offtopic
meszag 2010 jún. 21. - 11:43:16
(4555/6375)
Hahahahaah, Ó de vicces fickó vagy.. :P
offtopic
meszag 2010 jún. 21. - 06:37:38
(4554/6375)
De ha nem értenéd, részlezem:
kövér megrendelést ad a bíróságnak
balsayt konkréan Gyurcsány nyomozással bízzák meg - nem az ügyészségnek kéne?????
Gondolkozz, mielõtt epés minõsítéseket fogalmazol meg arra aki másként látja, mint ti!
offtopic
meszag 2010 jún. 21. - 06:32:45
(4553/6375)
Épp eleget tudok róla/hallottam tõle az echon. A diploma meg nem minden.
offtopic
meszag 2010 jún. 21. - 06:30:52
(4552/6375)
Persze viki meg Bajnai intékedései, azaz a lakossági megszorítások alapján sütkérezik Brüsszelben az éltanuló szerepében. Rájött a .... Úgyhogy ez süketelés, hogy a jobboldalnak van itt valami érdeme. Még egyenlõre semmi, de még program se. :P Az meg amit eddig tettek valóban félteni kell aa demokráciát
offtopic
sk98 2010 jún. 21. - 00:52:24
(4551/6375)
Azokhoz hogy lehet hozzájutni? Én is olvasgatnám, tetszik a stílusa. Én csak Szendi Gábortól szoktam kapni effélét(aki szerinted jó fej, csak nem pszichológus).
Rahel 2010 jún. 20. - 23:46:28
(4550/6375)
-Ez az apafej, még szerezz 10 embert a gép mellé, mert kéne némi erõsítés neked!!:)))
matuschkapista 2010 jún. 20. - 23:43:37
(4549/6375)
Az irónia és a lekezelõ, lekicsinylõ hangnem között óriási különbség van. Ha ezt Te nem érzed, hiába is magyaráznám. A feltételezés és kijelentés, hogy a hazai politikai palettán a Veled ellentétes oldalon állók még oroszul sem lennének képesek megtanulni, nem a finom irónia kategóriába tartozik. Azért Kovács Béla orosz nyelvtudása lehet, hogy megközelíti a Tiedet.
matuschkapista 2010 jún. 20. - 23:17:42
(4548/6375)
Hát persze. Ha meszag a fórumról lekicsinylõen nyilatkozik valakirõl, akkor az egy nulla. Követelem vegyék vissza a diplomát Bogár Lászlótól, mert meszag nem ismeri el!
offtopic
meszag 2010 jún. 20. - 21:28:41
(4547/6375)
5167
offtopic
meszag 2010 jún. 20. - 17:54:57
(4546/6375)
Bogár ???? :DDD Uram, Atyám! :DDDDDDD
offtopic
meszag 2010 jún. 20. - 17:53:35
(4545/6375)
Foglalkozna vele a ragya, ha nem kekeckedne. 8 éve nem foglalkozok se vele, se veled, mivel csak 3. éve vagyok itt. :P a hülyeség meg kritikára érdemes, mondtam már.

Nézd meg néha a korraktúrát az echon - na ezek vagytok ti. hiába gyõztettek, nem bírtok mást most se mint acsarkodni. Elõre kéne már nézegetni, nem hátra, tudod???? De hát még mindig nincs kormányprogram, biztos fc vb-t néznek õk is. :P
offtopic
meszag 2010 jún. 20. - 17:21:48
(4544/6375)
nem vetted észre - én se - hogy most ki kormányoz? :DDD
matuschkapista 2010 jún. 20. - 16:05:52
(4543/6375)
Nem szabad a fiúkat elítélni az apák bûnei miatt.
Ne akadályozzuk meg Szálasi Bélát, hogy képviselõi mandátumhoz jusson!
Rahel 2010 jún. 20. - 16:02:22
(4542/6375)
-Sikerült a vasárnapi ebéd??:PP
NetRobot 2.0 2010 jún. 20. - 15:55:47
(4541/6375)
108 szánalmas erkölcsi hulla.
Kezdik már a szokásos gennyeskedést,nekik nem Magyarország és a többség érdeke a fontos, hanem csak a saját önzõ érdekeik.
http://www.hirado.hu/Hirek/2010/06/20/15/Kozszereplok_tiltakoznak_a_Fidesz_elszamoltatasi_kampanya_ellen.aspx

A nyilatkozatot, amelyet 108-an - politikusok, tudósok, írók, újságírók - jegyeznek Bauer Tamás közgazdász juttatta el vasárnap az MTI-nek.
Nem csak a képen áll Bauer mögött.
Az SZDSZ-es Bauer Tamás annak a magyargyûlölõ Bauer Miklós ávós alezredesnek a fia ,
aki köröm letépéssel vallatott.
csengõzolivagyok:) 2010 jún. 20. - 14:16:20
(4540/6375)
"Csakhogy az Orbánozásnak komoly az alapja "

Innen indultunk!
Ezt írtad,arra célozva,hogy a Gyurcsányozásnak nincs alapja!
Szövegértelmezés!

"Gyurcsány kritizálása is megengedett,de az nem alap ,hogy csótány,konkrétum pedig igencsak sovány."

Igen? Szerinted kevés konkrétum van amivel kritizálni lehetne Ferencet?
Van fent a neten egy öszödi beszéd,olvasgasd,találsz benne jó sok konkrétumot a létezõ legbalosabb forrásból!

"Hogy a pártja és az SZDSZ is kritizálta.Nos ezért tartanak itt ,ahol."

Nem, a dolog fordított.
Amiért itt tartanak,azért kritizálták.
Mert már a sajátjai is látták,hogy kritikán aluli amit mûvel és tönkremegy alatta az ország.

"A médiáról tett állításod meg már Kövér sem meri hangoztatni ,annyira nem igaz."
Mi nem igaz ezen?
Közel 20évig mûködött a pártkelte,ingyen egy állami fentartású csatornán!
Juszt és társai saját bevallásuk szerint is az MSZP-nek köszönhetõen kerültek vissza!
Hogy most átalakul ez sajnos nálunk természetes, mindig az ép aktuális hatalom használja az MTV-t,de ez nem változtat azon,hogy idáig jobbos MTV-rõl aligha beszélhettünk.
Az RTL és TV2 sugárzási jogait az MSZP-érában adták ki ezért is kerültek a befolyása alá.
Az egyik vezére a Kolosi család, a másiké változó,de pl a Gyurcsány érában Ferkó egyik legjobb barátja Bárdos volt az "Isten".
Az ATV-t szerintem nem kell különösebben elemeznek,oda menekültek anno az MTV-bõl,most meg a hitgyüli nyal balra onnan.
Ja és ezekhez már csak annyit tennék hozzá,hogy teljes legyen a kép,hogy ugye ezek azok a csatornák (ATV kivétel) amiket egy sima szobaantennával is tudtak nézni az emberek bárhol,elöfizetés nélkül!
A média baloldaliságát megbontó hír és echot meg csak kábelen és ott sem mindenhol még most sem!
Ennyit a média jobboldaliságáról!

Na meguntalak.Szia
brekuli 2010 jún. 20. - 13:54:23
(4539/6375)
Megdöbbentõ ,hogy tényleg már a látszatra sem adnak,Debreczeni nemcsak hogy igazolódott ,hanem messze túl is teljesítenek az õ jóslatához képest.
Ezt majd akkor lesz nyilvánvaló a nem elmenõ szavazóknak ill a nem gondolkodóknak,amikor a saját bõrükön érzik az új kurzus dilettantizmusát és korrupcióját.Mint ahogy a devizahitelesek már kezdték is a morgást a nagyszerû fideszes politika okán.de lesz ez még sokkal rosszabb is ,amire csak azt tudom mondani,hogy zömmel meg is érdemli az ország..
Gyurcsány ismét államférfi volt ,mert azt mondta ,hogy nem szabad kárörvendeni a Fidesz kontársága miatt ,mert az ország jár rosszul ,ha mindent elkúrnak.
Nos ez a szempont pl a Fidesznél csak kizárólag szavakban volt meg mindig is ,a tények tekintetében szartak az ország érdekére .És itt egy hosszú lista következhetne ,ami ezt bizonyítja.
Rahel 2010 jún. 20. - 13:44:05
(4538/6375)
-Ez így van!!:))
-Mert egyet felejtett el csupán ez a nagyokos 2/3-d!
-Egy ország nem a szónoklatokkal fog elõrelépni, hanem a tudással!!!:PP

-És valóban jó példa az egykulcsos adórendszer, amirõl a 2/3-nak fingja nincsen, de csápolnak, mert Orbán azt mondta, hogy így lesz, és akkor az a tuti!!:PP

-De én azért nem felejteném el a bankadót sem, ami önmagában jól hangzik ugyan, de ezzel is csak a hiteleseken, és a betéteseken taszítanak!!!:PP
-Pont azokon csattan az ostor, akiknek a képükbe büfögtek, hogy segítenek rajtuk!!:))
-És amit a tõzsdével mûveltek, az már a nyílt lopás!!:PP
-Nem véletlen maradt a két fideszes seggfej a helyén!!:PP
-Sokat ér a hallgatás!!:PP
Rahel 2010 jún. 20. - 13:29:26 Előzmény Nofri
(4537/6375)
мне очень жаль!:DD
brekuli 2010 jún. 20. - 13:15:44
(4536/6375)
Pontos elemzés,mert Magyarországnak sajnos ez alegfõbb problémája ,nem az államadósság ,hanem az egy fõre jutó szellemi korlátoltak magas száma .Amikor kb egy év múlva érezni fogják a saját bõrükön hogy a gazdagok javát szolgálja pl az egykulcsos adó,akkor majd hiába mondod nekik ,hogy ezt akartátok bazeg,csak néznek ki afejükbõl.
És az a sok hülye ,aki azt hiszi ,hogy majd ha nem tetszik a Fidesz ugyanúgy elküldhetõ lesz mint pl az MSZP,az is kurvára pofára fog esni ,mert most folyik a hatalmi ágak teljes megszállása ,olyan berendezkedés kialakítása ,hogy ne lehessen leváltani Orbán ducét.,
Különben is pl mibõl tudhatná meg az egyszerû polgár hogy két hét alatt nem lett rend a közbiztonságot illetõleg ,amikor majd a média azt fogja hazudni ,hogy márpedig rend lett.Akiket kirabolnak ,meglopnak azok nem fognak szûót kapni sehol,nem lesz ez alevajazott idõzítése az ügyeknek mint most pl a választások elött.
Nagyon hülyének kell lenni ahhoz, aki ezt nem látja már most.