offtopic
kagylóhéj 2010 ápr. 29. - 11:01:05
(2155/6375)
(félreérthetõ voltam: politizálás-addikcióra gondoltam).
offtopic
meszag 2010 ápr. 29. - 04:08:03
(2154/6375)
Mindenütt vannak ostoba, indulatos alakok. Ott is, itt is hallani ilyesmit. Nem kell még terjeszteni is.

Komoly baj van a nemzeti indentitásotokkal, hogy állandóan valamelyik nációra kell hivatkozni, mint mumusra,a problémák okaként is, és bezzeg mi.... és majd megoldjuk erõvel! Na hát azzal semmit.
Ilyen bojkottról meg ne is álmondj. Nem teheted, és nem is érdekel igazán sokakat. Olyan dolgokban sem ment, mint a danone, gyõri keksz. Ne legyenek illúzióid! :P
offtopic
meszag 2010 ápr. 29. - 03:40:35
(2153/6375)
Nem szoktam más tollaival ékeskedni, ne tépd a szárnyaid, nem kell. :)
offtopic
kagylóhéj 2010 ápr. 29. - 02:17:13
(2152/6375)
csak mutatóba egy hsz a netrõl:
"Hey magyar kutyak what you want?...we will destroy your villages at south Slovakia and it is our chance to no magyar man in Slovakia!! Magyar nem ember! Madari za Dunaj!!!"
kagylóhéj 2010 ápr. 28. - 23:13:24
(2151/6375)
Delamico, talán értelek. Én is ezért mondom, ahol lehet, hogy abba kéne hagyni a roma-magyar gyûlölködést, mert annyira sok a probléma és a fenygetõ veszély, hogy azok közt rangsorolni kell, és a legfontosabbra fókuszálni; a legnagyobb veszélyt pedig nyilvánvalóan nem a romák jelentik most. Ha a fidesz rájuk fog koncentrálni, az csak azt jelenti, hogy miközben ég a ház, kisöprik a hátsó udvart :(
Ugyanakkor az is igaz, hogy ha valami rossz elharapózik, azt nem lehet a végtelenségig tûrni, hagyni; még akkor sem, ha volna fontosabb dolog és égetõbb gond. Egyszerûen meg kell álítani, azt kell mondani, hogy itt a határ és kész, innen nincs tovább, mert nem tûrjük.
Pl.: ha egy család tele van kifizetetlen banki adósságal, és otthon pimaszkodnak a gyerekek, akkor nem lehet azt mondani, hogy csak a banki fizetésen legyünk túl, a pimaszsággal ráérünk késõbb is foglalkozni.
Egyszerûen nem lehet hagyni. És volnának rá eszközök (pl. szlovák import totális bojkottja) és még egy csomó dolog, amivel kényszeríteni lehetne Szlovákiát a magyarság tiszteletben tartására.
Romániával szemben is volt egy aduász a kezünkben - azt is elpotyáztuk (megvétózhattuk volna az EU-tagságukat, amíg Erdélynek nem adnak autonómiát - az is arra lett volna jó, hogy TISZTELJENEK minket, hogy belássák, hol a határ).
Ha mindezt nem érted, úgy azt kívánom, az örökkévalóságig tûrd, amint mások vérszemet kapva szemtelenkednek veled, és soha ne mondd, hogy eleged van, és reménykedj abban, ha tûröd a semmibevételt, majd azért tisztelni fog bárki is......Hiú remény, de ne mondj le róla...
offtopic
hErO 2010 ápr. 28. - 21:59:30
(2150/6375)
"Az EU amúgy is egy nagy boldog családot szeretne. Kutya macska apukával- anyukával és macska egér gyerekekkel."

Ezt kifejtenéd?
offtopic
delamico 2010 ápr. 28. - 21:38:28
(2149/6375)
Nem célja, hogy összeugrassza Magyarországot és Szlovákiát. A mai világban a gazdasági erõ számít, ami egyiknek sincs sok, de ha már választani kell, akkor Szlovákia az, akitõl bármit várhatnak ilyen téren, így a hatalmi állás - megint, mily meglepõ - rovásunkra menne. Az EU amúgy is egy nagy boldog családot szeretne. Kutya macska apukával- anyukával és macska egér gyerekekkel. Sok sikert.
Rahel 2010 ápr. 28. - 21:35:17
(2148/6375)
-Attól Te ne féljél soha!!:))
-Morvai kisasszony, olyan mint egy "vaslédi", aki mindent elér!!:))
hErO 2010 ápr. 28. - 21:30:51
(2147/6375)
Egyébként most hogy így mondod eléggé szánalmassá teszi az EU-t, hogy nem lépett semmit ezügyben...
hErO 2010 ápr. 28. - 21:29:20
(2146/6375)
Bármit csak annyiban hagyni nem. Talán ennyi nacionalizmus maradt még a magyarságban.
offtopic
delamico 2010 ápr. 28. - 21:25:40
(2145/6375)
Akkor szerinted mit csináljon? Most tényleg nem szõrszálhasogatásból, de akkor mégis mit kellene csinálnia? Beperelni Szlovákiát az EU-nál, egy Jobbikkal a magyar parlamentben? Úgy fújnak rájuk külföldön, hogy azt elmondani nem lehet.
idlosza 2010 ápr. 28. - 21:25:23
(2144/6375)
A kormányzati jósdánál meg kimaradt egy space: http://www.x-party.hu/graf/okkultizmus.html
offtopic
delamico 2010 ápr. 28. - 21:23:12
(2143/6375)
Én meg igazán értékelem ezt részedrõl, ugyanis nem hordtál le rögtön és valamilyen szinten elfogadtad, amit mondtam. Tudatában vagyok, hogy nem 5 megyét vettek el, de a magyarlakta megyék száma kb ennyi (ha tévedek, nyugodtan kövezzetek meg). Más területet pedig a világon semmi jogunk visszkövetelni. Nem állítottam azt sem, hogy a szomszédos országok hozzáállása helytálló, csak azt, hogy valakinek el kell kezdenie visszavenni, pont az ilyenek elkerülése érdekében. És mivel ezekben az országokban a magyarok vannak kisebbségben, számomra az tûnik logikusnak, hogy a magyar állam vesz vissza az ellenségeskedésbõl és próbálja józanul, kicsit beletörõdõen kezelni a helyzetet (nem a határon túli magyarokét, hanem a határváltozásokét). Mert amíg franciásan égünk a revanstól, a szlovákok vagy a szerbek sem fogják jobban szeretni a magyarokat. Plusz - ezt is mondtam már - Magyarország hogy bánik a kisebbségekkel (csak közeli példaként, az állítólagos független képviselõnk szavaira gondolva - ha már ez választás topik)? A bukott USA és EU gondolatmenetet nem tudom belátni, de ez legyen az én problémám. Ami Kosovót illeti, pont ilyen alapon lett annó Szlovákia, Románia, Szerbia stb. Magyarország nem akarhat vissza olyan területeket, még tárgyalás útján sem, amiken már vagy 250 éve 95%-ban nem is magyarok élnek. Én nem vagyok ellensége a határon túli magyaroknak, távol álljon tõlem, csak azt nem látom, hová lett a kicsi, sárga de azért a miénk felfogás és miért kellett visszatérni a miért kicsi, fessük be, mert így nem is jó állásponthoz. Részemrõl sincs harag, nem akartam senkinek nekiugrani, elnézést, ha úgy tûnt, de néha olyanokat tudnak mondani az emberek, hogy ketté áll a hajam, és kissé lobbanékony vagy. Viszont részemrõl téma lezárva (akár hülye vagyok, akár nem), nem is errõl szól a topik, kicsit túlnyújtottuk.
idlosza 2010 ápr. 28. - 21:22:36
(2142/6375)
idlosza 2010 ápr. 28. - 21:20:06
(2141/6375)
Mmmm...nincs ebben némi logikai kutyvasz?
Azt állítod, hogy el akarják kerülni, hogy ua. kitolást kapják, mint amit õk adtak az MSZP- nek 2002-ben?
Azért akar a Fidesz nyilvános átadás-átvételt,rögzítve az eseményeket. Aha :))

Tudtad, hogy az elsõ Orbán kormány idején Szilvássy György felesége(Csáky B.) milyen feladatkört töltött be, mint köztisztviselõi tégla?

Ha nem tudtad, Csáky Bernadettrõl:1999. szeptember 16. – 2001. július 27. Miniszterelnöki Hivatal, Költségvetési és gazdálkodási ügyekben illetékes helyettes államtitkár Titkársága - kormánytanácsadó
Valamint itt van az MSZP kormány bebetonozott emberei;ég a független szakértõõi kormány betonozgatott.:
Csáky Bernadett bebetonozta magát: http://index.hu/belfold/2010/02/17/a_szilvasy-klan_bebetonozta_magat/
Bizony kell a nyilvános átvételi leltár,mert akad itt még bõven kövület.:)

Ez meg az MSZP kormány egzotikuma,csak úgy,hogy szórakozz:
Szilvásy Péter (testvére György) kormányzati jósdájának honlapja:http://www.x-party.hu/graf/okkultizmus.html
hErO 2010 ápr. 28. - 21:18:15
(2140/6375)
A gond ott van, hogy nem néztem meg a második videót. Nah, elnézést az értetlenkedésért.

Szerintem tök mindegy mire büszke, amikor a nemzetiségi jogait alapvetõen sértõ törvényt hoznak. Nem szabad ebbe csakúgy beletörõdni.
offtopic
delamico 2010 ápr. 28. - 21:08:04
(2139/6375)
Ismerem a szlovák nyelvtörvényt. Érezd az iróniát.
barbarossa86 2010 ápr. 28. - 21:04:27 Előzmény Rahel
(2138/6375)
Még az is elõfordulhat. :) De tartok tõle, hogy azt Vonáék szívják meg....nem kicsit, nagyon. Már ha túl erõset rúgnak. :)
barbarossa86 2010 ápr. 28. - 21:02:17 Előzmény zampano
(2137/6375)
Õszintén megvallva örülnék neki, ha nem lenne szükség egy Jobbik kaliberü pártra, de jelenleg azt kell, hogy mondjam, hogy õk képviselik a meggyötört "jónép" hangját. Számomra a Fidesz egy óriási lutri, nem lehet tudni, hogy melyik fele kerül túlsúlyba a kormányzásnál. Értem itt a liberálisabb és nemzetibb "oldalát". Magam részérõl Orbánt alkalmasnak találnám egy erõskezü "vezér" szerepére(jelenleg ez kell), de ehhez a párttól háttér támmogatás is kell és nem mindegy, hogy liberális vagy nemzeti lesz az a "háttér".....
Véleményem szerint, ha a Fidesz jól kormányoz, akkor a Jobbiknak valóban nem lesz esélye a jövõben, de ha elbaltázza(mint Gyurcsányék), akkor az azt is jelentheti, hogy a Jobbik megnyeri a következõ választást.....
hErO 2010 ápr. 28. - 20:58:56
(2136/6375)
"Egyébként tetszett az elsõ szám is :)))"

Erre reagáltam. Ez a szám a 2009-es szlovák nyelvtörvényrõl szól. - http://hu.wikipedia.org/wiki/Szlov%C3%A1k_nyelvt%C3%B6rv%C3%A9ny