offtopic
kagylóhéj 2010 máj. 02. - 15:08:13
(2295/6375)
"De így pontosan így az arca nem ugrott be..."
offtopic
kagylóhéj 2010 máj. 02. - 15:04:26
(2294/6375)
valaki így kommentálta (ez is tetszett):
"de hogy mennyi ilyen van.. múltkor osztálytársam megkérdezi, aki egyébként szintén szõke volt egykoron, megkérdezi hogy Október 23-ra kell-e a kokárda...
kb a kirõl nevezték el a Kossuth teret szint."
offtopic
hErO 2010 máj. 02. - 14:47:55
(2293/6375)
"Svéd úszónõ" xDD Nem hagyta ám magát csõbe húzni.:D
offtopic
delamico 2010 máj. 02. - 14:03:36
(2292/6375)
Nem is mondtam, hogy az lenne, de õket tekintik no1 népirtónak. Mert mindig is erõszakosak voltak, akármit csinálták (ha már ugye "Vili"-t emlegetjük), és még a saját felsõbbrendûségüket is berendezték (azt már persze mindenki szereti elfelejteni, hogy ilyet az angolok is csináltak). Fontosak vagyunk területileg? Hát volt már rá jó néhány alkalma Európának, hogy bebizonyítsa, mennyire fontosak vagyunk nekik, de valahogy soha semmit nem sikerült ez ügyben tenni, vagy mikor egyszer igen, akkor meg olyan fontosak lettünk hirtelen, hogy itt sem akartak hagyni.
offtopic
kagylóhéj 2010 máj. 02. - 09:30:55
(2291/6375)
Részeg vagyok nem is tudom
Mire jó, ha jó ez
Az alkohol boldoggá tesz
Akkor az a kevés kis öröm
Is kihányva fekszik a kövön
(Likó Marcell)
offtopic
kagylóhéj 2010 máj. 02. - 07:54:42
(2290/6375)
Érdekes - az itthoni gárda-mizériával szembe - hogy Ausztriában hogyan épül be a populáris kultúrába a nácizmust idézõ egy-két külsõség: http://www.myvideo.de/watch/5244862/Falco_Push_Push_1998
offtopic
kagylóhéj 2010 máj. 02. - 07:34:19
(2289/6375)
Az USA-ban élnek a buta szõkék; ezzel szemben mi okos barnákal domborítunk.... http://www.youtube.com/watch?v=DycyQvrOQ-4
barbarossa86 2010 máj. 02. - 00:13:57 Előzmény delamico
(2288/6375)
Véleményem szerint jelenleg az euro nem áll túl stabil lábakon, ilyen tekintetben talán jobb is, hogy nem vagyunk az euróövezet tagjai(persze ehhez kellett az utóbbi néhány év elcseszett kormányzása)......Egyébként túl értékesek vagyunk(pontosabban a terület, ahol élünk) ahhoz, hogy csak úgy "kidobjanak" minket....
Az angol egy vicces népség, az, hogy most nagy az arcuk azt tkp. annak köszönhetik, hogy a XVI. századtól(ehhez azért kellett a spanyolok nem kicsi hülyesége is) elladikozgattak és közben, ha már itt-ott járnak gyarmatosítgatnak is egy kicsikét, csak úgy angolosan, aztán ezekbõl a dolgokból összegyûlt egy kis tõke nekik, amibõl lehetett aztán ezt-azt csinálni(pl ipari forradalmasítgatni, koncentrációs táborokat csinálgatni-ahova a kis csintalankodó búrokat be lehet dugdosni stb.). Az angolokról még annyit, hogy Monty Python forevör. :)
Németország(bár enyhén szólva sem vagyok német barát-hiába no, meggyûlt már néhányszor velük a bajunk) csak és kizárólag a gazdasági potenciálja miatt szálka a többi európai nagyhatalom szemében(az antant is emiatt jött létre anno, Nagy-Britannia tengeri hegemóniáját komolyan kezde veszélyeztetni a Vili és bandája). Népírtást minden nagyhatalom követet már el, kivétel nélkül....ez nem "germanikum".
offtopic
meszag 2010 máj. 01. - 22:20:54
(2287/6375)
Megint félreértelmezéssel próbálkozol? :) Tudod mit? Az se izgat.
idlosza 2010 máj. 01. - 21:17:02
(2286/6375)
ÓÓóóh,ÓóóH! :DDDDDDDDD Könnyekig hatottál! :))

Azt akarod mondani, hogy a fórumozó arról ítéltetik meg, hogy mióta van itt a fórumon? Merthogy 'a nem emlékszem' és a 'szumma' azért nem ua. az a fogalom. :))
Egyrészt nemcsak ezen a fórumon beszélünk ilyen dolgokról (legalábbis én),ami a fórum szempontjából lényegtelen is lehetne, ha nem kívülrõl hoznánk a mondanivalóinkat, de szummázni a rólam kialakított képed te is ua. idõ alatt raktad össze, mint én a rólad kilakított képet.Bizony.
S bizony ez az a fórum, ahol az összes évekre visszamenõ hsz-t meg lehet nézni.Bár az igaz, hogy a te hsz.-aid,csak az elõzményekkel együtt értelmezhetõk általában. :)
...Antikvitási jog... ;)
offtopic
meszag 2010 máj. 01. - 20:54:18
(2285/6375)
Minek utána állítólag még egy éve se vagy itt, nem hinném, hogy magyarázkodnom kéne, mikor mit mondtam. inkább csak vicces, hogy ennyi idõ után szummázod a képet. :D
idlosza 2010 máj. 01. - 20:46:06
(2284/6375)
Nem emlékszem, hogy te valamikor is elítéltél volna bármilyen ballibes botrányt.Sõt arra sem, hogy ondokkal vagy kgyurival vha komolyan ellenvéleményen lettél volna.
Gondoltad, hogy érzelmi elgyengülésben szenvedek? :))
Volt egy bizottság, amely kivizsgált egy ügyet. Azóta bizottság egyik tagja sem jelentkezett még, hogy tulképp neki más lenne a véleménye, de a bizottság munkájára nyomást gyakoroltak.Ha lett volna ilyen, azért az MSZP már lobogtatta volna 10ezerszer. Polt fõügyész,Lomnici meg a LB tanácselnöke.
Az elmúlt években bõven másért is pirulhatott volna mindenki arca, kinek a dühtõl,kinek a szégyentõl.
Hívõk?? :)) azok a templomban. Valamiben hinni, nem azonos a vak hittel. :)
Aggódni?? Távol álljon tõlem.
Nem ismerni? :) : kölcsönös :)
offtopic
meszag 2010 máj. 01. - 19:43:54
(2283/6375)
Figyelj, ha te még ennyi évesen, és év után tõlem kérsz adatot, akkor ez téged ez soha nem is érdekelt.
Erre utal ez a mondatod:..."újabb megalapozatlan MSZP-s mocskolódásról van ..."
Feleslegesen ne rágjuk a gittet.

polt úgy söpörte le az érveket, bizonyítékokat, ami arcpirító, de egyébként a jogszolgáltatásunk egészére elmondható, hogy szégyen. Azt a szamár vizsgálóbizottságot meg hagyd már. Kész röhej volt.
A kormányváltás normálisan nem tragédia, és még azt se mondtam, hogy a szocik nem érdemlik meg a bukást. Ez az ország viszont az, tragédia. Sehol másutt nem szavaznának program nélküli, vitára alkalmatlan emberre. Aki ráadásul egy sértõdött, hiú, kompenzáló gyerekes alak.

Nehogy azt hidd, hogy különösebben aggódok a véleményeden, nem ismersz, tehát ....... :) hivõkkel meg nincs is értelme vitázni.
idlosza 2010 máj. 01. - 19:20:58 Előzmény meszag
(2282/6375)
Az most mit jelent, h. "...mert vikinek ott volt polt."

-Azt, hogy P többnyire koncepciós pereket gyártott, és a ballib kormány+ holdudvar pedig nem élt vissza törvényellenes módon a lehetõségekkel?
-Azt, hogy bár P 2000 óta fõü., de 2006-ig nem tudott annyi botrányt ráhúzni a MSZP-SZDSZ-MDF-haveri kutyákra, hogy a Fidesz ne bukja el a választást 2006-ban?
- Azt, hogy Keller hiába görcsölt feljelentésekkel,2010-ig sem volt demokrácia és nem sikerült keresztül vinnie,az egyébként (szerinted) nem rágalmakat, hanem megalapozott rendõrségi feljelentéseket a Fidesz ellen? Per szakaszig a pereket?
- Azt, hogy P a rendõrségi sikeres nyomozati eredményeket, az alátámasztott tények ellenére lesöpörte a bírósági asztalokról?

-Vagy esetleg egy újabb megalapozatlan MSZP-s mocskolódásról van szó netán?

Meszag, én tisztában vagyok azzal, hogy mindkét pártban emberek vannak.Meg azzal is tisztában vagyok, hogy milyen kis tehetetlen porszemek vagyunk. De az tûrhetetlen, hogy az embereket folyamatosan lebutítják;spec. magyar tünet a birkamód beletörõdés, az, hogy fogalma sincs az átlagnak sem a jogairól, sem a kötelességeirõl, sem a lehetõségeirõl, megdöbbentõ mennyire nem.
8 éve lett volna az MSZP-nek, de ez csak még bonyolultabb és rosszabb lett.Ideje volt annak,hogy menjenek.
S igen, valamivel közelebbrõl szemlélem a Fideszt ahhoz, hogy elhiggyem,változhat jó irányba ez az ostoba, beszürkült hályog,a kilátástalanság, ami most van az átlag ember lelkén. Meg a zsebén. :)
Másrészt az egyik hsz.-dben azt írtad,hogy "Felosztották õk az országot szépen egymás közt. értve ezt az élet minden területét, csak ti még ennek mindig hisztek"
Te, ha nem hiszel, miért mentél el szavazni? :)
O.V.-t fél éven keresztül vizsgálta a bizottság és nem találtak semmit. http://1956-oktober-23.uw.hu/vizsgalobizottsagokorban.html
Na és az õszinteségi rohamom végére a lényeg:
Ugyan már, méghogy te maradsz a tényeknél! :))) Látom megint elszabadult a vicc nálad! :))
offtopic
kagylóhéj 2010 máj. 01. - 18:28:01 Előzmény delamico
(2281/6375)
Kiss Tibor
offtopic
meszag 2010 máj. 01. - 18:27:35
(2280/6375)
van, olyan hogy normálisan tudsz beszélni? :)
CsengoZoli 2010 máj. 01. - 18:26:35 Előzmény meszag
(2279/6375)
Mondd,van amikor valami értelmeset is hozzá tudsz szólni dolgokhoz? :)
offtopic
meszag 2010 máj. 01. - 18:21:39
(2278/6375)
Hála égnek nem fogja tudni megcsinálni. :) Mi van függetlenkém, ki ne borulj már. :D
offtopic
meszag 2010 máj. 01. - 18:21:19
(2277/6375)
Na ezért nem kell elnézést kérned, fõleg nem tõlem. :)
CsengoZoli 2010 máj. 01. - 18:00:58
(2276/6375)
Meszagkám,összekeversz a családoddal :)
Ennyit a populista pártokról:
http://www.origo.hu/itthon/20100501-ingyenes-tomegkozlekedest-igert-az-mszp.html