offtopic
kgyuri0 2010 jún. 15. - 20:39:44
(4395/6375)
"Újból és újból kiderül rólad hogy rasszista vagy."

Na ne röhögtess, mondtam már, hogy izomlázam van!
Vagy az nem te voltál?
csengõzolivagyok:) 2010 jún. 15. - 20:23:58
(4394/6375)
"Az ENSz és mindenfajta statisztikai szervezet szerint a Gázai övezetben nincs szükségállapot"

Mirõl beszélsz Gyurikám?
Pontosan,hogy minden szervezet szerint a többszöröse kéne a mostani segélyeknek!!!
Kicsit tájékozódhatnál a témában.
A másik meg,hogy diplomaták is utaztak a hajón,nyilván nem véletlenül,jelezve,hogy ez nem egy terrorista hajó!
Az Izraeliek agressziójára meg maximum egy magyarázat van,hogy már tényleg mindent megengedhetnek maguknak.
Miért nem lehetett szimplán feltartóztatni a hajót?
Eléállnak stb.
Ja és a dolog lejátszott,kiderült,hogy ez nem terrorista hajó volt,késeket találtak, azokért meg csak le kellett menni a konyhába...
Az a 10 agonylõtt meg kit érdekel,ugye?
Az arányosság elve lényegtelen,botokra géppisztollyal válaszolunk,ez a normális.
Azért kiváncsi lennék,hogy fordított helyzetben mekkora patália lenne,ha egy Izraeli segélyhajón lõnek halomra botokkal "felfegyverkezett" izraeli civileket,palesztin géppisztolyosok...
Hogy fröcsögnél most itt ...
offtopic
kgyuri0 2010 jún. 15. - 19:30:25
(4393/6375)
Attól félek, a kekeckedõ kérdéseiddel eléred, hogy jobb meggyõzõdésem ellenére elkezdlek meggyõzni. Ami nyilván hiú ábránd)

1./ „ilyen hajó”, „milyen hajó”
Hát olyan hajó, ember! Amely a meghirdetett blokádot megsérti.
Az ENSz és mindenfajta statisztikai szervezet szerint a Gázai övezetben nincs szükségállapot, oda segélyt szállítani merõ szimbolikus aktus, mellesleg fontoskodás. Inkább szállítanának élelmet az igazán éhezõ gyerekeknek a világ bármely részére! Vagy küzdenének a bálnák, delfinek, kihaló fajok megmentéséért.

2./ Egy jó tenorista kezében a kapanyél is elsül.
Gondolkozzál: mint ha te mondtad volna, hogy a hajóra tenoristát föl se engedtek volna. Nem tudom ugyan, ki küldte volna el õket, akik a hajók provokációit szervezik, nyilván kinyalják bármely tenorista ánusát. De tegyük föl tényleg tárgyaltak arról, hogy tenoristák beépülnek az utasok közé, nagyon is életszerû, hogy megkérték õket, ne vigyenek fegyvereket, ha a tenoristák mégis vittek volna, én most még jobban föl lennék háborodva. De pl. ez lehet a magyarázata, hogy székekkel és golyóstollakkal akartak védekezni a katonák ellen. Egy jó tenorista kezében a kapanyél is elsül.
offtopic
meszag 2010 jún. 15. - 16:32:07
(4392/6375)
Jaj 2008, igazán oly tájékozott vagy mindenben, sajnálom, hogy zavartam. :P
offtopic
kgyuri0 2010 jún. 15. - 16:20:48
(4391/6375)
"összemosni a hajón lévõ aktivistákat a hezbollah/hamasz szabadságharcosaival. Közük nincs egymáshoz.."

Na, de most tényleg egész komolyan: ezt honnan lehet tudni? (Hogy közük nincs egymáshoz ui!)
Gyermekkorú fórumozók kedvéért kihagyom a vizeletedre való célozgatást. De tényleg, honan a túróból tudod ilyen biztosan?
Én sztem az ellenkezõje -, ha én nem is tudom bizonyítani -, de sokkal plauzibilisebb:Nekem pl az ég adta világon semmi közöm se a Hamaszhoz, se a Hezbollahoz(azsszem ezek voltak itt nevesítve) De aztán engem nem látsz egy ilyen hajón se, arra mérget vehetsz.
Gondolom, akinek nincs ilynekhez köze, az nem száll ilyen hajóra. Ez annyira nyilvánvaló, hogy szinte merném axiomának tekinteni
offtopic
kgyuri0 2010 jún. 15. - 16:12:35
(4390/6375)
Ja, Twillightnek arra a hsz-ára már válaszoltam.
Most má teljesen összezavarnak!
Megyek is!
offtopic
kgyuri0 2010 jún. 15. - 16:07:05 Előzmény Rahel
(4389/6375)
De még, hogy mekkora egy nagytakarítás!!

Mint ide Akármi...(Moszkvát a hó!)

Na, mit is válaszoltam én twillightnek?
offtopic
kgyuri0 2010 jún. 15. - 13:58:37
(4388/6375)
Aranypofák ezek!!!!

Rá akartam kattintani a megadott url-re, hadd lássam már, mekkora barom ez a honvédelmi államtitkár, hát - láss csodát - "Forbidden".
Na???!
offtopic
kgyuri0 2010 jún. 15. - 13:56:01 Előzmény pirula
(4387/6375)
Kedves pirula koma!
Miért is kellene nekünk "elõbb gondolkodni"?

Miért nem azoknak mondod ezt, akik a hülyeségeikkel orbitális károkat okoznak(némelyik pénzben mérhetõ, mémelyik nem)
1. Külpolitikai kontárok: hatalmas károkat okoztak a felvidéki magyarságnak
2. Gazdasági kontárok, hatalmas károkat okoztak az országnak,(valutában eladósodottak, beruházni szándékozók, úgy általában: magyar nép)
offtopic
kgyuri0 2010 jún. 15. - 13:50:50 Előzmény twillight
(4386/6375)
Kedves "alkonyfény" barátom!

"Csak a saját országod területét tarthatod blokád alatt, kivéve háború esetén. Tehát két lehetõség van: Izrael nyílt háborút hírdetett Palesztíniával (tudtommal nem), vagy illegális tevékenységet (kalózkodást) folytaott."

Én nem vagyok jogász, ahogy, láthatólag, te sem.
De a saját országodban bevezetett "blokád" azt mutatja, nem vagy tisztában alapfogalmakkal.
Persze morális alapfogalmakkal sem!

Hogy ne törd a fejed hiába, a következõ értelmezést javaslom: Izrael nyílt háborút visel, no nem Palesztina ellen, hanem az ellene ágáló terroristák ellen, a blokádot is ebben a háborúban hirdette meg.
Nyilvánosan, amirõl tehát minnki tudhat, aki érintett lehet.

Azt hiszem, jobban tennéd, ha szegény fejed valami értelmesebb föladaton törnéd.
offtopic
meszag 2010 jún. 15. - 13:08:38 Előzmény twillight
(4385/6375)
offtopic
meszag 2010 jún. 15. - 06:56:01
(4384/6375)
ja a PSZÁF-ot kihagytam a felsorolásból
offtopic
meszag 2010 jún. 15. - 04:18:01
(4383/6375)
Mindig csitítottam Ondokot, hogy tán a fideszesekben is van józanság. Belátom, én tévedtem. Az eddigi intézkedéseket (köztársasági elnök-, alkotmánybíró jelölés, önkormányzati választási tv) tekintve maximálisan igaza volt az elõrejelzésben, nincs bennük semmi megfontolás, csak bosszú- (kövér megrendelés) és hatalomvágy.

Persze utóbbi is a figyelemelterelõ cirkusz része, nehogy felébredjen a választó, hogy mekkora hazugság volt a választási program. :(
offtopic
meszag 2010 jún. 15. - 04:07:59
(4382/6375)
:D
offtopic
meszag 2010 jún. 15. - 04:07:17
(4381/6375)
No igen. Miért is volt oly fontos a házi pálinkafõzés engedélyezése... Anno a kelet németeket is állítólag szándékosan itatták olcsón, de ott legalább nem házi kutyulékokkal zsongították a zembereket...
offtopic
kgyuri0 2010 jún. 14. - 20:45:02 Előzmény twillight
(4380/6375)
"hogy a túróba jönnek ide a cigányok..."

Erõltesd a szürkeállományod, fasikám!

Kényszeres izraeli-palesztin konfliktust étrintõ nézeteiddel nincs idegem, se kedvem tovább vitázni. Álláspontom kifejtettem, érveimmel együtt, nem cáfoltál semmit, a fixaideád viszont napfényre bukik, csak a fasiszta lóláb lóg ki!
xshampster 2010 jún. 14. - 18:57:04
(4379/6375)
mit kell lerakni ahoz hogy valaki miniszter lehessen?
offtopic
meszag 2010 jún. 14. - 16:57:20
(4378/6375)
Az ilyen embereket becsuknám egy könyvtárba, kutatgasson, elmélkedjen, ez az, amire ráér....
pirula 2010 jún. 12. - 19:53:44 Előzmény brekuli
(4377/6375)
Szerintem azért várd ki a végét.:)
Én sem vagyok egy OV-fan, de ezek a dolgok nem azonnali intézkedésr szólnak... Hosszû távon még értelme is lehet...:)
brekuli 2010 jún. 12. - 00:31:48
(4376/6375)
Ami már ilyen kontár módon indul(Financial Times),attól épeszû ember nemigen várhat semmi jót .Ez a 29 pont egy zömében blõd elképzelés .Ehhez képest Bajnai egy professzor volt szakmailag a jelenlegi inasokhoz képest.