CsengoZoli 2010 ápr. 21. - 10:59:45
(1575/6375)
Mondtam már párszor,hogy vezéred neked van csak,tevagy az aki mindent elnézel a Ferkónak és mindenkit felmentesz aki vele egy húron pendül.
Egyébként nem bíráltad Orbánt,de mindegy, biztos véletlenvolt! :)
NetRobot 2.0 2010 ápr. 21. - 10:42:20
(1574/6375)
Megengedem Neked, hogy Te,
mint igazi véresszájú SZDSZ-es ,
szégyenkezve bocsánatot kérj, azért az ámokfutásért,
amit véghezvittetek az elmúlt 20 évben.
offtopic
kgyuri0 2010 ápr. 21. - 10:37:51
(1573/6375)
„A hiénázás meg elég erõs kifejezés”

Sztem egyáltalán nem erõs kifejezés,ha összevetjük az általad használtakkal:

„levelet írt Ildikó néninek politikai témában, ha a neten rákeresel, megtalálod. De említhetném Iványi lelkész bácsit,”

Egyik esetre se próbáld ráhúzni, hogy a „néni”, „bácsi” ezesetben a kedveskedõ tiszteletet jelzi, ha mégis így gondolod, akkor ellene vetem, hogy a „hiéna” is csak egy kedves emlõs állat.
Nem, itt összefut a nyál a szádban, a jólesõ gyûlölettõl, amikor embereket azért akarsz megalázni, mert történetesen a te oldaladon álló egyén a saját hite ellen cselekedett politikai elvakultságában.
offtopic
kgyuri0 2010 ápr. 21. - 10:26:06
(1572/6375)
Már megint zoli!

Elképesztõ vagy, mint a mérges darázs és a piaci légy keveréke.

„Hiába utáljuk,hiába tudjuk,hogy az ország szégyene,hogy egy ilyen ember még szabadlábon van,mindegy!
Most olyat mond, ami számunkra kedvezõ, melléállunk :)”

NémethS az ország szégyene, akinek nem volna szabad szabadlábon lenni!?. S még te mered a piszkos száddal illetni a mi liberalizmusunkat.
Halottál te már az életedben vallásszabadságról? Ja persze, összetéveszted azzal, hogy a Fideszeseknek szabad legyen kezet csókolgatni a nagyembernek, mi?
Mi a jó büdös kifogásod van NémethSándor ellen, családszomorító?
Áh nem ám az európában elképesztõ méretû fasiszta elõretörés az ország szégyene! Á nem! A NémthS, mivel te nem az õ vallásán vagy, mi?!
Tényleg „letépem az arcom”, s aztán nehezményezed, ha a józan, normális ember erõsebb kifejezéseket keres, reménykedve, hogy megfékezi az ámokfutásod!
offtopic
kgyuri0 2010 ápr. 21. - 09:58:39
(1571/6375)
Vipera!

""Természetesen" megint nincs igazam. Mert neked "természetesen" mindig igazad van."

A "hiénázás" erõs kifejezés volt, lehet, de úgy látszik, nem elég erõs ahhoz, hogy észre térítsen, amit írtam, napnál világosabb, érv egy szál sincs ellene, szóval nem azért van igazam, mert nekem "természetesen" mindíg igazam van, hanem azért, mert itt és most igazam van. Ez ellen sem a meglehetõsen erõltetett és suta gúnyolódás, sem a 60 valahány % 53%-a nem használ.

A megdöbbentõ, hogy ezerszer el lett mondva, egyszerbõl is tökéletesen érthetõ, mégis ilyen esetben beindul a demagóg mellébeszélés.
Tudod miért? Nem azért, mert a demagógok hülyék, hanem aljasok: Hogy a primitív mûveletlen lelkileg, agyilag elgyötört hívõ népet lehessen hergelni, aztán lehet velük pogromot csnáltatni, tüntetést, tévészékház-felgyújtást,népszzavazást, 2millió ajánlócédula begyüjtését stb. A végén ilyenek gyújtják meg a máglyákat, amelyeken vagy könyvek, vagy emberek
égnek.
Nincs ez jól!!!
offtopic
meszag 2010 ápr. 21. - 09:37:00
(1570/6375)
Hát ha nem úgy viselkedtek volna korábban ahogy, hitelesebb lenne a fidesz az tény. Meglátjuk hamarost.
offtopic
meszag 2010 ápr. 21. - 09:33:20
(1569/6375)
Akkor te se hisztizz itt nekem, mert bírálni merészeltem a vezért. :D
offtopic
meszag 2010 ápr. 21. - 09:32:09
(1568/6375)
Miért gondolod? :)
CsengoZoli 2010 ápr. 21. - 09:25:39
(1567/6375)
Nem,csak nembírom az eszetlen hisztériát!
feketevipera 2010 ápr. 21. - 08:47:16
(1566/6375)
"Természetesen" megint nincs igazam. Mert neked "természetesen" mindig igazad van. Na mindegy, nem fárasztom magam. A hiénázás meg elég erõs kifejezés volt, legalábbis szerintem.
offtopic
meszag 2010 ápr. 21. - 06:39:27
(1565/6375)
Nem készítettem ilyen felmérést, és csak sajnálni tudom az ilyen egyedeket.
A zsidók ellen elkövetett bûnöket soha nem jut eszembe számokkal, technikai okoskodással, más is bûnös felkiálltással megközelíteni. Egyáltalán nem értem, ezt itt minek hoztad elõ. Van itt olyan, igaz lezárt topic, ami mutatja, hogy sok ember borzasztóan éretlen, és felületes e téren (és ezzel nagyon jóindulatú voltam). Olvasgass ott, ha nagyon érdekel a téma.
offtopic
meszag 2010 ápr. 21. - 06:17:09
(1564/6375)
Na mi van, te is beálltál a jobbikot mosdatni?
offtopic
meszag 2010 ápr. 21. - 06:16:21
(1563/6375)
De hála ének, nem érte meg.
2008 2010 ápr. 21. - 05:46:59
(1562/6375)
http://kuruc.info/r/6/58450/

121 éve született Adolf Hitler.
CsengoZoli 2010 ápr. 21. - 00:00:36
(1561/6375)
Hátigen akinél a cél szentesíti az eszközt :)
Ebben nagyon egyetértetek Kgyurival és Ondokkal is,ti nagy liberálisok :)
Hiába utáljuk,hiába tudjuk,hogy az ország szégyene,hogy egy ilyen ember még szabadlábon van,mindegy!
Most olyat mond,ami számunkra kedvezõ,melléállunk :)
Mit is mondhatna ez a drága ember az élet menetén...
Jaj, a neve is olyan szép, olyan megható...!
......
Bocsánat,de elpityeredtem....
Jahj az élet menete... hah.. :......(
Szóval mit is mondhatna, ha nem a régi,jól bevált náci szöveget...
"Márpedig ha a fanatikus ember ellenõrizhetetlen hatalomra tesz szert"
Hátigen, 26 képviselõ,húha,korlátlan,elszabadult ám a gonosz:)
Persze minden alkalmat,ünnepet,megemlékezést fel kell használni,hogy elsüssük ezt az adut,lehet rémisztgetni.
Unalmas már és elég átlátszó,de van aki 20éve beveszi.
Persze õk olyanok,mint te,alig várják,hogy valakitõl viszonthallják a saját gondolataikat, hamár a tények nem õket igazolják.
Az,hogy egyébként csomó országban ottvan a parlamentben a szélsõjobb és mégsem küldenek senkit halátáborokba mellékes körülmény.
Nem a tények, a magyarázat a fontos!
Lehet félni,amit ti úgyis olyan nagyon szerettek!
Hú... :)
offtopic
kgyuri0 2010 ápr. 20. - 22:53:04
(1560/6375)
Csak csatlakozni tudok!

NémethS mint hitgyülis pap minden megvetésem kiérdemelte, egyfolytában képes lettem volna rajta röhögni, mint egy valódi fideszes bunkó.

De úgy látszik ha helyzet van kijön belõle a derék ember. Engem a "Közjáték Vichyben" címû darabra emlékeztet: németek elkapnak valami vegyes franciákat, s a Gestapo karmaiban megigazulnak. Kicsit még az 5.percsétre is emlékeztet(Fábry film, jól emlékszem a címére? Õze, Márkus,Cserhalmi. Latinovits.
offtopic
kgyuri0 2010 ápr. 20. - 22:43:13
(1559/6375)
Természetesen megint nincs igazad, neked, meg a jobboldal hiénázóinak.

Természetesen bármelyik pap poltizálhat, mint bármelyik állampolgár.
Levelet írhat, cikket írhat, vitatkozhat. Mint te vagy én.

De kötelességét nem szegheti meg , nem az én, vagy a vele ellentétes politikai oldalon álló állam rendelkezése szerint, hanem az egyház belsõ szabályai szerint(a szent áldozás ui,. úgynevezett Szentség, nem hiszem, hogya pap saját indulatai szerint megtagadhatja a kiszolgáltatását bármilyen hívõnek is.)
Hasonló eset: pl a katolikus egyház nem támogatja, hogy papjai direkt politikai tisztségeket vállaljanak, ezt nem a komcsik találtálták ki, bármnnyire fáj is , kisanyám, hanem a katolikus egyház vezetése)

Van más példám is: orvosnál voltam, és kezelés közben megpróbált meggyõzni, hogy ”majd azért, ugye fogom tudni, kire kell adnom a szavazatomat” így, ahogy mondom. A mocsok szemét állatja. Tudod, ha soha hírét nem hallottam volna se OV-nak, se Gyurcsánynak, se egyik pártnak sem, ez az egy eset egy életre elkötelezett volna a Fidesz ellen. A fõorvos úr ui értük tépte a száját.
Ez a papokkal és az orvosokkal egészen egyszerûen erkölcstelen, visszaélés a hatalommal, a helyzettel fölháborító.

Persze, azt hiszem, bõven hiába tépem a szám!!
Mit neked erkölcs?! Fideszes vagy!!!
offtopic
sk98 2010 ápr. 20. - 22:38:25
(1558/6375)
nem én írtam, de egyetértek vele. te tényleg nem veszed észre, hogy itt 9,5 millió embernek szörnyen elege van a folyamatos és agresszívan vonyító önsajnáltató kórusból? másoknak is van baja, ez nem tûnik fel?

az meg miféle népmese, hogy így tupírozzák sokszorosára a valóban meggyilkoltak számát (idézet Karsai Lászlótól): "Holttesteiket tömegsírokba temették, majd késõbb az „Aktion 1005”-fedõnevû akció keretében Ukrajna-szerte megsemmisítették a holttesteket....az Aktion 1005 parancsnoka, embereivel feltárta a legnagyobb tömegsírokat, kiásták a hullákat, ezeket hatalmas máglyákba rendezték. A holttesteket általában vasúti síndarabokra rakták, egy sor hulla, egy sor vasúti sín, rongyokat, tûzifát tömködtek a hullák mellé, alá, majd az egészet leöntötték benzinnel, olajjal és meggyújtották. Az égõ holttestekbõl kicsorgó emberi zsír is táplálta a tüzet. A megsemmisítõ folyamat végén megmaradt csontokat külön csontzúzó készülékkel törték ízzé-porrá, majd ezt is meggyújtották."
Ha józan ésszel belegondondolsz, ez egy vicc. A visszavonuló németeknek az orosz fronton más gondjuk se volt, csak az elrothadt zsidó hullákat kiásni és megsemmisíteni CSONT NÉLKÜL. Ugyan honnan volt erre elég
- idõ
- szabad munkaerõ
- használaton kívüli vasúti sín (egy méter sín kb. 50-60 kg)
- benzin (egyetlen halotthoz is órási halotti máglyát raknak Indiában, mert a holttest nem növény, szóval nem ég) - ennyi fölös benzin meg honnan lett volna az orosz fronton?
- az elrohadt hulla még kevésébé éghetõ, mint a friss; ráadásul Ukrajnában zsír se csoroghatott belõlük, ha ott hét millió ember halt éhen a harmincas években

Meglehetõsen visszataszító pökhendiség azt gondolni, hogy a második világháború, az orosz front másról se szólt, mint a zsidókról, és soha senkinek más gondja se volt, meg most sincs, mint a zsidók, a zsidók, a zsidók.
Ez egy erõszakos beképzeltség!

Emlékezzenek, ha akarnak, sõt felõlem annyi pokoli mesét találnak ki, amennyi jólesik, de másokat hagyjanak békén vele. Ne vértyogjanak a fülembe.
Már az Istent se érdekelte ez az összejövetel, nem is küldött oda papot. De tudod mit? Kérdezd meg tõle, ha érdekel. :P
offtopic
meszag 2010 ápr. 20. - 21:22:27
(1557/6375)
Azon viszont gondolkozz el, mirõl szólt a rendezvény.
offtopic
meszag 2010 ápr. 20. - 21:19:51
(1556/6375)
Ilyen stílusban nem beszélgetük.