Téma: Marty Supreme

5/10
pihes máj. 20. 14:50:40 5/10
(8/8)
Egy ideig jó volt, a ricsaj volt sok ÖT/TÍZ
3/10
doricki23 máj. 19. 13:23:30 3/10
(7/8)
Nagyon gyenge film.
tesz-vesz ápr. 24. 22:11:03
(6/8)
igen, trailer is már túl sok. "too much "
b+ ez egy békés pingpongos film legyen már, ne egy kémjátszma.
tesz-vesz márc. 09. 14:30:09
(5/8)
mennyit tudunk meg a pingpongról, mint sportról? az ütésekről? technikákról mennyi szó esik a filmben? az ilyeneket általában mindig kihagyják üresfejűen az ilyen sportzsáner filmekből...
6/10
funfun febr. 17. 18:57:44 6/10
(4/8)
Thimothée Chalamet nagyon jó benne. Egy nagy egójú, öntörvényű, mindenen és mindenkin átgázoló, mindenkit eszköznek használó, erkölcsi gátak nélküli valaki, aki céljainak rendel alá mindent. De a film nálam csak 6 pontos. Sehonnan nem tart sehová. A mellékszereplők csak jelen vannak a jelenetben, semmit nem tudunk róluk, tetteik miértjéről. Pl. a kutyás férfi. Vagy az, akinél Moses volt. Nem a hossza zavart a filmnek, 2,5 órás, inkább a sok indokolatlan közeli kép, sokszor zavarossá tette a cselekményt.
5/10
Albeart febr. 15. 11:47:20 5/10
(3/8)
A szinészek rendben vannak, viszont a film túlzóan elnyújtott hosszú lett, folyamatos benne az energia, nem mondanám , hogy lenne benne üres járat. Még is valahogy nem érzem azt, hogy ez egy remek film lett volna, kétség kivül nagyon jól játszottak benne a szereplők, de nem is tudnék többet felhozni. Vannak benne totál indokolatlan jelenetek (vagy legalább is számomra az, nem néztem utána valóban igy történt-e pl a kutyás sztori, vagy a kádas jelenet), vagy amikor folyamatosan orditoznak vitatkoznak benne, ott már túlzásnak tartottam az egészet. Martyról , mint ember nekem annyi derült ki az egész film alatt, hogy törtető ,magabiztos,elszánt, amivel nem is lenne gond, ha nem használná ki az összes létező embert körülötte.

A nő ,aki házas volt mással,és gyereke lett, sokáig nem is akarta a nőt sem elfogadni, se a gyereket,az egész film alatt olyan semmilyen kapcsolatuk volt, folyamatosan kerülte a nőt.
Majd a film végén bemegy a kórházba és azt mondta neki, hogy ,,Szeretlek" :-) . Ez olyan abszúrd jelenet volt.

Egynek elmegy film . A végéről hiányoltam azt, hogy az eredeti Marty-ról mutassanak fotókat szöveggel, legalább annyit, hogy mi történt vele az életében , az igaz történetes filmekben általában vannak az eredeti emberről fotók , tartalommal de mindegy.
5/10
+1reg febr. 10. 22:05:35 5/10
(2/8)
Teljesen öncélú képtelenség. Nem mellesleg a főhős ámokfutását mintha átmásolták volna a Csiszolatlan gyémánt-ból, csak abban azért a befejzés (is) kicsivel reálisabb.
7/10
Hatpöttyös febr. 08. 21:42:24 7/10
(1/8)
Elég jól megcsinált film. De semmi extra.