offtopic
sk98 2010 máj. 20. - 21:51:51
(3355/6375)
Az öreg Kohn bácsi a reptéren colát akar venni az automatából, bedob egy dollárt és megnyomja a gombot.
Semmi nem jön ki.
Bedob még egy dollárt, megnyomja a gombot de megint csak semmi.
- Ügyes, nagyon ügyes - állapitja meg az öreg.
Rahel 2010 máj. 20. - 21:51:36
(3354/6375)
-A Fábryt mikor nézhetem meg valamikor??:(((
offtopic
kgyuri0 2010 máj. 20. - 21:51:36
(3353/6375)
Eddig rendszeresen néztem az OGy-t, sokat röhögtem a jobboldalon, s azért persze nem fenékig habos papsajt az élet, sokat bosszankodtam a hülyeségein, szemétségein.
Na, ez most már nem igen lesz így tovább. A párom megviccelt, s háttérnek bekapcsolta az esti ülés közvetítését. Az állampolgársági törvényrõl. Hál’stennek Semjént nem láttam, de Simicskót igen, pedig ezt az ürgét még úgy ahogy, a maga keretei között viszonylag csíptem, néha mint ha pirulni láttam volna. Nagyszó! Higgyétek el.
De, hogy ez mennyire hülye!!!
az öreg HorváthJános nyitó ülés alatti huncfut renitenskedésére emlékeztetõ szenilis dumát lökött, megtudtuk, hogy az õ egyik szeme sír, másik nevet, de hogy miért is nevet, azt nem árulta el(jó, én kitaláltam), aztán meg hogy õ, mint harcmûvész, foglalkozott a ”megérkezettség” fogalmával a harcmûvészetben(bizony ám!). Épületes volt, gyerekkorom halálra álmosító politikai beszédeire emlékeztetett, a dagályos lelkendezõ bombasztikus közhelysorozatra, amit az évenkénti(ha jól sejtem) pártértekezleteken produkáltak az elvtársak.
Tiszta nosztalgia.
Mazochistáknak ajánlom, meszaq!
Szerintem kiváltható vele akár az ECHO tévé is.
Na de ez még nem volt semmi, utána jött még a Jobbik zömök, sûrû vezérszónoka, na, az kajabált igazán.

Tudjátok végül arra gondoltam: Magyar heggbe magyar hófaszt! És inkább magára hagytam dolgozgató kötélidegzetû párom a másik szobában.
dagy63 2010 máj. 20. - 21:50:24
(3352/6375)
Setétség............téged is nyomtak, nem? Vagy.............................................................................ok, bemutatkozom: NÉGER JÁNOS vagyok, mond ez neked valamit?
Rahel 2010 máj. 20. - 21:50:14
(3351/6375)
-Na akkor én is!!:))

"-A gazdag zsidólánynak udvarolt a szegény báró. A lány egyszer így szólt:
- Pap, ez a báró sokat beszél a fülembe, és sokat ígér. Adhatok-e neki hitelt?
Mire a papa:
- Hitelt adhatsz neki, de elõleget nem."
Rahel 2010 máj. 20. - 21:46:59
(3350/6375)
:DD

-"Schwarcz Salamon haldoklik. Gyenge hangon kérdezi a körülötte állóktól:
-Sára, drága feleségem, itt vagy-e mellettem?
-Itt vagyok kedves, nyugodj meg – feleli az asszony.
-Arje, egyetlen fiam, itt vagy-e?
-Itt vagyok, apám.
-Záli, drága leányom is itt van?
-Igen, tata…
Schwarcz utolsó erejével fölül, s kétségbeesetten kérdi:
-És akkor ki van az üzletben?"
Rahel 2010 máj. 20. - 21:44:29
(3349/6375)
-Mert azt már nyomták!!:))
offtopic
sk98 2010 máj. 20. - 21:44:06
(3348/6375)
sose lehessen azt tudni.

Zsidó fiú az apjának:
- Papa, én megnõsülök.
- Igen? és kit veszel el?
- A Bélát.
- A Bélát? De hiszen õ nem is zsidó!
offtopic
sk98 2010 máj. 20. - 21:42:30
(3347/6375)
- Doktor úr, kérem heréljen ki engem!
- Na de uram, ezzel nem szoktak viccelni!
- Ne kérdezzen semmit, csak heréljen ki!
- Egészen biztos benne, hogy ezt akarja?
- Igen, csinálja már!
- Na jó, nyissz-nyissz. Kész van. De most már árulja el, miért akarta?
- Hát tudja zsidó lányt szeretnék feleségül venni, és õ kérte, hogy heréltessem ki magam.
- Véletlenül nem körülmetélést mondott a menyasszonya?
- Á, de igen. Ez a pontos kifejezés!
dagy63 2010 máj. 20. - 21:42:16
(3346/6375)
Az a külünbség........., hogy téged tényleg NYOMNAK, míg F - et, talán nem! :(
offtopic
sk98 2010 máj. 20. - 21:40:24
(3345/6375)
:DDDDD ez tök jó
Rahel 2010 máj. 20. - 21:40:16
(3344/6375)
:)))
offtopic
sk98 2010 máj. 20. - 21:39:50
(3343/6375)
Még két "atyáskodó" poén:

- Mi van a pap sírkövére vésve?
- ???
- Vizsgázni mentem.

A falusi lelkész így kezdi az istentiszteletet:
- Kedves híveim! Van egy jó és egy rossz hírem. A jó hír az, hogy van elég pénzünk arra, hogy felújítsuk templomunkat. A rossz hír az, hogy ez a pénz egyelõre még a ti zsebetekben van.
Rahel 2010 máj. 20. - 21:38:49
(3342/6375)
-Remélem ez nem lesz sértõ!!:))

-"Egy katolikus férfi benõsül egy zsidó családba, ezért elhatározza, hogy felveszi a zsidó vallást is. Egy éven keresztül tanulmányozza a könyveket, szokásokat, majd elmegy a rabbihoz. A rabbi így szól hozzá:
- Fiam, mielõtt elvégeznénk a szertartást, egy vizsgát kell letenned. Szeretném, ha most megbeszélnénk ennek a költségeit. Az
én tiszteletdíjam 5000 dollár.
- 5000 dollár?! - kiált fel a jelölt - Az nagyon sok. 500 dollárnál többet nem adok érte!
- Gratulálok, átmentél a vizsgán!"
offtopic
sk98 2010 máj. 20. - 21:35:38
(3341/6375)
A mennyország kapuja elõtt asszonyi lelkek várakoznak bebocsátásra, pontosan százan. Egyszercsak kilép a kapun Szent Péter és azt mondja:
- Azok, akik megcsalták a férjüket, nem jöhetnek be. Távozzanak!
Kilencvenkilenc asszony megfordul és bús képpel indul a pokol felé. Egy azonban ott marad a helyén. Szent Péter hozzásiet, megnézi, aztán utána kiált az asszonyoknak:
- Hé! Vigyék magukkal ezt a süketet is!
Rahel 2010 máj. 20. - 21:35:23
(3340/6375)
:DDDDD
offtopic
sk98 2010 máj. 20. - 21:30:41
(3339/6375)
:DDD

Ez is kicsit durva lesz, de úgy látom, fog tetszeni:

Repülõgépen utazik két arab. Egyikük az ablak mellett ül, míg a másikuk a középsõ széken. Ekkor egy izraeli utas érkezik, és elfoglalja a mellettük levõ, harmadik széket. Felemelkedik a gép, az izraeli kényelembe helyezi magát, leveszi cipõjét, kényelmesen kinyújtózva hátradõl. Az egyik arabnak egy ötlete támad:
- Elnézést, uram, nem hozna nekem egy csésze teát? - kérdi az izraelitõl.
Az izraeli furcsállva nézi, de aztán fogja magát, és mezítlábasan elmegy.
Az arab felkapja az egyik cipõjét, és beleköp. Kisvártatva megjelenik a cipõ tulajdonosa a teával, ám ekkor a másik arab is megszólítja:
- Ne haragudjon, hogy most szólok, de hozna nekem is egy csészével?
Emberünk megfordul és ismét elmegy teáért. A másik arab beleköp a másik cipõbe. Az izraeli visszatér, az arabok megisszák teájukat, magukban jót mulatva. Amikor a gép leszálláshoz készülõdik, az izraeli utas páros lábbal belelép cipõibe, és megdöbbenve konstatálja, valami nem stimmel velük. Félhangosan megszólal:
- Azért ez szörnyû! Mindannyian emberek vagyunk, és itt szórakozunk egymással! Beleköpünk egymás cipõjébe, belepisilünk egymás teájába...
Rahel 2010 máj. 20. - 21:29:45
(3338/6375)
-Na amig Fábry nyomja, addig én is:

-"Kohn megtudja, hogy a feleségének viszonya van valakivel. Nem akarja elhinni. Egyszer aztán korábban érkezik haza, és ott találja az ágyban az asszonyt Grünnel, a legjobb barátjával. Rájuk mered és összecsapja a kezét:
- Nem értelek, Grün! Nekem kötelességem. De te??"

:DD
Rahel 2010 máj. 20. - 21:24:30
(3337/6375)
-Na még egy:

-"Apácák vallják a bûneiket Szent Péternél.
Az elsõ:
- Hát, bevallom... én már érintettem AZT...
- Mártsd az ujjaidat a szenteltvízbe lányom...
A második:
- Bevallom atyám, én meg is szorongattam AZT...
- Mossál kezet a szenteltvízben lányom...
Nagy tolakodás hátulról...
- Engedjetek gyorsan, hadd öblítsem ki a számat, mielõtt Gréta nõvér belemossa a seggét!"

:))
offtopic
Nofri 2010 máj. 20. - 21:21:00
(3336/6375)
látod:ilyen csodaország a mienk.