Téma: Megasztár 5.

L.A. 2010 okt. 10. - 13:29:11
(2079/8719)
Mitõl lenne az apja wietnami? Az õ apja fekete és zenész.
Érdekes egyébként, hogy Presser mondta, hogy 15 évvel ezelõtt látta New Yorkban, kisgyerekként az apja mellett vagy mi.
Akkor most ezt a mûsort ezek szerint Saunders apuka finanszírozza és már tudjuk, ki lesz a bajnok.
1/10
Deszpina 2010 okt. 10. - 13:13:44 1/10
(2078/8719)
A hangja viszont baromi jó!!!
1/10
Deszpina 2010 okt. 10. - 13:12:43 1/10
(2077/8719)
Tökéletesen igazad van. De ha már megmutatják, akkor nem csak egyszer kéne, hanem legalább háromszor, hogy korrigálni lehessen. Tényleg nem nekik kellett volna tegnap ott állni és a zsüri ítéletét várni.
A kis Tolvai lány pl. már kieshetne. Nagyon mutatós, jók a jelmezei, de az elõadás gyenge.
Zolecs 2010 okt. 10. - 13:02:23
(2076/8719)
ja még annyit hogy a végén amikor a mester kiakadt hogy nem nekik kéne ott állni ahol állnak.hát szerintem meg nem kéne 5 percenként megmutatni a szvazás állását,és manipulálni a nézõket.teljesen más eredményt kaptak volna.szerintem.jó oké hogy több kest szereznek így,de akkor is.
Zolecs 2010 okt. 10. - 12:57:35
(2075/8719)
tudjátok ki idegesít engem baromira.ez a gáspárlaci másolat.
szerintem már mindenki tudja kire gondolok."jaj a családom én így szeretem õket
úgy szeretem õket,üzenhetek nekik?"
anno gáspárlackó volt dettó ilyen,azóta meg már elvált a feleségétõl.
sajnos sanszos h ez is harmadik lesz a számolgatásom alapján.
ráadásul azt az idióta szemüveget is levehette volna amikor a zsûri elé járult.
de nem,õ a nagyvagány kõkény attila.jót röhögtem amikor majdnem leesett a színpadról.
Yuliusz 2010 okt. 10. - 12:50:41
(2074/8719)
Oh, mennyi kultúra és jó ízlés.
Csupa nagy arc és bizonyára roppant tehetséges emberke írkál itten.
A mûsor egyébként gyenge.
7/10
sültkrumpli 2010 okt. 10. - 12:08:54 7/10
(2073/8719)
Megmondta élõ mûsorban, hogy írjon neki az, aki egyetért azzal, hogy ne egy idõben legyen a két tehetségkutató, mert így lemaradnak a nézõk pl. a Megasztáros produkciókról...friderikusz@sandor.hu Asszem.
xshampster 2010 okt. 10. - 12:03:06
(2072/8719)
jóhogy csalás, cici fixet felveszi kállay, egybõl rá szavaz a sok hhomo
xshampster 2010 okt. 10. - 11:56:33
(2071/8719)
valamelyik homo magazinban közzé tette
4/10
ildiko90 2010 okt. 10. - 11:55:40 4/10
(2070/8719)
Nekem az lenne a kérdésem Friderikusszal kapcsolatban, hogy: Honnan tudják az email címét? :)
xshampster 2010 okt. 10. - 11:49:45
(2069/8719)
bent van. de nudli amit utóbbiakban csinál, csak neki az apja vietnámi és a sok jacki csen rajongó rá szavaz
xshampster 2010 okt. 10. - 11:41:03
(2068/8719)
nem hiszem el, kiesett az egyik legjobb, csak mert gypsi.
tolvai renire pl. ki az aki szavazott? hogy a ***moderálva***
7/10
sültkrumpli 2010 okt. 10. - 10:53:11 7/10
(2067/8719)
Húúú, a kommented elég hosszúra sikeredett, de egyet tudok vele érteni. Azt azért túlzásnak érzem, hogy Eszenyi Enikõ az egyik legjobb színésznõ, mert szerintem meg piszkosul nem érdemelte meg a Kossuth díjat. Nekem nyegle, túljátszós, és élvezhetetlen a játéka. Ráadásul: úgy néz ki az extravagáns szereléseiben, mint aki a zárt osztályról szabadult.:( Rossz nézni.
7/10
sültkrumpli 2010 okt. 10. - 10:49:32 7/10
(2066/8719)
Hááát, azért: amikor egy falunapra elõadót hívnak, akkor inkább Koóst hívják, mint Tabánit... Hogy nem írnak Tabáninak, az azért van, mert "csak" énekel, és nem bohóckodik, adja elõ magát..., pedig sokkal inkább megérdemelne egy-két saját számot, mint a ma divatos sztárocskák többsége. Azért írtam Koóst és Aradszkit, mert õk még mindig énekelnek, pedig igencsak eljárt felettük az idõ. A mai "sztárok" többségére a kutya sem emlékszik 10 20 év múlva. Szíj Melinda nekem azért elég szürke kisegérnek tûnik, és habár jó hangja van, elsõsorban azért szurkolok neki, mert nagyon szimpatikus és szerethetõ. Az elsõ bekezdéseddel abszolút egyetértek, már amit a nyálas számokkal, és fiatalokkal kapcsolatban írtál. Na de: azért azt elérhetik a szereplõk, hogy hívják õket szerepelgetni, és akkor pénzt kereshetnek azzal, amit a legjobban szeretnek csinálni, azaz: az énekléssel.
ramicica 2010 okt. 10. - 10:47:03 Előzmény sültkrumpli
(2065/8719)
Igazad van. Megszállt az ihlet- mégis leírtam, hogy mit gondolok a zsürirõl! Köszi
ramicica 2010 okt. 10. - 10:44:13 Előzmény ramicica
(2064/8719)
Ja boccs kihagytam valamit.
Igen, ez a legrosszabb zsûri, amit valaha láttam.
Presser az egyetlen normális köztük- és mindig az õ válasza az egyetlen, ami értékelhetõ a zsûri értékelésében. Még jó, hogy õt legalább behozták az elözõhöz képest, különben nem is nézném a müsort.
Elöször is az Eszenyit imádom.. mint színésznõ.
De nem tudom, hogy mi a jó istent keres itt?
Mindent a színpad szemszögébõl néz, és néha olyan kritikával illet embereket, ami csak a külsejükrõl szól.
Abszolút kilóg zsüribõl, bár nem tudom, hogy lehet egy abszolút nem összetartó csapatból kilógni.
Olyan, mintha 3-an azt hinnék, hogy nekik 3 különbözõ Megasztárt rendeztek, ahol õk a fõszereplõk. Ezalatt- az Eszenyit és a és a nevetséges furcsa párt értem.
Nagyon szerettem az Eszenyit- amígnem derült ki számomra, hogy az életben nem szeretném, mert nem empatikus, figyelmetlen, önzõ... és még sorolhatnám. Persze egyébként még mindig az egyik legjobb színésznõ Magyaro-n, de valahogy képtelen csapatban dolgozni.
Zavaros, hektikus, és néha gyerekes, és neurotikus. TUdom, hogy emelett néha kedves is tud lenni, de sajnos ez van... a Soma óta csak keressük az az empatikus nõt, aki tényleg a nõi erõ tud lenni- kisebbségi komplexus nélkül egy ilyen müsorban.
Nem kell mindenkinek szeretnie Somát, de nõknek ezekben a müsorokban a kiegyenlítõ erõnek kéne lennie- ehhez képest Enikõ nemhogy nem az, de vagy megsértõdik, vagy csak a saját véleménye érdekli.
Persze nem akarok igazságtalan lenni- még mindig õ a legnormálisabb a hármasból- bár a véleményei alapján õ nem tudom, hogy milyen müsort néz?.
A másik kettõre most 2 percet pazarlok- azt befejeztem.
Elöszöris a Friderikuszt szerettem, mikor müsort vezetett.
Volt valami benne- nem mondom, hogy ez a legizgibb dolog a világon, de a maga szintjén a legjobb volt.
Most pedig kiderült róla, hogy egy kicsinyes, hepciáskodó, kötözködõ, szõrszálhasogató buzi. És itt a buzit, mint sértést használom a többi meleggel ellentétben.
Kicsit úgy viselkedik, mintha neki emiatt külön elbánás járna.
Ostobán- úgy vislekedik, mintha nem lenne tisztába amüsor kereteivel- és õ szimplán mindig megszeghetné õket. Azt hiszi, hogy õ valami nagy megmondó emeber- miközben csak egy sértõdõs, nõies volt sztár.
Azt hiszem kettejükkel az gond, hogy éppen padlón van a karrierjük- és eséjük nincs arra, hogy valaha onnan felkelljenek. És nem azért, mert tehetségtelenek! Szerintem ezt a pillanatnyi bizonytalanságot verik le rajtunk- és szórakoztatnak minket ezzel. Illetve a szájuk is nagy ehhez képest.
Aki letett valamit, mint a Pici bácsi, neki valamiért nem kell ugrálnia.
Mester Tamás pedig a másik fele- ennek e nevetséges történetnek. Szerintem nagyon helyes pasi, bár azt sem tudtam, hogy még énekel. Ennek ellenére, mintha nem fogná fel, hogy eljárt felette az idõ. Nem öreg, de ez a müsor nem róluk szól. Most az ugymond tanitványokra, neveltekre, satöbbire kéne figyelni-e, de ez nem megy neki.
Nem érti, hogy itt nem a véleményére, hanem a támogató tanácsára lenne szükség. Nem érti, hogy õ itt nem nézõ, hanem segítõ kellene legyen.
Mindegy. A kettejük duettje- pedig egy siralmas bohózat.
És nem azért, mert õk ketten siralmasak a maguk mûfajában. Vagy, mert nem szeretem õket, mert egyesével szeretem.
De nevetségesek, gyerekesek- sértõdöttek.
Mielött zsürizni küldeném õket- egy alapos pszichológiai kezelésre küldeném õket. De még inkább haza! Biztos van, aki alkalmasabb erre.
Õk az év bohózata. És az elözõ Megasztáré.
Egyébként nem érdekel- de ebbõl a szeretnivaló, élvezetes müsorból, valami nagyon szomorú és siralmas dolgot csináltak.
Bemutatják, hogy milyen nevetségesek- és kicsinyesek is tudunk lenni mi magyarok, ha teret hagynak nekünk (ja és büszke vagyok a magyarságomra!).
Zárószösszenet: tegnap 2 percre átkapcsoltama Megasztárra, mikor vége volt az X-faktornak- rögtön elkezdett a Fridi valami zagyvaságot beszélni- de olyan sértõen, hogy rohantam a távirányítóhoz, hogy levegyem a hangját, mert szánalmas volt- illetve voltak ketten!
És megint lemaradtam a Szíj Melindáról- aki az egyetlen igazán csillogó tehetség a Megasztárban!
Mindenki véleményét, és választását tiszteletben tartva
Az izlések különbözõek- mindeki találja meg a kedvencét, kedvenceit!
Kösz
7/10
sültkrumpli 2010 okt. 10. - 10:38:39 7/10
(2063/8719)
Számomra nem is kérdés. Ott van egy-két olyan hang, hogy le a kalappal. De komolyan!
7/10
sültkrumpli 2010 okt. 10. - 10:37:38 7/10
(2062/8719)
:) De, azért van..., te kis gonosz!:)
topikos8 2010 okt. 10. - 10:29:28
(2061/8719)
"Akár mennyire is cigányoznak itt egyesek, a Fivéreken és Kökény Attilán kívül, (még az Adams Comedy is ide tartozik) nincs ZENÉSZ a csapatban!"

De született magyar se nagyon.
7/10
sültkrumpli 2010 okt. 10. - 10:24:40 7/10
(2060/8719)
Miért csak az neked a jó elõadó, aki ír saját számokat? hagyd már ezt a butusságot! Ez nem dalok és dalszerzõk versenye. Annak idején, a Táncdalfesztiválokon sem a saját számaikat énekelték az elõadók - többnyire -, és mégis sztárok lettek. Kovács Kati világsztár, és válogatott a dalokban, amiket másom írtak, de ugyanez elmondható Koósról, Aradszkyról, és a hasonlóan nagy nevû magyar énekesekrõl. Õk beleírták magukat a zenei történelembe Szenes Iván, S nagy István, és a többiek jóvoltából (is). Régen sokkal inkább elõtérben volt, hogy ki szerezte a dalokat. Most nem annyira. A régi zeneszerzõk és dalszöveg-írók közül sokan ma is ismertek. Nemrég halt meg Szenes Iván. Egy igazi zseni volt, de énekelni egyáltalán nem tudott. Nem is várta el tõle senki, de akiknek odaadta a dalát, azok tudtak és ez a lényeg. Ez a mûsor az énektehetségrõl szól... Márpedig: olyan igazi zseniális hangok itt most nincsenek. Vannak jó hangúak, de átütõek nincsenek. Kökény Attila nagyon tetszik, Andreas is tetszett, amikor nem olyan bugyuta számot választottak neki, mint tegnap (õ is érezte, és el is mondta). Ha jó dalt választanak neki, nem esett volna ki. :(