Téma: Megasztár 5.

nagyzsuzsa 2010 okt. 24. - 11:42:07
(3359/8719)
Már nem léphet ki magától, mert az szerzõdésszegés lenne......
Peti817172M 2010 okt. 24. - 01:11:00 Előzmény zgabor121
(3358/8719)
Meg relatíve kevés szavazat jön. Amikor néhány hete megmondták, hogy mennyi pénz gyûlt össze a kolontáriak javára (valami 2-3 millió körüli összeg), akkor kiszámoltam, hogy kb. 50000 szavazat jött azon a héten. Ez nem túl sok.
A való világba a mûsor ideje alatt 10x ennyi érkezett, sõt ott az elsõ fináléban több, mint 1,5 millió szavazat érkezett néhány óra alatt.
Peti817172M 2010 okt. 24. - 01:07:22 Előzmény zgabor121
(3357/8719)
Eddig nem így volt? Mondjuk a konkurens X-faktornál nem egyértelmû, hogy mikor indul a szavazás.
Peti817172M 2010 okt. 24. - 01:06:50
(3356/8719)
Ha Melinda nem akarná csinálni, már kilépett volna magától.
Morgi 2010 okt. 24. - 00:11:02
(3355/8719)
A Tolvai Renáta nagyon érdekes jelenség. Rájátszik a határontúli mivoltjára. "TSÓK" szerinte erdélyi tájszólás. Nos, nincs az az erdélyi magyar, aki a csók szót így ejtené. Ráadásul mûmájkodó, teátrális és egy kis nyalóka. Gagának képzeli magát, de még ahhoz is silány, hogy utánozza. Pedig Gaga sem az igényességérõl híres. Elég már abból, hogy visszaélünk a szegény határon kívülre szorult magyarkodásunkkal. Pedig Erdélyben a magyarokat táposoknak hívják, szegény Renike, milyen jó a táposokból hasznot húzni. Menj haza és énekelj a román népi fele ápa fele víz bandával. Te se székely, se magyar nem vagy, csak egy kis törtetõ senki. A hangod felejthetõ!!!
kabala 2010 okt. 23. - 19:42:11
(3354/8719)
Egyáltalán, kinek mi köze van és kit érdekel a magánéletük? Engem nem érdekel, ki mikor szakított, hány gyermekes anyuka, aki sokat sír a gyerekei után, Kanadából jött-e haza tíz év után, mikor született gyereke, azt hogy hívják. Basszus! Énekeljenek, egyébként hagyjanak békén a családjukkal és a lelki életükkel!
Bob19 2010 okt. 23. - 19:41:34
(3353/8719)
Nem kell szavazni senkire és kész, felesleges pénz kidobás. :) Szavazzatok az X-faktoron ott úgyis többet nyerhettek a versenyzõknél is. :D
Bob19 2010 okt. 23. - 19:37:29
(3352/8719)
Ismerõs a szitu.:D Egyik ismerõsömet is mindig szídom, de azért is csinálja tovább a hülyeségét. Lehet csak engem akar idegesíteni. :)
Bob19 2010 okt. 23. - 19:35:23
(3351/8719)
Lehetséges, annyira nem ismerem az elõéletüket egynek sem. Dehát én is csináltam már olyat, hogy úgyis 1-es lesz a dogám, erre meg 5-öst kaptam.
Lehet ez hozza meg szerencséjét:D
De a jelentkezés óta meg is változhatott Melinda. Meg tényleg ki is forgathatja a sajtó is, mert õk is csak a külsõ alapján ítélkeznek (esetlennek néz ki a színpadon), mint a zsûri is.
Jah igen, Eszenyi meg már ne foglalkozzon Kökény Attila ruhájával! Ha ennyire szakértõ, akkor miért nem nézi meg a stylestok munkáját fellépés elõtt? Meg a mozgásukkal is mindig problémáznak, ezzel is befolyásolva a szavazók többségét.
Ezt az egész mûsort úgy kellene meg csinálni, hogy egy nagy vászon a fellépõk elé és akkor nem lenne ilyen probléma. :D Ha nem is a fõ döntõket, de legalább a selejtezõket biztos így csinálnám meg!xD
Bob19 2010 okt. 23. - 19:20:57
(3350/8719)
Csak nyugodtan, nem csak a hibákból hanem a sértésekbõl is tud az ember tanulni. :D Mellesleg névtelen, így nem kerülsz rossz kapcsolatba az esetleges ismerõsökkel sem. :D Azzal meg nem sértesz meg senkit, ha megmondod valakinek, hogy nem jó amit csinál, legfeljebb legközelebb nem úgy fogja csinálni.
zgabor121 2010 okt. 23. - 19:15:54
(3349/8719)
Mega5nél az a baj, hogy hétköznap is szavazhatunk rájuk, és emiatt van az, hogy olyanok maradnak bent akiknek nem kéne, illetve, olyanok aesnek akiknek nem kéne.
Tegnapi döntéssel nem értek egyet. Másfél hónapja suli van, de Patai Anna még élõ showban dalolászik. 11 éves lányzónak elég lett volna a "12. hely", vagyis elsõ döntõben kiejteni.
Bob19 2010 okt. 23. - 19:09:10
(3348/8719)
De jó, hogy a hamisan éneklõ, és nagyon sokszor elbicsakló hangú 11 éves Patai Annát megint bent tartották, a csapatot meg megint kidobták. Nem tûnik fel nekik, hogy ha már kétszer a legkevesebb szavazatot kapta Anna, akkor az már jelent valamit? Pedig a Fivérek most sokkal jobban énekeltek Annánál!!! Azt mondta a zsûri, hogy az összteljesítményt fogják nézni, erre meg bent tartják a legrosszabb összteljesítményû versenyzõt. Annácska tényleg csak a kicsi gesztenyét tudta jól elénekelni!
Ez nekem elég furcsa, hogy megint egy csapatot dobtak ki. Nem bírják eltartani õket?

Egyéb saját vélemények a tegnapi adásról:
1. Fridinek van a legjobb hallása, bármennyire is lenézi õt a zsûri többi tagja meg a közönség. Pl. csak õ vette észre, hogy tsóknak mondja a csókot Renáta. Meg általában akkor is igaza van, amikor azt mondja, hogy õ unta az elõadást (a többi zsûri meg dícséri), mert olyankor nekem is unalmas volt.
2. Mester Tamás dala dög unalom volt, meg az elõadás is.
3. A végén az LGT dal sem volt a legjobb.
4. Giorgionak inkább egyedül kellett volna énekelnie a közös Hooligans számot, mert remekül kezdte el, illett a hangjához is, de a többiek ezután jól elcseszték. Egyébként nem kellene kivágnia a "magas c-t", mert nem hangzik jól.
5. Saunders egyáltalán nem tud énekelni magyarul, már rég kieshetett volna. Nekem mindig Caramell (ha így kell írni) jut az eszembe, ha magyarul énekel.
6. Szeleczki Dávidnak meg Gusztos Bencének elég egyoldalú hangja van, mellesleg szerintem Bence lírai dalt nem tudna énekelni mint ahogy õ mondta. De majd meglátjuk.
7. Szíj Melinda meg csak teszi magát, hogy micsoda rossz õ neki, de szerintem nincs ezzel semmi baj, amíg jól énekel. :D
8. Renáta is elég jól énekelt.
9. Szerintem Kökény Attila vagy Szíj Melinda fogja megnyerni.:D

Amit nem szeretek a Megasztárban:
1. Mindig csak a számok felét éneklik el!! pl. a Hooligansbõl is kihagytak egy jó részt. Talán ha nem adnák le mindig a "hogy készült fel a versenyzõ" videókat, akkor lenne idõ a teljes számra is. Meg nem pofázna annyit Tilla meg Klaudia.
2. Megmondják a versenyzõknek, hogy mit énekeljenek, utána meg jól leba**zák õket, hogy miért ezt választották.

(3). Tilla eléggé nagyra van a "3D-s kamerájával", de látszik, hogy õ még sohasem nézte meg, hogy milyen képet ad, mert hát azt kell mondjam, hogy még az 5000 Ft-os webkamerám is jobb képet ad annál.
Röviden ennyi. :p Lehet vitázni rajta.
10/10
kazsagx 2010 okt. 23. - 18:57:32 10/10
(3347/8719)
Én néztem a válogatókat is ,nagyon szerettem a Megát anno ... de most minél többet nézem annál gyengébbnek érzem ezt a szériát! Egyszerûen monoton számomra az egész mûsor ,sok "énekesen" pedig azt érzem ,hogy nagyon felkészületlen vagy nem is tudom ! Dávid és Bence az akinek ki kellett volna már régen esni ,de õk ugye "tini bálványok" lettek ! Szerintem nem a tehetség dominál itt hanem az sms, attól meg egyenesen hányingerem van ,hogy még el sem kezdõdik a mûsor de már is lehet szavazni ! Régen támadtam a X-faktort ,de ott sokkal másabb az egész ! Ezt a Kállay gyereket ki nem állhatom ahogy Eszenyi már sztárolja , a negyede meg magyarul sem tud tisztességesen beszélni ! Egyedül Friderikuszt bírom benne ,aki megmondja a véleményét ! Mester Tomi is játsza az agyát ,az "Altass el" zenéjén kívül még nem sokat tapasztaltam belõle !
Roxer 2010 okt. 23. - 17:51:39
(3346/8719)
Azt hittem Király Viktornál gyengébb Megasztár nem lehet,de elnézve a mostani felhozatalt, lesz!
csengõ_zoli 2010 okt. 23. - 17:19:49
(3345/8719)
Semmi gond,bár nem esett jól! :)
tóbiás111 2010 okt. 23. - 17:15:27
(3344/8719)
Oké, visszamenõlegesen végigolvastam az egészet, én értettem félre és bocs, hogy meggyanúsítottalak:))
csengõ_zoli 2010 okt. 23. - 17:13:47
(3343/8719)
NEm kell senkit pszichológushoz vinni,csakmert kiesik :)
Megtanulja,hogy nem lehet mindig nyerni.
Az meg,hogy valakinek aki énekesnõ szeretne lenni van önbizalma, nem hátrány sõt!
Elvégre nem kis bátorság ,hogy az ember minden héten milliók elé kiálljon énekelni!
Ne aggódj te érte :)
Steve1 2010 okt. 23. - 17:08:53
(3342/8719)
Ha meg kiesik, lehet vinni pszichológushoz. Aztán majd azt képzeli magáról, hogy különb, mint az osztálytársai és szépen lenézi õket. Nem gondolom, hogy ez egészséges fejlõdéshez vezet.
csengõ_zoli 2010 okt. 23. - 17:07:13
(3341/8719)
Én nem szeretem Britney S.-t,félreértesz.
Arról írkáltunk,hogy sokan vannak akik úgy lesznek sztárok (és õ mondjuk tagadhatatlanul az),hogy gyermekkoruktól kezdve nyomatják õket a szülõk mindenhol.
Ezzel lehet egyetérteni,vitatkozni (én sosem tenném),de tény,hogy azok akik a showbiznicben képzelik el a maguk vagy gyerekük jövõjét jól járhatnak azzal,ha ismerté válik a gyerek egy ilyen tehetségkutatón.
Ennyi.
Peti817172M 2010 okt. 23. - 17:07:03
(3340/8719)
Az elsõ háromban 16 év volt a korhatár.