Téma: Marslakók

9/10
Bette76 2012 márc. 19. - 15:07:59 9/10
(217/677)
Nos én szeretem a sorozatot! Igenis nézhetõ és élvezhetõ, tetszik a vágás és a színészek is - zömében. Nem egy papírdobozban játszódik, tele van kinti felvételekkel, viccesek az aznapi utalások és egy kicsit -pozitívan értve- magyar az egész, szemben a barátok közt megvásárolt történeteivel. Kérem akinek nem tetszik ne töltse azzal az idejét, hogy azért nézze, hogy itt fikázza. Keressen magának más szórakozást (bár gondolom nagy a hézag most, hogy vége a VV 1005. szériájának). Remélem a sorozatot nem szüntetik meg a bunkó bejegyzések miatt!!!!
Dorka96 2012 márc. 19. - 13:07:31
(216/677)
Ez most olyan, mint a fagylaltozás: akinek nem ízlik a csokis, az ne egye. Ha nem tetszik a film, ne nézd. Van másik csatorna, senki sem szegez puskát a fejedhez, hogy végignézd. Ennyi.
1/10
matyuska3 2012 márc. 19. - 11:49:44 1/10
(215/677)
Mi ez a rettenet?! jócskán közepes színészekkel...A plakátok sem keltették fel az érdeklõdésemet, de most sikerült látnom egy részt is belõle. Remélem hamar leveszik a mûsorról.
adamnagysweetmovie 2012 márc. 19. - 10:29:47
(214/677)
Ahogy a mást sértegetõ bunkókra sem. Történetesen most pont egybeestek.
adamnagysweetmovie 2012 márc. 19. - 10:27:52
(213/677)
Egyetértek, és forrással együtt sem vagyok ezekre a politikai bulvártémákra kíváncsi.
1/10
greghouse 2012 márc. 18. - 20:47:01 1/10
(212/677)
Kedves Béka: ha valakit idézünk (s te ezt tetted) illik megjelölni a forrást (amit te nem tettél), különben tiédnek tulajdonítjuk (ha akarjuk) vagy érdektelen ostobaságnak vesszük (ahogy én teszem).
adamnagysweetmovie 2012 márc. 18. - 14:48:30 Előzmény greghouse
(211/677)
Egyetértek, csak azt nem értem, miért nem a destruktõrnek címzed?
1/10
greghouse 2012 márc. 18. - 14:11:43 1/10
(210/677)
Egyedül vagyok? Csak bennem merül fel, hogy talán nem kéne végigpolitizálni ezt? Vannak erre megfelelõ honlapok.
Jáksó ilyen vagy olyan, annyi lovat próbál megülni a sejhajával amennyit tud, arcot vált és elfogadja a közpénz milliárdokat, másnap szidja azokat akik adták, hát istenem, jó gyomra van...
...De a mûsor attól még nézhetetlen szar.
adamnagysweetmovie 2012 márc. 18. - 12:33:21
(209/677)
Hát ilyen mélységig sem a bulvárpolitika, sem a bulvárbulvár nem érdekel. Sem Hablaty, sem Jáksó.
Nyilván kapcsolatok nélkül nem szakad öledbe 2 milliárd, én is hiába várom...
De pont ez az, a showbizbe belefér, hogy kicsit kritizálgatsz, kicsit törleszkedsz. Bulváron számonkérni az elvhûséget, ha-ha...
Bármennyire is lehülyézel, nem érzem, hogy kizárná egymást, amit te meg én írunk.
1/10
Segítõ Béka 2012 márc. 18. - 12:21:22 1/10 Előzmény adamnagysweetmovie
(208/677)
Nyilván a közmédia ezzel akarja bizonyítani a pluralizmusát"

haha, hogy te milyen hülye vagy. jáksó volt barátnõje egy fideszes volt felesége.
amúgy a fidesz posztkomcsi párt, együtt lopnak az mszp-vel, és eljátsszák neked a jó konzervatívot. mint az mdf. boros péter állítólag KGB-s ügynök volt.

"a mûsort Jáksó László gyártja, hiszen õ vette meg azt a Brand Lab Kft.-t Habony Árpád miniszterelnöki fõtanácsadó testvérétõl

Hogy hogyan került a rendezõ szakon végzett, de jelentõs mûsorgyártási tapasztalattal nem rendelkezõ Jáksó egy kétmilliárd forintos tévés projekt élére? Azt õ sem vitatja, hogy Orbán Viktor fõtanácsadójának testvérével kezdett el a tévés projekten dolgozni ... Annyi biztos, Jáksó két évig járt az egykori bulvárújságíróval, Kaminski Fannyval, Habony késõbbi feleségével, aki jelenleg is szerkeszti Orbán Viktor Facebook-oldalát.

Habony azóta elvált Kaminskitõl, viszont a Magyar Narancs cikke szerint [2] egyre nagyobb befolyása van a kormány döntéseire. A liberális lap értesülései szerint részt vesz a Fidesz elnökségi ülésein. Jáksó azt egyetlen interjúban sem tagadja, hogy jóban van Habonnyal, sõt megemlékezik a fõtanácsadó isteni fõzõtudományáról. "
http://index.hu/kultur/media/2011/09/20/uj_mufajt_teremt_jakso_laszlo/
offtopic
Proszt 2012 márc. 18. - 12:13:17
(207/677)
Nagyon szeretem, minden epizódját rögzítem, hogy a családom is élvezhesse.
1/10
greghouse 2012 márc. 17. - 21:23:14 1/10 Előzmény adamnagysweetmovie
(206/677)
...na ez igaz..."a Marslakók a társadalompolitika kifejezõje is.." írja az Elsõ Nagy Ember (adamnagy stb.)...olyan jót röhögök a hsz.-ein...Marslakók pedig nincsenek, róluk több szó ne essék, mondá Könyves Kálmán.
adamnagysweetmovie 2012 márc. 17. - 19:00:33
(205/677)
Virágozzon, de ne közpénzen. A bulvár tartsa el magát, a kulturális értéket hordozó tartalmakat kéne dotálni.
Persze a közszolgálatba lehet próbálkozni a bulvárral (ideértem a sportot is) hírdetést bevonzani, de ma az arány totál felborult.
És a piaci modell is torzított: a szponzorok jórésze úgyis állami megrendelõ, akiknek mindegy a nézettség, megmondják hogy állami beruházások elnyeréséhez hírdetned kell ide vagy oda.
Jáksó valóban csak egy eleme ennek a leépülõ-átláthatatlan rendszernek, de elég látványos-provokatív eleme a kulturális életet is súlytó megszorítások közepette. De mondom, ez nem a megbízást elfogadó hibája...
pneklara 2012 márc. 17. - 16:33:33
(204/677)
Miért kell elõre támadni? Mosolygok a különbözõ oldalak fórumhozzászólásain.Talán sokan a cikket sem olvassák el, csak támadják a szereplõjét. Pesszimistává lettünk, csak a rosszat látjuk meg. Sokunknak "már" félig üres a pohár, "még" a fele táv hátra van a hegycsúcsig - pedig lehetne "még" fél pohár vizünk, vagy "már" a fele távon túl is vagyunk.
Én most éppen az Édent nézem ismétlésben. Kereskedelmi mûsor, próbálom a csajok és a srácok viselkedésében, stílusában megtalálni, ami még szép és jó lehetne. De nem tudok rákattanni.Számomra kidobott pénz, amit ebbe a mûsorba belefeccöltek. Biztos van viszont, akinek minden pénzt megér. Virágozzon hát minden virág! Amíg van válogatási lehetõség, addig nincs baj. Baj akkor lenne, ha kötelezõen egy csatornát nézhetnénk csak. Nem is olyan régen volt ez is.Meg még van is. És hogy mi pénzt áldoznak a közpénzbõl olyanra, amivel mi nem éppen értünk egyet?Ha beleszólhatnánk, csökkenne a vállunkon cipelt teher. /fõ. De van egy sejtésem: ebben a Jáksóra jutó összeg csak morzsika.
adamnagysweetmovie 2012 márc. 17. - 14:03:49
(203/677)
Azt a részt nem értem a hsz-eitekbõl, miért kellett elõre támadni a sorozatot Jáksó miatt. Egy normális országban a közmédia független, ott részt vállalhat az is, aki adott esetben kritizálja a kormányt.
Akár még a közmédiában is lehetne kritizálni, de itt egy szórakoztató sorozatra szerzõdtették, ennek meg végképp semmi köze ahhoz, hogy õ máshol miképp vélekedik.
Nyilván a közmédia ezzel akarja bizonyítani a pluralizmusát, Jáksó meg a pénzt nézi, és valahol megértem. Ha egy értelmiségi közíró volna, akkor nyilván más lenne a mérce, de õ egy shpwbiz ember, akinél ez a pragmatizmus belefér.
Ettõl még õ a szabadidejében miért ne bírálhatná a kormányt?
Az meg, hogy megkínálják 2 milliárddal, nem az õ bûne, hanem amit vitatni lehet, sõt kell, az a közmédia és a médaihatóság célkitûzései, mûsorszerkezete, szerzõdései és premizálási rendszere.

Ha Parti Nagy Lajos vagy Kornis Mihály ugrálna a köztévében, apolitikusan falazva a rendszernek, na azt nem tudnám elfogadni. Jáksó nem zavar, bár nem is érdekel.
Szerintem alapvetõen hibás az embereket két táborra osztani és beskatulyázni. Mindenkinek lehet véleménye, de egy normális országban ez nem kizáró tényezõ sehonnan - hacsaknem vállalhatatlanul antidemokrata a hozzáállása. Bár ma már ez is lassan megszokott lesz...
adamnagysweetmovie 2012 márc. 17. - 13:03:48
(202/677)
:)
Szörnyû vagyok, de ma hajnalban néztem meg az elsõ két részt, a közfelháborodás vett rá.
Hát, nagyjábó értem, mi lehet a baj vele, de azért átfutottam a kommentjeiteket is.
Nekem a kedvenc jelenetem, amikor a fõszerkesztõ reggel bemegy az irodába, bekapcsolja a kávéfõzõt, elvonul a kuckójába, visszajön a kávéfõzõhöz. Mindezt vágatlanul, a gép szemszögébõl, egy percen át. Egy Sátántangóban ez a tempó oké, de itt?

Ez a bulvártéma tiszta steril, azt hiszem, olyan fikció az összes karakter, mint a nem létezõ, kitalált "középosztály". Valójában a Marslakók a társadalompolitika kifejezõje is, meg a bulvárosodó közmédiáéi is, mint azt már írtam.
Egy igazi állatorvosi ló, így remélem sokáig megmarad örök mementóként - de elég lesz az MTV honlapján is, az eddig elkészült részekkel. Minél tovább fut a tévében, annál nagyobb botrányt kelt majd ez az eszetlen, tartalom nélküli pénzköltés az MTVA égisze alatt.
2/10
Kulcskészítõ 2012 márc. 17. - 11:46:07 2/10
(201/677)
Legalább a csaj ikrei a helyükön vannak, mert azokon a melleken kívül semmi nincs jó helyen ebben a sorozatban. És persze kínosan ügyelnek rá, hogy ne legyen izgalmas. Sitcomnak rém gyenge, sõt nulla, szappanoperának meg röhejes, nem is véletlen, hogy hogy ezen utóbbiaknak általában nem egy szakma, hanem egy család vagy ez közösség szokott a fõszereplõje lenni. Ha valamilyen szakma képviselõirõl készülk sorozat (Vészhelyzet, Helyszínelõk stb), akkor az azért van, mert abban akad bõven fordulat és feszültség. Az újságírói szakma azonban minden, csak nem izgalmas, és még ha akadnak is olykor izzasztó percei, azok sem a bulvárban, hanem a politikai újságírásban fordulnak elõ, és azok se nálunk. Vagy, ha eddig fordulatosnak is gondolta bárki ezt a szakmát, ezek után már nem lesz kétsége afelõl, hogy lábszagú döglõdés az egész.És egyébként, ha a sorozat írói valahol láttak már legalább egy valódi bulvárlapot, akkor vajon miért gondolják azt, hogy a bulvár az nem foglalkozik politikával? Csak nem azért, mert az MTVA Hírcentrum csúnyán megtiltotta? Ejj, gyerekek...
Javasolnám, hogy epizódonként legalább háromszor hangozzon el a szereplõk szájából NYOMATÉKOSAN valamilyen felmerülõ problémával kapcsolatban (bedöglik a kávéfõzõ, nincs elegendõ gemkapocs, túl drága az elem a diktafonba, nincs LCD monitor csak snassz projektoros stb), hogy "errõl is az e'mútnyócév tehet", úgy legalább végre gerincesen kibújna a szög a zsákból, és a helyén tudnánk kezelni ezt a förmedvényt.

10/2 pont, de az is csak azért, mert jól fel vannak polcolva a mellek. Szóval halmonként 1-1 :-)))
olahmiki1959 2012 márc. 17. - 04:01:26
(200/677)
Félve kérdezem meg, hogy te valamiféle missziót vállalsz azzal, hogy szép sorban mindenkinek válaszolni akarsz? Akkor lepõdtem meg, amikor azt láttam, hogy egy baromi régi kommentemre reagálsz, ami nagy megtiszteltetés, és köszönöm, de mintha kissé elkésett volna, bár az igaz, hogy most is ugyanolyan aktuális, mint akkor volt, amikor írtam.
adamnagysweetmovie 2012 márc. 17. - 02:34:24
(199/677)
Mars lakók!
adamnagysweetmovie 2012 márc. 17. - 02:31:11 Előzmény Értetlenke
(198/677)
Akkor 400%-osra hozták a tervet, ha nem is ennyire, a másik 3 is bõven populáris, az m2 sorozataival, a Duna TV kosztümös tucatfilmjeivel és az azokat ismétlõ Duna2-vel. Hova lettek a Duna dokumentumfilmjei? Ja azokra nincs della? Pedig azt hallottam, szinte ingyen forognak a nemzetközi piacon a dokufilmek.