dubcseksanyi 2010 okt. 05. - 19:51:22
(6375/6375)
Szerintem pedig elrontotta a kõfaragó, de bizonyos képességek híján a hozzátartozók nem vették észre.
10/10
hirlevelem 2010 okt. 05. - 19:39:41 10/10
(6374/6375)
Gyurcsány nem hazudik... csak politikusan beszél.

http://www.youtube.com/watch?v=Nu-eYHc6iXU&feature=related
dubcseksanyi 2010 okt. 05. - 19:32:39
(6373/6375)
Csak az õszinte aggódás szólt belõlem.
offtopic
meszag 2010 okt. 05. - 19:06:02
(6372/6375)
má' meg szakértõ is lett, ránézésre. :P
kgyuri0 2010 okt. 05. - 18:37:12 Előzmény Ugek
(6371/6375)
Bizony, Gyurcsány a körülményekhez képest tökéletesen fungált.
Most végre megszabadulnak Szilitõl(én Szekeres helyében nagyokat hallgatnék, lehet, hogy fog is!).
Fogadjunk, hogy Szilit zászlójára fogja tûzni rövid idõn belül a jobboldali sajtó, meg szeretett Ficeszünk, hasonlan a Varangyosi Tihamérhoz
kgyuri0 2010 okt. 05. - 18:31:40
(6370/6375)
Zolikám!

Nem a termete miatt diktátor!
Hanem az intézkedései miatt.
Fogadjunk, erre eddig még nem is gondoltál!

Egy új szempont észlényeknek!!
offtopic
kgyuri0 2010 okt. 05. - 18:28:05
(6369/6375)
Hû de örülünk!

Ezek szerint termete közepes, elméje óriás!
A MI NAGYVEZÍRÜNK!!!!
GVDT 2010 okt. 05. - 17:30:11
(6368/6375)
A jobbik is kevés lesz, mert maga a rendszer végzetesen rossz, ismeritek a jovonk.info oldalt?
dubcseksanyi 2010 okt. 05. - 17:29:22
(6367/6375)
Nem lenne nehéz feladat, mert egyáltalán nem vagyok róla rossz véleménnyel. Nem veszem egy kalap alá a csipásszemû Rogánnal (neki megírtam a véleményemet saját nevemen, saját e-mail címemen és a titkára visszajelzett, hogy továbbította a levelet Rogánnak)
A gyurcsányinak nagyon szívesen elmondanám személyesen a véleményemet, ha az ápolói készenlétben vannak. Te is kérdezd meg errõl Dános Kornél neurolingvisztikust.
Csengõ-zoli 2010 okt. 05. - 17:25:39
(6366/6375)
Esetleg "Fenséges feneség" ?
dubcseksanyi 2010 okt. 05. - 17:17:35 Előzmény Ugek
(6365/6375)
nem lehetne esetleg Õfelsége? Az még több tiszteletet fejezne ki. És nem szabad õt ingerelni feleslegesen. Errõl majd kérdezd meg Dános Kornél neurolingvisztikust.
dubcseksanyi 2010 okt. 05. - 17:15:09 Előzmény kgyuri0
(6364/6375)
Csókoltat a táborszernagy úr.
Csengõ-zoli 2010 okt. 05. - 17:10:21
(6363/6375)
Lényegtelenek a tények értsd már meg! :)
Az a lényeg , hogy utálni lehessen.
Alacsony, amibõl következõen diktátor és kész.
Nemigazmár,hogy nem tudod ezt megérteni....
offtopic
meszag 2010 okt. 05. - 14:10:38
(6362/6375)
Ne vetítsd ki a vágyaidat! :D
Csengõ-zoli 2010 okt. 05. - 14:06:21
(6361/6375)
Igen,mindentõl :)
Mikor ép valamit nem tartanak be az ígértekbõl akkor attól,hogy diktatúra van,mikor valamit betartanak,akkor attól,hogy mindezt mibõl, mikor nyilatkozik Orbán akkor attól,mikor nem nyilatkozik akkor attól,hogy miért nem nyilatkozik.
Mikor választás van akkor attól,mikor nincs akkor attól :)
Mindig amit épp mondanak nektek az ATV-n ,hogy mitõl kell rettegni :)
Dehát valami értelme csak kell legyen az ember életének és rettegni biztos jó, összehozza az embereket! :)
offtopic
meszag 2010 okt. 05. - 13:51:40
(6360/6375)
pont úgy nézünk ki, mint akik rettegnek... :D
Csengõ-zoli 2010 okt. 05. - 13:39:07
(6359/6375)
Szeretem ha valaki tényeket felsorakoztatva érvel :)
Próbálkoztam,de úgylátszik veled sem fog menni a kommunikáció :)
Túl jó érveket hozol Orbán alacsony termetével és a többi jóslatoddal.
Ezekre egyszerûen nem tudok mit írni, tények és kész, el kell fogadjam õket!
A képeid pedig... szal fantasztikusan jók és tényleg viccesek!
Tökéletesen belepasszolsz az itteni balos csapatba :), úgyhogy nem is akarnám én megbontani ezt a teljes egyetértést!
Nagy szellemek ha találkoznak...
További jó rettegést, ne feledd a föld alatti fidesz bázisok folyamatosan figyelnek!
Ugek 2010 okt. 05. - 13:24:05
(6358/6375)
Örülök, hogy visszatért brilliáns intellektusod! Már kezdtem megijedni, talán az értelem egy apró szikrája bejutott a kobakodba!
offtopic
meszag 2010 okt. 05. - 13:17:31
(6357/6375)
Á, már lassan megedzõdök... bár az alaptalan, durva sértegetést nem fogom elfogadni sose
offtopic
meszag 2010 okt. 05. - 13:14:53
(6356/6375)
Egyszer már leírtam nelked, mit akart a fidesz anno. Ahhoz képes a szocik eü reformja kismiska lett volna... :P
A fidesz az ingyenes szolgáltatások körét akarta szûkíteni, csak nem voltak tisztában a törvényi keretekkel, ezért nem csináltak cart se :P
Csengõ-zoli 2010 okt. 05. - 13:08:54
(6355/6375)
Hm,érdekes,semmi olyat nem írtál ami az utóbbi hónapok eü padlóra rakására vonatkozna.
A többi meg maszlag :)
Adj hálát a dráha jó Istennek,hogy nem sikerült az eü magánbiztosítóknak adása,mert a gazdasági válság után ,most akkora szaharban lennénk,hogy csak na :)
Ugek 2010 okt. 05. - 13:08:46
(6354/6375)
Piszkálnak, Csibém? Ne hagyd Magad!
Ugek 2010 okt. 05. - 13:04:05
(6353/6375)
Erre és a késõbbire. MOK., Kórházprivi/nemprivi/, összevonás/nemösszevonás/( ahogy a helyi új oligarchia érdekei pillanatnyilag diktálják) eü.dolgozók új bérbesorolása/pályamodell, frászt/. Nagy kakiban vannak, mert most már nem lehet arra hivatkozni: "az a csúnya, gonosz, elõzõ kormányzat(-ok)bûnei". Õk vannak teljes, elsöprõ, diktatórikus hatalmon. Érdekes párhuzam: a diktátorok mindíg kicsinyke termetûek voltak. Hiába veri a falba nemsokára a rájuk szavazó kisember(nem polgár) a fejét: én nem így gondoltam! Ez jutott neked is, aki voksoddal támogattad "õket". Nem érdemled meg, de mi igen? A fentiekben alkalmazott összeírás (itt-ott) nem a véletlen mûve. Egyelõre kellemesen csalódtál "bennük"? Mondá az Írás: "Boldogok a lelki szegények, mert Õvéké a Mennyeknek Országa".
Csengõ-zoli 2010 okt. 05. - 12:25:32
(6352/6375)
Szerintem ezek nagy szavak.
Nincs olyan,hogy az "igazságért" ,mert mindenki számára más az igazság.
Nem is az igazságért kéne kiállni,csak kicsit normálisabb irányba terelni az országot.
Képviselni a MAGYAR érdekeket.
Ez nem magyarkodás, mindössze annyi,hogy nem kötnek nyilvánvalóan hátrányos szerzõdéseket jkülföldi cégekkel (metro), nem lopják el a beruházások 100%-át, beérik mondjuk 10-el.
Én már ettõl boldog lennék :)
Speciel én a magam részérõl eddig pozitívan csalódtam Orbánékban,fele ennyit sem vártam.
Ugek 2010 okt. 05. - 12:20:38
(6351/6375)
Szia! Tudod, nem csipázlak, de ebben egyetértünk! A "GERINC" egy kicsit erõs volt! Sajnos, ennek a sokadalomnak vége (megújulásra nincs remény). Ami azért borzasztó, mert NINCS SZÁMOTTEVÕ ELLENZÉK! Bármit megtehetnek velünk. Nincs olyan erõ MO-on, amely hitelesen kiálljon az igazságért nemzetközi szinten.
Csengõ-zoli 2010 okt. 05. - 12:12:42
(6350/6375)
Igen,engem pl érdekelne mit tettek padlóra az egészségügyben pár hónap alatt?
Ugek 2010 okt. 05. - 12:11:30
(6349/6375)
A gyõztes pártnak a lecke feladva! A gazdaság nincs beindítva. A ktg-vetési hiány jõvõévi leszorítása -a mai napig képviselt- monetáris politikájuk alapján képtelenség. A munkanélküliség rohamosan növekszik. Káosz a rendvédelmi szerveknél. Egészségügyet sikerült szintén teljesen a padlóra tenniük néhány hónap alatt. IMF-határidõ ebben a hónapban lejár. Az EU-elvárások határideje szintén lejár, intézkedési terv nincs. Komoly tárgyalókészség MO. kormánya részérõl szintén nincs. A "Boszorkányüldözés"-eknek nem vetnek véget. Soroljam még?
Csengõ-zoli 2010 okt. 05. - 12:05:18
(6348/6375)
Ez ígyvan sajnos.
Ettõl a magtól kéne megszabadulniuk,de ez a mag adja a párt gerincét.
Ugek 2010 okt. 05. - 11:57:13
(6347/6375)
Hozzászólásaid hangnemétõl, esetenkénti "elfajzásaidtól" eltekintve. Gyurcsány Miniszterelnök Úr (mert élete végéig így kell titulálni) nagy elánnal vetette bele magát a kormányfõi teendõkbe. Lehet kritizálni, anyázni, "öszödözni", egy-két dolog biztos. Jót akart, igyekezett jól csinálni. Sajnos, az MSZP-ben uralkodó (kiirthatatlan) õsmag -féltve nemlétezõ "nimbusz"-át és helyét- minden alkalommal keresztbe tett. Bármihez is nyúlt, bármit is szeretett volna megváltoztatni, saját pártja vétózta meg, hátrált ki mögüle. Ilyen helyzetben a korrekt megoldás: leköszönni, valamint, lehetõség szerint olyan rövidtávú folytatást biztosítani, amely a már meglévõ mocsárba való további süllyedést megakadályozza, s esetleg némi lassú felemelkedést indít el. Ez sikerült tavaszig.
offtopic
kgyuri0 2010 okt. 05. - 02:23:59
(6346/6375)
Te meg mit hablatyolsz itt Haynauról?
offtopic
kgyuri0 2010 okt. 05. - 02:18:01
(6345/6375)
HOGY OKOSODJATOK – RÁTOK FÉR

A valóságos problémahalmaz megkerülését jelenti, amikor a demokratikus értelmiség az elmúlt száz nap kritikáját a „Fidesz becsapta az országot", „a magyar választópolgárok nem erre szavaztak" történetekben próbálja sommázni. A helyzet ugyanis ennél sokkal súlyosabb. Mert az ugyan igaz, hogy a választópolgárok nem szavaztak a forint folyamatos gyengülésére, az egyébként is ingatag gazdasági egyensúly veszélyeztetésére, a devizahitelesek rendszeres sokkolására, ám bármilyen fájdalmas is tudomásul venni, közvetlenül vagy közvetve igenis szavaztak azokra a liberális demokrácia alapjait fenyegetõ, rendpárti, tekintélyelvû intézkedésekre, amelyek a demokratikus értelmiségnek leginkább fájnak. Mert a legsúlyosabb problémát nem az jelenti, hogy a Fidesz becsapta a választókat, ami egyébként az elmúlt két évtizedben négyévenként más pártokkal is rendre megesett, hanem az, hogy a kétharmados többséget szerzõ pártszövetség a politikai közösség mindmáig kezeletlen legsúlyosabb traumáiból fakadó több évszázados frusztrációira játszott rá, ezeket erõsítette fel a racionalitás határain túllépve.
. *
Mintha nem akarnánk tudomást venni arról, hogy a Fidesz gyõzelméhez önmagában kevés lett volna a populista, demagóg párt gátlástalan és hazug retorikája. Pedig nyilvánvaló, hogy a második Orbán-kormány megalakulása óta zajló antidemokratikus fordulat a demokratikusnak tételezett politikai közösség hozzájárulása, felhatalmazása nélkül nem mehetett volna végbe. A választási gyõzelemhez nem csupán a Fidesz-KDNP-pártszövetséget hatalomra juttató 2 732 965 támogató szavazatra volt szükség, hanem arra is, hogy 2 861 926 polgártársunk ne menjen el szavazni. És legfõképpen arra, hogy összesen alig több mint másfél millió embernek, a választásra jogosultak alig egyötödének volt fontos, hogy április 11-én kinyilvánítsa a liberális demokrácia melletti elkötelezettségét, azt, hogy nem kér a bosszúvágytól átitatott, tekintélyelvû, antidemokratikus centrális politikai erõtér vagy a neonáci Jobbik politikájából. Mert bár tény, hogy a Fidesz konkrét program nélkül úgy nyerte meg a választásokat, hogy a választóknak fogalmuk sem lehetett arról, hogy milyen lépéseket kíván tenni a nyolc éve ígérgetett „nagy változások" megvalósítása érdekében, a párt demokrácia-felfogásáról azonban gyakorlatilag mindent lehetett tudni. Hiszen 1998-as elsõ hatalomra kerülése, majd a nyolc ellenzékben töltött év során semmi mást nem deklarált olyan következetesen, mint a demokratikus intézmények iránti mélységes megvetését. Györgyi Kálmán legfõbb ügyész - máig tisztázatlan körülmények közötti - lemondásra kényszerítése és a csonka médiakuratóriumok felállítása volt a kezdet, amely a demokratikus intézmények mûködõképességének blokkolásától a parlamenti munka szabotálásán keresztül a jogállammal szembeni erõszakos fellépésekkel való cinkos összekacsintásig terjedt. A választásokat megelõzõ idõszakban pedig már nyíltan ki is mondta, hogy hatalomra kerülése után hozzálát a liberális demokrácia felszámolásához.
/VásárhelyiMária alapján/
offtopic
kgyuri0 2010 okt. 05. - 02:08:43
(6344/6375)
De nagyon feszítesz a komoly, gondolkodó értelmiségi ember álarcában! (7175.hsz)
Ehhez képest ez az idemásolt sajtcetli különbözõ irka-firkákkal elég snassz!(7182-ben)

Szerintm nem volt itt hipnózis, nem jobban, mint pl. 1933-tól Németországban.
Persze tagadhatatlanul egész népeknek lehetnek gyengélkedõ periódusai.
Ennek persze oka van, de én nem hiszem, hogy hipnózisról lenne pusztán szó.
*
A helyzetértékelések döntõ többségének fókuszában az alkotmányos intézmények lebontása, a jogállam alapjainak szétdúlása, a sikeres hatalomkoncentráció lépéseinek bemutatása áll, akaratlanul is azt a benyomást keltve, mintha mindez egy olyan erõtérben játszódna le, amelyben minden lépést egyetlen tényezõ - a kétharmados többséget szerzett kormányzó párt - határozna meg. Mintha a helyzet egyszerûen leírható volna egy gátlástalan, hataloméhes, populista politikai erõ tombolásával. Mintha a Fideszt ehhez az elsöprõ többséghez juttató politikai közösségnek semmiféle szerepe nem lenne abban, ahol tartunk és amerre megyünk. Mintha a baloldali és liberális értelmiség mind a mai napig nem lenne hajlandó szembenézni a magyar társadalom végtelenül lehangoló intellektuális, morális és mentális állapotával.
*
A legfontosabb társadalmi jelzõszámok egytõl egyig azt jelzik, hogy a magyar társadalom értékválasztásaiban, mentalitásában, viselkedésében egyre távolabb kerül Európa centrumától, és egyre több közös vonást mutat a balkáni vagy attól is keletre esõ régió országaival. Mintha megállt volna az idõ kereke, annyira aktuálisak ma is a Bibó István által boncolgatott „eltorzult magyar alkat", „zsákutcás magyar fejlõdés" kérdései.

/VásárhelyiMária alapján/

*
10/10
hirlevelem 2010 okt. 05. - 00:00:36 10/10
(6343/6375)
Ááá, ezek csak nevek. Hipno mentes, tisztességes, rendes emberek.
offtopic
dubcseksanyi 2010 okt. 04. - 22:52:36 Előzmény kgyuri0
(6342/6375)
Gondolom a magadfajta a Haynau családot is kellõképpen tiszteli, hiszen a papa választófejedelem volt és a mama pedigréje még rokonszenvesebb. Ha nem haragszol, most egy darabig nem válaszolok a kis okoskodó kekeckedéseidre, fasisztázásaidra, mert a fontossági sorrendben eléggé hátra kerültél. Õrizzétek gondosan a hitbizományba vett fórumaitokat meszaggal együtt. Nehogy aztán az ellenség keze betegye a lábát!
offtopic
meszag 2010 okt. 04. - 22:24:55
(6341/6375)
Ó megbocsáss, két eszközt kihagytam: a zsarolást, és a teremts káoszt, hogy rendet teremthess. :)
offtopic
meszag 2010 okt. 04. - 22:21:09
(6340/6375)
Ne tépd a saját tollaid! :)
offtopic
meszag 2010 okt. 04. - 22:20:10
(6339/6375)
akkor olvass bele, ha már megszámoltad... :)
ezzel már más is próbálkozott. :)

A szavazat mögött igen, sok- sok el elbolondított szerencsétlen, akiket nem egyenként, csoportosan kezeltek. :) ezért híják tömeghipnózisnak. Nézd meg a tüntetõket, hogy viselkednek, egyénileg sose tennék, ez meg a feloldódás. :)
offtopic
meszag 2010 okt. 04. - 22:15:46
(6338/6375)
Mi van Öcsi sajt! :) Elõjött belõled a fideszes?

1.) nem voltam sose komcsi - vedd már a fáradtságot, és nézz utána a fogalmaknak

2.)nincs pofám, úriember így nem beszél...

3.)miért véded ilyen fanatikusan vikit, ja te vagy? :)

Higgadj le! Már megint átbeszélsz más feje felett..
Csengõ-zoli 2010 okt. 04. - 21:58:13
(6337/6375)
Nem,ez nem alaposság kérdése.
Ezek zárt világok...
10/10
hirlevelem 2010 okt. 04. - 21:50:48 10/10
(6336/6375)
Megszámoltam "meszag" hozzászólásait.
2007 dec-tõl naponta átlagosan 32 bejegyzést írt!!!!!
Mégsem várható el ilyen tempó mellett holmi alaposság, netalán felelõsség vállalás. Valljuk be ez azért teljesítmény, amit én midig nagyra értékelek.
Persze mindent a maga helyén kell értékelni.

Mert! ...minden mondat mögött egy ember van!
Azért átjön a jóindulat... és az is kösz.
10/10
hirlevelem 2010 okt. 04. - 21:28:29 10/10
(6335/6375)
Ember! -ez komoly?
Itt hipnózissal happolnak el egy országot egymástól miniszterelnökök?

-Ennyire azért nem kellene lenéznünk egymást. Minden szavazat mögött egy EMBER van.
Olyan van, hogy nekünk vannak nehézségeink, nehezen boldogulunk az indulatainkkal, eltévelyedünk az érzéseinkben, de ezt másra vetíteni, ezért másokat okolni, ...hát legalábbis nem tanácsos.

...mondatokról, újabb mondatok jutnak az eszembe.
Csengõ-zoli 2010 okt. 04. - 21:22:29
(6334/6375)
A 3-4 törzs komcsi beteg ember, nemtudom feltûnt-e?!
Dekomolyan, pszichiátriai esetek.
Nem a ért, mert MSZPsek, nekem is több MSZP-s barátom van,de õk érzékelnek valamit a valóságból, nemúgy mint az iteni törzs :)
Ezeket az sem gyõzi meg, ha belemondják a pofájukba,hogy "hazudtunk reggel,délben meg este" :)
Akkor is Orbán a hibás! Naná,kimás? :)
Van egy kis világuk,amiben mindenrõl Orbán tehet, ne akard ezt elvenni tõlük, úgysem adják! :)
offtopic
meszag 2010 okt. 04. - 21:07:26
(6333/6375)
ovi nem hitte el, hogy elvesztette a 2002-es választást, és azóta rázta a széket a szocik alatt, képes volt kivinni a bárgyú, valahová tartozni akaró tömeget az utcára, és hipnotizálni, sõt, hiszterizálni.
Mindenkinek megígért mindent, miközben ostoba szónoklataival alázta meg saját hívõit. :) Megérdemlitek, nem lehet eléggé lebecsülni a tömeget.
Gyurcsányt annyira én nem kedveltem, az õ keresztje a pártja volt, ami visszahúzta, és nem rostálta meg õket, nem tudta befogni õket, mint Bajnai.
ovi politikai filozófiát tanult, eszközrendszere a tömeghipnózis, és a populizmus, egyébként tehetségtelen. Az tény, hogy a gátlástalan jobboldali média jó eszköze a hipnózisnak. :) hányinger, és elrettentésként világszerte mutogatnám
10/10
hirlevelem 2010 okt. 04. - 20:54:48 10/10
(6332/6375)
.. nem is kampányolni szoktam, csak igényem van a tisztánlátásra. Azt sem gondolom, hogy nálam a bölcsek köve.. -te nem láttad véletlenül? :)

-OV elég sokat feszengett, hogy megdöntse a GyF kormányát, annak idején... a kordont (is) rázta a Kossuth téren ám még sem sikerült. Aztán ember nem tudja, hogy miért is mondott le olyan hirtelen? ....még is csak, ....és castingolták 2 hétig az utódát.. és tûnt el a közéletbõl (állitólag még az országból is) hetekre.

Na jó ezt megértem, szerintem én is elbujdokolnék... de ma már megvan, jól van, azért mégsem halt bele, az a lényeg.

De tényleg? - MIÉRT is nem õ ma a miniszterelnöke Magyarországnak????
Talán az a tehetségtelen és naplopó OV tette tönkre?
...vagy a HelyiTéma reklámujságírós tanoncai és az Echo TV fogatlan oroszlánjai mosták át az istenadta nép józan eszét?

A klubRádióban (kedvenc adóm) nyilatkozott az MSZP kampányfõnöke: "õ elégedett a helyhatósági választási eredményekkel"
-Hát Tibi, most én is!
offtopic
meszag 2010 okt. 04. - 19:10:40
(6330/6375)
Ritka egy álszent méregkeverõ vagy. :) Kinek írod ezt a semmit? Nincs már kampány...

Mindenki tudja, hogy ovi nagy ívet húzott le (no nem munkával), amit magyarul 180 fokos fordulatnak hívnak. :) Soha nem dolgozott, sosem próbálta ki magát. Sem önkritikája, sem kritikusa nincs - nem tûri. Megdöbbentõ, hogy okosnak gondolt emberek hallgatják a semmit, amirõl beszél. Ilyet Chauchesku óta nem láttunk - csak az idõsebbek láthattak mást.
Egy kompenzáló emberke. :)
Amikor elõször miniszterelnök lett, maga is megdöbbent.
"Egykébbként bír"-nám a humorát, de nincs. Jó lenne, ha utat tudna mutatni, de õ mindig is a fejlõdés gátja lesz. Egy utat jó lenne, ha bejárna:
"Ezt az utat szerintem az önismeret, vezetési tanácsadás, uram'bocsá pszichoterápia övezheti és nem utolsó sorban MUNKA, MUNKA, MUNKA.....ú

.....vannak mondatok, amirõl mondatok jutnak eszembe!"
10/10
offtopic
hirlevelem 2010 okt. 04. - 19:05:03 10/10 Előzmény kgyuri0
(6329/6375)
Az én kedvenc fasisztáim:
http://www.youtube.com/watch?v=CBqp06gM9CE
Yuliusz 2010 okt. 04. - 18:50:55
(6328/6375)
Egy olyan ember (OV), aki azt állítja, hogy még soha nem hazudott (oszt jónapot), aki folyamatosan azt állítja, hogy Õ(k) a Nemzet, az semmilyen úton nem ment végig.
Gyurcsányhoz képest meg pláne!
10/10
hirlevelem 2010 okt. 04. - 18:17:16 10/10
(6327/6375)
Pontosan ezt tette (volna) Gyurcsány, akiben egy Széchenyi nagyságrendû lehetõséget packázott el az ország."

Újragondoltam GyF mûködését, de bevallom nem jutok el SzI-ig, ....de kitudja? A profilalkotáshoz csak a sajtóra támaszkodom, az meg olyan amilyen. Cselekedetei alapján ítélkezem... leginkább a szavazatom erejéig :)

Az tény, hogy nagyfokú impulzivitással bír, rögtönöz, kockázatvállalása hazardírozásba hajlik.
Belépése az aktív polizizálásba is érdekesen történt. Leszállóágban lévõ, bár (még)sikeres üzletemberként (tekintsünk el a minõsítéstõl) összeollózott egy-két ideológiai tanulmányt. Történetesen a "new labour" mentén és Blair nyomán elszánta magát: -õ bizony megmenti a magyar baloldalt.
Emlékszem, módszeresen helyezte el néhány mértékadó orgánumban, többféle változatban is. Fizetett elemzõk feladata volt beemelni a közgondolkozásba. Ezek után kezdte el kóstolgatni az MSZP-t, ahol is hamar sportminiszterségig vitte, ami még õt is meglepte. Eddig számomra olyan "üzleti terves" illata volt, de aztán sajnos már ennyire sem tervezte meg napról-napra kormányzott mire kurtán-furcsán miniszterelnök lett.

Semmiképpen nem lehet egy aprólékosan felépített, szorgos munkával megdolgozott pályaívnek tekinteni ezt. Annyi volt ez csak mintha a 100m síkfutás rajtjához a nézõtérrõl ugrott volna be valaki. A váratlan felbukkanással, némi gáncsoskodással idõleges zavart, némi sikert ellehet érni, de hosszútávon úgy is lemarad... Egykébbként bírom a humorát, van arca, egyénisége, magam is jövõt jósoltam neki amikor felbukkant, bár nem vettem túl komolyan.

Azok a "barátai" teszik most vele a legrosszabbat akik tovább biztatják. Õ sem állhat talpra, ha végig nem megy azon az úton ahol szerintem OV már végig ment. Ezt az utat szerintem az önismeret, vezetési tanácsadás, uram'bocsá pszichoterápia övezheti és nem utolsó sorban MUNKA, MUNKA, MUNKA.....ú

.....vannak mondatok, amirõl mondatok jutnak eszembe!
offtopic
kgyuri0 2010 okt. 03. - 18:04:41
(6326/6375)
Ahogy pedofileket és kaprofágokat sem. Ugyanaz a kategória!
offtopic
kgyuri0 2010 okt. 03. - 18:02:15
(6325/6375)
Milyen vacakról beszélsz, ami annyi, hogy nem bírod elolvasni? Lefordítottam az ominózus mondatot.
Szóval, bedobod a törölközõt?
Nem tudlak követni ekkora magasságokba.
offtopic
kgyuri0 2010 okt. 03. - 17:59:06
(6324/6375)
barika!

Nem, fasisztákat nem kell, nem szabad tiszteletben tartani!!
offtopic
meszag 2010 okt. 03. - 17:28:21
(6323/6375)
ezt nem tudom honnan szedted, de mindegy

más hibája nem oldoz fel téged
topikos8 2010 okt. 03. - 17:15:56
(6322/6375)
Részvételi adatokat nézve át kéne nevezni a mûsort: Magyarország nem választ 2010
offtopic
baribarany 2010 okt. 03. - 16:01:19 Előzmény meszag
(6321/6375)
Mocskolódni? És ehhez mit szólsz?

ködszúrkáló | Válasz | Elõzmény (kgyuri0)
szept. 30. 20:47 | 14533/14542
Tisztelt KGyuri Úr!
A tanulmány miatt át kellett olvasnom az utolsó 20-30 hozzászólást és döbbenten olvastam a szeptember 27-én írt sorait "FASISZTA M*CSADÉKOK.."
meg hasonló sértegetések,szerintem a tolarenciát és a szabad véleményformálást,valamint embertársainkat tiszteletben kéne tartani.
offtopic
baribarany 2010 okt. 03. - 15:59:11 Előzmény kgyuri0
(6320/6375)
Ezt a kocsmaszagú, alkoholista hangnemet kikérem magamnak, felkérem a moderátort, hogy távolítsa el.
offtopic
Citromtorta 2010 okt. 03. - 15:10:53 Előzmény kgyuri0
(6319/6375)
Képtelen vagyok ennyi vacakot elolvasni...majd egyszer talán...elég lett volna ha lefordítod magyarra azt az egy mondatot...
Ugek 2010 okt. 03. - 11:26:49
(6318/6375)
Toll a fülébe! KAMPÁNYCSEND VAN!
Ugek 2010 okt. 03. - 11:20:51 Előzmény Rahel
(6317/6375)
Remélem, itt "meszag"-nak is jó lesz!
offtopic
meszag 2010 okt. 03. - 10:17:54
(6316/6375)
Ezért jöttél? Mocskolódni? Mert beszélgetni láthatóan nem célod. Kár a gõzért.

A módszeretek ismert, idegen véleménye meg különben tudod mit jelent? Vagy te is valaki sokadik nick-je vagy?
Az eltúlzott gesztikuláció is utal valamire. :P Ebben a topicban nincs helye
kgyuri0 2010 okt. 03. - 10:08:58
(6315/6375)
Hogy "Azt írtam, sokadszorra"

az talán megtévesztõ.
A lényeg, hogy ez lebeg a szemem elõtt (már sokadszorra)
Azért remélem érted, amit próbálok megértetni, (ezek szerint elég kétes eredménnyel)
offtopic
kgyuri0 2010 okt. 03. - 10:02:12
(6314/6375)
Kedves citrom..!

Én nem fikáztam az MSzP-t.Nem is értem, mire gondolsz.
Azt írtam, sokadszorra, hogy Gyurcsány nem hazudott és nem ismert be az ég-világon semmit az öszödi beszédben, amely fölfogás az egész ellene indított hecckampány alapja.
Az általad idézett mondat értelme pedig, hogy a módszer és vehemencia, amivel a Fidesz rábukott az öszödi-beszéd-témára, és amilyen húzásokat használt, az szégyenletes és erkölcs ellenes(Figyelem: nem egyszerûen erkölcstelen!).
Egyenértékû azzal, hogy bedrótoznák a lakása legkisebb helyiségét, fölvennék a reggeli toalettjét , a felvételt rendszeresen sugározná a Hírtévé és BayerZsolt a nagy kakiszakértõ elmondaná minden alkalommal, hogy akinek ilyen förtelmesen rohad a bele, az alkalmatlan minielnöknek.

Amit leírtam, azt gondolom, bohóctréfának tartanád, nos szerintem pontosan ezen a szinten politizált a Fidesz. Ezért a a kiindulásod, hogy két rossz közül kell választani, nem állja meg a helyét.
Így már érthetõ az álláspontom?
Citromtorta 2010 okt. 03. - 09:26:01
(6313/6375)
Kicsit több lenne, mint fél óra, de nem ez a gond, hanem, hogy nem tudok dönteni. Vannak emberek ekik nem elégszenek meg a KISSEBBIK ROSSZRA adott vokssal, noss én is közülük való vagyok.

Ezt a mondatot kérlek értelmezd, tõled idézek...

"Az elpackázás hogyanja és mikéntje pedig egyszerûen szégyenletes és határtalanul ammorális a jelenlegi kormányzóerõ, a Ficesz jóvoltából."

Most akkor mivaaaaaaaaaaaaan? Tenném fel joggal a kérdést, ez elött a mondat elött végig az mszp-t fikáztad, majd ebbõl a mondatból az sül ki, hogy a fideszt, noss akkor te ki mellett is állsz?????:OOOOOOOO
offtopic
kgyuri0 2010 okt. 03. - 09:15:04
(6312/6375)
Csak hogy tudd te is, citromka, antialkoholista vagyok.
És, bizony józanul igen csak helytelenítem, hogy nem mész el választani.
De megértlek és sajnállak.
Kár, hogy a teljes lebutítás és gagyiság mellett állsz ki azzal, hiogy rest vagy a jó oldalt válassztani és fél órát rászánni az életedbõl, de a te dolgod.
offtopic
kgyuri0 2010 okt. 03. - 08:26:52 Előzmény baribarany
(6311/6375)
Persze, hát azt is írod, hogy
"minden kérdés közömbös a számukra, és a kommentjeik olyanok, mintha egy titkárnõ vagy takarítónõ írta volna õket"

Ha te magad csináltál volna ilyen "földerítõ" kisérletet, miféle kommentekrõl írtál volna?
Elnézsed kérem, de többet néztem ki belõled agyilag, mint kellett volna!
Hát persze, hogy ez lehetetlen, mert akkor magadnak kellett volna a titkánõi vagy takarítónõi kommenteket is megírnod (Arra meg nyilván nem lennél képes.)
Szóval te "tudod" az MSzP válaszait! Nyilván hivatalosan! Fasikám!!!
Minden elõzetes elképzelésnél taplóbb vagy!!
offtopic
baribarany 2010 okt. 03. - 07:21:59
(6310/6375)
Hihihi, megszólalt a másik agytröszt :)))) nem is vártam értelmes választ; a szépségkirálynõk hamarabb vívnák ki a világbékét, mint hogy te épelméjûen kommentelj, fasikám :))))) Hogy is bírnád kitalálni, miképp lehet az mszp kommentjeit végigolvasni :)))) Csak csináld végig több tucatszor a szondát, mert más módja nincs, hogy eljuss a kommentekhez, háháháháháhá :)))))))
Citromtorta 2010 okt. 03. - 05:14:51
(6309/6375)
Ezt úgy írtad, hogy már ittál? Te már nem voltál szomjas öregem:S
t-t-t-t-t

Én arra szavazok, h ne szavazzunk:)
offtopic
kgyuri0 2010 okt. 03. - 03:47:06 Előzmény hirlevelem
(6308/6375)
"Egy miniszterelnöknek csak akkor van joga így érkezni a hatalomba, mint GyF-nek anno, ha valami sokkal jobbat tud felmutatni."

Ebben egyetértek!
Pontosan ezt tette (volna) Gyurcsány, akiben egy Széchenyi nagyságrendû lehetõséget packázott el az ország.
Az elpackázás hogyanja és mikéntje pedig egyszerûen szégyenletes és határtalanul ammorális a jelenlegi kormányzóerõ, a Ficesz jóvoltából.
offtopic
kgyuri0 2010 okt. 03. - 03:39:46 Előzmény baribarany
(6307/6375)
"Az mszp válaszait érdemes megnézni - majdnem minden kérdés közömbös a számukra"

Ezt csak úgy lehet értelmezni, hogy több tucatszor kitöltötted, s megnézted, mikor jöttél ki mszp-snek(ezek szerint igen csak ráérsz), de hacsak nem vagy szakember, nem hszek neked.
Egyébként az én válaszaimból az jött ki, hogy leginkább az lmp-nek felelnék meg, utána a Jobbiknak(!), harmadsorban a Maszopnak.
MaSzoP-ra fogok szavazni, valami nem egészen gilt az algoritmusban(?)
kgyuri0 2010 okt. 03. - 03:18:13 Előzmény dubcseksanyi
(6306/6375)
Szeretnél te olyan "debil" családot, mint "HabsburgGyurika", együtt õriztetek disznót kis korodban?
offtopic
kgyuri0 2010 okt. 03. - 02:46:22 Előzmény dubcseksanyi
(6305/6375)
Sanyi!
Sokáig zolisággal gyanúsítotalak, most inkább azt hiszem te vagy a Magyarsziget-i seggbe dugó.
offtopic
kgyuri0 2010 okt. 03. - 02:42:45 Előzmény Rahel
(6304/6375)
Nem úgy van, hogy жил, живёт, будет житЬ?
kákóc 2010 okt. 03. - 00:03:12
(6303/6375)
Tarlós a 3. kerületben sem váltotta meg a világot,ráadásul a fõpolgármesterség egy nagyobb kaliberû embert igényel mint õ.Semmi nem lesz jobb mint Demszkyvel,de majd sokat fogják szajkózni,hogy most bezzeg ám mennyivel selymesebbek a kátyúk, meg a BKV állapota is remek csak észre kell venni.Ez a magyar szavazópolgár meg hülyíthetõ rendesen, mint a példa mutatja.Amikor beleverik az orrát az elszálló devizahitelébe ,akkor is a csontvázakon rágódik meg hogy a Gyurcsány volt a sátán, még a vizitdíjat is be akarta sanyarítani, a kurafi akart valamit csinálni, ahelyett hogy szépen dagonyászott volna mint a Fideszék szoktak.
Moldávia bánata 2010 okt. 02. - 23:53:47
(6302/6375)
Ki van adva az ukáz, a Kedves Vezér kijelölte a fénylõ utat, s megmondta, mit kell tenni:
- Tarlós, ne vacakolj!
Rahel 2010 okt. 02. - 23:24:01
(6301/6375)
-Valszeg így a fideszt támogatók bázisát fogod erõsíteni!:))
Citromtorta 2010 okt. 02. - 23:14:22 Előzmény hirlevelem
(6300/6375)
Olyan szépeket írtál, hogy könynekre fakadtam és kívánom, hogy igazad legyen.

De csak kívánni és remélni tudom...egyelõre ez az egész jobban hasonlít egy sci-fi-re:)
Citromtorta 2010 okt. 02. - 23:11:28
(6299/6375)
Legyen díjmentes ami díjnmentes én aszondom:DDDDDDDD

szavazzon akinek két anyja van:)
NANU..! NANU..! 2010 okt. 02. - 23:09:34
(6298/6375)
Egy biztos, ha holnap megyek választani a Fideszre már nem fogok, mert mindent ellentétesen csinálnak, mint ahogy azt tenniük kellene. :(
De az is lehet, hogy el sem megyek. :(
Rahel 2010 okt. 02. - 22:42:08
(6297/6375)
-De nagy az arcod: BEEEE!!:))))
offtopic
meszag 2010 okt. 02. - 20:56:12
(6296/6375)
Tudod is te :D
offtopic
baribarany 2010 okt. 02. - 20:46:40 Előzmény meszag
(6295/6375)
Mi sántít? :)))) Olvasd el az mszp kommentjeit :)))))))))) Pont olyan semmitmondó titkárnõ stílusban vannak írva, mintha csak a te mûveid volnának :)))))
offtopic
meszag 2010 okt. 02. - 19:40:05
(6294/6375)
Ügyes kitérõ. :)
10/10
hirlevelem 2010 okt. 02. - 19:28:29 10/10
(6293/6375)
„Nem mese az gyermek,” Arannyal szólva....
Te is megtalálod a magadét, meg én is az enyémet.. itt vagy máshol.... csak legyen!
offtopic
meszag 2010 okt. 02. - 12:00:31
(6292/6375)
Mesélj, milyen elképzelést láttál :)
Csengõ-zoli 2010 okt. 02. - 11:11:13
(6291/6375)
Na, végre valaki, aki probálja objektíven megközelíteni a dolgokat. :)
Egyetértek.
10/10
hirlevelem 2010 okt. 02. - 10:14:52 10/10
(6290/6375)
Hihetetlen milyen tudatosan készült a Fidesz a kormányzásra. Navracsics ahogy hallom éjjel-nappal a közigazgatás szervezésén dolgozik. Lehet minõsíteni ezeket az erõfeszítéseket lefelé is. Nekem sem tetszik sok minden.... de legalább munkának, kormányzásnak lehet nevezni.
-Demszky (nyilatkozata) szerint "2002-ig euforikus volt a hangulat, onnantól kezdõdtek a bajok." Ettõl finomabban nem lehet fogalmazni, de az értelme elég világos. Nem azért mert az MSZP maga lenne a gonosz, és a tagjai/politikusai nem embertõl valóak lennének, de lássuk be, belebuktak. Kapkodás, fellángolás és a kommunikáció (folyton-folyvást) javítása lett a kormányzás mindennapja. Egy cégnek is kell, hogy legyen valami küldetése, jövõképe... ennyi egy kormánytól is elvárható. Enélkül még a munkát sem lehet mi köré szervezni. Persze, hogy a korrupció üti fel a fejét, ott ahol nincs kontroll, nincs a munkának eredménye, elismerése. Egyetlen résztvevõ sem akar balek lenni, ha más nem a felesége fogja lealázni leghamarabb, a tisztességesebbeket is, hogy bezzeg a többi mennyit tud megszerezni....
-A leg apolitikusabb ember is érezte a Bajnai kormány alatt, (MIÉRT IS VOLT RÁJUK SZÜKSÉG???)hogy egy kicsit fellélegzett az ország.... és mint egy léket kapott hajót, legalább a kikötõig érjünk ki- drukkoltunk nekik. Ehhez az MSZP-t mint MSZP-t, ki kellett iktatni a kormányzásból, emlékezz a teljes frakció hûbéresküt tett Bajnainak arról, hogy nem lesz az aki, hogy nem fogja gyakorolni a képviselõi jogait és kötelességeit. Megszûnik létezni. Erényüknek tartom, hogy igyekeztek ezt betartani, legalább félelembõl.
-Egy miniszterelnöknek csak akkor van joga így érkezni a hatalomba, mint GyF-nek anno, ha valami sokkal jobbat tud felmutatni. GyF-nek a távozása nem hogy bukás volt, ezt nem lehet szépítgetni: szégyenletes. Olyan szétesettség maradt utána, hogy képtelenek -nemhogy az országot- még önmagukat is talpra állítani. Nem is fogják tudni amíg ez a konstrukció létezik.
-Szégyen vagy nem szégyen, de egy sikeres MSZP-s polgármesternek nincs is más lehetõsége, mint függetlenként indulni, mert saját pártja temeti maga alá a leghamarabb.
-Ami OV-t illeti én sok mindent elhiszek amivel vádolják. Kezemet sem tenném tûzbe... ellenben amit látok, hogy szervez, dolgozik és dolgoztat, van valami elképzelése a jövõnkrõl, legyen az bármilyen is, de nem rombol, hanem építeni akar... lehet, hogy õ akar lenni korunk Széchényi-je, de lehet-e ettõl többet/jobbat várni el egy politikustól? -fõleg ha ezt munkával akarja elérni.
.... jut eszembe!
offtopic
meszag 2010 okt. 02. - 01:56:55
(6289/6375)
neked is szúrom a szemed? :) eszerint én nem vagyok közömbös, sántít a logikád
Rahel 2010 okt. 01. - 23:35:57
(6288/6375)
-És lmp?
-Végül is vannak jó elképzeléseik!
Rahel 2010 okt. 01. - 23:32:03
(6287/6375)
-Akkor azok a válaszok olyanok lehetnek, mint Orbán közgazdasági ismeretei!!:))
baribarany 2010 okt. 01. - 23:09:49
(6286/6375)
lmp. Az mszp válaszait érdemes megnézni - majdnem minden kérdés közömbös a számukra, és a kommentjeik olyanok, mintha egy titkárnõ vagy takarítónõ írta volna õket. Vagy mondjuk innen meszag.
Rahel 2010 okt. 01. - 22:04:08 Előzmény baribarany
(6285/6375)
-Neked mi jött ki??:))
baribarany 2010 okt. 01. - 20:01:26
(6284/6375)
segítség a választáshoz: http://www.szavazatszonda.hu/
offtopic
meszag 2010 okt. 01. - 19:39:10
(6283/6375)
vikike szóvirágos, dakota lovas hagymázait meg ne is említsem... :))
offtopic
meszag 2010 okt. 01. - 19:37:40
(6282/6375)
az a "szegény debil" több országban dolgozott újságíróként, és nem ilyen bayer zsolti stílusban... :P
Citromtorta 2010 okt. 01. - 19:33:12
(6281/6375)
Te most kit védesz? Egyik 19 másik 1 hijján 20. (minden politikust ide sorolnék)
dubcseksanyi 2010 okt. 01. - 19:31:37
(6280/6375)
Tudtommal az SZDSZ legyeskedik szorgosan a Habsburgok (Habsburg Intézet) körül és Dávid Ibolykáék kampányoltak szegény debil Habsburg Gyurikával.
offtopic
meszag 2010 okt. 01. - 19:28:26
(6279/6375)

offtopic
Citromtorta 2010 okt. 01. - 19:27:36
(6278/6375)
hja az orbánvikica:D
offtopic
meszag 2010 okt. 01. - 19:25:28
(6277/6375)
Emlékeztek? :)
offtopic
meszag 2010 okt. 01. - 19:22:55
(6276/6375)
miért? vikiról beszélték, hogy koronáztatni akarja magát, nem róla..