NetRobot 2.0 2010 ápr. 23. - 20:09:54 Előzmény fredi60
(1715/6375)
Neked egy átlagember az csak egy "senki" ?
Egy szavazat is számít.
Itt a teljes névsor, hogy kik írták alá az Orbán Viktort és a
konzervatív értékeket támogató listát.
Tegnap csak a töredékét másoltam be.

http://www.mno.hu/portal/351906
Magyar értelmiségiek, polgárok tiltakozása
2006. május 23.
offtopic
sk98 2010 ápr. 23. - 19:50:21
(1714/6375)
offtopic
sk98 2010 ápr. 23. - 19:45:25
(1713/6375)
idlosza 2010 ápr. 23. - 19:19:34
(1712/6375)
http://index.hu/velemeny/jegyzet/bolgargy/
http://www.gondola.hu/cikkek/67664
Erre gondoltál?
„Ja és k*rvára kellenek nekünk a románok is, akik ilyeneket büfögnek be a rádióba!!:PP
-Adjuk meg nekik az állampolgárságot!!:PP” <-ezt te írtad
Csodálatos, hogy ezt te írtad, az Izrael mániás.
Ha jól értem,azért ne kapjanak az erdélyi magyar nemzetiségiek magyar állampolgárságot, mert Bolgár Györgyöt valaki az MSZP láncos kutyájának nevezte?
Ezért büntetnél te,aki zsidó(!) egy egész népcsoportot? Akikkel egyébként azonos a történelmünk, azonosak a történeteink és emlékeink, tehát összetartozunk?
( Kb. 5 évvel ezelõtt egy magyar nyelvet erõsen törõ idõs hölgy állított meg 4-6 vili Üllõi úti megállójában, hogy a Nyugdíjfolyósítót keresi,s minthogy õ nagyon bizonytalan volt én pedig a József A. Színházhoz mentem, felajánlottam, hogy menjünk együtt. Útközben mesélt, sokat. Azt, hogy a nyugdíját intézi, mert innen kapja Magyarországról, hogy izraeli állampolgár és ott is él és azt, hogy akkor járt elõször Magyarországon(ez utóbbira 2X is rákérdeztem.))

S jól látom, hogy a hsz-eden nem akadt meg egyetlen Szittya69,2008,sk98 sem? Hmm…

4.rész 8. bekezdését külön ajánlom figyelmedbe:Izrael-Svájc kettõs állampolgárság: http://www.kettosallampolgarsag.mtaki.hu/tanulmanyok/tan_15.html
offtopic
feketevipera 2010 ápr. 23. - 18:49:40
(1711/6375)
Igen, én biza borzasztóan sokszor szóltam csúnyán hozzád, sõt az összes baloldalit is rendszeresen kollektívan a sárba döngöltem. Nem úgy egyes baloldaliak, akik mindig finoman és kulturáltan szólnak az ellenfélhez, soha nem hülyéznek, nem fasisztáznak. Nem viaskodtam én senkivel, csak megírtam a véleményem, mert utálom 1. ha olyan véleményt olvashatok, hogy x vagy y nézet hívei kollektívan idióták, miközben a mi oldalunkon egyetlen hülye szavazó sincs; 2. ha annak ellenére lehiénáznak és hasonló dicsõ jelzõkkel illetnek, hogy én semmi rosszat nem írtam a baloldali fórumozókról. Ha neked fáj az, hogy ez ellen tiltakozni mertem, akkor sajnálom. Még mindig szólásszabadság van, és azt hiszem, nekem is jogom van leírni a véleményemet, és jogom van tiltakozni a becsmérlõ megnyilvánulások ellen.
idlosza 2010 ápr. 23. - 18:46:20
(1710/6375)
"és (ezidáig) oktalan (remélem már nem sokáig oktalan) baloldali gyûlölködés"
Ahogy visszaolvastam,úgy látom, hoyg ez szorulhat némi magyarázatra: Temészetesen némely, mentelmi joga vesztésével nem csupán politikai felelõsség vállalásra kénytelen politikusra gondoltam.
idlosza 2010 ápr. 23. - 18:35:33
(1709/6375)
Szó sincs Orbán Viktor fanatizálásáról!
Természetesen (számomra az),elismerem és tisztelem képességeit.
A hír értékû események kapcsán, amelyekben õ is nyilatkozik,sok alkalommal fogalmazódik meg nyilatkozataihoz hasonló válasz az és fejemben is.
Igaz ez általában a Fidesz állásfoglalásokra is.
Gondolom, ez bármely beállítottságú emberre igaz lehet más pártokkal kapcsolatban.
Itt,kérlek, kerüljük a kampány során bármely oldal túlzásait.
Minden hasonló gondolkodású emberben,mint én az elmúlt 4 évben jól fejlett allergiás jellegû viszolygássá fajult, hogy bármerre néztünk (pl.TV2 MOKKA,ATV,Napkelte vagy újságos stand bármely baloldali sajtója,vezetõ kormányoldali politikusok, MSZP-s suttogó technika, a baloldali érzelmû emberekbe oltott állandó fröcsögés,a hétköznapi emberekben a megdöbbentõ és meglepõ fröcsögés,gyûlölködés a jobboldaiakra, de legfõbbképp kihegyezve Orbán Viktorra;a nyilvánvaló hazudozások,az emberek lekezelése kormányoldalról,stb,stb).
/Nem vagyok naiv ( megjegyzés: máskor is láttam már, hogy hosszú í-vel írod;rövid:naiv :)). Vagy legalábbis nem igaz rám, hogy mindig jobbat várnék :), pedig pesszimista sem vagyok.Én nem is lehetek pesszimista./
Tulajdonképpen a ti ostoba (már bocs)gyûlölködésetek az oka, hogy úgy láthatjátok Orbán Viktort személyi kultusz veszi körül.
A jobboldalon mindenki(!),Orbán Viktor is pontosan tisztában van vele, hogy az ellene irányuló ostoba, nem megérdemelt(sõt ellenkezõleg,õ egy nagy kaliberû politikus) és (ezidáig) oktalan (remélem már nem sokáig oktalan) baloldali gyûlölködés kompenzációjaként kapta a duplán kifejezett szeretetet.
Ez a folyamat, persze, önjáróvá vált.Szerinted a baloldalon bármely politikus magáénak mondhatott valamikor -saját köreiben- ilyen mértékû védelmet, szeretetet?
Szerinted a baloldali politikusok nem emberbõl vannak, akik sok mindent bevállaltak volna, ha ilyen támogatottságot építhetnek maguk köré?? Egy idõ után bekövetkezett az, hogy baloldali politikusok próbálták lejáratni Orbán Viktort, válaszképp jobboldalon még tömörebb lett a védõfal...ezért hihetetlen minden jobboldalinak, hogy ezt a nyilvánvalót nem látjátok.
A személyi kultusz csak a ti fejetekben van és ti okoztátok azt is. :)
Minél erõsebben gyûlölködtök,annál erõsebb a Fidesz.
offtopic
kgyuri0 2010 ápr. 23. - 18:13:44
(1708/6375)
Hát ez háromszoros hurrát érdemlõ kérdés.

Nekem fogalmam sincs róla, mennyire kedves ember NémethPéter, kérlek, mesélj, te nyilván sokat tudsz róla!
offtopic
kgyuri0 2010 ápr. 23. - 18:11:21
(1707/6375)
Látom már, a szép új világban minden "pösti embörnek" vizsgát kell tennie Budapest utcáiból a q*va nénikéit neki, mi az, hogy nem ismeri!
CsengoZoli 2010 ápr. 23. - 18:06:04
(1706/6375)
Ja,és a liberalizmussal szerintem nincs baj,sõt!
Viszont az SZDSZ-el és Kókával annál inkább volt! :)
offtopic
kgyuri0 2010 ápr. 23. - 18:05:09
(1705/6375)
Kieg:

Attól, mert történetesen nem volt KiSz-titkár, még nyugodtan lehet utálni.
CsengoZoli 2010 ápr. 23. - 18:04:44
(1704/6375)
Valakivel összekeversz :)
Azon kevés itteni fórumozó közé tartozom,aki szerint nem csak fekete és fehér létezik a világon.
offtopic
kgyuri0 2010 ápr. 23. - 18:02:36
(1703/6375)
A pontosság kdvéért KövérL nem munkatárs volt a TársdTud-ban, hanem kutatás-szervezõ.
Ez nagyjából a gépírónõ és az általános "lóti-futi" keveréke.
Sõt én úgy tudom, hogy OV sem volt KiSz-titkár.
offtopic
kgyuri0 2010 ápr. 23. - 17:44:15
(1702/6375)
Te nyilván abban bízol, szinte vakon, hogy az OV majd "jókirály" lesz, aki kizárólag a közösség objektív legfontosabb érdkében fog intézkedni.
Hogy miért vagy ilyen optimiska azt megsúghatnád nekünk.
Mert olyan szépfiú?
Azér?!
Vagy csak azér, mer te olyan kis naív vagy?

Ha jönne egy második Kádár-rendszer, mitõl is lenne jobb, mint az eredeti?
De tényleg!
Õszintét mondd meg!
offtopic
kgyuri0 2010 ápr. 23. - 17:37:09
(1701/6375)
Fölmerül, hogy pl egy CsoóriSándor hogy írhat alá ilyen suta förmedvényt – föltéve, hogy valóban aláírta.
Szerintem seggrészeg lehetett, amikor az orra alá dugták(ha más nem, lerészegítette a löttyös hazaffyság). A többi meg birkamódra majmolta.
idlosza 2010 ápr. 23. - 15:47:51
(1700/6375)
Abban reménykedem, hogyha kezdetnek nem is a legjobb, de rossznak sem rossz,hiszen már ebben az egyben már is egyetértünk.
offtopic
meszag 2010 ápr. 23. - 15:27:35
(1699/6375)
Mi is ugyanezt szoktuk mondani: mintha nem is egy országban élnénk....
idlosza 2010 ápr. 23. - 15:08:15
(1698/6375)
:))Még ezektõl az emberektõl is "jelentéktelenebb" Alfonzok (vö.Rejtõ Jenõ)azok, akik naponta abban lelik örömüket,hogy alaposabb utánjárás nélkül Orbán fóbiázzanak,megvezéreiket csukott szemmel és füllel követve démonizálják Orbán Viktort.
Mintha nem is ugyanabban az országban élnénk.
Bár én is tapasztaltam, hogy a pösti embörre jellemzõ, hogy hétvégén Balaton, hétköznap munkahely-lakás;aztán lepereg az élete és jóformán azt se tudja mi a neve a szomszéd utcának ( Hiszen Budapest nagy, nem ismerhet minden utcát)
offtopic
fredi60 2010 ápr. 23. - 14:46:41
(1697/6375)
Vannak persze ismert emberek (építész, mûvész, stb) is köztük páran, ezt nem tagtam én sem. De ha képes vagy végigolvasni az aláírókat, a 2/3-a teljesen ismeretlen "senki" (épületgépész, vegyész, építési vállalkozó, szociális munkás, nyugdíjas, finn tolmács, idegenvezetõ, stb).

Ha végigcsöngetném a környék 3-4 utcáját, pont ilyen "jelentõs" személyekkel én is alá tudnék íratni egy cédulát.
offtopic
meszag 2010 ápr. 23. - 14:09:03
(1696/6375)
Megoldja. :D Vagy kijelenti, hogy nincs.