Téma: Megasztár 5.

7/10
sültkrumpli 2010 okt. 10. - 10:18:25 7/10
(2059/8719)
Na igen, már ami a veszekedéseket illeti. Azt sem értem, hogy miért kell olyan embereket egy mûsorba beválogatni, akiknek korábban már komoly konfliktusuk volt egymással - pl. Friderikusz és Claudia. Mellesleg: Friderikusznak igaza van, és Claudia egy tehetségtelen... Úgy néz ki minden adásban, mint egy tehén, állandóan bakizik... Na persze, szerintem ebben az ötösben -mint már írtam -nincsenek nagy hangok, de vannak kifejezetten szerethetõ fiatalok. Nem csak a már korábban említettek, hanem szinte mind kedvelhetõ és szerethetõ a számomra. A négyes szériában még igazán szerethetõt sem találtam. Ahhoz képest ez az 5. elõrelépés.:)
1/10
icecream14 2010 okt. 10. - 10:16:22 1/10
(2058/8719)
az x faktor jobb
7/10
sültkrumpli 2010 okt. 10. - 10:13:49 7/10
(2057/8719)
Biztos van, aki nem ért velem egyet, de aki nem, annak nem lehet túl jó a hallása. Igenis sokkal jobb hangú énekesek vannak az X-Faktorban. Ott vannak kifejezetten ütõsek. Itt, ebben a Megasztár 5-ben inkább csak szeretni való, jó hangú énekesek. Itt is tudok kiknek szorkolni - simán -, de elsõsorban az X-Faktort nézem, mert ott komolyabb hangokat hallok. A Megasztár nem tudott megújulni. Egy Claudia nem tekinthetõ fejlõdésnek...:) Az elsõ Megasztárokban még voltak olyan egyéniségek és ütõs hangok, akikért, amikért lehetett odalenni, meg vissza. Nagyon szurkoltam Rúzsa Magdiért, Gáspár Laciért, Oláh Ibolyáért (õ sajátmagát nem tudta legyõzni, különben nyert volna, Caramelért... A negyedik szériában nem találtam 1, azaz egy olyan énekest, akiért hajlandó lettem volna megnézni a mûsort. Ezt, az 5-et nézném, mert kedvelem Szíj Melindát, Kökény Attilát, a tegnapi produkciót leszámítva tetszett Csonka Andreas, és vannak még olyanok, akiket kedvelek és nagyon szimpik. Ezt az 5. szériát nézném, és nézem is, de csak akkor, amikor nem üti az X-Faktort. Bugyuta ez a TV2, hogy egy olyan mûsort, ami vonzza a nézõket, az X-Faktorral egy idõre tett. Hát ez van.
ramicica 2010 okt. 10. - 10:06:46
(2056/8719)
Ne ess tévedésbe!
Mindegyik mûsor eredetileg külföldi volt.
A Megasztár épp annyira, mint a Csillag születik.
A Csillag születik elõdje- ami tuti- az America's got Talent.
A Megazstár elözményének a nevét nem tudom- de ugyanez ment Angliában, Amerikában, Németországban- és a ahogy tudni vélem- a többi európõai országban (és gondodlom mád kontinensen is), akik megvették a músort.
Mindannyian Simon Cowell szoknyája alól bujtak ki. Õ indította el Angliában- majd átcipelte Amerikába- és utána egy csomó ország megvette a liszenszt.
A Megasztár- és az X-faktor biztosan.
A X-faktort Cowell maga is a Megasztár továbbfejlesztésének szánta.
Aki látta a a Cowell életérõl szóló Reflektor tévés mûsort az tudja (mármint nem egy dicsõség, de véletlenül láttam).
Kicsit fura volt, mert nem értettem, hogy miértt kell errõl az emberõl müsort csinálni- amíg az X-faktor kapcsán rá nem jöttem.(Mármint engem nem izgat)- de õ az aki a tehetségkutatós, éneklõs müsort "felfedezte", magyarán megtalálta azt a nemzetközi formát neki, ami által ennyire népszerû müsor lett.
Az X-faktor tényleg továbbfejlesztett változat. És talán jobb is, mint az unod untalanig nézett Megasztár.
Nekem semmi gondom nincs a Megasztárral sem.
A korábbi hozzászolókhoz hasonlóan szerintem is a M egasztár 1, 2, 3 egész jó volt- szerettem õket.
De ezt a 4-es, 5-ödt simán kihagyhatták volna.
Unalmas, az emberek thetségtelenek, a zsüri pedig szerencsétlen és kulturálatlan (pldát mutatnak arról, hogy mitõl tud égõ lenne , mikor két magyar fveszekszik- a legroszzabb oldalunkról mutatkozunk be (mint pl kicsinyeskedés, és szörszál hasogatás).
Nem is írok errõl részletesen, mert nem érdemes.
Ha van ott jó szám szívesen meghallgatom, de ennyi.
Az X-faktort meg majd meglátjuk... Aki gondoloja a neten a müsorfelépítésnek utána nézhet, de it még a mai napig nem tudjuk, hogy ez hogy fog itt nálunk bevállni.
tehetségekben mindenestre nincs hiány. És Simon Cpwell elérte azt amit akart- 2x is megvettük tõle ugyanazt a müsort, amit elötte Megasztárként néztünk!!
És mi tagadás- fontos az újdon ság varázsa!
Szerintem élvezzük!
me.norika 2010 okt. 10. - 01:09:11
(2055/8719)
Ez az egész ott lett elb@szva, hogy a nézõk döntenek. Mert a srácokra szavaznak a hülye kispicsák, a tesvírekre meg a végtelen rokonság. Ide szakértõk kellenének, nem a nép. Egyébként szerintem az elõzõ megasztár volt a leggyengébb, ez csak azután jön. :)
offtopic
tricia 2010 okt. 10. - 00:59:56 Előzmény xshampster
(2054/8719)
Igen, látom, kemény 50 Ft-ot felajánlottak a 250 Ft-os díjból. Hogy nem sül ki a szemük!
Amúgy ki esett ki? Bocsi, de sikerült elaludnom a végét, de legalább A remény rabjai-ra felébredtem, az most nagyobb élmény volt, mint a Megasztár.
csatfan 2010 okt. 10. - 00:20:09
(2053/8719)
Teljesen egyet értek, az elsõ adás volt a legjobb utána csak próbáltak jobbat csinálni, és ez mindig a új részek rovására megy, lásd a filmek világába is a legtöbb esetben az elsõ részek a legjobbak a többi meg csak erõltetett folytatás :)
Kevés elõadónak adatik meg,hogy a legjobb dala után még jobbat, sikerüljön csinálnia
A mûsorokra is igaz, meg mindenre az életben, sajnos ez van el kell fogadni és megpróbálni hozni a legjobb szintet, de semmi esetre sem szabad jobbra törekedni, nagyot lehet bukni.
A megasztárban hétrõl-hétre kevesebben vannak, nehéz 2 órás élõ adást felépíteni, úgy hogy mindenkinek tetsszen és varázslatos parádé legyen, ezt mindenkinek be kell látnia aki szidja a mûsort és kevés neki amit kap.
Xtraktorban elég sokan vannak még és még több magyar csillagocska látogatja a szerencsétlen áldozatokat akiknek meg úgy kell énekelni mint a legnagyobbnak a történelemben, ez egy borzalom semmi érzelem kiképzés folyik azért hogy a mûsort színesítsék,ha nem megy nekik kirúgják õket páros lábbal, hánynom kell ,de mindjárt megnézem mert kíváncsi vagyok, milyen hulladék mûsor miatt megy csõdbe a Megasztár :(
1/10
peti2006 2010 okt. 10. - 00:10:58 1/10
(2052/8719)
Talán picit elragadtattam magamat, de csupán tényeket említettem, mert a statisztika tényleg ezt mutatja.
De Friderikusz beszólása (mintha õ lenne most valaki) egyszerûen felháborító volt számomra.
barbi_112 2010 okt. 10. - 00:06:36
(2051/8719)
Szerintem sem õk választanak, bár mintha az hallottam volna, hogy kapnak egy listát amibõl választhatnak, aztán hogy ebbõl mi igaz...Bár elég fura, hogy minden adásban elõjön Lady Gaga, gyanítom pl múlthéten nem önszántából választotta az Adam's Comedy...

Mondjuk nem lepõdnék meg rajta ha tényleg megszabják, hogy ki mit énekeljen, és ez a választási lehetõség kamu. Mint ahogy vmelyik nap volt a megamániában, hogy Anna azért nem szerepelhet, mert: "Anna egy 11 éves kislány, így éjszaka nem tud a tv-ben szerepelni, mert õ olyankor már alszik". Ehhez képest valahol azt olvastam, hogy a szülei fájlalják, hogy nem lehet a tv-ben mint mások, mert van erre jogszabály, hogy nem tudom hány éves gyerek 10 óra után nem szerepelhet tv-ben. Ennyit a ferdítésrõl.
7/10
sültkrumpli 2010 okt. 09. - 23:46:52 7/10
(2050/8719)
Szerintem is egy Pogácsova. Vagy inkább Jóllakott Óvodásova.
7/10
sültkrumpli 2010 okt. 09. - 23:45:55 7/10
(2049/8719)
Claudia jól nézett ki? Biztos, hogy a Claudiáról írtál? Hát, fura gusztusod van, azt meg kell hagyni!:) Na de hát: ízlések és pofonok.
7/10
sültkrumpli 2010 okt. 09. - 23:43:12 7/10
(2048/8719)
Na igen, ez a te személyes véleményed, és szerintem meg nincs igazad. Ez a Megasztár is nagyon gyenge, ahogy az elõzõ is az volt. A Rúzsa Magdis, Oláh Ibolyás, Carameles jó volt, de a 4-5 pocsék. Hát szerintem meg ez van.
L.A. 2010 okt. 09. - 23:26:25
(2047/8719)
Igen, nagyon buta szegény lány. Többre menne, ha kussolna.
Cordelia 2010 okt. 09. - 23:20:04
(2046/8719)
Görög Zitát szeretném látni, Liptay Alla Pugacsova helyett:)
csatfan 2010 okt. 09. - 23:13:14
(2045/8719)
Ne essél pánikba , kedves barátom ,de nem osztom a véleményed :)
1, A megasztár régi mûsor , persze ,hogy egy új mûsorra többen kíváncsiak.
2, A megasztár az teljesen magyar találmány, a xtraktor meg egy elcsépelt külföldi szutyok.
Ne hasonlítsuk össze a két teljesen eltérõ célú és minõségû mûsort!
Szerintem a megasztár és a versenyzõk még mindig jobban megérdemli a figyelmet, a másikat meg nézzük vissza amikor kedvünk van és idõnk engedi, ennyit érdemel az RETEKKLUB (személyes véleményem) :)
Visszanézéshez ajánlanám a g-linkek weboldalt!
Hajrá Yvette, tiszta és erõteljes hang, szép volt ! :)
A mai adásban kétszer is elszólták magukat a versenyzõk, hogy a választott számot utálják.
Felmerül a kérdés, ki az a marha aki olyan számot választ amit utál?
Válasz erre: Te ezt fogod énekelni, te azt, szerintem nem õk választják a számokat :(
barbi_112 2010 okt. 09. - 22:56:50
(2044/8719)
Nem is értem miért pont Csonkát ejtették ki. A múltheti szereplése után azt gondoltam õ az egyik esélyes aki még meg is nyerheti.

Azt meg végképp nem értem Renáta mi a fenét keres még ott...Nem énekel olyan kiemelkedõen jól (sõt...) unszimpatikus beképzelt, flegma. Oké, hogy õ lett a lányok közül az akire ráhúzták azt, hogy "a megasztár bombanõje" (???) meg próbálják érdekessé tenni azért mert egy pasival van közös szobában, ezért szerepel szinte mindenhol; vagy platinaszõkére festették a haját hogy szexibb legyen (ami kb olyan mintha paróka lenne) de ezektõl csak bulvárosodni fog. Le merném fogadni, hogy szabadulása után rövid idõn belül meztelenül fog pózolni valami színvonalas újságban.... + nem éppen egy észlény a csaj. Még Anna is intelligensebb nála 11 évesen.
lkj 2010 okt. 09. - 22:41:27
(2043/8719)
Nem sokminden volt a mûsorban, ami nézhetõvé tette volna.
Néha ránéztem Claudia lábára, mert nem tudom, mi volt rajta (csizma? harisnya?), de legalább jól nézett ki.
Ezen kívül semmit nem tudnék kiemelni. Zeneileg nulla volt, amit a versenyzõk nyújtottak, meg látványilag is.
1/10
NANU..! NANU..! 2010 okt. 09. - 22:35:02 1/10
(2042/8719)
Hát azért a Lakatos Krisztiántól, nem volt jobb szerintem és sajnos arról sem hallani semmit, pedig a kiral apukaZséés NowYhorkból hazasöprüzött hazánk kivert fia helyett neki kellett volna nyernie, mert miden mûfajban helyt állt, és nagyon szép hangja volt és jól énekelt, egyedül a testsúly felesleg volt rajta kifogásolható, meg az, hogy Cigány volt.
De akkor is, ott neki kellett volna nyernie, de kiral apuka lezsírozta a kisfia depis és kokszos életét, nehogy visszaessék depibe.
Lakatos Krisztiánról meg semmit sem hallani, hogy mi van vele vagy-hogy felkarolta-e valaki a zenei pályán... ?:(
Leszámítva azt az egy CD-t amit hallottam, hogy kijött tavaly neki, szóval, ennyit a Fridi meg Eszényi hercegnõ pátyolgatási ígéretükrõl és célozgatásukról... ?:(
makrai.lilla 2010 okt. 09. - 22:28:55
(2041/8719)
amikor ök bekerültek tökre värtam hogy majd miket enekelnek stb ,(esküszöm a bevälogatoba jobb volt nemelyik)fejlödnek,nah egy ket kivetellel szerintem eleg uncsi,többet värtam volna tölük,nem olyan jok,es ma szerintem kulonosen hamis volt eleg sok...
Hope7 2010 okt. 09. - 22:27:01
(2040/8719)
Meg az éneklés néha megszakítja a fellépõk magánszámát...
Ez a : nemérdekel h nem jutok tovább, vagy ilyen rossz voltam olyan rossz, nem tudtam azt amit elterveztem stb...stb...
És ez kit érdekel?!