1/10
Oh jajj 2017 jún. 19. - 08:55:05 1/10 Előzmény mushi
(5/5)
Vicces, de smink nélkül némelyik tényleg szép.
A másik poén, hogy egy werkfilm topikjába irkálunk, nem a valódi mûsoréba. :D
mushi 2017 jún. 18. - 21:52:22
(4/5)
A mezõny, ahol a legrondább lány a 3. helyezett, és a legkevésbé beszélni tudó pedig az elsõ.
Ezenkívül baromi gáz, hogy az egész olyan, mint a "businesswomen"-jei, a sarka meg a rogánné, mû és érzelemmentes. A kiesésnél is széles vigyor, a továbbjutásnál is, mintha csak odaragasztották volna. Nem hiszem el, hogy nem lenne szerethetõbb a zsûri számára is, ha igazi érzelmeket látnának, nem a mûp*csáskodást. Nekem Szilágyi Gerda és Márton Fanni voltak a legszimpatikusabbak.
1/10
Oh jajj 2017 jún. 18. - 21:40:45 1/10
(3/5)
Hát ez valami borzalom. Véletlenül botlottam bele, pont az eredményhirdetésnél.
Harmadik helyezett... vicsorog, de a szemé látszik, hogy dühös. Nem szomorú, dühös.
Mutatják a többit, jön a második. Ha nem lenne bevakolva, valószínûleg csúnya lenne az arca, így viszont csak a ruhája különbözteti meg a többiektõl.
Borzasztó na...
1/10
Xxy92 2017 jún. 18. - 19:28:36 1/10
(2/5)
Szerintem is teljesen fölösleges és értelmetlen ez a mûsor, hisz míg legalább egy sportközvetítés esetében ismert csapatokról/személyekrõl van szó, addig ezeket a nõket gyakorlatilag senki nem ismeri. A felszínesség-mérõ pedig kiakadna tõlük!
És fõmûsoridõben két óra megy el ezzel a semmitmondó baromsággal. Legalább az M1-en, vagy a TV2-n vetítenék; a csatorna színvonalához tökéletesen passzolna ez a mûsor, de hogy a Duna idejét pazarolni vele....
Kit Fisto 2017 jún. 18. - 10:44:11
(1/5)
A szépségkirálynõ választás a legrosszabb rendezvények egyike. Az egészz a reklámról szól, a lányok mû-lányok, és hülyeségeket várnak el tõlük. Ha szépségkirálynõ, akkor legyen szép, de természetesen, és ennyi. Minek ide az, hogy mit tanul, dolgozik, mi a végzettsége, hány nyelvet beszél, meg hogy védi-e a természetet. Nem abban versenyeznek, vagy ha igen, akkor nem jó a névválasztás! Legyen tényleg a szépség versenye, plasztika és majomkodás nélkül, és reklámáradat nélkül, különben engem nem érdekel. És másnak is azt tanácsolom, ne pazaroljon az életébõl ennyi idõt ilyen hulladékra.