offtopic
kagylóhéj 2010 ápr. 15. - 14:26:12
(1355/6375)
Én már azt a pletykát is hallottam, hogy az LMP mögött álló Humanista Párt (eredetileg mozgalom) tulajdonképpen egy egy elég széles taglétszámmal rendelkezõ szabadkõmûves páholy, amit Németországból irányítanak. Na persze ez afféle urban legend, de ha mások csak star warsos dedóig jutnak el velük kapcsolatban, akkor a páholy-pletyka máris hatalmas színvonalemelkedés.
CsengoZoli 2010 ápr. 15. - 14:05:57
(1354/6375)
Jópofa,de szerintem nem csak az LMP-nek van humora.
Ondoktitiszed van? :)
offtopic
Moldávia bánata 2010 ápr. 15. - 13:54:06
(1353/6375)
Tessék, Zotyóka, elégülj ki! Jellemzõ, hogy humora is csak az LMP-nek van!

http://www.youtube.com/watch?v=eaZ6rCPeyaA
offtopic
Moldávia bánata 2010 ápr. 15. - 13:49:46
(1352/6375)
Az LMP legalizálná a drogokat, s illegalizálná a Jobbikot!
Most akkor mi lesz??? :)
Rahel 2010 ápr. 15. - 12:52:18
(1351/6375)
Kedves Kagyló!!

-Az ivás még mindig nem lenne akkora szégyen, mint a drog, fõleg ha az apucival szívja az ember, de hát ez már tényleg már a kõbunkóság teteje volt, mert ugye nem vagyunk a kocsmában sem, és még ezen a fórumon belül sem illendõ alkoholistázni!!:PP
idlosza 2010 ápr. 15. - 12:42:17
(1350/6375)
:))))

De ennél a mondatnál csak egyetérteni tudok Nyakóval. :))
CsengoZoli 2010 ápr. 15. - 10:59:12
(1349/6375)
Nyakó: "Ne a mi javunkra lépjenek vissza az LMP jelöltjei,csak lépjenek vissza :))))))))))))"
bayswater 2010 ápr. 15. - 09:56:17
(1348/6375)
Ez a megoldás, hogy mindenki meneküljön külföldre? Tudod milyen SZAR amikor honvágyad van és a legcikisebb dolgokat is hiányolod? amikor alig várod, hogy végre búskomor, pesszimista, unott, szürke magyar emberek mászkáljanak az utcán, amikor a piszkos, büdös Bp-et kívánod látni? Én nem szeretek külföldön élni, nekem nagyon hiányzik az otthonom. Pedig vannak ennél 1000x jobb helyek, ez igaz.
offtopic
meszag 2010 ápr. 15. - 07:45:50
(1347/6375)
Hát itt én sose írtam ilyet, legfeljebb privát beszélgetés volt, de a tartalmára nem jól emlékszel.

Ha nem elég, akkor keress jobbat. Egyébként ez a türelmetlenség a legnagyobb problémátok. Régen se volt egyszerre kocsi, lakás, minden meg az embernek harminc évesen. No persze az átlagról beszélünk.
offtopic
meszag 2010 ápr. 15. - 07:40:06
(1346/6375)
Nem kényszerít csalásra a kutya se. Az tény, hogy a kapcsolati tõke többet jelent a képességnél, de ez inkább az állami szektor. Egy kisebb vállalkozás kevesebb hülyeséget visel el, mint az állam.

A szomszédok meg 20 éve is életszerûtlen nudli volt. :D
CsengoZoli 2010 ápr. 15. - 01:12:58
(1345/6375)
Hátigen,de hidd el itthon sem jobb.
Sõt!
offtopic
RoKKfish 2010 ápr. 15. - 01:12:01
(1344/6375)
Hát.. nem olyan egyszerû ám ez. Fõleg 30 felett. Talán 18-20 évesen könnyebben venném, de szerintem minél idõsebb vagy, annál nehezebb és fájdalmasabb a "gyökértépkedés"...
CsengoZoli 2010 ápr. 15. - 00:59:39
(1343/6375)
Ezékell elmenni!
Jóltetted!
RoKKfish 2010 ápr. 15. - 00:57:48
(1342/6375)
Sajnos ez valóban így van, hogy a "fejétõl bûzlik a hal"... ...és egyre büdösebb lesz...
CsengoZoli 2010 ápr. 15. - 00:41:06
(1341/6375)
Igen nagyon irigy vagyok Ondokra. (hogy miért azt elnemtom képzelni,de ha te mondod...)
Egyébként igazad van,hogy semmi közöm a dolgaidhoz,anno ezt te írtad nekem ugyanitt,nemtudtam,hogy titok,de többet nem említem.
Nem,sajnos 200 nagyonnemelég :)
CsengoZoli 2010 ápr. 15. - 00:39:28
(1340/6375)
Ez egy borzasztó összetett dolog.
Tudni kell mi az oka a jelennek,-nem megmagyarázni a rosszat,hanem átlátni,-hogy mi vezetett ide.
Rendkívül nehéz lenne ezt pontosan megmagyarázni,valószínûleg oka pl a történelmünk, a politikai elitünk.
Én aztgondolom egy ország irányítása hasonló egy stratégiai játékhoz.
Igenis az emberek úgy viselkednek ,ahogy felülrõl irányítják õket és itt az irányításon pozitiv dolgot értek.
Ha képzik,motiválják õket és hagyják érvényesülni,akkor pl vehet egy jó irányt az ország.
Sajnos nálunk az irányító politikai elit mindig is csak a saját hasznát nézte.
Ez kihat mindenre.
A kisemberek megszokták,hogy mindig küzdenek a hatalommal.
Ez a küzdés régen azért volt,mert bizonyos dolgokban korlátozták a szabadságukat,ma pedig azért van,mert az állam belekényszeríti õket abba,hogy csaljanak.
Kimondva,kimondatlanul mindenki tudja,hogy egy vállalkozás sosasem mûködhetne 100%-san legálisan,mert kb 1 hét alatt becsõdölne.
Az egész rendszer ezen alapszi,ami eléggé nonszensz.
A politikusok is tudják,de mintegy szemethunyva felette hagyják.
Egyrészt mert az egész rendszer összeomlana,ha itt mindent 100%-san betartatnának,másrészt meg nekik is jobb a zavarosban halászni.
És ez ígyvan mindennel.
Namost,egy ilyen országban felnövõ gyerek hogy fog szocializálódni? Ugyanígy.
Már gyermekkorunktól kezdve természetes,hogy csalunk.
A taxis számla nélkül olcsóbban visz haza a discoból, a haver tud tévét féláron, a másik polót hoz ki csak mond meg a méreted stb.
De ez iszonyatosan sokrétû,nemakarok oldalakat írni.
Sajnos, ahogy soxor emlitettem már,én nemhiszem,hogy ez valaha megváltozna.
Ha elovasol egy század eleji Móricz regényt ugyanezekkel a problémákkal találkozol.
A vasút nem arra ment amerre logikus lett volna,hanem arra, amerre az adott nagyhatalmú földesúr szerette volna :)
Ígyvanez mais minden téren.
Vagy hogy ne menjünk vissza ennyire,nézz meg egy Szomszédok-at :)
20éve pont ugyanazok voltak a problémák,mint ma!
Itt változás?
Háááát?
Pesszimista vagyok :)
offtopic
meszag 2010 ápr. 15. - 00:22:29
(1339/6375)
Az én dolgaimhoz semmi közöd. Nem kaptam, vettem. Ondokot meg hagyd már békén, szánalmas, irigykedõ alak vagy. Ha neked havi 200 sem elég, akkor alapvetõen benned van a hiba.
RoKKfish 2010 ápr. 15. - 00:20:47
(1338/6375)
Ez így van. Nem is az a kérdés, hogy mi, miért van úgy, ahogy, ehhez nem kell túl nagy kapacitás, hogy megmagyarázzuk... Csakhát úgy tûnik, ahelyett, hogy elkezdenénk valamit, inkább "táncoljuk" az egyet elõre, kettõt hátra figurát.
A gond ott kezdõdik, hogy az un. "jó példából" mifelénk sokan csak a számukra szimpatikus elemeket emelnék át, pedig ha valaki szabadságra, önállóságra, demokráciára vágyik, annak bizony el kell fogadnia, hogy lesznek egyet nem értõk, másképp gondolkodók, másképp élõk. Ha eddig az volt a baj, hogy mifelénk kevesebb volt a jó minta a megfelelõ szocializációhoz, akkor hogyan változhat ez jó irányba egy egyre elkeseredettebb, radikalizálódó gondolkodású fiatal korosztály mellett, akik a sajátjaikat nevelik, vagy fogják felnevelni?
Sokan hiszik, hogy nincs összefüggés az autósok gyalogosokkal szembeni toleranciája, és a fent említett "egyet nem értõk, másképp gondolkodók, másképp élõk"-kel szembeni tolerancia között.
...és pontosan ezért nem vagyok derûlátó a jövõnket illetõen.
CsengoZoli 2010 ápr. 15. - 00:18:40
(1337/6375)
Azért személyeskedek (bár szerintem ebben semmi bántó sem volt),mert az életet mindenki máskép látja a pillanatnyi anyagi helyzetétõl függõen.
Mást lát egy Ondok a lottozó és a kisközért közt a katonanyugdíjával,mást egy meszag a kapott lakással és a beosztós életével és mást pl egy fiatal pár,akiknek nincs lakása és mondjuk próbál egyrõl a kettõre jutni.
Nyilván ez utóbbi az,aki leginkább találkozik a bürokrácia, a bankok és az egész rendszer kritikátlanul szahar mûködésével.
A csalással pénzt keresésen pedig nem a havi 200ezret értettem,hanem a pénz keresést! :)
offtopic
meszag 2010 ápr. 15. - 00:14:50
(1336/6375)
Lám, lám! :) Így kell ezt. Személyeskedés nélkül nem tudsz válaszolni.