Téma: Ma Reggel

3/10
offtopic
kgyuri0 2010 márc. 24. - 19:38:08 3/10
(1052/8852)
Jajj már, filiszteus, vedd már észbe, hogy tök fölöslegesen áztatod tesztoszteronban az eagysejtjeid. Egy idétlen olvasói levél, aminek a szövege messzire ordítja, hogy "hülyeség vagyok", az nem bizonyíték semmire.
Ha szereted a horrorisztikus meséket, olvasd a Grimm testvéreket.
3/10
kgyuri0 2010 márc. 24. - 19:29:52 3/10
(1051/8852)
kasgylóhéj!

Most sorban olvasok, s izgatottan várom, hogy megismrkedhessem a programoddal.
De itt egy polgári szóra hadd õlljak meg:

"/Izrael szó helyett (ami mégiscsak egy népet jelent) mást használni, valahogy így: "nemzettõl független, illegális elnyomó hatalom, amit csak a pénz vezérel. Államokat is felhasznál a maga céljaira, de azoknak magát alá nem rendeli. Törvényi szabályozás, visszacsatolás és ellenõrzés nélküli, alvilági, bûnözõ. Gazdasági nyomásával szétrohasztja a regnáló, legális hatalmakat, leépíti a tömegek biztonságát szavatoló rendszereket"

Komolyan gondolod, hogy a helyett a szó helyett, hogy "Izrael", ezt az általad ajánlott bonyodalmas és zavaros, de minden képpen hosszadalmas kifejezést kellene használni?
Arról mi a véleményed, hogy te, személy szerint épeszû vagy-e?
offtopic
filiszteus 2010 márc. 24. - 19:18:23
(1050/8852)
Gyurikám!
Talán olvasd el figyelmesen. Nem tûnik halljakendnek.
7/10
idlosza 2010 márc. 24. - 19:18:16 7/10
(1049/8852)
Kedves pozsizsuzsi,belátom tévedtem! Nagyon sajnálom, hogy félreértettelek!!!!!
Azt hittem már közben kijavították, hiszen írtam a moderátornak is!
3/10
kgyuri0 2010 márc. 24. - 19:15:06 3/10
(1048/8852)
Korrenció: nem "agyari", hanem "magyari".
3/10
kgyuri0 2010 márc. 24. - 19:14:06 3/10
(1047/8852)
filiszteuskám!

Még ezer szerencse, hogy ilyen mindent tudó halljakendek aztán éppen olvasói levelet írnak a szennylapba. Hogy okosodjatok s még több tesztoszteronban ázzon agyari agyatok.
offtopic
Moldávia bánata 2010 márc. 24. - 19:13:26
(1046/8852)
Hm… Finoman szólva is érdekes.
7/10
idlosza 2010 márc. 24. - 19:13:00 7/10
(1045/8852)
Szûkös szótáradban nincs semleges?
offtopic
Moldávia bánata 2010 márc. 24. - 19:12:44
(1044/8852)
Ondok.
offtopic
pozsizsuzsi 2010 márc. 24. - 19:10:42
(1043/8852)
Na pá, fárasszál mást.
3/10
kgyuri0 2010 márc. 24. - 19:10:10 3/10
(1042/8852)
Kedves kagylóhéj!

Én teszek ellene: teszek rá!

De ha már így elbeszélgetünk, kérlek ismertesd néhány momdatban a programodat.
Eleddig nem igen tudom, hova soroljalak, nem tudom, barát vagy ellenség, na jó: szövetséges vagy ellenfél vagy. Ne légy enigmatikus, fedd föl magad!
Mik a szándékaid?
7/10
idlosza 2010 márc. 24. - 19:09:44 7/10
(1041/8852)
Éhes vagy?
offtopic
pozsizsuzsi 2010 márc. 24. - 19:09:11
(1040/8852)
Baj van?
7/10
idlosza 2010 márc. 24. - 19:08:33 7/10
(1039/8852)
te szegény! Akadt egy kis konc?
7/10
idlosza 2010 márc. 24. - 19:07:10 7/10
(1038/8852)
Mondjuk én is el tudom képzelni rólad, hogy bikacsököt használsz kérdõjelnek. :)
7/10
idlosza 2010 márc. 24. - 19:05:49 7/10
(1037/8852)
Hidd el, ha én akarnék ilyet írni,attól nem viszakoznék a következõ hsz.-ben.
Másrészt, mivel tudom, hogy nem is akarsz te beszélgetni nem igazán érdekel, hogy hiszed vagy sem.
3/10
offtopic
kgyuri0 2010 márc. 24. - 19:04:28 3/10
(1036/8852)
"Túlbeszéltük"

Na, ez is egy tök jellegzetes ficeszes pofátlanság. Elmehetnél Kósának, vagy Szíjjártónak, akár!
offtopic
pozsizsuzsi 2010 márc. 24. - 19:04:27
(1035/8852)
Haha, az eszem megáll. :DDDDD
pozsizsuzsi 2010 márc. 24. - 19:03:58
(1034/8852)
Kipróbálom, végig kiírom. Ondok.
3/10
offtopic
kgyuri0 2010 márc. 24. - 19:01:45 3/10
(1033/8852)
Ez komoly? Tényleg a szoftver alakítja át ondok nicknevét? Mint ha azt írnád, hogy szar?).
Ezt én tényleg nem is hiszem!
7/10
idlosza 2010 márc. 24. - 19:01:20 7/10
(1032/8852)
:) Túlbeszéltük.
3/10
offtopic
kgyuri0 2010 márc. 24. - 18:59:15 3/10
(1031/8852)
Na látod, ez pl. egy igazi, jellehzetes gusztustalanul tudálékos arrogáns és sunyi szócsavarás volt részedrõl.
De nagyon-nagyon ócska, igazi ficeszes!

Látod, milyen jó, hogy Ficesznek hívom, engem nem tudsz ilyen nevetséges és sunyi pitiánerséggel "zsideszezésen" fogni!
7/10
idlosza 2010 márc. 24. - 18:52:04 7/10
(1030/8852)
:) Majd meglátjuk.
3/10
kgyuri0 2010 márc. 24. - 18:51:02 3/10 Előzmény idlosza
(1029/8852)
Kedves idlosza!

Hsz-ed elsõ bekezgése egészen a "stb, stb, stb"-ig teljesen értelmetlen. Ha nekem nem hiszed el, kérdezd meg Csiffárit vagy MágaZoltánt.
Idézel tõlem egy mondatot, s nagyvonalúan kijelented, igazam volt, mert..., s itt egy teljesen más témában adsz meg egy állítást, aminek semmi köze ahhoz, amirõl én beszéltem.
A két rész összekötése abszurd paródiának elmenne, de te nem annak szánod.

Úgy általában kisebb mellényt kellene öltened, ez amit kultiválsz, meglehetõsen lötyög rajtad.
7/10
idlosza 2010 márc. 24. - 18:40:32 7/10
(1028/8852)
"ahol normális esetben van jogod lakni" Tréfálsz ugye? Ahol polgári lakos élete állandó veszélyben van, azt lehet normálisnak nevezni? Te költöznél oda, vinnéd a gyerekedet oda?

"Szerintem ezekután már Te sem a zsidókat szidnád!" Túlzásba estél,mégpedig jó erõsbe!! Sajnos az ilyen megnyilvánulások alkalmasak az etnikai feszültség keltésre, ha olyan közegben mondod. Azok az emberek, akik ott tapsoltak más emberek szenvedésének, az igenis elítélendõ, etnikai hovatartozástól függetlenül.
Szomorú, ha te csak a " csak azért, mert feka vagyok" felfogásig jutsz el, és az egész zsidóság megsértését látod benne.
Rahel 2010 márc. 24. - 17:32:29
(1027/8852)
-Nem is feltételeztem, de most már mennem kell!!:((

P.S.
-És köszi, én is kedvellek!
Rahel 2010 márc. 24. - 17:31:04
(1026/8852)
-Nem is olyan régen volt egy film, amit a nagy okos politikusok beakartak tiltani, mert azt állították, hogy zsidóellenes!!

-Utána kifejtettem a véleményemet, és követeltem, hogy én hagy döntsek arról, hogy mit is tartok zsidóellenesnek, és arra jutottam, hogy a film szereplõi közül a kereskedõ(aki zsidó), és a csicskása a szemét parszt!

-És utána meg kaptam hideget meleget, hogy egy zsidó nem gondolkodhat így, de senki nem tekintett rám úgy mint egy emberre, akinek lehet, hogy lehet más vélemnye, mint amit a nagy okosok diktálnak, és elvárnak tõle!!!:((

-Akkor is egyetértettünk!!:))
2/10
offtopic
meszag 2010 márc. 24. - 17:27:30 2/10
(1025/8852)
Fazakas, és ezzel a süketeléssel Dajcs tompika jól beégett az EP-ben. :P
2008 2010 márc. 24. - 17:26:55
(1024/8852)
"-És mivel ezek jogos terület szerzések voltak,"

oh :D jogos ?

Az, hogy le dózeroljuk a palesztinok házát és a helyére izraeli lakónegyedeket építünk. Ezt érted "jogos" területszerzés alatt ?

A palesztinok reagálása a jogos. A Hamász, Hezbollah harca izrael ellen, az jogos.

Izraelnek a létezéshez sincs joga.
Olyan területen jött létre ami nem az övék.
Rahel 2010 márc. 24. - 17:20:22
(1023/8852)
-De ha Te beköltözöl egy házba, ahol normális esetben van jogod lakni, akkor neked sem fog tetszeni, hogy egy szép napon kilövik alólad az ágyat, és hasra esel!:((

-De az még szarabb, ha abba a házba úgy költözöl be, hogy egy terrorszervezet is befészkeli magát, hogy így védekezzen!
-Ez igazi gyávaság, és itt már nem csak a telepesek az igazi fõszereplõk, hanem Te, akivel a saját országának a t.szervezete így bánik el!!:((

-Szerintem ezekután már Te sem a zsidókat szidnád!!
offtopic
filiszteus 2010 márc. 24. - 17:18:55
(1022/8852)
Nem volt szándékomban gúnyolódni, komolyan kérdeztelek. És komolyan mondom, hogy, ha csak virtuális térben is, de nagyon kedvellek. (Különösen, ha még hasonlítasz is Claire Forlani-hoz)
Rahel 2010 márc. 24. - 17:11:12
(1021/8852)
-Mindenkit lehet gúnyolni, de mielõtt bárki is megteszi, nem árt, ha elõtte gyakorol egy kis önkritikát!!!
7/10
idlosza 2010 márc. 24. - 17:09:45 7/10
(1020/8852)
Függetlenül attól, hoyg jogos vagy nem jogos terület szerzések, a telepesek polgári lakosok. Vagy nem?
7/10
idlosza 2010 márc. 24. - 17:07:11 7/10
(1019/8852)
Ilyen MKP>MSZMP>MSZP> szociáldemokráciája:
Volt ügynök nem lehet a számvevõszék tagja!Dr.Fazekas Szabolcs MSZP-s EP képviselõ egy antidemokratikus kormány,a kommunista diktatúra ügynöke volt.:
http://fidesz.hu/index.php?Cikk=147939
offtopic
filiszteus 2010 márc. 24. - 17:06:57
(1018/8852)
A maquisardokkal, akik vonatokat robbantottak, rokonszenveztél? Jan Kubis-sal és Josef Gabcik-kal rokonszenveztél? Õk is csak terrorcselekményeket hajtottak végre, a nyílt utcán meggyilkolták Reinhard Heidrich-et. Igaz, az országukat megszállók ellen. Hát most éppen ezt teszik a palesztinok is. Szerinted mi a különbség a hõs partizánok és a gaz terroristák között?
Rahel 2010 márc. 24. - 17:01:47
(1017/8852)
-Látom, hogy Te csak kiragadott részletekkel operálsz!!
-És mivel ezek jogos terület szerzések voltak, ezért ebbe a másik félnek nem lett volna nagyon beleszólása!

-De olyat még nem hallottam, hogy a telepesek házaiba erõdítményeket hozott volna létre az Izraeli hadsereg!!
-A másik fél viszont folyamatosan ezt teszi!!:PP
Rahel 2010 márc. 24. - 16:55:15
(1016/8852)
-Nem is tudom!!:((
-Talán csak azért, mert nekem is voltak napjaim, amikor elgondolkodtam reggel, hogy mi lesz este!!:((

-És ez kivétel nélkül, minden ország mezében szar érzés!!!:((

-Hát ezért nem sajnálom a terroristákat, még akkor sem, ha fegyverkereskedõnek is maszkírozzák magukat!!!
7/10
idlosza 2010 márc. 24. - 16:54:33 7/10
(1015/8852)
Igen a Hír Tv-ben én is láttam ilyen felvételeket:
Izraeli felnõtt emberek gyerekeiket kivitték egy olyan dombtetõre piknikezni, ahonnan jól láthatták Gáza bombázását.Egy-egy találatot követõen tapsoltak örömükben.
Gyomorforgató példát mutatva gyerekeiknek.
7/10
idlosza 2010 márc. 24. - 16:48:50 7/10
(1014/8852)
Tehát, amikor az izraeli telepesek, újabb és újabb telepeket építenek ki a vitatott és veszélyes zónákban, így növelve Izrael állam területét, az izraeli kormány tulajdonképpen élõ pajzsnak használja õket?
offtopic
filiszteus 2010 márc. 24. - 16:46:40
(1013/8852)
Én azt hittem Te elsõsorban magyar vagy. Miért azonosítod Magadat egy apartheid állammal?
offtopic
filiszteus 2010 márc. 24. - 16:44:30
(1012/8852)
Szerintem nagyjából ugyanazt mondjuk. Pontosan azért nem örülök, hogy Izrael Budapest utcáján gyilkolássza le ellenségeit, mert szeretném, ha meg is maradna Magyarország olyannak, hogy nagy valószínûséggel épségben hazaérsz minden nap.
Izraelt tudod mi járatja le?

Az amirõl ez a dal szól és a kép, amin az izraeliek a dombtetõröl nézik az égõ Gázát, mint a moziban és örvendeznek.

http://michaelheart.com/songforgaza.htm
Rahel 2010 márc. 24. - 16:39:43
(1011/8852)
-"Nagyon elfogult vagy Izraellel kapcsolatban."
-Nem tehetek róla, születési hiba!!:))

-"Izrael egy terrorista állam. Õk hány ártatlan embert gyilkoltak le a gázai övezetben és Ciszjordániában ?"
-Azok az ártatlan emberek a országuk terrorszervezeteiknek köszönhetõen haltak meg!
-És innen is látszik a emberi szemétségük netovábbja, hogy saját népük házaiba telepedtek be, és a találatoknál Õket használták fel pajzsnak!
-Hát ennyit ezekrõl a gyilkosságokról!!

-"Tehát ezzel, hogy megölték ezt a szegény fegyverkereskedõ Szír embert csak annyi történt, hogy a Palesztinok(Hamasz/Hezbollah) nem tudják megvédeni magukat a terrorista izraeli katonáktól akik megszállták szülõföldjüket."
-Jól ismered az ügy részleteit!!:PP
-Talán még a rendõrségnél is jobban!
-De egy biztos, hogy ezeket az embereket kicsinálni csak hasznos az emberek számára!!

-"Amúgy jól gondolod, a terrorizmus (izrael) ellen harcolni kell!"
-Megadom a címemet, hogy könnyítsem a dolgodat!!:PPP
2008 2010 márc. 24. - 16:20:30
(1010/8852)
Nagyon elfogult vagy Izraellel kapcsolatban.

Izrael egy terrorista állam. Õk hány ártatlan embert gyilkoltak le a gázai övezetben és Ciszjordániában ?

Tehát ezzel, hogy megölték ezt a szegény fegyverkereskedõ Szír embert csak annyi történt, hogy a Palesztinok(Hamasz/Hezbollah) nem tudják megvédeni magukat a terrorista izraeli katonáktól akik megszállták szülõföldjüket.

Amúgy jól gondolod, a terrorizmus (izrael) ellen harcolni kell!
Rahel 2010 márc. 24. - 16:17:50
(1009/8852)
-Számtalan példa van külföldi állampolgárságú személyek(akik nem a palesztin terrorszervezetek tagjai)bûncselekményeire az országban!

-De valahogy mindig õket rángatják elõ úgy, hogy közben Izraelt is lejáratják!!

-És hát nem is tudom, hogy miért van ez, de az országunk még mindig nem tûnik olyan borzalmas helynek, ahol reggel még nem tudod, hogy este a saját lábadon mész e haza, vagy már csak visznek olyan kedves emberek köszönhetõen, akik "fegyvercsempészként" lógnak a nagy Világban!!:PP
7/10
idlosza 2010 márc. 24. - 16:16:32 7/10
(1008/8852)
:) Azért ha tanácsokat adsz érdemes lenne praktikusabbat és konkrétabbat, hiszen Gandhit, Széchenyit és Kennedyt meggyilkolták.
kagylóhéj 2010 márc. 24. - 16:02:55
(1007/8852)
Építõ tettrõl írtam. Talán magyarázni kell ezen magyar szó jelentését?

De hogy kicsit értsd, megpróbálom jobban kifejteni:
a demokratikus rendszerben az csalafintaság, illetve azért nem mûködik, mert két irányból erõsen befolyásolható:
1. kívülrõl belepumpált óriási pénzekkel (ezzel a pénz adója manipulálja az államot)
2. ugyanakkor az állam egyénekbõl épül fel, tehát egyéntõl a tömeg felé romlik (esetleg javul) meg. Tehát az állami törvényeket az egyének tartják be (vagy szegik meg). Egy törvény nem a kilátásba helyezett büntetéstõl lesz erõs, hanem attól, hogy sokan tartják be; és nem akkor gyengül, ha eltörlik a büntetést, hanem ha egyre többen szegik meg. Ergo hiába vannak törvényi garanciák, ha azokat az egyének külön-külön felrúgják. Tehát nem a törvények tûntek el, hanem a törvények betartói.
Ha mondjuk az történne, amit szeretnél, a Jobbik kerülne hatalomra, és más törvényeket hozna - azokat ki tartaná be? Mi volna a betartás garanciája? Vona Gábor két szép szeme?
Például nem az a legnagyobb baj, hogy kevés a rendõr, hanem az, hogy akik rendõrnek látszanak, azok nem azok. Mert nem a törvényeknek engedelmeskednek, hanem azoknak, akiktõl a suska származik. Hogyan lehet ezen változtatni? Ha megnövelik ennek a rosszul mûködõ, velejéig korrupt, bûnözõ szervezetnek a létszámát (vagy létrehoznak egy másik hasonlót), attól az még nem lesz a rend õre, a törvények betartásának biztosítéka. Vagy ha kicserélik az irányítását, a többi része még ugyanaz marad. Ha pedig az összes rendõrt kicserélik, akkor az új rendõrök fogják megtalálni az utat az alvilág felé.
Ezért nem változott semmi itt a rendszerváltás után; korábban ezért tagozódtak be a nyilasok az ávóba és még sorolhatnám. Mert a tömegeket nem lehet lecserélni; maximum egyénenként áthangolni.
Ezért mondtam: csinálj jót - ezzel áthangolod saját magad, esetleg másokra is jó hatással leszel.
Ha ez nem tetszik, úgy szerezz annyi pénzt, amennyivel lenyomod az IMF-t, a globális, az izraeli meg roma hatalmat (vagy legalábbis felszámolod a korrupciót és ezzel elrekeszted a törvénytelenségek lehetõségét).

Ergo: a változásra két módszer van. Az egyik, amit Gandhi, Széchenyi és Kennedy ajánlott: azzal törõdj, te milyen vagy, te mit tudsz tenni, te magad mit teszel hozzá a nagy egészhez,
a másik, amit rengetegen ajánlottak: a sérelmek emlegetése, az ezen való behergelõdés, az ily módon nyert tömegtámogatás; a tömegtámogatás fejében a gazdasági potentátok támogatásának elnyerése; így végül is a tömegek kiszolgáltatása a gazdasági potentátok érdekeinek; vagyis a tömegek feletti hatalom átjátszása a gazdasági potentátok kezébe, amíg egy újabb sérelmi politikus újabb tömegeket gyûjtve újra nem kezdi a cirkuszt. Mert honnan fog szerezni a Jobbik pénzt a céljai megvalósításához?
Vagy az mszp honnan szerez pénzt?
Mindig itt buknak el azok a törekvések, amik egy rendszert központilag, felülrõl akarnak megjavítani: amíg nincs pénz, nem lehet csinálni semmit (csak szimpatizánsokat szerezni); ha viszont van pénz, akkor az fog diktálni, úgy pedig az eredeti célokat el lehet felejteni.
Röviden: egy szervezetnek pénz nélkül vannak elvei, de hatalma nincs; pénzzel együtt hatalma is lesz, de az elveitõl el kell búcsúznia.

Ezért csak azt lehet tenni, hogy nem vársz arra, hogy majd egy szervezet felülrõl megjavítja a viszonyokat; elkezded te magad a cselekvést.
A CSELEKVÉST és nem a kesergést.

Vége.

Tényõrõl viszont még annyit:

Ami nekem a történetbõl még furcsa, az a csend.
A házon jól láthatóan nincs külsõ hõszigetelés (ami hangszigetelést is jelentene); gondolom, a vakolással is ezért vártak, addig minek rákölteni. A legborzalmasabb kegyetlenség a garázsban történt, amit egy fémajtó választ el a külvilágtól; a fémajtónak pedig végképp nem a hangszigetelés a legjellemzõbb tulajdonsága.

Ha a gyilkosságok délelõtt történtek volna, akkor a szomszédokhoz át KELLETT volna hallatszódnia az õrült üvöltözésnek, kiabálásnak, halálsikolyoknak, és fõképp Kolos iszonytató üvöltéseinek. Ráadásul utána egész nap járnia kellett volna a láncfûrésznek; ami így együtt olyan hangorkánt jelent, amire mindenképpen fel kellett volna figyelnie legalább a szemközt lakó szomszéd néninek. Mert senki sem írt arról, hogy süket volna, mint az ágyú. Egyszerûen hallania kellett volna.
De csönd volt, és ez nagyon különös.

A csöndre csak az lehet magyarázat, hogy éjjel történt az egész; a gyerekek nem sikoltottak, mert álmukban baltázták le õket; Kolosnak pedig kipeckelték a száját. A motorfûrészt pedig leállították, amikor elmentek; így hát nem csaptak sok zajt.
offtopic
filiszteus 2010 márc. 24. - 15:59:58
(1006/8852)
Kedves Rahel!

A meggyilkolt szír férfi fegyverekereskedõ volt, a palesztinoknak szállított fegyvert. Az õ likvidálása is gyilkosság.
Ha Meir Kahane rabbit Budapesten lelõnék a palesztinok, az is gyilkosság lenne. Feltételezem, az már kevésbé lenne elfogadható számodra.
Magyar állampolgárként jogos kívánság részemrõl, hogy országunkat hagyják ki e palesztin-izraeli viszályból.
Bár szolidáris vagyok a palesztinokkal, de jogosnak tartanám azt is, ha egy ilyen fegyverkereskedõt kiutasítanának az országból.
Még egyszer hangsúlyozom, minden magyar állampolgárnak ártanak az ilyen terrorcselekmények. Gondolom Te sem szeretnéd, ha válaszul a Hamasz a budapesti utcán robbantana.
Rahel 2010 márc. 24. - 15:48:16
(1005/8852)
Kedves Fil!

-"Egy idegen ország területén politikai gyilkosságot elkövetni a terrorizmus kategóriájába tartozik."
-Ha annak a pár terroristának a lekapcsolására gondolsz, akiknek köszönhetõen ártatlanul emberek halnak meg, akkor az számomra nem a gyilkolás kategóriája!

-"Ha ezt törvényes lépésnek tartod akkor gondolj arra, hogy ha jól tudom Izraelben nincs halálbüntetés, tehát, milyen alapon végeznek ki valakit fegyverkereskedelemér."
-Tehát fegyverkereskedõnek tudjam be a gyilkos terroristákat??
-Azért ezt nem várd tõlem!!!

-"És milyen alapon teszik hazánkat terrorcselekmények helyszínévé? Talán Magyarországot ki kellene ebbõl hagyni."
-Ez nem bizonyított, csupán fikció a nép etetésére!

-"Azt mennyire találnád jogosnak és elfogadhatónak, ha az IRA az Újlipótvárosban végezne valamelyik ulsteri protestáns fegyverkereskedõvel, vagy az indonéz titkosszolgálat valamelyik tamil fegyverkereskedõvel?"
-Valszeg nem siratnám, mert nem csípem a bûnözõket!!:))

-"Ezek az akciók ugyanúgy ártanak Schwarz bácsinak, mint Kacaghány Bendegúznak."
-Az efféle fantáziálás pedig ugyanúgy árt a jobboldalnak, mint Magyarországnak!!:((
offtopic
filiszteus 2010 márc. 24. - 14:13:11
(1004/8852)
Igenis, majd odatartom a másik orcámat is. És legközelebb kérek engedélyt hsz-t írni.
offtopic
kagylóhéj 2010 márc. 24. - 14:03:52
(1003/8852)
Jó, de ha egyetértünk abban, hogy nem egy reálisan létezõ nép érdeke, hanem gazdasági hatalom áll a háttérben, akkor célszerûbb volna az Izrael szó helyett (ami mégiscsak egy népet jelent) mást használni, valahogy így: "nemzettõl független, illegális elnyomó hatalom, amit csak a pénz vezérel. Államokat is felhasznál a maga céljaira, de azoknak magát alá nem rendeli. Törvényi szabályozás, visszacsatolás és ellenõrzés nélküli, alvilági, bûnözõ. Gazdasági nyomásával szétrohasztja a regnáló, legális hatalmakat, leépíti a tömegek biztonságát szavatoló rendszereket"
vagy valahogy így - és akkor nem használnál olyan elavult és használhatatlan szlogeneket, hogy romák így, zsidók úgy. Ilyesmivel dobálózni teljesen értelmetlen, és csak az alvilági, bûnözõ, amorális erõk fedezésére szolgál.
Az egésznek, végül is, nagyon erõs etikai felhangja van, akkor viszont rosszal nem lehet rossz ellen harcolni. (ebbe beletartozik a gyûlölködés, kollektív bûnösség vádja stb is, tehát a verbális fegyverek).
A rossz ellen csak a jó lehet eszköz, tehát valamiféle etikus, építõ tett, ami ha bukik is, példát ad. Ha majd ilyet csinálsz, meséld el.
CsengoZoli 2010 márc. 24. - 13:48:52
(1002/8852)
A dolog lényege,hogy "terrorizmus" cimszó alatt egy rakás ellenfelet ki lehet iktatni.
Eztcsinálta az USA, Izrael,de még az Oroszok is ,mikor a csecsenekrõl volt szó.
Akit ki akarsz iktatni,arra ráhúzod,hogy terrorista.
Csinálsz egy robbantást, ráfogod és innentõl kezdve szabad a pálya, hisz te csak megvéded magad,mikor megölöd a jó cél érdekében.
Mert ugye mindig a jó célért háborúzunk.
Izrael az utóbbi idõben valóban elvetette a sulykot,de lehet nem újkeletû ez,csak most több ilyen dolog látott napvilágot.
Naivitás lenne azthinni,hogy a nagyhatalmak kémei nincsenek jelen a számukra fontos országokban.
Magyarországon is biztos sok orosz, izraeli stb ügynök mûködik, sajnos ezek ellen nem fogunk tudni tenni szerintem soha semmit.
offtopic
filiszteus 2010 márc. 24. - 13:42:35
(1001/8852)
Egy idegen ország területén politikai gyilkosságot elkövetni a terrorizmus kategóriájába tartozik. Ha ezt törvényes lépésnek tartod akkor gondolj arra, hogy ha jól tudom Izraelben nincs halálbüntetés, tehát, milyen alapon végeznek ki valakit fegyverkereskedelemér.
És milyen alapon teszik hazánkat terrorcselekmények helyszínévé? Talán Magyarországot ki kellene ebbõl hagyni.
Azt mennyire találnád jogosnak és elfogadhatónak, ha az IRA az Újlipótvárosban végezne valamelyik ulsteri protestáns fegyverkereskedõvel, vagy az indonéz titkosszolgálat valamelyik tamil fegyverkereskedõvel? Ezek az akciók ugyanúgy ártanak Schwarz bácsinak, mint Kacaghány Bendegúznak.
offtopic
kagylóhéj 2010 márc. 24. - 13:40:55
(1000/8852)
Ha erre egy durván primitív válasszal megelégszel (kifinomulttal sajnos nem szolgálhatok), úgy ez a következõ: pénz beszél, kutya ugat.

Ja de, van még egy finomabb magyarázatom is, ez állítólag Teréz anyától származik: õ azzal hárította el, amikor háborúellenes tüntetésre hívták: majd akkor hívjatok, ha a békéért tüntetnek. Ergo: ha csak hadakozol valami ELLEN anélkül, hogy tennél valamiÉRT, akkor nem csinálsz semmi jót, semmi hasznosat, semmi értékeset.
Na és persze nem árt, ha olyasmin munkálkodsz, amit a tûz nem égethet meg....de ezt már tarzuszi Páltól idéztem.
Így tulajdonképpen mégis rendkívül kifinomult választ adtam (a Stinger-rakétára, mint ötletre).
offtopic
filiszteus 2010 márc. 24. - 13:32:16
(999/8852)
Nem gondolnám, hogy minden izraeli Schwarz bácsi és Klein néni egyetért Izrael politikájával. Sõt biztos vagyok benne, hogy az izraeli nép is meg van vezetve. Az sem titok, hogy már rég nem nemzetek irányítják az eseményeket, hanem gazdasági csoportok és Izrael állam mögött is egy gazdasági csoport áll, amelyik megegyezik azzal, amelyik dönt, mondjuk arról, hogy lerohanják e Irak után Iránt is. De mindez nem egyáltalán nem áll ellentétben azzal, ami az olvasói levélben áll.
2008 2010 márc. 24. - 13:28:02 Előzmény meszag
(998/8852)
Azért nem érdemes mást olvasni mert ott nem az igazat írják. :) Vagy ha igen akkor csak féligazságokat, de leginkább az a jellemzõ, hogy teljesen mást írnak mint ami a valóság.

Kevés az olyan médium aminek hinni lehet..
offtopic
filiszteus 2010 márc. 24. - 13:26:23
(997/8852)
És Te mirõl írsz? Ezt értsem úgy, ha nincs vállról indítható Stinger rakétám, akkor meg se szólaljak? Szerinted mit tehetnék gyakorlatban az izraeli kémrepülõgépek berepülése ellen?
Vagy csak úgy írtál valamit?
offtopic
kagylóhéj 2010 márc. 24. - 13:25:40
(996/8852)
Leírom, mert nem értem a dolgok logikáját:
Mi adja egy állam potenciáját, cselekvõképességét? Az anyagi erõforrások. Honnan származhat egy állam anyagi ereje? A pogáraitól beszedett adókbóp és az állami vállalatok nyereségébõl.
Namost: az Izraelben beszedett adók és állami válalaltok lehetõvé tennék ezeket a nagyszabású akciókat? Hát én kötve hiszem. Ez viszont azt jelenti, hogy az államnak máshonnan, külsõ erõforrásokból is származik bevétele. Namost Izraelnek honnan? Vannak gyarmatai? Nem tudok róla. Viszont talán van a globális tõkének egy olyan része, ami támogatja. Ha viszont támogatják, azt nem ingyen teszik, ahogyan az egyes pártok támogatói is elõnyök fejében támogatnak - tehát a máshonnan származó tõke követeléseket, feltételeket támaszt, irányító szerepre tesz szert. Nem? Ez így logikus. Ez viszont azt jelenti, hogy amit mi látunk, tehát Irzael Állam lépéseit, valakik a maguk érdekében irányítják a háttérbõl, vagyis nem egy "nép érdekében" cselekszenek. Kérdés csak az, hogy kik és mi a céljuk, mert ez számomra egyáltalán nem világos.
De hogy itt bármi egy "nép érdekében" történne - ezt kétlem....

Maguk az államok vagy államközi szervezetek nem túlságosan hatékonyak, úgy általában, mindenhol megfigyelhetõ ez (Magyarországon sajnos rémisztõen nyilvánvalóan). Mert ha potensek, erõsek, mûködõképesek volnának, akkor az EU és a NATO nem hagyná, hogy idegen kémgépek stb. zavarják a területét; egyszerûen nem is mertek volna iderepülni.
HOgy ezt megtehették, következmény nélkül, az jól mutatja magának a legális állami, államközi rendszernek a gyöngeségét.
De ha ez az EU-ra és a NATO-ra is igaz (és persze Magyarországra is), akkor honnan veszed, hogy Izraelre, mint egy "nép érdekében" tevékenykedõ "demokratikus állam"-ra nem ugyanúgy igaz?
Nem lehetséges, hogy amit közvetítenek, mint "izraeli érdek", vagy "izraeli állami hatalom", az ugyanúgy bábja megfoghatatlan magántõkéknek, magánérdekeknek?
Van még olyan, hogy amerikai állami érdek? Nem olyan van-e, hogy amerikai vállalati érdek? Vajon az amerikai népnek szükségesek a háborúk? Nem inkább az üzleti köröknek?
És ha így van, miért épp az izraeli népérdek volna ez alól kivétel?

Én nem tudom, csak felvetõdött bennem.
offtopic
Moldávia bánata 2010 márc. 24. - 13:19:13 Előzmény 2008
(995/8852)
Hát, erre az elmés okfejtésre igazán nehéz bármit is leírni épésszel…

De azt már megfigyeltem, hogy gyakran hivatkozol a kuruc.infóra, akinek az egyik szerkesztõje (Molnár) az egyetemen cionista kört alapított/vett részt cionista csoportosulásban.
Hogy is van ez?
Rahel 2010 márc. 24. - 12:36:16
(994/8852)
-"A VILÁG EGYETLEN NYÍLTAN RASSZISTA TERRORÁLLAMA MEGALÁZZA MAGYARORSZÁGOT!"

-Kicsit szétkaptam a szövegedet, de csak ezek a szavak maradtak meg!!

-1;Nem hiszem, hogy terrorcselekménynek kéne hívni azt, ami egy nép megóvása érdekében zajlik, viszont elitélendõ számomra, ha valaki sérteget, és folyamatosan támad vétlen embereket!!

-2;A szabadpiac korát éljük mostanában, és nem a zárt gazdaság falai mögé kéne húzódnunk, mint a kommunizmus idején, amit ugye még mindig utálunk!

-3;A repzikrõl meg annyit, hogy szinte mindegy, hogy a jónép tud e róla vagy sem, de a Te búrádat így is úgy is zavarta volna:))
-De a rögtönzött fidesz szöveg nagyon hatásos volt!!:))

P.S.
-És a kissebbség:
-A fótó + a hozzátartozó szöveg= A VÁLASZTÁS MEGNYERÉSE!!:PPPPPP
oldjakuza_1970 2010 márc. 24. - 12:07:53
(993/8852)
de egy biztos, akármi volt is a célja, az egyik oldal elkezdhet zsidózni, amásik oldal meg gõzerõvel védheti a demokráciát.
és közben, hogy miért történt az egész, arról megy a találgatás.
offtopic
kagylóhéj 2010 márc. 24. - 12:07:09 Előzmény filiszteus
(992/8852)
Újra leírom, úgy látszik, túl bonyolult: nem vittek el semmit, nem vittek el semmit, nem vittek el semmit, nem vittek el semmit, nem vittek el semmit, nem vittek el semmit, nem vittek el semmit, nem vittek el semmit, nem vittek el semmit.
Amit te "kegyetlen brutalitásként" felsoroltál, az szimpla tolvajlás volt. És igen, a szimpla tolvajlás tényleg jellemzõ rájuk. De innen nem vittek el semmit - ez pedig elképzelhetetlen, értsd már meg! Nem is kocsmai verekedésrõl vagy késelésrõl van szó, mint a Cosma-ügyben.
És ne feledd: még a Szögi-gyilkosságnál sem bántották a gyerekeket. Pedig nyilván sikoltoztak, talán segíteni is akartak az apjuknak, ezt nem tudom. De olvastam a rendõrségen rögzített telefonbeszélgetést: ÕK MAGUK hívták ki a rendõrséget és a mentõket. Ez nem ment fel senkit a gyilkosság alól, de a két eset nagyon különbözik.
CsengoZoli 2010 márc. 24. - 12:02:00
(991/8852)
Azabaj,hogy ezek az elméletek kb. ugyanolyan eséllyel hüleségek,mint igazak.
offtopic
filiszteus 2010 márc. 24. - 11:55:07
(990/8852)
Elgondolkodtató olvasói levél a Magyar Hírlapból. A feltételes reflexeket mellõzve, nem filoszemita-antiszemita nézõpontból nézve érdemes elolvasni. Itt nem Schwarz bácsiról és Klein nénirõl van szó.

IZRAEL MEGALÁZZA MAGYARORSZÁGOT!

A BUDAPESTEN MEGGYILKOLT SZÍRIAI SZÜLETÉSÛ BASSAM TRACHE VALÓJÁBAN A HAMASZ EGYIK EURÓPAI FEGYVERKERESKEDÕJE VOLT, AKI A HAZÁNKKAL SZOMSZÉDOS ORSZÁGOK FEKETEPIACÁRÓL BESZERZETT FEGYVEREKET RÉSZBEN MAGYAR CÉGEK SEGÍTSÉGÉVEL TOVÁBBÍTOTTA A KÖZEL-KELETRE.

NEM TRACHE VOLT A HAMASZ LEGFONTOSABB FEGYVERBESZERZÕJE EURÓPÁBAN, DE A SZERB, ALBÁN, SZLOVÁK, UKRÁN ÉS OROSZ IRÁNYBÓL ÉRKEZÕ ÉS A HAMASZ HARCOSAINAK KEZÉBEN LANDOLÓ ÁRU DINAMIKUS FEJLÕDÉSE EGYRE ERÕSEBBEN CSÍPTE AZ IZRAELI VEZETÉS, ÉS EZZEL EGYÜTT A MOSZAD SZEMÉT.

EZT A DUBAJI GYILKOSSÁGON IS TÚLMENÕ SZEMTELEN MAGABIZTOSSÁGGAL, A ZSIDÓKRA JELLEMZÕ, MINDENT ÉS MINDENKIT LENÉZÕ ÉS SEMMIBEVEVÕ POFÁTLANSÁGGAL VÉGREHAJTOTT GYILKOSSÁGOT EGY HÁROMTAGÚ MOSZADOS KÜLÖNÍTMÉNY HAJTOTTA VÉGRE. EGY KLASSZIKUS ÉS MINDEN ORSZÁG KÉMISKOLÁJÁBAN ALAPFOKON TANÍTOTT TITKOSSZOLGÁLATI AKCIÓ VOLT: EGY A KOCSIT VEZETTE, EGY FIGYELT ÉS HA SZÜKSÉGES, AKKOR FEDEZI A GYILKOS MENEKÜLÉSÉT, A HARMADIK LIKVIDÁLT ÉS MEGSZEREZTE A LÉNYEGET, AZ AKTATÁSKÁT.

NEM VILÁGOS - ÉS ERÕSEN KÉRDÉSES, HOGY VALAHA IS KIDERÜL - HOGY IZRAELNEK EHHEZ MIÉRT KELLETT AZ AMERIKAI CSÚCSTECHNOLÓGIÁVAL FELSZERELT ÉS NAGY BECSBEN TARTOTT VADONATÚJ KÉMREPÜLÕIBÕL KETTÕT BUDAPEST FÖLÉ KÜLDENI. BASSAM TRACHE MEGÖLÉSÉHEZ TÚL SOK ÉS TÚL FELTÛNÕ KÉT NAGYMÉRETÛ REPÜLÕGÉPET IZRAELBÕL IDE REPÍTENI. EGY BARÁTI ORSZÁGBAN EGY ILYEN SIMA KIS HÉTKÖZNAPI GYILKOSSÁG LEBONYOLÍTÁSÁHOZ NEM KELL LÉGI LOGISZTIKA, NEM KELL FÉLNI A LEBUKÁSTÓL, NEM KELL FÉLNI A FELELÕSSÉGRE VONÁSTÓL, KÖNNYEN MEGOLDJA EGY FRISSEN VÉGZETT MOSZADOS KÖLYÖK IS, A HÁROM TAPASZTALT ÜGYNÖK CSAK A SZABÁLYOK ÁLTAL MEGKÖVETELT BIZTONSÁG KEDVÉÉRT VOLT JELEN.

A GÉPEK FÖLDET NEM ÉRTEK, TEHÁT KIMENEKÍTÉSRÕL SEM LEHET SZÓ, HACSAK AZ AMERIKAI ÉS IZRAELI BLUETOOTH WIRELESS TECHNIKA MÁR NEM OLYAN FEJLETT, HOGY KÉT PONT KÖZÖTT EMBEREKET IS TUD KÖZVETÍTENI. A MOSZAD KOMMUNIKÁCIÓS ESZKÖZEINEK BIRTOKÁBAN A GYILKOSOKNAK A TÁSKA TARTALMÁNAK IZRAELBE JUTTATÁSÁHOZ SEM KELL KÉT REPÜLÕ. DE AZ, HOGY AZ IZRAELIEK ILYEN MÓDON EZT MÉGIS MEGTETTÉK, ARRA UTAL, HOGY A TERRORÁLLAMBAN VALAMIÉRT NAGYON FONTOSNAK ÍTÉLTÉK EZT AZ AKCIÓT ÉS MÉG AZT SEM VÁRTÁK MEG, HOGY A MOSZAD DUBAJI AKCIÓJA UTÁN KELETKEZETT NEMZETKÖZI VIHAR ELÜLJÖN.

NEM IS EZ A LÉNYEG, MINKET NEM IS EZ ÉRDEKEL. HANEM AZ, HOGY MAGASRÓL TETTEK A VÁRHATÓ MAGYARORSZÁGI FELHÁBORODÁSRA, A MÁRCIUS 15.-I NEMZETI ÜNNEP ÉS A VÁLASZTÁSOK KÖZELSÉGÉRE, ÉS NEM ÉRDEKELTE ÕKET AZ SEM, HOGY A TERRORÁLLAM ERÕSZAKOS MAGYARORSZÁGI TERJESZKEDÉSE ÉS FAJGYÛLÖLÕ KÖZEL-KELETI POLITIKÁJA MIATT HAZÁNKBAN AZ IZRAEL-ELLENES HANGULAT EMIATT TOVÁBB ERÕSÖDIK. AZZAL SEM TÖRÕDTEK, HOGY A "KÉMREPÜLÕGÉP-ÜGY" JÓ PÁR SZÁZALÉKKAL LEJJEBB NYOMJA A FIDESZ ÉS AZ MSZP, ÉS MÉG FELJEBB TORNÁSSZA A JOBBIK VÁLASZTÁSI MUTATÓIT.

EZZEL AZ AKCIÓVAL IZRAEL PORIG ALÁZTA HAZÁNKAT, BELETÚRT AZ AMÚGY IS ÖSSZE-VISSZA REPEDEZETT NEMZETI ÖNÉRZELMÜNKBE, KIJÓZANÍTOTTA AZOKAT, AKIK AZT HITTÉK, HOGY 1989-ES GENGSZTERVÁLTÁS ÉS A SZOVJET CSAPATOK KIVONULÁSA UTÁN MAGYARORSZÁG ISMÉT FÜGGETLEN ÁLLAM LETT. TALÁN MOST MÁR NEM CSAK EGY SZÛK RÉTEG VAN AZZAL TISZTÁBAN, HOGY MAGYARORSZÁG SZOVJET GYARMATBÓL IZRAELI GYARMAT LETT, HANEM MINDENKI ELÕTT VILÁGOSSÁ VÁLT, HOGY MAGYARORSZÁG VALÓDI SZUVERENÍTÁSA 1944 MÁRCIUS 19-E UTÁN A MAI NAPIG SEM ÁLLT HELYRE.

A ZSIDÓK GÚNYOS MOSOLLYAL, SZEMREBBENÉS NÉLKÜL KÖZÖLTÉK A VILÁGGAL, HOGY MAGYARORSZÁG AZ Õ ÉRDEKSZFÉRÁJUKBA TARTOZIK, ÕK AZ URAK NÁLUNK, MAGYARORSZÁG AZ Õ GYARMATBIRODALMUK TAGJA. HA AKARNAK, AKKOR IZRAELI KATONAI EGYENRUHÁBAN MASÍROZNAK BUDAPESTEN, HA AKARNAK, AKKOR HADGYAKORLATOZNAK FERIHEGYEN, HA AKARNAK HASZNÁLNAK ÚTLEVELET MAGYARORSZÁGON, HA NEM AKARNAK, AKKOR NEM HASZNÁLNAK. A ZSIDÓK ÚGY VISELKEDNEK MAGYARORSZÁGON, MINT A MEGSZÁLLT GÁZAI ÖVEZETBEN, ÉS ÚGY VÁSÁROLNAK FÖLDET ÉS ÉPÍTENEK HÁZAKAT, LAKÁSOKAT BUDAPESTEN, MINT A MEGSZÁLLT KELET-JERUZSÁLEMBEN. IZRAELI TANÁCSADÓK, ÜZLETEMBEREK, POLGÁRI TANÁCSADÓK, MAGYAR ÉS IZRAELI TITKOSSZOLGÁLATI REZIDENSEK IRÁNYÍTANAK KÖZVETVE VAGY A MAGYAR BÉRENCEIKEN KERESZTÜL MINDENHOL, KÖZÉPTÕL FELFELÉ MINDEN SZINTEN: A MINISZTÉRIUMOKBAN, A KÖZIGAZGATÁSBAN, A HADSEREG ÉS A RENDÕRSÉG VEZETÉSÉBEN. ÕK IRÁNYÍTJÁK A PÁRTOKAT, A PÁRTOK VEZETÕIT, AZ ORSZÁG PÉNZÜGYEIT, A NEMZETI BANKOT, AZ ÖSSZES TITKOSSZOLGÁLATOT, HAZÁNK KÜLÜGYEIT, A TÖRVÉNYHOZÁST, A BEL- ÉS KÜLKERESKEDELMET, AZ OKTATÁST, A KULTÚRPOLITIKÁT ÉS A TÖMEGTÁJÉKOZTATÁST. MA MÁR ÕK URALJÁK A MAGYAR FÖLDET ÉS A MAGYAR LÉGTERET IS.

IZRAELNEK JELENTENEK A MAGYAR POLITIKUSOK ÉS GAZDASÁGI VEZETÕK, PETÕ IVÁNTÓL, KUNCZE GÁBORTÓL, ORBÁN VIKTORTÓL, STERN (SZEKERES) IMRÉTÕL, LABORCZ SÁNDORTÓL, DÁVID IBOLYÁTÓL, DRASKOVICS TIBORTÓL, MAGYAR BÁLINTTÓL, SZILVÁSI GYÖRGYTÕL, KISS PÉTERTÕL, DEMJÁN SÁNDORTÓL, BENE LÁSZLÓTÓL, CSÁNYI SÁNDORTÓL, SIMOR ANDRÁSTÓL, BENCZE JÓZSEFTÕL, HAVRIL ANDRÁSTÓL KEZDVE GYURCSÁNY FERENCIG NAGYON SOKAN.

NINCS EGY, NINCSEN EGYETLEN EGY OLYAN SZELETE A JELENLEGI MAGYARORSZÁGI VALÓSÁGNAK, AMI AKÁR RÉSZBEN A ZSIDÓKTÓL FÜGGETLENNEK LENNE MONDHATÓ.

IZRAEL KÖZELI BARÁTJAKÉNT ÉS TÁMOGATOTTJAKÉNT FOG ORBÁN VIKTOR ÉS A FIDESZ IS HATALOMRA KERÜLNI. IZRAEL AKARATÁVAL ÉS SEGÍTSÉGÉVEL CSERÉLJÜK GYURCSÁNYT ORBÁNRA. A FIDESZT IZRAEL UGYANOLYAN ERÕVEL TÁMOGATJA, MINT TETTE EDDIG AZ SZDSZ-SZEL ÉS AZ MSZP-VEL. NEM TITOK AZ SEM, HOGY NEM CSAK AZ MSZP, DE A FIDESZ VÁLASZTÁSI KAMPÁNYKÖLTSÉGEINEK OROSZLÁNRÉSZÉT IS IZRAEL VISELI.

A VILÁG EGYETLEN NYÍLTAN RASSZISTA TERRORÁLLAMÁNAK IRÁNYÁBAN SEMMILYEN VÁLTOZÁS NEM LESZ A MÁSODIK ORBÁN-KORMÁNY HIVATALBA LÉPÉSE UTÁN. MAGYARORSZÁG KORMÁNYZÁSÁBAN UGYANÚGY MÁSODHEGEDÛS SZEREP JUT MAJD AZ IZRAELNEK LEKÖTELEZETT ORBÁNÉKNAK, MINT JUTOTT ELÕTTE 1989 UTÁN MINDEN MAGYAR KORMÁNYNAK.
offtopic
kagylóhéj 2010 márc. 24. - 11:54:58 Előzmény filiszteus
(989/8852)
"Nem akarunk izraeli kémrepülõket az ország felett."
Mivel a többi csak fantázia, egyedül ez valóság, ezért errõl kérdezlek: és mit teszel ellene?
És mit tesz ellene a magyar állam?
És mit tesz ellene az Európai Unió? Mert ugyebár Magyarország tagja az Uniónak, Izrael nem. Ezért a kémrepülõgépek az egész Unió légterét sértették, az Unióra vonatkozó adatokat is lophattak.
És mit tesz ellene a Nato? Hiszen Magyarország tagja a Natonak, Izrael nem. És a kémrepülõk a Natora vonatkozó adatokat is lophattak.

Na haragudj....teszel ellene valamit? Tesz ellen bárki valamit? Ha meg nem, akkor mirõl írsz????
7/10
idlosza 2010 márc. 24. - 10:53:11 7/10
(988/8852)
Kedves ondok, elnézésedet kérem! A csillagot nem én tettem a megszólításba!! Ez moderáció volt. Csúnya az, aki csúnyára gondol!
7/10
idlosza 2010 márc. 24. - 10:49:52 7/10 Előzmény ondok
(987/8852)
Kedves Ondok, a Mókus-örs örökös tagja!
Attila148 írta: „Ezek a mûsorok mindig elfogultak. A pártkelte maszopos volt egészen, de f*stak úgyhogy elindultak a zsidesz felé.”
te válaszoltad neki: „Ebben egyetértünk ,” < Így kezdted a válaszod!!! Nem úgy, hogy részben egyetértek!!!
Pedig hát hiába írtad késõbb, hogy Fidesz; az, hogy felismerted a zsideszben a párt nevét feltételezi, hogy tudod miért deformálták így a szélsõségesek: szerintük ui. a Fidesz nem bánik elég keményen a zsidókkal, a zsidó befolyással. Az pedig, hogy a szélsõségeseknél mi a zsidók, zsidó befolyás iránti megfelelõ bánásmód, bizony elég szórt, feltételezem iskolázottság és kulturáltság kérdése is. Az pedig, hogy tiltakozás vagy (jobb híján) fölötte való elsiklás helyett, így ismeretlenül egyetértesz ilyen nyilatkozókkal bizony csúnya, rasszista ízû dolgokat feltételez.
Attól pedig már nem hatódom meg, hogy te, mint MSZP-s, a 933-as háeszedben elismered tulajdonképp, hogy a közszolgálati televízióban MSZP pártszolgálati mûsort sugároztak (elég ehhez az itt idézetteket látni:” A pártkelte maszopos volt egészen”>- „Ebben egyetértünk ,”), pedig a pártbefolyás témája felveti a szabad sajtó, egyéb morális és talán jogi kérdéseket is.
7/10
idlosza 2010 márc. 24. - 10:44:55 7/10 Előzmény kgyuri0
(986/8852)
Kedves kgyuri!

Szíves elnézésed kérem, mivel nem jelöltem be, hogy tulajdonképp az 1028 írás a neked szánt válaszom.
7/10
idlosza 2010 márc. 24. - 06:58:49 7/10
(985/8852)
Nos igen, most már tudom miért nem szoktál érteni dolgokat, ahhoz ui., hogy értsd el kellene olvasnod kgyuri írásait. :)
2/10
offtopic
meszag 2010 márc. 24. - 06:56:24 2/10
(984/8852)
Megint összekutyulsz mindent. :(
7/10
idlosza 2010 márc. 24. - 06:56:18 7/10
(983/8852)
:)
7/10
idlosza 2010 márc. 24. - 06:49:34 7/10
(982/8852)
Te írod: „Nem tudsz mértékadó magyar szöveget találni, ahol a “lózung” nem jelmondatként, jelszóként értendõ, leginkább méghozzá(“noch dazu”!) üres, tartalmatlan, megtévesztõ propaganda elemként.”
A fenti mondatban azért el kell ismernem mégis csak, van igazságod, hiszen az elmúlt nyolc év kormányoldali szövegelései – annak ellenére, hogy õk (ti) adták a mértéket-rakás valódi megoldás nélküli üres szövegelés volt. úgymint: nagy a jólét, dübörög a gazdaság, száguld a Pannon Puma, az EU minket irigyel, stb.,stb.,stb.
Na jó, utoljára, hogy te is értsd, ajánlom figyelmedbe a 846-os hsz.-t, azt is ajánlom figyelmedbe, hogy nézd meg milyen kategóriájú oldalon jársz. A Csiffáry Tamásos, Mága Zoltános húzásaidban értékelem az õszinteséget, de hidd el nem fogsz azzal károsodni, ha tanulsz vagy megismersz általuk valamit.
2/10
offtopic
meszag 2010 márc. 24. - 06:33:56 2/10
(981/8852)
Ha ráérek olvasgatni, meg is teszem. Kgyurit nem szoktam figyelni.
2/10
offtopic
meszag 2010 márc. 24. - 06:32:25 2/10
(980/8852)
Olvass néha mást, és nem lesznek ilyen gondolataid. :P
2008 2010 márc. 24. - 06:02:06
(979/8852)
"Nem akarok károgni, de lehet, hogy még rászorulsz, hogy romák védjenek meg."

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ez nagyon tetszett. És mégis kitõl fognak megvédeni a kedves roma honfitársaim ? Saját maguktól ? És ami még fontosabb: hogyan ?

1. Megvédenek, kirabolnak majd ott hagynak.
2. Megvédenek, kirabolnak én ellenállok--> megölnek.
3. Õk is csatlakoznak a már említett terrorizálókhoz akik szintén cigányok mert más nem nagyon lehet és együtt kirabolnak majd megvernek.
4. Megvédenek, megvernek majd elvisznek "csicskásnak"
5. Megvédenek, elveszik minden értékem majd felszólítanak ha nem vezetem el õket a lakásomhoz (amit kiakarnak pakolni) akkor megölnek.
2008 2010 márc. 24. - 05:46:53
(978/8852)
jaj jaj jaj jaj...

Azaz érzésem, hogy ti még az életben nem találkoztatok cigánnyal.

"ne féljetek magyarok, megjöttek a cigányok" Ez nagyon szép. Kár, hogy ilyen ma már nem történhetne meg. A mai viszonyokra ez jellemzõ: "Féljetek magyarok, megjöttek a cigányok!"

http://kuruc.info/r/35/22868/ Ma már a magyar ölés a divat náluk. És ezt a hobbit elég gyakran gyakorolják.

A normális romákkal kapcsolatban pedig annyit, hogy annyira kevesen vannak, alig lehetne kimutatni õket.. pedig vannak ez tény. Ilyen 3-5% kb rendes.
3/10
offtopic
kgyuri0 2010 márc. 24. - 03:24:24 3/10
(977/8852)
Kedves idlosza!

Látom, nem kultiválod az álszerénységet, helyes, én se.
Így szerényen jegyzem meg,hogy 889. hsz alapján te (ti!) égtetek be Lozung-Lösung ügyben, de nagyon.
CsengoZoli 2010 márc. 24. - 00:08:00
(976/8852)
Hogy ezek mögött a dolgok mögött mi áll,sosem fogjuk megtudni :)
offtopic
filiszteus 2010 márc. 23. - 23:55:09
(975/8852)
http://kuruc.info/r/2/57090/

Minden elfogultság nélkül állítom: nem tûnik libának.
offtopic
filiszteus 2010 márc. 23. - 23:02:56
(974/8852)
Nem akarunk izraeli lakóparkokat és plázákat, nem akarunk Izrael feladása után célállomás lenni (de nem akarunk a tengerszint emelkedése után a hollandok új letelepedési helyévé sem válni). Nem akarunk az arab terrorizmus célpontjává válni. Nem akarunk izraeli kémrepülõket az ország felett. Akarjuk Demjén Rózsit, akarjuk a sok zsidó orvost és muzsikust.
Nem szükséges ebbõl a fotomontázsból rögtön pogromokról fantaziálni.
offtopic
filiszteus 2010 márc. 23. - 22:54:25
(973/8852)
Te amúgy nem olvasol híreket? A két dolog nem zárja ki egymást: a cigánybûnözés és a rendõrségbe beépült maffia.
Attól, hogy valaki felsorol néhány cigány származású élsportolót, még létezi a cigánybûnözés. És nem tudom szótagolni kell é, ez a kifejezés nem azt jelenti, hogy aki cigány az bûnözõ, hanem azt, hogy létezik egy bizonyos bûnelkövetési módszer, ami rájuk jellemzõ pl. az indokolatlan és szükségtelen brutalitás. Sajnos némileg a hagyományaik is a bûnözés felé terelik õket: nem sikk dolgozni, az a parasztoknak való, nem szégyen, sõt dicsõség túljárni a parasztok eszén, hosszan sorolhatnám még.
Budai zöldövezeti környéken lakunk, ennek ellenére nemrég kirabolta a fiamat a buszon 3 cigánygyerek,a másik fiamnak a metrón vette ki a kezébõl a telefon egy cigány, a házunkról letépte az esõcsatornát a cigány (megfogtam, onnan tudom, hogy cigány volt).
A szegénység viszi õket rá? Marian Cosma gyilkosa szegény?

Budapest tele van igazán szegény hajléktalanokkal, de nem jellemzõ. hogy ezek a szerencsétlen emberek bûnözõi életmódot folytatnának.
offtopic
kagylóhéj 2010 márc. 23. - 21:44:34
(972/8852)
Hát ez sajnos végtelenül és fájdalmasan igaz.
offtopic
kagylóhéj 2010 márc. 23. - 21:42:38
(971/8852)
Jaj, bocsáss meg. Miközben valamiféle megnevezhetetlen, a rendõrséget, tehát a legális erõszakszervezetet, vagy akár az egész államhatalmat is irányító alvilág épp brutálisan kivégez a családommal együtt - közben a "tetves romák" kipakolják a gofrisütõt és a síbakancsokat. Hát nem is tudom, melyik fáj jobban...
Minek beszélsz romákról? Sokkal nagyobb a baj. A rendõrséget nem a törvények irányítják, egyre nyíltabban az alvilág uralja. Van egy nagyon erõs illegális hatalom, ami beszippantotta a legálist. És ez nem roma kézben van, hanem a pénztõke kezében. Amije ennek az országnak nincs, mert ami lenne, azt kiporszívózták.
Nem akarok károgni, de lehet, hogy még rászorulsz, hogy romák védjenek meg. Nem tudom, mi lesz, de nagyon pesszimista vagyok.
Rahel 2010 márc. 23. - 21:34:37
(970/8852)
-Szeretnék egy picit én is hozzá böfögni ehhez a lerágott témához, mert ugye a kissebbség az mindig jó téma, ami soha nem fog kimenni a divatból!!!:PPP

-De ha már van roma kérdés, akkor elkerülhetetlen a zsidó kérdés is!

-És ezt már nyílvánosan is megkérdezték a Jó néptõl:
"EZT AKARJÁTOK?”, és egy menórával félreérthetetlenül utalnak a zsidókra!!!

-És erra a nép:

-Nem!!!!!!!!!!!!

-Pedig a válasz pont az ellenkezõje, vagyis DE!!!

-Mert ha nem lenne kissebbség, akkor:

-A jobboldal nem tudná uszítani velük az embereket!!!
-És a baloldal a védelmükkel nem tudna szavazatokat kicsalni tõlük!!

-Hát ezért kell a menórára rábólintani!!!!!
1/10
ondok 2010 márc. 23. - 21:24:57 1/10
(969/8852)
Már ne is haragudj ,de aki ilyen hangtónussal beszél és fõleg ennyit ,amennyit õ arra tökéletes a liba minõsítés.Nem beszélve arról ,hogy miket hord össze .Hallottad már ahogy ráugrott a vitapartnerére pl? Még az EUban is kiakadtak rögtön rajta és leintették.Gondolod ,hogy egy komoly ember így vitázik ,ahogy õ?
Vedd le egyszer ahangot aTvben ,amikor beszél ,és el fogod ismerni ,hogy pont úgy mozog aszája mint egy libának.Hidd el ,hogy amit én állítok az meg van alapozva.
Vagy nézz rá szerencsétlen férjére ,hogy hogy ki van készülve idegileg:)
Ne légy a tényekkel elfogult csak mert szerinted igazakat mond .Mellesleg nagy marhaságokat és túlzásokat ,amiket észre is vennél ,ha nem lennél elfogult.
1/10
ondok 2010 márc. 23. - 21:14:17 1/10
(968/8852)
kedveském ,neked írhat akármit valaki ,Te úgyis azt olvasod ki belõle ,ami neked tetszik:)Elárulnád ,hogy hol voltam rasszista ?
Valamint felhívom a figyelmedet ,hogy attól még ,hogy az illetõnek abban igaza volt ,hogy Gyárfásék nyaliztak a végén ,ahogy õ fogalmazott ,és nem én :a zsidesznek,attól még a többi állítását cáfoltam ,és rámutatttam ,hogy eszméletlen jobbranyalás van az MTV ben máris.
A jobbranyalás -jobb nyaralás poénod meg sekélyes sajnos.
offtopic
Moldávia bánata 2010 márc. 23. - 21:11:30
(967/8852)
Papp lászló, Kótai Mihály (és a többi, neves ökölvívó). Gábor Áron, az egri Sárközy. Dankó Pista, Bihari János.

Rengeteget lehetne sorolni.

Vagy az, hogy "Ne féljetek magyarok, megjöttek a cigányok!" ismerõs?

Hát így vegyél egy kalap alá indenkt, aki roma származású!
2008 2010 márc. 23. - 21:01:16
(966/8852)
"Sokkal könnyebb egy nálad elesettebb, lepusztultabb réteget vádolni, mint szembenézni azzal, hogy amit látnod kellene, azzal nem bírsz szembenézni....."

Mit kéne látnunk ?

Én azt látom, hogy van egy kisebbség akinek a tagjai nem akarnak beilleszkedni. Gyilkolnak, fosztogatnak.

A rendõrség pedig próbálja eltusolni az ügyeket és õket (bûnözõket) védi.

Neked kéne inkább szembenézni a valósággal..
kagylóhéj 2010 márc. 23. - 20:36:12
(965/8852)
Miért lettek volna a romák? Nem vittek el semmit! Ez marhaság. Sokkal könnyebb egy nálad elesettebb, lepusztultabb réteget vádolni, mint szembenézni azzal, hogy amit látnod kellene, azzal nem bírsz szembenézni.....

Jut eszembe: a pesti kivégzésnél, ahol ott volt az alezredes, az elkövetõ G Y A L O G TÁVOZOTT. Csak úgy. Elsétált. Miközben az alezredes a kocsijában ült és "félt". (Micsoda véletlen - pont arra bóklászott munkaidõn kívül).
És a buszmegállóban ott álltak az emberek....
Ez olyan mérvû függelemsértés, amiért nem csupán azonnali kirúgás járna, hanem valamiféle katonai hadbíróságszerû is, nem tudom, a rendõrségnél van-e ilyen.
Fogadok, hogy semmi baja sem lett az alezredesnek, még ki is tüntetik idõvel.

Kíváncsi vagyok, vajon a kormányváltáskor a rendõri vezetés mekkora része marad a helyén. Lefogadom, hogy mindenki megmarad, esetleg elmozdítanak egy-két embert. De tulajdonképpen minek is. Ha újak kerülnének oda, az alvilág azokat is pillanatok alatt lefizeti és felvásárolja, ráadául a kirúgott rendõröket is magába építi, akik viszik magukkal az információs és kapcsolati bázisukat. Kész.
Innentõl kezdve semmi értelme sincs a rendõrség 2x-3x-ra való növelésének. Ugyan minek? Hogy 2x-3x több fegyveres embert tudjon az alvilág pénzelni? Majd a kivilágítatlan bicikliseket többször büntetik. Meg esetleg persze, talán a piti roma tolvajok is jobban meg lesznek félemlítve.
De én az esetleges "öngyilkossági" hullámtól tartok. Nehogy divatba jöjjön.

Mindenesetre semmi jót nem várok. Az ún. államnak már semmi ellenõrzõ szerepe nincs az "alvilág" felett, nevezzük a bûnözõi világot akármilyen módon is. A rendõrség minden komoly bûnügyet elsikál, és az ország biztonsága NULLA.
7/10
idlosza 2010 márc. 23. - 20:02:47 7/10
(964/8852)
Mi újság Lózung-Lösung ügyben? Megettétek a csontot is miután az utolsó porcika húst is lerágtátok. Te nem voltál ott az igen hosszú és lassú vitában,ahol a tények (én)felülkerekedtek a légbõlkapott állítások felett,és nem is olvastad vissza õket.Konklúzió: aki nem lép egyszerre, nem kap rétest estére.
Egyéb vitákban meg állandóan indulatba kergeted magad, így nem vehetem magamra azt a terhet,hogy valami bajod essen. Láthatólag a Fidesz hallatán is vérködös lesz a gondolkodásod és csak személyeskedsz, no és ez kissé untat,pedig anno vettem a fáradságot és végig néztem a haeszeidet,hogy megnézzem mi bánt téged és megértsem azt az idegen nyelvet, amit te beszélsz,majd válaszoltam neked de azt az idegen nyelvet, amit én beszélek te nem értetted véletlen vagy szándékos. Így én ekkor arra gondoltam, hogy ne erõltessük.
Aztán, hogy provokálj (valakit)csúnyákat írtál,amivel még távolabb kerültünk attól, h. bármit megvitassunk.
Azután én elmentem egy Fidesz által tartott lakossági fórumra, ahol azt tapasztaltam, hogy az általam fontosnak tartott kérdésekre olyan válaszokat adnak, amelyeket én is adnék.Természetesen jártam más fórumokon is, de azok több kevesebb és egyáltalán semmi azonos vélemény kategóriákba esnek nálam.
7/10
idlosza 2010 márc. 23. - 19:22:13 7/10
(963/8852)
Ez a legvadabb fantasyt is felülmúlja!
A baloldali pártnak Ballik lesz a neve???
offtopic
filiszteus 2010 márc. 23. - 18:22:18
(962/8852)
Cigány származású hegedûmûvész.
3/10
offtopic
kgyuri0 2010 márc. 23. - 18:19:31 3/10
(961/8852)
Ki az a MágaZoltán?
De tényleg! Rémlik, de nem ugrik be.
3/10
offtopic
kgyuri0 2010 márc. 23. - 18:18:02 3/10
(960/8852)
"Érvrendszered egy része folyamatosan ebbõl áll!"

És mi a helyzt a lózung-lözung ügyben? Meg az árpádsávos zászló ügyben, meg a "rablás csak akkor szankcionálható, ha a tenegri kalózkodás vele párhuzamosan kezelendõ"- ügyben?
Vannak itten még neked elvarratlan szálaid.
offtopic
filiszteus 2010 márc. 23. - 18:13:45
(959/8852)
Eltaláltad, õ a gyengém. A kis kocsog.
offtopic
filiszteus 2010 márc. 23. - 18:12:23
(958/8852)
Nagyon bûzlik valami a tényõi gyilkosság körül. Jobbik nem Jobbik, legyünk reálisak, az elõítéleteknek szokott lenni valóságtartalma és az elkövetés módja eléggé a gadnai esetre emlékeztet. Azért azzal remélem tisztában vagy, kik szokták a vitáikat szamuráj karddal, bozótvágó késsel elintézni. természetesen nem Daróczi Dávidra és Mága Zoltánra tippelek.
3/10
offtopic
kgyuri0 2010 márc. 23. - 18:12:12 3/10
(957/8852)
FeketePácót bezzeg megtartanád magadnak!
3/10
kgyuri0 2010 márc. 23. - 18:05:46 3/10
(956/8852)
Ezek ám nem olvasnak újságot. Csak VámosGyörgyöt.
3/10
offtopic
kgyuri0 2010 márc. 23. - 18:03:19 3/10
(955/8852)
Nem igazán követtem, mert nem igazán érdekel személy szerint. De valamit érzek a levegõben: néhányan a Jobbikból magömlést kapnak már a gondolatától is annak, hogy a cigányokra testálják a baltás-láncfürészes családfõ esetét(nem vagyok képben, de mint ha errõl lett volna közben szó).
Minden tragédiát politikai haszonszerzésre fodítani(gátlástalanul s aljasul) persze nem a Jobbik privilégiuma: Emlékszem, amikor egyik aug20-án orbitális nagy vihar volt, a Ficesz azonnal elkezdett kerepelni, hogy Demszkymonnyon le, eközben a halálos áldozatok sírján harci táncot lejtettek a finom lelkükbe öltözve. Úgy, hogy akár meg is követhetem a Jobbikot, a fõszemét nem õk.
pozsizsuzsi 2010 márc. 23. - 17:15:44
(954/8852)
Na ezt sem értem. Én csak 710-eseket ismerek itt, sokat. :D
7/10
idlosza 2010 márc. 23. - 16:40:30 7/10
(953/8852)
Emlékszem több alkalommal is volt már olyan, hogy jelezted, örülnél, ha moderátor törölne ezt azt.
kgyuri hsz-a, nem bántotta az érzékenységedet? Vagy talán valami félreértelmezett környezetvédelmi felfogásból ezt is a szelektív hulladékgyûjtéshez sorolod, mint újrahasznosíthatót?