Téma: Megasztár 5.

7/10
szabyy 2010 okt. 11. - 00:02:30 7/10
(2119/8719)
Ebben egyetértek. Szíj Melinda jó, csak ami eddig talán segítette (a nyafogása) az ezután talán talán kárára fog válni.
Kismet 2010 okt. 10. - 23:51:25
(2118/8719)
Jaa, az tényleg bunkó beszólás volt.
7/10
szabyy 2010 okt. 10. - 23:50:00 7/10
(2117/8719)
Bolyki Balázstól, amiért a párbajkor azt mondta rá, hogy úgy néz ki, mint egy kidobófiú.
Kismet 2010 okt. 10. - 23:48:47
(2116/8719)
Eszenyi kitõl és mi miatt kért bocsánatot?
7/10
szabyy 2010 okt. 10. - 23:44:48 7/10
(2115/8719)
A román származású résznél, lehet nem jött jól ki, de azt akartam kihangsúlyozni, hogy nyugodtan ellehet hagyni a román szót, Keresztes Ildikó szinte meg se hallgatta a hangot csak a kinézetre ment. Már nem tudom ki volt ott, hogy segítsen neki a döntésben, de neki az õ hangja tetszett a legjobban. Susan Boyle egyike a szerencsés kivételeknek, talán az eddigi Britain's got talent mûsorokból õ az aki valóban õstehetség, a többiek gyártottak. A Megasztárban is megvan ez a kinézet kérdés így igaz, de nem nyílvánul meg annyira. Bolykival kapcsolatban szerintem is jobb a hangja de nála amit nem tudtam megérteni, hogy befutott zenészként miért kellett jelentkeznie egy tehetség-kinézet kutató versenyre? Így csak vesztett a rajongóiból szerintem.
És igazad van néha mikor ilyen hozzászolások részhez tévedek elfelejtem, hogy nem tudom kik azok akik hozzászólnak. Csak már nagyon idegesített a "megaszar"
Igen bocsánatot kért a múlt heti adásban.
Így igaz nem igazán lesznek világhírû énekesek belõlük, sajnos.
Csengõ-zoli 2010 okt. 10. - 23:33:45
(2114/8719)
A licenszes dologhoz nincs mit hozzáfûzni, ahogy te is írtad mindkét séma vásárolt, de egyébként sincs olyan mûsor amire ne lehetne ráfogni, hogy koppintás, tehát akik azon vitatkoznak, hogy ki kitõl és mit lopott, azok eleve nagyon nagy tévedésben vannak.
A cigányozásról annyit,hogy ezen ne csodálkozz.
Ma bárhol megjelenik egy cigány elõadó vagy akkkkkármilyen roma közéleti személyiség, azonnal ezer darab cigányozó hozzászólás ömlik a fórumokra.
Ez a dolog nagyon messzire vezet,szerintem totál nem kell törõdni az ilyen ostoba megnyilvánulásokkal.
Ne feledd, nem tudhatod kit rejt a név, fölösleges egy 10éves , X-boxon szocializálódott kamasszal vagy egy begyöpösödött, megkeseredett agyhalottal foglalkozni.
Viszont azzal,hogy azt írod nem értetted miért ejti ki a román származású a román származásút, kicsit te is hasonulsz hozzájuk, nem? :)
Valahogy õk is így gondolkoznak, valami ilyesmit várnak el õk is :)
Most ezt minden rosszindulat nélkül írom,csak a logika miatt... :)
Hogy az X-Faktor a kinézetre megy ellentétben a megával,az azért nem teljesen igaz,mert pl legutóbb kint Susan Boyle nyert, aki nem egy matyóhimzés, de az elõzõ szezonban operákat éneklõ fickó (nevét nemtudom) se egy szépség :)
Ugyanakkor a megasztárbarban is elõjön a kinézet fontossága évrõl évre.
Tavaly Szecsõdire mondták,hogy megasztár alkat, idén Bolykit húzták le, mert nem tetszett a megjelenése.
Pedig szerintem Bolyki Balázsnak ezerszer jobb hangja van, mint Saundersnek, a párbajban is sokkal jobb volt, csakhátugye a tiniknek Saunders jön be,nyomják rá az SMS-t :)
Egy szó,mint száz mindkét mûsor hangsúlyozza is meg nem is,hogy külsõre is sztárnak kell lenned,ha nyerni akarsz.
Apropó,Eszenyi bocsánatot kért??
Hogy mennyire kerülnek ki sztárok az ilyen mûsorokból, azt már tudjuk.
Az eredeti X-faktorból még csak-csak,de a magyarból vagy a megasztárból nem lesznek nemzetközi sztárok, sõt,még Magyarországon sem foglalkozik velük a sajtó pár hónap után,akármennyire is tehetségesek.
Lásd Caramel vagy Tabáni...
Megmaradnak klubbokban fellépõ, egy réteg számára ismert énekeseknek,de szerintem ezzel is nagyon jól járnak!!!
7/10
szabyy 2010 okt. 10. - 23:25:15 7/10
(2113/8719)
Elnézést, véletlenül kétszer küldtem el.
7/10
szabyy 2010 okt. 10. - 23:24:10 7/10
(2112/8719)
Gondoltam, hogyvalaki ebbe fog belekötni nem gond, megmondtam engem nem érdekel. Viszont szerintem normális, hogy a határon túliak kevesebb szavazatot kapnak, kisebb az esélyük, ezért mondtam, hogy inkább rakták volna össze a párbajban a Timit meg a Renit, akkor nem kellett volna megmenteni a Renit és akkor nem lenne õ az aminek annyian elmondták különbözõ oldalakon, inkább nem sorolom, és akkor nem õt hibáztatná mindenki, hogy a Gigi vagy a többiek kiestek. És ha már határon túliakról beszélünk a valószínûleg legjobb énekesnõt kiejtette a zsûri, a londoni lányt, mikor messze túlszárnyalta az összes résztvevõt. Döntsétek már egyszer el, hogy mit akartok.
1/10
NANU..! NANU..! 2010 okt. 10. - 23:24:08 1/10 Előzmény Picizizzz
(2111/8719)
Remélem meg is nyeri, mert megérdemli és ha így rendbe szedik, nem is gáz, csak a mozgásán kellene még javítania, aztán irány Hollywood, NewYork, Madrid, London, Pariser. München, Berlin, Phraga, Moscwa, Tokyó... Aztán Budapest és Pilipócs... ;)
PurrPurrPurrrPurrPurrr 2010 okt. 10. - 23:16:39
(2110/8719)
OFF

Én alapvetõen nem utálok valakit csak azért, mert határon túli. De az ilyen pampogástól konkrétan felfordul a gyomrom! Csak a határon túliak jönnek azzal, hogy azért nem érvényesülnek, mert határon túliak.
A cigányok hozakodnak sokszor elõ azzal, hogy jaj, azért nem kellek, mert cigány vagyok!
Persze a melegek ugyanígy!
Én egy multinál dolgozom, de ha megjelenik egy határon túli vagy egy cigány, a HR-es már retteg elõre, hogy mikor fogják õt feljelenteni diszkrimináció miatt.
Túl nagy az öntudat, az itt a baj.
Na errõl ennyit.

ON
perry 2010 okt. 10. - 23:02:56
(2109/8719)
Nyugi, én is :)
1/10
peti2006 2010 okt. 10. - 23:01:45 1/10
(2108/8719)
Csak hülyülök. Nincs hangom, csak akkor éneklek ha többet iszom a kelleténél.
perry 2010 okt. 10. - 22:57:07
(2107/8719)
Csak nem hazánk képzelt pacsirtáját tisztelhetem benned?:)
7/10
szabyy 2010 okt. 10. - 22:55:57 7/10
(2106/8719)
Hát gyerekek... (elnézést ha valakit megsértek ezzel), amilyen szöveget itt levágnak egyesek inkább az a szar mint a Tolvai Renáta. És miért lenne "Megaszar 5" ? (Aki unja elolvasni az olvassa csak az utoló 3 sort)

Na vegyük sorjába, csak pár hozzászólást olvastam azokra reagálnék:

Aki olyan szépen levezette, hogy Simon Cowell -tõl volt megvéve a Megasztár licensz... ezt csak így tartják, valójában a TV2 soha nem fizetett neki a licenszért. A TV2 a Skandináv Televizíótársaság bla bla bla által kidolgozott tervre alapozta a Megasztárt. A lényeg, hogy ez az akkori társaság most a német Pro7Sat1 Mediához tartozik TV2stõl Megasztárostól, mindenestõl. Ide tartozik a romániai Prima TV is, ott ment a román Megasztár és a többi Megasztárt sugárzó csatornák. Amit a TV2 akart csinálni, hogy megvegye, mostmár valóban Simon Cowelltõl az "új" mûsort az X faktort, de pont azért mert a Megasztár a Pop Idolra alapozott (ami Simon Cowell eredeti mûsora, az X faktor elõde és ami nem volt megvéve csak leutánozva) Simon nem nekik hanem az RTL Klubnak adta. Továbbá az RTL mellett szólt az, hogy a Csillag Születiket is õk vették meg (az Egyesült Királyságban Britain's got talent, ugyancsak Simon Cowellel mint megalkotó). Szóval a TV2 másolt és megitta a levét. Alap, hogy az RTL nem változtat mûsoridõt hisz övék a nézettség.

Egy új mûsor, fõleg egy olyan, mint az X faktor simán verné mindenütt a régi hasonló tematikájú mûsort, nemcsak Magyarországon.

Tolvai Renáta, Páll Tímea és Csonka Andreas, vagyis a külföldi magyarok, legtöbb magyarországi "magyar" hozzászóló szerint a "cigányok". Ez nekem nagyon nem tetszik, hogy ti magyarországi magyarok így gondolkodtok. Az egy dolog, hogy Andreas valóban roma, de ezzel sincs semmi gond, legalábbis szerintem. Páll Tímea kiesett a párbajon. Amit a TV2 stratégiáján (gondoltam itt mindenfélére, politikai befolyás például) nem értek, az az, hogy miért nem tették a Timit és a Renit egymás ellen, így legalább egyikõjük bennt maradt volna (Timi sokkal tovább bírta volna, mint Bernadett).
Az az igazság, hogy sértõdés nélkül legtöbbetek, a hozzászólók közül, lenéztek minket határon túli magyarokat. Ez nem is lenne nekem olyan nagy gond, ugyanis engem nem érdekel mit gondoltok, viszont azt tudnotok kell, hogy nekünk sokkal nehezebb... mind1. Visszatérve Renihez, mert még õ van bennt, szerintem sokkal több van benne, mint ti azt gondoljátok, múlt héten már mutatott valamit és remélem jövõ hétre normális produkciót tud felmutatni. Ezt nem azért mondom, mert történetesen én is romániai vagyok, mert vannak olyan szereplõk akiket sokkal jobban bírok, pl. Melinda, Bence Yvette vagy Dávid

Ha már határon túli magyarokról beszélünk és a mûsorokról... az X faktorban azt az egyet nem tudta bevenni a gyomrom, hogy a romániai származású énekesnõ, nem engedte ma este tovább a romániai származású, tökéletes hangú énekest... a kinézete miatt. És itt megjegyzendõ, hogy ha elhagyjuk a romániai szavakat akkor is súlya van a mondatnak... hoppá itt egy nagy különbség a Megasztár a hangra megy az X faktor a kinézetre... Tudom elsõre ez durva, de ha belegondoltok így van. Angliában is ez volt, idén úgy látom Simon Cowell es a többi mentor kezdi kiheverni ezt a "betegséget". Hány romát látsz az X faktorban? Hány határon túlit látsz az X faktorban? Igaz ott a Nikolas de ez csak 1, a Megasztárban a közönség elé 5 határontúli került. A Megasztár (ami szerintetek olyan megaszar) miért engedett a döntõbe egy 40 év feletti énekesnõt és az X faktorban Nagy Feró miért mondta azt a szerintem egyik legjobb jelöltnek, hogy benne van a kilométer? A look = X faktor, emellé még szorul tehetség is (habár akiket ma kiejtett a zsûri az X faktorban... Teo, Katica, Enikõ, Dávid, Dzsenifer... kiejtették a nagy tehetségeket).

Friderikuszról beszélve... vele mindenkinek van valami baja és mindig is volt... de õt nem köti a TV2 és épp ezért hozta föl a mûsoridõ változtatást és szerintem nagyon jól tette. Ugyanis vannak olyan személyek akik nem igazán tudnak dönteni, hogy melyik adást nézzék, én se tudok. Akarattal csak a Megasztár elõnyeit hoztam föl, mert mindenki "megaszarozza" és ez idegesít, de az X faktornak is megvannak az elõnyei. A TV2 hiába teszi át Vasárnapra, mert ezentúl Vasárnap is lesz X faktor (ha követik az eredeti mûsort, márpedig kell, hogy kövessék, apropó ha valóban követik, minden kategóriábol egy énekest még visszahívnak). Tehát ha a TV2 vezetõsége belemegy akkor Péntekre tennék át valószínûleg.

Arról, hogy a Megasztárból nem kerül ki jó énekes... miért beszéljünk errõl, mikor Sting (aki szerintem valóban egy Legenda) azt nyilatkozta, hogy szerinte az X faktorból (az eredti, angliai mûsorból) sem kerülhet ki jó énekes. Például a gyerek aki megnyerte a tavalyit... az elsõ válogatón megmondtam õ nyeri meg, végigment az adásokon úgy, hogy végig lenyûgözött... erre ma piacra dobott egy feldolgozott számot, ami szerintem nem egy nagy durranás. Félek ez lesz Magyarországon is. Na akkor mi a jobb?

Az egész a közönségnek van... én személy szerint néztem a Megasztár élõ adást, jovõ héten megnézem az X faktor élõ adást de az X faktorban már alig maradt akire szavaznék (max Fanny és Mariann), viszont a megasztárban még akad.

Valaki mondta, hogy 50 Ftot ajánlottak föl a 250-bõl, ez szégyen, egyetértek. Legalább felét kellett volna fölajánlani. Korhatár is kellene a Megasztárban legalább 16 év lányoknál, 17-18 fiúknál. A szavazás állását pedig azért mutatják, mert akkor akinek a kedvencük hátul van mennek rögtön szavazni, dõl a lé tehát... na csak elmondtam a Megasztár hátrányait is.

A zsûritagokról... az X faktorban nem tetszett a Feró "benne van a kilométer" és a Keresztes Ildikó "nem tetszik ahogy kinéz". A Megasztárban nem tetszett, ahogy Eszenyi Enikõ megalázta a Bolykit, de legalább bocsánatot kért.

A port.hu -nál pedig nem tudom milyen moderátorok vannak, hogy mindenféle hozzászólást közölnek, akármi legyen is benne.

Na elég volt már meguntam :))

Szóval nézzen ki mit akar és ha lehet civilizáltan véleményt mondani és ne megaszarozni meg egybek.

Köszönöm
1/10
peti2006 2010 okt. 10. - 22:50:38 1/10
(2105/8719)
Lehet jobban sikerült volna .:D
perry 2010 okt. 10. - 21:42:01
(2104/8719)
Én is mondtam , hogy neked kellett volna ott lenni :)
1/10
peti2006 2010 okt. 10. - 21:38:45 1/10
(2103/8719)
Ádok Zoli is volt Eurovíziós dalfesztiválon..........
de mi a fas*omnak?
barbi_112 2010 okt. 10. - 21:24:04
(2102/8719)
Ez nekem is megfordult a fejemben, hogy lehet nem a saját gondolatait mondja, hanem betanult szöveget...És az az ölelgetés tényleg túlzás, õ az elsõ aki mindenkinek a nyakába ugrik. (Illetve azért nem mindenkinek, hanem a "testvéreinek" elsõsorban.) Vicces volt, hogy tegnap azt hiszem az Adam's Comedy-s Ádám ment vissza a pihenõbe, Anna pedig kezdett volna közeledni hozzá (hogy majd megöleli) õ meg elment mellette és mással kezdett el pacsizni :D
Mondjuk attól függetlenül nekem tetszik ahogy énekel Anna, korához képest hihetetlen hangja van. Csak hát hülyék a szülei, hogy egy ekkora gyereket így szerepeltetnek. Ha ekkora tehetség, 5 év múlva is az lesz....
perry 2010 okt. 10. - 21:04:16
(2101/8719)
jujj de ragyás lehetsz akkor :)
perry 2010 okt. 10. - 21:03:16
(2100/8719)
mert nem volt a topon Keleti:)