Rahel 2010 jún. 08. - 16:01:43
(4295/6375)
-A B kefél A-val , A kefélt C--vel, aki már kefélt D-vel, E-vel, F-fel egy roppant elmés példa lenne érettségire, és a diákok legalább 99%-a ugrana rá, és jó eredménnyel meg is oldanák!

-Engem viszont jobban érdekelne, ha arról készülne statisztika, hogy a gumi használata milyen sûrû a melegek, és a kurvák körében!
rachelcorrie 2010 jún. 08. - 16:00:31
(4294/6375)
Te hová gondolsz? A cigányok semmilyen törvénytelenséget nem követnek el!
És az a közmondásos gyerekszeretetük: hiszen csak súrolta a gaz rasszistanácifasiszta tanár az autójával a kislányt és egybõl agyonverték.
Annyira szeretik a gyerekeket.
Hmmmm, az árvaházak vajon milyen gyerekekkel vannak tele?
rachelcorrie 2010 jún. 08. - 15:49:36
(4293/6375)
Vannak sajátos ízlésû férfiak. Toulouse Lautrec is bordélyházban szeretett élni prostituáltak között.
Készült egy érdekes statisztika, hogy egy átlagos szexuális aktivitással bíró ember, hány másik embertársa testnedveivel kerül élete folyamán közvetett kapcsolatba.
Szóval B kefél A-val , A kefélt C--vel, aki már kefélt D-vel, E-vel, F-fel stb. és akkor nézzük kikkel keféltek az imént felsoroltak. Valami bõdületesen magas szám jött ki. Hát aki prostituálttal adja össze magát, annál ez a szám nagyságrendekkel magasabb.
offtopic
meszag 2010 jún. 08. - 15:46:15
(4292/6375)
Ne idegeskedj. ha ideges vagy! :) A magyarok közt is van hot lusta. Mondtam már különben is: nem az a hülye, aki visszaél a törvény adta jogokkal. :P fõleg ha ellenõrizetlen, titok, ki, miért, milyen jogcímen jutott segélyhez.
Rahel 2010 jún. 08. - 15:31:43
(4291/6375)
-Na itt is vagyok, ahogy ígértem!

-Mivel a fõ téma a Baltic Pride, a litván melegek büszkeségi menete, ezért nem állom meg, hogy ne kérjem ki véleményedet egy másik (még nem létezõ)eseményrõl, mely a Kurvák menete címmel büszkélkedhetne, mert ezek a lányok bizony a megélhetésükért dolgoznak!

-És mielõtt megkérdeznéd, hogy kurva vagyok e én is, hát gyorsan elmondom, hogy nem, de heteroszexuális az igen, és ezért így, ezt én is tudnám támogatni!

-Ennek a kis balladának a felolvasásával indulna az ünnepség, és van egy olyan érzésem, hogy még a tojs hajítók is csak a sajátjaikkal játszanának!!

"KERÍTÕBALLADA VILLONRÓL ÉS KÖVÉR MARGOT-JÁRÓL

Persze: pukkadnak a párizsi polgárok,
mióta hírlik, hogy egy lánnyal járok,
ki az utcáról tartja el magát.
De a kis dögöt nagyon szeretem,
ingét megvarrom, ágyát megvetem
és megkefélem este a haját;
bort hozok a kocsmából, a kútról vizet,
s ha egy vendég jön, aki jól fizet:
a hátsó ajtón diszkréten távozom,
hogy a gavallérok és a tiszt urak,
mint a mennyben, úgy érezzék maguk
a bordélyházban, hol ketten lakunk.

Persze, gyakran beköszönt a nyomor.
Ilyenkor Margót látni sem tudom,
gyûlölöm, mint a kést, a vérem forr,
belérúgok és a haját húzom,
Józsefre s Máriára esküszöm,
hogy holnap reggelig agyonütöm,
ha nem lesz pénz - zálogházba teszem
ruháit és ha nincsen, mit egyem:
káromkodom, míg a gyomrom korog,
õ meg a szoba sarkában kuporog,
s ilyenkor napestig pofozkodunk

Aztán egyszerre pénz áll a konyhára,
mert hirtelen nagy lett a forgalom,
vagy én találkoztam a Bac utcában,
avagy a Montmartre-i domboldalon
egy bitanggal, ki meglógott a cehhel...
S kövér Margóm akkor megint a régi,
combomra csap és arcunk felderül,
lefekszünk, s én egy dalt trillázok néki,
ahogy ez a legjobb férfinak
száz évben is csak egyszer sikerül.
És aztán másnap estig horkolunk

AJÁNLÁS:

Kik ezeket a sorokat olvassátok,
gavallérok, urak és kapitányok,
jegyezzétek meg: ha egy lányt kívántok,
ki az ágyban mindenre kapható,
szolgálatotokra készen, itt vagyunk
a bordélyházban, hol ketten lakunk."

-Nos kedves Rachel, Te jössz!
offtopic
meszag 2010 jún. 08. - 15:17:07
(4290/6375)
ja, és nem tom, de szerintem nem a romák drogoznak..
offtopic
meszag 2010 jún. 08. - 15:16:11
(4289/6375)
na ez megint a szarva közt a tõgye....
Rosszul szemlélitek. A romák a gárdától csak agresszívebbek lettek volna, és utcai harcokra nincs szükség. Azért van a rendõr, csak nem kell szarságokkal molesztálni, egyérterlmûen el kell igazítani õket, és jogokat adni nekik.
A pofátlan ügyvéd meg próbálkozzon a független (nem magyar) bíróságon, ne az utcán rikácsoljon. Amerikában menne neki valaki a rendõrnek...
offtopic
meszag 2010 jún. 08. - 15:10:32
(4288/6375)
amig el nem érték náluk, hogy legyenek szivesek a reklám helyett dolgozni...
offtopic
meszag 2010 jún. 08. - 15:08:51
(4287/6375)
Mire gondolsz? De tulajdonképp mindegy is, mert az lesz, amit a fidesz akar.
Rahel 2010 jún. 08. - 12:41:03
(4286/6375)
Kedves Rachel!

-Amíg ezt a kis iróniát érzed, addig én is csipálom az agyadat!!:))
-De ha most nem baj, nekem lépnek kell pénzt keresni, viszont délután bármikor készen állok egy baráti beszélgetésre!!

Üdv: Rahel..
rachelcorrie 2010 jún. 08. - 12:34:07
(4285/6375)
Érzékelem kedves szavaid mögött a finom iróniát. De sebaj. Viszont az Amnesty International honlapján egy szó sincs a segélyhajók elleni támadásról. A fõ téma a Baltic Pride, a litván melegek büszkeségi menete.
Rahel 2010 jún. 08. - 12:29:02
(4284/6375)
Kedves Rachel,

-Hihetetlenûl örülök, hogy van valaki, aki újra tiltakozik a palesztin területeken folyó izraeli katonai hadmûveletek ellen, és így szegény elnyomottak most nincsenek egyedül!
Rahel 2010 jún. 08. - 12:21:17
(4283/6375)
-Ha nem is a nyitányra, de a döntõre tuti mennek, hisz híres focisták is vannak a családban!!:))
-Ott van az egyik srác, és Orbán is megéri a pénzét, hisz ha nincsen szezon, Õ akkor is gyakorolja a lyukra játszást, és a felesége meg a kapus(bár õ kicsit haloványabban szokott teljesíteni!!:))

-És a prostik pedig szerintem többen lesznek mint a vendégek a jegyárak miatt!!:))
-De, abban biztos vagyok, hogy Orbán, a "Hogy ne basszunk félre a prostik között" címû kis összeállítással fog kampányolni "A 4kerék, és az 10gyerek" címû programjuk mellett!!:))
offtopic
fredi60 2010 jún. 08. - 08:50:37
(4281/6375)
"Ötvennégy helyettes államtitkárt nevezett ki Orbán"
http://www.origo.hu/itthon/20100607-otvennegy-helyettes-allamtitkart-nevezett-ki-orban.html

Folyik a beígért kormányzati létszámleépítés és reform!? :)
Mert már volt 42 államtitkár, most jön hozzájuk még 54 helyettes. :O
Késõbb még talán alhelyetteseket is kineveznek, mert valakinek dolgozni is kell/ene.
offtopic
meszag 2010 jún. 08. - 08:40:19
(4280/6375)
Már megint mit hallok? Megalakult az átöltözõ magyar gárda? Miért nem a gátakon voltatok?
offtopic
meszag 2010 jún. 08. - 07:45:52
(4279/6375)
De jutott eszembe... mé'? Kitört a kommunizmus? :D
offtopic
meszag 2010 jún. 08. - 07:44:05
(4278/6375)
Ez meg hülye frázis. Hallgasd meg az echo tv-t, még a nemzetbõl is kizártátok - és nem most, hanem sok éve - a baloldalt. Aztán meg jöttök ezzel az ájtatoskodó dumával. Aki nem úgy gondolkozik, ahogy ti, az nem magyar. Mit akartok? Nem vagyok szolgalélek, a gondolataimat ne akarja uralni senki! Ha másként nem hagytok békén, akkor zárjatok ki, de ne hazudjatok
offtopic
meszag 2010 jún. 08. - 07:38:09
(4277/6375)
Ne keverj össze mindent. :D Arról volt szó, hogy miért zavar Téged, ha
a jó pénzes zsidók ide települnek.
Van pénzük, nem a segélyezetteket szaporitják, mi a problémád?

Az meg süketelés, hogy a multik nem adóznak. Egyedül a helyi adókban
kaphatnak kedvezményt, egyéb iránt meg munkahelyeket teremtenek, ami ugye nem hátrányos.
A magyar tulaj, (akinek pénze nincs, ill. ugyanazon módszerekkel nyúzza a dolgozóit) menyivel jobb? Ja hogy õ gazdagszik?
Nincs alaptõkéje, ezért még kiméletlenebb is, mint a multi. :P
Kivisz a hasznot? Na ja, az õ tõkéje. A vásárló meg mivel nincs abban a helyzetben
legtöbbje, hogy melldöngetve ragaszkodjon a magyar áruhoz meg el tudja dönteni a vásárlásával,
hogy maradjon a multi, vagy ne.

A magyar gazdáknak fel kéne fogni végre, hogy szövetkezniük kell, az a mdf kormány agyatlansága volt, hogy szétzúzta a szövetkezeteket, és ráadásul a különféle páyázatokon sem indulhatnak szövetkezetek, mert az valami véres rongy még ma is egyes eltorzult agyakban. No meg a birtokszerkezet szétaprózottsága sem kedvez az életképességnek.

Aztán okos fidesz (jobbik) a kettõs állampolgársággal a földvásárlást is lehetõvé tette sokaknak.

Végül is bánja kánya, ha valaki életvitelszerûen itt él, az szerezzen földet, és dolgozzon. No ez az állampolgárság nem errõl akar szólni.
offtopic
kgyuri0 2010 jún. 08. - 01:17:08
(4276/6375)
Én is láttam a délafrikai helyzetjlentést, csak nem figyeltem, de most jövök rá, hogy a háttérben ment, s valami megmaradt:mia helyzet a prosti fronton, úgye errõl volt szó?
Gondolod, hogy tökös OV kimegy egy kicsit csajozni?