Téma: Megasztár 5.

xshampster 2010 szept. 21. - 09:29:27 Előzmény tompika74
(1099/8719)
akkor nem csoda hogy sokan nem írták alá
Kismet 2010 szept. 21. - 01:34:42 Előzmény szidy21
(1098/8719)
Nem ismerem õket, de gondolom, hogy a lánya azért nem támogatja, mert égõnek találja, hogy anyuci ott szerencsétlenkedik a tinik között. Még ha valami dögös vagány, belevaló nõ lenne, megérteném, hogy elindul egy ilyen versenyen, de könyörgök, hogy lehet már így hozzáállni, ott rinyál folyton, teljesen befosva, tök pesszimistán, és még a többieknek is az agyára megy. Nem mondom, hogy szép volt Fekete Jenõtõl, hogy alázta folyamatosan, amikor közösen készültek föl, de valószínûleg ezt váltotta ki belõle.
Az más kérdés, hogy Jenõ legalább a kamerák elõtt ne puffogott volna annyit miatta, így teljesen elvesztette a róla korábban kialakult szimpatikus öreg zenész image-ét.

Az õ produkcióit pl. egyáltalán nem is láthattuk, csak a válogatón egy pár mp-et, és most, amikor kidobták a középdöntõbõl, amikor a Nagy Utazást próbálta elõadni (szánalmasan) Ja, de, persze, hogy mutatták a Szíj M-val való közös dalt, ami szintén úgy volt borzalmas, ahogy volt. Sajnálom, mert õ egyébként egy egész jó zenésznek számít. Állítólag.
Kismet 2010 szept. 21. - 01:13:23 Előzmény LHedvig
(1097/8719)
Csak egy tipp: nézd a kettesen élõben, és a másikat meg az rtlmoston. Már egy órával az adás után fent is van, nem maradsz le semmirõl.
Kismet 2010 szept. 21. - 01:11:52
(1096/8719)
Kiszúrtam még a válogatón egy jóképû ázsiai fiút. Csak 5 mp-re vágták be egyszer, utána hallgattak róla. Aztán az elsõ vagy a második középdöntõs összevisszaságban megláttam, ahogy mondják neki, hogy köszönjük, nem. De érdekes módon egyik produkcióját se mutatták, pedig addigra már minimum 4x kellett, hogy szerepeljen.
Gagyi ez az egész úgy, ahogy van. Mindig felbosszantom magam rajta.
dr66 2010 szept. 20. - 22:12:58
(1095/8719)
Elképesztõ sokat ismételgetnek,végig adnak elõzõ adásban lement dalokat,stb.
Na,de ez remélem megszûnik most, az élõ adások kezdésével.
recsaf 2010 szept. 20. - 21:56:07
(1094/8719)
A 3-szor 1.5-2 órás mûsorba belefért volna az a 48 versenyzõ. Most pénteken is fél óra az ismétléssel telt. Akiket õk nyomnak, már unalomig voltak a mûsorban, a többiekrõl meg alig valami.
tompika74 2010 szept. 20. - 21:25:13 Előzmény xshampster
(1093/8719)
Természetesen nem fér bele az idõbe az összes versenyzõ, de pár kiemelt arcot igyekeznek végigkísérni.
Igen, az is benne van a szerzõdésben, hogy bármilyen mûsorba hívják köteles megjelenni. Pármillió forint a bünti, ha nem :). Ezekben a mûsorokban ingyen kell szerepelnie, még az utazás költségeit sem állják :). De a legdurvább az "örök idõkre a Szovjetúnióval". Nem 3 vagy 5 évre kötik le az illetõt, hanem örökre. Nem csak a tv által szerzett koncertek után kell százalékot fizetni a tv-nek, hanem a saját bármilyen fellépése után is. Megható ez a törõdés, nem igaz? :)
Amit írtam az a másik tehetségkutatóra érvényes, de szerintem itt is hasonló lehet a helyzet.
Ezek csak hallomásból szerzett infók, nem láttam saját szememmel, aki elhiszi, elhiszi, aki nem, az nem. Én el tudom képzelni...
Barbie24 2010 szept. 20. - 18:30:22 Előzmény szonya1
(1092/8719)
ez így van. de õ maga mondta h inkább választ egy olyan dalt mi meghaladja a képességeit ennek ellenére nagyon jól elõadta nem vitás. de ha a további részekben is ilyen önbizalomhiányos lesz akkor az nem valami jó. hiszen ide elég nagy önbizalom kéne szerintem. na majd látjuk h boldogul.
xshampster 2010 szept. 20. - 09:06:51
(1091/8719)
nem mutatják az összeset" mivel nem fér bele a mûsoridõbe mindenki, ez természetes. a szerzõdésbe gondolom olyanok vannak hogy állandó mûsorokba kell szerepelni, akkor jön ha fütyülnek neki, stb...
tompika74 2010 szept. 20. - 06:39:35
(1090/8719)
Nem véletlenül nem mutatják a késõbbi döntõkben az összes elõdöntõst. Sokan hagyták ott a Megasztárt. Pl. emlékeztek a válogatásról a tolókocsis fiús együttesre. Õk nem írták alá a szerzõdést a TV2-vel. És gondolom, még sokan mások sem. Nem tudom, milyen szerzõdést szeretne kötni a TV2, csak az X-faktorosról hallottam. Az elég riasztó volt.
Netfigyelõ 2010 szept. 20. - 02:34:16
(1089/8719)
Ez fickó tud valamit ! XD XD http://www.youtube.com/watch?v=krK-BQnZU6M&feature=related
Neki is ott lenne a helye a top24-ben ! ;D
Rahel 2010 szept. 19. - 22:53:22
(1088/8719)
-Vasárnap ismétlik!
LHedvig 2010 szept. 19. - 22:39:39
(1087/8719)
Én meg azt tartom felháborítónak, hogy a Megasztár és az X-factor egyszerre egy idõben van a két adón. Megint a nézettség a fontosabb és nem a nézõ!!! Én speciel mindkettõt szerettem volna nézni...:-) A Facebook-on már indult egy kezdeményezés, egy csoport, akik még szeretnék, ha külön idõben lenne a két tehetségkutató. Esetleg, akit érdekel a téma, csatlakozhat...
recsaf 2010 szept. 19. - 20:55:16
(1086/8719)
Felháborítónak tatrottam, hogy a 3 középdöntõs részbe nem fért bele az összes szereplõ bemutatására. 10 csapat jutott be, de csak a négy továbbjutót mutatták. Lehet, hogy féltek, hogy a nézõknek is feltünne, hogy sokkal jobb zenekarok is vannak, mint a továbbjutók? A zenekart felkészítõket miért nem kérdezték meg, milyen volt az a majdnem egy hetes felkészülés? Egyéniben is volt olyan, akit még csak meg se említettek? Ennyit érne az egész hetes felkészülésük? Látszik, hogy a nézettségre mennek, nem a szakmaiságra.
Rahel 2010 szept. 19. - 19:57:25
(1085/8719)
-Na akkor divatbemutatót is fogunk látni!!:))
Rahel 2010 szept. 19. - 19:55:11
(1084/8719)
-Tolmácsoltam a macseknak, és Õ pedig azt üzente, hogy megbocsát!!:))
Rahel 2010 szept. 19. - 19:53:31
(1083/8719)
-A Tv-ben az ismétlésnek!
-Ilyenkor vasárnap újra adják!
Rahel 2010 szept. 19. - 19:51:53
(1082/8719)
-Akkor majd szurkolunk!
1/10
szidy21 2010 szept. 19. - 19:51:15 1/10
(1081/8719)
Nos nekem tetszik a Szíj Melinda hozzáállása mert mégse tizenéves és nem hülye egyébként meg mondta, h a fia támogatja aki a dal közben be is volt vágva és a lánya nem és õt persze, h nem láthatod hisz nem támogatja ezt az ötletet! Egyébként én bírom a stílusát tök jó fej bár ahogy énekel az nem ragad magával, de legalább nem egy kényes picsa nem úgy mint a másik tizenéves kiscsaj aki máris azt hiszi magáról, h õ Bejonce egyébként van egy olyan sejtésem, h Tóth Lüszike sorsára fog jutni! A másik tizenéves tényleg nagyon aranyos kis zabálnivaló, de nem hiszem, h egy ilyen versenyben a helyük ha kiesnek akkor óriási csapásként fogják felfogni! Egyébként meg hülyeség, h egy tizenéves nem énekelhet szerelmes számot, mert tizenévesen úgy se tudja mi az azért én az elõadók többségén se látom, h hú de szerelmes és átérzi a dalt csupán errõl énekel és kész neki ez a munkája ennyi! Michael Jacksonra is furán néztek h tizenévesen úgy adta elõ a szerelmes számokat, h bárki beleesett bár azért õ nem hasonlítható össze a kis csajokkal csak írtam, h azért ez nem így van! Ha a hangjuk megvan hozzá bármit eltudnak énekelni!
szonya1 2010 szept. 19. - 19:16:04
(1080/8719)
Nem értek egyet. Nem játszotta meg magát, az aggodalma õszinte.
Csak részleteket láttam a mûsorból, nem tudom, h mutatták-e valamelyik gyerekét, de örülnék neki, ha õket kihagynák. Azt inkább tartanám manipulációnak, ha õket mutogatnák. És miért is próbálod megalázni pl. azzal, hogy milyen öltözéket gondolsz hozzáillõnek? Igen, talán ez az a fajta gondolkodásmód, reakció, amitõl õ félti a gyerekeit, a gyerekei meg õt.