Téma: Megasztár 5.

Rahel 2010 aug. 26. - 17:04:52
(759/8719)
-Hát még nem találtam nagyon indokot arra, hogy megmentselek!!:))
offtopic
Nofri 2010 aug. 26. - 16:54:08 Előzmény Rahel
(758/8719)
lássuk,mire jutottál?!
:D
Rahel 2010 aug. 25. - 11:16:04
(757/8719)
-Hát ha csak magadra céloztál, akkor majd még elgondolkodom a sorsodon!!:)))
offtopic
Nofri 2010 aug. 24. - 23:47:31
(756/8719)
mindig jó elmenni,aztán mégjobb hazaérni!
szép álmokat!:)
offtopic
Nofri 2010 aug. 24. - 23:46:08
(755/8719)
lehetnél belátóbb!;)
offtopic
Nofri 2010 aug. 24. - 23:44:35
(754/8719)
gyõzike kiváló disszertáció téma. kár,hogy lecsúsztam róla.;)

most gagyikort élünk.
Commodus 2010 aug. 24. - 22:40:49 Előzmény Nofri
(753/8719)
Ja ez nem génhiba, csak visszatértél a jó öreg magyar valóságba, és ez edzett idegeket igényel.
A nálunk burjánzó tömény hülyeségtõl kicsit még sokk alatt áll a szervezeted, de hamar aklimatizálódsz ne félj!
A nagyvilág után furcsa lehet ez a kicsinyes, ostobácska mocsár itt körülöttünk, de képzeld, milyen állapotban lehet az én agyam, aki húsz éve el sem hagytam az országot, te legalább most egy kicsit pihentél.

Jó éjt! :)))
Rahel 2010 aug. 24. - 21:04:56 Előzmény Nofri
(752/8719)
-Én soha nem kezdek bénákkal!!:))
Commodus 2010 aug. 24. - 20:07:29 Előzmény Nofri
(751/8719)
A Csillag Születik egy kicsit más tészta, mint a Megasztár, de sajnos lényegében igazad van.Ám kérdem én, ez az õ hibájuk vagy a média hibája, vagy a társadalomé, amely nem képes különbséget tenni értékes, szórakoztató, értéktelen, és a blödli között?

Nem tolnék minden felelõsséget a médiára, bár kétségtelen, hogy nagy mértékben hibásak, de valahogy az egész világ értékvesztetté vált... Hát mára, ilyen szomorú vízekre eveztünk Kaffka, meg egyebek, nehéz mosolyt küldenem, de egy hölgynek mindig muszáj :)))

P.S.:Ha mi azaz a fogyasztók a nézettségünkkel nem a Gyõzikét támogatnánk,(nem Te+én) akkor a reklámozók nem oda tolnák a lovét, és a csatornák kénytelenek lennének értékesebb mûsorokat készíteni, tudom idealista vagyok és ez illúzió!
De ezt nem lehet elvenni az embertõl, olyan könnyen, minden mást sajnos igen...
offtopic
Nofri 2010 aug. 24. - 19:20:49
(750/8719)
remélem,legalább jó pasik!;)
csáó!:)
Rahel 2010 aug. 24. - 19:16:11
(749/8719)
-Meg az ügyvédeim ücsörögnek mellettem!!:))

Ciao!!:))
offtopic
Nofri 2010 aug. 24. - 19:14:20
(748/8719)
ugyanmár! 4szemközt vagyunk:))
Rahel 2010 aug. 24. - 19:12:40
(747/8719)
-Csupán arról van szó, hogy követelésed nem jogos, de ezt így nem akartam kitárgyalni a nagyközönség elõtt!!:)))
offtopic
Nofri 2010 aug. 24. - 19:08:49
(746/8719)
rossz duma:P
:))
Nofri 2010 aug. 24. - 19:08:13
(745/8719)
a mákos pacal nagyon rendben van-jöhet;)
az egykori kimitudok a legendák.jó,-önhibámon kívül!!;)-nem láttam élesben,de számtalan forrásból igen.nem tudtam ráhangolódni...távoli nekem,nincsenek élmények,érzések...mégis lenyûgöz,képernyõ elõtt tart mindahányszor.
ezekbõl a mostaniakból végig ezidáig egyet követtem le,amit tabáni nyert.(õõ..nem jut eszembe milyen néven futott.van már annyi:D)neki drukkoltam,rajta kívül mást esélyesnek nem is éreztem.és(naná,hogy kezdünk és-sel:D)látod hogy eltûnt õ is. ideig-óráig sztárok(!) õk, ameddig pénzt látnak bennük. aztán kuka és már egy lap sem írja meg,hány másodpercenként nyel,vesz levegõt stb.
bikicsúnájt ugyanúgy futtatják most,mint egykor tóth verát és társait. tehát a dolognak köze nincs a tehetséghez.pusztán az eladhatósághoz.

jah,kicsit össze-vissza alszom még mindig. génhiba lehet;)
Rahel 2010 aug. 24. - 17:46:23 Előzmény Nofri
(744/8719)
-Most mit csináljak, ha a rendszer ilyen béna!!:)))
xshampster 2010 aug. 24. - 16:02:15
(743/8719)
ide csak tinik kerülhetnek be? 35 év felettieknek automatikus viszlát akár milyen hangod van
Commodus 2010 aug. 24. - 15:04:04 Előzmény Nofri
(742/8719)
Esetleg a porcukros-mákos pacal? Na, hogy hangzik?

Hát engem sajnos nem tudsz lehúzni piszkos anyagiakkal, maximum abban fogadhatunk, hogy nem zaklatlak tovább az unalmas dumámmal!A harcban meg Te fogsz nyerni, ebben biztos vagyok!Úrinõnek az ember lánya születik, megtanulni nem lehet.

Egyébként, mint azt már valahol korábban elvartyogtam, a Megasztár engem is megvezet, persze, mert hagyom ... :)

Nem Mr.Bikicsunáj nyilván!
De én még emlékszem, hogy égett egy egész ország a Ki Mit Tud lázában.Olyan emberek, akik életükben meg nem hallgattak volna egy népdalt, vagy végig nem hallgattak volna egy verset, buzgón tágyalták másnap, ki volt a jobb, ott is lehetett szavazni, közönségszavazatokkal továbbjutni stb... Nem ragozom.Te zsenge életkorodra való tekintettel kevésbé emlékezhetsz ezekre az idõkre... :)

Ez a mûsor a maga "kereskedelmitévés" gusztustalanságaival, de ezt ébresztette fel néhány éve.
És (látod, csak bátran kezdjünk vele mondatot), szerintem született, egy-két egészen rendkivüli produkció is, nyilván ez szubjektív, de aki azt írta krtitikának, hogy max 4-5 tehetség bukkant fel a mûsorban, az szamárságot írt.Ez pont elég!!!

Hol tart el ez az ország többet?Még azokat is eltékozolja, akik vannak!

Márk és Lola, jobb énekesek, mondjuk, mint a Magdi, vagy a Vera, sõt a szerintem messze értékén alul számon tartott Póka Angéla, elnézést az M. és L. rajongoktól, de aligha.

Ha minden szériában csak egy, olyan emberke akad, aki az átlagon felül teljesít, az már elég, eddig kivételt ez alól csak a 4. képviselt, mert az bûn rossz volt, köszönhetõen az infantilis zsûrinek is.

Nekem a Magdi: Bring on the night (Police) adaptálása, többet ért, mint a Tv2 egy éves egyéb termése összesen.

Neked megbocsátom a stílusbeli és más pontatlanságokat, mert nagy szívem van, de látom, még mindig éjjeli bagoly vagy :))))
offtopic
Nofri 2010 aug. 23. - 23:26:27 Előzmény Commodus
(741/8719)
továbbra sem érzek késztetést a birkaszem nasihoz.:))
a piszkos anyagiak olykor ölik a bennem lakó úrinõt...nagy a harc!;)
benkõ a celebvilág zsenije,annyira hülyére vesz mindenkit,hogy azt már tisztelni is lehet(valahol).
én nem hiszem,hogy kincshangra lelnének bármelyik csatornán is...mert hisz' ezek a mûsorok nem errõl szólnak.szent cél a nézettség,bármi áron,bármilyen eszközzel,aztán a lehúzás a telefonokkal stb.kit érdekel itt a tehetség?(...)
hát-tal sem illik a mondat megkezdése. sosem vágtam,miért!hát nem is tartom be.:))
így éjféltájt amúgy is megbocsáthatóak a stílus-és egyéb hibák:)

ui:írtam én már a nyakkendõt nyakendõnek:D
offtopic
Nofri 2010 aug. 23. - 23:12:14 Előzmény Rahel
(740/8719)
háh! nem tudsz kamuzni,látod?! a rendszer sem enged!:P
:D