offtopic
meszag 2010 ápr. 03. - 13:59:10
(315/6375)
még a végén te teszel nekem szemrehányást? Nem semmi...
offtopic
meszag 2010 ápr. 03. - 13:41:52
(314/6375)
óó, csak igyekszem "rugalmasan" értelmezni, mint te a holokausztot.
offtopic
meszag 2010 ápr. 03. - 13:37:08
(313/6375)
"nemzeti oldalt "
offtopic
meszag 2010 ápr. 03. - 13:28:20
(312/6375)
szóval a másik rész már nem is a nemzet része? óóóóóóóó Atyám. pfff
offtopic
meszag 2010 ápr. 03. - 12:02:51
(311/6375)
1:) na majd odaállítanék a házatok elé két busznyi huligánt, azt mesélhetsz. :P

A többit meg nem akarod érteni, de az a te problémád. Én figyelmeztettelek, de befejeztem
offtopic
meszag 2010 ápr. 03. - 11:20:03
(310/6375)
1.) Látod ezért szánalmas a magyar irott jog.
Én az összeset besoroznám Afganisztánba, ott lehet bizonyítani a bátorságot. :P nem pedig csoportosan vonulgatni, megfélemlítve másokat..
2.-3.) nõjj fel gyerekem, szánalmas kibúvókeresés, nem te próbálod elõször.
t'nak 2010 ápr. 03. - 10:46:55 Előzmény BigBrother
(309/6375)
Nahát, érdekes, más is így jár: kitölti, és kiderül, hogy teljesen más párt programjával ért egyet, mint amire voksolni fog. Csak más a jobbikot célozta be, és kiderül, hogy közben toronymagasan az lmp-vel ért egyet :)

Mivel nekem elsõ három helyre a jobbik, a civilek és az lmp jött ki, arra gondoltam, nyilván az új pártocskák sokkal inkább megfogalmazzák a nép szándékait, elképzeléseit, mint az eddigi parlamenti pártok. Lehet, hogy az elképzeléseik nem reálisak, de azt képviselik, amit az emberek szeretnének. Én el tudom képzelni, hogy ezen felmérés alapján az új pártok sokkal nagyobb arányban kerülnének be a parlamentbe, mint ahogyan majd valójában be fognak.
offtopic
meszag 2010 ápr. 03. - 07:06:05
(308/6375)
Azért ezt remélem cinikusan írtad. Nem véletlen tiltották be, ha belenyugszol bölcsebb leszel. :)
offtopic
meszag 2010 ápr. 03. - 06:53:48
(307/6375)
Egyéb iránt én nem tiltakoztam az atomenergia ellen. max. a ktgelszámolásuk ellen.
A vizierõmû is laikusok martaléka lett, pedig remek vízügyi szakembereink vannak, és miután beleöltünk éveket, és egy csomó pénzt. Aztán meg sírtok a Szigetköz miatt. Pffff

Igen, sokféle méregrõl hallottam. :) A dioxinokról is. Azt azért jó ha tudod, hogy az nem az erõmûvi kazánok tûztéri hõmérsékletén keletkezik :P ,és ott van füstgáz tisztítás is No meg ugyi ha végre történne valami igazi elmozdulás a szelektív gyûjtés irányában.... nem csak mindig picsogni kell, és kijelenteni, hogy veszélyes, anélkül, hogy a mélyére néznénk.
offtopic
meszag 2010 ápr. 03. - 05:57:39
(306/6375)
Fõleg, hogy már belefecceltünk egy csomó pénzt, azt kidobtuk az ablakon. Tudod te csak hiszed, hogy csak nagyesésû folyó mellett vannak vizierõmûvek. :D
offtopic
meszag 2010 ápr. 03. - 05:55:39
(305/6375)
Attól függ, milyen hulladék. Nem tisztaságról beszéltünk. :D Vannak hulladékok, amit egyébként is el kell égetni, de attól se lesz tisztább, ha csak lerakjuk...
barbarossa86 2010 ápr. 02. - 23:07:45
(304/6375)
"-A sok hitel okozta, a hiteleket meg általában az átlagember kérte, és most nem tudja visszafizetni!"

Bocsánat, hogy közbeszólok, de ez így teljesen nem igaz.
Ez az USA-ra igaz, ugyebár. Ezt a "buktát" a közgazdászok pontosan jól tudták, hogy be fog következni-egy-kettõ normálisabb próbált is szólni róla-de a pénzéhes bankárkaszt nem vett róluk tudomást, a "mának" éltek. Ez akárhogy nézem-akármilyen is e tekintetben az átlagember-nem a "jónép" hibája.
Ja, még nem is beszéltünk a Soros féle spekulatista szarháziakról(DK-Ázsiában már felkoncolták volna)....
Rahel 2010 ápr. 02. - 22:41:44
(303/6375)
-"Minek adtak olyanoknak kölcsönöket akik nem tudták fizetni? Azért mert pénzéhes f@szok."
-De bocsi, a banknak ez az egyik tevékenysége!
-Nem csak pénzt vesz be, hanem hitelez is!
-Tehát az emberek tanuljanak meg gazdálkodni!!!

-"Ezek a törvények tipikus példái annak hogy hozunk valami törvényt aztán megszegjük. Mindenhol törvénytelenek ahol "demokratikus" rendszer van. De ebbõl látszik ez sem az. Ezt inkább kapitalista diktatúrának nevezném.
PL.Attól hogy a sláger rádiótól elvették a frekvenciát nem tiltották be."
-Minden törvényt meglehet szegni, és nem csak a gazdaság területén!
-A sláger r. pedig nem a betiltás kategóriája, hanem a pályázatról szólt!!

-"Pont ezek a bankok és multicégek uralják a világot."
-De ezeknek a bankoknak jó oldaluk is van!!
-De ehhez most már fáradt vagyok, hogy elmondjam, viszont azt megsúgom, hogy sok fejlesztésért, és munkahelyért ludasak!!!

-"Nem mindenki tüntetõ volt és nem mindenki bontott rendet. Pl voltak külföldiek is akik csak rossz helyen voltak rossz idõben. Meg valószínû az öreg néni is kockakövet dobált."
-Én meg láttam a tv-ben olyan öreg bácsit, aki tüntetett, de az öreg néni, és a külföldiek is jobban érezték volna magukat, ha nem kell rendbontók között masírozniuk!

-"A rendõrség képtelen volt elfogni Marian Kozma gyilkosait és az osztrákok fogták meg õket. Rengeteg bûncselekmény elkövetõjét nem fogják el. Sok faluban a falusiak tudják ki volt csak a rendõrségnek nincs bizonyítéka és nem tesznek semmit.(tapasztaltam már ilyet magam is)"
-Sok embert állítottak most elõ, és szerintem, a gyilkos is meglesz!
-Ma hallottam az RTL-en, amit pont szeretnétek megszüntetni!!

-"Én magam neveljem meg az ifjúságot vagy mi? Hogyan gondolod?
A tanároknak sincs tekintélye. Mindenkinek az apja meg nem lehetek."
-Elég ha magadat neveled, és akkor egy léhûtõvel kevesebb lesz a világon!!

Na léptem, és mindenkinek boldog nyuszi ünnepeket!!
offtopic
t'nak 2010 ápr. 02. - 22:18:01
(302/6375)
vízerõmû - ne röhögtess: azon a sok nagyesésû folyón, ami van?
huladékégetés - dioxinról és egyéb mérgekrõl még nem hallottál?
egyelõre muszáj bízni az atomenergiában, nincs, ami kiválthatná.
offtopic
meszag 2010 ápr. 02. - 22:07:49
(301/6375)
na neeeeee, azért mindennek van határa.
Rahel 2010 ápr. 02. - 22:07:26
(300/6375)
-"Az atomenergia még mindig a legolcsóbb és legtisztább és legbiztonságosabb nem megújuló energia forrás. Ráadásul r*hadtul nincs Magyarországon szén vagy olaj vagy gáz olyan mennyiségben hogy fedezze az energiaszükségletet. A megújuló energiaforrások kiépítése pedig piszkosul drága."
-Sok ország kûzd ezzel a problémával, de az EU meg azt próbálja elérni, hogy a természet védelmét maximálisan biztosítsuk!
-És ha jól emlékszem, akkor ez a törekvés a Jobbik programjában is megtalálható!
Rahel 2010 ápr. 02. - 22:02:02
(299/6375)
-Az emberek meg olvassanak utána, hogy mit csinálnak!!
Rahel 2010 ápr. 02. - 22:01:09
(298/6375)
-"298/D. §
Meg olyan törvény ami van, csak senkit nem zavar meg ,mert a kormány nem akarja betartatni. "
-A törvényt nem az államnak kell betartatni, mert akkor már nem demokráciában élünk!!!
offtopic
meszag 2010 ápr. 02. - 22:00:03
(297/6375)
Az lenne a legegészségtelenebb. Hidd el, már le van próbálva. Az más kérdés, hogy az állam azért próbálja befolyásolni.
offtopic
meszag 2010 ápr. 02. - 21:58:09
(296/6375)
Vizierõmû.
Hulladékégetés.

A tüzelõanyag ára, mennyisége (van, nincs), és annak beszerzési, kezelési költségei általában a legmagassabbak. A másik magas ktg a karbantartás, ami szintén elég különbözõ. Aztán a biztonságtechnika. Az árképzés ma már bonyolult, mert a különféle hulladékégetésért más díjat kapnak az erõmûvek. Tehát országonként más, kinek mi a kedvezõbb. A megújulókkal ált az a baj, hogy idõszakosak, és nem csak az irányítástól függ a teljesítményük.