CsengoZoli 2010 máj. 04. - 16:11:42
(2315/6375)
Jaj GYuri, hányszor kell neked leírni,hogy megértsd?
Dekomolyan.
Ondok barátotok,a neve kicsillagozása elött kb.1 évvel csinálta magának az új nevetz,amivel dícsérte saját magát!!!!!
Ezen mi nem érthetõ?
Milyen kényszerûségrõl beszélsz? Mit nem sikerül ezen megérteni??
CsengoZoli 2010 máj. 04. - 16:11:02
(2314/6375)
Jaj Meszag, hányszor kell neked leírni,hogy megértsd?
Dekomolyan.
Ondok barátotok,a neve kicsillagozása elött kb.1 évvel csinálta magának az új nevetz,amivel dícsérte saját magát!!!!!
Ezen mi nem érthetõ?
Milyen kényszerûségrõl beszélsz?
CsengoZoli 2010 máj. 04. - 16:09:00
(2313/6375)
Azon háborodtál fel,hogy szerinted én azt állítottam,hogy te használtad a "lecopni" szót és hogy bemószeroltalak.
Miután kiderült egyik sem igaz,ezt a részt elfelejtetted :)
De már megszoktam, amire nem tudsz mit írni,azt kifelejted a válaszból.
kgyuri0 2010 máj. 04. - 16:02:48
(2312/6375)
Én is hiába mondtam neki!
Neki ez túl bonyolult! Nem érti!!!!!
offtopic
meszag 2010 máj. 04. - 15:34:23
(2311/6375)
Mondtam már, hogy baj vagy az erkölcsi érzékeddel. Más az, ha valaki muszájból csinál egy másik nicket, meg más, ha csak játszásiból.....
Az érdekes, hogy a választás elmúltával hányan eltûntek.
offtopic
kgyuri0 2010 máj. 04. - 15:33:34
(2310/6375)
"szerinted csak a jobboldalra jellezõ a retorikai túlzás..."

Amirõl én írtam, az túlmegy minden retorikai túlzáson.

Még légyolybátyám pengessed, hogy mire nem válaszoltam, aztán hagyjuk egymást lógóban
offtopic
meszag 2010 máj. 04. - 15:32:17
(2309/6375)
Ez a kedvenc támdási szövege. :) Írd vissza neki ugyanazt. :)
kgyuri0 2010 máj. 04. - 15:30:24
(2308/6375)
"a konkrét témára megint csak nem válaszoltál"

Mi légyen az, Zolikám?
Tényleg, segíts ki!
CsengoZoli 2010 máj. 04. - 14:22:09
(2307/6375)
:)
Hihetetlen egy pasi vagy.
Szóval ha nem dícsérnéd önmagad ,akkor álszerény lennél? :)
Nagyon vicces.
Nemgondolod úgy,hogy ez kicsit (icipicit) nagyképûség?
Aztán a többire nem is reagálnék.
Csupa-csupa szubjektív agyszülemény amit írsz.
Szerinted a jobboldal ilyen meg olyan.
Most ezzel,hogy lehet vitatkozni? Írjam,hogy szerintem meg nem? Ovi...
Aham,szerinted csak a jobboldalra jellezõ a retorikai túlzás...
Persze ,hogy te hányszor hazugoztál le engem,arra már nem emléxel.
Illetve ,ha igen,akkor bizonyára neked szabad!
Arról már nem is beszélve,hogy pont te vagy ,aki régen elhordtál mindennek,hogy két nevet használok,aztán mikor kiderült,hogy nem én,hanem legjobb barátod használ két nevet akkor persze kiderült,hogy neki szabad :)
Ja és persze a "rágalom " szó sokkal szebb,és egyáltalán nem túlzó az említett esetre! :)
Tudod miért szebb? Mert te használtad és nem én.
Egyébként az is ronda lenne és túlzó,de hát így...
Ja és ,hogy a konkrét témára megint csak nem válaszoltál az is jellemzõ, egy MSZP fanatikust nem zavarnak a tények.
Nem nézed vissza,nem reagálsz rá,hogy megint valami marhasággal sikerült elõhozakodnod.
Mindegy is, a lényeg,hogy képzelõdj és gyártsd az elméleteidet,téged ez tesz boldoggá...
Lesz most jó 4-éved Gyurikám,lehet majd fröcsögni bõven :)
offtopic
kgyuri0 2010 máj. 04. - 11:13:38
(2306/6375)
Zoli!!

„Szeretem benned,hogy megingathatatlanul dícséred saját magad”

Gondolhatod, hogy ezt pl én sen szeretem magamban, viszont, ha úgy gondolom, akkor álszerénység lenne mást írnom. Egyébként ez a mondat is egy jellegzetes tartalmatlan(mert átgondolatlan) szólam, amit olyannyira szerettek. Hasonló meglehetõsen ostoba panel még, amit szerettek minden különösebb átgondolás nélkül elõrángatni, a „kettõs mérce”.

Valóban az egyik általam leginkább rühellt tulajdonsága a jobboldalnak a túldimenzionált szóhasználat. Ez a lihegõ föllelkesültség visszataszító képzetét kelti és részben ezzel történt a közgondolkodás megmérgezése és a közhangulat fölheccelése, a közvélemény elsilányítása.
Legtöbbször a „hazug” szó gyakori használata irritál. A nyelvben ugyanis rengeteg kevésbé lólábkilógatóan heccelõ kifejezést lehet találni azokra az estekre, amikor ezt elõszeretettel használjátok. A „rágalom” nem ilyen, nemigen lehet más kifejezést találni rá(úgy tûnik, a „mószerolás” legalább annyira nem tetszik neked).

A szennyes indulatok keltésére alkalmas még a „hazug”, „hazudik” mellett a „nemzeti egység”, a „polgár”, „polgári”(fõleg, mint kormány) fokozott használata is, hogy legyen még mibe belekötnöd.

Látod ez az, amitõl elment a kedvem, hogy nyilvánvaló dolgokat magyarázzak értetleneknek.
Én többre tartom az agyamat, mint,hogy idétlen szócsavarásokon huzakodjak veled. Ez is végtelenül visszataszító az oldaladban(jobb!). Ez onnan levezethetõ, hogy a „Fidesz-közeli cég” „Fidesz-cég”-e
Pusztán csak azért, hogy eltereljék a témát aFidesz és az Orbán család által elkövetett bûncselekményekrõl.
Ez az egész engem olyan mértékben háborít fel, hogy szinte forog a gyomrom.

A fogalmak egy nagy meglehetõsen szennyes tengerben(a Fidesz nyelvhasználata) szétszórva lebegnek, esetleg mint szigetek állnak ki, a nyelvtengerbõl, érdeketek , pillanatnyi hangulatotok szerint hol bele mossátok, elárasztjátok az adott fogalmat a nyelvi tengerbe, hol pedig szárazon akarjátok tartani. Ezt hívják „posztmodern”nek én az ilyet mûvészetben, irodalomban sem, díjazom, pláne filozófiában, sõt pláne politikában, meg kifejezetten hányok tõle. Pfuj!

Ez sok lesz neked.
Nem is kellett volna elõhoznom, de feledd is el
CsengoZoli 2010 máj. 04. - 02:46:13
(2305/6375)
Jahj Gyuri,még így fél 3-kor is megnevettetsz :)
Szeretem benned,hogy megingathatatlanul dícséred saját magad :)
Hosszan kifejtve,felsorolva a te jó tulajdonságaid :)))
Detényleg,ez tök vicces!
Ebben egyébként nagyon hasonlítasz Ondok elvtársra, aki ugyanezt csinálta anno...
Namindegy,lapozzunk.
Ha picit figyeltél volna sosem írtam,hogy te ezt a szót használtad volna.
"Rágalom!"? Ugyanmár Gyurikám,nem kellenek ezek a nagy szavak,tudod pont te szoktad kikérni magadnak a jobboldaltól,hogy szeret túlozni :)
Most vagy te is jobboldali lettél vagy mégsem csak rájuk jellemzõ ez a dolog.
Meszag írta egy hozzászólásra (amit nem én írtam,de nekem címezte válaszát),hogy: "Látom a stilus marad. :P"
Erre írtam én,hogy igen ez a stílus maradt,hisz ti is kb ugyanebben a stílusban írtatok elötte többször is.
Persze Rahel csupán "kipróbálás végett" fogalmazott így,hát persze :)))))
Egyébként ezt írtam rá :
"örülnék,ha te -mint a fórum etikai bizottságának elnöke- más ilyen esetekben is kritikát fogalmaznál meg.
Föleg az ide írogató Gyuri és Rahel irányába.
Tõlük sem hangzik szebben!
Abszolute támogatnálak! :)"
Ebben mi kifogásolni valót látsz?
"Mocskos módon mószerol"-ok?
Nem túlzás ez Gyurikám?
Te még sosem írtál rólam a távollétemben?
Ej-ej,megintcsak kiderül,hogy a te demokratikus mércéd nagyon kettõs... :)
A személyeskedésedet meg sem említem...
offtopic
kgyuri0 2010 máj. 04. - 02:24:44
(2304/6375)
MILYEN KEDVES ÉJI LÁTOGATÓ!

Zolika!

Igazán sajnálom, ha nem teszek a kedvedre, de az valami más mûfaj lehet, amit elképzelsz magadnak. Azért, mert elbúcsúzom, még visszasjöhetek alkalom adtán, megnézni hogy cincognak az egérkék távollétemben
2169-es hszedben:

“Hm,érdekes én sosem írtam ilyet,de Rahel és Gyuri annál inkább.”

Itt arról volt szó, hogy Rahel, mint nekem megsúgta, kipróbálás végett egy hsz-ében a “lecophat” szót alkalmazta.
Ez valóban meglehetõsen egyedi, én szeretem Rahelt, másrész egyáltalán nincs kifogásom e szó ellen.
De megértem, ha az enyémtõl eltérõ, választékos izlés túlzásnak tekinti.
Te úgy állítottad be, mint ha Rahel és én lennénk az ilyen stílus fõkolomposai.
Ez rágalom!

Én, személy szerint, ezer százalék, hogy ezt a szót még kipróbálás képpen sem használtam ezen a fórumon: SOHA.

Bajok vannak veled Zolikám, s nem csak a moráloddal, mivel, hogy a politikai ellenfeledet annak trávollétében ilyetén mocskos módon mószerolod, hanem intellektuálisan is:
Már egyszer kifejtettem neked, hogy a jobboldaliaknak azért az a benyomásuk, hogy én durván vitatkozom, mert általában kitartóan és következetesen képviselem a véleményem, hogy úgy mondjam, megalkuvás nélkül, s nem engedem elidétlenkedni, eltaknyolni a kérdéseket, szigorúan és biztos érzékkel rámutatok a hülyeségekre, s ez a jobboldalnak fájdalmas, tehát az én rabiátus durvaságom megnyilvánulásának tekintik, holott pusztán csak igazam van, nekik pedig nincs.

Erre szolgátattál csak újabb bizonyítékot, Zolika, eme hazug hozzászólásoddal.
CsengoZoli 2010 máj. 04. - 02:08:56 Előzmény kgyuri0
(2303/6375)
Gyurikám,te minden héten elbúcsúzol?
Menj Isten hírével! :)
Csak látnánk már... :)
offtopic
kgyuri0 2010 máj. 03. - 14:57:42 Előzmény idlosza
(2302/6375)
Kedves ellenfelek és ellenségek!

2146-os hsz-ban elbúcsúztam tõletek, a választás eredménye elvette a kedvem a politizálástól, a téma már nem izgat annyira. Még izgathatna az (önmagáért való) vita. Meg kell azonban mondanom, ahhoz hogy közepes szinten élvezhetõ legyen a veletek való vita, gyengén muzsikáltok.

Itt van pl idlosza honleány:

2144-ben sokadszorra imigyen kérdeztem:
/”idlosza fórumtársnõt MEGKÉRDEZTEM A KÖVETKEZÕKÉPPEN:

Te nyilván abban bízol, szinte vakon, hogy az OV majd "jókirály" lesz, aki kizárólag a közösség objektív legfontosabb érdekében fog intézkedni.
Hogy miért vagy ilyen optimiska azt megsúghatnád nekünk.
Mert olyan szépfiú?
Azér?!
Vagy csak azér, mer te olyan kis naiv vagy?

Ha jönne egy második Kádár-rendszer, mitõl is lenne jobb, mint az eredeti?
De tényleg!
Õszintét mondd meg!
LEGUTÓBB AZT EMLEGETE, HOGY KONKRÉT KÉRDÉSRE KONKRÉT VÁLASZT AD
JELENTKEZZEN, AKI A LÉNYEGET ENNÉL KONKRÉTABBAN MEG TUDJA FOGALMAZNI.
Idlosza fórumozó ÚGY TÛNIK, NEM AKAR/TUD VÁLASZOLNI.”/

Nem válaszolt egészen 2190-ig, amikor is képes volt ilyetén megnyilvánulni:

/”:)) Igazi konkrét csávó vagy! :))

Ez a mondatod tetszett a legjobban:
"Szerintem megvan a lehetõség a hazai demokrácia megszüntetésére." < Ez nagyon szép.
Ez meg majdnem annyira:
„Ahogy a szemfüles közhelymondók hangoztatják, a kétharmados többség óriási felelõsség.” < Ha más mondja közhely, ha te akkor heuréka! Értem. :))
Ezenkívül írtál még egy rakást, amit már ,megválaszoltam. Meg egy rakás feleslegeset.
Kolbászból a kerítés, nálunk extra antipraktikus lenne, mivel a három kutyusunk mind megenné, se kerítés,se kutya nem lenne reggelre. Viszont ez a gondolat jellegzetesen annyira hasznos, mint az MSZP-s gondolatok jelentõs része.
Azt írtad: kolbászból a kerítés…. 11.- e után járt nálunk egy MSZP-s ismerõsünk, aki szintén úgy lépett be hozzánk, hogy azt mondta:”Azt hittem ,hogy nálatok azóta kolbászból van a kerítés.” Meg ugyanígy szajkózták a szocik az orbánviktorolyanbutahogymégbeszélnisetud szöveget.
Monddca, ezeket a szajkókat központilag adják a szájatokba?
Úgy látom,annyira konkrét már azért nem vagy, hogy erre is válaszolj… „/
Na, polgártásrsnõ:
1. Nézz utána a „közhely” szó jelentésének, ebbõl világos lesz, hogy „közhelymondó”, aki nyilvánvaló, magától értetõdõ igazságot hajtogat, annélkül, hogy abból valami érdekes, következtetést, következményt levonna, fölmerül a kérdés, miért pazarolja a tintát, energiát, az más idejét(másét is)?
Akik eddig OV és a Fidesz óriási felelõsségérõl áradoztak, elfelejtettek rámutatni arra, amire én viszont rámutattam: hogy egyetlen remény marad, hogy OV fölnõ a felelõsséghez, s nem szünteti meg a hazai demokráciát
És mindjárt 2. Miért is tetszett neked ez a mondat annyira? Esetleg valamit elírtam, nem értsz belõle egy szót? Miért nem kérdezel? Mi nem világos? „demokrácia”?, megszüntetés”?, netán a „hazai”? Mi a problémád?
Remélem azért összeáll a kép!
Aztán jön a fideszesen alacsony szintû idétlenkedés a kutyusaitokkal, mint ha nem tudnád, mirõl szól a kérdés! (kolbászból font kerítés)

“a szajkókat központilag adják a szájatokba” Nem, kedveském, a szajkó egy madár, amit még képletesen SE adnak senki szájába!
Jellemzõ az öntelten fönnhéjázó, buta, jobbos arroganciára, hogy ha valaki nem áll be az üvöltõ dervisek kórusába, azt valami központban megmérgezték, “szájába adták a szajkót”! Persze! Félelmetes!

Megtisztelhetnél annyival, hogy kinézel belõlem annyi józan észt és fantáziát (ha neked ezek ismeretlenek is), hogy ne tételezd föl hogy “szajkót” adnak a számba! Nem, magamtól gondolom, úgy ahogy írom! Inkább cáfolni kellene, kedveskéim! (Ja! A 60 valahány % 53 %-a nem cáfolat, NE TÉVEDJETEK!)
Rahel 2010 máj. 02. - 19:33:00
(2301/6375)
-Jaja!!:)
offtopic
kagylóhéj 2010 máj. 02. - 18:31:45
(2300/6375)
nekem ettõl nem tûnt nyugatiasnak, épp az jutott eszembe, hogy hol nõtt fel ez, tán jurtában?
az viszont nem semmi, milyen lazán benyögte, hogy az idõsebb pasikra bukik. hát ez....csírázó profizmus, annyi szent......:o
Rahel 2010 máj. 02. - 16:43:03 Előzmény barbarossa86
(2299/6375)
-Jaj, Téged majdnem kihagytalak!!

-Tehát, nekem az tetszett benne, hogy amit ez a két mondat magába foglal, az már valami!!
-Ezt komolyan gondolom, és ha nem is értek vele egyet, de már ez olyan politikai program része, amelybõl csak nagyon keveset hallottunk, így a kicsinek is örülni kell, mert ugye aki azt nem becsüli, az simogassa!!:))
Rahel 2010 máj. 02. - 16:22:20
(2298/6375)
-"Nekem meg ez tetszett: "Az még nem szégyen ha nem ismersz egy híres embert.. de hogy adod az okosat miközben rád van írva h gyökér vagy.. az gáz:D"

-Nem tudom, hogy Wilde miért nem elõlegezte meg Nekünk is ezt a mondatot:

-"Amerika az egyetlen társadalom, amely a barbarizmusból a dekadenciába fejlõdött, kihagyva közben a civilizációt."

:DDD
emdogh 2010 máj. 02. - 16:12:49
(2297/6375)
Azt érdekelje szetem ez a négyévi marhaság azokat,akik még a maunika show helyetti mûsorszünetet nézi!
offtopic
hErO 2010 máj. 02. - 15:38:31
(2296/6375)
Na igen, az is szép.:D
Nekem meg ez tetszett: "Az még nem szégyen ha nem ismersz egy híres embert.. de hogy adod az okosat miközben rád van írva h gyökér vagy.. az gáz:D"

Mondhatni, hogy a magyar társadalomban az ilyen elemek megjelenése az a nyugatiasodás mellékterméke.:)