Hírtévé megvizsgálhatná GyF sógorának a keresztapja szomszédjának
az újtraoltási bizonyaítványát is, hát ha meglepõ egyezéseket találnának!

És már megint nem tesznek mást, mint lejáratják a hazai oktatást, értelmiséget,
az országot, mint a Schmitt-ügy idején.
Ezt a leghatározottabban KIKÉREM MAGAMNAK!!!!
drProktor 2012 máj. 03. - 00:24:06 Előzmény -csengõzoli--
(5235/8852)
Amit alább írtam érvényes volt ma estig, most már engem is érdekel,
meghallgattam GyF beszélgetését KálmánOlgával.
Sajnálom, de engem nagyon is meggyõzött.
Egyelõre adva van a Hírtévén terjesztett és napirenden tartott mûbalhé,
egyébként a Tétben ÁghAttila nagyon jól rátapintott a lényegre:
Schmitt esetében az elejétõl fogva nyilvánvaló volt a plágium-gyanú,
írott szövegek tényszerûsége adva volt.
Itt viszont semmi nincs meg ellenõrizhetõen, csak egy spekulatív konstrukció áll fönn.
Hozzávéve a jelenlegi hazai politikai helyzetet, a Hírtévé eddigi tevékenykedését,
én ugyanolyan logikusan spekulálhatok a hírtévérõl, mint õk GyF dolgozatáról.

Egy dolog kicsit zavart, hogy a két dolgozatnak azonos volt a címe.
Igaz ugyan, hogy ha valaki plagizál, akkor ezt nyilván megváltoztatná,
hiába estél neki veszett rágcsálóként HellerÁgnesnek, ez akkor se életszerû.
Most viszont azt hallottam, hogy a sógor nem technikatanár vagy mi a nyû akart lenni,
hanem földrajz szakos volt(eddig azt hittem,hogy azonos fõiskola azonos karán
vagy mijén csináltak két azonos címût(ez is kicsit életszerûtlen lenne),
de, ha egy más intézményrõl van szó, akkor elég természetes)
1/10
dantonb 2012 máj. 03. - 00:11:34 1/10
(5234/8852)
Igaz.
drProktor 2012 máj. 03. - 00:04:16 Előzmény -csengõzoli--
(5233/8852)
A Fidesz „agytrösztjét” morálisan végtelenül megvetem, számomra eddig elképzelhtetlen,
alacsonylelkû, raffinált rosszindulattal és cinizmussal mételyezik egyszerû,
szegény népünk lelkét. Mellesleg profik az aljasságban.
Te vagy közéjük tartozol(te biztos tudod, miért éri meg neked), vagy ha nem,
ideális mentalitású és idegi-lelki beállítottságú alattvalóként tökéleretesen
leképezed eme agytröszt kívánalmait.
Ezért én gyakran alaposan megrágom az általad ideírt véleményeket.
Nem állítom, hogy mindig mindegyiket, de idõrõl idõre szembesítenem kell
magam az agytröszt aktuális mániáival. Ez egy fajta hazafias kötelesség,
tudni akarom, milyen formában terjed a magyar népre a gazság.
Most is elgondolkodtam. Azt állítod(különös, kélyes bizsergésre utaló hangon),
hogy GyF hazudott nekem. Én nem kérdeztem tõle a diplomamunkájáról,
nem is beszéltem vele soha, tehát nem hinném, hogy igazad van.
Persze érteni vélem, úgy gondolod, tanúja lehetek,
hogy mások által föltett kérdésre nem mond igazat.
Mondok más példát: Ha OV azt hazudja, hogy széleskörû nemzeti konzultációt folytatot
az új alkotmányról, ez engem, állampolgárt, sért, ha azt hazudja, hogy hónapok óta ül
a tárgyalóasztalnál és hiába vár az IMF-re, ez is, ha azt hazudja, hogy nem szólhat
bele a Médiatanács ügyeibe a Klubrádió érdekében, ez pláne,
mert ráadásul én is hallgatója vagyok.
Ha azonban mgkérdezik tõle, hogy veri-e a feleségét,
vagy kezelteti-e magát rendszeresen egy svájci pszichiátrián,
és ezekre azt hazudja, hogy nem, én nem leszek rá megsértõdve.
Semmi közöm hozzá.
Tehát az ember sztem akkor tud zokon venni egy hazugságot, ha azonosul a kérdésföltevõkkel.
Én GyF szakdolgozatáról kezdetektõl azt mondtam, hogy kontraviccnek szaga van,
nyálazd meg(. . .), (tudod te is!)
adamnagysweetmovie 2012 máj. 02. - 23:57:28
(5232/8852)
"Az elrabolt magyarok nyomában a TEK."
Komolyan, nevetséges, rosszabb ez az orbáni világcsendõrség, mint a Dzsordzs Bushé.
adamnagysweetmovie 2012 máj. 02. - 23:55:16
(5231/8852)
"Arábia és Kína felé kacsingatunk."

Új haverok jól tejelnek és még a demokrácia felszámolása sem zavarja õket. Mondjuk sok honfitársunkat se, ígaz õk vérbeli hun-kínaiak.
adamnagysweetmovie 2012 máj. 02. - 23:53:01
(5230/8852)
A holnapi Ma reggelbõl:
"Best of Kövér." Énekelni is fog valamit? Székely himnuszt szintivel, villogó bajuszelektonikával?
Seven7Crown 2012 máj. 02. - 23:35:01
(5229/8852)
Ráadásul az a kifli lopó S.Gabi fröcsög, aki még a rábízott munkáját sem tudta pontosan kommunikálni, mivel azzal szédítette a 2/3-ot, hogy 700 milliárd forint veszteség keletkezett az elmúlt években magánpénztári rendszerben, és közben kiderül, hogy pont 700 milliárddal több, azaz 3.860 milliárd forint halmozódott fel!.:P

Na most pont egy ilyen tolvajnak kéne hinni?:P
pozsizsuzsi 2012 máj. 02. - 23:34:15
(5228/8852)
Gyurcsány nem köztársasági elnök.
Államelnök sem valószínû, hogy lesz még. De hogy a DK jelölné-e, az legyen az õ felelõsségük.
A doktorátus nem azonos a diplomával.
Smittplagi ügye akkor került terítékre, amikor gyakorlatilag bizonyított volt. A több hónapos rugózás a fidesznek köszönhetõ, aki mindenképp ki akarta mosdatni szakértõk segítségével a szarból a kegyencét.
A diploma-üggyel nem volt okos dolog elõhozakodni ilyen ingatag vádakkal. Talán kellett volna elõbb egy picit oknyomozgatni.
drProktor 2012 máj. 02. - 23:33:47 Előzmény -csengõzoli--
(5227/8852)
"ha találkoznál egy hozzád hasonlóan nagy kaliberû emberrel a jobboldalról!
Aki azt mondaná neki mindent szabad,mert õ jól látja! Ellentétben veled!"

Nagyharang mester!

Az ilyen , "hozzám hasonló" "nagykaliberû" emberek általában érvekkel megtûzdelt,
értelmes vitát folytatnak.
Belátom, errõl neked nyilván gõzöd sincs.
offtopic
-csengõzoli-- 2012 máj. 02. - 23:21:50
(5226/8852)
Komolyan gondolod ,hogy ez az ügy lényegtelen?
Azok után,hogy Schmitt Pál dolgozatán fél évig rugózott a sajtó?
Azok után,hogy Gyurcsány hányszor elmondta,hogy egy hazug ember nem lehet köztársasági elnök?
Ezek után lényegtelen,hogy a miniszterelnöki pozícióra pályázó Gyurcsány az egész szakdolgozatát másolta?
Te viccelsz?
A pofádba hazudnak,te meg megvéded õket?
Zsuzsi,te így akarsz egy jobb országot?
Ilyen farizeusokkal?
pozsizsuzsi 2012 máj. 02. - 23:15:30
(5225/8852)
"Csak elég sok véletlent kellene hihetõen megmagyarázni. És ez nem megy neki."

Ezt nem hiszem el. Milyen állam a Te ideálod? Olyanban akarsz élni, ahol bárki senki akárki sugalmazására tönkretehetnek? Teljesen lényegtelen, hogy Gyurcsány sumákol-e, vagy sem, és nem csak azért, mert az ügy, már ha van egyáltalán, jelentõség nélküli. A lényeges az, hogy átmegyünk szépen a besúgó házmester-korszakba, ahol a vádaskodás elég. Vigyázz, lehet, hogy valakinek egyszer te bököd majd a szemét, és lövésed sem lesz, miért záródnak elötted és mögötted a kapuk.
Seven7Crown 2012 máj. 02. - 23:08:34
(5224/8852)
Ha valaki egy ilyen váddal áll elõ, mint Orbán Hír Tv-je, akkor bizonyítson is, ugyanúgy, ahogy S.Pali bá estében a "nyikhaj senkiházi terroristák"!

Csak az a baj, hogy a fidesz semmi konkrét dolgot nem tud felmutatni, így marad annak a kapafogú Selmeczi Gabinak a sajtótájékoztatója, akit már a Tescos-ban is rajtakaptak lopáson!:P
zampano 2012 máj. 02. - 22:52:48
(5223/8852)
Gondolja át ezt az itteni sok balos debil:

Kivétel nélkül minden vádat azonnal meg lehetett volna cáfolni, ha gyurcsány bemutatja a szakdolgozatát. Nem kötelezõ megõriznie, de ajánlott. Egyik dolgozata sincs meg. Talán ebben az esetben mikor az õ hanyagsága is okozhatja, hogy nem sikerül idõben tisztáznia az esetleges hamis vádakat, illett volna kicsit visszafogottabbnak lennie.

Másrészt azt is meg kellene magyarázni, hogy amennyiben elõáshatta volna, vagy még a késõbbiekben is megtalálhatja saját példányát, vajon mekkora az esélye annak, hogy hamis dokumentumokkal próbálják lejáratni. Mert eddig arról szól minden, hogy nincs egyértelmû bizonyíték. (Valóban nincs). Csak elég sok véletlent kellene hihetõen megmagyarázni. És ez nem megy neki.
offtopic
-csengõzoli-- 2012 máj. 02. - 22:46:56
(5222/8852)
Bízzunk benne.
Bár feltételezem,ha ellopták a dolgozatokat,akkor sokra nem mennek majd.
1/10
dantonb 2012 máj. 02. - 22:45:04 1/10
(5221/8852)
Tényleg nem voltál smasszer?
1/10
dantonb 2012 máj. 02. - 22:44:20 1/10
(5220/8852)
Szegény kis zampi két nappal ezelõtt megírtam hogy milyen privi várható tõle,szó szerint stimmel talán csak a "büdös komcsi" maradt ki ezúttal.Lehet hogy már szenilisedik a jóember.:

"Feladó: zampano
Címzett: dantonb
Elküldve: ma 22:24
Téma: Privát üzenet
Agyilag zokni vagy. Morálisan nulla. Emberileg selejtes."

Hát sajnos visszatérünk az olavasás nélküli törléshez,csak egy kis izelítõt akartam adni emberünk kvalitásaiból.ezen kívül õ még magasztalni tudja kedves vezérét,és ennyi.Kvázi egy okosabb kutya is produkálja mindezt.
pozsizsuzsi 2012 máj. 02. - 22:43:14
(5219/8852)
nyugodj le, az egyetem ki fogja vizsgálni az ügyet.
BicskaMaxi 2012 máj. 02. - 22:40:54
(5218/8852)
Az már sose fog 30%-on állni, a vezére maga számolt le vele.
offtopic
-csengõzoli-- 2012 máj. 02. - 22:39:59
(5217/8852)
Nekik sem hinném el,ha nem lenne konkrét tényekkel alátámasztva.
Bocs,de itt már annyi minden szól Gyurcsány ellen,hogy ha csak nem tudja ezeket cáfolni,akkor nem fogok hinni neki.
Ennyi egyezés nincs,ezt nem gondolhatod komolyan.
Persze lehet mondani,hogy az csak munkapéldány a sógornál,de min változtat az?
Akkor azzal egyezik!
Meg,hogy nem hiteles í bírálat,amit az iskolától kértek ki?
Nem hát, persze,az iskola is hazudik,hamisít! MIndenki hamisít itt,csak Gyurcsány nem! :)
Címtõl kezdve oldalszámokon, adatokon keresztül minden stimmel,ráadásul épp a sógor dolgozatával egyezik.
Nyilván ez is véletlen...
Azonkívül Gyurcsány magyarázata sem stimmel,azt nyilatkozta a házban talált szakkönyvek segítségével írta a dolgozatot,mert a család borászkodott.
A sógor azóta már elmondta,hogy se szõlõjük nem volt,se borászkodni nem borászkodtak.
A házban meg nem találhatott szakkönyveket,mert õ nem ott lakott,már rég elköltözött a szakdoga írásakor.
Ha szerinted ez mind véletlen...
Hát lelked rajta.
zampano 2012 máj. 02. - 22:39:32
(5216/8852)
Vezéredet addig kell ütni, amíg mozog.
1/10
dantonb 2012 máj. 02. - 22:36:11 1/10
(5215/8852)
ha gyurcsány pártja 30 %on állna ,akkor lenne indokolt esetleg ez a támadássorozat ,de így nincs más magyarázata mint az elmebetegsége a kedves vezérnek és a figyelmeelterelés .A törzstábor az így is fidesznyik de ezzel újabb szavazatokat nem szereznek sõt kontraproduktív lesz ,kizárólag az értelmetelen paranoia és leszámolási vágy áll mögötte.
1/10
dantonb 2012 máj. 02. - 22:33:19 1/10
(5214/8852)
Fú vazze te aztán tudományos köntösbe tudod burkolni a hölyeséget:) de mikor jössz elõ Apró Piroskával? Má hiányzik nekünk,még Te hiányoztál a gyurcsányozó brancsból.Talán menjetek kukát döntögetni és tojást dobálni,most legalább lenne miért vagy Orbán nyugodtan hazudhat és afejetekre csinálhat azt megköszönitek?
pozsizsuzsi 2012 máj. 02. - 22:33:13
(5213/8852)
A fanatizmus az, hogy bármit elhiszel és kritikátlanul terjesztesz, amit egy olyan híírforrás felböfög, mint a hírtv.
BicskaMaxi 2012 máj. 02. - 22:31:42
(5212/8852)
Éppen errõl van szó. Amíg megosztott, addig a jobboldal malmára hajtja a vizet.
BicskaMaxi 2012 máj. 02. - 22:29:51
(5211/8852)
De, meglehet, hogy mégis az.
1/10
dantonb 2012 máj. 02. - 22:29:42 1/10
(5210/8852)
A baloldal megosztott és nem egységesen gyurcsányista.
1/10
dantonb 2012 máj. 02. - 22:28:17 1/10
(5209/8852)
Érdekes arra senki nem válaszol hogy abírálat ,ami szorosan csatolva van adolgozathoz az hogy hogy megvan ,amikor adolgozat az meg nincs?Ha eltüntette Gyurcsány akkor annyira nem hülye hogy a bírálatot meghagyja.nem kilóg alóláb hogy vért pisilt aHír tv hogy egy újabb szart kenhessen Gyurcsányra a Sukoró szar és annyi más dugába dõlt kísérlet után.miközben jól el lehet terelni a figyelmet agazdasági csõdrõl az újabb és újabb adókról és fidesz horribilis állampénzosztogatásáról acsókosoknak.
BicskaMaxi 2012 máj. 02. - 22:26:53
(5208/8852)
Mert a híveit járatja le, amivel a baloldal kezébõl õ maga csavarja ki a fegyvert.
offtopic
-csengõzoli-- 2012 máj. 02. - 22:26:33
(5207/8852)
Jaértem,ehhez aztán nagy szakértõnek kell lenni és nyilván csak arról van véleményed,aminek hiteles dokumentumait a kezedben tartod,ugye?
Ez a fanatizmus...
Bár a szemedet is kiszúrja a hazugság ,te véded körmöd szakadtáig.
Hát felõlem...
7/10
offtopic
idlosza 2012 máj. 02. - 22:25:35 7/10 Előzmény dantonb
(5206/8852)
Meg van az!Gyurcsány volt anyósa õrizgette és mutatta be a kamerának.Szegény azt hitte , hogy fia diplomamunkája utánozhatatlan és utánozatlan. A másolható meg sem fordult a fejében...
Kíváncsi vagyok meddig maradtok ilyen fletosztatikusak ( dörzsölõdés hatására töltõdnek és vonzódnak)
Vagy egy szép napon az azonos töltésû vezetés fletosztatikusan taszítani fogja Gyurcsányt és óvatosan ti is máshogyan kezdtek zümmögni. Vagy Gyurcsány megmutatja, hogy van még benne töltés és nélkülözhetetlen.
pozsizsuzsi 2012 máj. 02. - 22:24:54
(5205/8852)
én nem vagyok szakértõ, nincs kezemben még ez az anyag sem, és nem gyártok vaktában elméleteket.
1/10
dantonb 2012 máj. 02. - 22:24:13 1/10
(5204/8852)
Vigyázz ,mert pillanatok alatt Te is elmebeteg leszel:)Csak õ és zampi a normélisak :D
pozsizsuzsi 2012 máj. 02. - 22:23:38
(5203/8852)
amúgy meg egy lufi-ügy az egész.
1/10
dantonb 2012 máj. 02. - 22:23:08 1/10
(5202/8852)
Hát ezen röhögök hogy akkor ha fogatlan akkor miért van ez az eszméletlen rugózás rajta?
mellesleg mindent félretéve Orbán semilyen szempontból a nyomába nem ér ennek a sátán Gyurcsánynak,Sokkal de sokkal hazudósabb,sokkal de sokkal hatalommániákusabb ,sokkal többet lopott mint politikus,felszámolta ademokráciát ,akkor mirõl beszélünk?Talán pont emiatt kéne felnégyelni Gyurcsányt ,mert Orbánnak kisebbségi komplexusa van vele szemben.
offtopic
-csengõzoli-- 2012 máj. 02. - 22:22:58
(5201/8852)
Jó,akkor kérdeznék tõled valamit?
Légyszives válaszolj!
Tegyük fel a sógor dolgozata nem az ,amit beadott,hanem egy munkapéldány, ami mondjuk 80%-ban az,amit beadott, de még finomított rajta!
Na, az szerinted véletlen,hogy ez a munkapéldány minden ponton egyezik Gyurcsány dolgozatának bírálatával?
Egyeznek szavak, hibák, oldalszámra!
Várom a választ!
pozsizsuzsi 2012 máj. 02. - 22:22:03
(5200/8852)
olyan szcenárió sincs, ami vádként megáll.
1/10
dantonb 2012 máj. 02. - 22:19:47 1/10
(5199/8852)
És mely igazságügyi szakértõ nyilatkozott ,foglalkozott az üggyel? Lám Schmitt esete milyen világos volt és 4 hónapig vizsgálódott abizottság rajta,ti meg már a Hírtvvel az élen, aváddal együtt meghoztátok az ítéletet is mint atanú c. filmben.A Hír Tv pedig még soha nem mondpott igazat ,miért most lenne kivétel?
offtopic
-csengõzoli-- 2012 máj. 02. - 22:19:21 Előzmény vénasszonyok_nyara
(5198/8852)
Gondolod ha megmutatnád nekik az ügyed papírjait,akkor elfogadnák,hogy semmi köze Haraszti ügyéhez?
Biztos meghamisítottad!
Ne feledd, fidesznyik vagy,aki Orbánékból él, hát azoknak mindent lehet.
pozsizsuzsi 2012 máj. 02. - 22:19:16 Előzmény -csengõzoli--
(5197/8852)
Te vagy a fanatikus. Van egy állítás a hírtévé részérõl, nincs meg egyik dolgozat sem, és egyedül az egyik dolgozatnak van meg a bírálata, amit nincs mivel összehasonlítani. Nem világos?
BicskaMaxi 2012 máj. 02. - 22:17:52 Előzmény dantonb
(5196/8852)
Ugyan! GyF egy fogatlan kutya. Bármit tesz, õ már csak a fidesznyikek malmára tudja hajtani a vizet.
1/10
dantonb 2012 máj. 02. - 22:17:05 1/10 Előzmény pozsizsuzsi
(5195/8852)
Ld fent amit írtam.Nekik kurva egyszerû adolguk ,abból indulnak ki hogy "szemkilövõ Gyurcsány takarodj! ,mert sátán vagy!" ,bármi kiderül legyen az a vörösiszapkatasztrófa azt rögtön összefüggésbe kell hozni gyurcsánnyal .Ez nem vicc ,ez meg is történt.ria ria hungária hajrá fradi!!
zampano 2012 máj. 02. - 22:17:03 Előzmény dantonb
(5194/8852)
Nincs olyan szcenárió, ami Gyurcsányt menti. Egyet lehet elvileg elképzelni, hogy Rozs Szabolcs vagy más hamisított. Azt viszont nem tudom elképzelni, hogy ezt olyan színvonalon tudja produkálni, hogy nem buktatja le egy komolyabb igazságügyi szakértõ. Érted, cukipofa??
vénasszonyok_nyara 2012 máj. 02. - 22:14:22
(5193/8852)
Például én megadtam a lehetõséget, hogy meggyõzõdjél a saját szemeddel arról, hogy semmi köze az én ügyemnek Harasztiéhoz. Szerintem korrekt ajánlatot tettem, Neked és Gyurinak. Nem látom, hogy élni akarnátok vele.
Akkor talán elvárható, hogy a jövõben ne tegyél ezzel kapcsolatban ilyen kijelentéseket.

Ribánszki elég jól beleláthatott a dolgokba 56 környékén és utána is. A legszebb az egészben, hogy Horn bátyját egy szovjet katonai teherautó gázolta halálra, mivel félszemû lévén, nem vette idõben észre.
1/10
dantonb 2012 máj. 02. - 22:14:09 1/10
(5192/8852)
A sógornál egy munkapéldány van egy másolat de még õ maga sem tudja hogy avégleges változat e ez ,ami beadott.ami azt illeti nem is várható el senkitõl,Én sem emlékszem a dplomamunkámra csak kvázi:úgyhogy neked kéne elfogult nyáladzás helyett tisztában lenned pl azzal hogy egy munkpéldány másolat az nem mérvadó Nincs komoly ember ,aki akét konkrét dolgozat hiányában szakértõi véleméynt merne mondani az esetrõl(Schmitt esete könnyû volt ,mert minden eredetiben megvolt ,mégis hónapokig nem mertek ítéletet alkotni róla ,de nálatok ez ilyen egyszerû ,nem véletlenül) kivéve titeket fidesznyikeket.nalátod mennyire igaz az a pszichiátriai megfigyelés ,hogy aki marhasággal vádol állandóan másokat az a legnagyobb marha.
offtopic
-csengõzoli-- 2012 máj. 02. - 22:13:56
(5191/8852)
Nyilván amit otthon õrzött azt kicserélte vagy átírta,mert õ is hazudik,mint mindenki, csak Gyurcsány nem,ugye? :)
Fanatizmus az van látom!
Persze kénytelenek rám reagálni...
Te jó Isten...
pozsizsuzsi 2012 máj. 02. - 22:11:11
(5190/8852)
Nincs meg a sógor dolozata, az állítólagos eredeti vázlata van meg otthon, az egyetemi példány, a hiteles, sehol sincs.
pozsizsuzsi 2012 máj. 02. - 22:09:09
(5189/8852)
kénytelenek reagálni rád.
offtopic
-csengõzoli-- 2012 máj. 02. - 22:08:40
(5188/8852)
Látom neked úgy általában véve igen komoly szövegértési problémád van,csak ezért válaszolok!
A sógor dolgozata megvan a sógornál!
A másik, az iskolában tárolt példánya nincs meg, véletlenül az is ellopták :)
Nézd meg a célpontot,kicsit tájékozódj a témában mielõtt teleírod a fórumot marhaságokkal.
Bár asszem azzal már elkéstél...
1/10
dantonb 2012 máj. 02. - 22:03:49 1/10
(5187/8852)
sanos nincs meg az eredeti sógor dolgozat sem úgyhogy ellentétben SP esetével ahol rögtön világos volt minden itt csak amérhetetlen érzelmi elfogultságot látni akreált elméletekben ,ami ismétlem immár szánalmassá vált egy állítólag ártalmatlan ellenféllel szemben.Én Gyurcsány helyében kurva büszke lennék arra hogy ígybe vannak szarva orbánék tõlem.megjegyzem Orbán mondta is kisz titkár korában hogy gyurcsány az egyetlen potenciális ellenfél.és igaza lett ,mert személyes vitában szarrá mosta õt,ennek betege még ma is.
offtopic
-csengõzoli-- 2012 máj. 02. - 22:00:18
(5186/8852)
Mármint miben vagyok kitartó?
Gondolod akár 1db-al is több hozzászólásom van a témában ,mint dantonbanak vagy adamnak?
1/10
dantonb 2012 máj. 02. - 21:59:49 1/10
(5185/8852)
Szóval ismét csak azt tudom mondani hogy sok mindenki sok mindent mond és mondott ,de atények makacs dolgok ,mindent illik bizonyítani.mellesleg mi az hogy vágott? Õ lett volna a hasfelmetszõ?Szóval sok minden indítéka is lehetett Ribánszkynak,lehet kedvezõ szinben akarta feltüntetni akkor Hornt ,amikor ezért kitüntetéseket osztogattak ha valaki karhatalmistaként lõtt és vágott,lehet hogy csak enyhíteni akarta Horn fájdalmát bátyja elvesztése miatt ,hogy lám õ hogy megbosszulta,még az is lehet hogy igazat mondott ,ki tudja ?Mindenesetre az ilyen kitalált mocskolódások kontraproduktívak és ezt sajnos ajobbos médiumok nem látják be.
pozsizsuzsi 2012 máj. 02. - 21:58:01
(5184/8852)
hihetetlen a kitartásod. Te tényleg meggyõzõdésbõl nyomod?
offtopic
-csengõzoli-- 2012 máj. 02. - 21:54:14
(5183/8852)
Fura ezt épp attól olvasni aki a döglõdõ hattyút védi...
Szerinted mi a helyzet Gyurcsány szakdolgozatával?
Véletlenül egyezik minden ponton a sógor dolgozata Gyurcsány dolgozatának bírálatával?
1/10
dantonb 2012 máj. 02. - 21:53:10 1/10
(5182/8852)
A tét megy nálam, pesty gondolom aköztvben osztja az észt ahonnan kirtották az ellenvélemémyt,de nem baj ,mert majd csengõ elõugrik és tárgyilagosan megállapítja hogy gyárfásék idejében ugyanilyen volt aköztv,neki a valóság nem számít.Egyébként meg egyre jobban aláírom Ungvári mondását,hogy "jelenleg Magyarországon tisztességes ember nem lehet jobbos"Én annyit tennék hozzá ,hogy esetleg lehet ,de akkor meg hülye.
vénasszonyok_nyara 2012 máj. 02. - 21:51:33
(5181/8852)
"Ribánszki a következõket mondta az említett cikkben: Esküszöm magának, hogy aberráltak ezek a fiúk! Hogy valami nincs rendben! Én ezt komolyan mondom. Hogy lehet például egy Horn Gyula most jobboldali? Õ, aki pufajkás volt – nagyon kegyetlen pufajkás, hisz a pici emberek általában kegyetlenek, hisz megalázottak és emiatt sok olyan jött ki belõlük, amire nincs más magyarázat, - szóval karhatalmista volt és mivel a bátyját nagyon kegyetlenül gyilkolták meg az ellenforradalmárok, a Gyula nagyon kemény volt. Õ vágott, lõtt, mint a bolond."
Kádár János egykori személyi titkárát, Ribánszki Róbertet idéztük a Mozgó Világ 1990-es évfolyamának elsõ számából.

A protézises ember hazudott, de Ribánszki talán jobban képben volt pufigyuszival kapcsolatban, hiszen elvtársak voltak.
1/10
dantonb 2012 máj. 02. - 21:45:41 1/10
(5180/8852)
Igen sajnos többször is beletört abicskátok a szardobálásba pláne vele kapcsolatban.Az nem érv ,hogy gúnyolódsz hogy talpig ilyen meg olyan ,dehát ezt már kielemezte nálad adam is pszichiátriailag meg Proktor is meszag csak túl finom lény de õ is csak röhög rajtad.
Igen tudom ezek mind elmebetegek.mert ugye a vicc az ,amikor kiderül az orvosról hogy õ az ápolt:)
És apropó azzal mi van ,amit elsõ habzószájúságotokban mondtatok hogy Kisz titkárnak nem is kellett dolgozatot írnia ?.Az mán nem érvényes?,annyira átlátszó ez a hülye jobbos tábor hogy az már szánalmas.
2/10
offtopic
meszag 2012 máj. 02. - 21:43:31 2/10
(5179/8852)
látom a gerinctelen pesty is megkapta jutalmát, fõ mûsoridõben, :)
1/10
dantonb 2012 máj. 02. - 21:40:27 1/10
(5178/8852)
Hát feküdt is a krimó elött,osztán mikor átment rajta az úthenger,akkor azt böfögte hogy :Hukk! kurva komcsik báncsák aszegény embert,majd elmondom a Hírtvbe hogy a pufajkás Horn kirúgta afogam".
2/10
offtopic
meszag 2012 máj. 02. - 21:40:25 2/10
(5177/8852)
jaj Zolika! ez már tényleg a 6ttyú döglõdése :)
offtopic
-csengõzoli-- 2012 máj. 02. - 21:38:46
(5176/8852)
Te se érted,amit írtam?
Hát ezt nem hiszem el... :)
2/10
offtopic
meszag 2012 máj. 02. - 21:38:18 2/10
(5175/8852)
:DDDD, na igen, pedig mondtam neki, hogy inkább fõzzön. :)
offtopic
-csengõzoli-- 2012 máj. 02. - 21:35:07
(5174/8852)
Jabocs,nem figyeltem,hogy te írtál!
Így már értem miért nem fogtad fel...
Persze-persze Ondok bácsi, úgyvan,ahogy teccik mondani.
A tényekkel ne tessék foglalkozni!
MIndenki hamisított itt kérem mindent, csak az a drága jó Ferenc,az nem.
A talpig becsületes ember :)
1/10
dantonb 2012 máj. 02. - 21:34:08 1/10
(5173/8852)
Apropos zampi írt ismét egy privit viszonylag kultúrált stílusban õhozzá képest ,mert megfenyegettem hogy közzétezsem ,íme:

Feladó: zampano
Címzett: dantonb
Elküldve: ma 20:38
Téma: Privát üzenet
Baromállat.

na ennyi telik szakácsunktól :,aki bánccsa vezérét hát õ aztat nagyon útálja.:)
2/10
offtopic
meszag 2012 máj. 02. - 21:32:59 2/10
(5172/8852)
így van. :)
1/10
dantonb 2012 máj. 02. - 21:31:40 1/10
(5171/8852)
Nem futok ,mert aki nem hülye az dolgozatok nélkül nem kreál elméleteket érzelmi alapon.A Hír Tv símán hamisíthatott egy bírálatot is pl.Az meg hogy lehet hogy abírálat,ami csatolva van adolgozathoz az megvan a dolgozat meg nincs?És hol van a Rozs bírálata?
Szóval jelentsük ki hogy Gyurcsány az ördög uh uh uh,és ne engedjük megszólalni sem frakciót se alapíthasson ,mert be vagytok szarva tõle élén kedves vezérrel,aki szeretné felnégyelni és a négy égtáj felé kiszegezni a tetemét.
offtopic
-csengõzoli-- 2012 máj. 02. - 21:29:45
(5170/8852)
Szegény pufajkás Gyuszibácsit szerintem hagyd... :)
2/10
offtopic
meszag 2012 máj. 02. - 21:27:42 2/10
(5169/8852)
:DDD, mindkettõ jó!
1/10
dantonb 2012 máj. 02. - 21:27:29 1/10
(5168/8852)
Te csak szeretnéd meg az egész" elmebeteg "jobboldal,hogy Gyurcsány másolt volna ,de sajnos erre nincs semmi bizonyíték.Mint írtam természetes hogy adolgozatok címei egyeznek ugyanis meghatározott témáról írhattak csak a tanulók dolgozatot.Így kell legyen még másoknál is címegyezésnek lennie. Gyurcsány könyveket írt Megyessy beszédírója volt,tehát õ nem Schmitt Plagi aki abetüket sem ismeri nem hogy doktorit önállóan tudna írni.
-csengõzoli-- 2012 máj. 02. - 21:26:45
(5167/8852)
Te jó ég,ebbõl ezt értetted meg?
Szerintem fuss neki mégegyszer.
1/10
dantonb 2012 máj. 02. - 21:23:35 1/10
(5166/8852)
muhahah már az is baj hogy akét dolgozat nem egyforma? ha van kalap akkor is megha nincs akkor is.Röhögök hogy a kedves vezér pszichiátriai problémája az egészz tábort egy Gyurcsány paranoiddá tette.
adamnagysweetmovie 2012 máj. 02. - 20:20:23
(5165/8852)
Ha kancsal lenne, Matolcsynak hívnák a kis Fanta-sztát:)
adamnagysweetmovie 2012 máj. 02. - 20:19:07
(5164/8852)
Fanta-forradalmár:)
adamnagysweetmovie 2012 máj. 02. - 20:17:30
(5163/8852)
"minthogy jelentkezett egy ember hogy Horn kirúgta a fogát ,osztán kiderült hogy hazudott"
Mondjuk ahhoz feküdnie kellett:)
Ennyi erõvel Orbánról is elmondható, hogy belekötött egy csivavába: Lol
offtopic
vénasszonyok_nyara 2012 máj. 02. - 18:40:51
(5162/8852)
Beszéld meg Ondokkal, hogy Te is odajössz a kapitányság elé. Felõlem belenézhetsz.
Ketten csak nem féltek tõlem, rendõri felügyelet mellett? Írjátok meg priviben. Én fél óra alatt ott vagyok.
-csengõzoli-- 2012 máj. 02. - 18:39:37
(5161/8852)
A te kis Ferenced.
Tudod? "reggel délben, meg este!"
De most is ezt teszi, mikor azt állítja nem másolt.
Ez téged nem zavar?
Õ is olyan,mint te? Neki szabad,mert õ jól látja a dolgokat? :D
Kíváncsi lennék,mit szólnál , ha találkoznál egy hozzád hasonlóan nagy kaliberû emberrel a jobboldalról!
Aki azt mondaná neki mindent szabad,mert õ jól látja! Ellentétben veled!
Aki szerint Schmittnek minden megbocsátható,mert õ demokrata, a hazudós Gyurcsánnyal szemben.
Jól elröhögnék rajtatok :)
drProktor 2012 máj. 02. - 18:32:05
(5160/8852)
"ostoba" ?!
Amennyiben. . . ?
drProktor 2012 máj. 02. - 18:30:57
(5159/8852)
Az anyja köcsögit! Mikor hazudott már, kicsoda,
az én pofámba, a Fidesz bagázson kívül?
-csengõzoli-- 2012 máj. 02. - 18:22:25
(5158/8852)
Jaj Gyurikám,legalább ne reklámozd,hogy milyen ostoba vagy...
-csengõzoli-- 2012 máj. 02. - 18:17:29
(5157/8852)
Rossz hírem van,sosem akartam Palibát kimosni a plagizálásból!
Én nem vagyok elvakult, veled ellentétben...
Nyugodtan keresd csak vissza a hozzászólásaimat!
Te viszont véded a te kis Deákodat, Széchenyidet akkor is,ha megint a pofádba hazudott.
Vannak,akiket nem véletlenül néznek hülyének...
drProktor 2012 máj. 02. - 18:11:24
(5156/8852)
Nekem nem küldenéd el?
Olyan nagyon kiváncsi vagyok. . .
drProktor 2012 máj. 02. - 18:09:17
(5155/8852)
Egész jól nyomod.
S még akár igazad is lehet.

Szerintem valóban az igazi határvonal nem a jobb- és baloldal között van,
és még csak nem is a nemzeti és nemzetietlen oldal között,
hanem a demokratikus és antidemokratikus oldal között.
Én ebben semmi kivetnivalót nem találok.
Na, most lehet hõzöngeni.
offtopic
vénasszonyok_nyara 2012 máj. 02. - 18:08:57
(5154/8852)
Már egyszer felajánlottam, hogy találkozom veled egy nyilvános helyen és megmutatom az iratokat az ítéletrõl.
Nem vagyok agresszív és nem vonzódom a férfiakhoz, de ha így is félsz találkozhatunk valamelyik rendõrkapitányság elõtt pl. a Maros utcában.
Ha nem fogadod el az ajánlatomat, akkor megkérnélek, hogy ne gyanúsítgass hazugsággal a jövõben.
Elküldöm priviben az egyik iratot is.
drProktor 2012 máj. 02. - 18:04:33
(5153/8852)
Hiába szívóztok!
SchmittPlagi bát nem tudjátok kimosni a kakiból.

Egyébként vele nekem pl. nem az volt a fõbajom, hogy plagizált, hanem az,
hogy tettestársa volt Orbánnak a jogállam leépítésében.
Hallottatok már AlCapone nevû gengszterrõl?
Többszörös gyilkos és fölbujtó, a szervezett bûnözés történelmi oromállata.
S adócsalással varrták be!
Vannak hibái a jogrendszernek nyilván akkor is voltak.
Vannak hibái a jelenlegi jogi szabályozásnak is hazánkban, naná, hogy vannak!
Már a helyesírási hibáu miatt is meneszteni kellett volna, persze, a világon nincs egy olyan jogrendszer.