offtopic
sk98 2010 ápr. 21. - 20:56:38
(1615/6375)
itt a szöveg:
Megdöbbentõ CIA tanulmány: Izrael 20 éven belül elbukik

2010-04-21 19:43 barikád.hu Küldje el ismerõsének!
Egy most elkészült CIA tanulmány kétségbe vonja Izrael fennmaradását a következõ 20 évben. A CIA feltételez "egy szükségszerû elmozdulást a "két-állam" megoldástól az "egy-állam" megoldásig - a teljes egyenlõség demokratikus elvén alapuló legéletképesebb modellként - ami beárnyékolja a gyarmati fajüldözés ragyogó szellemét, miközben figyelembe veszi a 1947/48-as és 1967-es menekültek visszatértét. A késõbbi, a fenntartható béke elõjele a régióban.

A tanulmány, amit csak néhány személy számára tettek elérhetõvé, elõrejelzi az összes palesztin menekült visszatértét az elfoglalt területekre, és 2 millió távozni készülõ izraeli kivonulását.
Az izraeli közvélemény szerint - ez az állapot fenntarthatatlan, ami azt feltételezi, hogy a történelem elõbb vagy utóbb visszautasítja a gyarmatosítási törekvéseket.

„Több mint fél millió izraeli rendelkezik amerikai útlevéllel, és több mint 300 ezer él jelenleg Kalifornia közvetlen közelében -közölte Franklin Lamb, nemzetközi jogász egy péntek esti, Press Tv által készített interjúban. Hozzátette, azok az izraeliek, akik még nem rendelkeznek amerikai, vagy valamilyen nyugati ország útlevelével, már benyújtották ez irányú kérelmüket.
Hozzátette, a CIA riport a dél-afrikai fajüldözõ kormány váratlan bukására is utalt, amely az 1990-es évek elején a Szovjetunió szétesésére emlékeztet, elõrevetítve ezzel az „Izraeli álom” inkább korábbi, mint késõbbi végét.

A tanulmány távolabbi jóslása szerint a jövõben több mint másfél millió izraeli fog visszatérni/visszatelepülni Oroszországba és Európa különbözõ részeire, továbbá az izraeli születések visszaesése mellett a palesztin populáció gyarapodása elõre jelezhetõ.

Lamb elmondta, hogy figyelembe véve az izraeliek palesztinokkal szembeni viselkedését, különös tekintettel a Gázai övezetre, az amerikai közvélemény – ami Tel Aviv elmúlt 25 éves intézkedéseivel kapcsolatban nem tetszésének adott hangot – már nem sokáig tolerálja.

A USA Szenátusának Hírszerzõ Szolgálatának néhány tagja értesült a riportról. Az interneten megjelent hírt kommentálta egy Alexander nevû férfi, aki állítja: az izraeli iskolákban már magyarul tanítják a gyerekeket, hiszen Izrael az olaj fogyása és az elsivatagosodás miatt 20 éven belül lakhatatlan lesz.
offtopic
sk98 2010 ápr. 21. - 20:52:37
(1614/6375)
Hát csak vigyorogj. Ez itt egy igazán jól sikerült poén, ezen akkorát kacaghatsz, hogy majd beleszakadsz: http://barikad.hu/node/51595: "2 millió távozni készülõ izraeli"
Õk nem szõkék, viszont tudják, hol van Magyarország.
Mekkora poén lesz, mikor felvirágoztatják ezt a dologtalan magyarcigány nép által lepusztulni hagyott "sivatagot"! Hú, lesz ám itt igazi narancs, ami nem sárga és nem savanyú. Máris repesek, mert végre beteljesül Petõfi jóslata is, és itt lesz végre a Kánaán!
idlosza 2010 ápr. 21. - 20:46:13
(1613/6375)
:)) Ez talált,süllyedt. Ám mielõtt örülnél! Ez nem utal másra, minthogy a Fidesz önmaga fölött is képes kritikát gyakorolni, ami a ballib-nek bizony nem megy. :)
idlosza 2010 ápr. 21. - 20:40:27
(1612/6375)
Komolyan mondod?

Kóka János Tv-s sajtónyilatkozata, valami olyasmi, hogy köszöni szépen a pannon puma jól van, de folyton üldözi a hun hiéna ( értve a szövegkörnyezetbõl: jobboldal)
Várhatóan erre azt fogod bájologni, hogy bár eddig nem ismerted, de mélyen egyetértesz vele. S ez engem továbbra is viszolyogtatni fog.:)
idlosza 2010 ápr. 21. - 20:35:31
(1611/6375)
:)) A másik sem rossz,az okos szõke...

http://www.indavideo.hu/video/Okos_Szoke
offtopic
kgyuri0 2010 ápr. 21. - 20:30:43
(1610/6375)
Nem értlek, mi az a hun hiéna?
offtopic
kgyuri0 2010 ápr. 21. - 20:29:16
(1609/6375)
Rövidebben, csak mert ténlg érdekes:

Nem én hiénázok, hanem azt állítom, hogy bizonyos egyének, csoportok hiénáznak
(más az alany!)
idlosza 2010 ápr. 21. - 20:29:05
(1608/6375)
Nem mondod!...Én meg azt hittem, hogy Kóka pannon puma-hun hiéna szövegébõl van, de legalábbis ugyanolyan undorító. :)
CsengoZoli 2010 ápr. 21. - 20:27:16
(1607/6375)
Gyurikám, mi lenne velünk nélküled... :)))
offtopic
kgyuri0 2010 ápr. 21. - 20:23:33
(1606/6375)
Valami oknál figva a hiénanevetést bemutató cím nem szinezõdött el:

http://www.indavideo.hu/video/Hiena_nevetes
Nagyon élethû, érdemes vele kicsit foglalkozni.
rasputin 2010 ápr. 21. - 20:23:22
(1605/6375)
Itt az idõ!
idlosza 2010 ápr. 21. - 20:22:22
(1604/6375)
:)) Próbálnék, de kimondottan csak provokatív dolgok jutnak eszembe, s minthogy a túlbalos és túljobbos fórumtársak láthatólag elkezdtek bemelegíteni,bemelegedni-mint a túlhevített étolaj- 25.-ére,maradnék még vigyorgóban.
offtopic
kgyuri0 2010 ápr. 21. - 20:16:26
(1603/6375)
A gyengébbek és vipera kedvéért:

A „hiénázás” szó az én itteni használatomban nem azt jelenti, hogy személyeket hiénaként személyesítek meg, mint hasonló szóképzés más eseteiben(pl „férgezik” aki embertársait férgeknek aposztrofálja, pl. a „fasisztázik” mintájára) Nem, és szerintem ennek a szleng szónak a bevett és közhasznú értelme nem ez, hanem jelentése:„úgy viselkedik, mint a hiénák”.

Mindezt azért tartom fontosnak, mert 1890. hsz következõ passzusa azt a benyomást kelti, te mást értsz alatta:
„Hol olvastál a topikban tõlem olyat, hogy a baloldali fórumozókat (akár egyenként, akár kollektívan) lehiénáztam volna”.
Igen itt a különbség a „hiénázás” és „lehiénázás” között(csak az utóbbi állítható párba a „(le)fasisztázással”.

Megjegyezném, hogy a „hiénázás” sem dicséret, a „hiénaként viselkedik” jelentéssel. A hiénák egyrészt igen alattomosak, ahol élnek a lakosság közutálatának örvendenek, jellegzetes sipákoló hangoskodásuk, csaholásuk miatt, csoportosan támadnak, még elgyengült nagyragadozókat is( harapásuk a lgerõsebb a ragadozó emlõsök között)
A mellékelt címen megtekinthetõ a hiéna nevetés
(http://www.indavideo.hu/video/Hiena_nevetes)
Így mindjárt érthetõvé válik, miért elsõdleges jelentése a szónak az idétlen, általában rosszindulatú és ritkán humoros, harsány gúnyolódás, ami akár hogy nézzük is a jobboldal kedvelt harci eszköze.
offtopic
sk98 2010 ápr. 21. - 20:12:58
(1602/6375)
http://barikad.hu/node/51448
nosza, viccelõdjünk, hejhó!
offtopic
sk98 2010 ápr. 21. - 20:09:04 Előzmény idlosza
(1601/6375)
harcolj érte
offtopic
kgyuri0 2010 ápr. 21. - 19:48:20
(1600/6375)
"miközben mártírnak állítod be magad."

Már mint hogy én?

Ép eszeden vagy?
NNa, ezt honnan veszed?
offtopic
kgyuri0 2010 ápr. 21. - 19:42:51
(1599/6375)
"Nem így van?"

Nem bizony. De hagyjuk.

Mindenesetre örömmel hallom, hogy személyedben egy újabb szuperfórumozót üdvözölhetünk, aki csak úgy "modiztat". És mit szólnak ehhez a modik?!
offtopic
kgyuri0 2010 ápr. 21. - 19:38:16
(1598/6375)
Oh, hát a kötelezõ házastársi hûségbõl már kaptunk ízelítõt: az alelnökúr, DójcsTompika) majd megint jól megmutassa!)
offtopic
feketevipera 2010 ápr. 21. - 18:44:05 Előzmény kgyuri0
(1597/6375)
Most már tényleg elvetetted a sulykot. Azért, mert leírtam, hogy "néni" vagy "bácsi", attól még nem gyûlölködtem ellenük, bármennyire is ezt gondolod. Az enyhe irónia még nem gyûlölet, de mindegy. Sõt: el tudom fogadni azt, hogy nem vallják ugyanazokat az elveket, mint én (szemben egyesekkel, akik rögtön fújtatnak, ha valaki jobboldalinak meri nevezni magát, mert a jobboldali ugye csakis csúnya, gonosz ember lehet - nekem legalábbis ez jött le itt néhány hozzászólásból. Ja és hát ha már itt tartunk, megemlíthetem a "miniducézést" is, meg hasonló dolgokat, csak ugye ezen sem kell felháborodni, ellentétben azzal, hogy L. Ildikóra milyen szörnyû dolgokat mondtam. Vagy a "miniducézés" nem gúnyolódás?). Nem tudom, honnan szedted azt, hogy én meg akarom alázni õket csak azért, mert "nénit" vagy "bácsit" írtam. Ha jól emlékszem, én személy szerint nem írtam semmi olyat sem rád, sem a többi baloldali fórumozóra, ami gyûlöletet kelthetne, vagy ami azt sugallhatná, hogy én eleve nem is akarok szóba állni velük, mert velem ellentétes nézeteket vallanak. Nem hiénáztam le a baloldali fórumozókat, tiszteletben tartom mások véleményét. Tudod, mit, Gyurka? Ha még egyszer hiénázni mersz, vagy hasonló dolgokat elkövetsz, modiztatlak. Nem hinném, hogy kötelességünk eltûrni azt, amit te csinálsz, miközben mártírnak állítod be magad. Azt meg végképp nem fogom eltûrni, hogy olyannal vádolj meg, ami nem igaz. Hol olvastál a topikban tõlem olyat, hogy a baloldali fórumozókat (akár egyenként, akár kollektívan) lehiénáztam volna? Engem vádolsz gyûlölettel, de talán itt is igaz az, hogy mindenki magából indul ki. Vagy talán nem így van?
Moldávia bánata 2010 ápr. 21. - 18:39:25
(1596/6375)
Hajrá!