1/10
Papp Sándorné 2016 ápr. 18. - 11:05:52 1/10
(430/530)
Istenem, ezt a tegnapi énekesnõt honnan vették? Ennyi erõvel én is odaállhattam volna. Nem hallgatja meg õket elõtte senki?
olahmiki1959 2016 ápr. 16. - 14:20:53
(429/530)
Azt meg tudná mondani valaki, hogy annak ellenére, hogy az új széria már hónapok óta megy, miért Jakupcsek Gabriella, és Csiszár Jenõ fényképével reklámozzák a mûsort még mindig???
Marika néni 2016 ápr. 12. - 13:26:53
(428/530)
Az amúgy is szinvonalatlan mûsort még meg spékelték a Baginacsa párossal, nahát ez már sok volt.
5/10
falati 2016 ápr. 10. - 14:28:53 5/10 Előzmény szevacica
(427/530)
Osztom a véleményed. Összefoglaltad, ami jellemzi õt. Egy ilyen szórakoztató mûsorba nem ártana olyan csapatkapitányokat választani, akik által a mûsor tényleg SZÓRAKOZTATÓ ! A Csillának semmi humorérzéke, nagyon savanyú,nem úgy néz ki, mint aki élvezi a játékot. A Levi pedig csak elõre megírt "poénokat" tud mondani, nincs benne semmi spontaneitás. Ez a mûsor ezekkel az arcokkal nagyon gáz.
olahmiki1959 2016 ápr. 05. - 20:35:49
(426/530)
Minden adásra jut valami egetverõ ostobaság, ahogy most is.
Galamb József - aki annak idején Amerikában, a Ford "T modell" megalkotásában játszott elévülhetetlen szerepet - nevét következetesen Galambos Józsefnek mondták a "Szóbeszéd" címû játékban, és a játékvezetõ Szente Vajk nem javította ki, hogy legalább ez a butaság nem maradjon meg a nézõk fejében.
(Azon, hogy a stúdióban NAGY ÁLTALÁNOSSÁGBAN senki nem tudja ezeket a dolgokat, és a két csapat mögött szurkoló fiataloknak fogalmuk sincs arról, hogy mik hangzanak el a játékokban, már nem is nagyon csodálkozom, legfeljebb szomorú vagyok...:)
malvinkicska 2016 ápr. 03. - 17:45:23
(425/530)
Senki ócsárolása nem kenyerem ,de eza két mûsorvezetõ rémes, Tatár Csilla néha néz tükörbe, mibe áll ki az ország elé, sokszor úgy állnak rajta a ruhák,mint tehénen a pisztoly táska tudása zéró múlóba, Levike azt gondolja humoros, pedig egy nagy ripacs a javából ahogy viselkedik, egy kicsit normálisabb lehetne, vagy nehéz.
szevacica 2016 ápr. 03. - 15:45:27
(424/530)
Kedves Tatár Csilla! Ön nem a megfelelõ munkát végzi. Bocsásson meg, de Ön nem való mûsorvezetõnek, rendkívül görcsös, darabos, erõltetett, ellenben semmi kecsesség, finomság... pályát kéne módosítani! Gondolkodjon el ezen. Üdv.
olahmiki1959 2016 márc. 30. - 10:12:34
(423/530)
Köszönöm, igenis számít a véleményed!
Abban is igazad van, hogy valami nem volt gömbölyû a dalok körül. De csak ha ennyi lenne a probléma...! (Mondjuk, ez sem kevés...)
Néhány adással ezelõtt a Mágnás Miska c. 50-es években készült filmnél azt mondták - errõl írtam is akkor - hogy a fõszereplõje Mednyánszky Ági, holott igazából Mészáros Ági volt! (Voith Ági édesanyja...:)
És senki, de senki nem vette észre!
És azóta sem javították ki a hibát.
Mit lehet erre mondani? Azért Jakupcsek és Csiszár idején erre nem volt példa!
Az õ mûveltségük, szellemességük, játékosságuk nagyságrendekkel jobb volt, mint ezé az új társaságé.

Úgyhogy még egyszer, köszi a véleményedet!
Üdv! M.
1/10
Papp Sándorné 2016 márc. 28. - 18:16:51 1/10
(422/530)
Nem tudom, hogy van-e beleszólásuk abba, hogy milyen ruhát viselnek, de ha van, akkor Tatár Csilla az asztalra csaphatna,mert olyan ruhákat adnak rá, amibe Magdi anyus mosta a lépcsõt. Legalább szép hadd legyen!!
olahmiki1959 2016 márc. 28. - 08:11:00
(421/530)
Jól van, a húsvéti, ünnepi adásban is sikerült a mûsornak alulmúlnia magát!

"Lehet, hogy túlságosan szerettelek" - ez volt az egyik kitalálandó dal.
Azon nem csodálkoztam, hogy az egész stúdióban nem volt senki, aki felismerte volna, oké, nagyon régi örökzöld sláger, nem a mostani nemzedék zenéje.
Viszont!
Amikor Szente Vajk bemondta, hogy a szerzõk Szenes Iván és Dobos Attila, akkor kissé felhúztam a szemöldököm...
Lévén, hogy több, mint 40 éve hivatásos zenész vagyok, tudtam, hogy a zeneszerzõ Breitner János.
A biztonság kedvéért megnéztem a nyomtatott kottát - abból is hatalmas gyûjteményem van, de ez most nem ide tartozik -, és tényleg Breitner a zeneszerzõ.
De, hogy 1000 százalékig biztos legyek a dologban, még a netre is rákattintottam, és ott is ugyanaz lett az eredmény.
Namost!
Ha a mûsor szerkesztõi nem tudnak valamit biztosan, akkor miért nem veszik igénybe a 21. század technikai vívmányait, hogy ne égjenek minden második adásban szénné???

Benji valami katasztrofálisan énekelt.
Soha nem értettem, hogy ezt a helyes arcú, de rendkívül tehetségtelen, erõtlen hangú fiút mi a fenének favorizálták a különbözõ énekmûsorokban, és ezt a mai adás után még inkább nem értem...
Egyszerûen szánalmas volt...
NEISZ LÁSZLÓ 2016 márc. 27. - 20:40:10
(420/530)
lehet,hogy a nem túl okos Levente viccesnek gondolja sokszor magát,de a már nem túl szinvonalas mûsort ezzel csak gyengíti
Marika néni 2016 márc. 21. - 10:11:46
(419/530)
Néztem a mûsort annak ellenére, hogy lecserélték Jaupcseket és Csíszárt, gondoltam majd csak kialakul, mindenkinek kell egy kis idõ hogy belejöjjön. Nade Csilluka a csinos pofikájával és a nagyképû Levente annyira mûveletlenek, hogy az már fáj. alapvetõ dolgokat sem tudna. Betelt a pohár nem tudom tovább nézni. Kár ezért a jó mûsorért.
5/10
nikato 2016 márc. 20. - 15:25:03 5/10
(418/530)
Kár volt Jakupcseket és Csiszárt lecserélni. Mindenhova a Tatár kell aki 3 mondatot nem tud egymás után hiba nélkül elmondani. Talán ezeknek az új mûsorvezetõknek kevesebb gázsit kell adni? Kár, hogy ez a mûsor kárára megy.
1/10
Papp Sándorné 2016 márc. 09. - 14:11:52 1/10
(417/530)
Teljesen igaza van, a távirányító nekem is jó barátom. Bár azt állítják, hogy többen nézik, de ez nyilván a kezdeti kíváncsiságnak tudható be. Én az elsõ két adást megnéztem, azóta bele-bele nézek, de igazából én sem nézem.
3/10
bessie 2016 márc. 08. - 11:14:54 3/10
(416/530)
Három pontot adtam értékelésként. Az is a mûsor ötletgazdájának, és a dolgozóknak jár, no meg a vendégeknek.A hiányzó 7 pontot is megadtam volna, ha még a régi mûsorvezetõket látnám a mûsorban. Az utolsó Jakupcsek Gabriella-Csiszár Jenõ szereplésével felvett adást sajnos nem láttam. Nem gratulálok annak, aki menesztésükkel tönkrevágta az egyik legnépszerûbb mûsorukat. Elkeserítõnek tartom, hogy a nézõket semmibe veszik, véleményünk nem érdeklik a TV vezetõit, pedig állítólag nekünk/értünk csinálják a mûsorokat. Egy-egy ilyen döntés elõtt illene megkérdezni bennünket is. Szerencsére vannak más adók, mûsorok is, nekem meg van távirányítóm.
1/10
Papp Sándorné 2016 márc. 03. - 10:22:43 1/10 Előzmény olahmiki1959
(415/530)
Én az elsõ adás után írtam, hogy olyan mûveletlenek, ami példátlan egy ilyen mûsorban. De nem mindenki értett velem egyet. Azóta bebizonyosodott az igazam.
olahmiki1959 2016 márc. 01. - 07:32:52
(414/530)
Zsigmond Vilmosról - a világhírû, Oscar-díjas operatõrrõl - volt szó a "szóbeszéd" címû játékban.
Jujj!
A négy játékos - élükön Harsányi Leventével - rögtön elfelejtette, és utána sem tudta egyikük sem, hogy Zs.V. 1977-ben a Harmadik típusú találkozások címû filmért kapta az Oscar-díjat.
Mindenféle baromságot mondtak róla, csak a legfontosabb információt nem.
Pedig három!!! hivatásos színész volt a csapatban.

Mélypont, kész, nincs tovább, lecsengették a menetet.

Most gondolkodtam el azon, hogy tényleg kiszállok...:)
Józsila 2016 febr. 22. - 15:31:40
(413/530)
Én nekem nem tetszik a két csapatkapitány hozzá állása,nem tudom ki hogy vélekedik de például Borbás Marcsit a Gasztroangyal mûsorvezetõét,és a Petõfi Rádió/Petõfi Tv egyik mûsorvezetõje aki Buda Márton,ellehetne játszani ezt a mûsort.
1kutya 2016 febr. 21. - 20:43:36
(412/530)
Nekem õk sem hiányoznak! Az egész mûsör sem hiányozna!
8/10
-greghouse- 2016 febr. 16. - 08:12:21 8/10
(411/530)
Szégyen ez a szerencsétlenkedés, amit a két "kapitánytól" látunk, akik csapattagnak sem felelnének meg.
Csiszár és Jakupcsek sem a média csúcsai, de nagyságrendekkel alkalmasabbak voltak erre a feladatra, és elhitették velem, hogy élvezik amit csináltak.
Az újak meg sem próbálják elhitetni. Tatár Csilla a másik általa vezetett mûsor stábját is magára haragította a késéseivel, hóbortjaival. De még ezt is elnézné az ember ha szellemes, okos, rátermett lenne, de nem az.
Harsányi Leventérõl meg jót vagy semmit.
Semmit.
Volt egyszer egy jó mûsor a köztévében. Volt.