idlosza 2010 ápr. 10. - 01:29:57
(695/6375)
Itt magánemberek nyilvánítanak véleményt. Kampányolás a pártok tevékenysége. Véleménynyilvánítási szabadság van, úgyhogy ezért nem kapcsolják ki a fórumot:)
RoKKfish 2010 ápr. 10. - 01:14:01
(694/6375)
Jól beszélsz!
Vagy hogy a norvég levelibéka utolsó szavát idézzem az agyontaposás pillanatában: "björk" ;)
idlosza 2010 ápr. 10. - 00:52:03
(693/6375)
Na, ez jó! :)
idlosza 2010 ápr. 10. - 00:46:22
(692/6375)
De ez korosztályos program, ki is nõttem belõle. Ki lehet az a kis zöld köztük?
idlosza 2010 ápr. 10. - 00:44:47
(691/6375)
Jah!A Teletabik jutottak eszembe.
bandicoot 2010 ápr. 10. - 00:23:05
(690/6375)
Remélem az üzemeltetõk most már majd kikapcsolják a fórumot:)
bandicoot 2010 ápr. 09. - 23:55:10
(689/6375)
Az tény, hogy Morvai egy kicsit keményebb a kelleténél, én is inkább a Vóna Gáborral sszimpatizálok,viszont most már mindenkinek tele van a töke az egész kócerájjal és most már ki kell mondani az igazságot, és ez sajnos durván megy.
A többi politikus is káromkodik egy csomót.Csak ezt megint nem mondják ki
bandicoot 2010 ápr. 09. - 23:51:44
(688/6375)
Ebben hogy pénz kell valahol lehet hogy igazad van, de a többi párt igéretéhez meg még több pénz kell, Szerintem amit most írtál az nem teljesen fedi a valóságot, az biztos hogy a jobbikot most mindenki támadni akarja, meg a média is kiszorítja, mert mindenki FÉL. De AZ IGAZSÁG MAGÁÉRT BESZÉL, és rosszul látod, mert a fidesz nem tudja a jobbikot lesöpörni, hidd el meglesz az a 20 százalék és a második hely, lesz majd nagy pofára esés a többiek részérõl, akárcsak az ep-n. És ha minden jól megy akkor lehet hogy nyernek 14-ben, de ez még a jövõ zenéje.
Az biztos, hogy az atv-n a hírtv-n és a két hulladék kertv-n is hazudnak, figyelem a híreket és kiszúrom a hazugságot pillanatok alatt.
BigBrother 2010 ápr. 09. - 23:51:26
(687/6375)
Tíz perc a kampánycsendig... :D
BigBrother 2010 ápr. 09. - 23:48:45
(686/6375)
Kimondják az igazságot. De ezt normálisan, kulturáltan kellene kimondani, nem olyan uszító, bunkó, gyalázatos módon, ahogyan pl. Balóné, vagy az a Csanád gyerek szokta. Mert még Zazi egészen értelmes, jó gyerek, de ez a másik kettõ...
Egyik rosszabbik szimpatizáns ismerõsöm is mondta minap, hogy (szó szerint idézem): "Ezt a Morvait, én nem tudom honnan szedték össze, de vele megtalálták a saját külön bejáratú Lendvai Ildikójukat, ez a Csanád meg olyan mint a fideszes Kövér." (szó szerinti idézet vége)
bandicoot 2010 ápr. 09. - 23:38:20
(685/6375)
Az már tény, hogy a statisztikák hazudnak, ez kiderült az ep választásnál is, csak hülyítik vele az embereket.
Szavazni pedig szerintem érdemes elmenni, mert dönthetünk a sorsunkról. A jobbiktól pedig nem kell meg ijedni, azért mert kimondják az igazságot, ez fontos ahhoz, hogy az országunk újjászülessen, és új alapokon induljon tovább.
Remélem az rtl klub és a csigatévé nem hiányzik senkinek.
Akinek igen annak elég alacsonyan van a kultúrális szintje.
BigBrother 2010 ápr. 09. - 23:33:34
(684/6375)
A második általad említett tömörületre gondolok. Orbánék úgy ledarálják õket, hogy öröm lesz nézni. Ráadásul beindulhatnak veszekedések a párton belül is, mivel a látszattal ellentétben egy rendkívül heterogén csoportról van szó, a politikai paletta széles tárházából.
Ebben igazat kell adnom ildinéninek. A probléma felvetéseik jók, ezzel nincs gond. A gond a válaszokkal van. Általában teljesen abszurd ötletek, illetve több mint száz olyan ígéret, amihez pénz, pénz, és még több pénz kellene. Hogy honnan? Mibõl? Mikor? Ezekre nem adnak választ, esetleg homályos utalásokat találunk.
RoKKfish 2010 ápr. 09. - 23:27:32
(683/6375)
'98-ban azért szavaztam a Fideszre, mert soknak találtam az elõzõ ciklus Mszp-s 2/3-át. Na meg azért, mert Vitya megígérte, hogy semmiképp sem koalázik a Kisgazdákkal. Hazudott, de ez már történelem. A lényeg, hogy megfogadtam, soha a büdös életben nem szavazok többet úgy, hogy valami ellen tegyem. Ha behányok attól is, ami mellé az ikszet kell tennem egy másik ellen, akkor inkább otthon maradok. Most ez a helyzet. Tényleg nagy kár, hogy nálunk nincs lehetõség blank x-et tenni, mert a mostani nem-szavazásommal valóban a tiltakozásomat fejezem ki, statisztikailag viszont nem leszek különb egy érdektelen, tanulatlan senkiházinál. Úgy döntöttem, sz.rok a statisztikára...
bandicoot 2010 ápr. 09. - 23:27:18
(682/6375)
Az az egy biztos, hogy a fidesznek, nem szabad hagyni hogy meglegyen a kétharmad, mert akkor bármit megtehet, és ez nem lenne jó. A korrupt mdf-rõl már nem is ejtek szót, nem érdemes. Remélem az országunk elõrébb jut és a jobbiknak jó kezdeményezései lesznek, amit remélem a fidesz is el fog fogadni és együtt tudnak dolgozni. Kívánok a fórumozóknak vasárnapra észt a szavazáshoz, és felelõsségteljes döntést. A fiatalokra is gondoljanak.
üdv. Szebb jövõt!!!
CsengoZoli 2010 ápr. 09. - 23:24:49
(681/6375)
OK,hát tetudod van benne logika.
Csakhát erre az MSZP-re szavazni...
bandicoot 2010 ápr. 09. - 23:19:29
(680/6375)
Nekem az a véleményem, hogy aki a komcsikra szavaz az szégyelje magát
bandicoot 2010 ápr. 09. - 23:18:10
(679/6375)
MOst itt az Maszopra vagy a Jobbikra gondolsz? Mert egyelõre a jobbik az a párt amelyik nem vesztette el a hitelességét.
BigBrother 2010 ápr. 09. - 23:04:01
(678/6375)
Ha a rosszabbik kerülne hatalomra (szerencsére soha nem fog, 14-ben úgy kiesnek mint a huzat) akkor lenne igen csak nyomorult ez az ország.
BigBrother 2010 ápr. 09. - 23:01:32
(677/6375)
Ok. Tisztázzuk a dolgokat. Tehát a célom, a fityesz 2/3 megakadályozása, illetve a tiltakozás az egész kompánia ellen.
Sajnálom, én úgy gondolom, hogy szükség van egy fékezõ erõre (bárhonnan is jöjjön) amely megakadályozza a fityeszt, hogy azt csináljon, amit akar.
Tegyük fel hogy szavazok a lömpre (a rosszabbik meg sem fordul a fejemben). Ekkor két verziót látok lehetségesnek:
1: Nem kerül be, és így ezzel elveszik a szavazat, a fityesztõl így nem tud helyet elvenni, nem tudja megakadályozni a 2/3 -ot.
2: Bekerül, és ezzel ugyan kevesebb hely jut a fityesznek (na meg a többieknek is) de közben bejuttattunk egy újabb ingyenélõ, a húsosfazékra áhítozó, ki tudja honnan jött, ki fia-borja bandát.
bandicoot 2010 ápr. 09. - 23:00:01
(676/6375)
Szóval akkor te is tovább nyomorintod az országot, gondolom meg vagy elégedve a a vcörös kettessel és az atv-vel, ez a nevedbõl is látszik, ezért tart itt ez az ország mert még tul sok a tudatlan sötét ember, ennyit errõl, AMÚGY EMBEREK NEM ITT KÉNE POLITIZÁLNI ÉS VESZEKEDNI,EZ CSAK EGY MÛSOR FÓRUMA,ÉS SAJNÁLOM, HOGY ÚGY RAKTÁK FEL, HOGY MÛKÖDHESSEN A FÓRUM, EZ NEM POLITIKAI VESZEKEDÉSEKRE KELL HASZNÁLNI, ÉS IDÉTLEN ESZMEFUTTATÁSOKRA,
ÚGYIS MINDENKI A NEKI SZIMPATIKUSNAK TÛNÕ PÁRTRA SZAVAZ ÉS KÉSZ,
SZEBB JÖVÕT, (ami politikában és acsarkodásban mentes):)