offtopic
kgyuri0 2010 máj. 15. - 00:13:32
(2795/6375)
Bizonyos idõkben, bizonyos helyeken lehet létjogosultsága az Erdélyi Himnusznak, más bizonyos helyeken és idõkben pedig , mondjuk, az Internacionálénak(Hogy ledöbbenjetek, azt hiszem, ez jó ellenpélda!)
A magyar Parlament épülete nem ilyen hely, a magyar országgyûlés ülése nem ilyen idõ, egyiknek sincs ott semmi keresnivalója.

Mielõtt még papolni kezd valamelyik fõokos, tisztában vagyok azzal, hogy az országok himnuszai szimbolikus jelentõséggel bírrnak, s mint ilyenek tiszteletet érdemelnek.Erdély azonban nem ország, igazából nincs himnusza, az, hogy a patetikus dal Csaba-királyfiról kibõl milyen érzelmeket vált ki, szigorúan magánügy egy nemzeti himnusz köztiszteletéhez képest.
Én már akkor is énekeltem Erdélyi himnuszt, amikor ti, kedeves barátaim, még bõven fochtatok, ha csak eszetekbe jutott is. Akkor és ott számomra is volt ideje és helye.

A Dessewffy féle szövegbõl én megszílelem a végét:
„Valószínûleg nem kamerák elõtt, nem szükségszerûen ebben a felállásban, de én többnyire érdekesnek találom a jobboldallal folytatott eszmecserét. Ugyanis csak a beszélgetés lehet a módja annak, hogy kiszereljük a rendszerbõl azt a rengeteg indulatot, gyûlöletet et és sistergõ frusztrációt, ami mára valóban a normális hétköznapok felborulásának veszélyével fenyeget”

S ezt a megszívlelést másnak is komolyan figyelmébe ajánlom.
Rahel 2010 máj. 15. - 00:09:11
(2794/6375)
-Ja-Ja!!:))
-És így Oszkó Petyát is lehet majd megint szidni Gordonkával!!:))
willinger 2010 máj. 15. - 00:03:57
(2793/6375)
Hol van az törvényben leírva hogy minden pártnak jár elnökségi mandátum? Símán ki lehetett volna golyózni a Jobbikot ha nem aFidesz emlõin nõtt volna fel ,és nem az õ satellit szervezete lenne.A Fidesz megint eljátsza ugyanazt,amit Csurkával eljátszott a médiakuratóriumok felállásánál.Mivel az ellenzék nem tud megegyezni,csak kormánypárti tagok lesznek,mert ugye Csurka is nagyon ellenzéki volt:)
Rahel 2010 máj. 15. - 00:00:34
(2792/6375)
-Tényeleg tojásfejû az LMP vezetõje, és az egész csapat nem más mint egy nagy fostalicska!!:))
willinger 2010 máj. 14. - 23:59:00
(2791/6375)
Majd a csekonics bácsi áll mindent,nameg a hitelek,ezért is pedzegetik ,hogy jóval nagyobb lesz a hiány ,mert némi kopncot kell vetni a farkasoknak ,különben már az õszi választásokon biztos a bukta.
willinger 2010 máj. 14. - 23:55:10
(2790/6375)
na azért ne misztifikáljuk a dolgot .könnyû egy olyan frakciónak egységesen viselkedni ,ahol van egy karmester,és aki nem követi az már ki is van rúgva.Nyilván nem egyformán viszonyulnak egy csapatban a székely himnuszhoz,mert nem papagájkórus mint a Fidesz.Vót idõ ,amikor a fidesz tünt el,pl 94-ben ,aztán visszajött köpönyeget fordítva.Az LMP nek nem jósolok nagy jövõt,mert a politikájuk csak a nevében más ,de valójában egyáltalán nem más.Tojásfejû értelmiségiek egy csapatának pártja.
Rahel 2010 máj. 14. - 23:52:56
(2789/6375)
-Na igen, de ez tudod úgy van, hogy a fidesz álláspontja szerint háborút vív, (mondjuk azt nem tudom kikkel:DD), és hát minden csata az ágyban, és nem a fejben dõl el!!)))
Rahel 2010 máj. 14. - 23:50:33
(2788/6375)
-Igen, az õszinteségi roham ebben a pártban nem erény!!:)))
Rahel 2010 máj. 14. - 23:48:52
(2787/6375)
-"Ragaszkodtak a költségvetésihez és átengedték a nemzetbiztonságit a "jobbiknak" abban a hitben, hogy a fidesz majd nem engedi ezt és végül a maszopé lesz ez a bizottság is. Röhejes próbálkozás volt! :("

-Egyetlen egy dolog van, ami az MSZP mellett szól!
-Méghozzá az, hogy normális esetben a jobbiknak egyet sem lehetne adni, de ez sakk-matt helyzet volt, és a fidesz belebüfögött megint az emberek képéb!!:PP
willinger 2010 máj. 14. - 23:48:38
(2786/6375)
Hát pedig a nemzet Orvosára nagy karrier várt volna ha nincsenek néha õszinte pillanatai,mert nagy dumaberci volt és az Orbánnál a karrier záloga.Szaktudás az nem érdekes ,csak jó svádájú legyen nagy hülyeségeket elhitetõ dumafranci.
willinger 2010 máj. 14. - 23:45:42
(2785/6375)
Jó ez a Fórum:)gazdaságpolitikai fejtegetések között egy észrevétel ,hogy kinek a farkára nem lehet ráakadni:))
offtopic
fredi60 2010 máj. 14. - 23:38:58
(2784/6375)
Áh, teljesen össze vannak zavarodva. Jól mutatta ezt a szánalmas vergõdésük a bizottságok elosztását illetõen.
Ragaszkodtak a költségvetésihez és átengedték a nemzetbiztonságit a "jobbiknak" abban a hitben, hogy a fidesz majd nem engedi ezt és végül a maszopé lesz ez a bizottság is. Röhejes próbálkozás volt! :(
Rahel 2010 máj. 14. - 23:33:33
(2783/6375)
-Ja!
-És a devizahiteleket hogy is gondolta a fidesz??:PP
-Azt ki fogja állni??:PP
offtopic
Moldávia bánata 2010 máj. 14. - 23:31:41
(2782/6375)
A szánalmas az volt, hogy nem tudták, mit csináljanak, teljes a fejetlenség és a káosz az MSZP-ben. Hiller pl. felállva végighallgatta, a frakcióban meg volt aki felállt, volt, aki meg nem… Áh, ha nem rántják össze magukat záros határidõn belül, csúnyán eltûnnek a süllyesztõben. Orbánnnak dolgozott az idõ, ez már látszik. eltûnt az SZDSZ, eltûnt az MDF, hamarosan az MSZP következik. A végsõ nyertes meg az LMP lesz?
Rahel 2010 máj. 14. - 23:31:06
(2781/6375)
-Én az egészségügy problémáira lennék majd kíváncsi, mert már most sincsen túl rózsás állapotban, de ha még megterhelik egy kicsit a kettõs állampolgárság miatt, akkor majd ki lesz a Nemzet Gyilkosa?:PP
-Talán az, aki eddig a Nemzet Orvosa volt!??:PP
offtopic
sk98 2010 máj. 14. - 23:25:02
(2780/6375)
mit nem mondasz: a te farkadra rá se lehet akadni
willinger 2010 máj. 14. - 23:21:16
(2779/6375)
A bárgyú MSZP most majd megnézheti ,hogy kellett volna kipiszkálni Járait és nem a demokrácián rugózni.Ráadásul Simor Járaival ellentétben hajlandóságot mutat akormánnyal való együttmûködésre.Szegény Fekete János hiába mondta nekik ,hogy a nyilt keresztbetevés indok lenne Járai kirúgására .Nem ,õk meghagyták azt is Kondort is Poltot is az összes téglát.Most meg csodálkoznak hogy sikerült meghülyíteni a népet.
perry 2010 máj. 14. - 23:16:11
(2778/6375)
Akadj le rólam farkangyal.
willinger 2010 máj. 14. - 23:15:57
(2777/6375)
Én ezt elõre megmondtam ,és ennél csak rosszabb lesz.De megérdemli a sok korlátolt. Ráadásul pl Gyurcsány amortizálója Semjén most szó szerint idézte a szünet nélkül mocskolt embert,hogy nem létezhet kétféle állampolgár,ezért jár nekik a szavazati jog.Csakhogy Gyurcsány átlátta azt is hogy ez milyen tarthatalan lenne,akárhogy is szeretné magát bebetonozni velük a Fidesz.Lózung és blöff az lesz dosztig ,kenyér és gondolat kevés.
Ja és azzal sem vigasztalhatják magukat ,hogy beszopták a választási kampányra idõzített un korrupciós ügyeket,mert azok sem fognak csökkenni ,hanem most lesz az igazi virágkor,csak a jónép nem fogja megtudni ,mert nem véletlenül került máris a köztvbe pl az Echo TV hírigazgatója.
offtopic
sk98 2010 máj. 14. - 23:13:19
(2776/6375)
Ja! hát elmaradt a nyilvános circumcisio, úgyhogy semmi érték nem volt benne.