2008 2010 máj. 17. - 05:56:41
(3095/6375)
:D

ez jó összefoglaló volt.
offtopic
kgyuri0 2010 máj. 17. - 01:53:24
(3094/6375)
"De én nem szoktam ilyeneket mondani"

Nagyon helyes,ne is szokjál rá.
Nem bántó szándékkal írtam, amit gondolok, de ha már ennyit írtál magadról, gondolom, azért, hogy elolvassa valaki, és mi van, ha nem ájul el tõled, hanem nem ért egyet?
BigBrother 2010 máj. 16. - 21:46:13
(3093/6375)
Érdekes volt az utóbbi pár hét. Sajnos egyenlõre nem igazán körvonalazódik, hogy a fityesz voltaképpen mire készül, az Orbán által emlegetett nemzeti együttmûködés, vagy mi a rák félõ, hogy nem több nagy szavaknál, üres fecsegés.
Az alakuló ülést végigszenvedtem. Aranyos volt a korelnök, az õ jelenléte, személye miatt volt nézhetõ a produkció, a kisebb elszólásai mosolyt csalhattak a nézõ arcára. Beszéde bár sok igazságot tartalmazott, kissé hosszúra, és unalmasra sikeredett, de így is az övé tetszett a leginkább. A legrosszabb Sólyom beszéde volt, fõleg tartalma miatt. Egy közt. elnöknek össze kellene fognia a nemzetet, nem pedig megosztani, mint ahogy azt õ tette. Rendben, üssük csak Zaziékat, ahol lehet, de ezt tessék a möszöp -re, és a többi pártra bízni (nem kell õket félteni, meg fogják tenni), ez nem a közt. elnök feladata. Látható volt az is, hogy örül a lömp -nek, de ne felejtsük el, hogy egyenlõre fogalmunk sincs kifélék-mifélék ezek, és jót akarnak e nekünk, vagy csak maguknak. Mindenesetre ezzel a beszéddel 850 ezer embert sikerült kvázi magára haragítani, amihez szívbõl gratulálok.
A képviselõk esküjét kivételesen nem a legfiatalabb képviselõ mondta elõ, hanem a korelnök. Ez ellentétes a hagyományokkal, oka talán hogy a képviselõ Zaziék csapatát "erõsíti". Ez szerintem egy kicsit bunkó dolog volt a fityesz részérõl, de amikor a csaj nekiállt olvasni a neveket, rájöttem hogy eléggé kellemetlen hangja van, jobban jártunk, az elnökkel.
A nap egyik érdekes eseménye volt Zazi rucija is. Én nem kedvelem õt, és csapatát, illetve a gárdáját sem, de ez az öltözködési szabályzat hülyeség. A mellénykén semmilyen tiltott jelkép nem található. Az árpádsávos, oroszlános pajzs az elnök mögött is látható, mint történelmi címer, így senkinek nem lehet kifogása ellene. A ruházatban semmi félelemkeltõ nincs, leginkább népviseletre hasonlít. Ettõl függetlenül nem szabadott volna talán ebben a mellénykében megjelenni, de mivel megígérte magának, és közel 850ezer hívének, így nem tehetett mást. Viszont más politikusok sokkal több, és sokkal nagyobb bûncselekményt is elkövettek már. Mesterházi "Miklós" bár bedobta emiatt a hisztit, de az elnök leteremtette. Ettõl függetlenül Zazi büntire számíthat talán, (igaz a parlament nem közterület, eléggé zavaros az ügy) de nem hinném hogy az 50000Ft bírság nagyon földhöz vágná.
A bizottsági helyekkel való dobálózás is okozott izgalmas perceket. Elõször úgy volt, hogy a möszöpö viszi a költségvetést (mivel kimondottan arra vágytak), míg Zaziék megkaphatják a nemzetbiztonságot. Ez azonban másnap már nem tetszett a möszöpö -nek, nekiálltak hisztizni. Az eredmény felemás, õk kapták meg a nemzetbiztonságot, és Zaziéké lett a költségvetés. Az érdekesség, hogy ebben az esetben a nagyobb konc épp ez utóbbi, míg a másik csak formális, súlytalan jellegû (a hiedelmekkel ellentétben folyó ügyekbe nem látnak bele, azok menetelét befolyásolni nem tudják mivel ezek államtitkok). A bizottságokban a parlamenti aránynak megfelelõen ülnek az egyes pártok képviselõi, úgyhogy majdnem mindegy hogy azokat melyik párt is elnököli, úgy is az lesz, amit a fityesz akar, ha fejre állnak, akkor is.
Utolsó momentum volt Zaziék nagy meglepetése, a "Székely himnusz" eléneklése. Szegény möszöpö -sök azt hitték hogy a Szózat után vége a programnak, így nekiálltak pakolni, páran zavartan állva maradtak. A fityesz képviselõi viszont mindannyian állva maradtak, és páran csatlakoztak is közölük a "kórushoz". Késõbb bizottsági ülésen ezt a fityesz (illetve az új házelnök) kedves meglepetésként értékelte, és Zaziék is megígérték, hogy legközelebb szólni fognak, ha ismét ilyesmire készülnek.
Közben nekiálltak a zsaruk õrizetbe venni a BKV -sokat, mivel lejárt mentelmi joguk. Feltehetõleg a fityesz nekiáll a möszöpö irritáló részének az eltakarításához, mármint egy részüket pórázon fogják elvezetni, a helyükre pedig vidéki talpasok kerülnek, akiknek kb. annyi közük lehet az országgyûléshez, mint tyúknak az abc -hez.. :D
Ha nem így tesz, garantált a bukás a harmadik fordulóban.
idlosza 2010 máj. 16. - 17:48:09
(3092/6375)
kis javítás:"mert én csak a kolbászmérgezést okozó (kolbász pl. a henteseknél kapható) botolinum toxinra gondoltam,ami rövidített neve a botox, amit a szépségipar arra használ, hogy a ráncosodást okozó idegszálakat ezzel a súlyos idegméreggel bénítsa meg( helyi injektálással)."
idlosza 2010 máj. 16. - 17:45:36
(3091/6375)
Az Orbán V. és a Semjén Zs. mosolya sokkal emberibb, ami Lendvainak van- véleményem szerint- madame Tussaud panoptikumában sem lenne alkalmas. Egyébként rossz az, aki rosszra gondol, mert én csak a kolbászmérgezést okozó (kolbász pl. a henteseknél kapható) botolinum toxin rövidített neve a botox, amit a szépségipar arra használ, hogy a ráncosodást okozó idegszálakat ezzel a súlyos idegméreggel bénítsa meg( helyi injektálással).
Eredmény: ránc ugyan nincs, de cserébe nem igazán mûködnek a mosolygást mûködtetõ idegszálak sem. Ilyen produkciót mûveltetett magán Lendvai.
Egyébként a debreceni is egy kolbász. Minden jóérzésû jobboldalinak kolbászmérgezéshez hasonló tünetei voltak Debreczeni, O.V.-rõl írt könyve kapcsán.
idlosza 2010 máj. 16. - 17:41:57
(3090/6375)
"Amit az Auchan kolbászáról írtál, azt bíróság elõtt is hajlandó lennél megismételni?"
Hát persze, hogy megismételném!! Sõt elõtte megkérlek, hogy ne rongáld a jó híremet, mert ostobán és rosszhiszemûen félremagyarázod a mondatomat. Hiszen én azt írtam, hogy "…rossz esetben is…". De én az Auchanról nem hallottam és nem állítottam még rossz esetet. Íme,a leírt mondatom, mely bizonyítja állításod (Ugye, ha valamit bíróság elõtt kell megismételnem, ahhoz kell egy olyan állítás, amely bíróság elé való vádat tartalmaz.)valótlanságát.:
"Amit az Auchanban lehet kapni rossz esetben is csak botulizmussal(kolbász mérgezés;ami súlyos idegméreg) kapcsolatos…"
Az esetleges pert követõen pedig, viszontperelnélek a PTK.4.§-nak több pontja alapján, jó hírem védelme érdekében. Rosszindulatodat bizonyítják az alábbi, politikai indítékú,személyemben sértõ mondatok:
"Avagy tényleg a löttyös fideszes indulat nem ismer határokat?
Hogy finom legyek: Különben ép eszeden vagy?"
Ezek a mondatok közvetlenül követik és kapcsolatban állnak a "bíróság elõtti ismétlésre" vonatkozó mondatoddal.

Szerintem még pihizzél egy kicsit.:))
Addig is küldök neked ijesztgetésül egy félelmetes,(majdnem) magyar gárda ruhás képet.
offtopic
kgyuri0 2010 máj. 16. - 16:23:26 Előzmény idlosza
(3089/6375)
Tréfálózó szándékodat azért nagyra tartom -,tréfálózik kGyuri0.
offtopic
kgyuri0 2010 máj. 16. - 16:18:46 Előzmény idlosza
(3088/6375)
"Lendvai Ildikó sok pénzt fizetett azért, amit nagyon sok hentes megadhatott volna neki"

Na értem én a huncfut sanda szándékot, de azért mire is gondolsz?

A keménypucájú magyar hentes legények megadhatták volna neki a botulizmust?
Lásd be, ha nem tréfálóztál volna, bölcs maradhattál volna!
offtopic
sk98 2010 máj. 16. - 16:16:11
(3087/6375)
"löttyös fideszes indulat"
hát igyál jobb löttyöt! http://www.youtube.com/watch?v=-CinPyf08a4
offtopic
kgyuri0 2010 máj. 16. - 16:14:38 Előzmény idlosza
(3086/6375)
"Lendvai Ildikó fagyott mosolya"

Szerinted azorbáné melegebb?
Vagy pláne a semjéné?
Nekem legyen mondva!
Mindegyiket neked adom!
offtopic
kgyuri0 2010 máj. 16. - 16:09:02
(3085/6375)
A Ruhr ténylg vérhas!

Fordulj Attilához, õ a németek nagy barátja, a profilja szerint.
Biztos tudja, hogy létezik hogy egy nép ilyen hülyén adjon nevet egy folyójának. Mintha mondjuk, a Zagyvát Influenzának hívnánk.
offtopic
kgyuri0 2010 máj. 16. - 16:02:42 Előzmény idlosza
(3084/6375)
"Ruhr=vérhas; és remélhetõleg sehol nem lehet kapni ilyen kolbászt.(Ruhr-vidék)"

Na, ez számomra valami fölérhetetlen tréfa, mit akarsz a Ruhr-vidékkel?

Amit az Auchan kolbászáról írtál, azt bíróság elõtt is hajlandó lennél megismételni?
Avagy tényleg a löttyös fideszes indulat nem ismer határokat?
Hogy finom legyek: Különben ép eszeden vagy?
LedvaiIldikót illetõen csak ismételni tudom a kérdést.
Látod, nem kell sokáig várni, a fideszes sültgalamb már is repül!
2008 2010 máj. 16. - 15:56:07
(3083/6375)
:DDD

Szálasi Von Vérhashurka ?

Ezt jelenti Willinger teljes neve ?
idlosza 2010 máj. 16. - 15:49:40
(3082/6375)
Amit az Auchanban lehet kapni rossz esetben is csak botulizmussal(kolbász mérgezés;ami súlyos idegméreg) kapcsolatos(ennek köszönhetõ pl. Lendvai Ildikó fagyott mosolya:botox).Ergo: Lendvai Ildikó sok pénzt fizetett azért, amit nagyon sok hentes megadhatott volna neki.

Ruhr=vérhas; és remélhetõleg sehol nem lehet kapni ilyen kolbászt.(Ruhr-vidék)
offtopic
kgyuri0 2010 máj. 16. - 15:34:41
(3081/6375)
Különbenm is a náci gyilkolómûvész apukája adott, a nevén nem lehet vitatkozni(2008 megmondta!).
offtopic
kgyuri0 2010 máj. 16. - 15:29:50
(3080/6375)
"Semmi Fidesz gyilkolászás?"

Pihizünk!
Várjuk a sültgalambot (sült Nagyvezír képiben!)
...és szárazontartjuk a puskaport.

Pedig az "Rohwurst" volt (Auchan).
a "Ruhrwurst"nak szerintem még értelme se lenne(Ruhr-kolbász? mint a Tisza-cipõ?)
A "Rohwurst" még a Wikipedia szerint is élõ fogalom
idlosza 2010 máj. 16. - 15:22:01
(3079/6375)
Azért örülök, hogy ennyire elégedettek vagytok a Fidesszel. Nem mazochizmusból kérdeztem!! :))
Csak, mert ezen a szép tavaszi napon,ráérek.
idlosza 2010 máj. 16. - 15:15:11
(3078/6375)
Nem Rohwurstot, hanem Ruhrwurstot ehettél te.:)) 3496-ot, a 3496-tal? (Na, látom már tényleg matekos vagy,mert javítottál!)

Olvasgattam a hsz-kat,már arra gyanakodtam, hogy véletlenül egy társkeresõ oldalra szédültem. ("Hadakozzanak mások, te csak házasodj,ó, boldog Ausztria!") :))

Aztán meg a 2. világháború...
Semmi Fidesz gyilkolászás?
offtopic
willinger 2010 máj. 16. - 13:56:09
(3077/6375)
irtam neked egy privit.
willinger 2010 máj. 16. - 13:54:03
(3076/6375)
van még normális fiatal,vagy beérett a kontraszelektált emberekkel mûködtetett oktatási rendszerünk?